سلام به همگی
من تو برنامم 4 تا فرم دارم.چطوری می تونم مثلا یک متغیری که تو فرم 2 استفاده کردم و یک مقداری بهش دادم تو فرم 1 استفاده کنم؟
Printable View
سلام به همگی
من تو برنامم 4 تا فرم دارم.چطوری می تونم مثلا یک متغیری که تو فرم 2 استفاده کردم و یک مقداری بهش دادم تو فرم 1 استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز فقط کافیه کهمتغیرتو از نوع Public تعریف کنی.یه جستجو کنی کلی پیدا میکنی.
یه سر به اینجا هم بزن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322749
سلام
این قسمت اول کدی که نوشتم.متغیر mycomportدرست تعریف کردم؟وقتی میخوام ازش تو فرم 2 استفاده کنم erorمیده.لازمه اونجا هم تعریف بشه؟چطوری؟
کد:
namespace project
{
publicpartialclassForm1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
publicstaticclassform1
{
publicstaticstring mycomport;
}
privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
}
.
.
.
سلام.جالبه... شما اگه اون آدرسی که بهتون دادم رو خوب میخوندین به جواب میرسیدین!نقل قول:
ببینین این چیزیایی که شما Public کردین متغیر نیستن بلکه کلاس یا متد هستن شما برای اینکه بتونی از کلاس ها استفاده کنی باید اونو به صورت جدید تعریف کنین.مثلاً:
ما یه فرم داریم به نام frm2.
حالا شما تو فرم دوم کلاس ها رو Public کردین و میخواین تو فرم 1 ازشون استفاده کنین...
بالای فرم 1 frm2 رو جدید میکنی!
الان Mainfrm2 همون frm2 هست که جدید شده یا New شده فارسی تر بگم یک شیء جدید از نوع frm2 ایجاد شده.کد:frm2 Mainfrm2 = new frm2();
حالا میتونین اونایی که تو frm2 هست رو استفاده کنین.برای مثال یه متغیر در frm2 تعریف کردین به نام A که از نوع public هست:
یا یک متد:کد:frm2.A
در فرم1:کد:Public void QQ()
{
}
اگه سوالی بود در خدمتیم....کد:frm2.QQ();
موفق و سربلند باشید. یا علی:11:.