خرید اینترنتی شارژ ایرانسل تقلبی !
سلام...
من عضو سایت ------------ بودم،پریروز یه کارت شارژ 2 تومانی ایرانسل خریدم،موقع پرداخت نوشت که خخرید بدون خطا..تکمیل فرآیند خرید کردم...ولی این سایت موقع دادن pin code گفت که متاسفانه سیستمون تایید نتونست بگیره از بانک که پرداخت شده یا نه...
چک کردم،دیدم از حسابم 19500 ریال کسر شده...3 ساعت،24 ساعت هم گذشت،ولی چیزی برگشت نخورد !!
کارتی هم ندادن...تو قسمت " خریدهای من " رسید دیجیتالی هم داده بود،اتفاقا نوشته 11/03/88 خریده شده،یه پین داده که وقتی میزنمش میگه این کارت شارژ قبلا استفاده شده است....:13:
جریان چیه ؟!
امروز دوباره حسابم رو چک کردم،15000 ریال واریز شده بود...:18: یعنی 1500 توش اومده بود...اما اون 19500 ریال بود...
كلاه برداري irancell.iranpin.com
سلام / من در تاريخ 7/4/88 يك كارت شارژ 1000 توماني از سايت مزكور خريد كردم و تا مرحله ي آخر هم رفتم(
نام فروشنده
نتيجه
رسيد تراکنش
شماره خريد
ایرانسل
بدون خطا
FzfLsraqgMddU0+Gr0NC
0cd92111dfd3a49fb6ea12f28803ef8637c940ac
ولي در مراحل فرايند خريد كه زدم چند ساعت منتظر ماندم ولي رمز شارژ نگرفتم و ثانيه شمار سايت همش ار 64 شروع ميشد و وقتي به صفر ميرسيد به جاي دادن شماره رمز باز از 64 شروع مي شد و تكرار مكررات........ و در سايت گفته شده بود كه شماره رمز به ايميل من كه آن ايميل را(o0d_a@yahoo.com) نيز خواهد آمدولي هنوز نيامده...... خلاصه آگه كلاه برداري در كار باشه كه به نظر ميرسه همينطور هم هست من آز خدا ميخوام 1000 تومان را خرج استامينيفون كنه.