نقل قول:
- هدفم از کار با برنامه چی باشه ؟ ! یعنی بیشتر برم تو قسمت متحرک سازی یا اینکه مدل سازی ؟ ( علاقه یکسان دارم )
خب اول از همه علاقه و ببينيد با يكم كار با هر كدوم از مباحث كدوم رو راحت تر ياد مي گيريد.
هر كدام از مباحث از جمله نورپردازي و رندرينگ/مدلينگ/تكسچرينگ/اسكريپت نويسي/ريگينگ و... خودش يك دنيا حرف داره.
نقل قول:
- میشه چند تا ایده و موضوع بهم بدید که تمرین کنم ؟(این چه سوالی بود ؟! )
خب اول از چيزهاي ساده شروع كنيد. هلپ مكس رو ببينيد كه البته به مبحثي كه كار مي كنيد بستگي داره.
نقل قول:
- وقتی میرم تو متریال ادیتور و از قسمت Bitmap یه عکسی رو انتخاب میکنم واسه تکسچر بعضی وقتا تکسچر تو اون slot ها راحت اعمال میشه و دور گوی میپیچه و راحت میتونم به موضوع اعمالش کنم اما بعضی وقتا که مثلا یه عکس چمن رو به عنوان Bitmap انتخاب میکنم این عکس تو اسلات های بالا به صورت یه مربع نشون داده میشه و دیگه شکل گوی نیست!!! و اینجاست که دیگه نمی تونم به موضوع اعمالش کنم و گزینه "اعمال کردن به موضوع انتخابی" خاموشه و کار نمیکنه . حالا میخوام بدونم علت این موضوع چیه و چکار کنم که خوب بشه ؟
دقيقا متوجه منظورتون نشدم. تا جايي كه فهميدم اينه كه شما فقط يك مپ رو وارد متريال اديتور مي كنيد يعني ب materialا Get شما يك نكسچر رو مثلا انتخاب مي كنيد اما شما بايد اين تكسچر رو اين تكسچر رو توي يكي از كانال هاي مپ توي ذولاوت maps وارد كنيد مثلا وارد كانال Diffuse color كنيد.
نقل قول:
- چطور میتونم یه آسمون درست کنم واسه صحنه ام ؟ با استفاده از plane اید درست کنم یا روشی دیگه داره ؟
براي آسمون مي تونيد با plane يا پلاگن هايي مثل Dreamscape استفاده كنيد يا 8 رو بزنيد و يك تكسچر مناسب آسمان براي envirment انتخاب كنيد يا با يك نيم كره و دادن تكسچر به اون آسمون رو ايجاد كنيد و يا ... .
نقل قول:
- چطور میتونم رفلکت بدم ؟ ( مثل کابینت آشپزخونه ای که یکی از دوستان ساخته بودند ) .
توي متريال اديتور از رولاوت maps در كانال Reflection مثلا raytrace رو انتخاب كنيد. (با Fallof يا مننتال ري نتيجه ي جالبتري داره)
نقل قول:
- منوی modifier list رو اگه میشه گزینه هاشو واسم توضیح بدید . من دو سه تاشو بلدم ( مثلا Turbo Smooth رو بلدم !!!)
خب اين نميشه با چند خط توضيح داد مثلا ماديفاير Unwrap UVW خودش يكي از مهمترين پايه هاي تكسچرينگ پيشرفته هست.
البته اگه زبانتون خوبه توي Autodesk 3d max help كامل معرفي شدند.
نقل قول:
- پلاگین ها چطوریه قضیشون ؟ مثلا VRAY رو خیلی تو تاپیک مبحثاشو دیدم .
پلاگن ها ابزار هاي جانبي هستند كه روي يك برنامه مثلا مكس نصب مي شن و به اون برنامه قدرتهاي زيادي مي دن. مثلا همين V-Ray كه گفتيد براي رندر واقعا قدرت زيادي داره.
نقل قول:
-برنامه های خارجی میتونه کمک حالم باشه ؟ مثلا فتوشاپ . آخه راستشو بخواید من خیلی وقته با فتوشاپ کار میکنم و تقریبا نیمه حرفه ای ام .
خب بله. مثلا خيلي از تكسچرها با فتوشاپ كشيده مي شن. (تكسچرهاي خاص)
موفق باشـــيد.