انتخاب مادربرد و کارت گرافیک ...مسئله اینست!!!
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک مادربرد میخوام واسه یک cpu چهار هسته ای INTEL حدود پولم 150 تا 170 تومن که با این مبلغ یک مادربرد و یک کارت گرافیک میخوام البته بازی اصلا نمیکنم و بیشتر میخوام مادربرد خوب و عالی باشه
2 انتخاب دارم یکی مادربرد و کارت گرافیک جدا از هم و یا یک مادربردی که کارت گرافیکش onboard باشه
و مادربرد میخوام ASUS یا GIGABYTE باشه و ترجیحا با چیپست p45 و رم 1066 یا بالاتر رو ساپورت کنه
در مورد کارت گرافیکم اگه قرار شداز مادربرد جدا باشه رمش 512 و ترجیحا بدون فن و جیفورس حدود قیمت هم تا 50 تومن که 120 تاشم بمونه واسه مادربرد ( کل پولم 170 تاس )
من خودم نظرم ایناست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
و گرافیکم
512MB DDR-TV OUT+DVI-DDR2-DirectX 10 - GV-NX84S512HP
و اگه بخوام مادربردم گرافیکش onboard باشه
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +VGA 256MB ( UP TO 1849 MB ) + Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
راستی این
الان چنده؟
دوستان با این پول بهترین خریدی که میشه کرد رو بگین و حدود قیمت قطعاتی که معرفی میکنید رو هم بگید...
از همه عزیزانی که کمک میکنن بسیار منونم ...منتظر راهنماییتون هستم ...با تشکر:11: