بدترین بلا هائی که سر لپ تاپت آوردی؟! ( بررسی میزان تحمل لپ تاپ های نگون بخت در برابر سوتی های ما !! )
سلام دوستان
تو این تاپیک ، بلاهائی که اشتباهی سر لپ تاپ های نگون بختتون آوردین ( و دیگه امیدی به زنده موندنشون نداشتین ) رو بگین تا ببینیم کدوم سری لپ تاپ ها و از چه نظر بهترن.
از سوتی های سخت افزاری ( مثل قضیه من و Dell ام ) تا مشکلات نرم افزاری که سبب ترکوندن چیپست های مادربرد میشن ( که خودم یه بار شاهدش بودم ):31:
سه ساعت و نیم روشن تو کیف در بسته :43: :
جاتون خالی عصر ساعت 4:30 لپ تاپم ( Dell - Latitude D820 - Made in Ireland ) رو تو کارخونه خاموش کردم گذاشتم تو کیفش ( کیف برزنتی ، ضد آب فابریک Dell که عمرا هوا توش جریان پیدا کنه ). ساعت 9 شب اومدم باهاش تو منزل کار کنم ، دیدم تمام کیف داغ شده ، زیپ رو که باز کردم عین پیکانی که تو سربالائیه ولنجک جوش آوره حرارت زد بالا ، فن مفلوک هم داشت با end سرعت خودشو خفه میکرد ، بلکه بتونه چند درجه ای CPU نگون بخت رو سرد کنه.:24:
لپ تاپ رو باز کردم دیدم از LCD فقط 1/4 بالا سفیده و بقیش کمپلت سیاه !! از داغی نمیشد دکمه پاور رو گرفت ، مجبور شدم باطری رو بکشم. بنده خدا رو گذاشتم کنار پنجره تا سرد شه . خودم هم رفتم دنبال 40 چراغ واسه مراسم ختمش :37:
بعد از یه ساعت با هزار تا سلام صلوات روشنش کردم ، انگار نه انگار که اتفاقی افتاده. نشون به این نشون که فی الحال بعد سه ماه هنوز داره مثل ساعت کار میکنه.:7:
البته دسته گل های بهتری هم به آب دادم که میذارم واسه پست های بعد . . .:11: