کمک فوری!!!چطور یک motion نرم و بدون پر پر شدن تصویر درست کنم؟
سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان.
این افتر افکت کفر آدمو انصافا در میاره:21:
بهترین سیستم رو برای تدوین جمع کردم اما تا یه ----- میندازی روی پروژت،دیگه خداحافظ Real-Time:41:
الانم که چند وقته که افتر باز میشه،ولی تا یه چیز رو می خوام drag کنم،افتر خراب میشه و بسته میشه.
هر کاری کردم درست نشده و با یه سیستم نفتی مجبورم افتر کار کنم.
اما برنامه دیگه هم در دسترس نیست که کار آدمو مثل افتر برای خلق افکت و ... راه بندازه.
2 تا سوال از دوستان داشتم.
اول اینکه هر چی motion درست می کنم،هر کاری که می کنم تصویرم پر پر می زنه.
سرعت رو کم و زیاد می کنم،Anti flicker می دم و هر کاری می کنم نمی تونم یه motion نرم داشته باشم.لطفا دوستان همکاری کنن.
یه مثال هم می زنم تا بهتر متوجه بشید.
فرض کنید می خوام یه نوشته به صورت roll افقی تو افتر درست کنم.چیزی که مد نظرم هست یه زیر نویس به نرمی چیزی که توی شبکه GEM زیر نویس می ره می خوام درست کنم،اما هر کاری می کنم خروجی رو که می گیرم،میشه تو مایه زیر نویس های IRAN MUSIC!!!یعنی وسط فریم تا فزیم بعدی همش پرش دارم و به نرمی مثالی که زدم نمی ره.خواهشا راهنماییم کنید.در ضمن Field option های مختلف رو هم امتحان کردم ، اما نتیجه نگرفتم.
سوال دوم اینکه،وقتی یک motion درست می کنم،اولش شتاب میگیره و مدام سرعت چیزی که حرکت دادم کم و زیاد میشه.توی graph هم نتونستم کاری کنم که تمام حرکت ،با یا سرعت ثابت حرکت کنه.این رو هم دوستان مرحمت کنن و پاسخ بدن که چجوری تمام حرکت رو می تونم با یک سرعت ثابت از ابتدا تا انها داشته باشم؟
ممنون