راهنمايی از دوستان عزيز در مورد يک سيستم حرفهای برای استفاده به صورت 24 ساعت شبانه روز
سلام به همه دوستان
من با حدود 800 تا يک ميليون میخوام یه سيستم برای خودم بگیرم. ضمنا اگه قطعهای واقعا بيارزه حاضرم بيشترم هزينه کنم.
شرايط خاص من ايناست:
1- استفاده من از کامپيوتر برنامهنویسی، کار با برنامه هایی مثل Photoshop ، ويرايش عکس و دانلود تورنت و استفاده از اينترنته.
2- کامپيوترم در کل 24 ساعت شبانه روز روشنه و در ماه شايد 1 ساعتم خاموش نشه. کامپيوتر فعليم به مشکل بر خورده و restart میشه.
3- اهل بازی کردن نیستم ولی چون کارم با کامپيوتره و هر روز 12-13 ساعت پای کامپيوترم سرعت لود شدن و بالا اومدن و اجرای نرم افزارها برام فوق العاده مهمه.
خودم اين قطعات رو تو نت که گشتم دیدم ازشون تعریف شده بود.
CPU:
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
RAM:
CORSAIR - DDR3 - Dual Channel 2GB - 1333 - (2x1GB)
یه سوال: من چون سرعت برام مهم بود این مدلو انتخاب کردم. به نظرتون مدل CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800 نسبت به این مدل چه مزيت ها و معايبی داره؟- DHX
MotherBoard:
انتخاب نکردم. فقط مدلی میخوام که به رم و ... بخوره و 24 ساعته روشن باشه.
Graphic Card
اینم نمیدونم. من اهل بازی نیستم. سالی 1 بار یه بازی میگیرم و تموم میکنم. مدلی میخوام که هم خوب باشه و نه زیاد حرفه ای.
Hard Disk
از اونجاييکه سرعت لود شدن برام مهمه هاردی میخوام که پر سرعت باشه. سریعترین هارد موجود چیه؟
یه سوال: به نظرتون میارزه یه هارد اسکازی کم حجم برای درایو ویندوزم بگیرم که سرعت کامپیوترم بیشتر بشه؟
DVD Writer
مدلی که خیلی خیلی سگ جون باشه.
Case
این کیس خوبه؟ NZXT-APOLLO + 2 Fan(12cm) کیسی میخوام که خنککنندگی خیلی بالایی داشته باشه. چون 24 ساعته روشنه.
یه سوال: کیس گرین مدل خوبی داره که بگیرم؟
Power
این پاور شبانه روزی 24 ساعته جواب میده یا قویتر بگیرم؟GREEN - GP580B EPS - 580 Watt Real
Keyboard
نمیدونم فقط راحت باشه.
Mouse
یه موس راحت با هر قیمتی
Monitor
LG W2284F - 22'' Wide
Speaker
چون همه زندگیم با کامپیوتره یه اسپیکر خوب و با کیفیت تا 100 تومن میخوام.
ممنون میشم با این شرايط یه سيستم خوب بهم معرفی کنيد. فقط لطفا همه ی شرايط رو در نظر بگیريد.
خیلی خیلی ممنونم