سلام بر دوستان گرامم
شخصی هست که در مورد كنترل دوره اي و هفتگی رشد ميكروارگانيسمها، قليائيت که جهت قابليت فيلتراسيون و كشش سطحي عملگرا هستن اطلاعاتی داشته باشه ؟
متشکر از شما
سلام بر دوستان گرامم
شخصی هست که در مورد كنترل دوره اي و هفتگی رشد ميكروارگانيسمها، قليائيت که جهت قابليت فيلتراسيون و كشش سطحي عملگرا هستن اطلاعاتی داشته باشه ؟
متشکر از شما
با سلام و عرز حسته نباشيد . بنده رشد ارگانيسها رو از ابتدا برآورد كرده ، اطلاعات مفيدي داره ام با من تماس بكيردي . 09371652233
سلام . بهتر بود توي قسمت مربوطه تاپيك رو ايجاد ميكردين . مثلا اينايي كه گفتين ربط به چي دارن ؟
ببخشید میشه یکم بیشتر توصیح بدین ؟
فکر نکنم کسی فهمیده باشه چی گفتین
ببین مهندس من قانونه خودمو دارم هیچی اینایی که گفتی هم حالیم نیست پس پا رو دم من نزارنقل قول:
ببینید دوست من هر پدیده ای از یک سری اوگانسم های میکروکرومی تشکیل میشه که ثابت شده به صورت سیال میتونه تموم قابلیت های یه ماده ی کنترل شده رو داشته باشه این نتیجه میگیریم که هر پدیده ای میتونه تمام انرژی ها و ميكروارگانيسمها شو به صورت باری در بیارهنقل قول:
امیدوارم شفاف توضیح داده باشم
ممنون.
ببخشید میشه قسمت قابلیت های یه ماده کنترل شده رو بیشتر توضیح بدین؟ همون جاش شفاف نیست
نقل قول:
ببین مهندس من قانونه خودمو دارم هیچی اینایی که گفتی هم حالیم نیست پس پا رو دم من نزار
من چيكار به دم شما دارم ، فقط اينجا جاي اين تاپيك نبودش .
به نظر اطلاعات خودتو تكميل تر مياد هانقل قول:
ببینید دوست من هر پدیده ای از یک سری اوگانسم های میکروکرومی تشکیل میشه که ثابت شده به صورت سیال میتونه تموم قابلیت های یه ماده ی کنترل شده رو داشته باشه این نتیجه میگیریم که هر پدیده ای میتونه تمام انرژی ها و ميكروارگانيسمها شو به صورت باری در بیاره
امیدوارم شفاف توضیح داده باشم
ممنون.
دوست محترم!نقل قول:
اینجا هم قانونه خودش رو داره
و یکی از قانون های اینجا اینه که هر سوالی توی انجمن مربوط به خودش پرسیده بشه..موفق باشید:11:
سلام
دوست عزیز ، در این فروم ( انجمن ) ، طبقه بندی بر اساس اطلاعات صورت میگیره ؛ برای هر موضوعی ، یک انجمن جدا وجود داره ، این چیزی که شما میخوای ، باید در انجمن موضوعات علمی مطرح بشه
امیدوارم واضح گفته باشم ، در غیر این صورت :
فکر کنم آکوآ از این چیزی که میگین اطلاع داشته باشه