سلام.
من میخوام یک مانیتور t220p سامسونگ بخرم.از هر نظری خوبه فقط زمان پاسخگوییش 5 میلی ثانیه ست.
به نظرتون این زمان پاسخگویی مناسبه؟تفاوت زیادی با 2 میلی ها داره؟و توی بازی و فیلم کیفیت خوبی داره؟
Printable View
سلام.
من میخوام یک مانیتور t220p سامسونگ بخرم.از هر نظری خوبه فقط زمان پاسخگوییش 5 میلی ثانیه ست.
به نظرتون این زمان پاسخگویی مناسبه؟تفاوت زیادی با 2 میلی ها داره؟و توی بازی و فیلم کیفیت خوبی داره؟
این 5 میلی ثانیه فقط جنبه تبلیغاتی داره. فاکتورهای زیاد دیگه ای هستند که در Response Time کلی مانیتور تاثیر دارند و تاثیرشون چندین برابر تاثیر این 5 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه است. البته این فاکتورها توسط سازنده معرفی نمیشن.
T220P سامسونگ در صورتی که حداقل Radeon HD 4870 X2 یا Geforce GTX 260 SLI داشته باشید توصیه میشه و برای بازی خوبه. برای فیلم هم در صورتی که فیلم ها باکیفیت باشند (720P به بالا) خیلی مانیتور خوبیه.
مال من كه 4 ميلي ثانيه است اصلا هم كم نيورده
یه ذره دست بالا نگرفتین.حداقل Radeon HD 4870 X2 یا !!!Geforce GTX 260 SLIنقل قول:
پس من مطمئن باشم که توی بازی و فیلم مخصوصاً بازی های جدید کم نمیاره؟
آخه یکی نیست به این سامسونگ بگه آخه تو که تا 5 تا رسوندی 3 تا دیگه هم میاوردی پایین خیال ما رو راحت میکردی:31:
نه 5 خياي خوبه خيالت راحت
من با 8 هم مشكلي نداشتم
نه اصلا. رزولوشن 1920x1200 با رزولوشن های پایین تر تفاوت داره. :46:نقل قول:
همین ها هم محدودیت بوجود میارند و کسی که قصد بازی کردن با بالاترین جزئیات رو داشته باشه نیاز به Geforce GTX 280 SLI داره.
حداقل سامسونگ اومده و حقیقت رو نوشته! خیلی راحت می تونست بنویسه 2 میلی ثانیه! این فاکتوریه که کوچکترین ارزشی نداره و فقط برای گول زدن و ... بکار میره. خیلی از مانیتورهای 2ms مشکلات Ghosting دارند و حتی مانیتورهای 12ms هم هستند که این مشکلات رو ندارند!نقل قول:
سلام و با تشکر از جوابهاتوننقل قول:
برای این مانیتور و کلاً کارهای گرافیکی و بازی شما Geforce 280 رو پیشنهاد میکنید یا Radeon HD 4870 X2؟
این دو هم قیمت نیستند. بین این دو Radeon HD 4870 X2 مسلما قوی تره.نقل قول:
ممنون از جوابتون.