راهنمايي در مورد ارتقا سیستم
سلام
من یک سیستم دارم با اين مشخصات
main board =asus p4S533-MX
Cpu : Intel Celeron 2.4 GHZ
Ram : 256
كارم برنامه نويسي و طراحي سايت هست.با visual studio2005 كار مي كنم.كلا كارم زياده با كامپيوتر.
الان يه مدته هرچي برنامم بزرگتر ميشه سرعت كار خيلي خيلي پايين مي ياد و براي انجام هر تغييري در برنامه كلي بايد صبر كنم تا اجرا بشه.و انگار برنامه به زور مياد تو ram.
مي دونم ram بايد عوض بشه مي خواستم بپرسم فعلا اگر بخوام مشكلم حل بشه يه ram 1 gig بخرم مشكلم حل ميشه يا بايد cpu و main board رو هم عوض كنم؟اگر فعلا با يه1 gigram ديگه اين همه مشكل كندي سرعت براي كار برنامه نويسي حل ميشه كه فقط يه راهنمايي كنيد كه ram چي بخرم.
اگر هم بايد main و cpu هم عوض بشن باز هم راهنمايي كنيد با يه قيمت مناسب با چه مدل هايي متناسب به كارم سيستمم رو ارتقا بدم ؟و هزينش چقدر ميشه ؟
البته اين رو هم بگم من يه چند وقت ديگه مي خوام با ويستا و لينوكس هم كار كنم .به نظر شما الان فقط ارتقاء ram مي تونه مشكل سرعت رو برا من حل كنه و براي ساير قطعات فعلان تا يه چند ماه ديگه كه مي خوام با ويستا و لينوكس هم كار كنم صبر كنم تا ببينم اون موقع چه سيستمي مناسبه و اون موقع يه ارتقاء اساسي بدم؟يا الان كه احتياج زياد به سرعت خوب دارم و از بابت هزينه هم مي خوام خيلي گرون نشه ؟
در ضمن موقع search اگر تعداد صفحات باز شده از 15-16 تا بيشترشد يا ديگه خيلي كند ميشه يا قفل مي كنه يا همه صفحه ها با هم بسته مي شن در حالي كه قبلا اين مشكل خيلي وخيم نبود.اين هم مربوط به همون ram ميشه؟
با تشكر
سلام
پس براي ارتفاء با يك قيمت حدود 150 -200 مي تونم ارتقاء بدم يا زياد سيستم خوب نمي شه؟
مي خوام مناسب كارم باشه كه برنامه نويسي هست.
شنيدم يرا اينكه ارزون تر بشه و سيستم خوبي هم باشه اين مشخصات رو بخرم :
main board : ellite 945
cpu 3 full 2 mg cach intel
ram 1 gig
نظر شما چيه؟يعني خوبه يا اين main board مارك خوبي نيست؟
Cpu هم به جاي 2 هسته اي همين 3 full بخرم ؟
الان main boarde خودم asus p4s533-mx هست.مي شه يه cpu 3full intel و ram 1gig بخرم اما main board رو عوض نكنم؟
با تشكر
سلام خیلی ممنونم ازتوضیحات خوبتون . بله همین تست رو انجام دادم. با یه ram بالاترهم امتحان کردم الان وضعیت ram تقریبا نرمال هست اما توی نمودار cpu usage وقتی چندتا برنامه باز کنم سری میشه 100 % .تو محیط برنامه خودم هم که مدام به ازای هر کلیک یه چند لحظه میشه 100%. پس مشکل با ارتقا ram آنچنان حل نشد.
در مورد سیستمی که پیشنهاد دادید.میشه جزئیات بیشتری از اون سیستم ها بگید ؟ از این نظر که گفتید "چیزی بگیرم که از پردازنده های 4هسته ای پشتیبانی کنه که بعدا قابل ارتقا باشه "
اگر میشه جزئیات بیشتری از cpu و main و ram و گرافیک بهم بگید(جزئیات--> سوکت و چیپست و این جور موارد ...) :
E2180 Intel 2GHZ
ASUS/GIGABYTE
Ram
....
تاکید می کنم .کارم صرفا برنامه نویسی و طراحی سایت هستش. کار گرافیکی هم اگه داشته باشم آنچنان نیست. پس سیستمی می خام که متناسب با کارم باشه.در ضمن برای نصب ویستا و لینوکس هم به مشکل بر نخورم.از لحاظ قیمتی هم می خوام مناسب باشه و سیستم خوبی هم باشه نه اینکه باز سال دیگه مشکل پیدا کنه و نه اینکه اینقدر قوی باشه که فراتر از نیازم باشه.:41:در ضمن سیستمم باید بیشتر ساعتهای روز روشن باشه.
اگر پیشنهاد های دیگری هم دارین از main و cpu و ram و گرافیک و...که با هم مچ باشن و متناسب با نیازم باشه لطف کنید با جزئیات و قیمتش بهم بگید .
هارد من maxtor 6Y080L0 هستش اگر بقیه قطعات رو عوض کنم ولی هارد فعلا همین باشه تا بعد عوض کنم مشکل خاصی پیدا نمی کنم؟
در مورد power و سایر قطعات چی؟ با main جدید لازم هست عوض بشه؟
باز هم ممنونم از توضیحات خوبتون. سایر دوستان هم پیشنهادی برا من دارن؟
خیلی لطف می کنید.باز هم راهنماییم کنید تا به نتیجه قطعی برسم.:11:
خیلی ممنونم.
سلام
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید.کارم خیلی خیلی واجب هستش.آخر من چی کار کنم ؟:41:
خواهش می کنم کمک کنید من به نتیجه برسم.