مدیر عزیزان من کمی در تالارهای نرم افزار گشتم و چنین تاپیکی رو ندیدم که بشه توش در مورد نرم افزارها مشاوره داد یا گرفت.
البته اگه هست و من ندیدمش ، لطف کنید و این پست ها رو به اونجا بفرستید.
این پیشنهادم بود و سوالاتمو در دو پست جدا مطرح میکنم
Printable View
مدیر عزیزان من کمی در تالارهای نرم افزار گشتم و چنین تاپیکی رو ندیدم که بشه توش در مورد نرم افزارها مشاوره داد یا گرفت.
البته اگه هست و من ندیدمش ، لطف کنید و این پست ها رو به اونجا بفرستید.
این پیشنهادم بود و سوالاتمو در دو پست جدا مطرح میکنم
من یه نرم افزار امنیتی میخوام که یه یا چند فولدرم رو که فایلهای شخصی ام در اون رو قرار بدم و به راحتی با یه کلیک برام بازش کنه و پسورد رو بگیره و فایل ها رو نمایش بده
در ضمن اگه با عوض شدن ویندوز هم هنوز قفل باشه ، خیلی خوبه
با اکثر برنامه های قفل هم کار کردم ، ولی هنوز هیچکدوم به دل من ننشسته
به هرحال دوست دارم نظر دوستان رو بشنوم
یه نرم افزار فارسی خوب که با تقویم خودمو کار کنه و میلادی نباشه توی مایه های microsoft work که بشه تقریبا" منشی ات
یه چیز مشت میخواما !!!
نقل قول:
شما میتونی فایل رو zip کنی و روش پسورد بذاری و تا پسوردتت رو وارد نکنی فایل زو بهت نشون نمی ده و اگر هم ویندوز عوض کنی پسوردش از بین نمی ره
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
نه عزیزم ، این فایلهایی هست که هر روز باهاش کار دارم و میخوام ازشون استفاده کنم ، منتها به دلیل امنیت میخوام هر کی که خواست باهاشون کار کنه ازش رمز بخوادنقل قول:
یه چیزی مثل folder guard pro
قسمت دوم هم معلوم نبود که چی گفتی؟
نقل قول:
خوب وقتی که zip کردی که باز هم می تونی باهشون کار کنی
قسمت دوم هم خودش میاد من ننوشتم
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }