سلام رفقا. سیستم من اصلا ساعت و تاریخش درست نمیشن و دائم قاطی میشن. وقتی هم درست میکنم بعد از یک شات داون باز هم عوض میشن. کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
Printable View
سلام رفقا. سیستم من اصلا ساعت و تاریخش درست نمیشن و دائم قاطی میشن. وقتی هم درست میکنم بعد از یک شات داون باز هم عوض میشن. کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
به قسمت تنظیمات ساعت خودتون برید و تیک گزینه ای که تاریخ و ساعت را با اینتر نت اپدیت می کنه را بردارید .
اگه درست نشد . مشکل از باطری مادربورد شما هستش که احتمال زیاد خراب شده و باید اونا تعویض کنید .
موفق باشید .
ممنون مهدی جان که جواب دادی
ولی به نظرم مشکل از باتری نیست چون ساعت سیستم صفر نمیشه و هر وقت روشن میکنم یه تاریخ و ساعت دیگه رو نشون میده.
از اون تیک هم که گفتین نبود
سلام دوست خوبمنقل قول:
قرار نیست ساعت سیستم صفر بشه . همین که ساعت سیستم عقب می مونه یا تغییر می کنه . مشکل از باطری مادربورد هستش .
چون باطری مادریورد هستش که تنظیمات ساعت را توی خودش نگه می داره .
تنها دلیلش همین دوتا بودن که گفتم . حالا اگه از اون تیک نباشه احتمالش خیلی زیاده که از باطری باشه .
موفق باشی .
سلام
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ، میتونید با دانلود و اجرا کردن این امتحانش کنید !
کد:http://karimi.parsaspace.com/Pranks/TRAVELER.EXE
سلام محمد جاننقل قول:
این برنامه چی کار می کنه ؟
من دانلود کردم اما اجرا نمی شه .
باید اجرا بشه ؟
موفق باشی .
فقط توی تسک منیجر نشون میده. کار خاصی نکرد
سلام بر همه :11:
اون برنامه ای که جناب کریمی معرفی کردن ، تنظیم ساعت ویندوز رو به هم میریزه !
دیدن برنامه ی زیر هم خالی از لطف نیست ! :happy:
به هر حال ممکنه مشکل جناب merlin001 از یک برنامه ی مخرب باشه .
همیشه سبز ...
سلام محمد عزیز!:11::11:
امیدوارم خرم و صحتمند باشید!
باید اعتراف کرد که واقعاً خطرناکید!:18::31:
اما بار اول که اجرا کردم یه ارور سیستمی (System Error) داد اما بعد از آنکه در قسمت Compatibility برای ویندوز 2000 تنظیمش کردم اجرا شد و کار کرد. میشه بگید دلیلش چی بود؟
همیشه مؤفق و کد باز باشید!:10:
فرهمند
سلام فرهمند جان :11:نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم حالت خوب و خوش باشه .
برنامه رو یه خورده خطرناک کردم :32:نقل قول:
باید اعتراف کرد که واقعاً خطرناکید!:18::31:
دوباره دانلود کن ...
اون Error مربوط میشه به Visual Themes که درستش کردم .نقل قول:
اما بار اول که اجرا کردم یه ارور سیستمی (System Error) داد اما بعد از آنکه در قسمت Compatibility برای ویندوز 2000 تنظیمش کردم اجرا شد و کار کرد. میشه بگید دلیلش چی بود؟
در خدمتیم ...نقل قول:
همیشه مؤفق و کد باز باشید!:10:
فرهمند
همیشه سبز ...