سلام دوستان مشکلی برا من پیش اومده وقتی میخوام از طریق RUN وارد رجیستری بشم ارور میده که عکس اون ارور رو میزارم که ببینید بهتر متوجه سوال من بشید . کمک کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان مشکلی برا من پیش اومده وقتی میخوام از طریق RUN وارد رجیستری بشم ارور میده که عکس اون ارور رو میزارم که ببینید بهتر متوجه سوال من بشید . کمک کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز به ادرسی که در امضاء من هست رجوع کنید مشکل شما پاسخ داده شده است .
موفق باشید .
کارهایی که در تاپیک مربوطه گفته بودین فایلهای autorun.inf رو پاک کنم این کار رو کردم ولی باز هم ریجستری همون حالته و باز نمیشه و فقط این مشکلو با باز کردن رجیستری دارم
سلام .نقل قول:
سیستم شما یا ویروسی شده ، که در این صورت ابتدا یک ویروس یاب خوب مثل nod32 را نصب کرده و آن را از طریق اینترنت update یا به روز رسانی کنید ، و عمل ویروس یابی همه درایوهای هارد را انجام داده و بعد به سراغ فعال کردن رجیستری بروید .
یا اینکه کسی یا خودتان در سیستم و یا رجیستری دستکاری کرده اید و رجیستری را غیر فعال کرده اید .
روش اول :
این دستور را بدون کم و زیاد توی run کپی کنید و بعد هم ok کنید .
نکته : شما تنها در صورتی می تونید این کارها را انجام دهید که دسترسی در حد administrator داشته باشید .کد:REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD/ d 0 /f
روش دوم :
start > run > gpedit.msc
در پنجره ای که باز می شود از سمت چپ مراحل زیر را طی کنید :
از چپ به راست مراحل را طی کنید .
user configuration > administrative templates > system
حالا از سمت راست پنجره گزینه prevent access to registry editing tools را دو بار کلیک کرده و ببینید که گزینه not configured در حال انتخاب است یا نه .اگر گزینه enable در حال انتخاب باشد ، نمی توانید رجیستری را باز کنید، یعنی رجیستری قفل است یا غیر فعال است . ولی اگر گزینه not configured در حال انتخاب باشد ، یعنی radio button یا دکمه دایره شکل کنار گزینه پـُر باشد ، می توانید وارد رجیستری شوید ، یعنی رجیستری فعال است و قفل نیست.