بازی برای MOTO امیدوارم که قدیمی و تکراری نباشن در ضمن خوشحال میشم که با هم این تاپیک رو ببریم جلو:10:
PASS : first knight
Printable View
بازی برای MOTO امیدوارم که قدیمی و تکراری نباشن در ضمن خوشحال میشم که با هم این تاپیک رو ببریم جلو:10:
PASS : first knight
سلام دوست عزیز اتفاقا من خیلی خوشم میاد از همچین تاپیکی من که مشتاقانه منتظرم در ضمن اگه کسی اموزش نصب بازی رو داره(به صورت کامل و صحیح) بزاره که بچه ها استفاده کنن
سلام
به نظر من اندازه صفحه بازي مورد نظر رو هم بگذازي عالي ميشه
و اگه بتوني يك عكس يا screenshot از بازي بگذاري خيلي خوب ميشه
اکثر بازیها سایزشون 176*220 در ضمن سعی میکنم برای هر بازی عکسش رو هم پیدا کنم
از نظرهاتون ممنون
روشinstall کردن بازی در گوشیهای MOTO دارای card slot(دارای حافظه متحرک) مثلslvr l7 و ... :
اول فایلهای jar و jad از بازی مورد نظر رو copy کرده و در فلدری به نام kjava موجود در memory card انتقال بدید (paste کنید)و بعد از نصب memory card در گوشی وارد menu بشید و بعد وارد games&apps و بعدگزینه install new رو انتخاب کنید وسپس فایل jar از بازی (برنامه) مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد install کرده و برای سوال continue... گزینه yes رو بزنید و بعد از اتمام run کنید
دوست عزیز این روش در مورد همه گوشیها صدق میکنه پس تنها تو l7 نیست(عنوان پست رو عوض کن)
ازت ممنونم که اینرو گفتی دوست عزیز ولی باید اینرو هم بگم که در مورد گوشیهایی که CARD SLOT دارن این قضیه صدق میکنه نه همه بازم مرسینقل قول:
[URL=http://rapidshare.com/files/90217794/bombtek_retail.rar.html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]