ریویو کامل ای فون از قلم خودم (بد ترین گوشی سال)
روزی که ایفون اومد ایران دید نسبتا منفی بهش داشتم و همیشه دنبال کسی میگشتم تا این گوشی را داشته باشد
تا هفته پیش مطلع شدم یکی از بچه های دانشگاه مون ایفون خریده !!!!!منم مثه ندید بدید ها گیرش اوردم و تو بوفه یکی دو ساعتی گوشیش رو انگولک کردم و چیزایی دسگیرم شد که به این شرح است:
اول که گوشی رو دستم گرفتم ار لحاظ وزن وظاهر گوشی کاملا ممتاز به نظرم اومد
چیزی که برام خیلی خیلی جذاب بود کیفیت ال سی دی 16 میلیون رنگش تو 3.5 اینچ بزرگ و واضحش بود ولی لالبته بگم نوکیا ن95 یا 5700 چیزی کم نداشتند جز سایز
سنس ال سیدی خیلی خوب بود باز کردن قفل گوشی به طرز هنرمندانهای طراحی شده بود در پایین ال سی دی از سمت چپ به راست اسلاید میکردی و قفل گوشی باز میشد
طراحی منو ها و نحوه حرکت دادنش برام خیلی جالب بود
تعویض عکس ها و زوم کردن روشون خیلی خیلی جالب بود
کلا از حاظ ارتباط با کاربر چنین گوشی ندیده بودم!!!!!!!!!!!!
ولی چشمتون روز بد نبینه که سراغ بخش های دیگه رفتم
1گوشی که اصلا فیلم نمیگیره .کیفیت دوربینش هم در حد افتضاحی پایین هست که صد رحمت به 3250!!!!
تو عکاسی هیچ اپشنی ندارید !!!!!!
2 کیفیت اسپیکرش به شدت افتضاح بود یعنی چیزی در حد وز وز کدن مگس!!!!!!!البته از یکی دیگه از دوستام شنیده بودم کیفیت خوبی داره ولی چیزی که من در عمل دیدم افتضاح بود
3ههدفونش انصافا کیفیت خوبی داشت ولی چه فایده که شما هر هدفونی از نوع 3.5 نمیتونی توش بزاری
چون ظاهرا عمق جک هدفون کمی بیشتر است و شما فقط از هد فونای اپل باید استفاده کنی
4 بلوتوث مرخص بود!!!!!!!
5 سیستم عاملی نداشت و برنامه ای هم نمیشد روش ریخت
6 تایپ اس ام اس بی نهایت سخت و تا حدودی غیر ممکن بود
7 حالا ما که تو ایران تعطیلات هستیم ولی این گوشی تری جی 3gنیست و یک نقطه ضعف گنده بزرگ برای چنین گوشی هست
8 سرعت خاموش و روشن شدن گوشی فوق العاده سریع هست تا دکمه بالای گوشی رو فشار بدی خاموش میشه و با فشار مجدد روشن میشه این مسعله خیلی جالب بود
9 اتو روتیت گوشی هم خیلی جالب بود
10 در خیلی مسایل ابتدایی ضعف داشت که بخام بگم خیلی طولانی میشه!!!!!!!!!!!!!
این خلاصه کار من با ایفون بود در هفته گذشته که خواستم به عرضتون بسونم
با این اوصاف این گوشی به نظر بنده 2 زار نمیارزه الان تو بازار جهانی 399$ و در ایران حدود 550 تا 600 تومن هست
به نظر من این گوشی جز یک ام پی تری پلیر هیچ چیز کاربردی ای نداره
ولی از حیث ظاهر و ارتباط کاربری واقعا نو اوری در زمینه موبایل هست که با توجه به قیمتش ادم باید !!!!!! باشه تا بخره