-
افتتاح iPhone Podcast
سلام دوستان
نسخه ی بتای پادکست تاپیک آی فون آماده شد. پادکست یه جور رادیوی اینترنتی هست. البته رادیویی که تقریبا هیچوقت برنامه نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادکست تاپیک هر دو هفته یه بار آپدیت خواهد شد. توی این پادکست درباره ی اخبار جدید آی فون ، راهنمای خرید ، نرم افزارها و ... صحبت می شه. مطالبی که هم برای کاربران آی فون و هم برای افراد کنجکاو به این گوشی مفید باشن.
پادکست فعلا کلی ایراد (در زمینه ی اجرای رادیویی و اجرای نرم افزاری) داره که امیدوارم با کمک شما این مشکلات زودتر حل بشن. تا زمان حل مشکلات پادکست نسخه ی بتا خواهد بود.
پادکست این هفته رو می تونین از این لینک دانلود کنید (حجم ۱۴ مگابایت) :
کد:
http://www.4shared.com/file/32931326/49eaa12c/iPhone_Podcast_Beta__P01.html
اجرای پادکست در نرم افزارهای مختلف:
iTunes
درصورتیکه iTunes بر روی سیستم نصب باشه (به احتمال زیاد) پادکست بطور پیش فرض در این نرم افزار اجرا خواهد شد.
هنگام اجرای پادکست در این نرم افزار Artwork and Video viewer رو باز کنید. Artwork پادکست با توجه به موضوع در حال بحث تغییر پیدا می کنه. بطور مثال هنگامیکه اخبار آی فون گفته می شه ArtWork یه فرم و هنگامیکه نرم افزارها معرفی می شن Artwork فرم دیگری پیدا می کنه.
QuickTime
قابلیت جابجایی بین بخش های مختلف پادکست وجود دارد.
iPhone & iPod
با استفاده از iTunes پادکست رو روی iPhone بریزید. قابلیت جابجایی در بخش های مختلف پادکست و تغییر فرم Artwork هنگام اجرا در iPhone وجود داره. :31:
VLC
ممکنه در شناسایی Artwork با مشکل روبرو بشه. سعی می کنم این مشکل رو حل کنم.
دوستان درصورتیکه پادکست رو در نرم افزارهای دیگه ای مانند Windows Media Player تست کردین ما رو در جریان نتیجش بذارین.
منتظر نظرات و راهنمایی شما در جهت بهبود پادکست...
Update :
برای دانلود و دسترسی راحت تر به پادکست ، توی یه آدرست دیگه هم آپلودش کردم:
کد:
http://ponkan.quickshareit.com/share/preview/iphonepodcastbeta918f5.m4a
Update :
دومین قسمت پادکست تا چند روز دیگه بعد از کنفرانس MacWorld 2008 شرکت اپل.
-
خسته نباشی رضا جان...
خیلی جالب بود.
-
به اطلاعاتمون اضافه شد.
تشكر دوست عزيز
-
ممنون رضا جان
بازم میگم حیف که این انجمن تشکر نداره باید حتما پست بدی
-
ممنون رضا جان فکر کنم کم کم باید کاربر فعال بشی
-
mhf
سلام
رضا جان پنجت طلا
راستی دوستانی که ایتون یا مکینتاش ندارن تو ویندوز می تونن از برنامه واقعا جالب kmplayer استفاده کنن
با این برنامه هر فرمت تصویری و صوتی رو می تونین بخونین حتی فلش و.............حتما دانلود کنین رایگانه محصول کره
-
mhf
سلام
رضا جان من دیشب پادکست رو دان کردم یه 2 ساعت طول کشید اما واقعا ارزشش رو داشت خیلی باحالی واقعا که حال کردمفقط یه توصیه اگه میشه تو 2 تا فرمت قرار بده مثلا mp3 تا حجمش بیاد پایین چون خیلی بالاست
-
mhf
سلام
چند خبر برای پادکست بعدی
ایفون به سیستم موقعیت یاب مجهز می شود
شركت پارت فوندری در حال ساخت یك قطعه فرستنده، گیرندهی Gps است كه به قسمت اتصال كابل آیفون متصل میشود.
این قطعهی سختافزاری كه هنوز در دست طراحی و سطح كاربری نرمافزاری آن ابتدایی است، قادر است طول و عرض مختصات جغرافیایی را از قطعهی Gps (سیستم موقعیتیاب) گرفته و در نقشهی گوگل نمایش دهد.
بنا بر اعلام این محصول تا پیش از فوریهی سال ۲۰۰۸ آماده نخواهد شد اما پس از آماده شدن به شكل زیباتری عرضه میشود.
-
mhf
ایفون پرجست و جو ترین واژه در گوگل
فنآوری و سرگرمی در صدر جستوجوهای انجام گرفته در گوگل در سال ۲۰۰۷ قرار گرفتند و آیفون در فهرست واژههای پرجستوجو در آمریكا، مكان اول را به خود اختصاص داد.
اپل آیفون را كه یك تلفن همراه و دستگاه پخش موسیقی و فیلم با قابلیت اتصال به اینترنت است در فصل تابستان در آمریكا عرضه كرد.
همچنین چهار سایت شبكهی اجتماعی وب كینز، كلوب پنگوئن، مای اسپیس و فیس بوك جزء ده واژهی اول فهرست واژههای پرجستوجوی در گوگل در سال ۲۰۰۷ قرار گرفتند و سایت اشتراك ویدیویی یوتیوب نیز پنجمین واژهی پرجستوجو شد.
گوگل فهرست واژههای پرجستوجوی را كه در جهان از طریق این موتور جستوجو انجام گرفته را نیز منتشر كرد كه آیفون بازهم درصدر این فهرست نیز قرار گرفت
-
mhf
عرضه نسل سوم ایفون در 2008
رئیس هیئت مدیره اپراتورAt&T تائید کرد که شرکت اپل در سال ۲۰۰۸ یک نسخه جدید از تلفن همراه "آی فن" را که مجهز به فناوری نسل سوم است، عرضه می کند.
رندال استفانسون، رئیس هیئت مدیره At&T اعلام کرد که شرکت استیو جابز در سال آینده نسخه جدیدی از "آی فن" را عرضه می کند که مجهز به فناوری نسل سوم است.
به گفته این مقام مسئول At&T تلفن همراه نسل سوم "آی فن" دارای یک تراشه جدید خواهد بود که احتمالا شرکت Broadcom آن را تولید کرده و از چند هفته قبل در نسخه های آزمایشی در دسترس قرار داده است.
فاکتور دیگری که می تواند از دلایل تاخیر عرضه "آی فن نسل سوم" به بازار باشد، دوره شارژ باتری این محصول است که به نظر می رسد بسیار سریع تخلیه می شود.
بر اساس گزارش کاتاوب، به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، استیو جابز رسما آی فن نسل سوم را در کنفرانس آینده "دنیای مک" که ۱۵ تا ۱۸ ژانویه ۲۰۰۸ در سانفرانسیسکو برگزار می شود، معرفی خواهد