سلام
وقتی در فتوشاپ فارسی تایپ می کنم ،به صورت حروف جدا از هم نمایش میده (سلام را به صورت م ا ل س) .اگه ممکنه راهنماییم کنید تا مشکلم برطرف بشه.
با تشکر
Printable View
سلام
وقتی در فتوشاپ فارسی تایپ می کنم ،به صورت حروف جدا از هم نمایش میده (سلام را به صورت م ا ل س) .اگه ممکنه راهنماییم کنید تا مشکلم برطرف بشه.
با تشکر
باید یا از ویرایش مخصوص خاورمیانه اش استفاده کنی و یا از یه برنامه فارسی تایپ مثل شتاب یا مریم استفاده کنی
یعنی تو اونا تایپ کن بعد کپی کن و تو فوتوشاپ پیست بکن
سلام عزیزم شما میتونین از فتوشاپ 7 فارسی استفاده کنین اگه اینطوره فارسی ساز فتوشاپ رو باید حتما نصب کنید و باید از کنترل پانل قسمت لنگویج آپشن فارسی رو انتخاب کنین که در این موقع سی دی وینوز رو هم میخواد . موفق باشی
تایید میشهنقل قول:
تا الان كه ورژن جديد Cs 3 فتوشاپ اومده از هيچكدومشون به اندازه فتوشاپ Me راضي نبودم.
خيلي راحت روان بود . البته تو اين ورژن جديد زبان فارسي رو هم ساپورت ميكنه مثله اينكه .
تو هر ورژني كه هستي مي توني از فارسي نويس مريم استفاده كني و بدون هيچ مشكلي فارسي تايپ كني
عزيزم شما چند ساله كه داريد با فتوشاپ كار ميكنيد ؟ :13:
تو ورژن Me مي تونستيد به صورت مستقيم فارسي تايپ كنيد و نيازي به مترجم يا همون برنامه هايي مثل مريم نبود .
الان هم توي ورژن جديد مي تونيد به صورت مستقيم تايپ كنيد .و نيازي به مريم و اينا نداريد .
همه ورژنها( 7 و 8 و 9و 10)نسخه ME دارند.نقل قول:
ورژن cs3 Extended ME (آخرين ورژن)سرعت لود بسيار بالائي داره.
درسته خيلي سرعته لود بالايي داره
سلام من در فتوشاپ تا چند روز پیش میتونستم که فارسی تایپ کنم اما الان نمیتونم
در واقع حروفها رو الان جدا میزنه علتش چیه ؟؟ و چطوری میشه حلش کرد ؟؟؟