سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
Printable View
سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
شما باید از سایت Phpbb فارسی زبان فارسیش رو بگیری خوب!!
شما كه اونجا گفتيد نمي خوايد فارسي ش كنيد ما كه سر از كار شما در نياورديم ! زبان فارسي ش تو اينترنت هست دانلود كنيد بريزيدش تو پوشه Language بعد زبان فارسي هم بهش اضافه مي شه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ بگید از کجا دانلود کنم زبان فارسی رو تو سایت پی اچ پی بی بی نیست
فارسي ساز آخرين نسخه يعني
فقط قالبتون رو خودتون بايد راست به چپ كنيد !کد:http://rapidshare.com/files/57473294/lang_farsi_utf-8-2.0.22.zip.html
سلام بلد نیستم از چپ به راست کنم چطوری؟
والا برای فارسی که از راست به چپ میکنن نه از چپ به راست !!
ولی از راست به چپ باچپ به راستکد:dir="rtl"
کلا ltr مخفف left to right هست و rtl مخفف right to leftکد:dir="ltr"
در تكميل صحبت هاي سياوش جان شما تو فايل overall_header.tpl كه تو قسمت تمپليت هاي برنامه وجود داره رو با يه برنامه ويرايش گر باز مي كنيد اين خط رو توش پيدا كنيد
و جاشکد:dir="{S_CONTENT_DIRECTION}"
جايگزين كنيد براي قالب مديريت نيز بايد تو فايل page_header.tpl همين تغييرات رو انجام بديد براي راست به چپ كردن جداول هم تو تمام فايل هاي قالب بايد تمام خطوط كه توشون از كلمهکد:dir="rtl"
استفاده شده رو پيدا كنيد و جلو اونکد:<table
اضافه كنيد در ضمن بايد تمامکد:<table dir="rtl"
رو بهکد:align="left"
تغيير بديد و تمامکد:align="right"
بهکد:align="right"
تغيير بديد البته اين مورد آخر زياد لزومي نداره ! ولي بهتره اين كار رو انجام بديد !کد:align="left"
موفق و پيروز باشيد
جاويد
میشه بگید با چه برنامه ی ویرایشگری
برنامه ويراش گر زياده مي تونيد از خود نوت پد ويندوز هم استفاده كنيد من خودم با دريم ور كار مي كنم ! برنامه EmEditor هم برنامه جالبيه !