بررسی Dvd های خام در بازار و نوع رایت صحیح آنها
سلام دوستان
من دیدم که ما تاپیک درمورد دی وی دی رایتر داریم اما درم ورد دی وی دی خام هم لازمه که بررسی کنیم ببینیم چه مارکی خوبه که هم کیفیت مناسبی داشته باشه و هم قیمت مناسب.
اما ابزار تستی که ما برای دی وی دی داریم همین نرو خودمون هست بدین ترتیب که شما از
start=>all programs=>nero=>tools=>Nero cd-dvd speed رو انتخاب کنید و بعد دیسک دی وی دی رو که روش اطلاعات رایت شده رو در دی وی دی رایترتون بزارید و سپس با توجه به نوع رایترت و نوع دی وی دی و سرعت رایت دی وی دی سرعت تست رو انتخاب کنید که در کادر زیر setting وارد میکنید و سپس دکمه start رو بزنید
در شکل زیر من یک تست کیفیت از یک دی وی دی که داشتم گرفتم اسمش t-gate و از ولیعصر پک ده تاییش رو که خریدم دونهایی 220 افتاده. نتیجه تستش 93 درصد شده که به نظر من خیلی خوبه برای دی وی دی با قیمت 220 تومن.نتجه رو در قسمت quality score می تونیین ببینین. در ضمن گزینه Pif به معنی عیب و نقصان در یکنواختی داخلی دی وی دی است و گزینه pie یعنی خطاهای یکنواختی داخل دی وی دی گزینه jitter هم فقط در دی وی دی رایترهایی که این گزینه رو ساپورت میکنن نمایش داده می شه و اگر این کادر خالی باشه یعنی دی وی دی رایتر اون رو ساپورت نمیکنه. گزینه po failures هم قسمتهایی از دی وی دی رو که دیتاش قابل خوندن نیست به ما نشون میده.
من با 4 رایت کردم و رایترم لایتون هست. در ضمن تی گیت تا 16 ایکس روش زده قابل رایت هست که تو نرو هم که من دیدم نوشته بود تا16 و چون رایترم بالاتر از سرعت استاندارد دی وی دی هم رایت میکنه تا 18 هم برای من زده بود.
اینم عکس تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هم لطف کنن یه تست از دی وی دی هایی که دارن بزارن ببینیم کدوم دی وی دی الان تو بازار مناسبه. در ضمن سرعت رایتشون و همینوطر نوع رایتر شون رو هم بگن.