سلام من می خواستم بدونم dvd writer sony وdvd writer litoeni را کسی داره و کلا می خواستم بدونم بین این دو مارک کدوم بهتره(sony( و (liteoni)
خیلی ممنون
Printable View
سلام من می خواستم بدونم dvd writer sony وdvd writer litoeni را کسی داره و کلا می خواستم بدونم بین این دو مارک کدوم بهتره(sony( و (liteoni)
خیلی ممنون
به نظر من liteon بگیر........
تا اونجایی که من می دونم این دوتا یکی هستن و فقط قاب هاشون با هم فرق داره در واقع هر دوتا یکی هسنتد با مارکهای مختلف ولی بهتره LiteOn بگیری چون فکر کنم ارزونتره
سلام
پیشنهاد من هیچ کدومشونه
به نظر من یا Nec ساخت مالزی ، یا HP البته SUZUKI هم بد نیست
دوست عزیز شما سوال خودتو در این تاپیک مطرح کن - قبلش یه سرچ میکریدی بعد تاپیک میزدینقل قول:
نوشته شده توسط Mehran*Architector [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=37978&page=61[/HTML]
من خودم لايتون گرفتم.20 x.لايگت اسكرايب.كارش واقعا عاليه.
شرکت Liton سازنده لنز های شرکت های دیگس اگر با گارانتی فاره بگیری خیلی عاله چون تعویض داره برای یک سال
کاملا تایید میشهنقل قول:
به نظر من هم NEC و HP البته نظرم بیشتر رو HP هستش. بنده با انواع مارکها سر کار دارم همانطور که میدونید دستگاههایی از این قبیل خودشونو در دراز مدت نشون می دن از این جهت بخاطر تجربه ای که با انواع مارکها دارم این دو مارک رو پیشنهاد میکنم. قیمت HP LIGHTSCRIP حدود 60 تومانه و کارش عالیه.
دوست من مطمئن باش هر چیزی ارزونتره به همین میزان کیفیتش پایین تره مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال چیز ارزون میگردیم.نقل قول:
یه ضرب المثلیه انگلیسی ها میگن ما اونقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم.گرفتیییییییییییی؟؟؟
دوست عزیز در مورد hp یکم توضیح بدیدنقل قول:
من خودم لایتون سونی و ایسوز کار کردم