اینم از جریان مدلهای مختلف N95 که شما معرفی کردید :
نقل قول:
orange ticket که ساخت کشور uk یا united kingdom یا انگلستان .
Orange UK اسم یه اپراتور تلفن همراه و یه ISP تو کشور انگلیسه. این اپراتورها معمولا برای تبلیغات یه سری امتیازهایی رو به مشتری هاشون میدن. مثلا اگه سیم کارت این اپراتور رو بگیری یه کارتی بهت میده که با اون میتونی بری گوشی موبایل با تخفیف بگیری. جریان n95 orange ticket همینه.
نقل قول:
TM متا سفانه اطلاعات زیادی ندارم .
TM مخفف trade mark یعنی اسم nokia n95 یه اسم تجاری ثبت شده س و بدون اجازه نوکیا کسی نمیتونه از این اسم استفاده کنه. فکر کنم خیلی از جاها اینو دیده باشید که جلوی آرم یا اسم یه محصول یا شرکتی مینویسن TM
نقل قول:
آخرین مدل هم مال چین هست به لازم به ذکر هست که بگم این هم دو مدل داره.
این مدل N95 نیست فقط یه شرکت تقلبیه که یه گوشی شبیه N95 میزنه و هیچ اسم و اثری هم از خودش به جا نمیزاره. اینو اصلا نمیشه N95 حساب کرد.
نتیجه این که N95 فقط یه مدله اونم فنلاند میزنه با آرم نوکیا... فعلا اونقدر هم جدید هست که نوکیا حق تولیدش رو به کشورهای دیگه واگذار نکنه. یعنی فعلا N95 رو فقط تو فنلاند تولید میکنن.
نقل قول:
در اینجا من می خوام به همه ی شایعه ها خاتمه بدم و بگم که n95 می تونه ماهواره یا همون شبکه های تلویزیون خارج از کشور رو بگیره ... من تونستم با استفاده از شبکه های پیش زمینه ای که خود گوشی داره فایل های خبری و برنامه های یکی از شبکه های تلویزیونی رو دانلود کنم.
این یکی دیگه خیلی خنده دار بود. آخه N95 چجوری ماهواره رو میگیره ؟ N95 نه ----H داره و نه ----S ... بابا تورو خدا آبروی فروم رو میبرید. یکی که اینکاره باشه بیاد اینارو بخونه میخنده بهمون.
نقل قول:
و در آخر سرعت بالا اینترنت که خیلی بیشتر از n73 است.
اولا چه ربطی به N73 داره ؟ دوما تو کشور ما فعلا یک دهم سرعت اینترنتی رو که N73 ساپورت میکنه ارائه نمیشه چه برسه به N95 ....
نقل قول:
این نکته هم یاد آور می شم که GPS این گوشی در پایتخت کشور عزیزمون کار کرده و شما فقط نیاز با یک اینترنت وایرلس نیاز دارید.
دیگه واقعا .... آخه GPS چه ربطی به اینترنت وایرلس داره ؟ بابا GPS از طریق اتصال به ماهواره کار میکنه . اصلا WIFI و GPS تو مقوله کاملا جدا از هم هستن.
نقل قول:
امید وارم که فقط تایپیک اضافه نکرده باشم و اطلاعات فوق بدردتان بخورد.
اتفاقا خیلی هم اضافه کردی اونم چه اضافه ای .... اطلاعات فوق هم خیلی به دردمون خورد مرسی....
کمال جان سریع این تاپیک رو پاک کن آبرو حیثیتمون رفت. یکی بیاد فکر میکنه تو این کلوپ همه بوق تشریف دارن...