وجود مشکل در زمینه Flash Disks!
دوستان سلام! من چند وقت پیش یک Flash گرفتم 512 مگ و از مدل MicroVualt از شرکت سونی! حالا اشکال کار : که یه وقتایی یه چیزی مثلا از رو سیستم خودم روش کپی میکنم بعد که جای دیگه میخوام اطلاعاتم رو پس بگیرم پیغام میگیرم که فایل خرابه و قابل کپی کردن نیست!! با مثلا در مورد فایلهای تصویری(عکس) فایل با حجم کامل خودش وجود داره ولی وقتی مثلا با ACDSee بازش میکنم یه صفحه سفید فقط میبینم! درمورد Directory ها هم با یه Directory خالی مواجه میشم!! این موضوع فقط در مورد این یدونه Flash نیست! که من با 2 تا Flash دیگه هم یکی 2 گیگی (که در موردش الان صحبن میکنم) یکی هم یه 512 مگ سونی ولی به مدل دیگه عینا همین مشکل برام پیش اومده!!! به نظرتون از چی میتونه باشه؟! اصولا این Memory ها آیا BadSector یا یه همچین چیزایی براشون مفهومی داره؟! یا اینکه مشکل از کجاست پس آخه؟!
یه مشکل دیگه هم در این زمینه برای بوجود اومده : بعد از اینکه اون 512 مگیه اذیتم کرد رفتم یه 2 گیگی بازم Micro Vault ولی از این کوچولوها (رنگیا!) گرفتم!! که نه تنها مشکل اولیم حل نشد که الان بعد از تقریبا یکی دو هفته که عملا حتی نتونستم یکبار به درستی ازش استفاده کنم (به همون علت مذکور در بالا) که حالا وقتی کارت رو در پورت USB قرار میدم در ابتدا مشکلی وجود نداره و کارت رومیشناسه!! بعد که میخوام مثلا وارد درایو برم میگه که Insert The Card! یا یه همچین چیزایی با این مضمون که اصلا کارت داخل پورت وجود نداره ( در حالی که کارت قبلا شناخته شده!)
چی شده یعنی؟! بعد میدونم که اشکال از پورت دستگاه من هم نیست که چند جای مختلف امتحان کردم این دومی رو!!
بعد در ادامه هم میخوام بپرسم که اگه مشکلی موجود از خود کارت هستش آیا اصلا امکان تعمیر این کوچولوها وجود داره؟ و جایی رو برای تعمیر این قطعات سراغ دارید؟ سپاس.
یا علی.