×× چطوری میتونم از یک اشتراک Adsl برای دو رایانه استفاده کرد ؟ یکی ماله خودم ویکی ماله همسایم ××
عرض سلام به همه ی بروبچ گل پی 30 وردلد
مدتیه که خیلی دلم هوای ADSL کرده ! اخه از سرعت کانکت شدنم دیگه حالم بهم میخوره !!! اونم با سرعت 2 کیلوبایت در ثانیه ! اخه خداوکیلی درسته ؟ 2 کیلو بایت ؟
به این فکر افتادم که از ADSL استفاده کنم
رفیقمم که همسایه دیوار به دیوارمه گفت یه اشتراک سرعت بالا بگیریم و با هم شریکی استفاده کنیم اینجوری هم سرعتمون خوبه و هم نصف پول رو میدیم به هرحال
ولی نمیدونیم چطوری این کار رو باید بکنیم ...
ولی رفیقم از رفقاش کمی اطلاعات بدست اورده بود ولی زیاد نه ! میگه باید شبکه کنیم دوتا سیستممون رو ! و بعد یکی باید همیشه روشن باشه برای این کار تا هردو بتونن استفاده کنن !
خوب حالا چند سوال واسم پیش اومده که منتظرم تا شما بهم پاسخ بدید تا من از این بدبختی بیام بیرون !
1: اول بگید که شبکه چیه ؟ و قیمت کارت شبکه چنده ؟ و ایا به هر سیستمی میخوره ؟
2 : ایا میشه همزمان من و دوستم از اینترنت استفاده کنیم ؟ یا یکی باید خاموش باشید تا دیگری بتواند استفاده کن ؟
3: اگه میشه همزمان استفاده کرد ایا وقتی که همزمان کانکت هستیم سرعت پایین نمیاد ؟ ایا سرعت هردو یکی هست یا فرق میکنه ؟
4: ودرکل یه توضیح کامل بدید که چطوری میتونیم ما این کار رو به درستی انجام بدیم! و به اینترنت با یه سرعت خوب وصل بشیم
5 : و درکل ایا ابزار دیگه ای هم میخواد یا نه ؟ ودرکل چقدر خرج ور میداره ؟؟ (بجز مودم و اشتراک adsl)
ویک سوال که برامون خیلی مبهمه ! رفیقم میگه این مودم های ای دی اس ال رو خود مخابرات برای یه شماره ریجستر میکنه ! و نمیشه با شماره دیگه ای از این مودم استفاده کرد !!!و در کل میشه یه توضیح مختری بدید
البته میدونم میگید که قبلا دوستای دیگه از این تاپیک ها باز کردن و بهشون جواب دادن و منم به اون تاپیک ها مراجعه کنم ولی من به دولیل نمیتونم این کار رو بکنم !! یکی اینکه همونطور که گفتم سرعت اینترنتم خیلی خیلی خیلی پایینه و صفحات رو با یه بدختی باز میکنم شاید هر صفحه بیشتراز 10 دقیقه طول بکشه ! باور کنید راست میگم
دلیل دوما اینه که اگه بعدا مشکلی پیش اومد دوباره بیام تو همین تاپیک و از شما دوستای گلم کمک بگیرم
ودرضمن جون هرکی دوست دارید به صورت ساده بگید !! اخه من نه از شبکه کردن چیزی میدونم و نه از چگونه کار کردن شبکه !!! باور کنید در این ضمینه اطلاعی ندارم ولی چرا تو ضمینه های دیگر نت اطلاعات زیاد دارم
مثلا دوستای عزیز بگید که از کجا وسایل و لوزمشو مثلا سوکت ها و کابل مخصوصش و بغیهه رو گیر بیارم و البته یه قیمتی هم بدید
به هرحال من و رفیقم منتظر جواب شما دوستای گل هستیم