-
Lcd سامسونگ یا سونی
با سلام.
میخواستم ببینم ال سی دی سامسونگ اخرین مدل 17 اینچ با قیمت زیر 300 هزار تومان و سرعت 2ms بهتره یا سونی که پایینترین مدلش 310 هزار تومان با سرعت 8ms است بهتره؟
من خودم 17 اینچ میخوام و بیشتر از لحاظ کیفیت تصویر میپرسم.
و اینکه بدرد کارهای گرافیکی و بازی میخوره یا نه؟
ماکس بودجه:350 هزارتومان.
با تشکر.
:):):)
-
بازي samsung
کار گرافيکي sony
و اينم در نظر بگير که نبايد مثلا يه sony قديمي رو با يه samsung جديد مقايسه کني چون باز فرق داره (در کل بهتره از روي مشخصات کامل برسي کرد)
مثلا اگر sony هم 2 ms بود من براي هر دو کار ميگفتم sony
-
آخه این دیگه چه حرفی اقا آرش نوشتی بازی سامسونگ . کارای گرافیکی سونی ؟ میشه بپرسم بازی جز کدام کارها میشه ؟؟؟
شما برو مدل Bf1750 رو با قیمت 270تومن بخر با 2ms اگه هم میخواستی متحرک باشه ال سی دی که من دارم رو بخر B1750 که 8ms
سونی مونی رو بیخیال
-
samsung جان
در اينکه مانيتورهاي samsung (کمپاني نه شما :rolleye: ) کيفيت خيلي خوبي دارن شکي نيست ولي براي کارهاي گرافيکي که game ها اصلا در اون شاخه قرار نميگيرن ! نکته اي خيلي مهم هست و اون هم true color هست که به اين معني هست که رنگ اجسام تا چه حد به واقعيت نزديک هست اونهايي که با نرم افزارهايي مثل photo shop يا امثال اون کار کردن معني اون رو به خوبي ميدونن و ميدونن که چه ارزشي داره ؛ مثلا يه گرافيست وقتي داره رو يه طرح کار ميکنه ميخواد مطمئن باشه رنگهايي که انتخاب ميکنه دقيقا همون هست که مي بينه و اين مهم بوجود نمياد مگر اينکه مانيتور در نمايش دادن اون دقيق باشه ؛ اين موضوع در بحث رنگها در وسايل چاپ هم وجود داره و در اونها هم مهمه که تا چه حد دقيق رنگها رو چاپ ميکنند
در مورد gamer ها بيشتر ميشه گفت دو مقوله Resolution و Response Time از اهميت ويژه بر خور دارن چرا که براي اين گروه از user ها سرعت و فشردگي تصوير مهمترين مسئله هست :)
ولي براي گرافيستها اين گزينه ها مهم هست :
Resolution هر چه بالا تر بهتر چرا که اغلب اونها با فايلهاي با کيفيت بالا کار ميکنند
Pixel Pitch به اونها تصوير دقيق تر و واقعي تر ميده که حاشيه هاي اون کمتر حالت بريده بريده داره
Brightness و Contrast Ratio و Display Colors هم براي اونها رنگهاي دقيق تر رو فراهم ميکنه
براي مقايسه هم نميشه تنها به اعدادي که شرکت سازنده ميده اکتفا کرد ؛ يک گرافيست علاوه بر اينکه اين اعداد رو مد نظر قرار ميده خودش هم بايد از قدرت بيناييش استفاده کنه تا مناسبترين مانيتور رو تهيه کنه :blink:
اينجاست که کار براي انتخاب gamer ها خيلي اسون ميشه چون اونها دنبال true color نيستن و برعکس هر چي تصوير خوش آب و رنگتر باشه براي اونها جذاب تره و مهم نيست که با واقعيت چقدر متفاوت هست :blush:
شاد و پيروز باشي
-
حرفای من روآرش زد :laughing: :laughing: ولی dell هم یادتون نره که بدک نیست
-
اتفاقا همین امروز فهمیدم که Dell هم ال سی دی میزنه برام عجبیب بود .
ولی شما یعنی فکر مکنید که سامسونگ ایستاده تا سونی بیاد ال سی دی هایی که بدرد کارای گرافیکی میخورن رو برنه و اون هیچ کاری نکنه ؟؟؟ سامسونگ الان توی دنیا اول خوب بعدشم هم پاناسونیک بعدش رو نمیدوم ولی اگه کسی میدونهیه لیستی از فروش برندهای ال سی دی ها بده . منم خودم بی 7150 دارم همین دیروز هم ی کارت گرفتم بازی فلایت سیمیلیتور هم خیلی با کیفیت اجرا کرد یعنی کم و کاستی نسب به سونی و ال جی نداشت
ولی بازم با خودته هر کدوم رو میخوای بگیر
-
سامسونگ اولین فروش رو در دنیا داره حرفی نیست چون به نصبت کیفیت کار و قیمت به صرفه است ولی بهترین نیست بهترین سونی بوده و هست و خواهد بود ولی چون قیمتش در حدی هست که خیلی ها قادر به خریدنش رو ندارن
Sync Master 226bw این مدل با این امکانات از سامسونگ قیمت 377,68€ با 22 اینچ
حالا سونی Sdm-s205f/s با 20 اینچ قیمت € 589,00
البته همینجوری دو تا مدل واستون پیدا کردم که از نظر مشخصات با هم تقریبا فرق دارند ولی فقط منظورم قیمت بین این دو تا بود مانیتورهای ٢٣ اینچ سونی نزدیک 1300 یورو قیمت دارند و برای کارهای گرافیکی وضوع عکس و دیدن رنگها به صورت کامل و واقعی مشهورند
-
سونی مدل پایین تکنولوژیش نسبت به مدل جدید سامسونگ پایینتر نیست؟سونی مدل بالا هم که گرونه
-
به نظر من اگه سونی واقعآ ساخت ژاپن باشه از سامسونگ بهتره.
-
الان سونی در زمینه ی پلاسما و LCD حرف اول رو میزنه.
فقط کافیه که دو تا مانیتور Sony و Samsung رو کنار هم بزاری و از نظر کیفیت با هم مقایسه کنی.
همین.
اونوقت اونجاست که میبینی Sony کجا و .....