PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MP3 player

صفحه ها : 1 2 [3]

pedramakaay
05-10-2009, 15:04
دوستان سلام...

من یک mp3 player یا دستگاهی مشابه می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1) 2 گیگ دست کم حافظه داشته باشه
2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)
4)طراحی زیبایی هم داشته باشه (شکلش قشنگ باشه)

لطفا" مارک های مختلف و قیمت هاش رو بهم معرفی کنید:46:

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

شرمنده اگر سوالات زیاد بود:31::11:

ChaoticHead
05-10-2009, 18:13
خوب در چه حدود قیمتی مورد نظرتونه؟ مثلا یه دستگاه خوب فقط صوتی با ظزفیت 2 گیگ از 90 تومن و تصویری باظرفیت 4 گیگ از حدود 120 هزار تومن شروع می شن و تا هر چقدر بخوای بالا می رن..

prowler88
05-10-2009, 18:16
دوستان سلام...

من یک mp3 player یا دستگاهی مشابه می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1) 2 گیگ دست کم حافظه داشته باشه
2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)
4)طراحی زیبایی هم داشته باشه (شکلش قشنگ باشه)

لطفا" مارک های مختلف و قیمت هاش رو بهم معرفی کنید:46:

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

شرمنده اگر سوالات زیاد بود:31::11:
اول از آخر شروع میکنم. این که گفتی LCD داشته باشه یعنی چی؟ اون مدل هایی که فقط موزیک پخش میکنن هم LCD دارن (به جز دو سه تا مدل). اول بودجه تو بگو. اگه صوتی بخوای حداقل بین 60 تا 100 باید بخرجی. اگه تصویری میخوای یه مقدار بیشتر (البته زیر 100 هم داریم).

pedramakaay
05-10-2009, 19:28
خوب در چه حدود قیمتی مورد نظرتونه؟ مثلا یه دستگاه خوب فقط صوتی با ظزفیت 2 گیگ از 90 تومن و تصویری باظرفیت 4 گیگ از حدود 120 هزار تومن شروع می شن و تا هر چقدر بخوای بالا می رن..

با تشکر از شما...

می خوام بین 100-150 باشه:31:در شرایط خاص تا 200 هم بره مسئله ای نیست...چون از قدیم گفته اند هرچی پول بدی همون قدر هم آش می خوری...

اول از آخر شروع میکنم. این که گفتی LCD داشته باشه یعنی چی؟ اون مدل هایی که فقط موزیک پخش میکنن هم LCD دارن (به جز دو سه تا مدل). اول بودجه تو بگو. اگه صوتی بخوای حداقل بین 60 تا 100 باید بخرجی. اگه تصویری میخوای یه مقدار بیشتر (البته زیر 100 هم داریم).

با تشکر از راهنمایی شما...

منظورم همون تصویر بود...یعنی قابلیت پخش VIDEO هم داشته باشه و فرمت های تصویری رو هم ساپورت کنه...مثلا 3GP2 یا حتی فرمت های بهتر...یا به عبارتی تصویری باشه...البته این تو پ.ن(فرعی) هست و من تمرکزم بیشتر روی دستگاهی صوتی با کارایی عالی هست...ولی اگر با کمی اختلاف قیمت(مثلا" 50) بشه دستگاهی با همون کیفیت رو خرید که فیلم هم پخش میکنه چه بهتر....

seymour
07-10-2009, 15:04
با تشکر از شما...

می خوام بین 100-150 باشه:31:در شرایط خاص تا 200 هم بره مسئله ای نیست...چون از قدیم گفته اند هرچی پول بدی همون قدر هم آش می خوری...

منظورم همون تصویر بود...یعنی قابلیت پخش VIDEO هم داشته باشه و فرمت های تصویری رو هم ساپورت کنه...مثلا 3GP2 یا حتی فرمت های بهتر...یا به عبارتی تصویری باشه...البته این تو پ.ن(فرعی) هست و من تمرکزم بیشتر روی دستگاهی صوتی با کارایی عالی هست...ولی اگر با کمی اختلاف قیمت(مثلا" 50) بشه دستگاهی با همون کیفیت رو خرید که فیلم هم پخش میکنه چه بهتر....
اگه تصویر هم مدنظرته: به نظر من شما می تونی با هزینه نزدیک به 100 تومن creative zen رو بگیری که از نظر کیفیت صدا و تصویر بسیار عالیه ... افزایش حافظه هم داره ... از نظر من قشنگه (هرچند بحث سلیقه، نسبیه) ... و پشتیبانی خوبی هم در ایران داره که اگه از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری به مشکل خوردی جوابگو باشن ..

اگه روی ظرافت و زیبایی تاکید داری سونی دو سه تا مدل خوب در این حدود قیمت داره که صدای بسیار خوب و تصویر مناسب دارن ... مثل s615 که 2 گیگش باید 115 تومن باشه و a805 که 2 گیگش باید 130 تومن باشه ...

سری cowon هم که از نظر صدا وضعیت بسیار خوبی داره در مدلهای بین 100 تا 150 ... اما از نظر من ظرافت، طراحی و سادگی کار با مدلهای کریتیو و سونی قدری بالاتره و ضمناً اگه ویدئو هم در نظرت هست باید از 170-180 رد بشی تا مدل تصویری cowon در دسترست باشه..

pedramakaay
07-10-2009, 16:01
اگه تصویر هم مدنظرته: به نظر من شما می تونی با هزینه نزدیک به 100 تومن creative zen رو بگیری که از نظر کیفیت صدا و تصویر بسیار عالیه ... افزایش حافظه هم داره ... از نظر من قشنگه (هرچند بحث سلیقه، نسبیه) ... و پشتیبانی خوبی هم در ایران داره که اگه از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری به مشکل خوردی جوابگو باشن ..

اگه روی ظرافت و زیبایی تاکید داری سونی دو سه تا مدل خوب در این حدود قیمت داره که صدای بسیار خوب و تصویر مناسب دارن ... مثل s615 که 2 گیگش باید 115 تومن باشه و a805 که 2 گیگش باید 130 تومن باشه ...

سری cowon هم که از نظر صدا وضعیت بسیار خوبی داره در مدلهای بین 100 تا 150 ... اما از نظر من ظرافت، طراحی و سادگی کار با مدلهای کریتیو و سونی قدری بالاتره و ضمناً اگه ویدئو هم در نظرت هست باید از 170-180 رد بشی تا مدل تصویری cowon در دسترست باشه..

خیلی ممنون seymour جان:46:

این creative zen چند تا مدل داره...شما کدومش رو پیشنهاد می کنید؟

ZEN X-Fi
ZEN Wav
ZEN STONE
Zen Mozaic

بعد این zenها گارانتی هم دارند؟ مال کدوم شرکت هست؟ برای نصب به pc که نرم افزار نمی خوان؟ساخت کدوم کشور هستند؟ البته فکر کنم مدل های توی بازار همه چینی باشند:19:

این سونی ها رو هم تو چند تا سایت ایرانی سرچ کردم چیزی نیافتم....میشه یه لینک معرفی بهم بدید تا اونا رو هم ببینم و ویژگی ها رو مطالعه کنم؟ سونی ها گارانتی و خدمات دارند یا نه؟

در مورد cowon هم باید بگم مدل d2+ رو خیلی باهاش حال کردم....قیمت این مدل حدودا" چند هست؟ مدل d2 هم خیلی باحال و کامل هست به نظرم...این مدل الان پیدا میشه؟

در کل seymour جان سایت کامل و جامعی که این جور وسایل پرتابل رو معرفی و مقایسه کرده باشه و قیمت ها رو هم زده باشه سراغ نداری؟ یه چیزی مثل رایان صبا در زمینه ی pc یا gsm.ir در زمینه ی گوشی موبایل...

با تشکر....:11:

prowler88
07-10-2009, 16:25

3GP که مخصوص موبایل هست. پلیرها یه level بالاتر کار میکنن. مثلا AVI و WMV و MP4
به نظر من اگه موزیک برات بیشتر اهمیت داره کووان 7 هست که ظرفیت 16 گیگش حدود 170 تومنه. اگر هم موزیک و هم تصویری میخوای D2+ میتونی بگیری ظرفیت 4 گیگش همین حدوده (البته قابلیت افزایش حافظه داری و میتونی بعدا memory هرچقدر خواستی بندازی روش). برای موزیک به تنهایی هم U5 8GB خوبه اگه میخوای کمتر خرج کنی.
البته به نظرم باید یه ذره پول هم برای هدفون بذاری کنار.

ChaoticHead
07-10-2009, 17:49

ZEN X-Fi
ZEN Wav
ZEN STONE
Zen Mozaic

بعد این zenها گارانتی هم دارند؟ مال کدوم شرکت هست؟ برای نصب به pc که نرم افزار نمی خوان؟ساخت کدوم کشور هستند؟ البته فکر کنم مدل های توی بازار همه چینی باشند:19:

منظور هیچ کدوم از این مدلهایی که شما نوشتین نیست. مدلش Creative Zen خالیه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگارانتیش مال شرکت "شاب" هست. برای ریختن ویدیو توش نیاز به تبدیل دارین.

در مورد cowon هم باید بگم مدل d2+ رو خیلی باهاش حال کردم....قیمت این مدل حدودا" چند هست؟ مدل d2 هم خیلی باحال و کامل هست به نظرم...این مدل الان پیدا میشه؟

حدود قیمت انواع دستگاهها را می تونین توی این سایت ببینین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای تهیه cowon هم ظاهرا یکی از دوستان اینجا می تونن کمکتون کنن. به تاپیک مخصوص cowon مراجعه کنین. مدل D2 هم دیگه فکر نکنم پیدا بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour
08-10-2009, 17:37
خیلی ممنون seymour جان:46:

ZEN X-Fi
ZEN Wav
ZEN STONE
Zen Mozaic

این سونی ها رو هم تو چند تا سایت ایرانی سرچ کردم چیزی نیافتم....میشه یه لینک معرفی بهم بدید تا اونا رو هم ببینم و ویژگی ها رو مطالعه کنم؟ سونی ها گارانتی و خدمات دارند یا نه؟

در کل seymour جان سایت کامل و جامعی که این جور وسایل پرتابل رو معرفی و مقایسه کرده باشه و قیمت ها رو هم زده باشه سراغ نداری؟ یه چیزی مثل رایان صبا در زمینه ی pc یا gsm.ir در زمینه ی گوشی موبایل...

با تشکر....:11:

zen روی ویندوز XP به بالا جواب میده و کلاً پروتکل پیشرفته تر و مناسب تری برای مدیریت پلیر هستش ... کلاً فرقی نداره و نگران این نباش ..
/
من سایت ایرانی خاصی برای مطالعه درباره سونی ها نمی شناسم .. سایت sonystyle خیلی خوب اینطور مقایسه ها رو انجام میده منتها به انگلیسی که البته فکر نکنم مشکل خاصی باشه ..
/
اگه نظرت روی D2 هستش هم نسخه + و نسخه قبلی اش فرق چندانی ندارن و هر دو خیلی خوب هستند ..

nasrGod
09-10-2009, 22:29
ببخشيد دوستان تبديلي وجود داره كه بشه Mp3 كه اسپيكر نداره از طريق ورودي هدفونش به يك اسپيكر وصل كرد يا نه ممنون

prowler88
09-10-2009, 23:51
ببخشيد دوستان تبديلي وجود داره كه بشه Mp3 كه اسپيكر نداره از طريق ورودي هدفونش به يك اسپيكر وصل كرد يا نه ممنون
اگه منظورتون فقط سیمه که بله. تبدیل یک به یک داریم و یک به دو. بستگی داره کدوم به کارتون میاد. ولی اگه اسپیکر نیاز دارین اسپیکرهای قابل حمل هم هست که اندازه ی توپ پینگ پنگه و صداشونم خیلی خوبه.

nasrGod
10-10-2009, 00:54
اگه منظورتون فقط سیمه که بله. تبدیل یک به یک داریم و یک به دو. بستگی داره کدوم به کارتون میاد. ولی اگه اسپیکر نیاز دارین اسپیکرهای قابل حمل هم هست که اندازه ی توپ پینگ پنگه و صداشونم خیلی خوبه.

منظورتون از يك به دو ويك به يك رو اگه ميشه واضح تر بگيد
در ضمن اسپيكر ميخوام قيمتش چنده و در ضمن كانورت ميشه به اسپيكر ممنون

osmaan
10-10-2009, 09:17
منظورتون از يك به دو ويك به يك رو اگه ميشه واضح تر بگيد
در ضمن اسپيكر ميخوام قيمتش چنده و در ضمن كانورت ميشه به اسپيكر ممنون
با اجازه prowler جان
یک به یک یعنی اینکه از دو سر سیم از هر طرف فقط یه خروجی وجود داره و یک به دو هم یعنی اینکه از یه طرف یک خروجی و از طرف دیگه دو خروجی داره که مثلا میشه به دوتا اسپیکر وصل کرد
قیمت اسپیکر از 5.6 تومن هست تا 60.70 تومن البته همین اسپیکر های فابل حمل وگرنه حرفه ای تراشم هست که قیمتش میره بالا.
منظورتون رو از کانورت شدن به اسپیکر متوجه نشدم

prowler88
10-10-2009, 09:27
البته اگه میخواین به آمپ ضبط وصل کنین بعضی از ضبط ها ورودی تکی دارن و بعضیا ورودی دو تایی.
اونایی که دوتایی هستند مسلما یه طرف left و یه طرف right هست. ولی اونایی که تکی هستند هر دو رو با هم میده.

nasrGod
10-10-2009, 10:04
ممنون دوستان عزيز از راهنمايتون ببخشيد اسپيكر تو 10 تا 15 تومن چه ماركي داريم در ضمن بايد به فروشنده بگم تبديل چي ميخوام برا وصل كردن mp3 از ورودي هدفونش به اسپيكر

osmaan
10-10-2009, 10:38
ممنون دوستان عزيز از راهنمايتون ببخشيد اسپيكر تو 10 تا 15 تومن چه ماركي داريم در ضمن بايد به فروشنده بگم تبديل چي ميخوام برا وصل كردن mp3 از ورودي هدفونش به اسپيكر

مارک divoom هست
بگو سوکت 3.5 داشته باشه البته اکثر همین سوکت رو دارن و این مارکی هم که گفتم داره

prowler88
10-10-2009, 12:36
درسته. البته به نظر من باید همشون 3.5 میلیمتری داشته باشن. معمولا اسپیکرهای این قیمتی زیاد از نظر صدا با هم فرق ندارن. ولی اگه از اونا که شبیه توپ پینگ پنگه پیدا کردی خیلی خوبه.

seymour
10-10-2009, 15:06
نمایندگی های کریتیو پاساژ ایران یکی دو مدل حدود 15 تومن با کیفیت خوب (در حد قیمتشون) دارن ... اگه تهران هستی سر بزن ...

همه این اسپیکرهای portable (قابل حمل) یه اتصال دارن که وصل میشه به همون جک هدفون ... نیازی نیست قطعه ای بخری ... اگه هم به فرض این اتصال نباشه ، یا بهرحال شما نیاز داشته باشی اش (مثلا بخوای بلندترش کنی) ، با 1000 تومن می تونی یه نمونه اش رو بخری از مغازه های الکترونیکی (اصطلاحا بهش میگن اکستنشن)

pkr_legend
16-10-2009, 22:00
سلام seymour جان! من یه Zen Vision M 30GBحدود 1.5 سال پیش با کمک شما خریدم و واقعا" ازش راضی هستم ولی حدود یه هفته پیش نمی دونم چی شد که دیگه صفحش روشن نشد و یه اشکال نقره ای عجیب و غریبی روش پدیدار می شه وقتی روشنش می کنم! باتریش رو هم کم کم باید عوض کنم. خلاصه خواستم ببینم می صرفه بدم گارانتی درستش کنه؟(گارانتی ش تموم شده) حدودا" چقدر می گیرن؟ و اینکه آیا هنوز تولید می شه؟(کس دیگه ای هم اگه می دونه جواب بده)

با تشکر

seymour
17-10-2009, 17:45
سلام seymour جان! من یه Zen Vision M 30GBحدود 1.5 سال پیش با کمک شما خریدم و واقعا" ازش راضی هستم ولی حدود یه هفته پیش نمی دونم چی شد که دیگه صفحش روشن نشد و یه اشکال نقره ای عجیب و غریبی روش پدیدار می شه وقتی روشنش می کنم! باتریش رو هم کم کم باید عوض کنم. خلاصه خواستم ببینم می صرفه بدم گارانتی درستش کنه؟(گارانتی ش تموم شده) حدودا" چقدر می گیرن؟ و اینکه آیا هنوز تولید می شه؟(کس دیگه ای هم اگه می دونه جواب بده)

با تشکر
چقدر خوب که از دستگاهت راضی هستی ..

در مورد مشکلت : وقتی به PC ات وصلش می کنی شناسایی میشه به درستی؟ ... سعی کردی Firmware اش رو دوباره نصب کنی روش ؟(اگه نه - حتماً این کار رو بکن)

در مورد باتری: نمی دونم الان واسه ZVM خدمات تعویض باتری ارائه بدن یا نه ... باید زنگ بزنی و بپرسی ... اون موقع که بود حدود 50 تومن بود هزینه تعویض که نسبت به هزینه خود دستگاه می ارزید ...

در مورد تولید شدنش : نخیر - دیگه تولید نمیشه ... طبیعتاً بعد از چندین سال کریتیو رفت سراغ بهینه سازی اون مدل و رو آورد به مدلهای جدیدتر از همون خانواده مثل creative zen و XFi که البته اینا محصولات بدشانسی هستن، چون مرتباً باید با zvm رقابت کنن که قطعاً عادلانه نیست ! ..

Ghost Dog
17-10-2009, 20:05
سلام
میخواستم ببینم X-Fi2 به بازار ایران رسیده ؟
اگه اومده قیمتش حدود چنده؟

seymour
18-10-2009, 18:14
سلام
من اتفاقاً همین امروز بازار بودم و پرسیدم و هنوز نیومده ...

در مورد قیمتش میشه حدودی تخمین زد که برای حافظه های مختلف 8-16-32 حدود 180 - 230 - 270 تومن باشه ...

pkr_legend
18-10-2009, 18:25
سلام. کاری که گفتید کردم ولی درست نشد،اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seymour
18-10-2009, 19:34
سلام. کاری که گفتید کردم ولی درست نشد،اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ضربه ای چیزی که نخورده ؟ ... راستی جواب یکی از سوالام رو ندادی ، پرسیده بودم وقتی به Pc وصل میشه قشنگ شناسایی میشه ؟ (محتویات توش قابل مشاهده و تغییر هست) ...

حالت ریکاوری بلدی ببری اش ؟ ..رفتن به ریکاوری رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده ام ...

اینم تست کن نشد باید ببری گارانتی ..

(جیمز بلانت هم خواننده خوبیه)

pkr_legend
19-10-2009, 17:19
این ضربه ای چیزی که نخورده ؟ ... راستی جواب یکی از سوالام رو ندادی ، پرسیده بودم وقتی به Pc وصل میشه قشنگ شناسایی میشه ؟ (محتویات توش قابل مشاهده و تغییر هست) ...

حالت ریکاوری بلدی ببری اش ؟ ..رفتن به ریکاوری رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده ام ...

اینم تست کن نشد باید ببری گارانتی ..

(جیمز بلانت هم خواننده خوبیه)

شناسایی می شه. نمی ره تو ریکاوری دوباره همون شکل رو میاره.ضربه هم خورده ولی دلیلش نمی دونم اونه یا نه

مرسی خوبی از خودته:31:

حالا کلا" اینطور که به نظر میاد حداقل یه 100تومنی فکر کنم خرج برداره!(وقتی باتریش 50تومن هست!) درسته؟

seymour
19-10-2009, 17:33
شناسایی می شه. نمی ره تو ریکاوری دوباره همون شکل رو میاره.ضربه هم خورده ولی دلیلش نمی دونم اونه یا نه

مرسی خوبی از خودته:31:

حالا کلا" اینطور که به نظر میاد حداقل یه 100تومنی فکر کنم خرج برداره!(وقتی باتریش 50تومن هست!) درسته؟
پس یعنی احتمالاً مشکل LCD و نمایشش باشه ...

نه – فکر نکنم 100 تومن هزینه داشته باشه .. که اگه اونقدر باشه دیگه نمی ارزه تعمیرش ..احتمالا باز 50-60 تومن باشه ، اما جواب قطعی همه این سوالها رو می تونه گارانتی به شما بده .. مراجعه کن و بگو که اول میخوام هزینه اش رو بدونم ... وقتی عدد رو دادن ، خودت بررسی کن ..

Shahtoor
24-04-2011, 12:43
سلام
من میخوام یک mp3 player با قابلیت ضبط صدا وحافظه 2GIGجنس خوب بگیرم وسع مالی حداکثر30هزار تومان
لطفا کمک کنید
ممنون

osmaan
24-04-2011, 14:08
با این قیمت فکر نکنم چیزی بتونید پیدا کنید اگه هم بشه متفرقه هست
شما میخوای موزیک گوش کنی یا فقط رکورد کنی؟
اگه صدا پیشنهاد من اینه که بودجه تون رو تا 60 70 افزایش بدید و اگه هم بخواهید برای رکورد استفاده کنید 90 100 افزایش بدید البته با همون 60 70 هم میتونید رکورد کنید

SUN*BLACK666
10-08-2011, 03:08
با شرمنده گی تمام به دلیله غیبت طولانی که داشتم
اخرین بار 31/01/2009 من اپ کردم حلال کنید قول میدم
دیگه غیبت نکنم هر چند که شغلم عوض کردم و به کار نرم افزار تلفن همراه
android & Windows phone &mac& simbain & BADA

چسبیدم اما هنوز هم یک mp3player باز حرفه ای هستم
(البته اگر تعریف از خودم نباشه ) باز هم در خدمت تون هستم
و افتخار میکنم در خرید یک پخش کننده مناسب به شما کمک کنم
بازم ببخشید بابت غیبتم

vahydm
20-09-2011, 16:48
سلام دوستان
من خیلی فوری نیاز به یه ام پی تری پلیر دارم برای ضبط صدای استاد در کلاس با کیفیت خوب و وسع مالی من هم نهایتا 60-70 تومن
اگه اسپیکر و باتری لیتیمی و دکمه عقب و جلو (برای یه ترک خاص) روی دستگاه هم داشته باشه که چه بهتر
منون میشم کمکم کنید

peaceful1
21-09-2011, 09:34
سلام دوستان
من خیلی فوری نیاز به یه ام پی تری پلیر دارم برای ضبط صدای استاد در کلاس با کیفیت خوب و وسع مالی من هم نهایتا 60-70 تومن
اگه اسپیکر و باتری لیتیمی و دکمه عقب و جلو (برای یه ترک خاص) روی دستگاه هم داشته باشه که چه بهتر
منون میشم کمکم کنید

دوست عزیز ریکردر ها معمولا با قیمتی نزدیک به 100 تومن شروع میشند البته مدلهای قدیمی تر رو میشه با این قیمتها پیدا کرد.
همانطور که تو تاپیک های دیگه گفته شده:

عموم ریکردرهای بازار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین مدل برای استفاده عموم از دید من
Sony ICD-AX412 هست.

kaizen
22-09-2011, 19:15
با سلام
من نیاز به یه mp3 player دارم قیمتش حدود 100 باشه(البته هرچی کمتر بهتر) و مشخصات زیر رو داشته باشه:
کیفیت صدای عالی
ظرفیت 4 به بالا
عمر باتری بالا
اگر حافظه قابل افزایش داشته باشه بهتره (اونموقع دیگه حجم خودش مهم نیست)
قابلیت پخش تصویر و عکس مهم نیست
ترجیحا نیاز به نصب و درایور نداشته باشه.
(خودم به مدل Zen X-Fi علاقه مند شدم اما ظاهرا گیر نمیاد اگر کسی سراغ داره دعاش میکنم راهنمایی کنه)

peaceful1
24-09-2011, 18:15
iRiver E300 گزینه خوبی هست به حجم 4 گیگابایت

kaizen
24-09-2011, 18:49
از نظر کیفیت صدا قابل مقایسه با کریتیو و سونی هست؟ اگه مموری میخوره پس 2 گیگش به صرفه تره. و مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟

danyel
24-09-2011, 19:18

2 گیگ خوبه با توجه به اینکه میتونیم افزایش حافظه بدیم خرج بیخودیه 4 گیگش

unknown47
10-10-2011, 22:34
درود.
دوستان من میخوام برای خواهرم یه ام پی تری پلیر بخرم که البته میخواد ازش به عنوان ریکوردر سر کلاس استفاده کنه(میدونم باید ریکوردر بخرم ولی اون فقط واسه همین ترم میخواد و نمیخوایم زیاد خرج کنیم!) حالا میخواستم بهم یه مدل خوب معرفی کنید که هم ضبطش خوب باشه و هم پخشش.(حداکثر تا 80تومن)
توی این رده قیمتی چه مارکی رو درکل پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

peaceful1
10-10-2011, 23:12
درود.
دوستان من میخوام برای خواهرم یه ام پی تری پلیر بخرم که البته میخواد ازش به عنوان ریکوردر سر کلاس استفاده کنه(میدونم باید ریکوردر بخرم ولی اون فقط واسه همین ترم میخواد و نمیخوایم زیاد خرج کنیم!) حالا میخواستم بهم یه مدل خوب معرفی کنید که هم ضبطش خوب باشه و هم پخشش.(حداکثر تا 80تومن)
توی این رده قیمتی چه مارکی رو درکل پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

iRiver T9 بخر هفته پیش باهاش ضبط کردم خیلی خوب بود!

unknown47
11-10-2011, 16:21
iRiver T9 بخر هفته پیش باهاش ضبط کردم خیلی خوب بود!
سلام.
یکی میگفت آی ریور خوب نیست و فیلیپس خوبه(خودم GoGear Mixرو دیدم)...سونی چطوره؟(Sony NWZ-B163F)
یکی هم میگفت ضبط صدای ام پی تری ها مثله همه؟!
کدوماش درسته؟
با تشکر.

peaceful1
11-10-2011, 22:06
سلام.
یکی میگفت آی ریور خوب نیست و فیلیپس خوبه(خودم GoGear Mixرو دیدم)...سونی چطوره؟(Sony NWZ-B163F)
یکی هم میگفت ضبط صدای ام پی تری ها مثله همه؟!
کدوماش درسته؟
با تشکر.

به دید من حساسیت ضبط T9 از رقیب سونی بهتره ولی خوب ریکردر یه چیز دیگه هست اگه تا فاصله 4-5 متر میخوای ضبط کنی همون T9 خوبه.

از نظر کیفیت صدا قابل مقایسه با کریتیو و سونی هست؟ اگه مموری میخوره پس 2 گیگش به صرفه تره. و مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟

تو این محدوده خیلی فرقی ندارند ولی خوب iRiver محدود فرمت پشتیبانیش به مراتب بیشتره و مموری محتمل تا 32 گیگ پشتیبانی میکنه.

unknown47
11-10-2011, 22:20
به دید من حساسیت ضبط T9 از رقیب سونی بهتره ولی خوب ریکردر یه چیز دیگه هست اگه تا فاصله 4-5 متر میخوای ضبط کنی همون T9 خوبه.

تو این محدوده خیلی فرقی ندارند ولی خوب iRiver محدود فرمت پشتیبانیش به مراتب بیشتره و مموری محتمل تا 32 گیگ پشتیبانی میکنه.

مرسی از شما.
پس تی9 از اون مدل فیلیپسه هم بهتره؟ این مدل ها رو هم دیدم, میشه بگید بین همون تی9 و Creative Zen Style 300 وSamsung YP-U6 وPhilips GoGear Mixو Philips GoGear RaGa Sport و Creative Zen Style M300 و Iriver E30 کدومش بهتره؟
بعد این درسته که باتری ام پی تری های شارژی زود خراب میشه و بهتره یه ام پی تری با باتری قلمی! بردارم!؟
(ببخشید که اینقدر سوال میپرسم!:11:)

peaceful1
12-10-2011, 16:00
مرسی از شما.
پس تی9 از اون مدل فیلیپسه هم بهتره؟ این مدل ها رو هم دیدم, میشه بگید بین همون تی9 و Creative Zen Style 300 وSamsung YP-U6 وPhilips GoGear Mixو Philips GoGear RaGa Sport و Creative Zen Style M300 و Iriver E30 کدومش بهتره؟

والا من همه رو تجربه نکردم ولی تا جایی که تجربه کردم به صورت کلی پلیرهای کره ایی رکوردشون از بقیه معمولا بهتره.

YP-U6 و iRiver خیلی شبیه هم هستند تقریبا فرقی ندارند و کلا نظر مساعدی روی پلیرهای فیلیپس و کریتیو ندارم.

بعد این درسته که باتری ام پی تری های شارژی زود خراب میشه و بهتره یه ام پی تری با باتری قلمی! بردارم!؟

از نظر من ریکردر بهتره باطری خور باشه و پلیر بهتره شارژی باشه.

(ببخشید که اینقدر سوال میپرسم!:11:)

قربان شما ,این حرف ها چیه , وظیفس

ostadonline
19-10-2011, 23:05
سلام. دوستان من دنبال یه player بلوتوث دار میگردم. قیمتش زیر 200 چوب باشه بهتره. کلا تو بازار چه مدل هایی پیدا میشه؟
ممنون و متشکر

peaceful1
20-10-2011, 13:49
سلام. دوستان من دنبال یه player بلوتوث دار میگردم. قیمتش زیر 200 چوب باشه بهتره. کلا تو بازار چه مدل هایی پیدا میشه؟
ممنون و متشکر

سامسونگ از این مدلها زیاد داره ولی بلوتوث فقط برای اتصال به هدست هست نه انتقال داده.

nois3
22-11-2011, 21:24
سلام
دوستان تا سقف ۵۰تومن ۱مدل معرفی‌ می‌کنید که کیفیت صدا (Clear Boss-Clear Stereo باشه)(دکمه باس برای تقویت صدای باس هم داشته باشه:31:)

farzad_s
28-11-2011, 22:51
سلام sasung u 5 چطوره؟

ominoaudio
24-08-2012, 16:11
با سلام
من نیاز به یه mp3 player دارم قیمتش حدود 100 باشه(البته هرچی کمتر بهتر) و مشخصات زیر رو داشته باشه:
کیفیت صدای عالی
ظرفیت 4 به بالا
عمر باتری بالا
اگر حافظه قابل افزایش داشته باشه بهتره (اونموقع دیگه حجم خودش مهم نیست)
قابلیت پخش تصویر و عکس مهم نیست
ترجیحا نیاز به نصب و درایور نداشته باشه.
(خودم به مدل Zen X-Fi علاقه مند شدم اما ظاهرا گیر نمیاد اگر کسی سراغ داره دعاش میکنم راهنمایی کنه)
سلام دوست عزیز. اگه منظورتون Zen X-Fi2 هست بله این مدل دیگه گیر نمیاد.

ominoaudio
24-08-2012, 16:14
سلام
سلام دوست عزیز. این مدل چند وقتی بود ولی الآن دیگه نیست..

saeid_panah
31-08-2012, 16:11
سلام
من میخوام ام پی تری پلیر Creative zen style M300 بخرم. کسی میدونه کیفیت صداش چطوریه؟Bass برام مهمه. کلا چه ایراداتی داره؟ قیمت 120
ارزش داره؟ بخرم؟

saeid_panah
01-09-2012, 12:28
سلام
من میخوام ام پی تری پلیر Creative zen style M300 بخرم. کسی میدونه کیفیت صداش چطوریه؟Bass برام مهمه. کلا چه ایراداتی داره؟ قیمت 120
ارزش داره؟ بخرم؟
اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم. یکم عجله دارم:11:

ominoaudio
30-09-2012, 11:39
سلام دوست عزیز.. mp3 player های کریتیو به طور کل کیفیت صدای خیلی خوبی دارند.. ولی اگه به دنبال باس هستید سری M300 و یا M100 هدفونشون معمولیه و شما باید برای باس بیشتر یک Airphone بگیرید که قیمتش 32.000ت هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
ارزش داره؟ بخرم؟

jojo_2000
30-09-2012, 13:09
سلام!
دوستان من میخواستم یه mp3 یا mp4 بگیرم(هدیه)! اگه mp4 تا 100,000 تومان هست که لطف کنید مدلشو بگین!
اگه mp4 نسبتا خوب با این قیمت گیر نمیاد که بازم لطف کنین یه mp3 player خوب معرفی کنین! ممنون:20:

ominoaudio
30-09-2012, 13:25
بین برندهای معروف و با کیفیت با این قیمت، این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه خیلی خوبیه. مموری هم تا 32G ساپورت میکنه :46:

سلام!
دوستان من میخواستم یه mp3 یا mp4 بگیرم(هدیه)! اگه mp4 تا 100,000 تومان هست که لطف کنید مدلشو بگین!
اگه mp4 نسبتا خوب با این قیمت گیر نمیاد که بازم لطف کنین یه mp3 player خوب معرفی کنین! ممنون:20:

jojo_2000
07-10-2012, 16:32
قیمتا رفته بالا! امکان پایین اومدنش هست؟
گزینه های دیگه ایی هم هست که معرفی کنین؟
و این مدل چطوره؟یکی از دوستان همین سایت پیشنهاد دادن
archos 18b vision 8 gb:sq_8:

ominoaudio
09-10-2012, 11:35
ARCHOS رو تجربه شنیدن صداشو نداشتم ولی قیمتهای مناسبی داره.. هرچی باشه فرانسویه.
دوست عزیز تو این وضعیت باید پول جنس خوب رو بدیم جنس آشغال چینی بخریم...:41:

M0RTEZA_R
11-10-2012, 10:24
سلام الان قیمت نو این مدل چنده حدودا ؟ NWZ-B142F 2 GIG

jojo_2000
23-10-2012, 18:55
سلام قیمت این zen style رفته بالا پایین هم نمیاد:sq_6: اگه گزینه بهتری هست که مدلشو بگین

ama.lord
01-11-2012, 03:27
به نام خدا/سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.متشکر از زمانی که میذارید/یا علی.

Master Game
22-11-2012, 19:16
سلام دوستان

ببخشید من دنبال یه MP3 PLAYER حرفه ای می گشتم .

هر چی گشتم گزینه مناسبی پیدا کردم .اگر میشه دوستان راهنمایی کنن .

فقط میخواستم مشخصات زیر رو داشته باشه :

1- وایرلس یعنی بیسیم باشه که من چیزه درست و حسابی تو بازار پیدا نکردم ..

2- مدت شارژ بالا و خیلی کوچک باشه ..

قیمتش هم برام مهم نیست چقدر باشه فقط با توجه به هزینه ای که میکنی ارزش خرید داشته باشه .

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

peaceful1
28-03-2013, 10:17
برای بحث به لینک زیر مراجعه کنید

راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])