مشاهده نسخه کامل
: MP3 player
خیلی ممنون سیمور جان:20: ببخشید زیاد سوال می پرسم
راستش من از ضبطش برای ضبط صدای استاد سر کلاس می خوام استفاده کنم! به نظرتون کریتیو جواب نمیده؟
و این که میخوام کیفیت پخشش هم خوب باشه و این طور که میگین کریتیو بهتره! ( هفته ای 4 روز در مسافت
نسبتا دور دانشگاه بهش نیاز دارم:46:)
راستی برای تی9 ننوشته line in داره یا نه!؟ و فرمت ضبط وی پلای چیه؟
حالا اگه شما باشین بین تی9 و zen v plus . iriver کدوم رو انتخاب میکنین:question:؟
T9 ، قابلیت line line نداره ..
فرمت ضبط v plus ، بصورت wav هستش ... والا creative وقتی فضا شلوغ باشه ، کیفیت ضبطش میاد پایین به نظرم ... ضمن اینکه wav ، زودتر فضای دستگاه رو پر می کنه ...
با توجه به اینکه شما کیفیت ضبط می خوای و عمر باتری زیاد (مسافرت و ...) ، بهتره بری سراغ T9 که هم ضبطش بصورت mp3 هستش و هم باتری اش بالای 25 ساعته ... (در مقایسه با 15-16 ساعت v plus و زیر 15 ساعت کارای iriver)
carnation
09-09-2007, 12:24
از نظر شارژ باطری زیاد مهم نیست فوقش زود به زود شارژش میکنم البته نه اینکه دیگه خیلی کم باشه :46: ولی از
نظر های دیگه مهمه همین کیفیت ضبطش. حافظش. کیفیت پخشش که متاسفانه ظاهرا هر کدوم یه چیرش خوبه!
راستی کیفیتای ضبطشون رو میتونین با w810 مقایسه کنین؟
اینا شارژر دارن که بشه با برق شارژشون کرد؟
قیمت نمایندگی سامسونگ چقدره؟
ببخشین بازم سوالام زیاد شد!!
carnation
09-09-2007, 12:27
از نظر شارژ باطری زیاد مهم نیست فوقش زود به زود شارژش میکنم (روی عمر کلی باطری تاثیر داره نه؟)البته نه
اینکه دیگه خیلی کم باشه :46: ولی از نظر های دیگه مهمه همین کیفیت ضبطش. حافظش. کیفیت پخشش که
متاسفانه ظاهرا هر کدوم یه چیرش خوبه!
از نظر شارژ باطری زیاد مهم نیست فوقش زود به زود شارژش میکنم (روی عمر کلی باطری تاثیر داره نه؟)البته نه اینکه دیگه خیلی کم باشه :46: ولی از نظر های دیگه مهمه همین کیفیت ضبطش. حافظش. کیفیت پخشش که
متاسفانه ظاهرا هر کدوم یه چیرش خوبه!
شارژ مکرر روی عمر باتری تاثیر منفی نداره ...
میشه با اطمینان گفت که کیفیت ضبط این مدلهایی که صحبتش شد ، از یه موبایل (w810 یا هر مدل دیگه ای) بهتره ...
شک دارم شارژر مخصوص خودشون رو داشته باشن ... شارژر متفرقه البته موجوده ...
اون قیمت هم قیمت نمایندگی سامسونگ بود که گفتم ... (سه هفته پیش)
carnation
10-09-2007, 20:39
با توجه به کاربرد من و 1 گیگ بودن اون 2 مدل و 2 گیگ بودن کریتیو چی کار باید کرد؟
از نظر حافظه . کریتیو 2 گیگ و wav ضبظ میکنه ولی سامسونگ 1 گیگ و mp3 ضبظ می کنه!! پس از نظر حجم ...؟
با توجه به کاربرد من و 1 گیگ بودن اون 2 مدل و 2 گیگ بودن کریتیو چی کار باید کرد؟
از نظر حافظه . کریتیو 2 گیگ و wav ضبظ میکنه ولی سامسونگ 1 گیگ و mp3 ضبظ می کنه!! پس از نظر حجم ...؟
در نظر داشته باش که اینجا دو پارامتر مطرحه : کیفیت و حجم ...
بنابراین درسته که حرف تو می تونه مساله ی حجم رو کمی پیچیده کنه ... اما در مورد کیفیت ضبط دیگه این بحث مطرح نیست ...
نهایتا به سلیقه خودت برمی گرده (یعنی واقعا تفاوت همه اینا ، انقدرها هم نیست که به نظر میاد)... یعنی با توجه به اینکه creative ، قابلیت line in داره ، می تونی همین رو بخری و بعدش اگه از کیفیت ضبط ناراضی بودی (که به نظرم اگه بذاری اش روی میز استاد و اون هم قول بده که خیلی از جاش تکون نخوره !)، یه میکروفون واسه اش تهیه کنی ...
carnation
11-09-2007, 22:36
من یه ترم قبل چون ام پی تری درست حسابی نداشتم یه سری از کالاسارو با گوشیم ضبط کردم که خیلیم بد نبود
میفهمیدم ولی خوب بعضی وقتام نمی فهمیدم!! گوشی رو روی میز خودم میزاشتم که ردیف دوم می نشستم!
پس فکر می کنم شما نظرت روی تی 9 نه؟ خودت بودی در این موقعیت کدوم رو انتخاب میکردی؟ قیمت نمایندگی چقدر فرق داره با مغازه ها؟
اگه بحث کیفیت ضبط صدا باشه ، بله ... می رفتم سراغ t9 ... راستی شما تهران بودی (یادم رفت) ؟ ... دربارهiriver ها هم که حتما پستهای من رو دیدی ... ضبط خوبی دارن (حتی شاید بهتر از t9) و قیمت یه گیگشون هم بین 90 تا 105 تومن باید باشه ...
carnation
12-09-2007, 21:46
اگه بحث کیفیت ضبط صدا باشه ، بله ... می رفتم سراغ t9 ... راستی شما تهران بودی (یادم رفت) ؟ ... دربارهiriver ها هم که حتما پستهای من رو دیدی ... ضبط خوبی دارن (حتی شاید بهتر از t9) و قیمت یه گیگشون هم بین 90 تا 105 تومن باید باشه ...
بله من تهران هستم توی تهران نمایندگی رسمی داره؟ یعنی اگه مشکلی پیش بیاد ادم دستش به جایی بند هست
یا نه؟ کیفیت بقیه چیزاشون چطوره؟
بله من تهران هستم توی تهران نمایندگی رسمی داره؟ یعنی اگه مشکلی پیش بیاد ادم دستش به جایی بند هست
یا نه؟ کیفیت بقیه چیزاشون چطوره؟
بله ... ظاهرا یه گارانتی دارن به نام " دیجیتال" ...
کیفیتشون کلا خیلی خوبه .. Iriver مارک بسیار معتبریه ... اینا هم بصورت Mp3 ضبط می کنن ... ضمنا باتری قلمی می خورن ...
MOHAMMAD2010
14-09-2007, 15:11
میخواستم بدونم باتری mp3 player کریتیو مدل zen stone plus چقدر میره؟
چون تو rayan saba این جوری زده
000 WMA/ 66hrs (64kbps), 500 MP3/ 33hrs (128kbps)
Up to 9.5 hours for continuous audio playback
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن به نظرتون zen nano plus بهتره یا zen stone plus
کیفیت پخش از کیفیت ضبط صدا برام خیلی مهم تره
carnation
14-09-2007, 17:47
بله ... ظاهرا یه گارانتی دارن به نام " دیجیتال" ...
کیفیتشون کلا خیلی خوبه .. Iriver مارک بسیار معتبریه ... اینا هم بصورت Mp3 ضبط می کنن ... ضمنا باتری قلمی می خورن ...
ممنون ولی تا جایی که من میدونم شما طرفدار باطری لیتیومی هستین!! ولی اینا قلمی میخورن!!
dj_shalam
17-09-2007, 11:07
این sony nw-e00 ضبط صدا هم داره
ممنون ولی تا جایی که من میدونم شما طرفدار باطری لیتیومی هستین!! ولی اینا قلمی میخورن!!
آره ... من طرفدار شارژی هستم ... ولی اینجا بحث سلیقه اس و به این معنا نیست که "چون قلمیه پس خوب نیست "
این sony nw-e00 ضبط صدا هم داره
نه .. کلاس سونی ها ، امکانات زیادی رو توی مدلهاشون لحاظ نکردن ...
میخواستم بدونم باتری mp3 player کریتیو مدل zen stone plus چقدر میره؟
چون تو rayan saba این جوری زده
000 WMA/ 66hrs (64kbps), 500 MP3/ 33hrs (128kbps)
Up to 9.5 hours for continuous audio playback
در ضمن به نظرتون zen nano plus بهتره یا zen stone plus
کیفیت پخش از کیفیت ضبط صدا برام خیلی مهم تره
باتری اش همون 9-10 ساعته ...
در مورد مقایسه کیفیت ... به نظر میاد zen stone بهتر باشه ، اما نهایتا نباید تفاوت زیادی داشته باشن ... ضمن اینکه باتری طولانی تر nano ، یه مزیت محسوب میشه به نظرم ...
MOHAMMAD2010
17-09-2007, 11:50
این سری جدید mp3 player های سونی به نظرتون چه طورن E010-E013,....
از سری E00 بهترن؟
carnation
17-09-2007, 14:50
من نتونستم مدل های iriver رو پیدا کنم! و میدونین نمایندگی سامسونگ کجاست؟
من نتونستم مدل های iriver رو پیدا کنم! و میدونین نمایندگی سامسونگ کجاست؟
مدلهای iriver رو باید بری پاساژ ایران - روبروی پله برقی ... اونجا رفتی ؟
سامسونگ هم که نمایندگی زیاد داره ... مثلا بازار رضا - ته راسته جنوبی
این سری جدید mp3 player های سونی به نظرتون چه طورن E010-E013,....
از سری E00 بهترن؟
نباید از نظر کیفیت صوتی تفاوت زیادی با اون داشته باشه .. اما شیک تره و طبیعتا از اونجا که جدیدتره ، در مقایسه با سری E00 ترجیح داده میشه ...
CHALENGER
24-09-2007, 22:37
یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
میگه 50
یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
میگه 50
مارک متفرقه اس ... توصیه نمیشه ...
italianboy
27-09-2007, 19:16
سلام كسي ميتونه بگه كدوم برند راديوش بهتر جواب ميده ؟ چون خودم يه آي آوديو داشتم اصلا از راديوش راضي نبودم ...
كلا لطفا يه دستگاه بهم معرفي كنيد كه پخش mp3 و fm اش عالي باشه ( ترجيحا نرم افزار نياز نداشته باشه براي آهنگ ريختن توش و fm record هم داشته باشه ) راستي ظرفيت 1 يا 2 gb برام بسه
چقدر می خوای خرج کنی ؟ ...
کلا کیفیت رادیوی اکثر مدلها شبیه به همه ... بهرحال :
X20 از iriver که 2 گیگش 165 تومنه و خیلی مدل خوبیه .... کارت حافظه هم میخوره ... نیاز به نرم افزار هم نداره ...
zen v plus از creative که دو گیگش حدود 105 تومنه .. ولی نرم افزار می خواد ...
سلام به همه بچه ها . :31:
من الآن حدود 3 سالی میشه که mp3 player سامسونگ دارم (کمتر از 3سال ). yp-t5v ، یه mp3 player ساده 256 مگابایتی ، با رادیو و رکوردر ، و هم چنین fm recocding . حالا هم خراب شده و افتادم به فکر یکی دیگه . راستش مدل های رو دیده ام .( از سامسونگ ) k5 _ k3 _ u3 _ u2
همشون 2 گیگابایتی اند ، البته خیلی قیمت ندارم ، اما باید حدود 100 تا 120 تومان باشند .هر کدام معایبی دارند و مزایایی :
u2 خیلی خوبه ، همه چیزهایی رو که من می خوام داره ، یه پلیر خوب ، با رادیو ، با fm recocding و voice recording . اما یه خرده زشته . . . :41:
u3 از u2 خوشگل تره :46:، ولی عیبش اینه که fm recocding نداره .ضمنا یه بیل بیلک داره که به صورت کشویی میره بیرون و میاد ، از این می ترسم که خراب بشه .
k3 هم که خداست :8:، یه چیزی تو مایه ipod اما بدی اش اینه که نه fm recocding دراه ، نه voice recording ، اما خوشگله و تو دل برو . . .
k5 هم که عین k3 می مونه ، اما اسپیکر سر خوده ، چیز خوبیه ، ولی یه کم گنده است . . .
در ضمن اون 2 تا u باتری شون 15 ساعت بیشتر ساپورت ندارن ، اما این k تا 25 ساعت می کشه . :18:
حالا موندم چه کنم ؟ گفتم با شما مشورت کنم ، شاید شما که سرتون تو کاره یه چیزی بدونید که من ندونم .راستش نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم ، شدید به راهنمایی دارم . . .
ضمنا ، من آهنگ که گوش میدم ، رادیو باز هم که هستم ، از رادیو هم گاه گاهی یه چیز هایی رکورد می کنم .
راستی می خواستم این رو بگم که اونهایی که طرفدار باتری قلمی هستند و می گن این مزیت رو داره که هر جایی گیر می آد ولنگ نمی مونند ، مثل من در باتری شون خراب میشه و حتی هم باتری داشته باشند ، اگه چسب نواری نداشه باشند که در رو بچبسونن ، لنگ موندن ، خواستم این تجربه تلخ رو در اختیارتون بذارم تا شما مثل من لنگ نزنید .
منتظر راهنمایی تون هستم .
مرسی .
یا حق .:20:
شما می خوای چقدر خرج کنی ؟ 100 -120 تومن ؟ ...
ضمنا یادت باشه که غیر از سامسونگ مدلهای معتبر دیگه کم نیستن ... پارامتر مهم واسه چیه ؟ امکانات ؟ .. خوشگلی ؟
در مورد باتری قلمی یا شارژی هم اخرش همه چی برمی گرده به سلیقه (چقدر تو راهی - چقدر به Pc دسترسی داری و ....) ... ولی شکی نیست که توی مدلهای بالاتر و قیمت های بالاتر ، دیگه نیازی به بحث نیست : چون همه شارژی هستن ...
شما می خوای چقدر خرج کنی ؟ 100 -120 تومن ؟ ...
ضمنا یادت باشه که غیر از سامسونگ مدلهای معتبر دیگه کم نیستن ... پارامتر مهم واسه چیه ؟ امکانات ؟ .. خوشگلی ؟
در مورد باتری قلمی یا شارژی هم اخرش همه چی برمی گرده به سلیقه (چقدر تو راهی - چقدر به Pc دسترسی داری و ....) ... ولی شکی نیست که توی مدلهای بالاتر و قیمت های بالاتر ، دیگه نیازی به بحث نیست : چون همه شارژی هستن ...
هیمن حدود ها . ماکسیمم تا 120 _ 130
صد در صد امکانات ، اما یادت نره که من شبانه روز با این وسیله زندگی می کنم ، پس خوشگلی رو نمی تونم به صورت کامل فاکتور بگیرم . . .
yp-t9 از سامسونگ - صفحه نمایش مناسب و امکانات کامل (1 گیگ - 115 تومن)
zen v plus - کیفیت صدای عالی و امکانات کامل (2 گیگ 110 تومن)
yp-t9 از سامسونگ - صفحه نمایش مناسب و امکانات کامل (1 گیگ - 115 تومن)
zen v plus - کیفیت صدای عالی و امکانات کامل (2 گیگ 110 تومن)
این دو مورد رو دیدم .
مورد اولی سامسونگ: قابلیت پخش فیلم داره ، من خیلی سر در نمی آرم ، اما من پولی که می دم بابت پخش فیلم هم می دم ، در حالی که هیچ استفاده ای نمی کنم ، منظور اینه که پول می دم بابت تکنولوژی که به دردم نمی خوره ، البته نمی دونم چقدر فرقشه ، گفتم که خیلی سر در نمیآرم . خیلی هم ازش خوشم نیومد و نپسندیدم .
مورد دومی zen v plus : پخش فیلم هم داره ، اما خیلی مهم نیست باید اعتارف کنم همه چی داره ، خیلی کامله ، ولی اینو بگم که به پای خوشگلی k3 نمی رسه ، اما بعد از اون گزینه بعدیه . . .
ببینم شما این مورد هایی که تو ذهن بنده بود ، توصیه نمی کنید ؟ :41: مگه اونا چندند ؟ دلیلتون رو هم بی زخمت بفرمایید . . . :19:
یعنی در واقع یه جوریایی به سامسونگ تعصب دارم :8:( خب طبیعیه ) مگه این که قیمت این مدل هایی که تو ذهن بنده بود بالا باشه ( به خصوص k3 :21:) . . .
یه سوال ، از گوش من و به نظر شما کیفیت پخش سامسونگ و کریتیو ، با هم نباید فرق داشته باشند ، درسته ؟
راستی یه سوال دیگه ، voice recording سامسونگ رو شما می دونی دقیقا چجوریه ؟ توی این مدلی که داشتم اصلا خوب نبود و راضی نبودم ، اگه بخواد این جوری باشه از خیر voice recording خب می گذرم . . . :13:
( اگه به ظاهر معاند به نظر می آم این جوری نیست :2: اگر به خاطر این سمج بودن و اصرار و . . . از من متنفر ، عصبانی و یا هر حالت دیگه ای بهتون دست می ده ، من رو ببخشید ، به خاطر جهله . . . واقعا دلم می خواد بهترین انتخاب رو داشته باشم ، اگر هم چیزی چشمم رو بگیره :40: کمی طول می کشه ، اما به محض این بفهمم اونی نیست که به درد من بخوره از فکرش می آیم بیرون )
مرسی و متشکرم .
منتظرم جواب و راهنمایی شما هستم
یا حق :20::31:
در مورد مدلهایی که معرفی کردم و بحث خوشگلی : متاسفانه اکثر مدلهای معتبر ، زیاد به خوشگلی به عنوان یه پارامتر مهم ، اهمیت نمی دن ... مگه اینکه افزایش بودجه بدی تا 175 تومن که یه ipod nano بگیری ...
در مورد اینکه چرا مدلهایی که شما گفتید رو توصیه کردم : قصد توهین به سلیقه و تعصب شما رو ندارم ، ولی سامسونگ خیلی در زمینه mp3 player ، رقیب معتبری محسوب نمیشه ؛ البته بهتره بگم تا قبل از نسل جدید محصولاتش : k5 و t9 که واقعا مدلهای موفقی هستن ...
creative مطمئنا کیفیت صدای برتری داره ، ولی این باعث نمیشه که اولا - این اختلاف کیفیت واسه همه مصرف کننده ها قابل تشخیص باشه ، دوما - همه مدلهای craetive ، صدای بهتری نسبت به سامسونگ داشته باشن ...
کیفیت ضبط صدای سامسونگ هم یکی دیگه از چیزایی هستش که تغییر کرده ... یعنی سعی شده توی سری جدید ، این قابلیت رو ارتقا بدن و مثلا همون T9 که من توصیه کردم ، می تونه بصورت mp3 با کیفیت مناسب ضبط کنه ... در حالیکه مثلا اون مدل قبلی شما ، wav با کیفیت پایین تر ضبط می کرد ...
در ضمن اینکه شما تحقیق می کنی و سماجت به خرج میدی خیلی هم خوبه ...
در مورد مدلهایی که معرفی کردم و بحث خوشگلی : متاسفانه اکثر مدلهای معتبر ، زیاد به خوشگلی به عنوان یه پارامتر مهم ، اهمیت نمی دن ... مگه اینکه افزایش بودجه بدی تا 175 تومن که یه ipod nano بگیری ...
در مورد اینکه چرا مدلهایی که شما گفتید رو توصیه کردم : قصد توهین به سلیقه و تعصب شما رو ندارم ، ولی سامسونگ خیلی در زمینه mp3 player ، رقیب معتبری محسوب نمیشه ؛ البته بهتره بگم تا قبل از نسل جدید محصولاتش : k5 و t9 که واقعا مدلهای موفقی هستن ...
creative مطمئنا کیفیت صدای برتری داره ، ولی این باعث نمیشه که اولا - این اختلاف کیفیت واسه همه مصرف کننده ها قابل تشخیص باشه ، دوما - همه مدلهای craetive ، صدای بهتری نسبت به سامسونگ داشته باشن ...
کیفیت ضبط صدای سامسونگ هم یکی دیگه از چیزایی هستش که تغییر کرده ... یعنی سعی شده توی سری جدید ، این قابلیت رو ارتقا بدن و مثلا همون T9 که من توصیه کردم ، می تونه بصورت mp3 با کیفیت مناسب ضبط کنه ... در حالیکه مثلا اون مدل قبلی شما ، wav با کیفیت پایین تر ضبط می کرد ...
در ضمن اینکه شما تحقیق می کنی و سماجت به خرج میدی خیلی هم خوبه ...
سلام .
از راهنمایی تون متشکرم .
در رابطه با افزایش بودجه که اصلا حرفشو نزن ، :41: همین الآن هم که دارم تحقیق میکنم ، پول باید برسه دستم ، همین الآن یه قرون هم ندارم :31:
از حرفتون در این زمنیه که سامسونگ خیلی رقیب معتبری حساب نمیشه ، تعجب می کنم ( نمی گم این جوری نیست ها ، دوست داشتم و فکر می کردم که هست . . . :13: ) در مورد K5 و k3 چطور ؟ با توجه به این که شما می گی K5 مدل معتبری هست ، k3 عینه K5 می مونه ، فقط اسپیکر نداره . . .
کاملا تابلو که k3 چشمو گرفته ؟ نه ؟
آخر ما نفهیمدیم این zen v plus صداش از مدلهای سامسونگ بهتر هست یا نه ؟ ( تو مدلهای فوق k3 _ u3 _ u2 )
راستش بد جوری رفتم تو کف k3 . حالا نمید ونم این سامسونگ بهتره یا کریتیو زن وی پلاس ، اگه شما یه قیمت کا 3 بدی ، تصمیم گیری بهتر میشه ، دوم این که اگه خودت بودی چه می کردی ؟ سوم شما از معایب کامل این کریتیو آگاهی؟ اگه می دونی بگو یا اگه کسی داشته ، از معایبش به صورت کامل بگه .
راستی fm recording داره ؟
باز هم مرسی و متشکرم که صبور بودی و راهنمایی ام کردی .
منتظرم
یا حق
درباره اعتبار سامسونگ : ولای بهرحال الان کارش خیلی خوب شده ... یعنی چند تا مدل جدیدی که زده ، همه تو انتخاب های منتقدین جای دارن و کلا داره سریع میاد بالا ... بخصوص تو آسیا ...
درباره کیفیت صدای zen v plus : کیفیت صدای zen v plus خیلی معروفه و طبیعیه که بهتر از کارای سامسونگ (و کلا ، بهتر از اکثر مدلهای موجود ) باشه ...
معایب zen v plus : اشکال خاصی نداره ... احتمالا ویدئوش می تونست بهتر از این حرفا باشه (که اونم شما گفتی مهم نیست) ... fm recording هم داره
در مقایسه k3 با v plus : امکانات v plus خیلی بیشتره (ویدئو - ضبط - ine in ) ... کیفیت صدای v plus بهتره .. k3 نمی تونه در جا playlist درست کنه ...
ضمنا :اینکه zen v plus بهتره یا k3 یه بحثه و اینکه سلیقه شما چیه یه بحث دیگه ... من توصیه می کنم که با سلیقه ات جلو بری
درباره اعتبار سامسونگ : ولای بهرحال الان کارش خیلی خوب شده ... یعنی چند تا مدل جدیدی که زده ، همه تو انتخاب های منتقدین جای دارن و کلا داره سریع میاد بالا ... بخصوص تو آسیا ...
درباره کیفیت صدای zen v plus : کیفیت صدای zen v plus خیلی معروفه و طبیعیه که بهتر از کارای سامسونگ (و کلا ، بهتر از اکثر مدلهای موجود ) باشه ...
معایب zen v plus : اشکال خاصی نداره ... احتمالا ویدئوش می تونست بهتر از این حرفا باشه (که اونم شما گفتی مهم نیست) ... fm recording هم داره
در مقایسه k3 با v plus : امکانات v plus خیلی بیشتره (ویدئو - ضبط - ine in ) ... کیفیت صدای v plus بهتره .. k3 نمی تونه در جا playlist درست کنه ...
ضمنا :اینکه zen v plus بهتره یا k3 یه بحثه و اینکه سلیقه شما چیه یه بحث دیگه ... من توصیه می کنم که با سلیقه ات جلو بری
سلام . :20:
از راهنمایی تون باز هم متشکرم . . .
اگر بخوام با سلیقه ام جلو برم ، باید k3 رو انتخاب کنم :40:، اگه بخواب با نیاز هام جلو برم ، باید zen رو انتخاب کنم . . . :8: صد در صد من Zen رو به k3 ترجیح می دم :27:، چون نیاز هامو بر طرف می کنه ، همه چی داره و تازه شمام که می گی کییفت پخشش از k3 بهتره . . . ( یه خوبیه دیگه هم داره اینکه این دل من یاد می گیره که هر چی که بخواد همیشه مقدور نیست :31: )
اگه می شد قیمت K3 رو اگه داری بده تا ببینم که اصلا به پولی که می خوام بذارم می خوره یا نه ؟
راستی امروز یکی یه کک انداخت به جون ما که چرا کریتیو ؟ مدل بهتری نیست مگه ؟ :13:
اصلا به حرف این آقا کاری ندارم ، اما با توجه به نیاز های من ، ( صدای خوب ، رادیو و ضبط صدا و ضبط از رادیو و خلاصه فول امکانات ، غیر فیلم ) تو مارک هایی که حرفی برای زدن دارند ، چه مدل هایی هست ؟ با هم مقایسه کنم شاید یه مدل باشه که اون رو به این zen ترجیح بدم ؟
( البته نسبت به راهنمایی شما و اوامر شما ، به احترامی نشه ، بحث همون سلیقه هست ، این کریتیو همه چی داره و خوبه ، فقط یه مشکل ، اون هم این که به خاطر lcd یه خرده گنده شده ، اگه مدلی باشه که این رو هم نداشته باشه ، دیگه خیلی توپه . . . البته من هم بدم نمیاد که این رو ور دارم و از فیلم و عکس هم بهره ای ببرم ، اما می خوام ببینم چنین چیزی هست یا نه ، ا اگه کسی بهم گیر داد ، بگم چنین چیزی نبود . . . :21: )
راستی شما یه سایت می شناسی عین gsmarena در باره موبایل ، که همه مارک ها رو داشته باشه و آدم بتونه خیلی راحت با هم مقایسه کنه ؟
باز هم از صبر شما مرسی و هم چنین از راهنمایی تون . :11:
یا حق .
آخوند . :31:
milaadesign
09-10-2007, 18:27
من چه مارکی بخرم بهتره؟
می خوام ارزون باشه ولی چینی نباشه!
من چه مارکی بخرم بهتره؟
می خوام ارزون باشه ولی چینی نباشه!
"ارزون باشه " یعنی حداکثر چقدر باشه ؟ ... مثلا zen stone plus قیمتش 60-70 تومنه (کمپانی creative) ...
سلام . :20:
از راهنمایی تون باز هم متشکرم . . .
اگر بخوام با سلیقه ام جلو برم ، باید k3 رو انتخاب کنم :40:، اگه بخواب با نیاز هام جلو برم ، باید zen رو انتخاب کنم . . . :8: صد در صد من Zen رو به k3 ترجیح می دم :27:، چون نیاز هامو بر طرف می کنه ، همه چی داره و تازه شمام که می گی کییفت پخشش از k3 بهتره . . . ( یه خوبیه دیگه هم داره اینکه این دل من یاد می گیره که هر چی که بخواد همیشه مقدور نیست :31: )
اگه می شد قیمت K3 رو اگه داری بده تا ببینم که اصلا به پولی که می خوام بذارم می خوره یا نه ؟
راستی امروز یکی یه کک انداخت به جون ما که چرا کریتیو ؟ مدل بهتری نیست مگه ؟ :13:
اصلا به حرف این آقا کاری ندارم ، اما با توجه به نیاز های من ، ( صدای خوب ، رادیو و ضبط صدا و ضبط از رادیو و خلاصه فول امکانات ، غیر فیلم ) تو مارک هایی که حرفی برای زدن دارند ، چه مدل هایی هست ؟ با هم مقایسه کنم شاید یه مدل باشه که اون رو به این zen ترجیح بدم ؟
( البته نسبت به راهنمایی شما و اوامر شما ، به احترامی نشه ، بحث همون سلیقه هست ، این کریتیو همه چی داره و خوبه ، فقط یه مشکل ، اون هم این که به خاطر lcd یه خرده گنده شده ، اگه مدلی باشه که این رو هم نداشته باشه ، دیگه خیلی توپه . . . البته من هم بدم نمیاد که این رو ور دارم و از فیلم و عکس هم بهره ای ببرم ، اما می خوام ببینم چنین چیزی هست یا نه ، ا اگه کسی بهم گیر داد ، بگم چنین چیزی نبود . . . :21: )
راستی شما یه سایت می شناسی عین gsmarena در باره موبایل ، که همه مارک ها رو داشته باشه و آدم بتونه خیلی راحت با هم مقایسه کنه ؟
باز هم از صبر شما مرسی و هم چنین از راهنمایی تون . :11:
یا حق .
آخوند . :31:
درباره دوستی که گفته " بهتر از creative مگه نیست " : معلومه به مبحث mp3 player ها خیلی علاقه مند نیست ...
درباره اینکه " lcd مدل v plus بزرگه " : بی خیال !! ... اندازه صفحه اش فقط 1.5 اینچه ... توی پست پایینی یکی دوتا مدل کوچیک تر معرفی کردم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره اینکه غیر از zen vplus چی هست : بله .. مدلهای خوب کم نیست ... مثلا s10 از iriver که ریزه اس ، ولی امکاناتش کامله (بجز فیلم) و قیمت 2 گیگش 125 تومن (عکسش رو خودت سرچ کن)... iriver یه سری هم داره به اسم T که درشت تر هستن ولی حداکثر حافظه شون یه گیگه ... کارای iriver بخاطر کیفیت ضبط (بالاتر از v plus) و صدا (در حد یا پایین تر از v plus) معروفن ... T2 از iaudio هم به همین ترتیب (2 گیگ 125 تومن - عکسش این زیره)...
درباره سایتی شبیه GSMArena : ما که هرچی گشتیم چیزی نیافتیم ... شاید به این خاطر که موبایل مخاطب بیشتری داره و ضمنا مصرف کننده غیرحرفه ای میره سمتش ... ولی mp3 player بیشتر واسه مصرف کننده حرفه ای تره که خودش میره و می گرده ... سایت Cnet خیلی خوبه بهرحال ...
[QUOTE=seymour;1690579]
[B]درباره اینکه " lcd مدل v plus بزرگه " : بی خیال !! ... اندازه صفحه اش فقط 1.5 اینچه ...[/QUOTE}]
شاید بد گفتم ، ترجیح می دم ، خیلی کوچیک و جمع و جور باشه ( من که واسه فیلم نمی خوام ) ، مثل هیمن مدلی که خودم دارم . . . اگه نشد می آیم دنبال این Zen v plus . . . :8:
این مدل های iriver رو دیدم ، ای کاش نمی دیدم ، گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم . . . :9:
اون ها به پای این zen نمیرسند ،2 تا بدی داره نسبت به zen ، یکی باتریش ، یکی line in نداره ( دومی رو میشه تحمل کرد . . . ) جایی هم ندیدم که بشه از ش به عنوان flash memory استفاده کرد ؟ میشه ؟ *
(* همین الآن تو یه review دیدم که میشه . )
ببینم مگه این iriver آمریکایی نیست ؟ پس چرا این جا زده چین ؟
خب من می گم بیایید شما یه محبت کنید ، تمام امکانات هر دو تا رو با هم مقایسه کنیم ( نه امکاناتی که نوشته اند تو سایتشون ، امکانات جزیی تر ، مثلا اینها timer دارند برای خاموش شدند ، نمی دونم ، از این ها دیگه ، . . . یه عکسی چیزی از منوهای setting برام بذاری تا تمام امکانات و همه چیزشو بدونم ، یا خودت بنویس . . . ) هر کدوم بهتر بود اون رو انتخاب کنم ؟ ( هر چند که الآن هم به نظرم zen سر تره . . .)
شما کدوم رو پیشنهاد می کنید . . . ؟ :12:
ضمنا از این s10 عکس زیادی برعکس این zen پیدا نکردم ، اصلا دکمه ها و بقیه چیز هاش برام هنوز روشن نیست . . .
خودم هم الآن دارم چند تایی review راجه به جفتشون می خودنم . . . :34:
اصلا یه چیزی با امکانات zen و به کوچیکیه s10 نداریم . . . ؟:42:
راستی جواب این سوال مو ندادی ها ؟ قیمت k3 ؟ :37:
دیروز یکی از دوستام رو دیدم ، اون mp4 می خواد ، اومده بود سراغ این zen v plus ، من نهی اش کردم :21:، چون به نظرم اصلا برای این کار مناسب نیست . شما چی از مارکهای معروف براش توصیه می کنی . . . ؟ همین 2 گیگ ، پول هم حدود 100 تومان ( حالا پایین و بالا که جا داره . . . ) :3:
می دونم با این همه سوال اذیت تون می کنم :4:، منو ببخشید :11:، گفتم که به خاطر گیجی و جهله . . . :24:
باز هم تشکر و معذرت . . . :35:
یا حق .
آخوند .
درباره گیج شدن بین iriver و v plus : اگه ضبط صدا (میکروفون) واسه ات خیلی مهمه iriver بهتره .. در غیر اینصورت از بقیه نظرات v plus بهتره ...
درباره مقایسه s10 و vplus : شرمنده ... اینجور چیزا رو می تونی خودت راحت روی اینترنت سرچ کنی ، من وقتش رو ندارم ... اما دوتا review ی عالی میذارم با کلی عکس که خودت بررسی کنی ... (عکس s10 رو که می خواستی ، چک کن)
v plus
s10
قیمت k3 رو ندارم ، ولی فکر کنم 1 گیگش حدود 120 تومن بود ...
چیز دیگه ای که ریزه باشه و پرامکانات باشه : zen stone plus ... از creative که 2 گیگش باید 75 تومن باشه ... اونم Line in نداره و ضمنا عمر باتری اش هم مثل s10 زیاد بالا نیست (9 ساعت) ...
//
درباره دوستت : yp-t9 از سامسونگ توصیه میشه ...
جناب seymour دیگه مزاحمت نمی شم .
سوال آخر رو می پرسم و شر رو می کنم . .
شما خودت zpv داری ؟ باید این رو بدونی :
1 _ تایمر داره ؟ تایمر برای خاموش شدن .
2 _ تایمر برای ضبط از رادیو داره ؟
کلا از این جور امکانات چی داره ؟
هر چی گشتم ، این ها رو دیگه هیچ جا پیدا نکردم .
مرسی و منتظرم :11:
راستی عید فطرت هم تبریک . . .
نه ... من یه آپیاد دارم و یه zen vision:m و یه muvo slim و یه tx fm و...
1. تایمر به معنای اینکه اگه یه مدت کار نکنه خودش خاموش بشه داره ... (Idle shutdown)
2. نه ....
نکته بسیار مهم : من الان یادم اومد که سر این دعواهای حقوقی اخیر ، creative تو بعضی از سری ها ، fm recording رو حذف کرده ... در نتیجه الان مطمئن نیستم که وضعیتش چطوره ... خلاصه اینکه دست نگه دار ، یا اگه می خوای بخری ، اول مطمئن شو که داره ... (البته بهش نرم افزاریه ... یعنی اینا می تونن یه firmware بدن که fm recording رو از کار بندازه ، یا دوباره فعال کنه ... کما اینکه این کارو واسه zvm کردن ... )
نه ... من یه آپیاد دارم و یه zen vision:m و یه muvo slim و یه tx fm و...
1. تایمر به معنای اینکه اگه یه مدت کار نکنه خودش خاموش بشه داره ... (Idle shutdown)
2. نه ....
نکته بسیار مهم : من الان یادم اومد که سر این دعواهای حقوقی اخیر ، creative تو بعضی از سری ها ، fm recording رو حذف کرده ... در نتیجه الان مطمئن نیستم که وضعیتش چطوره ... خلاصه اینکه دست نگه دار ، یا اگه می خوای بخری ، اول مطمئن شو که داره ... (البته بهش نرم افزاریه ... یعنی اینا می تونن یه firmware بدن که fm recording رو از کار بندازه ، یا دوباره فعال کنه ... کما اینکه این کارو واسه zvm کردن ... )
مگه توی سایت نزده که داره ؟ دعوای حقوقی چه ربطی به این داره ؟ حالا که پول ندارم . . .
oqazviny
14-10-2007, 11:01
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند تا سئوال داشتم آیا گوشی مبایلی پیدا میشه به قیمت 150 تومان که صدا رو خوب ضبط کنه برای سر کلاس میخوام دوم اینکه اگه نیست با قیمت 100 تومان چه mp3بخرم که خوب ضبط کنه رابط usbسر خود داشته باشه و کیفیت پخشش خوب باشه باطری قلمی هم بخوره در ضمن از کجا میتونم تهیه کنم من از قزوین مزاحم میشم لطفا منو راهنمایی کنید اگه گوشی باشه خیلی بهتره ممنون
مگه توی سایت نزده که داره ؟ دعوای حقوقی چه ربطی به این داره ؟ حالا که پول ندارم . . .
دقیقا همینطوره که میگی ... یعنی اگه بگردی می بینی که خیلی ها ، سایت creative (یا خیلی سایت های معتبر دیگه که اشاره به fm recordding کردند) رو خوندند و بعدش که خریدن دیدن ضبط از رادیو نداره ... خیلی ها از این بابت شاکی بودن ... بازم میگم که شاید این قضیه حل شده باشه (در مورد یکی دو مدل دیگه حل شده) ، بنابراین احتمالش هست که واسه این مدل هم حل شده باشه ... من بازم باید چک کنم ..
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند تا سئوال داشتم آیا گوشی مبایلی پیدا میشه به قیمت 150 تومان که صدا رو خوب ضبط کنه برای سر کلاس میخوام دوم اینکه اگه نیست با قیمت 100 تومان چه mp3بخرم که خوب ضبط کنه رابط usbسر خود داشته باشه و کیفیت پخشش خوب باشه باطری قلمی هم بخوره در ضمن از کجا میتونم تهیه کنم من از قزوین مزاحم میشم لطفا منو راهنمایی کنید اگه گوشی باشه خیلی بهتره ممنون
در مورد کیفیت ضبط گوشی ها ، من در جریان نیستم و باید در بخش گوشی ها مطرح کنی ... ولی شک دارم که به کیفیت ضبط mp3 player ها برسه (بخصوص با 150 تومن)
در مورد mp3 player زیر 100 تومن ، با توجه به اینکه شما قزوین هستی ، به نظر میاد بعضی مدلهای کمیاب تر مثل iriver رو نتونی تهیه کنی (فقط تهران گیر میاد) ، در نتیجه می تونی v100 یا Tx FM (هر دو از creative) رو بگیری که کیفیت ضبط مناسبی دارن ... قلمی می خورن و Usb شون هم سر خودشونه ...
oqazviny
14-10-2007, 14:15
در مورد کیفیت ضبط گوشی ها ، من در جریان نیستم و باید در بخش گوشی ها مطرح کنی ... ولی شک دارم که به کیفیت ضبط mp3 player ها برسه (بخصوص با 150 تومن)
در مورد mp3 player زیر 100 تومن ، با توجه به اینکه شما قزوین هستی ، به نظر میاد بعضی مدلهای کمیاب تر مثل iriver رو نتونی تهیه کنی (فقط تهران گیر میاد) ، در نتیجه می تونی v100 یا Tx FM (هر دو از creative) رو بگیری که کیفیت ضبط مناسبی دارن ... قلمی می خورن و Usb شون هم سر خودشونه ...fh sghl
با سلام با تشکر از زحمات شما
این mp3 iriver ساخت چه کشوری است عکسی ازش هست در ضمن کجای تهران میتونم پیدا کنم در ضمن اگه ممکنه کار آیی این دو نوع creativeرا هم برام بگو با تشکر
oqazviny
14-10-2007, 14:16
در مورد mp3 player زیر 100 تومن ، با توجه به اینکه شما قزوین هستی ، به نظر میاد بعضی مدلهای کمیاب تر مثل iriver رو نتونی تهیه کنی (فقط تهران گیر میاد) ، در نتیجه می تونی v100 یا Tx FM (هر دو از creative) رو بگیری که کیفیت ضبط مناسبی دارن ... قلمی می خورن و Usb شون هم سر خودشونه ...fh sghl
این mp3 iriver ساخت چه کشوری است عکسی ازش هست در ضمن کجای تهران میتونم پیدا کنم در ضمن اگه ممکنه کار آیی این دو نوع creativeرا هم برام بگو با تشکر
دقیقا همینطوره که میگی ... یعنی اگه بگردی می بینی که خیلی ها ، سایت creative (یا خیلی سایت های معتبر دیگه که اشاره به fm recordding کردند) رو خوندند و بعدش که خریدن دیدن ضبط از رادیو نداره ... خیلی ها از این بابت شاکی بودن ... بازم میگم که شاید این قضیه حل شده باشه (در مورد یکی دو مدل دیگه حل شده) ، بنابراین احتمالش هست که واسه این مدل هم حل شده باشه ... من بازم باید چک کنم ..
گفتم که فعلا پول دستم نیست . شاید تا هفته آینده اومد و بگیدم ، شما یه محبت کن ، حتما ببین و بهم بگو ، از کجا می تونی مطئن بشی ؟
باز هم مرسی :11:
fh sghl
اینکه ساخت کدوم کشوره ، اصلا مساله مهمی نیست .. الان همه mp3 player ها رو توی چین تولید می کنن ... (حتی مارک معروفی مثل ipod که امریکایی محسوب میشه هم کارخانه اش رو برده چین) ... بنابراین چینی بودن دستگاه نشانه بد بودنش نیست ... شما باید به مارک توجه کنی ... بهرحال creative اصلا متعلق به سنگاپوره و محصولاتش رو هم توی مالزی و چین تولید می کنه ...
مشخصات و عکس رو هم اینجا چک کن : (مشخصات اکثر مدلها یکی هستش ، کیفیتشونه که فرق داره)
اکثر پاساژهای معتبر پیدا میشه و نمایندگی داره: بازار رضا - پاساژ ایران - پایتخت
گفتم که فعلا پول دستم نیست . شاید تا هفته آینده اومد و بگیدم ، شما یه محبت کن ، حتما ببین و بهم بگو ، از کجا می تونی مطئن بشی ؟
باز هم مرسی :11:
شما می تونی بگردی بین دوستان ، یا بچه های همین فوروم ، ببینی کیا v plus دارن و بعد ازشون بپرسی که این قابلیت موجوده یا نه ...
شما بعدا به من یادآوری کن ... (همین جا یه پست بزن)
شما می تونی بگردی بین دوستان ، یا بچه های همین فوروم ، ببینی کیا v plus دارن و بعد ازشون بپرسی که این قابلیت موجوده یا نه ...
شما بعدا به من یادآوری کن ... (همین جا یه پست بزن)
سلام seymour جان . :20:
همونطور که میدونی من تاپیک زدم برای اینکه بفهمم قضیه fm recording چیه . . .
شما هم حتما یه زحمت بکش و حتما بهم خبر بده .
یه وقت نگیرم و ببینم که نداره ، البته موقع خرید حتما چک خواهم کرد ، اما شما بی زحمت محبت کن و تحقیق کن .
باز هم متشکرم و مرسی . :31:
یاحق .
آخوند . :11:
قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..
قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..
سلام .
چشم ، حتما از این به بعد طبق دستورت عمل می کنم .
یا حق
آخوند
oqazviny
20-10-2007, 23:42
میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد mp3 LG مدل up3 داری کیفیتش قیمتش و آیا ضبطش از iriver rبهتره یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو مدل داره up3 sharp و up3 flat .... عمر باتری اش جالب نیست : 8 و 10 ساعت (در مقایسه با 18-20 ساعت مدلهای رقیب) ... فقط ضبط صدا داره (مدلهای رقیب رادیو هم دارن اکثرا) ... قیمتش رو هم نمی دونم ، ولی 100 تومن حدس می زنم ...
اطلاعات کمی از این مدلی که گفتی رو اینترنت وجود داره ... ولی به احتمال قریب به یقین ، کیفیت ضبطش به کارای iriver نمی رسه ...
oqazviny
21-10-2007, 12:24
یکی از این مدل ال جی هست میگه 105 تومان من ضبط برام مهمه به نظر شما بگیرمش یا نه
پس حدسم درباره قیمت درست بود ... هرچند به نظرم نمی ارزه ... الان creative یه مدل داره به نام zen stone plus که عمر باتری اش همینقدره و امکاناتش بیشتر از این و کیفیت صداش هم بهتر ... 2 گیگش رو میده 70 تومن ... با اون حساب این دستگاه نهایتا 70 تومن می ارزه و شاید کمتر به نظرم ...
SUN*BLACK666
21-12-2007, 17:39
سلام شرمنده که دیگه نمیام ولی باور کنید نمیتوانم خوشحالم از این که این تاپیک بدون من هم هنوز تایپک بروز است و امیدوارم همیشه بروز و جدید باشد
becareful
29-12-2007, 23:29
سلام شرمنده که دیگه نمیام ولی باور کنید نمیتوانم خوشحالم از این که این تاپیک بدون من هم هنوز تایپک بروز است و امیدوارم همیشه بروز و جدید باشد
به به جناب سان بلک اصلا دیگه نمیای ! یادت اون قدیما... منم دیگه زیاد نمیام اینجا.
becareful
29-12-2007, 23:34
سیمور جان هر کی اومد در مورد ریکورد موبایل صحبت کرد بگو اصلا به پای ام پی 3 پلیر نمیرسه .من مال خودم و دوستان همه رو امتحان کردم جز یه چند تا مدل موبایل بقیه اصلا خوب ظبط نمی کنن و باد هوا توشونه .البته وقتی مقایسه کردم با ام پی3 پلیر اینو کاملا متوجه شدم. :10:
سیمور جان هر کی اومد در مورد ریکورد موبایل صحبت کرد بگو اصلا به پای ام پی 3 پلیر نمیرسه .من مال خودم و دوستان همه رو امتحان کردم جز یه چند تا مدل موبایل بقیه اصلا خوب ظبط نمی کنن و باد هوا توشونه .البته وقتی مقایسه کردم با ام پی3 پلیر اینو کاملا متوجه شدم. :10:
والا اینو می دونم ... ولی تجربه نشون داده که اون دوستانی که میان و میگن " موبایل من انقدر خوب صدا ضبط می کنه که نگو !" ... معمولا همون دوستانی هست که میگن " موبایل من انقدر کیفیت صداش بالاس که نگو" ... یعنی معمولا اینا رو نمیشه قانع کرد که وقتی یه وسیله ای مخصوص یه کاری ساخته شده ، عملکردش بهتر از یه وسیله اس که اون کار رو قراره به عنوان یه قابلیت جانبی انجام بده ... در نتیجه وقت خودم رو نمی گیرم ...
ولی بهرحال مرسی ...
becareful
01-01-2008, 00:30
دقیقا اینی که میگی همین جوره. موبایلی دارم خدا و... . من دیدم شما همه رو اینجا راهنمایی میکنی اینو گفتم که اگه کسی پرسید ازت با قاطعیت بیشتر بهش بگو n95 هم به پای mp3 player مارک های معتبر ( + چند تا مارک متفرقه) توی ظبط نمیرسه.
my_lost_dying_brid
04-01-2008, 09:48
من یه mp3 player می خوام که حافظش 80 گیگ باشه و کیفیت صداش عالی باشه و باطریش قوی باشه تا مدت زمان زیادی بشه باهاش آهنگ گوش داد
اگه میشه چند تا مدل با قیمتشون بهم معرفی کنید
مرسی.
مدلهایی که حافظه بالاتر از 30 گیگ تعدادشون خیلی محدوده ... کمتر از 10 مدل ... صرفا یه مدل 80 گیگ داریم ... ipod video که 80 گیگش میشه 320 تومن ... برای آهنگ گوش کردن هم بسیار مناسبه ...
my_lost_dying_brid
04-01-2008, 13:37
مدلهایی که حافظه بالاتر از 30 گیگ تعدادشون خیلی محدوده ... کمتر از 10 مدل ... صرفا یه مدل 80 گیگ داریم ... ipod video که 80 گیگش میشه 320 تومن ... برای آهنگ گوش کردن هم بسیار مناسبه ...
مرسی:46:
:10:
my_lost_dying_brid
04-01-2008, 13:38
مرسی:46: :10:
khabgard
16-02-2008, 22:45
سلام
کسی این مدل APPLE IPOD SHUFFLE MP3 PLAYER رو داره
کیفیت صدا باطری و ...
طراحی فوق العاده ای داره :
مدل خوبیه ... بزرگترین مساله اینه که چطور می خوای بدون صفحه نمایش سر کنی ... نداشتن صفحه نمایش یعنی هیچ کنترلی روی هیچی نداری ... همونطور که از اسمش بر میاد : فقط شافل ...
یه محصول که کیفیت مشابه و وضعیت مناسب تری داره ، zen stone plus هستش که ابعادش همینه ، در عوض صفحه نمایش هم داره .... از creative
khabgard
17-02-2008, 21:27
بله درسته من هم به همین موضوع فکر کردم
ولی واقعا خیلی کوچیک وجمع و جوره البته قیمش هم قابل تامله با گارانتی اپل ایران 135000 تومان
راستی این مدلی که گفتید قیمتش در چه حدودیه؟؟
حدود 75 تومن ... اصلا creative این مدل stone رو برای رقابت با shuffle تولید کرد ... و میشه گفت که موفق شد رقابت رو ببره ...
khabgard
18-02-2008, 17:46
75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
میثم 021
24-02-2008, 11:22
اینم از قیمتهای MP3 player ها
CREATIVE
گارانتی فاره
muvo slim
1 گيگا بايت
76000 تومان
------------------
muvo vids
512 مگابايت
66000 تومان
------------------
muvo tx fm
1 گيگا بايت
75000 تومان
------------------
muvo s200
512 مگابايت
55000 تومان
------------------
zen neeon
6 گيگا بايت
178000 تومان
1 گيگا بايت
76000 تومان
512 مگا بايت
64000 تومان
------------------
zen nano plus
512 مگابايت
55000 تومان
1 گبگا بايت
75000 تومان
------------------
zen v plus
1 گيگا بايت
109000 تومان
2 گيگا بايت
138000 تومان
َAPPLE
گارانتی آریا سیستم
IPOD VIDEO
80 گیگا بایت
385000 تومان
30 گیگا بایت
275000 تومان
------------------
IPOD NANO
1 گیگا بایت
150000 تومان
2 گیگا بایت
165000 تومان
4 گیگا بایت
205000 تومان
8 گیگا بایت
275000 تومان
SAMSUNG
گارانتي سام سرويس
YP-T8Z
1 گیگا بایت
180000 تومان
------------------
YP-K5A
1 گیگا بایت
200000 تومان
------------------
YP-T55X
512 مگابایت
90000 تومان
------------------
YP-Z5FZ
1 گیگا بایت
155000 تومان
SONY
گارانتی ایران رهجو
NW-E505
512 مگا بایت
123000 تومان
------------------
NW-E103
256 مگا بایت
50000 تومان
------------------
NW-E002F
512 مگابایت
73000 تومان
------------------
NW-E105
512 مگابایت
70000 تومان
------------------
NW-E503
256 مگا بایت
102000 تومان
------------------
NW-A608
2 گیگا بایت
173000 تومان
------------------
NW-S203F
1 گیگا بایت
134000 تومان
------------------
NW-E005F
2 گیگا بایت
124000 تومان
------------------
NW-E003F
1 گیگا بایت
93000 تومان
------------------
NW-S205F
2 گیگا بایت
156000 تومان
KINGSTONE
k304a
1 گیگا بایت
99000 تومان
--------------------
k8ft
512 مگابایت
105000 تومان
--------------------
k22c2
1 گیگابایت
145000 تومان
معلوم هست این قیمتا رو از کجات در اوردی من با 31000 تومان سونی 2 گیگ با ضمانت تازه خریدم
دوست خوب ، اولا چه اشکال داری که یه ذره دوستانه در صحبت کنیم ؟ ... دوما اینکه آیا توجه کردی که اون پست دقیقا مال یک ساله پیشه ... سوما میشه مدل این Mp3 player سونی که گفتی رو بگی و اینکه از کجا خریدی ؛ مرسی ...
uzumaki_naruto
27-02-2008, 03:09
یکی می تونه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
معلوم هست این قیمتا رو از کجات در اوردی من با 31000 تومان سونی 2 گیگ با ضمانت تازه خریدم
احتمالا از اون mp3 player های چینی است که فقط اسم سونی دارند.:18:اسم مدلش چیه؟اصلا امکان نداره.خودت الان پاشو برو نمایندگی و قیمت بگیر.
uzumaki_naruto
28-02-2008, 09:51
یکی میشه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
هیچکدوم از این مدلها ، ضبط صدای خیلی قوی ندارن ... زولتریکس متوسطه و v100 هم متوسط به بالا ... اما از 4-5 متری ، هر دوشون متوسط هستن ... تازه اگه مثلا قرار باشه که سر و صدای محیط و اینا رو هم اضافه کنیم (مثلا در کلاس درس) که رسما دیگه باید گفت : متوسط ...
شما اگه کیفیت بهتر می خوای باید بری سمت 100 تومن ... ولی یه مدل voice recorder که ظاهرا مال سونی هستش و قیمتش حول و حوش 60 تومنه رو من هم دیدم ... اگه منظورت همونه ، طبیعتا انتخاب بهتریه ...
uzumaki_naruto
29-02-2008, 04:16
اگه بشه مدل voice recorder رو بزار و دورو بر 100 تومن چی پیشنهاد می کنی
در حد 100 تومن ، اگه تهران باشی ، می تونی بری سراغ iriver ... سونی هم مدلهای voice recorder بهتری داره (بازار رضا) ...
این والکمن A800 قیمتش تو ایران چقدره؟1 2 8 GIG.و نظر اساتید درباره ش چیه؟
1 گیگ نداره تا اونجا که می دونم ... 2 گیگ 175 تومن - 4 گیگ 220 تومن - 8 گیگ 250 تومن ...
مدل خیلی خوبیه ... ولی بهتر از این هم پیدا میشه با همین بودجه ... مثلا cowon D2 ... یا اگه حافظه بیشتر می خوای zen vision:m ... یا حتی iriver clix ...
Sasan Info
08-03-2008, 14:51
سلام
لطفا قیمت ایپاد نانو رو بدین رنگ نقره ای
2gb 4 Gb 8gb و هر مدلی که داره
ممنون
Sasan Info
08-03-2008, 15:57
یه سوال مهم هم داشتم
کدوم یکی از اینا ipod nano هستن
سلام
لطفا قیمت ایپاد نانو رو بدین رنگ نقره ای
2gb 4 Gb 8gb و هر مدلی که داره
ممنون
بستگی به نسل ipod ی داره که می خوای بخری ... فرضا اگه نسل دوم رو ملاک قرار بدیم : 2 گیگ 180 تومن - 4 گیگ 210 تومن و 8 گیگ 250 تومن ...
یه سوال مهم هم داشتم
کدوم یکی از اینا ipod nano هستن
هر دو ipod nano هستن ... اون بالایی که لبه های مدور داره ، نسل اوله و اونی که لبه های تیز داره (پایئنی) نسل دومه ... الان نسل اول دیگه کمیابه و اصولا بهتره که نسل دوم بگیری ... ضمن اینکه نسل سوم هم اومده که دیگه رفته سمت نمایش ویدئو و ...
ادیت شد : قیمت 4 گیگ دارای اشتباه تایپی بود ... 210 درست شد ...
Sasan Info
08-03-2008, 18:12
بستگی به نسل ipod ی داره که می خوای بخری ... فرضا اگه نسل دوم رو ملاک قرار بدیم : 2 گیگ 180 تومن - 4 گیگ 120 تومن و 8 گیگ 250 تومن ...
هر دو ipod nano هستن ... اون بالایی که لبه های مدور داره ، نسل اوله و اونی که لبه های تیز داره (پایئنی) نسل دومه ... الان نسل اول دیگه کمیابه و اصولا بهتره که نسل دوم بگیری ... ضمن اینکه نسل سوم هم اومده که دیگه رفته سمت نمایش ویدئو و ...
خیلی خیلی ممنونم
کلا ipod nano سه نسل داره درسته
فکر کنم قیمت های 2 گیگ و 4 گیگ رو اشتباه گفتی
راستی اگه میشه تفاوت نسل اول و نسل دوم رو بگین
خودمم میخوام نسل دوم رو بگیرم(پایینه)
فکر کنم این نسل سوم باشه درسته؟:
در ضمن ipod علاوه بر حافظه داخلی مموری کارت میخوره یا نه؟
اگه میشه مشخصات کامل و یه عکس از پک اون رو بذارین
من میخوام ipod نسل دوم نقره ای رنگ بگیرم هنوز رو حافظه اش فکر نکردم پیشنهاد شما چیه؟
Sasan Info
08-03-2008, 18:27
راستی یه سوال رو یادم رفت
ipod با حافظه 1 گیگ هم داریم؟
اگه هست قیمتش چنده؟
و در ضمن بین آیپاد های 1gb , 2gb ,4gb 8gb به جز حافظه تفاوت دیگری هم هست
و این که آیا رنگ تو قیمت تاثیر داره یا نه؟
راستی این آیپاد ها ساخت کجا هستن؟
خیلی خیلی ممنونم
کلا ipod nano سه نسل داره درسته
فکر کنم قیمت های 2 گیگ و 4 گیگ رو اشتباه گفتی
راستی اگه میشه تفاوت نسل اول و نسل دوم رو بگین
خودمم میخوام نسل دوم رو بگیرم(پایینه)
فکر کنم این نسل سوم باشه درسته؟:
در ضمن ipod علاوه بر حافظه داخلی مموری کارت میخوره یا نه؟
اگه میشه مشخصات کامل و یه عکس از پک اون رو بذارین
من میخوام ipod نسل دوم نقره ای رنگ بگیرم هنوز رو حافظه اش فکر نکردم پیشنهاد شما چیه؟
قیمت 2 گیگ درسته ... قیمت 4 گیگ 210 بود که چون داشتم سریع تایپ می کردم جابجا شد ...
تفاوت خاصی ندارن : بدنه بهتر - قابلیت سرچ - تصویر بهتر ...ضمن اینکه الان نسل اول رو باید بذاری کنار ...
درسته - اون نسل سومه ...
نه - کارت خافظه نمی خوره ...
مشخصات Ipod nano نسل سوم :
حافظه 2 گیگ کمه - 4 گیگ هم زود پر میشه واسه کسی که موسیقی زیاد گوش بده... اگه آرشیو بزرگی داری برو سمت 8 گیگ ...
راستی یه سوال رو یادم رفت
ipod با حافظه 1 گیگ هم داریم؟
اگه هست قیمتش چنده؟
و در ضمن بین آیپاد های 1gb , 2gb ,4gb 8gb به جز حافظه تفاوت دیگری هم هست
و این که آیا رنگ تو قیمت تاثیر داره یا نه؟
راستی این آیپاد ها ساخت کجا هستن؟
داشتیم ... الان نداریم ...
نه - تفاوتی نیست ...
نه -
ساخت چین هستن ... ولی جای نگرانی نیست ... خود امریکایی ها هم Ipod ساخت چین استفاده می کنن و راضی هستن ! ...
f-soltani
15-03-2008, 15:42
سلام دوستان
میخوام mp4 مدل jxd 689 بخرم در مورد کیفیت صدا تصویر و دوربین آن توضیح دهید
آیا ضبط صدای آن خوب است
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگر مدلی می شناسید که امکانات آن خوب و قیمتش مناسب باشد لطفا معرفی کنید
توصیه نمیشه ... مارک Jxd متفرقه محسوب میشه و دارای کیفیت بالایی نیست ... گول امکانات فراوانش رو نخور ... شما ترجیح میدی دستگاهت 3 تا کار رو خوب و درست انجام بده یا 30 تا کار رو بصورت متوسط و نصفه و نیمه ؟ ... اینجا هم بحث همینه ...
بودجه ات چقدره ؟ و چه قابلیت های رو نیاز داری ؟ ... (قید دوربین رو هم بزن - مارک های معتبر روش مانور نمیدن - کیفیت دوربین مارک های متفرقه در حد یه موبایل معمولیه)
SUN*BLACK666
10-07-2008, 22:56
seymour دوست عزیز ممنون از کمک هات
Hamid1000
11-07-2008, 21:25
برو بچه های پلیر باز:
لطف می کنید معایب این مدل ها رو ذکر کنید و بگید کدوم مناسب تره؟ یک گیگ دو گیگش فرق نمی کنه برام!!
اولی چطوره؟
Creative Zen-Stone-Pluse-1GB
Creative Zen-Nano-Pluse-1GB
Creative Muvo-V100-2GB
استون یه سری هم داره که اسپیکر داره ؛ سعی کن اون رو بگیری ... مشکل خاصی نداره بجز اینکه صفحه اش کوچیکه و باتری اش هم در حد متوسط و زیر متوسطه .. شارژیه
نانو پلاس ، قدیمی تر از دو مدل دیگه اس .. ولی مدل خیلی خوبیه ... امکاناتش استانداره ... باتری قلمی می خوره ...
v100 مشابه نانو پلاس هست از نظر رده ی امکانات ... با این فرق که رادیو نداره ... ضمنا نانو با کابل وصل میشه و این یه ضرب وصل میشه به دستگاه
حالا شما با توجه به نیاز و سلیقه ات ببین کدوم رو می خوای ..
Hamid1000
12-07-2008, 22:20
ممنون رفیق.
آره اون مدل اسپیکر دارشو هم دیدم.
یه سوال:
من قبلا پلیر درست درمونی نداشتم. بنظرت با باتری عادی راحت ترم یا شارژی؟
با این حرفی هم که در مورد باتریش زدی یکم نگران شدم!! خیلی ناجوره؟!
جای من بودی انتخابت کدوم بود؟
من اصلا اون قضیه ی باتری شارژی/قلمی رو واسه هشدار دادن نزدم ... کاملا سلیقه اییه ... با هر کدوم راحت تری ... مثلا من خودم با شارژی راحت ترم ...
در مورد عمر باتری استون : منظورم مدل بدون اسپیکر بود که عمر باتری اش متوسطه ... وگرنه سری اسپیکر دار ، رسونده به 20 ساعت که عدد قابل قبوله ... پس نگران نباش اگه دنبال این یکی هستی ..
راستی شما بودجه ات رو هم بگو ، من ببینم آیا مدلهای منتخب دیگه ای هم داریم یا نه ؟ ... تهرانی ؟ ...
Hamid1000
13-07-2008, 13:48
بودجه بقول خودت متوسط رو به پایینه!
نهایت 60 چوق
آره تهرانم
خب پس انتخابهای خوبت همینا بودن که گفتی ... T60 از iriver هم تهران پیدا میشه که 1 گیگش 60 تومنه ... اون رو هم یه نیگا بنداز ... یادت باشه که اگه حافظه بیشتر واسه ات مهمه v100 رو بگیر که 2 گیگه ... اگه می تونی افزایش بودجه بدی و می خوای یه چیز جمع و جور بگیری استون اسپیکر دار ... آین مدل T60 هم یه مقدار از نظر ضبط صدا بهتر عمل میکنه ...
اقا با 80 تومن چي بگيرم؟؟؟
ظاهرا توی تاپیک دیگه انتخابت رو کردی .. موفق باشی ..
بله وقتی اینو نوشتم اونجا رو ندیده بودم
ahmadgipsy
21-07-2008, 15:19
دوستان من یک دستگاه سونی nw b-105 سونی گرفتم که فقط بوسیله usb شارژ میشه
میخواستم بپرسم ایا شارژر برقی میتونم براش پیدا کنم یا فقط از طریق وصل به کامپیوتر میشه شارژش کرد
با شارژرهای معمولی که ظاهرا کار نمی کنه ... شما باید بری سراغ شارژرهای خود سونی که قیمتشون حول و حوش 15 تومنه ...
aria irani
30-07-2008, 02:52
سلام
منم یه Mp3 یا MP4رکوردر میخام تا 100 تومنم میتونم بدم. منتها روی 40 الی 50 تومن میخام ببینم چیزه بدرد بخوری میتونم بگیرم که یه سه ساعتی دوام بیاره برای ضبطز کردن صدای تو کلاس یا نه؟
بعد اگر امکانش باشه یه لیست از قیمتها بدین تو رنج 100 تومن هم عالی میشه. میخام بدونم مثلا مدلهای تو این قیمت چه امکاناتی دارن که بدرد من میتونه بخوره یا نه؟ همون حول و حوش 50 تومن خرید کنم.
ممنون
توی این تاپیک جواب دادم در مورد ضبط صدا :
کلا امکانات موجود در مدلهای معتبر ، استاندارده .. ضبط صدا و رادیو ، و در مرحله بعدی توانایی پخش عکس و تصویر ... یکی دو مدل اسپیکر هم دارن ... و نیز line in ...
کلا توصیه میشه که رو پایه 80-90 تومن خرید کنی تا دستت واسه انتخاب باز باشه ... 50 تومن دیگه خیلی بودجه ی پایینی هستش و حتی " بودجه ورودی "(=بودجه ای که باهاش بشه یه دستگاه قابل قبول خرید) هم محسوب نمیشه
سلام به همه دوستان عزيز من مي خوام يك پلاير بخرم اما واقعاً قاطي كردم چي بخرم
يا NW-S200 و NW-S205F كارشون يكي هست؟! يعني هردوشون داراي كيف روي بازم هستن؟! و هدست ويژه ورزشكاران دارن + سنسور سنجش وضعيت بدن و تنظيم نوع موزيك براي وضعيت بدن؟!
خواهشن اين دو مدل را براي من شرح بديد كه كارايشون چجوره؟! مي خوام برم فردا بخرم تورو خدا راهنماييم كنيد.معايب محاسن هرچي ميدونيد...PLZ HELP ME!
من چون اسكيت ميكنم مي خوام يك هم كوچيك باشه هم با كيفيت هم روي بدن نصب بشه... هرچه پلاير داشتم بخاطر تو جيب گذاشتن شكسته
اگه دوست داشتيد به ايميلم ارسال كنيد خيلي اورژانسي هست...
Email: Amin.Hosseinpour@Gmail.com (Amin.Hosseinpour@Gmail.com)
Yahoo Id : v9d3
خواهشن اگه ممكنه راهنماييم كنيد
من مي خوام يك پلاير بخرم نميدونم NW-S200 بخرم يا NW-S205F
كدوم كيف + تنظيم پخش آهنگ نبست به وظعيت بدن داره؟!و زده آب هست آيا S205 همانند S200 هست كه اينجا ذكر كرديد خواهشن كمك كنيد چون فردا باد برم بخرم... خلي اورژانسي هست.من ميخوام واسه اسكيت... خواهشن كاملا توضيح بديد+ قيمتشون و به اميلم ارسال كنيد چون سرعت نت من خيلي پايينه واسم خيلي سخته سايت باز كنم. Email: Amin.Hosseinpour@Gmail.com
sony سري nw-s200
S2 Sports® Walkman
ظرفيت حافظه : 1 گيگا بايت / 2 گيگا بايت
فرمت پشتيباني شده : atrac3/atrac3 plus/mp3/wma/wav/aac
تنظيم صوتي : اكولايزر 5 باندي
باطري : ليتيومي قابل شارژ ( 3 دقيقه شارژ = 3 ساعت پخش )
اتصال به كامپيوتر : high speed USB2
وزن : 25 گرم
بدنه يكپارچه و بدون درز الومينيمي
امكانات ويژه جهت ورزشكاران
اندازه گيري كالري – فاصله و تعداد قدم هاي طي شده
كيف بازويي و هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش هنگام دويدن
سلام به همه دوستان عزيز من مي خوام يك پلاير بخرم اما واقعاً قاطي كردم چي بخرم
يا NW-S200 و NW-S205F كارشون يكي هست؟! يعني هردوشون داراي كيف روي بازم هستن؟! و هدست ويژه ورزشكاران دارن + سنسور سنجش وضعيت بدن و تنظيم نوع موزيك براي وضعيت بدن؟!
خواهشن اين دو مدل را براي من شرح بديد كه كارايشون چجوره؟! مي خوام برم فردا بخرم تورو خدا راهنماييم كنيد.معايب محاسن هرچي ميدونيد...PLZ HELP ME!
من چون اسكيت ميكنم مي خوام يك هم كوچيك باشه هم با كيفيت هم روي بدن نصب بشه... هرچه پلاير داشتم بخاطر تو جيب گذاشتن شكسته
اگه دوست داشتيد به ايميلم ارسال كنيد خيلي اورژانسي هست...
Email: Amin.Hosseinpour@Gmail.com (Amin.Hosseinpour@Gmail.com)
Yahoo Id : v9d3
خواهشن اگه ممكنه راهنماييم كنيد
من مي خوام يك پلاير بخرم نميدونم NW-S200 بخرم يا NW-S205F
كدوم كيف + تنظيم پخش آهنگ نبست به وظعيت بدن داره؟!و زده آب هست آيا S205 همانند S200 هست كه اينجا ذكر كرديد خواهشن كمك كنيد چون فردا باد برم بخرم... خلي اورژانسي هست.من ميخوام واسه اسكيت... خواهشن كاملا توضيح بديد+ قيمتشون و به اميلم ارسال كنيد چون سرعت نت من خيلي پايينه واسم خيلي سخته سايت باز كنم. Email: Amin.Hosseinpour@Gmail.com
sony سري nw-s200
S2 Sports® Walkman
ظرفيت حافظه : 1 گيگا بايت / 2 گيگا بايت
فرمت پشتيباني شده : atrac3/atrac3 plus/mp3/wma/wav/aac
تنظيم صوتي : اكولايزر 5 باندي
باطري : ليتيومي قابل شارژ ( 3 دقيقه شارژ = 3 ساعت پخش )
اتصال به كامپيوتر : high speed USB2
وزن : 25 گرم
بدنه يكپارچه و بدون درز الومينيمي
امكانات ويژه جهت ورزشكاران
اندازه گيري كالري – فاصله و تعداد قدم هاي طي شده
كيف بازويي و هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش هنگام دويدن
بله ، این دوتا یکی هستن ... کلا به این سری میگن s200 و بعدش برحسب مقدار حافظه عدد آخرشون تغییر می کنه ... برای ورزش بسیار خوبه .. چون میشه با یه دست کنترلش کرد ... کیفیت صداش هم عالیه ... مشکلش نرم افزاریه که باید باهاش کار کنی موقع اتصال به PC ... نرم افزار چندان خوش دستی نیست ... ضمنا شاید با هدفون هاش راحت نباشی که خب این مساله حادی نیست و می تونی در صورت نیاز عوضش کنی
SeyMour جان ممنونم.
همه جا ميگن پلاير هاي سوني زياد چيزهاي خوبي نيستن يعني زود ميسوزن و سوني در اين پلاير زياد تهفه اي نيستو
و همه Creative را توصيه ميكنن. من مي خام پايري بخرم هم كيفيتش عالي باشه هم اين كه بتونم روي بازوم نصب كنم يعني كيف بازو بند هم داشته باشه.آيا به سادگي در بازار ايرن كيف بازوبند Creative يافت ميشه؟
نظرتون در مورد Creative Zen Stone Plus چيه؟!
ویژگی شرح
ظرفیت 2 گیگابایت / 4 گیگابایت
ظرفیت آهنگ 2 گیگابایت
500 آهنگ در فرمت 1100 آهنگ در فرمت WMA (33 ساعت) 2(66 ساعت)
4 گیگابایت
1,000 MP3s12000 آهنگ در فرمت WMA/(66 ساعت)2(133 ساعت)
زمان پخش/عمر باطری تا 20 ساعت پخش بی وقفه
نوع باطری پلیمر لی یون قابل شارژ (داخلی)
نمایشگر نمایشگر OLED با نور آبی و وضوح 64×64
اندازه 17.5×35.7×55.6 میلیمتر
وزن 27 گرم
فرمتهای صوتی قابل پشتیبانی AAC (unprotected .m4a), MP3, WMA, Audible 2, 3 and 4
عملکرد به عنوان رسانه ذخیره اطلاعات بله
اتصال USB 1.1/2.0
موسیقی قابل پشتیبانی Audible (2, 3 and 4)
رادیو FM 32 ایستگاه از پیش تنظیم شده
ضبط صدا بله
قيمت: 79000تومان
amirsaeed
06-08-2008, 21:43
بچه ها من چون یه mp3 player بکارم میاد که خیلی سبک و جمع و جور باشه بین دوتا مدل Creative Muvo-T200 و SONY NWD-E010
کدومش بهتر و راحت تره یا به عبارتی user friendly هستند این یکی
بعدش از لحاظ قدرت و دوام باتری کدومشون بهترند ؟؟/
اگه تفاوت یا مزیت دیگه ایی هم نسبت به هم دارند بهم کامل توضیح بدید....
SeyMour جان ممنونم.
همه جا ميگن پلاير هاي سوني زياد چيزهاي خوبي نيستن يعني زود ميسوزن و سوني در اين پلاير زياد تهفه اي نيستو
و همه Creative را توصيه ميكنن. من مي خام پايري بخرم هم كيفيتش عالي باشه هم اين كه بتونم روي بازوم نصب كنم يعني كيف بازو بند هم داشته باشه.آيا به سادگي در بازار ايرن كيف بازوبند Creative يافت ميشه؟
نظرتون در مورد Creative Zen Stone Plus چيه؟!
ویژگی شرح
ظرفیت 2 گیگابایت / 4 گیگابایت
ظرفیت آهنگ 2 گیگابایت
500 آهنگ در فرمت 1100 آهنگ در فرمت WMA (33 ساعت) 2(66 ساعت)
4 گیگابایت
1,000 MP3s12000 آهنگ در فرمت WMA/(66 ساعت)2(133 ساعت)
زمان پخش/عمر باطری تا 20 ساعت پخش بی وقفه
نوع باطری پلیمر لی یون قابل شارژ (داخلی)
نمایشگر نمایشگر OLED با نور آبی و وضوح 64×64
اندازه 17.5×35.7×55.6 میلیمتر
وزن 27 گرم
فرمتهای صوتی قابل پشتیبانی AAC (unprotected .m4a), MP3, WMA, Audible 2, 3 and 4
عملکرد به عنوان رسانه ذخیره اطلاعات بله
اتصال USB 1.1/2.0
موسیقی قابل پشتیبانی Audible (2, 3 and 4)
رادیو FM 32 ایستگاه از پیش تنظیم شده
ضبط صدا بله
قيمت: 79000تومان
به هیچ وجه به شنیده ها اکتفا نکن ... جسارتا عرض می کنم : همه کاملا اشتباه می کنن .. اصلا بحث سوختن مطرح نیست و کیفیت صدای سونی هم جزو بهترین هاست ... اما دردسرهای خودش رو داره ... مثلا همین نرم افزار ... و خلاصه اگه مثل من بی حوصله هستی ، چندان توصیه نمیشه ...
creative مارک خیلی خوبیه ... هم از نظر قیمت ، هم امکانات و هم کیفیت ...
بله zen stone plus هم واسه ورزش مناسبه ... باوزبندش رو فکر کنم بتونی پیدا کنی ... باید بری توی پاساژها یه دوری بزنی و از نمایندگیشون بپرسی ... creative خیلی وقته که به ایران اومده و در نتیجه وضع نمایندگی و پشتیبانی اش خوبه ...
بچه ها من چون یه mp3 player بکارم میاد که خیلی سبک و جمع و جور باشه بین دوتا مدل Creative Muvo-T200 و SONY NWD-E010
کدومش بهتر و راحت تره یا به عبارتی user friendly هستند این یکی
بعدش از لحاظ قدرت و دوام باتری کدومشون بهترند ؟؟/
اگه تفاوت یا مزیت دیگه ایی هم نسبت به هم دارند بهم کامل توضیح بدید....
توی اون یکی تاپیک جواب دادم ... همونجا دنبال کن ..
متاسفانه به شركتي كه Creative را وارد ايران ميكنه تماس گرفتم اما اونا هم ندارن...واقعاً اين شركتا چه فكري مي كنن هرچيزي كه وارد بازار ميشه لوارم جانبي آن بيشترين فروش داره نسبت به خود آن كلا...
متاسفانه به شركتي كه Creative را وارد ايران ميكنه تماس گرفتم اما اونا هم ندارن...واقعاً اين شركتا چه فكري مي كنن هرچيزي كه وارد بازار ميشه لوارم جانبي آن بيشترين فروش داره نسبت به خود آن كلا...
ببین اینا دو سه تا نمایندگی مختلف دارن ها ... همه رو چک کن : فاره – شاب – رایان بدر
بد نیست از خود مغازه ها هم بپرسی ... مثلا پاساژ ایران روبروی پله برقی .. یا پایتخت طبقه اول ..
دیگه همینه دیگه ... توی کشور ما mp3 player و اینطور دستگاه ها برعکس خارج یه چیز مرسوم نیست ... اگه هم کسی بگیره به احتمال 70% میره سراغ مارک های متفرقه ؛ طبیعیه که تنوع و گسترش محصولات معتبر و اینا کم باشه ...
aria irani
08-08-2008, 14:18
خباگر گیر نیاوردی یه کیف موبایل از این جنس جیر می مونه بخر از همون کیف دستگات رو درست کن. کاری نداره .
خباگر گیر نیاوردی یه کیف موبایل از این جنس جیر می مونه بخر از همون کیف دستگات رو درست کن. کاری نداره .
تایید میشه ... می تونی بری سراغ چیزایی که مال خود creative نیستن ... یه راه بهتر : بازوبندهای ipod nano راحت پیدا میشه (پاساژ پایتخت) ... ارزون هم هستن ... 1-2 تومن ... این مدلهای کوچیک راحت توشون جا میشن .. من تست کردم ...
ممنون از راهنماييتون اگه تو ايران گيرم نيومد مجبورم بگم دوستام از سانفرانسيسكو واسم بفرسته :(
موفق و مايد باشيد
باي
aria irani
10-08-2008, 15:59
کیف از سانفرانسيسكو !!!!!!!!!
ok
good luck
کیف از سانفرانسيسكو !!!!!!!!!
ok
good luck
vaghti too iran giram nayad majboram ye ja dige bekharam... joz jaee ke goftam ashna nadaram ke vasam chizi befreste azizam... gharar nist ke hame jaye donya kasi dashte bashe adam:8:
poria_mc
20-08-2008, 21:44
دوستان میخواستم ببینم نظرتون در مورد پلیر سونی سری A820 چیه؟
خوبه؟گزینه های دیگه ای تو این رنج چی میشه خرید؟
دوستان میخواستم ببینم نظرتون در مورد پلیر سونی سری A820 چیه؟
خوبه؟گزینه های دیگه ای تو این رنج چی میشه خرید؟
از نظر کیفیت صدا و تصویر که خیلی عالیه ... تازه بلوتوث هم داره ... ولی در نظر بگیر که دیگه از امکانات جانبی مثل رادیو و ضبط خبری نیست ... هدفون خیلی خوب ... خبری از نرم افزار سونیک استیج هم نیست (خدا رو شکر)
قیمتش هم معمولا باید گرونتر از مدلهای رقیب (cowon D2 - iriver clix - creative zen - samsung p2) باشه ... به اندازه 30-40 تومن در هر حافظه اش ...
poria_mc
21-08-2008, 13:25
از نظر کیفیت صدا و تصویر که خیلی عالیه ... تازه بلوتوث هم داره ... ولی در نظر بگیر که دیگه از امکانات جانبی مثل رادیو و ضبط خبری نیست ... هدفون خیلی خوب ... خبری از نرم افزار سونیک استیج هم نیست (خدا رو شکر)
قیمتش هم معمولا باید گرونتر از مدلهای رقیب (cowon D2 - iriver clix - creative zen - samsung p2) باشه ... به اندازه 30-40 تومن در هر حافظه اش ...
قیمت 16 گیگش 380 تومنه و 8 گیگش 325 تومن
پس تایید میشه؟
Imortal 17137
24-08-2008, 14:01
در مورد پليرهاي creative zen و samsung yp-p2 ميخوام بدونم Line-in دارن يا نه. اگه ندارن يه پلير حدود 230 تومن با امكانات مناسب كه line -in هم داره بهم معرفي كنين. ممنون.
در مورد پليرهاي creative zen و samsung yp-p2 ميخوام بدونم Line-in دارن يا نه. اگه ندارن يه پلير حدود 230 تومن با امكانات مناسب كه line -in هم داره بهم معرفي كنين. ممنون.
نخیر ، line in ندارن ... کارای cowon واسه شما مناسب هستن که کیفیت line in خیلی خوبی دارن D2 از cowon و i7 مجددا از cowon ...
قیمت 16 گیگش 380 تومنه و 8 گیگش 325 تومن
پس تایید میشه؟
مرسی ... خب مثلا قیمت هاش همونطور که گفتم بالاتر از قیمت مرسومه ؛ در حد همون 30-40 تومن که گفتم ...
اگه می تونی هزینه کنی چه اشکال داره ؛ خیلی هم عالیه ... اصلا آدم کیف می کنه که یه نفر محصول رده بالا بخره ... خسته شدیم از بس همه زیر 100 تومن خرج کردن ... ولی گذشته از اینا ، قشنگ فکرت رو بکن ، ببین 300 تومن رو داری واسه چی هزینه می کنی ؛ بهتره واسه چیزی باشه که روزی بخوای 1-2 ساعت باهاش کار کنی و واقعا نیازه ... بازم میگم اگه پول مساله ای نیست که هیچی ...
Imortal 17137
24-08-2008, 18:52
خوب حالا كه اينطوره من قيد line-in رو زدم. من يه پليري ميخام كه
1.صفحه نمايش بيشتر از 2.5 اينچ داشته باشه.
2.توي فرمتهاي فيلم كم نياره (منظورم Dvix و اينجور فرمتهاست)
3.Bluetooth خيلي برام مهم نيست، ولي اگه داشته باشه بهتره
4.ظرفيتش حداقل 4 گيگ باشه.
5.
5.كيفيت و اين حرف ها..... هم خوب باشه.
6. در ضمن حداكثر 250 تومن باشه.
ممنون ميشم كمكم كنين.
poria_mc
25-08-2008, 12:58
5.
ممنون ميشم كمكم كنين.
فقط یه گزینه میمونه: سامسونگ P2
مملي ه ف
25-08-2008, 13:29
دوستان من انجمن يا تايپيكي در مورد Mp4 نديدم گفتم اينجا مشكلمو مطرح كنم
من Mp4 ipad 1GB دارم من وقتي هندزفري ميزارم تو دستگاه صدا آهنگ هم از دستگاه مياد بيرون هم از تو هندزفري اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
Thanks
Imortal 17137
25-08-2008, 13:51
آره منم نظرم p2 هست. ولي اينطور كه توي معرفي محصولش ديدم Divx رو پشتيباني نمي كنه....
به نظر شما با اين مشخصاتي كه گفتم creative zen برام بهتره يا همون p2. لطفا كمي توضيح بدين.
ام پی تری پلیری هست که 3gp بخونه...و بلوتوس هم داشته باشه؟؟
دوستان من انجمن يا تايپيكي در مورد Mp4 نديدم گفتم اينجا مشكلمو مطرح كنم
من Mp4 ipad 1GB دارم من وقتي هندزفري ميزارم تو دستگاه صدا آهنگ هم از دستگاه مياد بيرون هم از تو هندزفري اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
Thanks
آیا دستگاه شما ipod واقعیه ؟ ... "صدا از دستگاه میاد بیرون " ؟ یعنی از اسپیکرش ؟ ...
ام پی تری پلیری هست که 3gp بخونه...و بلوتوس هم داشته باشه؟؟نه - 3gp فرمتی نیست که ساپورت گسترده ازش بشه ...
5.
ممنون ميشم كمكم كنين.
آره منم نظرم p2 هست. ولي اينطور كه توي معرفي محصولش ديدم Divx رو پشتيباني نمي كنه....
به نظر شما با اين مشخصاتي كه گفتم creative zen برام بهتره يا همون p2. لطفا كمي توضيح بدين.
در مورد پشتیباتی از فرمت ، یه محصول نمونه ، zen vision:m هستش که شاید الان گیر آوردنش سخت تر شده باشه ، اما نه در گذشته و نه در حال (و شاید نه در آینده نزدیک) هیچ مدلی نتونست توی این دامنه قیمت (زیر 250 تومن) از نظر پشتیبانی مستقیم از فرمت های ویدئویی بهش برسه ... از نظر کیفیت صدا و تصویر هم به همین ترتیب ...
creative zen برای نمایش ویدئو محصول بسیار خوبیه و احتمالا کمی بهتر از P2 در این زمینه خاص ..
offlineinternet
14-11-2008, 12:38
قیمت انواع ipodtouch را میخواستم
قیمت انواع ipodtouch را میخواستم
قیمت دقیق من ندارم ... فرض کن 16 گیگش زیر 400 و 32 گیگش زیر 500 ... 8 گیگش هم احتمالا 300 و خورده ای ...
سلام
خسته نباشید دوستان من میخوام mp3 player سامسونگ مدل Yp-u2 رو اپدیت کنم منظورم همون firmware هست
ولی برنامه samsung media studio که داخل سی دی هست موقع وصل شدن به اینترنت error میده که نمی تونه وصل بشه
ایا برنامه firmware updater در این مورد هست که firmware رو گیر بیارم و با این برنامه اپدیتش کنم
چون واقعا لازمش دارم تا 40 در صد load میشه وبعد error میده
ممنون میشم کمکم کنید
احمد ترابی
03-05-2009, 14:43
دوستان من میخوام یه mp4 بگیرم
میتونید راهنمایی کنید و بگید چه مدلی بگیرم
قیمت اصلا برام مهم نیست
میخوام خیلی خوب و کار بکن باشه
دوستان من میخوام یه mp4 بگیرم
میتونید راهنمایی کنید و بگید چه مدلی بگیرم
قیمت اصلا برام مهم نیست
میخوام خیلی خوب و کار بکن باشه
سلام
اگه برات کیفیت عالی مهمه برو از محصولات cowon انتخاب کن و اگه واقعا دوست داری یه PMP داشته باشی میتونی بین سه مدل از این کمپانی یکی رو انتخاب کنی این سه مدل O2 ،A3 و Q5 هستن
اینم لینک های مشخصات هر کدوم
O2
A3
Q5
jjafarnejad
09-05-2009, 21:04
من يه creative muvo t200 4gb با يه هدفون creative مدل 635 خريدم كه سرجمع شد 90 تومن .
كيفيتش فوق العادس
به نظر من دستگاهاي گرونتر از اين مزيتي به اين ندارن كه هيچي. بزرگتر وسنگينتر و غير قابل حمل تر هم هستن !
من خودم قبل از اين يه mp4 داشتم كه تازه ميفهمم چه اشتباهي كردم كه اونو خريدم !
با سلام
چند وقتی که دنبال یک mp3 یا mp4 می گردم ، خوب از مدلهای سونی بیشتر خوشم اومده فقط چند جا خوندم که این نرم افزار sonic stage خیلی دردسر سازه ، می خواستم بدونم تو واکمنهای سونی مدلی هست که احتیاج به این نرم افزار نداشته باشه؟
این رو هم اضافه کنم که کیفیت صدا واسم خیلی مهمه
ممنون.
dj_shalam
30-06-2009, 10:51
برو گوش كن
cowon پايتخت طبقه دوم فروشگاه آرتين
گوش كردي ميفهمي چي ميگو S9 هم خوشكله (انصافآ از ipod كم نداره ) هم خيلي بسيار ! با كيفيت
تا گوش نكني نميفهمي
بالاخره کسی نیست جواب ما رو بده؟
بالاخره کسی نیست جواب ما رو بده؟
بله
سونیک استیج دردسر های خاص خودشو داره
شما که کیفیت براتون اولیت هست به شما cowon رو پیشنهاد میدم
بله
سونیک استیج دردسر های خاص خودشو داره
شما که کیفیت براتون اولیت هست به شما cowon رو پیشنهاد میدم
خوبه
می خواستم بدونم در تمام مدلهای سونی از این نرم افزار استفاده می کنند یا خیر؟
p0w3rfu7
01-07-2009, 09:05
سلام به دوستان عزیز
نمی دونم کجا باید این سوال رو بپرسم ببخشید که اینجا میپرسم
چند وقت پیش یک MP3 Player با مارک Sony خریدم یکی از قابلیت های MP3 Player این بود که وقتی آهنگ رو پخش میکرد اگه همراه آهنگ فایل نت آن باشد میتواند نت آن را هم زمان پخش کند حالا من نمی دونم چجوری باید اون نت رو درست کرد اگه کسی قبلا چنین قابلیتی رو در MP3 Player خودش دیده لطفاً جواب بده
یه دفترچه تلفن هم باهاش بود ه هر چی می گردم نمی شه توی اینترنت پیداش کرد (شماره تلفن و مشخصات را با همون نرم افزار مخصوصش وارد میکردی و اون مشخصات رو میتونستی در MP3 Player مشاهده کنی)
واقعا ببخشید عکس از این بهتر نتونستم بگیرم!
خوب بالاخره ما سونی بخریم یا cowon ؟
dj_shalam
01-07-2009, 15:06
lenuxe عزیز دورت بگردم تو فروم ها از این بیشتر اطلاعات گیرت نمی یاد گفتم برو گوش کن
آدرس نمایندگی! cowon رو که دادم برو بگو میخوام یه پلیر بگیرم بعد یکی به من گفته cowon خوبه بعد هر مدلی رو که خواستی امتحان کن ، کارت که تموم شد بگو فکرامو میکنم بعدآ برمیگردم هیچ چی هم نمیگن بعد برو یه sony center که کم هم نیست اونم امتحان کن دیگه خود دانی
در ضمن دو سال پیش منم خواستم یه پلیر بگیرم seymor (جان)(ارادت) گفت iriver t60 خوبه منم بر دیده نهادم و خریدمش
عجب چیزی بود
یادم میاد با یه ipod classic کل انداختم انصافآ کم نیاورد خود صاحبش هم اعتراف کرد حالا منم میگم cowon چون صداش خیییییییلی خفنه
ok? آ قربونش
lenuxe عزیز دورت بگردم تو فروم ها از این بیشتر اطلاعات گیرت نمی یاد گفتم برو گوش کن
آدرس نمایندگی! cowon رو که دادم برو بگو میخوام یه پلیر بگیرم بعد یکی به من گفته cowon خوبه بعد هر مدلی رو که خواستی امتحان کن ، کارت که تموم شد بگو فکرامو میکنم بعدآ برمیگردم هیچ چی هم نمیگن بعد برو یه sony center که کم هم نیست اونم امتحان کن دیگه خود دانی
در ضمن دو سال پیش منم خواستم یه پلیر بگیرم seymor (جان)(ارادت) گفت iriver t60 خوبه منم بر دیده نهادم و خریدمش
عجب چیزی بود
یادم میاد با یه ipod classic کل انداختم انصافآ کم نیاورد خود صاحبش هم اعتراف کرد حالا منم میگم cowon چون صداش خیییییییلی خفنه
ok? آ قربونش
باشه می خرمش.
سلام به دوستان عزیز
نمی دونم کجا باید این سوال رو بپرسم ببخشید که اینجا میپرسم
چند وقت پیش یک MP3 Player با مارک Sony خریدم یکی از قابلیت های MP3 Player این بود که وقتی آهنگ رو پخش میکرد اگه همراه آهنگ فایل نت آن باشد میتواند نت آن را هم زمان پخش کند حالا من نمی دونم چجوری باید اون نت رو درست کرد اگه کسی قبلا چنین قابلیتی رو در MP3 Player خودش دیده لطفاً جواب بده
یه دفترچه تلفن هم باهاش بود ه هر چی می گردم نمی شه توی اینترنت پیداش کرد (شماره تلفن و مشخصات را با همون نرم افزار مخصوصش وارد میکردی و اون مشخصات رو میتونستی در MP3 Player مشاهده کنی)
واقعا ببخشید عکس از این بهتر نتونستم بگیرم!
فایل نت ؟ ... یعنی واقعا نت موسیقی بود ؟ ... یا نکنه منظورت Lyrics (متن و شعر ترانه ها) بوده ؟ ...
توی عکسی که گرفتی که چیز زیادی معلوم نیست ... فقط معلومه که سونی واقعی نیست ... cd و نرم افزاری همراهش نبوده ؟ ... از خود مغازه داری که ازش خریدی پرسیدی ؟ ... گارانتی هم که شک دارم داشته باشه ...
راستی ما این cowon رو از کجا بخریم با توجه به اینکه بنده در همدان زندگی می کنم.
فکر نکنم تو همدان نمایندگی نداشته باشه مجبوری از تهران بخری یا یکی برات از تهران تهیه کنه
اقا کسی جواب نمیده این پی ام پی های ایریور چه جوری بید باحال هست ؟ همه چیشم فلش هست احتمالا !!! نه ؟
و اینکه یکی بود که اصلا انتن میخوره !!!
اصلا شرکت خوبی هست نه چیز های باحالی داره اخه !!!! سایتی فرومی چیزی نداره؟
ممنون
dj_shalam
02-07-2009, 12:31
آره خوبه من که ازش خیلی راضی هستم اما جدیداش یکم style صداش تغییر کرده اما باز خوبه
میتونی بری پایتخت طبقه هم کف امتحانش کنی خوشت میاد تازه قیمتش هم مناسبه :8::8:
خوب ببخشید چه مدلیش رو شما میگی ؟؟؟
شما خودت داری کدوم مدلش رو ؟؟؟
این پی7 رو شما دیدی؟ هست ممنون میشم کمکم کنی!!!
سپاس
دوستان کسی میدونه این چی هست؟
امکانات خوبی هم داره ظاهرا !!!!
Portable Media Player with 4GB memory
4.3″ touch screen display with 1600 million colors
High resolution 800*480 pixel
Support TV-OUT video frequency to output
Music/Video Player, Photo Slide Show, eBook Reader, FM Radio, Voice recorder, all-in-one.
Support Micro SDHC, T-Flash/Micro SD
Video Format: RM, RMVB, MP4, AVI, DIVX, 3GP, WMV
Music Format: MP3/WMA
Picture Format: JPEG, BMP, GIF
Record Format: WAV
Built in MIC for voice recording
Support Languages: English, French, German, Portuguese, Spanish, Turkish, Czech, Russian, Chinese, Korean, Japanese
Support Window Vista/XP/2000
Dimension: 110 x 73 x 11mm (approx.)
Weight: 168g
مدلش رو کسی میدونه به من بگه !!!
shahab_f
02-07-2009, 18:07
مثل اینکه اسمش Lovely Star Touch Screen PMP Player ـه ، قیمتش هم زده 70 دلار !! :18: تو سایت زیر :
این با این همه امکانات 70 دلار؟!!!!!!!!
کریتیو قصد نداره محصول تاچ بزنه همه برند ها دیگه این کارو کردن یا دارن میکنن !!!
خوب ببخشید چه مدلیش رو شما میگی ؟؟؟
شما خودت داری کدوم مدلش رو ؟؟؟
این پی7 رو شما دیدی؟ هست ممنون میشم کمکم کنی!!!
سپاس
بحث درمورد کاوون هست و اونم مدل S9
ولی کسی درمورد archos صحبتی نکرد!
ببخشید منم درباره archos حرفی نزدم اون اقا هم جواب منو درباره ایریور داد !!!
این با این همه امکانات 70 دلار؟!!!!!!!!
طبیعیه ؛ قبلا بحث شده که محصولات گمنام تر ، برای اینکه بتونن در بازار رقابت با محصولات معتبر دوام بیارن ، فقط یه راه دارن اون هم اینه که با پایین آوردن قیمت (=کاهش کیفیت قطعات و فاکتورهای کیفی دیگه) بتونن در چشم مصرف کننده ، وسوسه انگیز جلوه کنن ... خیلی وقتا هم جواب میده ؛ همه نمی تونن 400 تومن هزینه کنن و PMP های سطح اول رو بخرن ، اینا رو واسه اونایی گذاشتن که حاضرن با یه مقدار کیفیت پایین تر بسازن ، در عوض کمتر هم پول بدن ...
کریتیو قصد نداره محصول تاچ بزنه همه برند ها دیگه این کارو کردن یا دارن میکنن !!!
حق با شماست ، امسال سال تاچ بوده و تقریبا همه کمپانی های اصلی محصول تاچ به بازار عرضه کردن (سامسونگ-اپل-سونی-کوون- و جدیدا archos هم که همین هفته های اخیر وارد بازی شده با archos3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ... بهرحال یه تئوری می تونه این باشه که کریتیو ظرف این یکی دوسال از مدلهای سطح اول و سطح متوسط فاصله گرفته و روی مدلهای کم هزینه تر (economic) کار می کنه و چون تاچ رو معمولا واسه سطح اول و دوم بکار می گیرن ، طبیعیه که اینا هم مدلی در این قالب بیرون نداده ان ؛ البته من چندین بار خبرش رو شنیدم که کریتیو هم داره یه محصول تاچ بیرون میده ..
اقا کسی جواب نمیده این پی ام پی های ایریور چه جوری بید باحال هست ؟ همه چیشم فلش هست احتمالا !!! نه ؟
و اینکه یکی بود که اصلا انتن میخوره !!!
اصلا شرکت خوبی هست نه چیز های باحالی داره اخه !!!! سایتی فرومی چیزی نداره؟
ممنون
iriver هم جزو بهترین هاست ... البته هیچوقت واسه رتبه اول و دوم نجنگیده ، اما قطعاً بین 5 تای اوله ...
* لطفا بحث در مورد کارای iriver رو فقط در یه تاپیک پی بگیر.. مرسی ..
بالاخره ما نفهمیدیم کدوم از این مدلهای سونی بدون sonic stage به بازار عرضه شده؟
بالاخره ما نفهمیدیم کدوم از این مدلهای سونی بدون sonic stage به بازار عرضه شده؟
چندین مدل بدون سونیک استیج هستند ؛ چندتا مدلهای پایین تر ، و چند تا مدل متوسط ... اونایی که الان یادمه : سری e020 ... سری b100 ؛ اینا کارای پایین دست بودند (کم هزینه ها) ، از کارای بالاتر : A720 و A820 ... و اگه اشتباه نکنم s600 ...
* البته برای سونیک استیج هم نرم افزارهای جایگزینی مطرح شده که توی همین تالار چندتا رو معرفی کرده ام ..
p0w3rfu7
05-07-2009, 16:44
فایل نت ؟ ... یعنی واقعا نت موسیقی بود ؟ ... یا نکنه منظورت Lyrics (متن و شعر ترانه ها) بوده ؟ ...
توی عکسی که گرفتی که چیز زیادی معلوم نیست ... فقط معلومه که سونی واقعی نیست ... cd و نرم افزاری همراهش نبوده ؟ ... از خود مغازه داری که ازش خریدی پرسیدی ؟ ... گارانتی هم که شک دارم داشته باشه ...
سلام
ببخشید اشتباه کردم منظورم همون متن شعر بود و شما درست میگید فکر نکنم سونی چنین مدلی داشته باشد. رو خودش هم هیچی ننویشته حتی سی دی هم نداشت و همینطور گارانتی هم نداشت. مغازه دار هم که اصلا اینکاره نیست
p0w3rfu7
05-07-2009, 16:46
سلام به دوستان عزیز
تصمیم گرفتم یه زی-سایبر بگیرم دو تا انتخاب دارم نمی دونم بین Zling Zeni و Zling Zazu کدوم رو انتخاب کنم لطفا کمک کنید
باتشکر
prowler88
06-07-2009, 14:56
بین cowon و sony موندم؟
مختصر و مفید پرسیدی. مختصر و مفید هم جواب میدم:
سونی اصلا قابل مقایسه با کووان نیست.
منم مخثصر و مفید میگم
کاوون واقعا عالیه
بین cowon و sony موندم؟
اگه طراحی و شیکی واسه ات مهمه و پول مساله ای نیست : سونی ... اگه کیفیت صدا واسه ات خیلی مهمه : cowon ... بستگی به این داره که نیازها و علایق ات چی هستن ...
حالا دوستان سعی کردن "مختصر و مفید " جواب بدن ، ولی مثلا تجربه شخصی من نشون داده که دختر خانم ها متمایل به سونی هستن ، یا مثلا آرشیو بازها متمایل به آیپاد ... بنابراین این سوالِِ مختصر و مفید ، یه جواب قطعی مختصر و مفید نداره ...
سلام به دوستان عزیز
تصمیم گرفتم یه زی-سایبر بگیرم دو تا انتخاب دارم نمی دونم بین Zling Zeni و Zling Zazu کدوم رو انتخاب کنم لطفا کمک کنید
باتشکر
برو سراغ اونی که جدیدتره و صفحه نمایش بزرگتری داره .. در این مورد ، فکر می کنم Zeni باشه
سلام
ببخشید اشتباه کردم منظورم همون متن شعر بود و شما درست میگید فکر نکنم سونی چنین مدلی داشته باشد. رو خودش هم هیچی ننویشته حتی سی دی هم نداشت و همینطور گارانتی هم نداشت. مغازه دار هم که اصلا اینکاره نیست
والا معمولا اینطوری که پلیرهایی که lyrics ساپورت می کنن ، همراهشون یه نرم افزاری دارن که باید متن ترانه توشون کپی بشه و موقع اتصال درون دستگاه ریخته بشه ...
شک دارم راه دیگه ای داشته باشه ... فولدری به اسم lyrics یا چیزی شبیه این نداری ؟ ... تگ آهنگ ها رو چک کن ببین اگه چیزی توش بریزی نشون میده (تگ = از آهنگ properties بگیری و برو به زبونه ای که مشخصات آهنگ توشه)
اگه طراحی و شیکی واسه ات مهمه و پول مساله ای نیست : سونی ... اگه کیفیت صدا واسه ات خیلی مهمه : cowon ... بستگی به این داره که نیازها و علایق ات چی هستن ...
حالا دوستان سعی کردن "مختصر و مفید " جواب بدن ، ولی مثلا تجربه شخصی من نشون داده که دختر خانم ها متمایل به سونی هستن ، یا مثلا آرشیو بازها متمایل به آیپاد ... بنابراین این سوالِِ مختصر و مفید ، یه جواب قطعی مختصر و مفید نداره ...
کیفیت صدا واسم خیلی مهمه؟
خوب حالا بین مدلهای کوون کدومشون بهتره؟
البته تو بیشتره سایتها از D2 و I7 تعریف کرده بودن
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه؟
فقط کیفیت صدا واسم مهمه و همینطور کار کردن راحت با دکمه هاش؟
خوب حالا بین مدلهای کوون کدومشون بهتره؟
البته تو بیشتره سایتها از D2 و I7 تعریف کرده بودن
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه؟
فقط کیفیت صدا واسم مهمه و همینطور کار کردن راحت با دکمه هاش؟
اگه براتون دیدن کلیپ مهمه و میخواید که هر از گاهی یه موزیک ویدئویی یا کلیپی نگاه کنید +D2 بهتره راستی دیگه D2 تولید نمیشه بخاطر همین گفتم +D2
ولی اگه این مورد برات مهم نیست I7 بهتره چون قیمت پایین تری رو داره
سلام
یه mp3 Player تا سقف 80 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟
میخوام داری قابلیت ضبط صدا هم باشه..
سلام
یه mp3 Player تا سقف 80 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟
میخوام داری قابلیت ضبط صدا هم باشه..
مدل u3 از سامسونگ ...(و یه مدل جدیدتر از همین خانواده به نام u5 که به نظر میاد تو همین حدود قیمت باشه ولی نمی دونم ایران گیر میاد یا نه)
کارای سانسا (فقط یه جا دیدمشون : مغازه کنار پاساژ ایران) ... کیفیت بسیار مناسبی دارن ..
کارای creative ... راحت تر گیر میان ، تنوع مدل بیشتری دارن .. مثل zen stone plus
در نظر بگیر که با توجه به محدویت بودجه شما ، نباید از این محصولات انتظار معجزه داشته باشی ؛ اما همگی کیفیت در حد خوب و قابل قبول ارائه میدن ..
مدل u3 از سامسونگ ...(و یه مدل جدیدتر از همین خانواده به نام u5 که به نظر میاد تو همین حدود قیمت باشه ولی نمی دونم ایران گیر میاد یا نه)
کارای سانسا (فقط یه جا دیدمشون : مغازه کنار پاساژ ایران) ... کیفیت بسیار مناسبی دارن ..
کارای creative ... راحت تر گیر میان ، تنوع مدل بیشتری دارن .. مثل zen stone plus
در نظر بگیر که با توجه به محدویت بودجه شما ، نباید از این محصولات انتظار معجزه داشته باشی ؛ اما همگی کیفیت در حد خوب و قابل قبول ارائه میدن ..
ممنون از جواب
خوب چقدر به بودجه اضافه بشه تا یه چیز بهتر بتونم بگیرم که صرفه داشته باشه؟؟
و چه مدلی؟
کیفیت صدا D2 بهتره یا I7 ؟
snr جفتشون 95db هست ولی خروجی صدای D2 بیشتره 16ohm که 37mw+ 37mw هست ولی I7 خروجیش 16ohm که 26mw + 36mw هست
prowler88
09-07-2009, 00:32
snr جفتشون 95db هست ولی خروجی صدای D2 بیشتره 16ohm که 37mw+ 37mw هست ولی I7 خروجیش 16ohm که 26mw + 36mw هست
البته این باید تصحیح بشه.
36+36
از نظر قدرت صدا بهترین مدل کووان D2 هست. هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
prowler88
09-07-2009, 00:35
ممنون از جواب
و چه مدلی؟
U5 از کووان. فکر کنم 2 گیگش 85 باشه و 4 گیگش حول و حوش 105.
اصلا کووان تو یه سطح دیگه کار میکنه. نمیشه با Sansa و Creative مقایسه ش کرد.
U5 از کووان. فکر کنم 2 گیگش 85 باشه و 4 گیگش حول و حوش 105.
ممنون از جوابتون
منظورتون از کووان رو نفهمیدم!
میشه لینک این محصول رو برام بذارین؟؟
من فقط کیفیت صدا واسم مهمه
حالا از بین این سه تا مدل کدومش به صرفه است که بخرم؟
D2 , I7 , U5
من فقط کیفیت صدا واسم مهمه
حالا از بین این سه تا مدل کدومش به صرفه است که بخرم؟
D2 , I7 , U5
u5 که از مقایسه کنار میره سریعاً .. از بین دوتای دیگه ، واقعا من فکر می کنم هر کدوم رو بگیری از کیفیت صداش راضی باشی ، اما i7 بالاتر از D2 قرار می گیره ...
* ضمنا دوستمون بحث بلندی صدا رو هم مطرح کرد که البته ربطی به کیفیت صدا نداره - اما اصولا یکی از ارتباطات این دوتا قضیه اینه که هرچه کیفیت صدا بهتر باشه ، نیاز کمتری به افزایش صدا داری...
کاملا مخالفم؛ طرفداری از یه مارک اشکالی نداره ، اما زیاده روی در اون که حالت بی انصافی به خود بگیره درست نیست ... ...
cowonبه هیچ وجه در "یه سطح دیگه" نیست ... یا بذار بگیم که در سطح بالاتری نیست .. منظور از "سطح دیگه" اینه که " اختلاف دو brand قابل ملاحظه باشه" ، خب مثلا زولتریکس و cowon در دو سطح متفاوت هستن؛ اما مسلما هر 5-6 مارک اول بازار در اکثر زمینه ها در یه سطح هستند و اگه بحث مقایسه باشه اتفاقا cown بجز در زمینه کیفیت صدا ، دیگه مقام اول و دومی در فاکتورهای دیگه رو باید براحتی فراموش کنه ...
آیا cowon کیفیت صداش عالیه ؟ قطعاً ... آیا creative کیفیت صداش عالیه ؟ ... قطعاً ... آیا cowon "یه مقدار بهتره" ؟ ... بله در اکثر موارد .. آیا "کیفیت صدا همه چیزه" و باعث میشه که کاملا یه محصول از دیگری برتر قلمداد بشه؟ ... به هیچ وجه
ممنون از جواب
و چه مدلی؟
می تونی بیاری سمت 100 تومن ، مدلهای خوب کلی مثل موزائیک از creative موجوده و کارای cowon هم کیفیت ضبط و پخش عالی دارن ...
اگه ضبط واسه ات خیلی مهمه ، سری UX سونی هم ضبط کننده خوبیه و هم پخش کننده قابل قبولیه ... البته باید بیای سمت 130 به بالا ..
هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
البته نظر شخصی شماست؛ اما ...عجیب ترین نظر شخصی ای بود که این چند وقته شنیده ام ... بله - نظرات عجیب تر مثل اینکه فلان مدل متفرقه هدفون از فلان مدل درجه یک بهتره هم شنیدیم ، اما اون نظرات از کاربرای متفرقه هم بوده ضمناً ، نه از دوستی که داره مشاوره میده به دوستان دیگه ...
اینطور که معلومه به یک جواب قطعی رسیدم.
خوب این I7 رو از کجا بخرم؟
البته بنده در همدان زندگی می کنم.
ممنون از جواب
و چه مدلی؟
اگه تا 109 تومن بودجتو افزایش بدی 8 گیگ U5 از کاوون هست
البته این باید تصحیح بشه.
36+36
از نظر قدرت صدا بهترین مدل کووان کریتیو هست. هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
ببخشید اشتباه شد درستش 26+26 هست
منظورت از کریتیو چیه؟
اینطور که معلومه به یک جواب قطعی رسیدم.
خوب این I7 رو از کجا بخرم؟
البته بنده در همدان زندگی می کنم.
تو همدان که نمایندگی نداریم ولی من میتونم کمکتون کنم
تو همدان که نمایندگی نداریم ولی من میتونم کمکتون کنم
خوب چجوری باید تهیه کنم؟
prowler88
10-07-2009, 14:20
کاملا مخالفم؛ طرفداری از یه مارک اشکالی نداره ، اما زیاده روی در اون که حالت بی انصافی به خود بگیره درست نیست ... ...
یه سطح دیگه" نیست ... یا بذار بگیم که در سطح بالاتری نیست .. منظور از "سطح دیگه" اینه که " اختلاف دو brand قابل ملاحظه باشه" ، خب مثلا زولتریکس و cowon در دو سطح متفاوت هستن؛ اما مسلما هر 5-6 مارک اول بازار در اکثر زمینه ها در یه سطح هستند و اگه بحث مقایسه باشه اتفاقا cown بجز در زمینه کیفیت صدا ، دیگه مقام اول و دومی در فاکتورهای دیگه رو باید براحتی فراموش کنه ...
آیا cowon کیفیت صداش عالیه ؟ قطعاً ... آیا creative کیفیت صداش عالیه ؟ ... قطعاً ... آیا cowon "یه مقدار بهتره" ؟ ... بله در اکثر موارد .. آیا "کیفیت صدا همه چیزه" و باعث میشه که کاملا یه محصول از دیگری برتر قلمداد بشه؟ ... به هیچ وجه cowonبه هیچ وجه در "
می تونی بیاری سمت 100 تومن ، مدلهای خوب کلی مثل موزائیک از creative موجوده و کارای cowon هم کیفیت ضبط و پخش عالی دارن ...
اگه ضبط واسه ات خیلی مهمه ، سری UX سونی هم ضبط کننده خوبیه و هم پخش کننده قابل قبولیه ... البته باید بیای سمت 130 به بالا ..
البته نظر شخصی شماست؛ اما ...عجیب ترین نظر شخصی ای بود که این چند وقته شنیده ام ... بله - نظرات عجیب تر مثل اینکه فلان مدل متفرقه هدفون از فلان مدل درجه یک بهتره هم شنیدیم ، اما اون نظرات از کاربرای متفرقه هم بوده ضمناً ، نه از دوستی که داره مشاوره میده به دوستان دیگه ...
البته من هم یه مقدار زیاده روی کردم. منظورم این نبود که کریتیو بده و کووان خیلی خوبه. راستش به نظر من مهمترین فاکتور در مورد انتخاب MP3 Player کیفیت صداست. همون طور که در مورد خرید دوربین عکاسی مهمترین ویژگی کیفیت عکسه. کیفیت صدای کریتیو هم خوبه ولی خب تفاوت کیفیت صدای کووان محسوسه. و به جز کیفیت صدا در موارد دیگری هم نسبت به کریتیو برتری داره.
این نظر شخصی من نیست. حقیقته. به نظر شما صدای D2+ با Q5 چه فرقی میکنه؟
prowler88
10-07-2009, 14:22
اگه تا 109 تومن بودجتو افزایش بدی 8 گیگ U5 از کاوون هست
ببخشید اشتباه شد درستش 26+26 هست
منظورت از کریتیو چیه؟
یکی باید بیاد اشتباهات خود منو بهم بگه! حواس نذاشتن واسه ما. منظورم D2 بود با 74 میلی وات. تصحیح شد.
prowler88
10-07-2009, 14:27
ممنون از جوابتون
منظورتون از کووان رو نفهمیدم!
میشه لینک این محصول رو برام بذارین؟؟
COWON همون کمپانی تولید کننده ی برنامه ی JetAudio هست. پلیرهاش هم موجوده تو بازار.
میتونین یه سر به سایتش بزنین محصولاتش رو ببینین.
یه مقدار اطلاعات مقایسه ای درباره zen stone plus و T200 میخواستم
اونطور که ارادو نوشته تی 200 باید سرتر باشه
درمورد ضبط صدا و رادیوی زن استون هیچی ننوشته
قیمت 4 گیگ این دوتا چنده؟؟
خوب چجوری باید تهیه کنم؟
سلام
چون این موضوع خارج از بحث تاپیکه براتون pm می کنم
این نظر شخصی من نیست. حقیقته. به نظر شما صدای D2+ با Q5 چه فرقی میکنه؟
دوست خوب ، فکر می کردم دیگه از اینطور بحث ها رد شده باشی؛ این نظر کاملا از شما بعیده... "حقیقت " یعنی چی ؟ ... دو بعلاوه دو میشه چهار .. این یه حقیقته ... هر دو نفر آدم در سراسر جهان این رو قبول دارن ... این یه مفهوم آبژکتیوه ... یعنی عینی و قابل شمارشه ... اما کیفیت صدا ؟ ... واقعا فکر می کنی بشه همین قدر دقیق اندازه اش گرفت و در موردش نظر داد ؟ (اون snr هم فقط یکی از چندین پارامتریه که به ما کمک می کنن؛ نه بیشتر) ... شما دوتا ریوی از یه محصول رو هم کنار هم بذاری ، در حالیکه دو نفر متخصص نظر دادن ، باز هم مواردی از تفاوت در نظر توش می بینی ... شما نمی تونی ادعا کنی که حتی با یه هدفون Authentic این مقایسه رو انجام دادی (مگه اینکه الان بگی که اون مقایسه بین مدلهای مختلف cowon رو با یه shure انجام دادی که اصولا در ریویوها برای اظهار نظر در مورد کیفیت صدا استفاده میشه!)
نتیجه اینکه وقتی شما از من بپرسی که این دوتا محصول با هم فرق می کنن یا نه؟ ... صرفاً می تونم بگم "بله - از نظر من" ... من نه در حدی هستم و نه اطلاعات و ابزار لازم رو برای اینکه "حقیقت" قطعی ماجرا رو بگم در اختیار دارم ... به نظر من صدای X5 حتی از i7 هم بهتر بود ... در حالیکه مثلا صدای u5 و سری A خیلی خوب بود ؛ اما عالی نبود ...
یه مقدار اطلاعات مقایسه ای درباره zen stone plus و T200 میخواستم
اونطور که ارادو نوشته تی 200 باید سرتر باشه
درمورد ضبط صدا و رادیوی زن استون هیچی ننوشته
قیمت 4 گیگ این دوتا چنده؟؟
اتفاقا استون پلاس محصول بهتری به نظر میاد ... قبلا هم توی این تالار دو سه بار مقایسه شده ان .. یه سرچ بکن ..
زن استون عمر باتری بهتر داره .. اسپیکر داره (شما دنبال این مدلش برو) ... زیباتر به نظر میاد ... قیمت مناسب تر داره ... و بهرحال نبرد دو مدل رقیب از یک کمپانی رو می بره ..
prowler88
11-07-2009, 23:42
دوست خوب ، فکر می کردم دیگه از اینطور بحث ها رد شده باشی؛ این نظر کاملا از شما بعیده... "حقیقت " یعنی چی ؟ ... دو بعلاوه دو میشه چهار .. این یه حقیقته ... هر دو نفر آدم در سراسر جهان این رو قبول دارن ... این یه مفهوم آبژکتیوه ... یعنی عینی و قابل شمارشه ... اما کیفیت صدا ؟ ... واقعا فکر می کنی بشه همین قدر دقیق اندازه اش گرفت و در موردش نظر داد ؟ (اون snr هم فقط یکی از چندین پارامتریه که به ما کمک می کنن؛ نه بیشتر) ... شما دوتا ریوی از یه محصول رو هم کنار هم بذاری ، در حالیکه دو نفر متخصص نظر دادن ، باز هم مواردی از تفاوت در نظر توش می بینی ... شما نمی تونی ادعا کنی که حتی با یه هدفون Authentic این مقایسه رو انجام دادی (مگه اینکه الان بگی که اون مقایسه بین مدلهای مختلف cowon رو با یه shure انجام دادی که اصولا در ریویوها برای اظهار نظر در مورد کیفیت صدا استفاده میشه!)
نتیجه اینکه وقتی شما از من بپرسی که این دوتا محصول با هم فرق می کنن یا نه؟ ... صرفاً می تونم بگم "بله - از نظر من" ... من نه در حدی هستم و نه اطلاعات و ابزار لازم رو برای اینکه "حقیقت" قطعی ماجرا رو بگم در اختیار دارم ... به نظر من صدای X5 حتی از i7 هم بهتر بود ... در حالیکه مثلا صدای u5 و سری A خیلی خوب بود ؛ اما عالی نبود ...
این که گفتم رو خودم رسیدم بهش. من که با هدفون فول سایز سنهایزر مدل های D2 و U5 رو با هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی مشاهده نکردم. من هم خودم تجربه م در مورد کیفیت صدا کم نیست و میدونم کیفیت صدا فقط به SNR مربوط نمیشه. ولی خب شما هم منظور من رو درست متوجه نشدی. دوستمون پرسیدن کیفیت صداشون چه فرقی میکنه؟ شاید اگه این سوال رو شما جواب میدادی مدل ها رو بر اساس کیفیت صدا رتبه بندی میکردی. من که گفتم فرقی نمیکنند با دستگاه فرکانس ها رو تست نکردم و منحنی هاشو در نیاوردم. سوالی هم که ایشون پرسیدن در این حد تخصصی نبود. خود کووان هم هیچ وقت نگفته فلان مدلش کیفیت صداش بهتره یا فرق میکنه. فقط تنظیم صداها یه مقدار فرق میکنه. پس خواهشا به جای این که از حرف های من بحث های بزرگ درست کنین یه مقدار منطقی صحبت کنین.
البته من به نظر شما احترام میذارم. هر چی باشه دو تا پیرهن بیشتر از ما تو این فروم پاره کردی. ولی خب من نظرمو گفتم. دوستان دیگه ای که صدای مدل های مختلف کووان رو شنیدن هم میتونن بیان اینجا نظرشونو بگن تا بدونیم نظر بقیه در این مورد چیه.
زن استون عمر باتری بهتر داره .. اسپیکر داره (شما دنبال این مدلش برو) ... زیباتر به نظر میاد ... قیمت مناسب تر داره ... و بهرحال نبرد دو مدل رقیب از یک کمپانی رو می بره ..
ممنون از پاسختون
سوال دیگه اینکه الآن تو بازار زن استون اسپیکردار 4 گیگی هم هست یا فقط 2گیگ داره؟
درضمن کیفیت ضبط صدای cowon u5 از زن استون بهتره؟ واگر بهتره محسوس هست یانه یعنی ارزش ترجیح دادن رو داره؟
این که گفتم رو خودم رسیدم بهش. من که با هدفون فول سایز سنهایزر مدل های D2 و U5 رو با هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی مشاهده نکردم. من هم خودم تجربه م در مورد کیفیت صدا کم نیست و میدونم کیفیت صدا فقط به SNR مربوط نمیشه. ولی خب شما هم منظور من رو درست متوجه نشدی. دوستمون پرسیدن کیفیت صداشون چه فرقی میکنه؟ شاید اگه این سوال رو شما جواب میدادی مدل ها رو بر اساس کیفیت صدا رتبه بندی میکردی. من که گفتم فرقی نمیکنند با دستگاه فرکانس ها رو تست نکردم و منحنی هاشو در نیاوردم. سوالی هم که ایشون پرسیدن در این حد تخصصی نبود. خود کووان هم هیچ وقت نگفته فلان مدلش کیفیت صداش بهتره یا فرق میکنه. فقط تنظیم صداها یه مقدار فرق میکنه. پس خواهشا به جای این که از حرف های من بحث های بزرگ درست کنین یه مقدار منطقی صحبت کنین.
البته من به نظر شما احترام میذارم. هر چی باشه دو تا پیرهن بیشتر از ما تو این فروم پاره کردی. ولی خب من نظرمو گفتم. دوستان دیگه ای که صدای مدل های مختلف کووان رو شنیدن هم میتونن بیان اینجا نظرشونو بگن تا بدونیم نظر بقیه در این مورد چیه.
متوجه نمیشم .. آیا من در پستم به شما توهینی کردم که حرفم رو غیرمنطقی خطاب می کنی ؟ داریم آروم بحث می کنیم ... بیا این تناقض (ببخشید این کلمه رو استفاده می کنم) رو حل کنیم ... شما اول گفتی :
این نظر شخصی من نیست. حقیقته.
و حالا داری تصحیحش می کنی و میگی :
..خب من نظرمو گفتم.
بالاخره این نظر شما هست یا نیست ؟ ... طبیعیه که اگه اول همین نقل دومی رو گفته بودی ، بنده غلط بکنم به نظر شما بی احترامی بکنم ... اما شما جهان شمولش کردی ... آیا غیر از این بود که من حتی صحه گذاشتم بر سر اینکه نظر شخصی شماست ، اما شما ردش کردی؟
ممنون از پاسختون
سوال دیگه اینکه الآن تو بازار زن استون اسپیکردار 4 گیگی هم هست یا فقط 2گیگ داره؟
درضمن کیفیت ضبط صدای cowon u5 از زن استون بهتره؟ واگر بهتره محسوس هست یانه یعنی ارزش ترجیح دادن رو داره؟
4 گیگی هم تولید شده و بفروش می رسه توسط کمپانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛ "ولی" من ندیده ام ایران .. باید بگردی و بپرسی .. از نمایندگی های کریتیو بپرس
ریویوها میگن که فرق خاصی ندارن وحتی از کیفیت ضبط استون پلاس بیشتر تعریف شده .. منم دلم می خواد اعتماد کنم به این حرف اما اصولا باید u5 بهتر باشه ... به نظر من فرق چندانی ندارن ... نخیر - به نظرم اونقدر مهم نیست که روی انتخاب نهایی تاثیر بذاره ..
prowler88
12-07-2009, 14:16
متوجه نمیشم .. آیا من در پستم به شما توهینی کردم که حرفم رو غیرمنطقی خطاب می کنی ؟ داریم آروم بحث می کنیم ... بیا این تناقض (ببخشید این کلمه رو استفاده می کنم) رو حل کنیم ... شما اول گفتی :
و حالا داری تصحیحش می کنی و میگی :
بالاخره این نظر شما هست یا نیست ؟ ... طبیعیه که اگه اول همین نقل دومی رو گفته بودی ، بنده غلط بکنم به نظر شما بی احترامی بکنم ... اما شما جهان شمولش کردی ... آیا غیر از این بود که من حتی صحه گذاشتم بر سر اینکه نظر شخصی شماست ، اما شما ردش کردی؟
به قول خودتون خیلی آروم داریم بحث میکنیم. حرفی که من زدم نظر شخصیم بود. از صحت این ادعام به حدی مطمئن بودم که گفتم صد در صد همین طوره. شاید هم اشتباه میکنم. اگه اشتباه میکنم بیاین راجع به این مطلب بحث کنیم ببینیم تفاوت در دیدگاهمون کجاست تا به یه نتیجه ای برسیم.
حرف من اینه که وقتی صحبت از کیفیت صدا به میون میاد ممکنه دو نفر در یه مورد با هم اختلاف نظر داشته باشن. این هم کاملا طبیعیه و دقیقا همون چیزیه که خود شما هم بهش اشاره کردی. ولی این مطلب معمولا در مورد کیفیت صدای بلندگو و هدفون و... صادقه. من فکر نمیکنم مدل های مختلف کووان از نظر سخت افزاری تفاوت محسوس داشته باشن (البته منظورم از سخت افزار پردازنده و... نیست. منظورم قطعات سخت افزاری هست که به خروجی صدا مربوطه). قدرت صدا خب فرق میکنه. یه مدل 64 میلی وات و یه مدل دیگه 74 میلی واته. ولی فکر نمیکنم کیفیت صدا تفاوتی بکنه.
به قول خودتون خیلی آروم داریم بحث میکنیم. حرفی که من زدم نظر شخصیم بود. از صحت این ادعام به حدی مطمئن بودم که گفتم صد در صد همین طوره. شاید هم اشتباه میکنم.
تنها اختلاف نظر ما همین بود دوست خوبم: اینکه حرفاتون نظر شخصی بود یا نبود ؟... (با توجه به اینکه اول گفتید:نبود و بعد گفتید: بود) ... اگه شما حالا معتقدید که نظر شخصی تون بوده و اون حرف رو پس می گیرید ، دیگه بحثی نیست ... ممنونم ...
وگرنه غیر از این همه چی حله :
من فکر نمیکنم مدل های مختلف کووان از نظر سخت افزاری تفاوت محسوس داشته باشن
آفرین ... ما به یه همچین اظهار نظرهایی نیاز داریم: شخصی، سوبژکتیو و منطقیه ...
کسی می دونه قیمت I7 بدون هدفونش چنده؟ و اینکه آیا بدون هدفون می فروشن؟
بخاطر این بدون هدفون می خوام بخرم چون مستقیم می خوام برم سراغ هدفونهای سونی!
prowler88
15-07-2009, 10:34
هدفون تو جعبه ی دستگاه هست. اگه میشه گوشی موبایل رو بدون شارژر خرید اونم میشه بدون هدفون خرید.
هدفون تو جعبه ی دستگاه هست. اگه میشه گوشی موبایل رو بدون شارژر خرید اونم میشه بدون هدفون خرید.
دقیقا!
من قبلا هم به دوست عزیز lenuxe همین جوابو دادم
دوستان کسی چیزی از اطلاعات ایریور Lplayer چیزی میدونه ؟ چیز خوبی هست ؟
................................... اطلاعات .................................
2GB, 4GB, 8GB
..................
2.0" 262K Color LCD, 320x240
..................
Battery: 12 hours Audio, 4 Hours Video
..................
Recording: Mic, FM, FM Scheduling; WMV
..................
Audio Codec Support: MP3, WMA, OGG, ASF, FLAC
..................
Video Codec Support: MPEG4 SP / WMV9 SP / XVID SP
Photo File Support: JPEG / BMP / PNG / GIF (Enlarge x2 - 640 x 480)
Sound Enhancements: SRS WOW, HD Sound, EQ Presets, 7-band Custom EQ
Transfer Protocol: MSC (UMS)
Dimensions: 60.0mm x 43.0mm x 13.0mm
Weight: 41.2g
Languages: Korean, English, German, French, Spanish, Italian, Japanese, Chinese
Text File Type: txt
.................................................. .................................................. ..............................
البته دوستان توجه کنید که با این طراحی که داره ادم فکر میکنه که ال سی دی باید لمسی باشه گرچه از فناوری d-click استفاده میکنه برای کار کرد .....................
...................
به زودی یه اطلاعاتی رو هم درباره iriver clix2 میزارم که نسل 2 این سری هست و خیلی بهتر از نسخه اول هست که در همه جا هم واقعا خوب فروش داشته است !!!
و واقعا هم موفق بوده و ازمایش خودشو پس داده یکی از گزینه های عالی ایریور هست !!!
دوستان کسی چیزی از اطلاعات ایریور Lplayer چیزی میدونه ؟ چیز خوبی هست ؟
................................... اطلاعات .................................
2GB, 4GB, 8GB
..................
2.0" 262K Color LCD, 320x240
..................
Battery: 12 hours Audio, 4 Hours Video
..................
Recording: Mic, FM, FM Scheduling; WMV[/LIST]
..
از مدلهای سال پیش Iriver ... باتری زیر متوسط / کیفیت صدا متوسط ... مدلهای هم رده ای مثل zen v plus (از نظر کیفیت صدا/باتری/کیفیت ویدئو) و u5 از نظر کیفیت ضبط و صدا این رو رد می کنن
iriver clix2 این چطوره خوبه ؟
من خودم مدل e100 دارم ولی بلندیه صداش اصلا خوب نیست حالا این مدل چطوره تو ایران اومده ؟
این مدل من صداش رو نشنیدم اما قابلیت های خوبی داره و همچنین ساپورت از تم ها و بازی های فلش همچنین فونت های مختلف و حافظه های 4 . 8 . 16 فکر کنم ............
کلا چیز خوبی هست ولی الان پی7 اومده که رقیب او2 هست اونرو میتونید بخرید !!!
الان ویدیو شو تو یوتوب دیدم چیزه بدی نبود به نظر من cowon s9 از همه ی اینا بهتره
پی7 اصلا به اس9 ربطی نداره کارشون فرق میکنه !!! تازه پی7 خیلی خوبه !!!
اگه کسی بتونه user manuale/guide پی7 رو برای من پیدا کنه هرچی بخودا بش میدم !!!
خوددمو کشتم پیداش نکردم نیست انگار همیاری و کمک رو نیازمندم !!!
سپاس
iriver clix2 این چطوره خوبه ؟
من خودم مدل e100 دارم ولی بلندیه صداش اصلا خوب نیست حالا این مدل چطوره تو ایران اومده ؟
clix اول مدل خیلی خوبی بود ... رقیب D2 ... متاسفانه مدت خیلی کمی توی بازار ایران بود ... clix2 هم مدل جدیدی نیست و الان 2 سالی هست که تو بازاره ... البته در ایران بسیار کمیاب... اگه قرار باشه با رقبای فعلی مقایسه بشه کم میاره ...
//
e100 جزو مدلهای اصلی iriver نبود ...نه اینکه بد باشه ها ... فقط می خوام بگم از روی اون نمیشه در مورد خانواده اش نظر داد
پی7 اصلا به اس9 ربطی نداره کارشون فرق میکنه !!! تازه پی7 خیلی خوبه !!!
اگه کسی بتونه user manuale/guide پی7 رو برای من پیدا کنه هرچی بخودا بش میدم !!!
خوددمو کشتم پیداش نکردم نیست انگار همیاری و کمک رو نیازمندم !!!
سپاس
اشکال اصلی p7 که باعث میشه آدم مثلا بین دو مدل رقیب O2 از کوون و P7 ، محصول کوون رو انتخاب کنه اینه که حمایت از فرمتش بسیار ضعیف تره ... اساس مانور PMP ها روی ویدئو و در همون راستا روی ساپورت ویدئوئه (درسی که محصول موفقی مثل zvm کریتیو به صنعت پلیرها یاد داد)
نه - من نتونستم manual اش رو پیدا کنم ... سر همین قضیه یه گشتی توی سایت های iriver زدم .. چقدر ساپورتش بد کار شده بود
واقعا ایریور یکی مزخرف ترین سایت ها برای ساپورت محصولاتش هست بر عکس اپل خیلی عالی ساپورت میکنه !!!
سلام به همه دوستان. قصد خرید یک Mp3Player رو دارم،خوشحال میشم کمک کنید.
من یک Zen 16 گیگ داشتم، حدودا 2 سالی همدمم بود تا اینکه 5 شنبه پیش گمش کردم به همراه یک هدفون Aurvana in-air و کیفی که از انگلیس براش گرفته بودم.( اینا رو گفتم تا به عمق ناراحتی من پی ببرید)
احتمالا سوار تاکسی که شدم از کیفم افتاده.بچه ها هم میگن بیخیالش شم و براش مراسم بگیرم .چه مراسمی!!!
خلاصه از اونجا که بدون موزیک نفس کشیدن برام سخته حالا باید یک Mp3 Player جدید بگیرم.
که نیمدونم چی بگیرم:از طرفی این Ipod Touch بدجوری تحریکم کرده، و از طرف دیگه به Creative و محصولاتش خیلی علاقه دارم.همین zen یا Zen Xfi ...
ممنون میشم یک مشاوره کوچیک به من بدید.
پاینده باشید.
_________
سلام به همه دوستان. قصد خرید یک Mp3Player رو دارم،خوشحال میشم کمک کنید.
من یک Zen 16 گیگ داشتم، حدودا 2 سالی همدمم بود تا اینکه 5 شنبه پیش گمش کردم به همراه یک هدفون Aurvana in-air و کیفی که از انگلیس براش گرفته بودم.( اینا رو گفتم تا به عمق ناراحتی من پی ببرید)
احتمالا سوار تاکسی که شدم از کیفم افتاده.بچه ها هم میگن بیخیالش شم و براش مراسم بگیرم .چه مراسمی!!!
خلاصه از اونجا که بدون موزیک نفس کشیدن برام سخته حالا باید یک Mp3 Player جدید بگیرم.
که نیمدونم چی بگیرم:از طرفی این Ipod Touch بدجوری تحریکم کرده، و از طرف دیگه به Creative و محصولاتش خیلی علاقه دارم.همین zen یا Zen Xfi ...
پاینده باشید.
_________
سلام به همه دوستان. قصد خرید یک MP3 Player رو دارم،خوشحال میشم کمک کنید.
پاینده باشید.
عمق ناراحتی شما زیاده ... (تازه شاید محتویات توش هم مهم بوده) ... مراسم توصیه میشه! (شوخی)
اگه هزینه اش واسه ات مساله ای نیست و فکر می کنی آرشیو موسیقی ات قرار باز هم گسترش پیدا کنه ، آیپاد توصیه میشه ...
اگر قابلیت های جانبی مثل رادیو و ضبط رو نیاز داری و به کیفیت صدا قدری حساس تر هستی zen رو بگیر ...
اگر Tv out واسه ات مهمه ، مجددا کلاسیک ..
خلاصه اینکه این یه معادله بین نیازهای شما و قابلیت هر مدله ..
عمق ناراحتی شما زیاده ... (تازه شاید محتویات توش هم مهم بوده) ... مراسم توصیه میشه! (شوخی)
اگه هزینه اش واسه ات مساله ای نیست و فکر می کنی آرشیو موسیقی ات قرار باز هم گسترش پیدا کنه ، آیپاد توصیه میشه ...
اگر قابلیت های جانبی مثل رادیو و ضبط رو نیاز داری و به کیفیت صدا قدری حساس تر هستی zen رو بگیر ...
اگر Tv out واسه ات مهمه ، مجددا کلاسیک ..
خلاصه اینکه این یه معادله بین نیازهای شما و قابلیت هر مدله ..
خوب، آرشيو دارم ازش، ولي تازه توش Mp3 ريخته بودم ...
من ZEN رو انتخاب كرده بودم، چون هم كيفيت صداي خوبي داشت، هم قابليت ضبط صدا رو داشت و هم جمع و جور بود.
خيلي كم باهاش فيلم نگاه كردم، عملا فقط براي گوش كردن به موزيك ازش استفاده ميكردم.
چند بار هم بيشتر براي ضبط ازش استفاده نكردم كه خيلي عالي نبود در حد كار انداز بودن خوبه .
خوب چيزي رو كه فكر ميكنم الان لازم دارم :
يك پخش كننده موزيك عالي با صداي خوب.
حافظه :16 تا 32 گيگ
شنيدم با آيپاد ميشه ليريكس موزيك رو هم پخش كرد. آيپاد تاچ خيلي نظرم رو جلب كرده.البته مدل جديد Zune هم اومده ولي كو تا به ايران برسه.
قصد فيلم نگاه كردن رو هم دارم.ولي تو پنجرههال كوچيك فيلم نگاه كردن خيلي عالي نيست. خروجي داشته باشه عاليه.
قابليت ضبط صدا هم مهمه.ولي حياطي نيست.
ممنون از جوابت.
prowler88
10-08-2009, 16:27
من ZEN رو انتخاب كرده بودم، چون هم كيفيت صداي خوبي داشت، هم قابليت ضبط صدا رو داشت و هم جمع و جور بود.
خيلي كم باهاش فيلم نگاه كردم، عملا فقط براي گوش كردن به موزيك ازش استفاده ميكردم.
چند بار هم بيشتر براي ضبط ازش استفاده نكردم كه خيلي عالي نبود در حد كار انداز بودن خوبه .
شنيدم با آيپاد ميشه ليريكس موزيك رو هم پخش كرد. آيپاد تاچ خيلي نظرم رو جلب كرده.البته مدل جديد Zune هم اومده ولي كو تا به ايران برسه.
قصد فيلم نگاه كردن رو هم دارم.ولي تو پنجرههال كوچيك فيلم نگاه كردن خيلي عالي نيست. خروجي داشته باشه عاليه.
ممنون از جوابت.
به نظر من به COWON S9 هم فکر کن.
ممنون از جوابت.
قضیه بانمک شد .. چون من و دوستمون توی دو فوروم داریم همزمان پست مشابه رد و بدل می کنیم ... من فکر کنم یه طرف متمرکز بشیم بهتر باشه ...
در مورد s9 وD2 که اون طرف پرسیده بودی: به نظرم D2 از cowon از دو نظر با شرایط شما بیشتر بخونه ، از نظر value (نسبت قیمت به کارآیی مورد نظر شما) به zen نزدیکتره ... و از نظر ابعاد ...
در حالت سربه سر ، هر حافظه از این دوتا 60-65 تومن با هم اختلاف دارن ... اینجا برمیگرده به میزان تاکید شما روی اولویت هات ... اگه صدا و ابعاد و حافظه و بودجه مهمتره D2 و اگه تصویر مهمتره یا قابلیت های جانبی می طلبی، یا هرکدوم از اون پارامترها اولویت کمتری داره S9 ...
prowler88
11-08-2009, 13:35
راستی تو youtube یه ویدیو دیدم داشت کیفیت تصویر iPod Touch و COWON S9 رو با هم مقایسه میکرد. کیفیت S9 خیلی خیلی بالاتر بود. زاویه ی دیدش هم خیلی بهتر بود. LED هم خوب چیزیه ها...
قضیه بانمک شد .. چون من و دوستمون توی دو فوروم داریم همزمان پست مشابه رد و بدل می کنیم ... من فکر کنم یه طرف متمرکز بشیم بهتر باشه ...
در مورد s9 وD2 که اون طرف پرسیده بودی: به نظرم D2 از cowon از دو نظر با شرایط شما بیشتر بخونه ، از نظر value (نسبت قیمت به کارآیی مورد نظر شما) به zen نزدیکتره ... و از نظر ابعاد ...
در حالت سربه سر ، هر حافظه از این دوتا 60-65 تومن با هم اختلاف دارن ... اینجا برمیگرده به میزان تاکید شما روی اولویت هات ... اگه صدا و ابعاد و حافظه و بودجه مهمتره D2 و اگه تصویر مهمتره یا قابلیت های جانبی می طلبی، یا هرکدوم از اون پارامترها اولویت کمتری داره S9 ...
ديگه شرمنده.
فكر كنم ديگه به نتيجه رسيدم.
احتمالا همون d2 رو ميخرم/ البته S9 خيلي به قول معروف س**ك**س**كه ميزنه و دوست داشتنيه.
ولي هر گيگ 60 - 65 تومان تفاوت.ووووووو......
ديشب تبليغ Zune HD رو هم ديدم ، خيلي جالب به نظر ميرسيد.قيمتهاش هم خوب بود.
البته حدودا يك ماه ديگه وارد بازار امريكا ميشه.فكر نكنم حالا حالا اينجا بياد.
Cowon j تو پايتخت نمايندگي داره؟تو ايران چطور؟
mani6606
11-08-2009, 15:23
دوستان mp3 player خوب تا سقف 100 چی داریم؟ میشه با این رنج قینت Ipod گرفت؟
ديگه شرمنده.
احتمالا همون d2 رو ميخرم/ البته S9 خيلي به قول معروف س**ك**س**كه ميزنه و دوست داشتنيه.
چرا پایتخت از اقا اوسمان بگیر :10:
تا رنج 100
craetive zen mx
ipod shuffle 3g
zen mozaic
iriver t7
mani6606
11-08-2009, 19:26
حالا از بین این 4 نوع کدام کارایی بهتریی داره و کدام از این مدل ها از کارت حافظه پشتیبانی میکنه؟
راستی نظرتون در مورد Sony NWZ-S600-2GB چیه؟
و این craetive zen mx چند گیگه؟
ببخشین خیلی سوال پرسیدم.
حالا از بین این 4 نوع کدام کارایی بهتریی داره و کدام از این مدل ها از کارت حافظه پشتیبانی میکنه؟
راستی نظرتون در مورد Sony NWZ-S600-2GB چیه؟
و این craetive zen mx چند گیگه؟
ببخشین خیلی سوال پرسیدم.
اگه قابلیت های متنوع مثل تصویر و ضبط و رادیو و کارت حافظه می خوای... creative zen گزینه بسیار خوبیه که قیمت مناسبی هم داره با کیفیت بسیار خوب ...
نخیر - ipod های اصلی یعنی نانو و کلاسیک از دسترش شما با این بودجه خارجه ... شافل هم آیپاده ، اما کاربرد خاص داره و واسه استفاده عمومی اصلا توصیه نیمشه ...
ديگه شرمنده.
ایشالا هرچی که می خری ازش راضی باشی ... هیچ چیز از این مهمتر نیست ... در مورد s9 هم باز تاکید میکنم: اینا همه عالی ان و تفاوتهاشون جزئی - من پارامترها رو واسه شما باز می کنم و شما باید تصمیم بگیری - بنابراین به احساست اعتماد کن (عین فیلما شد!) اگه فکر می کنی متمایل بهش هستی، حتی ضرر نداره که دست نگه داری ، بیشتر فکر کنی و جوانب قضیه رو بسنجی ...
mahmoodrj13
15-08-2009, 14:43
میخواستم بدونم ipod nano نسل دوم تو بازار پیدا میشه؟
اگه اره به چه قیمت هایی؟
میخواستم بدونم ipod nano نسل دوم تو بازار پیدا میشه؟
اگه اره به چه قیمت هایی؟
احتمالش خیلی کمه ... الان چندین سال از حضور و خداحافظی اش میگذره ... نسل چهارم رو بگیر خب ...
mahmoodrj13
16-08-2009, 17:27
احتمالش خیلی کمه ... الان چندین سال از حضور و خداحافظی اش میگذره ... نسل چهارم رو بگیر خب ...
آخه به اندازه ی کافی موجودی ندارم.ولی تصمیم گرفتم جمع کنم....حالا نسل چهار چنده؟ قیمت رنگهاش فرق میکنه؟
آخه به اندازه ی کافی موجودی ندارم.ولی تصمیم گرفتم جمع کنم....حالا نسل چهار چنده؟ قیمت رنگهاش فرق میکنه؟
چقدر بودجه داری؟ ... نسل چهارم انقدری گرونتر نیست ها ؛ 8 گیگش باید زیر 200 تومن باشه ... (180 شاید)
نه - رنگهاش فرقی نداره ؛ بشرط اینکه گیر بیاد .. اگه تنوع رنگ میخوای برو پاساژ پایتخت ..
mahmoodrj13
17-08-2009, 13:17
چقدر بودجه داری؟ ... نسل چهارم انقدری گرونتر نیست ها ؛ 8 گیگش باید زیر 200 تومن باشه ... (180 شاید)
نه - رنگهاش فرقی نداره ؛ بشرط اینکه گیر بیاد .. اگه تنوع رنگ میخوای برو پاساژ پایتخت ..
ممنون
من الان 100 تومن دارم ولی فقط قصد ipod رو دارم
امروز رفتم پاساژ ایران میگفت 8 گیگ 165 تومن
با این 100 تومن میتونی ایپاد شافل 3 جی بگیری تازه باید یه چیزی هم روش بذاری !!!
ولی بهت توصیه میکنم کمی پول جمع کن ایپادنانو 4 جی بخر خیلی خیلی عالی هست !!!
prowler88
17-08-2009, 15:42
ممنون
با این بودجه نمیشه به آیپاد فکر کرد. آیپاد هم فقط تاچ :40:
میتونی کارای کریتیو و کووان رو بگیری خیلی به صرفه تره. کیفیت صداشون هم بهتره.
خوب اگه بتونه دوستمون حدود 75 تومن روش بذاره کار تمومه میتونه بخره ....
البته پویان جان فقط ایپادتاچ نه ایپادنانو 4 جی خداییش خیلی باحاله !!!
ممنون
به مدل u5 از کاوون هم فکر کن 2 گیگ تا 8 گیگ داره
من خودم با امرتات کار میکنم
ممنون
100 تومن کمه .. اگه واقعا دنبالش هستی افزایش بودجه بده .. ارزشش رو داره ... نانویی که من دارم نسل دومه و اون موقع 4 گیگش رو حدود 240 تومن خریدم ... الان فکر می کنم ارزشش رو داشت که بیشتر میذاشتم و 8 گیگ می خریدم ... مدل آیپاد شافل که دوستمون پیشنهاد کرد ، توصیه نمیشه ؛ کاربرد خاص هستش و شک دارم شما رو راضی کنه ...
پس حدسم در مورد قیمت درست بود ... در مورد نسل های قبلی ازشون پرسیدی؟ ... پاساژ پایتخت هم ضرر نداره که چک کنی ...
راه دیگه هم طبیعتا اینه که به مدل دیگه فکر کنی (یعنی اگه نمی تونی افزایش بودجه بدی) ... مدلهای خوبی در حدود قیمت 100 تومن پیدا میشه که اکثر سلیقه ها رو راضی می کنن ...
قیمت "Creative ZEN stone plus - with build-in speaker" چنده؟ آیا با MuVo T200 از نظر کیفیت پخش صدا تفاوتی داره؟ اگه قیمت MuVo T200 رو هم بگین که عالی میشه!
88/05/27
قیمت "Creative ZEN stone plus - with build-in speaker" چنده؟ آیا با MuVo T200 از نظر کیفیت پخش صدا تفاوتی داره؟ اگه قیمت MuVo T200 رو هم بگین که عالی میشه!
88/05/27
کیفیت صداشون تفاوت خاصی نداره ... باتری شون هم تقریبا مشابه هستش و البته زن استون پلاس قدری بالاتر .. اگر اسپیکر می خوای زن استون ... در مقابل، فاکتورهایی که می تونن باعث بشن که T200 اولویت پیدا کنه : T200 نیاز به کابل نداره و مثل کول دیسک مستقیم وصل میشه به Pc - مدل 4 گیگ T200 هم موجوده که اگه حافظه بیشتر بطلبی، باید بری سراغ T200
2 گیگ T200 حدود 60 تومنه ... 2 گیگ زن استون پلاس هم 60 تومنه ...
M I S H A
17-09-2009, 09:11
سلام دوستان عزیز.
یعنی الان آیپاد نانو نسل 5 پیدا میشه تو بازار؟ اگه باشه قیمتش چقدره؟ 8 گیگابایت و 16 گیگابایت؟
قیمت 8 گیگابایت و 6 گیگابایت نسل چهارمش چقدره؟
سلام دوستان عزیز.
یعنی الان آیپاد نانو نسل 5 پیدا میشه تو بازار؟ اگه باشه قیمتش چقدره؟ 8 گیگابایت و 16 گیگابایت؟
قیمت 8 گیگابایت و 6 گیگابایت نسل چهارمش چقدره؟
همین لحظه و در بازار ایران شک دارم ... باید پاساژ پایتخت یا تالارهای فعال مثل همین جا رو مرتب چک کنی تا هر وقت مشاهده شد (معمولاً پاساژ پایتخت میاره - اصلا می تونی بری همونجا بپرسی از فروشنده ها) خبردار بشی.. قیمتش هم طبیعتاً اون اول بالا تعیین میشه تا اونایی که هول هستن و پول هم دارن رو تیغ بزنن (متاسفانه) ... و بعد از یه مدت که جنس مشتری عوض شد ، قیمت قدری میکشه پایین ... الان قیمت جهانی نسل 5 برای 8 گیگ 150 دلار و برای 16 گیگ 180 دلار هستش ... میشه فرض کرد موقع ورود به ایران 80-90 تومن و بعد از مدتی 40-50 تومن بالاتر از این اعدا عرضه بشن ...
نسل چهارم هم 8 گیگش باید حدود 200 باشه و 16 گیگش حدود 230-240
M I S H A
17-09-2009, 19:16
چقدر احتمال وجود داره که یا گذشت یک ماه به راحتی در بازار پیدا شود و با قیمت مناسبی بتوان تهیه اش کرد؟ فکر می کنم ارزش صبر کردن رو داشته باشه...
چقدر احتمال وجود داره که یا گذشت یک ماه به راحتی در بازار پیدا شود و با قیمت مناسبی بتوان تهیه اش کرد؟ فکر می کنم ارزش صبر کردن رو داشته باشه...
به نظر من تا یه ماه آینده میشه امیدوار بود که در بازار ایران دیده بشه ... اما حدس می زنم بیش از این طول بکشه تا قیمتش مناسب بشه ... مثلا اواسط آبان ...
اینا هم حدس و براساس تجارب مربوط به عرضه های قبلی apple هستش ... شاید هم شانس آوردی و زودتر ارزون شد ... بله - به نظر من هم ارزشش رو داره که صبر کنی ..
سلام دوستان زير 60 يا 70 تومن چندتا مدل رو برام بزاريد در ضمن ميخواستم بدونم آيا Mp3 پليرها قادر به خوندن تمام فالهاي صوتي كامپيوتر هستن
با نهايت تشكر
ببخشيد قيمت تو 80 يا 90 يا 100 چي پيشنهاد ميكنيد خواهشمندم برا هر سه شون مدل بنويسيد و بهترين هم باشه
بانهايت تشكر
prowler88
24-09-2009, 11:40
زیر 100 تومن چند مدل از کریتیو هست که خیلی خوبه. قیمت پایین تر مدل stone هست. و بعدش mozaic و zen v plus
حول و حوش 100 تومن هم از حدود 90 تومن تا 110 تومن Cowon U5 انتخاب خوبیه.
سلام دوستان زير 60 يا 70 تومن چندتا مدل رو برام بزاريد در ضمن ميخواستم بدونم آيا Mp3 پليرها قادر به خوندن تمام فالهاي صوتي كامپيوتر هستن
با نهايت تشكر
در مورد سوال دومتون : نه - همه فرمت ها که نه ... ولی مطمئنا پشتیبانی شون در حدی هست که 90% موارد کارت رو راه بندازه (حتی بالاتر - با فرض اینکه دیگه دست کاربر عادی یا mp3 هست یا wma و فوقش wav) و اون موارد معدود باقی مانده هم دیگه باید تبدیلشون کنی که اکثر این پلیرهای معتبر نرم افزار جانبی مناسب برای convert (تبدیل فرمت) دارن
سلام وخسته نباشيد اگه زحمتي نيست چندتا مدل رو ميزارم از سمت راست شما از نظر كيفيت مرتبش كنيد
در ضمن من ميخوام بيشتر فايل هاي صوتي گوش كنم به نظرتون ميصرفه mp4 بگيرم يا همون mp3 خوبه
چندتا مدل همmp3 هست وهمmp4
اگه ميشه قيمت تقريبن درستشم بزاريد با نهايت تشكر
4 تا مدل CREATIE
1_model Zen
2_Model Zen Mozaic
3_Model Zen V Plus
4_Model T200
يك مدل Cowon
Model U5
سلام وخسته نباشيد اگه زحمتي نيست چندتا مدل رو ميزارم از سمت راست شما از نظر كيفيت مرتبش كنيد
در ضمن من ميخوام بيشتر فايل هاي صوتي گوش كنم به نظرتون ميصرفه mp4 بگيرم يا همون mp3 خوبه
چندتا مدل همmp3 هست وهمmp4
اگه ميشه قيمت تقريبن درستشم بزاريد با نهايت تشكر
4 تا مدل CREATIE
1_model Zen
2_Model Zen Mozaic
3_Model Zen V Plus
4_Model T200
يك مدل Cowon
Model U5
zen مزیتش نسبت به همه مدلهای دیگه ای که ذکر کردی اینه که برای تصویر هم مناسبه و افزایش حافظه هم داره ...
zen v plus قدیمی تره ، اما زمان خودش مدل بسیار موفق و پرفروشی بود (از نظر کیفیت صدا و فاکتورهای دیگه) ...
موزائیک هم مدل جدیدیه که یه جورایی نسل بعدی zen v plus محسوب میشه بعلاوه اسپیکر
T200 بخاطر جمع و جوری اش ، اینکه کابل نمی خواد و جمع و جور ظریفه مورد توجه ... اما از نظر باتری و فاکتورهای دیگه مدلهای بهتری هست که این رو کنار بزنن
u5 ارزونترین مدل cowon هستش و از این نظر که cowon بخاطر کیفیت صدا معروفه مورد توجهه مدل خوبیه برای کسانی که می خوان در این حدود هزینه کنن ..
اینکه mp3 player بگیری یا mp4 player (که البته در واقع همون mp3 player با قابلیت پخش تصویر منظورمونه - این واژه mp4 player از نظر فنی غلطه) بستگی به خودت داره ... اگه به نظرت میاد شاید بخوای یه عکس و ویدئویی هم ببینی بگیر ... اگه وسیله دیگه ای برای اون کار داری یا اهلش نیستی نگیر ... (معمولاً موبایل می تونه قیاس خوبی باشه - با موبایلت چقدر ویدئو می بینی؟)
مبخشيد تو 80 تا 90 تومن يك mp3 پلير معرفي كنيد كه از همه لحاظ مناسب باشه چون ميخوام اوني كه ميگيد بخرم
با نهايت تشكر
prowler88
27-09-2009, 19:33
مبخشيد تو 80 تا 90 تومن يك mp3 پلير معرفي كنيد كه از همه لحاظ مناسب باشه چون ميخوام اوني كه ميگيد بخرم
با نهايت تشكر
از همه لحاظ یعنی چی؟ فقط برای موزیک میخواین یا میخواین تصویری هم اجرا کنه؟ کیفیت صدا و کیفیت ضبط و باتری و... چه چیزی بیشتر براتون مهمه؟
از همه لحاظ یعنی چی؟ فقط برای موزیک میخواین یا میخواین تصویری هم اجرا کنه؟ کیفیت صدا و کیفیت ضبط و باتری و... چه چیزی بیشتر براتون مهمه؟
تصوير برام مهم نيست كيفيت صدا اهميت داره باطريش هم كه اهميت داره نه به اندازه كيفيت صدا
ChaoticHead
28-09-2009, 07:58
تصوير برام مهم نيست كيفيت صدا اهميت داره باطريش هم كه اهميت داره نه به اندازه كيفيت صدا
دستگاه Cowon مدل U5 اتخاب خیلی خوبیه. ولی باید بجنبین چون مثلا اینکه داره تولیدش متوقف می شه. همینجا توی تاپیک Cowon Iaudio می تونین ببینین و تهیه کنین
دستگاه Creative مدل Zen Mosaic هم می تونین بگیرین که با همون قیمت حافظه بیشترش را می شه گرفت.
من Cowon مدلU5 خريدم ولي فرمت WAV رو وقتي استپ يا جلو و عقب ميكنم خش خش ميكنه البته فرمتMP3 اينجوري نيست و با استپ و جلو و عقب خش وخش نميكنه ميخواستم بدونم همشون اينجورين يا اين مشكل داره در ضمن اگه زحمتي نيست يه نرم افزار خوب برا تبديل فرمتWAV به MP3 بهم معرفي كنيد
prowler88
03-10-2009, 10:21
من Cowon مدلU5 خريدم ولي فرمت WAV رو وقتي استپ يا جلو و عقب ميكنم خش خش ميكنه البته فرمتMP3 اينجوري نيست و با استپ و جلو و عقب خش وخش نميكنه ميخواستم بدونم همشون اينجورين يا اين مشكل داره در ضمن اگه زحمتي نيست يه نرم افزار خوب برا تبديل فرمتWAV به MP3 بهم معرفي كنيد
فکر میکنم کلا اینطوریه. البته شاید با آپگرید کردن فرم ویر درست شه.
برای تبدیل هم همون JetAudio از همه بهتر و راحت تره.
milky way
03-10-2009, 17:34
سلام دوستان خوبین، آقا من میخوام یه MP3 Player با قیمت مناسب بگیریم بعضی وقتا میرم میدوم بعد یه چیزی میخوام که باهاش آهنگ گوش بدم، قیمتشم خیلی مناسب باشه، فقطم برای آهنگ گوش دادن میخوام، حجمشم خیلی مهم نیست حتی 1-2 گیگ هم خوبه کاملاً.
سلام دوستان خوبین، آقا من میخوام یه MP3 Player با قیمت مناسب بگیریم بعضی وقتا میرم میدوم بعد یه چیزی میخوام که باهاش آهنگ گوش بدم، قیمتشم خیلی مناسب باشه، فقطم برای آهنگ گوش دادن میخوام، حجمشم خیلی مهم نیست حتی 1-2 گیگ هم خوبه کاملاً.
"قیمتش خیلی مناسب باشه" ... یعنی اینکه خیلی ارزون باشه ؟ (معمولاً معنی اش اینه دیگه)... بهرحال شما می تونی با 50 و خورده ای بری سراغ کارای ارزونتر کریتیو مثل zen v plus و zen stone plus ... بسته به سلیقه شخصی ات در انتخاب قابلیت های جانبی .. مثلا zen v plus توانایی پخش تصویر و عکس در اون صفحه کوچیکش رو هم داره ... zen stone plus بسیار ریزه اس و اسپیکر هم داره ...
milky way
03-10-2009, 19:09
"قیمتش خیلی مناسب باشه" ... یعنی اینکه خیلی ارزون باشه ؟ (معمولاً معنی اش اینه دیگه)... بهرحال شما می تونی با 50 و خورده ای بری سراغ کارای ارزونتر کریتیو مثل zen v plus و zen stone plus ... بسته به سلیقه شخصی ات در انتخاب قابلیت های جانبی .. مثلا zen v plus توانایی پخش تصویر و عکس در اون صفحه کوچیکش رو هم داره ... zen stone plus بسیار ریزه اس و اسپیکر هم داره ...
بله منظورم این بود که قیمتش ارزون باشه، حقیقتاً من فقط میخوام چند تا آهنگ بریزم توش و گوش بدم همین، هیچ کار دیگه ای نمیخوام بکنم، اگر شارژ و کیفیت صدای مناسب داشته باشه بدون شک خیلی خوبه ولی در حد متوسط هم کاره منو راه میندازه. ممنون دوست عزیز مدل هایی که معرفی کردین، مناسب هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.