مشاهده نسخه کامل
: چگونه بدون سریال آنتی ویروس kaspersky خود را آپدیت کنیم !
سلام.
آقا من این روشو امتحان کردم 100% جواب میده دیگه سراغ کرک و سریال واسه این آنتی ویروس نرید با این روش بدون هیچ key ایی میتوانید از این آنتی ویروس استفاده کرده و ۀنرا آپدیت نمایید .
1- به منوی Start رفته و روی Run کلیک کنید !
2- کلمه regedit را تایپ کرده و ok کنید
3- وقتی وارد ریجستری شدید به اینجا برید HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\AVP6\Data و بر روی Data راست کلیک کرده و Permissions را انتخاب کنید
4- در پنجره Permissions For Data روی دکمه Advanced کلیک کنید !
5- در پنجره ای که باز شده (Advanced Security Settings for Data ) اون پایین یک جمله هست که با این کلمه ها شروع شده ( Inherit from parent .. ) تیک کنار این جمله را بردارید
6- وقتی تیک این جمله رو برداشتین یه پیام نشان داده میشه روی Remove کلیک کنید
7- سپس در پنجره Advanced Security Settings for Data روی Apply کلیک کنید
8- وقتی روی apply کلیک کردید یه پیام نشان داده میشه روی Yes کلیک کنید
9- سپس در پنجره Advanced Security Settings for Data روی OK کلیک کنید
10- سپس از ریجستری خارج شده از آنتی ویروس کسپر هم خارج شوید و دوباره آنرا اجرا کنید
11- وقتی دوباره این آنتی ویروس را اجرا میکنید مشاهده می کنید که آیکن این آنی ویروس به رنگ قهوه ای در آمده و این بع معنی اینست که آنی ویروس غیر فعال شده است !
اما اگر آنتی ویروس را باز کنید خواهید دید که تمامی سرویس های این آنتی ویروس در حال اجرا بوده و به راحتی می توانید این آنتی ویروس را آپدیت کنید !
الته گزینه آپدیت اتوماتیک این آنتی ویروس از کار افتاده و شما باید این آنتی ویروس را به صورت دستی آپدیت نمایید !
حق چاپ محفوظ است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
habibinaj
26-01-2007, 01:38
قدیمی بود!
قدیمی بود!
شرمندم اما برای من جدید بود گفتم شاید برای بعضی از دوستان هم جدید باشه
حساب شما هم فرق میکنه شما از ما بهترانید ;)
habibinaj
26-01-2007, 01:43
خیر ما بهتر نیستیم، فقط نظرمون رو گفتیم چون من اینو حدود 6 ماه پیش خوندم از یک هفته پیش هم باز تو چند تا سایت زیاد دیدم!
خیر ما بهتر نیستیم، فقط نظرمون رو گفتیم چون من اینو حدود 6 ماه پیش خوندم از یک هفته پیش هم باز تو چند تا سایت زیاد دیدم!
معلومه خیلیم آپدیتی ایول از آواتورت معلومه ;)
habibinaj
26-01-2007, 02:00
مگه چشه؟ خودمم تو سالگی!
البته ایران نیست!
کاوه جان،
جان عیالت به ما بگو بهترین آنتی ویروس چیه؟
Kasper
McAfee
Nod32
Bitdefender
Norton
.....
کدومش فایروال داره؟
تکلیف مارو روشن کن قربون شکل ماهت
هرچی تو بگی من همون کارو می کنم.
اگه لینک داونلود هم بدی ممنون میشم. خیلی ممنون
mehdi_vsgh
27-01-2007, 20:30
جان عیالت به ما بگو بهترین آنتی ویروس چیه؟
Kasper
McAfee
Nod32
Bitdefender
Norton
امیر جون البته شما از کاوه سوال کردی اما من جوابت را میدهم داداش!
ببین من تقریبا با تمام این آنتی ویروسها کار کردم!!
یکی یکی برات توضیح میدم:
مک آفی: همونطور که میدونی این آنتی ویروس محصول شرکت امریکایی هستش و چون رابطه آمریکا با ایران بسیار بسیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانه هستش! اجاز آپدیت کردن را بهت نمیده!! (مگه اینکه بهش کلک بزنی) در کل گزینه خوبیه اگه آپدیت بشه ولی اینو در نظر داشته باش که این آنتی ویروس با بعضی از نرم افزارها مشکل داره !
NOD32: این یکی از بهترین آنتی ویروسها هستش که علاوه بر اینکه سرعت بالایی داره و سرعت سیستم را نمیگیره قدرت شناسایی بالایی برای ویروسها داره!! آپدیت هاش معمولا کم حجم و مناسب هستش!! بنابراین اگه میخواهی از سیستمت با نهایت سرعت استفاده کنی این بهترین گزینه هستش!
BitDefender: اینم جز بهترین آنتی ویروسها هستش (چون باهاش کار نکردم هیچ توضیحی نمیتونم بهت بدم!)
نورتون: یکی از مزخرفترین آنتی ویروسها: سرعت کم!! آپدیتهای پر حجم!! نابود کردن سیستم! (خودم تاحالا 2 بار هاردم با این آنتی ویروس نابود شده) و در ضمن هوش بسیار پایین از جمله ویژگیهای این برنامه هستش
کاسپرسکی: آنتی ویروسی بسیار قدرتمند با سرعت و دقت بالا!! آپدیت های کم حجم!! هوش بسیار عالی!! (موقع نصب باید حالت Basic Protection را انتخاب کنی) سرعت سیستم را نمیگره!! بسیار به روز هستش!! (آپدیتهای 2 ساعت یکبار) به طور کلی بهت بگم که هیچ ویروسی نمیتونه جان سالم از این آنتی ویروس بدر ببره!!
خلاصه دیگه خودت انتخاب کن!! من خودم از کاسپرسکی استفاده میکنم!
موفق باشی عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
امیر جون البته شما از کاوه سوال کردی اما من جوابت را میدهم داداش!
ببین من تقریبا با تمام این آنتی ویروسها کار کردم!!
یکی یکی برات توضیح میدم:
مک آفی: همونطور که میدونی این آنتی ویروس محصول شرکت امریکایی هستش و چون رابطه آمریکا با ایران بسیار بسیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانه هستش! اجاز آپدیت کردن را بهت نمیده!! (مگه اینکه بهش کلک بزنی) در کل گزینه خوبیه اگه آپدیت بشه ولی اینو در نظر داشته باش که این آنتی ویروس با بعضی از نرم افزارها مشکل داره !
NOD32: این یکی از بهترین آنتی ویروسها هستش که علاوه بر اینکه سرعت بالایی داره و سرعت سیستم را نمیگیره قدرت شناسایی بالایی برای ویروسها داره!! آپدیت هاش معمولا کم حجم و مناسب هستش!! بنابراین اگه میخواهی از سیستمت با نهایت سرعت استفاده کنی این بهترین گزینه هستش!
BitDefender: اینم جز بهترین آنتی ویروسها هستش (چون باهاش کار نکردم هیچ توضیحی نمیتونم بهت بدم!)
نورتون: یکی از مزخرفترین آنتی ویروسها: سرعت کم!! آپدیتهای پر حجم!! نابود کردن سیستم! (خودم تاحالا 2 بار هاردم با این آنتی ویروس نابود شده) و در ضمن هوش بسیار پایین از جمله ویژگیهای این برنامه هستش
کاسپرسکی: آنتی ویروسی بسیار قدرتمند با سرعت و دقت بالا!! آپدیت های کم حجم!! هوش بسیار عالی!! (موقع نصب باید حالت Basic Protection را انتخاب کنی) سرعت سیستم را نمیگره!! بسیار به روز هستش!! (آپدیتهای 2 ساعت یکبار) به طور کلی بهت بگم که هیچ ویروسی نمیتونه جان سالم از این آنتی ویروس بدر ببره!!
خلاصه دیگه خودت انتخاب کن!! من خودم از کاسپرسکی استفاده میکنم!
موفق باشی عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خیلی ممنون اخوی که از بالای درخت اومدی پایین و جواب ما رو دادی.
منم الآن نورتن رو نصب دارم که دیگه داره حالم ازش به هم می خوره. موقع بالا اومدن سیستم، انقدر به خاطر این نورتن طول میده که آدم زودتر از کامپیوتر بالا میاره!
من هم اون جوری که متوجه شده نظر غالب در این انجمن کاسپر هست.این فایروال هم داره؟
لطف کنید لینک خودش و آپدیتش و توضیحات اضافی رو هم بی زحمت(!) بگذارید. (تاپیک مخصوص کاسپر انقدر شلوغه که آدم هیچی حالیش نمیشه)
یه سری به اینجا بزن. این گفته که از نظر کاربران حرفه ای Bit Defender بیشترین امتیاز رو آورده بعد کاسپر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
28-01-2007, 09:58
خیلی ممنون اخوی که از بالای درخت اومدی پایین و جواب ما رو دادی.
خواهش میکنم!
منم الآن نورتن رو نصب دارم که دیگه داره حالم ازش به هم می خوره. موقع بالا اومدن سیستم، انقدر به خاطر این نورتن طول میده که آدم زودتر از کامپیوتر بالا میاره!
من یکی را که نابود کرد....
من هم اون جوری که متوجه شده نظر غالب در این انجمن کاسپر هست.این فایروال هم داره؟
اینترنت سکیوریتی داره
لطف کنید لینک خودش و آپدیتش و توضیحات اضافی رو هم بی زحمت(!) بگذارید. (تاپیک مخصوص کاسپر انقدر شلوغه که آدم هیچی حالیش نمیشه)
لینکش که توی همون تاپیک پست اول هستش!! پس فکر نکنم پیدا کردنش سخت باشه!! توضیحات اضافی هم بعد از اینکه دانلودش کردی بهت میدم
یه سری به اینجا بزن. این گفته که از نظر کاربران حرفه ای Bit Defender بیشترین امتیاز رو آورده بعد کاسپر.
به کجا سر بزنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کاسپر طبق آزمایشهای یه سایت مقام اول را کسب کرده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
royaye_talkh55
28-01-2007, 11:30
دوستان ميشه يه كمي تو سر و كله هم بزنيد ما تماشاچي باشيم !
سلام آقا مهدی،
با عرض معذرت، سری به اینجا بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی که توی پست اول اون تاپیک داده آخرین ورژنه؟
آپدیت شدنش به صورت دستی باید صورت بگیره؟
با تشکر
دوستان ميشه يه كمي تو سر و كله هم بزنيد ما تماشاچي باشيم !
خیلی با مزه ای برادر
mehdi_vsgh
28-01-2007, 14:44
سلام آقا مهدی،
با عرض معذرت، سری به اینجا بزن:
دیدمش عزیز من اون چیزهایی که قبلا بهت گفته بودم بر اساس نتایج آزمایشهایی دقیق در مورد انتی ویرسها بودش الان دقیقا یادم نمیاد که لینکش کجاست!! اینم دیدم ولی فکر نکنم زیاد معتبر باشه!!
ولی با این حال اگه دقت کنی چند نکته در موردش میشه گفت:
1- بخش اول در مورد سرعت اسکن کردن هستش که یه هارد 80 گیگا بایت را با این انتی ویروسها اسکن کردن نتیجه بیت دیفندر 20 دقیقه و کاسپر در مدت 8 دقیقه اون رو اسکن کرد (سرعت بیشتر در اسکن!)
2- در مورد آپدیت هر دو آنتی ویروس به صورت ساعتی آپدیت میشن!
3- در مورد فایلها رجیستری طبق این آزمایش ظاهرا بیت دیفندر موفق تر بوده!
4- هزینه آپدیت کاسپر بیشتر از بیت دیفندر بوده (البته ما در ایران چنین هزینه ای را پرداخت نخواهیم کرد!)
5- در مورد ساپورت شرکت هم تقریبا هر دو یکی هستن!
6- و هردو آنتی ویروس در تمام نسخه های ویندوز به خوبی کار میکنند!
ولی همونطور که گفتم این آزمایش شاید زیاد معتبر نباشه !! ولی باز هم میبینی که برای یک کاربر ایرانی با توجه به سرعت اسکن کاسپر مناسبتر هستش اما برای کسی که میخواد هزینه بپردازه برای آپدیتها خوب شاید بیت دیفندر مناسبتر باشه!
لینکی که توی پست اول اون تاپیک داده آخرین ورژنه؟
آپدیت شدنش به صورت دستی باید صورت بگیره؟
بله لینک اولی نسخه فاینال و نهایی هستش!!
آپدیت ها هم اگه از یه لاینسس معتبر استفاده کنی بصورت اتوماتیک هستش!! اما اگه از روشی که کاوه گفت استفاده کنی باید دستی آپدیت کنی
راستی باید برگردم روی درخت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت مهدی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به داش مهدی گل،
عزیز من که با رپید مشکل اساسی دارم.
از لینک بعدی گرفتم یه فایلی با نام kav6.0.1.411en.exe با حجم 19.35 مگابایت داونلود شد.
همینه؟
اینستال نکردم که گندکاری به بار نیاد. آپدیت دستی بهتره یا اتوماتیک؟
منتظر توضیحات حضرت عالی هستم. از همون روی درخت هم بگی می شنوم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
متشکرم
mehdi_vsgh
28-01-2007, 17:38
سلام به داش مهدی گل،
عزیز من که با رپید مشکل اساسی دارم.
از لینک بعدی گرفتم یه فایلی با نام kav6.0.1.411en.exe با حجم 19.35 مگابایت داونلود شد.
همینه؟
اینستال نکردم که گندکاری به بار نیاد. آپدیت دستی بهتره یا اتوماتیک؟
م
سلام به امیر جان(بلند میگم که صدام بیات! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !)
بله فایل را درست دانلود کردی داداشی من ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا اولین کاری که میکنی باید هرگونه رد پایی از نورتون تو کامپیوترت باقی مونده نابود کنی!! پس نورتون را آن اینسال کن!
حالا شروع به نصب کاسپر بکن مراحل نصب خیلی خیلی خیلی خیلی .... سادس! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چند نکته حواست باشه اونم اینه که یه جا ازت نوع محافظت یا یه همچین چیزی میپرسه تو گزینه Basic Protection را انتخاب کن!! یه جا هم یه گزینه استارت آپ اسکن داره که بهتره غیر فعالش کنی!
بعد هم مراحل را خیلی خیلی خیلی راحت ادامه بده!
فکر کنم بعد از کپی فایلها کامپیوتر را ری استارت کنه !!(شایدم نکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعدش به مرحله فعال سازی میرسی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا گزینه برات گزاشته! یکیش نسخه 30 روزس ........... یکیش فعال سازی با کدفعال سازی هستش......... یکیش فعال سازی با فایل regisstry key هستش! که تو باید همین آخری را انتخاب کنی (فعال سازی با فایل رجسیتری کی) بعدش ازت آدرس فایل را میخواد که تو باید فایل لانسنسی که لینکش را برات پیغام خصوصی میفرستم را دانلود کنه و به برنامه معرفی کنی تا اوایل سال 2008 برات کار میکنه!!!
در مورد آپدیتها خوب به نظر من آپدیت اتوماتیک بهتر هستش به شرطی که از لاینسنس خود با دقت محافظت کنی چون اگه دست چند نفر بیافته (به قول مدیری) فرتی میره تو لیست سیاه!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی مگه اینکه از روشی که کاوه گفت برنامه را آپدیت کنی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلهای آپدیت شده هم تو این آدرس قرار میگیرن که میتونی هر چندوقت یه بار ازشون بک آپ بگیری! که اگه یه وقت ویندوزت را عوض کردی مجبور نشی دوباره از اول برنامه را آپدیت کنی!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
البته این مسیر به صورت Hidden هستش!
خوب دوست عزیز موفق باشی لاینسنس هم که برات آپلود میکنم و لینکش را واست خصوصی میفرستم!!
فعلا ........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهدی پلنگ،
با تقدیم سپاس فراوان جهت ارائه توضیحات بی بدیل و جامع،
چهارشنبه میرم برای نصب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری به اینجا بزن اگه سوالی داشتم در خدمتمون باش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی لطف کردی عزیز دل انگیز
مواظب باش وقتی خوابیدی از رو درخت نیفتی پایین خدایی نکرده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم مراتب سپاس من رو پذیرا باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
اجرت با اباعبدالله
یا علی
mehdi_vsgh
29-01-2007, 00:55
اجر شما هم با ابا عبدالله!
با سلام
اين آپديت دستي كه اين فئر راجع بهش حرف ميزنيد چطوريه . لطفا جواب بديد.مرسي
آديت دستي كار سختي نيست.چون در حالت اوتومات برنامه خودش هر 2/3 ساعت يكبار به سرور متصل ميشه و اگه اپديتي بود دانلود ميكنه،در حالت دستي زحمت اين كار ميافته گردن شما.يعني ديگه برنامه خودش به سرور متصل نميشه و شما بايد اين كا رو بكنيد(يه كليد شبيه play برنامه هاي پلير هست كه شما بايد اون رو كليك كنيد تا برنامه به سرورش متصل بشه)همين..:)
اينم جديده و به مبحثمون مربوط:
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.614 - Final:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
keys:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
سلام
این کاسپر در مورد Adware, Spyware, Trojan, Worm, ... هم می تونه کاری بکنه؟
mehdi_vsgh
31-01-2007, 19:16
بله امیر جان تمام اینارو تشخیص میده!!
راستی نصبش کردی؟؟؟ مشکلی که نداشتی عزیز؟؟
سلام داش مهدی گل،
آقا من این رو نصب کردم اولاً کلید شما کار نکرد.
یه کلید از پست IVAN برداشتم.
فایل های آپدیت رو از همون فولدر که گفتی آوردم خونه (تو دانشگاه آپدیت کردم) ولی اینجا این فولدره Read Only هست و هیچ جوری نمیشه آپدیت ها رو توش کپی کنم. چه کنم؟
راستی آپدیت ها دقیقاً در کدوم فولدر هستند؟
این کلید جدید هم همین الآن از کار افتاد. حالا باید یکی دیگه پیدا کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدبخت نورتن دیگه این مسخره بازی رو نداشت با همه بدی هاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این کاسپر با فایل هایی مثل Expolorer.exe و svchost.exe هم مشکل داره. اینا که لازمند نه؟
کلید جدید رو باید کجاش بچپونیم؟ این که جایی نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوباره اومدم
عزیزجان اولاً که کلید لطفاً [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیاً محیط اینی که من دارم این طوریه:
مثل اینکه این Kaspersky Internet Security نیست. درسته؟ یعنی امکانات لازم برای اینترنت رو نداره؟
با سپاس
mehdi_vsgh
01-02-2007, 09:42
آقا من این رو نصب کردم اولاً کلید شما کار نکرد.
یه کلید از پست IVAN برداشتم.
فایل های آپدیت رو از همون فولدر که گفتی آوردم خونه (تو دانشگاه آپدیت کردم) ولی اینجا این فولدره Read Only هست و هیچ جوری نمیشه آپدیت ها رو توش کپی کنم. چه کنم؟
راستی آپدیت ها دقیقاً در کدوم فولدر هستند؟
ا
سلام امیر جان ببخشید اشتباه از من بود ظاهرا من کلید برای اینترنت سکیوریتی بهت داده بودم!! درحالی که برای شما آنتی ویروس هستش!!
در مورد کپی فایلهای آپدیت باید خدمت شما عرض کنم که باید این مراحل را انجام بدی!!
1- قسمت setting را انتخاب کن!! (اون بالا سمت راست صفحه!)
2- درصفحه باز شده سمت چب را نگاه کن گزینه service را انتخاب کن به قسمت سمت راست نگاه کن!!
3- در سمت راست چند گزینه میببینی!! (5 گزینه برای قرار دادن یا برداشتن تیک!) از بالا دومین گزینه را غیر فعال کن!!(راستش برای من فارسی هست نمیدونم معادل انگلیسش چی بیده!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ترجمه فارسیش اینه <سیستم دفاع از خود را روشن کن>) خوب اینو غیرفعال کن و سپس ok کن .
4- حالا برو و فایلها را کپی کن!! بعد از کپی کردن فایلها مرحله 3 را مجددا انجام بده ولی اینبار اون گزینه را فعال کن
حالا بایک بار ریستارت کردن برنامه آپدیت میشود!
راستی این کاسپر با فایل هایی مثل Expolorer.exe و svchost.exe هم مشکل داره. اینا که لازمند نه؟
کلید جدید رو باید کجاش بچپونیم؟ این که جایی نداره.
در مورد اون دو فایل نه!! کاسپر باهاشون مشکل نداره !! اگه هم پیغامی میده(مخصوصا اگه قرمز باشه) ینی یه مشکلی داره این فایلها (ممکنه ویروسی شده باشن!)
برای چپوندن کلید جدید این مراحل را دنبال کن!
1- تو همون عکس دوم اون قسمت پایین صفحه lincense info روی اون بخش اگه کلیک کنی صفحه ای باز میشه که لاینسنس فعال را نشون میده!! اول باید اون پاک کنی!! سپس روی گزینه add کلیک کنی و لاینسنس جدید را توش بچپونی!!
سلام
من دوباره اومدم
عزیزجان اولاً که کلید لطفاً
ثانیاً محیط اینی که من دارم این طوریه:
دلیلش اینه که شما لاینسنسی که دارین تو لیست سیاه رفته!!(اون پیغام قرمز رنگی که سمت چپ و پایین عکس اول هستش را ببین!) حالا من دوباره برات یه لاینسنس جدید آپلود میکنم ببین این یکی کار میکنه یا نه؟؟(راستش چون من اینترنت سکیوریتی را دارم خودم نمیتونم تست کنم! ولی از روی نام این لاینسنس میشه حدس زد که برای آنتی ویروس هستش)
مثل اینکه این Kaspersky Internet Security نیست. درسته؟ یعنی امکانات لازم برای اینترنت رو نداره؟
اره برای شما آنتی ویروس هستش اگه میخواهی خود اینترنت سکیوریتی را دانلود کنی بهتره بری به سایت کسپرسکی!! که آدرسش تو صفحه اصلی برنامه اون پایین هستش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی امیر جان شما دانشجویی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم بپرسم کجا یا چه رشته ای؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه اینترنت سکیوریتی را خواستی دانلود کنی مطمئن باش لاینسنس من روش جواب میده!
اینترنت سکیوریتی رو باید با آنتی ویروس با هم داشته باشم؟
این آنتی ویروس به تنهایی کافی نیست؟
اگه هر دو رو اینستال کنم مشکلی پیش نمیاد؟
گفتی Explorer.exe و ... ممکنه ویروسی شده باشه؟ چه خاکی به سرم بریزم؟ اینا رو به صورت Invador می شناسه.
خیلی داری برام وقت می گذاری ها بزرگوار!
واقعاً داری شرمنده می کنی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بینهایت سپاس گزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fazeligazik
01-02-2007, 14:51
سلام دوستان عزيز
ويروس نامرد نيوفلدر قسمت runكامپيوترم را ار كار انداخته و كاسپرسكي كه دانلود كردم فقط اونو نيوترالايز كرده ولي هنوز قسمت run و ساير قسمت ها در كامپيوترم غير فعال است لطف كنيد كمكم كنيد
mehdi_vsgh
01-02-2007, 15:23
اینترنت سکیوریتی رو باید با آنتی ویروس با هم داشته باشم؟
این آنتی ویروس به تنهایی کافی نیست؟
اگه هر دو رو اینستال کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه نیازی نیست هردورا باهم نصب کنی فقط اینترنت سکیوریتی را تنها نصب کنی خودش توش آنتی ویروس و... داره کامله!!
اگه هردورا باهم نصب کنی فقط سرعت کامپیوترت و حافظه اضافی اشغال کردی!
گفتی Explorer.exe و ... ممکنه ویروسی شده باشه؟ چه خاکی به سرم بریزم؟ اینا رو به صورت Invador می شناسه.
ممکنه ویروسی باشه یه بار کامل اسکن کن اگه ویروسی بود باید پاک بشه اما چون فایل اصلی هستش ممکنه ناچار به نصب مجدد ویندوز بشی!!
خیلی داری برام وقت می گذاری ها بزرگوار!
واقعاً داری شرمنده می کنی.
خواهش میکنم وظیفه بید!
mehdi_vsgh
01-02-2007, 15:27
سلام دوستان عزيز
ويروس نامرد نيوفلدر قسمت runكامپيوترم را ار كار انداخته و كاسپرسكي كه دانلود كردم فقط اونو نيوترالايز كرده ولي هنوز قسمت run و ساير قسمت ها در كامپيوترم غير فعال است لطف كنيد كمكم كنيد
شاید ویروس اونو کاملا از بین برده و شاید هم ناچار بشی از اول ویندوز نصب کنی؟؟!!
نیییدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیازی نیست هردورا باهم نصب کنی فقط اینترنت سکیوریتی را تنها نصب کنی خودش توش آنتی ویروس و... داره کامله!!
اگه هردورا باهم نصب کنی فقط سرعت کامپیوترت و حافظه اضافی اشغال کردی!
خدا خیرت بده برادر!:blink:
یعنی من بعد از این همه مصیبت، تازه بیام KAV رو آنینستال کنم بعد KIS رو نصب کنم؟ :ohno:
اینو از اول می گفتی دیگه قربون شکلت :eh:
mehdi_vsgh
02-02-2007, 11:47
سلام دوستان عزيز
البته دوست عزیز یه تاپیک مخصوص برای ویروس نیو فولدر وجود داره اونجا هم یه نگاهی بیانداز شاید مشکلت حل شد
یعنی من بعد از این همه مصیبت، تازه بیام KAV رو آنینستال کنم بعد KIS رو نصب کنم؟
اینو از اول می گفتی دیگه قربون شکلت
امیر جان شرمنده به خدا خودم اولش متوجه نشدم بعدا فهمیدم!! که دیگه کار از کار گذشته بود....
سلام آقا مهدی،
Kis داونلود، نصب و با کلید شما آپدیت شد.
باز هم متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.