مشاهده نسخه کامل
: و810 سونی رو پس دادم، اما حالا با نوکیا، 3250 بگیرم یا 6233؟
behzad1984
17-01-2007, 23:00
حدود یک ماه پیش یک و810 خریدم، با گارانتی ایرانفون به قیمت 276 تومان.
بعد از چند روز متوجه شدم که گارانتی ایرانفون، تقلبی هست و ایضاً شماره سریال گوشی هم اصلی نیست.
پس رفتم پس دادم، البته به یکی دیگه دست دوم فروختم.
اما حالا، چون به این نتیجه رسیدم که که سونی اریکسون در ایران، گارانتی پدر و مادر داری نداره، تصمیم گرفتم سراغ نوکیا برم. البته سونی اریکسون با گارنتی پارس سیتادل هست، که و810 رو باهاش 350 تومان میفروشن.
حالا من تصیمیم گرفتم با همین 350 یک گوشی نوکیا بخرم. کلی گشتم، هم در سایتهای خارجی و هم ایرونی.
ملت از N70 شاکی هستن که فقط کیفیت فیلمبرداریش خوبه، ولی خیله کند. کیپدش هم، مخصوصاً دکمه ناوبریش خیلی ناجوره.
رفتم سراغ N71، چون دلم میخواست Lcd کثیف نشه. ولی فهمیدم که وقتی این گوشی بسته میشه، کلیدهای روی Lcd خش میاندازند.
پولم به N73 و امثالهم هم نمیرسه.
چهار انتخاب بیشتر ندارم:
3250
6233
6300
5500
میگن 3250 خود به خود ریست میشه، یا لولای چرخانش هرز میشه بعد از یک مدت. خارجیها میگن در نور آفتاب، نمیشه تصویرها رو به خوبی دید. و بعضیها میگن که فیلم رو خوب نشون نمیده. قیمت با گارانتی طلایی نیا هست 315 تومان با کارت 512 مگابایتی.
در مورد 6233 هیچ کس نظری نداده در فرومهای ایرانی. ولی خارجیها ازش راضی هستن، مشکلش اینه که دوربین 2 مگاپیکلیش، کیفیت دلچسبی نداره. ولی گوشی، علیرغم قیافهی ضایعاش، گویا خیلی خوش دست و راحته. قیمتش با گارانتی طلایی نیا هست 280 تومان. کسی هست که این گوشی رو دیده باشه؟
با این اوصاف، شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟
shazdeh23
18-01-2007, 16:46
به نظر من 3250 بگیر.
این شایعات رو هم باور نکن که ریست میشه و .....
آخر گوشیه 3250
rasoul_s
19-01-2007, 00:53
منظورتون از اینکه n70 کنده چیه، آخه من انقد زیاد تعریفشو شنیدم تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم n70 بگیرم
بابا ملت که راضین - فک نمیکنم کندی سرعتش محسوس باشه - همه گوشیها کند عمل میکنن - خصوصا نوکیا به علت برنامه هایی که روش نصب میشه
ولی سرعتش به هیچ وجه مانع اجرای هیچ برنامه ای نمیشه
در ضمن کار درستی کردی که w810 رو پس دادی - چون گوشیهای سونی اریکسون اصلا از نظر نصب بازی و برنامه خصوصا بازیهای گرافیک خوب مث بازیهای انگیج که روی مدلای دیگه هم جواب میده به پای نوکیا نمیرسن
ضمنا به نظرم n70 بگیری خیلی بهتره 0 چون برنامه خورش از همه مدلای دیگه بهتره و بیشتر برنامه ها روش جواب میده - به حرف اینو اونم گوش نکن که میگن سرعتش کمه - تا حالا خودت با اونایی که نوکیا دارن از نزدیک صحبت کردی و گوشیشونو برررسی کردی؟؟
کیفیت صداش خوبه-- فیلمبرداریشم عالیه
behzad1984
19-01-2007, 12:30
منظورتون از اینکه n70 کنده چیه، آخه من انقد زیاد تعریفشو شنیدم تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم n70 بگیرم
...
کیفیت صداش خوبه-- فیلمبرداریشم عالیه
هرچند n70 گوشی خوب و مد روزی هست، اما دارید 380 تومان (خدمات طلایی نیا) بابت موبایلی میدید که امکان استفاده از امکانات اون رو در ایران ندارید، مثل 3G بودن، یا دوربین دوم VGA که برای مکالمه ویدئویی به کار میره.
در واقع، فقط 250 تومن از امکانات این گوشی در ایران قابل استفاده هست، که اون امکانات هم به اندازه کافی، با کیفیت نیستن. n70 جز اینکه مد روز هست، چیزی بیشتر از 6680 نداره.
از همه اینها بدتر اینکه دوربین دو مگاپیکسلی اون، خاصیت فوکوس اتوماتیک نداره و کیبوردش دست رو اذیت میکنه.
کاربر ایرانی n70، خودش رو گول میزنه. چرا پول بابت موبایلی بدیم که نمیتونیم از امکاناتش در این کشور استفاده کنیم؟ خرید n70 ضرر نیست؟ اگر به نظر شما، کیفیت صدا و فیلمبرداری مهمه، انتخابهای خیلی خیلی بهتری در محصولات Sony Ericson هست، که با بودجه کمتری، شما رو راضی و خوشحال میکنه.
از طرف دیگه، قیمت محصولات نوکیا در ایران، به دلایل غیرمنطقی گرونه.
مثلاً N72 خواهر N70 هست. این گوشی، برخلاف N70، نسل سوم نیست و دوربین دوم VGA هم نداره، سنگین و زمخت هم هست. در همه جای دنیا هم، به همین دلایل، ارزانتر از N70 فروخته میشه. ولی در ایران قضیه برعکسه! حالا چرا؟ دلیلش رو باید از اتصالات و خدمات طلایی نیا پرسید. لابد چون N72 برابر است با N70 به اضافه 2! :blink:
در مقابل، سونی اریکسون به شما پاره آجر یا قاشق یا گوشکوب ارایه نمیکنه، و با پرداخت 440 تومان (پارس سیتادل) میتونید یک گوشی عالی K800 بخرید که دوربین 3 مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکس داره.
سونی اریکسون، وقتی میگه دروبین دو مگاپیکسل، یک دوربین عالی دو مگاپیکسلی با کیفیت بالا بهتون میده، ولی نوکیا این مرام رو نداره. نوکیا، فقط اسامی امکانات موبایلهاش رو فهرست میکنه، و وقتی شما خرید میکنید، متوجه میشید که... اسمش دوربین هست، دو مگاپیکسل هم هست، ولی طیف رنگ قرمز رو بیشتر در عکسها میاندازه. یک دوربین به اصطلاح "بخور و نمیر" هست. البته اگر صادق باشیم، همیشه هم اینجوری نیست، مثلاً به N73 نگاه کنید، چقدر عالیه، ملت کف کردن، ولی خب... خیلی گرونه.
بجز اینها، گوشی که کارت حافظه میخوره، باید خاصیت Mass Storage هم داشته باشه، که بشه اطلاعات رو باهاش منتقل کرد. نوکیا، مشکلش اینه که باید روی هر کامپیوتر، درایورش نصب شده باشه تا به عنوان Removable Storage شناسایی بشه.
یک مثال محسوس از مقایسه دو گوشی با قیمتهای یکسان بین این دو برند، نشون میده که سونی اریکسون خیلی بهتره. مثلاً Nokia 3250 و SE w810.
قمیت 3250 با گارانتی اصل خدمات طلایی نیا، هست: 315 تومان.
قمیت 3250 با گارانتی اصل اتصالات، هست: 365 تومان.
قیمت w810 با گارانتی اصل پارس سیتادل، هست: 325 تومان.
هر دو گوشی، با کارت حافظه 512 مگابایتی عرضه میشن و نیز، دوربین دو مگاپیکسلی دارن و مدعی پخش موسقی با کیفیت بالا هستن.
اولی، قد و قوارهاش مثل پاره آجره، ویروسی میشه، تنوع برنامههای قابل نصب بر روی اون کمه، گاهی فرستادن یک sms رو یک دقیقه طول میده، کیفیت دوربینش افتضاحه، به دلیل باگ در سیمبیان 9 در حین پخش موسیقی، ریست میشه (رفتار گهگاه نامتعارف در حین پخش موسیقی به قول shop.ir)، گوشی رو باید به فرم خاصی در دست بگیرید تا بلوتوث اون کار کنه (این پارهآجر کلی آداب داره واسه خودش)، و ممکنه در حین تایپ sms ناگهان دستتون از زیر به دکمههای MP3 Player در پشت گوشی برخورده کنه و شروع کنه به قر و فر.
حتی اگر قرار باشه بین N70 و w810 یکی رو انتخاب کنم و بهم بگن که گارانتی هر دو یکسان هست، بدون شک w810 رو برمیدارم. w810 ارزانتر، کوچکتر، زیباتر و کاراتر هست. فقط نسل سوم نیست و ویدئو کنفرانس رو پشتیبانی نمیکنه که بود و نبود اینها، برای کاربر ایرانی، تفاوتی نداره.
یک بار کسی به من گفت، اگر گوشی خوب نوکیا میخوای، باید بالای 500 تومان خرج کنی. راست هم میگه، N73 رو 620 تومان میدن (خدمات طلایی نیا).
باید تصمیم بگیرم که دنبال مد هستم یا کارآیی.
آیا واقعاً به ازای همون پولی که میدم، آش میخورم یا نه؟
سونی اریکسون، دو مشکل عمده داره:
اگه گوشی از دستتون بیافته، ممکنه صدمه جدی ببینه
گارانتی اون، هنوز به خوبی گارانتی نوکیا در ایران نیست
نوکیا، گرچه جون سخته و اتصالات هم پشتشه، اما هر کدوم از گوشیهاش، مشکل مخصوص به خودش رو داره.
... نوکیاست دیگه!
PlayStation3
19-01-2007, 19:34
ONLY 6233
پدرم 6233 داره واقعا عالیه.
فقط جاوا هم هست.این یکی از خوبی هاشه.
دوربین اون هم عکس برداری خوبه داره هر چند به پای w810 نمیرسه
که همه نوکیاها همینطورین...
ولی فیلم برداریش عالیه640*480 فیلم میگیره.
(جدای از این مسایل هرکی که از w810 ایراد بیخودی میگیره
به 810 دارها حسودیش میشه و بس)(اونلی w810i)
{ضمنا اگه کسی میدونه این 6233 تو جعبش کابل usb هست بگه}
behzad1984
19-01-2007, 23:53
ONLY 6233
پدرم 6233 داره واقعا عالیه.
فقط جاوا هم هست.این یکی از خوبی هاشه.
دوربین اون هم عکس برداری خوبه داره هر چند به پای w810 نمیرسه
که همه نوکیاها همینطورین...
ولی فیلم برداریش عالیه640*480 فیلم میگیره.
(جدای از این مسایل هرکی که از w810 ایراد بیخودی میگیره
به 810 دارها حسودیش میشه و بس)(اونلی w810i)
{ضمنا اگه کسی میدونه این 6233 تو جعبش کابل usb هست بگه}
حالا که 6233 هم جاوا داره، بهتر میشه با سونی اریکسون مقایسهاش کرد.
قیمتش با گارانتی خدمات طلایی نیا، هست: 280 تومان.
در حالی که قیمت K750 از سونی اریکسون با گارانتی پارس سیتادل هم همین هست.
میارزه که بجای 6233 بریم K750 بخریم، شیکتر هست، مثل 6233 ارزان قیمت به نظر نمیرسه، و کیفیت دوربین دو مگاپیکسلیاش با فوکوس اتوماتیک، زبان زد خاص و عامه.
واقعاً نوکیا چی داره؟
sabasistem_co
21-01-2007, 18:35
به نظر من سونی اریکسون الان بهترین هست
برو یه دونه W850 سونی اریکسون را بگیر
خیلی خیلی توپه
من بهت قول می دم گوشی های سونی اریکسون هیچ وقت به گارانتی احتیاج پیدا نمی کنند و بلعکس نوکیا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.