مشاهده نسخه کامل
: یه نرم افزار قرآن و نهج البلاغه و فال حافظ(خیلی با حاله)
این برنامه را یه نگاهی بندازید
خودش به صورت Random براتون یه آیه یا یک حدیث میاره و فال حافظ هم براتون میگیره که قابل تنظیم هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
16-01-2007, 20:38
عزیز این چی بود؟؟
فقط یه فایل 1 کیلو بایتی را دانلود کرد!!
***Spring***
16-01-2007, 23:59
دوست عزیز ، ممنون و متشکر از توجهتون و برنامه خوب شما :) ...
لینک دانلود کاملآ سالمه ، حجم فایل : 8462 کیلوبایت ...
سلام
ممنون داداش
مدتی بود دنباله همچین برنامه ای بودم
لینک دانلود هم کاملا سالمه
با تشکر.
دستتان درست. لينك هم سالم است
mehdi_vsgh
17-01-2007, 12:00
آقا شما ها با چی دانلود میکنید؟؟؟؟
من با Flashget میدانلودم دانلود نمیشه!!
mehdi_vsgh
17-01-2007, 12:02
فکر کنم که الان مشکل پهنای باند داره که واسه من اینطوری میشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***Spring***
17-01-2007, 12:07
به دانلودمنیجر نیست... مشکل از ترافیک و بدی سایت persiangig هست... احتمالآ باید آخر شب یا ساعت دیگه بگیره ... الآن من هم نتونستم بگیرم !!!...
DARKFALLER
17-01-2007, 12:11
Data Transfer Limit
مشکل پهنای باند داره خیلی ها دارن دانلود میکنن باید بزاری برا یه وقته دیگه
Ali_Reza_Nazari
17-01-2007, 12:17
دانلود نميشه
اگه که نمی تونید دانلود کنید بگید تا براتون میل کنم
اگه معایب و نظراتتون را هم بگید خوشحال می شم تا بتونم بهترش کنم
برای دوستانی که با Pm فرموده بودند که براشون ایمل کنم این کار را انجام دادم
mehdi_vsgh
18-01-2007, 23:29
آهان الان داره مثل آدم دانلو میکنه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ENTEZAR جان من دانلود كردم و نصب هم كردم ولي وقتي اجرا ميكنم Error ميده. (Dont Send)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام
ENTEZAR جان من دانلود كردم و نصب هم كردم ولي وقتي اجرا ميكنم Error ميده. (Dont Send)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام
نمی دونم عزیزم
حالا براتون یه برنامه میفرستم شاید درستش کنه
8.26 مگ
چه خبره
آخه کل قرآن و نهج البلاغه و غزلهای حافظ را داره
البته دیگه اکثرا ADSL دارند که 8 مگ هم که زیاد نیست که
ولی باید ببخشید
mehdi_vsgh
19-01-2007, 16:41
دوست عزیز منم دانلویدمش!
ولی همون مشکل دوست مارا داره پیغام خطا میده!!
چه وکنم؟؟
mehdi_vsgh
19-01-2007, 21:53
با نصب نرم افزار VBRun6 مشکل برطرف شد!
ممنون!
با نصب نرم افزار VBRun6 مشکل برطرف شد!
ممنون!
ممنون که مشکل را بر طرف کردید
این هم لینک دانلود VBRun6
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود کردم از iمون لینک صفحه قبل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ مشکل هم نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصبش هم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی برنامه جالبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط دو تا عیب من دیدم که میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: همجا سرکلش پیدا میشه مثلا داری بازی میکنی میاد میگه فلان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: سرعت سیستم منو که میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال شماها رو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpu 1700 & ram 384
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود کردم از iمون لینک صفحه قبل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ مشکل هم نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصبش هم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی برنامه جالبیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط دو تا عیب من دیدم که میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1: همجا سرکلش پیدا میشه مثلا داری بازی میکنی میاد میگه فلان ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: سرعت سیستم منو که میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال شماها رو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpu 1700 & ram 384
سلام
خوشحالم که برات جالب بوده
و اما مشکل اول
خوب هدف من هم تقریبا همین بوده که در حالیکه آدم کامل محو شده در مسائل کاری ویا بازی این صفحه باز بشه و حالش بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دوم که اصلا فکر نکنم تاثیر زیادی روی سرعت بگذاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadnasri
23-01-2007, 07:42
سلام
با تشكر از ENTEZAR بخاطر معرفي و ارسال اين برنامه خوب و جالب .
سلام
با تشكر از ENTEZAR بخاطر معرفي و ارسال اين برنامه خوب و جالب .
خواهش می کنم آقا
قابل دوستان را نداره
سلام
برنامه به روز گردید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.