مشاهده نسخه کامل
: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
farzanehm
10-04-2006, 18:16
age mikhay ghalbe mehraboonet azam begiri begir...age mikhay dastaye garmeto azam begiri begir...age mikhay neghahe nazeto azam begiri begir...age mikhay eshgheto azam begiri begir... Vali torokhoda guitare aghaye shamaeyzadaro azash nagir
Be salamati divar chon har mard o namardi behesh tekiye mikone
Be salamatiye kalagh na be khater siyahish baraye 1 rangish
Be salamtiye kerm khaki na be khater kerm boodanesh be khater khaki boodanesh
Be salamtiye gav chon goft ma nagoft man
Va be salamtiye man va to ke doost dashtan yademoon narafte
Az torke miporsan: gheble kodoom tarafe?
Mige:koja behet address dadan?!
A star have 5 ends,a squre have 4 ends , a triangle have 3 ends
E line have 2 ends , a life have 1 end.
But I hope our friendship will be like circle that have no ends
Ghazvinye be jenifer lopez mige:
Dokhtaram heif in koon nist ke namaz nemikhooni?!!!!!!!!!!!!!
Reis bimarestan az doctor torkesh miporse :amal chetor bood?
Doctore javab mide:mage baraye kalbodshekafi nayavarde boodid???
Bi to mahtab shabi baz az an kooche gozashtam
Fekr nakon yad too boodam kar nadashtam vel migashtam
Avail: to kif dokhtaram hashish peyda kardam, fekr nemikardam hashishi bashe
Dovomo: to kif dokhtaram kandom peyda kardam , fekr nemikardam kir dashte bashe!!!!!
اميدوارم در سال جديد خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره و ول نكنه!
تفاوت قلب دختران و پسران! قلب پسرها مثل پارکينگي است که هيچ وقت تابلوي ظرفيت تکميل بر در آن ديده نميشود و اما قلب دخترها مانند فرودگاهي است که مدت ماندن يک هواپيما در آن بستگي به فرود هواپيماي بعدي دارد
قزوينيه پشت بچهش مينويسه: با نگاهي به آينده، درست مصرف كنيم
تركه فيلم جنگي ميديده، تموم كه ميشه سينه خيز ميره تلويزيونو خواموش كنه
پنج نوع كردن داريم : 1) فكر كردن 2) بازي كردن 3) پرتاب كردن 4) شوخي كردن 5) بسوزه دماغ اونايي كه فكر بد كردن
قانون 5 نيوتن :وقتي ميري دستشويي منتظر جاذبه نباش زور بزن
قزوينيه كنار زمين فوتبال خوابيده بوده، بهش ميگن: پاشو برو تو زمين، بازي شروع شده. ميگه: من برانكاردم
به رشتيه گفتن خانومتو ديديم توو ماکسيماي يه مرد غريبه که صدو شصت - هفتاد تا ميرفتن ...رشتيه: اين که چيزي نيست که ماکسيما بيشتر از اينا هم ميره
سلام دوست عزيز صميمانه اميدوارم كه در سال جديد پله هاي ترقي رو يكي يكي طي بكشي.
پيرار سال؛ سال گاو بود جنون گاوي اومد، پارسال سال خروس بود آنفلونزاي مرغي اومد، ببين واكسن هاريتو زدي؟
* وقتي به قيافه تو فكر مي كنم
.
.
.
به شوخ طبعي خدا پي مي برم
و خداوند عشق را آفرید تا 110 بیکار نباشد....
boys_won
11-04-2006, 16:25
اينو وقتي خوندم كلي خنديدم اگه يه ذره بي ادبي شرمنده ديگه
------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخ پوستها موقع حمله به قزوين ميگن:
آكومبا، بومبا، ياكومبا!
وقتي كه از حمله بر ميگردند ميگن: نكن بابا، نكن بابا
anvae zede hal: 1--rooze konkour khab bemouni!! 2- sarbazi beyofti labe marz 3- vaghti dari ba yeki ashna mishi (chat) va kar be shomare mirese karetet tamoum she 4- zede hal yani ba 9/75 oftadan 5-vaghti too mashin dari efe miyay khamosh koni. 6-zede hal yani vaghty ba doost dokhtare dovomet miri biroon doost doktare avaleto bebini ba doost pesare dovomesh resturane 7-amrica ghabool nakone ke energie hastei haghe mosalame masht
be donbale kasy nabash ke betony bahash zendegy kony. be donbale kasy bash ke natony bedone on zendegy kony. :rolleye:
از تماميه دوستان بابته اين اس ام اس هاي باحال تشكر ميكنم
be torke migan amrica dare hamle mikone mige vaaaaayyy ki jolo arnoldo migirie.......
Strasboorg
11-04-2006, 23:29
ye zang bezan mobile man gom shode, ghaat nakoni ta man peydash konam.Mer30
shebahate pesare mojarad ba lebase too mashin lebas shooei chiye?
har 2tashoon too kafand!
midooni chera vaghti dokhtara az khab pa mishan cheshmashoona mimalan?
chon ke dokhtara t o k h m nadaran
leila_kl
12-04-2006, 14:21
salam azizam,halet khoobe!omidvaram harfaye indafamo kamelan jedi begiri,rastesh nemidoonam az koja shoroo konam.az oon avalin bari ke behet salam kardamo az hamoon lahze ehsasamo azat ghayem kardam,azoon lahzehayi ke ehsas mikardam ba tamame vooojoodam hormo garmaye vojoodeto roo tamame tanam ehsas mikonamo vali joratesho nadashtam bet begam,ya azoon lahzeyi ke cheshamo dookhte boodam be idit ta tooye khialatam cheragheto roshan konamo bet begam,bet begam oon harfio ke kheyly vaghte 2 delame,bet begam oon boghzio ke kheyly vaghte galoomo por karde,vali hala mikham delamo bezanam be darya ,mikham dad bezanam ta khoda ham beshnave,azizam bavarkon ino ba tamame vojood va az amaghe taham bet migam>ta hala hichkio 2zendegim be inshedat sare kar nazasht e boodam
leila_kl
12-04-2006, 14:22
يه روز يه زنه سه نفر و مياره تو خونه . بهشون ميگه اگه كسي اومد بريد تو گوني . بعد شوهر زنه ميرسه . اون سه تا ميرن تو گوني . مرده مياد يه لكد ميزنه به گوني اول . صداي گردو در مياره . به دومي ميزنه صداي نون خشك ميده . به سومي ميزنه . صدايي نمياد . دوباره ميزنه بازم صدا نميده . چند بار ديگه ميزنه . يارو شاكي ميشه مياد بيرون ميگه : كره خر ، آرده ، آرد صدا نداره
leila_kl
12-04-2006, 14:22
تركه ميره بانك وام بگيره ضامن نداشته منفجر ميشه
امسال جنیفر لوپز بیمه کونش رو تمدید نکرد
آخه تازه فهمیده کسیکه از عقب میزنه مقصره.
m-s-rayaneh
12-04-2006, 19:39
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T ... V W X Y Z
.
Midoni Jaye U Kojast? To Ghalb man
Mehdi_Full
12-04-2006, 21:34
آقا داشتم sms (جوكها ) رو ميخوندم , حال كردم .
دوره ميدونه قزوين ملتو دولا كرده بودن يكي ميپرسه اينا چين ؟ ميگه اينا جوايز بانك ملي هستن !!!
): be torke migan ajab mamlekate khartookhari darim , mige : " are baba , man 3 bar raftam sarbazi kasi nafahmid
Ghanoon 144 niyoton:
hargah jesmi bar khalafe jazebeye zamin az roye zamin boland shod,shalvareto bekesh bala va bodo!
alibh3444
13-04-2006, 08:16
تو تو قلب من جاداري
<<تو تو رگ هاي من جريان داري
رفتم پيش دكتر .گفت تو انگل داري
دنيا رو بدون خانمها تصور کنيد بازارها خلوت پولها اضافه خيابونها خلوت شيطون بي کار مخابرات ورشکسته همه ميرن بهشت
shazdeh23
13-04-2006, 08:36
torke mire joloye ayne k i..... boland mishe. barmigarde be k i... mige bekhab khodiye
ببخشید بی ادبی بود!
ghanon 11nyioton:
har vaght dastet bere laye dar sorat sout az sorat noor bishtar mishe:D
shazdeh23
13-04-2006, 08:46
منبع:كلوب (mosahebe ba siavash ghomeishi )
سلام.آقا ما اومديم يه ابتکاري کرديم و يه مصاحبه خيالي با سياوش قميشي ترتيب داديم.پيشنهاد مي کنم که حتما بخونيد.
- سلام آقاي قميشي.
* سلام.
- لطفا خودتونوکامل معرفي کنيد.
* من همونم که هميشه غم و غصش بي شماره، اوني که تنها ترينه، حتي سايه هم نداره
- چند سال سن داريد؟
*مبر ز موي سپيدم، گمان به عمر دراز،جوان به حادثه اي پير مي شود گاهي.
- زندگي براي شما در غربت چگونه است؟
* دل هيچکي مثل من غربت اينجا رو نداره، ديگه حرفهاي علاقه همه مردن تو دلم.
-اوقات فراغت خودتونو بيشتر چه جوري مي گذرونيد؟
* روي سکوي کنار پنجره ،همه شب جاي منه. چند ورق کاغذ و يک دونه قلم، هميشه يار منه.
- نظرتون درباره ايران و بازگشت به ايران چيه؟
* مگه ميشه، مگه ميشه، مگه ميشه ترک وطن کرد؟ توي غربت عمري رو سرکرد؟
-نظرتون راجع به مردم واطرافيانتون در آمريکا چيه؟
* چه مي دونن به چي ميگن، ستاره چه مي دونن دنيا کيا بهاره، چه مي دونن عاشق ميشه چه آسون، پرنده توي بارون
-اقاي قميشي اگه ميشه زندگي رو براي ما تعريف کنيد.
* اي بابا!چه سوالهاي سختي مي پرسيد.
- اگه ميشه جواب بديد.
* زندگي يعني چکيدن، همچو شمع از گرمي عشق، زندگي يعني لطافت، گم شدن در نرمي عشق.
- اگه ميشه عشق و عاشقي رو هم تعريف کنيد.
*و عاشق گشتن و عاشق نمودن سخت دشوار است.
- و محبت رو!
*غريبه توي غربت، نگي چي شد محبت، بگي مي گن ديوونست، حرفاش چه بچه گونست.
-سياوش جان تو غربت چه چيز هايي رو ياد گرفتيد؟
*يادمون دادن که اينجا، زندگي رو سخت نگيريم. از غم ويروني تو، روزي صد دفعه نميريم. يادمون دادن که ياد، سوختن خونه نيفتيم، خواب بود هرچي که ديديم، باد بود هر چي شنفتيم.
-در زندگي چند بار عاشق شديد؟يا بهتر بگم تا حالا عاشق شديد؟
* باور ما نمي شود، در سر ما نمي رود، از گذر سينه ما، يار دگر گذر کند.
- پس توي غربت يارو ياور شما کيه؟
*با هر که سخن گفتم، در خود گره اي گم بود، چون کرم شبان تابان، مي تابي و مي تابم. بر هر که نظر کردم، گريان و پريشان بود. چون ابر سبک باران، مي باري و مي بارم.
-اقاي قميشي نظرتون در مورد ايرون و ايروني چيه؟
*ايروني ساقه و برگ و ريشه، ساقه از ريشه جدا نميشه.................ايروني برقراره هميشه، هيچکي مثل ايروني نميشه.
- بهترين البومتون؟
*حادثه عزيز من، تنها تو موندني شدي، بين همه ترانه هام، تنها تو خوندني شدي.
- قصد داريد تا کي به کارتون ادامه بديد؟
*من آخرين رهگذرم، تو اين خيابون بلند. دير اومدم که زود برم، دل به صداي من نبند.
-يک نصيحت براي طرفداراتون...؟
*مگذار که ياد مارا، طعم تلخ اين حقيقت ببرد. اين حقيقت است که از دل برود، هر آنکه از ديده رود.
- و اما حرف آخر؟
*الهي دل خوشي باشه پناهت، گل هاي رازقي تن پوش راهت، الهي خوش خبر باشه قناري، بخون تا خروس خون چشم به راهت.
.........
خوب.اميدوارم که از اين مصاحبه خيالي خوشتون اومده باشه.
عباس جان این SMS بود؟ :blink: گوشي من كه اين همه كاراكتر رو قبول نمي كنه!!!!! :blush:
رويا خانوم
13-04-2006, 10:15
اي که در را به رويم بستي و پا روي عشقم گذاشتي... :wub: :wub:
خوب مسخره ه ه دستم لاي در مونده :weird: :weird:
تست کنکور هنر: اولين هنري که پس از ديدن چهره آرايش کرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر ميشود چيست؟ الف: مينياتور. ب: صافکاري، بتونه کاري و نقاشي اتومبيل!!!! ج: دوپينگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نميکنم
انرژی ذغالی روزی به پایان میرسد ما خواهان فناوری هسته ای می باشیم (فدراسیون وافوریهایه ایران) :puke: :blink:
ehsan6630
13-04-2006, 12:49
خبر دیروز :
یک زن در یکی از پارک های رشت در حال دویدن بود که به وی تجاوز کردند!
خبر امروز :
هزاران زن در پارک رشت دویدند!!!
ehsan6630
13-04-2006, 12:50
تو سفیدی من سیاه تو به زیر من بیا
من بجنبم تو نجنب تا که آب من بیاد
...
...
...چرا فکر بد می کنی؟
اینا رو خودکار مشکی به کاغذ میگه!!!
ehsan6630
13-04-2006, 12:52
دلم می خواد بخورمت... نه اینکه فکر کنی عاشقتم... نه اینکه فکر کنی دوست دارم... نه... فقط واسه اینکه یه گهی خورده باشم!!!
ehsan6630
13-04-2006, 12:53
آخرین فتوای مراجع قم صادر شد :
احتیاط واجب بر آن است که مسافر در قزوین نماز را نشسته بخواند
ehsan6630
13-04-2006, 12:53
یارو تلویزیونشونو روشن می کنه. میزنه کانال ۱ : قرآن... کانال ۲ : قرآن... کانال ۳ : قرآن... ۴ : قرآن... ۵ : قرآن........ پا میشه تلویزیونو ماچ می کنه میذاره تو تاغچه!!!
ehsan6630
13-04-2006, 12:54
شوهر : بچه به مامان بگو امشب میریم شمال!
زن که پریود بوده : به بابات بگو جاده بارونیه!
شوهر : به مامان بگو از راه قزوین می ریم!!!
ehsan6630
13-04-2006, 12:55
لره تیپ میزنه میره تو خیابون دختره بهش میگه بخورمت لره میگه این گه خوریا به تو نیومده
ehsan6630
13-04-2006, 12:58
به ترکه میگن دوست داری اسم زنت چی باشه؟ میگه امرسان... میگن چرا؟ زیبا جادار مطمئن
ehsan6630
13-04-2006, 12:59
یک آلمانی به یه قزوینی میگه : قزوین کجاست؟ جواب میده اگه ...ونت میخاره همین جا...
ehsan6630
13-04-2006, 13:00
یه روز رشتیه می خواد حال بچه محلشونو بگیره میره یه زن ایدزی می گیره...
WaTeRsTyLeR
13-04-2006, 14:40
vaghty dari fekr mikoni ke man daram fekr mikonam keto dary fekr mikoni keman be chi fekr mikonam delam mikhad ke fekr koni ke man beto fekr mikonam
WaTeRsTyLeR
13-04-2006, 14:41
اي که در را به رويم بستي و پا روي عشقم گذاشتي
بابا جون دستم لاي در مونده
WaTeRsTyLeR
13-04-2006, 14:41
تو در قلب من جا داری... تو در رگ من جا داری... . .
رفتم دکتر گفت انگل داری...
cheshat mese darya mimone pas bezar jorabamo tosh beshoram
): mikham bokhoramet na bekhatere inke banamaki na be khatere inke shirini na be khatere akhlaghet.... vase inke to zendegim ye gohi khorde basham
namaz khoondane motada: beshme rahim,ghoflo dad be ahad,ahad dad be samad, lam dad invar,ham dad onvar, vel kon baba kofresh daroomad
مي گن همه چيز زير باران قشنگ ميشه
تو هم برو زير باران شايد فرجي شد
woman:kheili bozorge!!! man:adat mikonin! Woman: AZ posht Dard mikone! Man: JA baz mikone! woman:nemikham! man:bozorge!?! woman:are! man:mikhayd ye kafshe dige biaram
jashnvareye filme rasht : 1-ta hala babato didi? 2- do pedar zire yek saghf 3- man hasan 15 pedar daram 4- dishab mamanet khunamoon bud ayda!
salha bud ke tu ra mikardam hame shab ta be sahargah doa
yad dari ke be man midadi darse azadegiyo mehro vafa
hame kardandchera man nakonam vasfe roye zibaye to ra?
ta tah daste foru khaham kard khnajar khod be gelugah
raniye jadid khordi?
shir ba khordehaye pestoon!!!!!!!
ببخشید یه ذره بی ادبی بودا
اطلاعيه وزارت سلامتي: از اين پس براي گرفتن بليت هواپيما علاوه بر ارائه شناسنامه به ارائه وصيتنامه هم احتياج است
يه مورچه عاشق دختر همسايه ميشه، بعد از يك هفته ميفهمه كه چايي خشك بوده
قزوينيه كنار زمين فوتبال خوابيده بوده، بهش ميگن: پاشو برو تو زمين، بازي شروع شده. ميگه: من برانكاردم
تركه ميره آمپول بزنه، تا دكتر سوزن رو ميزنه، پا ميشه داد ميزنه: حيوون، مگه كوري، سوراخ به اين گندگي، چرا ميزني بغلش؟
جرايد: كتاب فارسي مدارس بومي ميشود...
مشهد: آن مرد با شمع آمد،
اصفهان: آن مرد پول دارد،
آبادان: آن مرد آن شب با عينك ريبن آمد،
شيراز: آن مرد حال نداشت و نيامد،
سنندج: آن مرد سبيل دارد،
زاهدان: آن مرد را كشتند،
اردبيل: آن مرد بار بُرد،
قزوين: آن مرد با يک بچه آمد،
رشت: آن مرد رفت، بابا آمد
ترکه میره پرنده فروشی طوطی بخره یه جغد میکنن تو پاچش. میاد خونه بعد یه مدتی دوستش میاد پیشش میگه: طوطیت حرف هم میزنه؟ میگه: حرف نمیزنه، خوب دقت میکنه!!
قزوينيا به فرهنگستان لغت فارسي اعتراض ميكنن كه چرا شما به "ن" ميگين نون ولي به "ك" ميگين كاف!!
توي يه تاكسي يه زنه با بچهاش و يه مرد تنها نشسته بودن زنه ميخواسته به بچهاش شكلات بده ، هي ميگه : ميخوري يا بدم اين آقا بخوره ميخوري يا بدم اين آقا بخوره ، 5 دقيقه همينجوري ميگذره . آخرش مرده شاكي ميشه به بچهه ميگه : عزيزم تكليف مارو روشن كن اگه ميخوريش من پياده شم ، سه تا كوچه از خونمون گذشته
به ترکه میگن چرا اینقدر Cd یت خش داره ؟میگه : آخه آهنگای خوبشو علامت زدم
تاريخ تكرار مي شود:
موفقيت در 4 سالگي يعني خيس نكردن شلوار
موفقيت در 12 سالگي يعني پيدا كردن دوست
موفقيت در 18 سالگي يعني داشتن گواهينامه
موفقيت در 20 سالگي يعني امكان ازدواج
موفقيت در 35 سالگي يعني پول داشتن
موفقيت در 50 سالگي يعني پول داشتن
موفقيت در 65 سالگي يعني امكان ازدواج
موفقيت در 70 سالگي يعني داشتن گواهينامه
موفقيت در 75 سالگي يعني پيدا كردن دوست
موفقيت در 80 سالگي يعني خيس نكردن شلوار
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
shahabstar
14-04-2006, 15:48
akharin dokme korset ke be dandan va shod/ ya ali goftimo eshgh aghaz shod
shahabstar
14-04-2006, 15:50
midoni farghe to ba gav chie? ... narahat nasho baba shokhi kardam. farghi nadarid
shahabstar
14-04-2006, 15:52
yaro to tovalet bode bachash zang mizane mige kojaee ? yaro mige ye jaee.bachash mige maman goft nohar nadarim harja hasty hamonja ye chizy bokhor
shahabstar
14-04-2006, 15:54
emroz roze hemayat az bimarane govareshie : GOZO ROZET MOBARAK
shahabstar
14-04-2006, 16:04
zemestan 2bare miayad bahar 2bare tekrar mishavad amma to hich vaght tekrar nemishavii chon khoda 1 eshtebaho 2 bar tekrar nemikone
ميگما اگه سني اينجا نداريم بگم....جاتون خالي عمر كشون داشتيم...
شعراي عمر كشون رو ميخوام بكشم تو گوشي هاي موبايل ....
فردا ايشالاه...
هر چند اين تاپيك جاي اين حرفها نيست ولي
اولا ما اينجا سني هم نداشته باشيم تو خجالت نمي كشي اين چيزها رو مي نويسي
دوما حضرت عمر جزئ عشره مبشره هستند يعني ده نفري كه به بهشت بشارت داده شده اند
سوما يادتون نره كه يك ميليارد و پونصد ميليون مسلمان دنيا اهل سنتن و اهل تشيع به صد ميليون نفر هم نمي رسن
چهارما واقعا براتون متاسفم
ترکه میره پرنده فروشی طوطی بخره یه جغد میکنن تو پاچش. میاد خونه بعد یه مدتی دوستش میاد پیشش میگه: طوطیت حرف هم میزنه؟ میگه: حرف نمیزنه، خوب دقت میکنه!!
قزوينيا به فرهنگستان لغت فارسي اعتراض ميكنن كه چرا شما به "ن" ميگين نون ولي به "ك" ميگين كاف!!
توي يه تاكسي يه زنه با بچهاش و يه مرد تنها نشسته بودن زنه ميخواسته به بچهاش شكلات بده ، هي ميگه : ميخوري يا بدم اين آقا بخوره ميخوري يا بدم اين آقا بخوره ، 5 دقيقه همينجوري ميگذره . آخرش مرده شاكي ميشه به بچهه ميگه : عزيزم تكليف مارو روشن كن اگه ميخوريش من پياده شم ، سه تا كوچه از خونمون گذشته
به ترکه میگن چرا اینقدر Cd یت خش داره ؟میگه : آخه آهنگای خوبشو علامت زدم
مرسي سينا جان گل كاشتي
مرسي سينا جان گل كاشتي
خواهش میکنم البته این ها ماله یک وبلاگ هست که من اونا رو گذاشتم اینجا چون وبلاگش فیلتره من کپی کردم اینجا یعنی حق کپی رایت رو رعایت کردم :blush: :blink: :blush: :blink: :blush:
hich vagt shabe jomeee doa nakon
chon ingad paa ro asemon hast ke dasteye to dide nemishe
test your mind.
I+opposite of w +initial of ice+ twice the letter b 4 t +3/4 of x +(1-1) +topless0
if u understand let me know
1 rooz 1 khareji mire zoorkhoone
mibine taraf dare shena mire
mige:
sorry sir but i think that she hade gone
Marg az Zendegi Porsid : An Chist Ke Baes Mishavad To Shirin Va Man Talkh Jelveh Konam ? Zendegi Labkhandi Zado Goft : DorooghHaei Ke Dar Man Nahofte Hast, Va Haghighati Ke to Dar Vojoodat.dari
coolboy6929
15-04-2006, 10:18
hich vagt shabe jomeee doa nakon
chon ingad paa ro asemon hast ke dasteye to dide nemishe
Kheili khoob bood, Eival
midooni farghe to ba ezrayil baram chiye ???? age man ezrayilo bebinam mimiram, vali age toro nabinam mimiram
Torke az Lore miporse chand salete? Lore:227sal. Torke:yani chi mage mishe? Lore: mage nagoftan az in be bad raghame aval tekrar mishe? Torke:khare in male Tehrane na shahresta
zarbolmasal haye gazvivi:
1: ba ye ko.. bahar nemishe
2:har ko..i ye boyii dare
3:ko..e nagd beh az ko..e nesie
4:ko.. dade az k.. siaho sefid mitarsad
5:ba ko.. ko.. goftan kamare adam khali nemishe
6:ko.. dade ra tadbir nist
7:hich ko..i nemige man gohiam
8:ko.. baraye dadane,, ridan bahonaaast
روي تو يه حساب ديگه ميكردم.
ناراحت نشو ولي تازه فهميدم تو يه ادم 2رو هستي.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يه روت ماهه و يه روت گل
masoud khan
15-04-2006, 19:15
اقا دست همه درد نكنه علي
yerooz ye turke lenz mizare mire jangal hame negash mikonan mige chie mage tahala ahoo nadidid? Get it?
زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي
تركه ميخواسته زير بارون خيس نشه، هي جاخالي ميداده!
از تركه پرسيدند: سختترين روزهاي زندگيت كي بوده؟ ميگه: چهار روز اول عروسيم! ميگن: چرا؟ ميگه: چون خجالت ميكشيدم باد صدادار ول كنم!
ده درصد دلم تنگه، بيست درصد يادتم، سي درصد ميخوامت، چهل درصد بيقرارم، پنجاه درصد دل نگرانم، شصت درصد حواسم بهته، هفتاد درصد ديوونتم، هشتاد درصد نوكرتم، نود درصد دوست دارم، صد درصد سر كاري
test your mind.
I+opposite of w +initial of ice+ twice the letter b 4 t +3/4 of x +(1-1) +topless0
حضرت نوح قرص ايكس ميتركونه، به جاي كشتي، زيردريايي ميسازه
تركه ميره جوراب فروشي و ميگه: آقا من يه جوراب ميخوام. فروشنده ميگه: مردونه؟ تركه دستشو دراز ميكنه و با فروشنده دست ميده و ميگه: مردونه!
رشتيه به زنش ميگه: اگه بعد از مرگ من بهم خيانت كني، من تنم تو قبر ميلرزهها! خلاصه رشتيه ميميره و بعد از يك ماه توي اون دنيا بهش ميگن: اصغر ويبره
تركه ميره مكه، توي حياط كعبه حسابي جوگير ميشه و شروع ميكنه به سينه زدن و ميگه: واي خدا كشته شد!
امام جمعه قزوين دير ميرسه به نماز و همه سر ركوع بودند، يه دفعه چشمش ميافته به جمعيت و ميگه: من و اينهمه خوشبختي محاله، محاله، محاله!
atolympic
16-04-2006, 09:51
be yeki migan nazaret dar mored enerjiye haste'ee chiye?
mige mesle zane dovom mimune....
hagh mosalame mast vali ejaze ye dast yabi ro be ma nemidan!!!!!!!
ehsan6630
16-04-2006, 17:00
test your mind.
خيلي جالب بود !!!!!
جوابش معلومه كه : I Miss you
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Agar khastare mohajerat be USA hastid ta 30 May sale 2006 ba ma tamas begirid <Heiate ghazhaye vahshiye mohajer>!!
be torke migan boro ba arre barghi 1000 ta derakht bekan mire 996 ta mikane khaste mishe migan chera neshasty roshanesh kon 4 ta dige ham bekan mige mage roshanam mishe ??
ايرانيها را به چهار طريق مي توان شناخت 1- زير شلواري راه راه آبي دارند 2- وقتي بستي ليواني را باز مي كنند درش را ليس ميزنند 3هر بار كه يك قلوپ نوشابه ميخورند به شيشه نگاه مي كنند4- تو چهارچوب در وا مي ايستند و ميگند بفرماييد تو
Hamid110
17-04-2006, 09:45
دو سال پیش ساله گاو بود جنون گاوی امد پارسال ساله خروس بود آنفلانزای مرغی اومد از ما گفتن امسال ساله سگه تا واکسنه هاری گرون نشده برید بزنید
donya 3 rokn dare : 1)aslan ashegh nasho.2)age ashegh shodi vase mashooghet bemir.3)age mordi khak bar sare bijanbat konan
Baba kojai?Nisti?Turisti?Amperyalisti?Komonisti?Fashist i?Demokratisti?Khodayi nakarde mariz ke nisti?Rasti,to khodet nomreye BISTI 20ti..!!!
kotobe dabestan az sale dige mishe mahali -->Tehran : baba ba 206 amad!,Ghom : baba ba tasbih amad!,Tabriz : baba ba barbari amad, Rasht : an mard raft baba amad
bahar dobare miyad,zemestan ham dobare miyad ama kasi mesle to hich vaght be donya nemiyad chon khoda ye eshtebaho 2bar tekrar nemikone
خیلی با حال بود...من به رفقا پیشنهاد میکنم اگر پستهای قبلی این دوستمون رو نخوندن حتما بخونن قزوین رو ترکوندن ایشون...
ممنون :laughing:
مرسي ممنون دوست عزيز
خيلي جالب بود !!!!!
جوابش معلومه كه : I Miss you
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
تبريك مي گم شما خيلي باهوش هستيد
اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است ." ايتاليايي ها ميگن: "عشق يعني ترس از دست دادن تو !" ايراني ها ميگن : "عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود
چرا مردها دارای وجدان پاکی هستند؟
به این دلیل که هیچ گاه از آن استفاده نمی کنند
چرا مردها هميشه خوشحال هستند؟
چون آدم های بي خيال فقط می خندند
چرا روانکاوی مردها خیلی سریع تر نسبت به خانم ها انجام می پذیرد؟
زیرا هنگامیکه زمان بازگشت به دوران کودکی فرا می رسد، مردها همان جا قرار دارند
قزوينيه كنار دريا واستاده بوده، ميبينه يك بچهه داره پشتشو ميخارونه. ميگه: بالامجان، خوردهكاري هم قبول ميكنيم ها!!
يه تركه تو قزوين ميگوزه قزوينيها دنبالش ميكنن ميگن بوق زدي بايد سوار كني
اينجا جوك بيشتر از اس ام اسه
Yad Dari Ke To Ra Mikardam?!..........Hame Shab Ta Be Sahar Gah 2A ?!
Yad Dari Ke Be Man Midadi?!...........Darse Eshgho Honaro Sedgho Safa?!
Har Shab Az Bahre To Rast Mikardam..........Daste Hajat Be Dargahe Khoda!!
Dastmali Bede Ta Pak Konam..........AragheKhastegi Az Roooye Shoma!!
Marde Too Ye Koocheye Khalvat Be Ye 2khtare Khoshgel Mige : Doost Dari Bebooooooosamet?!
2khtare Mige : NAKHEYR !!
Marde Mige : Vase khodet Goftam Man Ke ZAN Daram....!! ))
Azizam To Fogholadei...
Hameye Karhato Be Behtarin Nahv Anjam Midi...
To Harf Nadari...
To Behtarini....
(Smse Talghini Baraye Mongola!!)
. Vaghti Hasti,Nistam.....Vaghti Nisti,Hastam.....Vaghti Hastam,Nisti......Vaghti Nistam Hasti......Ey Hameye Nist Shodeye Hastie Man, Hastie Man Nist Mishavad Vaghti To Nisti.........)))
Ta Hala Ye Bache Meymo0on Ro Too Ye Pelastik Didi?
Age Javabet Manfiye Ye Negahi Be Gavahi Namat Bokon...)))))
آخرین مهلت خروج افغانی ها از کشور ۳۰ فروردین ناقلا یه دفعه بی خداحافظی نری
Vaghti Hasti,Nistam.....Vaghti Nisti,Hastam.....Vaghti Hastam,Nisti......Vaghti Nistam Hasti......Ey Hameye Nist Shodeye Hastie Man, Hastie Man Nist Mishavad Vaghti To Nisti.........
Hamid110
18-04-2006, 20:53
يه روز شادمهر عقيلی يه بخاری ميخره! بعد دستش ميخوره به بخاری و دستش ميسوزه! فردا ميره بخاريش رو ميفرشه اما اون شب که ميخوابه بخاريه مياد به خوابش و ميگه: وقتی... ديدی که سوختی... رفتي و ما رو فروختی ...
Hamid110
18-04-2006, 20:54
مي دوني سيگار با اينکه مي دونه يه روزي زير پاهات له مي شه تا اخر باهات مي سوزه ؟؟؟؟ سيگارتم رفيق!!!!
mohammad_molana
18-04-2006, 21:08
سلام آقا حمید...
جوکت خیلی بیمزه بود تابلوه خودت ساختیش .... اما مطلبت خوب بود...
ممنون
مرسي حميد جان دوميه با حال بود
::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:::.: :. .:.:.:...::::.. : :.. .:.:.:.:.:
Akharin Sher az Maryam Heydarzadeh
majormajid
19-04-2006, 00:20
ترکه تو قرعه کشی بانک شرکت می کنه واسش شش ماه زندان در می یاد
با سلام من یه پیشنهاد در مورد این بخش داشتم
این که اس ام اس قشنگیش به فینگلیش بودنشه .بعدش وقتی که میخوای کپی کنی گ.شی نشوم نمیده
یا گوشی های بعضی ها ف.نت فارسی رو نمیخونه
پس بهتره که فینگلیش باشه البته بازم بچه ها بیان نظرشون رو بدن
amir khatar
19-04-2006, 00:30
بعدازاينكه كنسرت ابي تموم ميشه ملت شروع ميكنند به كف زدن و تشويق كردن يكي ميگه ابي نفستو يكي ميگه ابي صداتو
يه تركه هم ميگه ابي دهنتو
Hamid110
19-04-2006, 00:32
سلام آقا حمید...
جوکت خیلی بیمزه بود تابلوه خودت ساختیش .... اما مطلبت خوب بود...
ممنون
سلام :)
من چيزي كه تا حالا نساختم جكه :) :blink: :blush:
اين رو يكي ار دوستام به ايميلم فرستاده بود . . :blink: . !!!
ممنون از شما
مرسي حميد جان دوميه با حال بود
نظر لطفته آقا رامبد
ممنون از شما
amir khatar
19-04-2006, 00:44
تركه داشته تو اتوبان تهران قم ميرفته كه راديو اعلام ميكنه اتوموبيل هاي در حال حركت در اتوبان تهران قم توجه كنند يك اتوموبيل
در جهت مخالف درحال حركت است تركه هم كه اعصابش خورد شده بوده ميگه لامصب يكي دوتا هم كه نيستن
amir khatar
19-04-2006, 00:49
تركه شب كه ميشه ميخوابه خواب حنا بندون عروسيشو ميبينه صبح كه از خواب بلند ميشه ميبينه تو خودش ريده!!!!
amir khatar
19-04-2006, 00:55
يه تركه ميره مسابقه بيست سوالي رفيقش بهش ميگه جواب خواجه نصير الدين طوسيه اما تو يه كم لفتش بده بعد بگو تا شك نكنن طرف ميره مسابقه وميگه خواجه نصير الدين زرده -نه -خواجه نصير الدين قرمزه -نه ...... رفيقش ميبينه يارو اصلا يادش رفته ميخواد بهش كمك كنه شورتش رو كه طوسي بوده نشون ميده تركه يه كم فكر ميكنه وميگه آها خواجه نصير الدين ..ونيه!!!!!!
amir khatar
19-04-2006, 01:00
به ترکه ميگن برو رو دايو استخر شيرجه بزن تو آب، بعدش بيا بالا شامپو گلرنگ رو تبليغ کن. خلاصه ميره بالا و شيرجه ميزنه، منتها از بخت بد کلش ميخوره به کف استخر... بعد يك مدت بالاخره مياد بالا، رو ميكنه به دوربين، ميگه: ميخوام سالاد درست کنم
amir khatar
19-04-2006, 01:05
يه نفر به يه تركه ميگه آقا كبريت داري؟ تركه دو دستي ميزنه به سينشو همينجوري مياد تا كمرش (تريپ دنبال كبريت گشتن) ميگه : نه ولي عجب بدني دارم!!!!
amir khatar
19-04-2006, 01:12
به تركه ميگن چند تا بچه داري ؟ ميگه 2 تا . ميپرسن: كدومش بزرگتره؟ ميگه: خوب اوليش
تركه ميره پرورش اندام ، اسب ميشه
تركه ميخوره زمين، ...هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره
amir khatar
19-04-2006, 01:13
زن تركه حامله بوده، ميبرنش سونوگرافي كه جنسيت بچه رو معلوم كنند. خلاصه زنه و يارو دكتره ميرن تو اتاق و بعد يك ربع دكتره مياد بيرون، به تركه ميگه: مژده بده، بچهت دختره. تركه خيلي حال ميكنه، ميگه: آخــــييـي.. آقاي دكتر بپرس اسمش چيه؟!!
amir khatar
19-04-2006, 01:21
يه تركه ميره استاديوم تو استاديوم همش بالاسرش نگاه ميكرد بهش ميگن بنده خدا چرا مسابقه رو نمي بيني ميگه : ايلده دنبال كلمه زنده ميگردم
لره داشته تو لسآنجلس قدم ميزده، يهو داريوش رو ميبينه، بدو بدو ميره جلو، ميگه: سلام آقا داريوش! داريوش ميگه: سلام هموطن! لره كف ميكنه، ميگه: اوووف! عجب كيفيتي!
يك قزويني انگشتت مي سوزه سكته مي كنه!!!!!!!!!1
علي دايي ميره اردبيل نون بگيره، چادر سرش ميكنه تا اونو نشناسن تو صف خودشو ميچسبونه به يه خانم تپل خانومه ميگه: علي ول كن منم رضازاده
پيرزنه با پسرش نشسته بوده اختلاط مي كردن. بعد ننه هه به پسرش ميگه من نميدونم اين آمريكا با اين همه توپ و تانكش چه جوري از ويتنام شكست خورد. پسره ميگه آخه لامصبا اين ويتنامي ها ، شبا از پشت حمله مي كردن آمريكايي ها غافل گير ميشدن ... يهو پيرزنه شروع ميكنه گريه كردن!! پسره ميگه ننه چرا گريه ميكني؟ ميگه ياد بابات افتادم پنجاه سال ويتنامي بود و من خبر نداشتم!!!!
يارو اِواهه داشته سلانه سلانه از يك خيابون ميگذشته، يك كاميونه منتظر بوده كه رد شه. راننده كاميونه هي بوق ميزنه، يارو اهميت نميده. آخر رانندهه سرشو از پنجره ميكنه بيرون، ميگه: هـوي.. بچه كوني! يا ازونجا رد شو، يا پياده ميشم ميگيرم ميكنمت! اواهه هم برميگرده ميگه: آخه چقدر حرف، چقدر وعده؟
فرمانده به رشتيه ميگه: اين چيه دستته؟ ميگه: ناموسمه قربان. فرمانده ميگه: نه احمق! اين تفنگته. به كسي نديش ها!
تا حالا شبدر خوردي؟
اگه شبدر بيارم مي خوري؟
100% اگه شبدر بيارم نميخوري؟
حالا كه شب در بيارم نمي خوري پس روز در مي يارم تا بخوري
coolboy6929
19-04-2006, 12:27
بابا خیلی بی مزه شدین
Hamid110
19-04-2006, 15:56
magmagf سلام دوست عزيز
خوب رل تاپيك رو گرفتي دستت
لطفا در فرستادن اس ام اس كمي دقت كن
توي اين فروم از تمام اقشار هستند
اگه اسم تاپيك رو بخوني ميفهمي چي گفته
تاپيك آزاد كه نيستش . . . .
ممنون
king viva
19-04-2006, 16:00
شبه 4شنبه است برايه غافل کردن اموات جمين صلوات
king viva
19-04-2006, 16:03
المپيک هوزه الميه قم
پرتاب امامه
پرش با ابا
پرش از منبر
king viva
19-04-2006, 16:04
D
.
.
Do
Dos
Dose
Doset
Doseta=6ta
اگربراي يک کار غلط هزار دليل درست بياوري مي شود هزار و يک غلط - ابو علي سينا
desperado
19-04-2006, 19:43
دهقان پير كنار گاو اهن فرسوده اش ايستاده بود و به مزرعه شخم نخورده اش مينگريست و همچنان منتظر بود چون (گاوش) داشت smsمیخوند!!!!
desperado
19-04-2006, 19:53
گنچشکه داشت توی هوای سرد زمستون پرواز میکرد .از سرما یخ میزنه میوفته روی زمین. یه گاو داشته رد میشده از قضا یه تاپاله گرم میندازه رو گنجشکه!! گنجشکه گرم میشه شروع میکنه به جیک جیک ردن!! یه گربهه صداشو میشنوه میاد از تو تاپاله درش میاره و میخوردش!! حالا نتیجه داستان:
هر کی روت( میرینه )دشمنت نیست!!
هر کی از ( گه )درت میاره دوستت نیست!!
هر وقت تا گلو تو (گه) فرو رفتی حداقل ساکت شو و جیک جیک نکن!!!
سلام دوستان
امروز آخرين روز حضور من تو فروم هست و متاسفانه تا مدتي (نه چندان كم)نميتونم به فروم بيام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز يه اس ام اس برام اومد كه گفتم بگم اگه تكراري بود شرمنده:اون چه كلمه اي هست كه اولش ك هست و آخرش ر و اگه زيرش بخوابي خيلي حال ميده:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب:كولر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چيه كه حرف اولش ك و حرف آخرش س هست و خيلي هم خوش مزه هست:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب:كالباس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
mona2006
19-04-2006, 22:34
به یه ترکه میگن تا حالا چین رفتی؟
میگه آره !
میگن خوب یه خیابون معروفش رو نام ببر ببینیم !
یه کم فکر کرد
گفت خیابون شهید بروسلی
از يه تركه ميپرسند: چهار شيش تا؟ تركه يه كم فكر ميكنه، مغزش رگ به رگ ميشه!
به تركه آب ميدن جاي مشروب، مست ميكنه و عربده ميكشه! ميگن: بابا جون اوني كه خوردي آب بود، ميگه: ديگه دير گفتيد، منو گرفته!
استاد كلاس تشريح پزشكي روي تخته عكس دستگاه تناسلي خانمها رو ميكشيده كه درس بده، يه دفعه تركه ميزنه زير خنده! استاد ميگه: تا حالا ... نديدي؟ تركه ميگه: چرا ديدم، ولي ... كش با تحصيلات عاليه نديدم!
يه قزوينيه توي صف آخر نماز جمعه بوده، تو سجده آخر، يه كم زودتر از بقيه بلند ميشه، يه دفعه با هيجان ميگه: خدايا، به خاطر اين دو ركعت نماز، من مستحق اينه همه نعمت نيستم!
رشتيه تمام عمرش، عمل زناشوييشو با آلت مصنوعي انجام ميداده، بعد از سي سال زنش ميفهمه و بهش ميگه: خيلي مادر ... هستي! رشتيه هم ميگه: خودت مادر ... هستي كه با اين آلت مصنوعي، پنج تا شكم زاييدي!
به تركه آبنبات پولكي ميدن، ميخوره و ميگه: يه وقت نگيد تركا خرن چيزي نميفهمند، اين چيپسي كه به من داديد شيرين بود!
تركه داشته فيلم سوپر ميديده، يه دفعه زنش مياد، تركه ميگه: واي، بيا ببين اين اسرائيليهاي كافر با فلسطينيها چيكار ميكنند!
به رشتيه ميگن: اون چيه كه درازه، كلفته و اگه تحريكش كني ازش آب مياد؟ رشتيه ميگه: آوووو خوب معلومه ديگه، دماغه!
توي قزوين قيمت يك ساعت بازي بيليارد 150 تومان است ولي قيمت يك ساعت تماشاي بازي بيليارد 3500 تومان!
هر وقت دلت تنگ شد جاشو با باسن گشادت عوض كن!
عزيزم تو برام مثل گل ميموني، فقط بايد يه چوب تو باسنت بكنن تا بشي يه شاخه گل!
اگه مردونگي مرده، اگه رفاقت رنگ باخته، اگه عشق ديگه معنا نداره، اگه دنيا پر نامرده، اگه آرامش ديگه خواب و خياله، تو چيكار داري؟ باسنت رو بده!
kaivan_22
20-04-2006, 11:10
سه تا ترکه دیر به قطار میرسن. دنبالش میدون. دو تاشون سوار میشن، سومی نمیتوته و شروع میکنه به خندیدن. ازش میپرسن چرا میخندی؟
میگه: آخه اونها اومده بودن بدرقه من!!!
kaivan_22
20-04-2006, 11:13
تركه داشته زنشو كتك ميزده بهش ميگن مگه زنت چيكار كرده
تركه ميگه اگه ميدونستم چيكار كرده كه ميكشتمش
kaivan_22
20-04-2006, 11:18
[زي ذي نامه ]
بارالهي: به مردان در خانه ات . به آن زن ذليلان فرزانه ات . به آنانكه در بچه داري تكند . يلان عوض كردن پوشكند . به آنانكه با ذوق و شوق تمام . به مادر زن خود بگويند : مامان . به آنانكه دامن رفو ميكنند . زبعد رفو اتو ميكنند . به آن قرمه سبزي پزان قدر . به آن مادران به ظاهر پدر . الهي : به آه دل زن ذليل . به اشك چشمان ممد سبيل " كه ما را بر اين عهد كن استوار . از زن ذليلي مكن بركنار
و خداوند عشق را افريد ... تا پليس 110 بيکار نباشد
amir khatar
20-04-2006, 16:58
دریای غم ساحل ندارد.تركاهمشو آسفالت کردند
amir khatar
20-04-2006, 17:00
از رشتي يه مي پرسن: چند تا بچه داري ؟ ميگه: 7تا ميپرسن: اسماشون يادت نمي ره ؟ رشتي يه مي گه: اسماشون نه ولي بعضي وقتا فاميلشون يادم مي ره !!!
amir khatar
20-04-2006, 17:04
يه انگشتر ميره قزوين النگو بر ميگرده
amir khatar
20-04-2006, 17:05
اصفهانيه نذر كرده بود كه هزارتا صلوات بفرسه ميره دم ورزشگاه آزادي مي گه جميعن صلوات
amir khatar
20-04-2006, 17:09
به يكي عكس دايناسور نشون ميدن . ميگن شما تو ولايتتون به اين چي ميگين ...گفت ما غلط ميكنيم به اين چيزي بگيم.
amir khatar
20-04-2006, 17:10
يه بچه توي قزوين گم ميشه پليس اعلام ميكنه كه هركي اين بچه را پيدا كرده امشب را كه هيچ ولي فردا شب بياد تحويلش بده تا ما پس فردا اون را به خونواده اش تحويل بديم
amir khatar
20-04-2006, 17:14
دوتاگوش با هم ازدواج ميكنن يكيشون كر ميشه !!!!
يه روز يه تركه داشته دنده عقب با ماشين از كوه ميرفته بالا بهش ميگن چرا دنده عقب ميري ميگه اخه مي ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتي مي خواسته پايين بياد بيز مي بينن داره دنده عقب مي ياد ميگن الان چرا دنده عقب مي ياي ميگه اخه بالاي كوه جا بوي تونستم دور بزنم
ebinem173
20-04-2006, 17:30
دوتاگوش با هم ازدواج ميكنن يكيشون كر ميشه !!!!
یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدوني فرق تو با گاو چيه؟ . . . . . . . . . . . شوخي کردم بابا ناراحت نشو هيچ فرقي ندارين
البرادعي ميره نطنز، كارگرها جمع مي شوند، ميگن اگه سوالي دارين بپرسين ، يك تركه مي ره جلو مي گه اقا شما دكترين؟ ميگه بله. ميگه واقعا دكترين؟ ميگه بله . ميگه پس چرا تو آژانس كار مي كنين؟
يه بچه توي قزوين گم ميشه پليس اعلام ميكنه كه هركي اين بچه را پيدا كرده امشب را كه هيچ ولي فردا شب بياد تحويلش بده تا ما پس فردا اون را به خونواده اش تحويل بديم
مرسي رفيق با حال بود :biggrin:
ebinem173
20-04-2006, 22:31
خواستم اسمت گل بگذارم
گفتم پژمرده میشی
خواستم خورشید بگذارم دیدم غروب میکنی
خواستم ماه بگذارم
دیدم روزا تنها میمونم
گذاشتم خایه که همیشه بهم آویزون باشی عزیزم
shabgard
21-04-2006, 00:18
ye ruz ye lore tu khab dava mikone..shabe bad ba bache mahalash mikhabe
atrin777
21-04-2006, 00:25
بچه ها چجوري ميشه اين sms ها را از روي كامپيوتر به گوشي منتقل كرد بدون اينكه تايپ كنيم
در ضمن گوشيم w550i هست .
amir khatar
21-04-2006, 00:53
مرسي رفيق با حال بود :biggrin:
خواهش ميكنم قابلي نداشت
روزگار غريبي بود، جنگلي بود که درخت نداشت،
شکارچي بود که تفنگ نداشت، تفنگش فشنگ نداشت، با تفنگي که فشنگ نداشت، مي زنه به آهويي که سرنداشت و ميندازدش تو کيسه اي که ته نداشت. اگر چه اين شعر سر و ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتنو داشت
amir khatar
21-04-2006, 01:04
يک روز يک آفتاب پرست ميره روي يک جعبه مدادرنگي هنگ مي کنه
يه مرده مياد از جوب بپره ... فيلم حركت آهسته مي شه ... مي افته تو جوب ....
amir khatar
21-04-2006, 02:01
يه اصفهاني ميره مسابقه رالي مسافر مي زنه
Be khoda migam chera aval marda ro khalgh kardi bad zana ro khalgh kardi? Mige shoma ham mikhahid Chizi benevisid aval chek nevis mikonid bad pak nevis
دوستان خوبم اين تاپيك شامل اس ام اس هاي بالاي 18 سال و خلاف قوانين انجمن نمي باشه
اين تاپيك شامل جك و لطيفه هايي كه اصلا ربطي به اس ام اس نداره نميشه منظورم دوستاني هست كه يه لطيفه قرار مي دن 25 خط
واقعا اين 25 خط رو بخواهيد اس ام اس حساب كنيد حدود 20 تا اس ام اس ميشه اين يه لطيفه
خواهش مي كنم به اين موضوعات توجه كنيد
يه قزوينيه مياد خونه و به زنش ميگه: خانم جان، يك خبر بد، يك خبر خوب! خبر بد اينكه پسرمون اواخواهر شده، خبر خوب اينكه عجب اوايي شده!
Nagoo .. Nagoo
Bare geraan budimo raftim
Nagoo .. Nagoo
Namehrabaan budimo raftim
Nagoo,
inhaa dalile mohkami nist
begoo baa digaraan budimo raftim
دوستان خوبم اين تاپيك شامل اس ام اس هاي بالاي 18 سال و خلاف قوانين انجمن نمي باشه
اين تاپيك شامل جك و لطيفه هايي كه اصلا ربطي به اس ام اس نداره نميشه منظورم دوستاني هست كه يه لطيفه قرار مي دن 25 خط
واقعا اين 25 خط رو بخواهيد اس ام اس حساب كنيد حدود 20 تا اس ام اس ميشه اين يه لطيفه
خواهش مي كنم به اين موضوعات توجه كنيد
با سلام
با حرف مافیا جان 100% موافقم
در ضمن بچه ها اگر لطف کنید فینگلیش بنویسید تا از تو اینترنت برای موبایل بفرستیم
ممنون
saeedsalimi55
22-04-2006, 10:13
آقا سینا سلام
اگر طریقه فرستادن sms از طریق اینتر نت به موبایل رو یاد بدی ممنون می شم. :) :)
__________________________________________________ ______________
اگر باور داشته باشي که مي تواني حتماً مي تواني
آقا سینا سلام
اگر طریقه فرستادن sms از طریق اینتر نت به موبایل رو یاد بدی ممنون می شم. :) :)
__________________________________________________ ______________
اگر باور داشته باشي که مي تواني حتماً مي تواني
با سلام
چند روش داره برای ارسال گه با ایدیم که این پایینه با یاهو مسنجر تماس بگیر تا کامل راهنمایت کنم
saeedsalimi55
22-04-2006, 10:49
سینا جان من الان دسترسی به مسنجر ندارم
چون در محیط کار هستم
اگر به ایمیل من یا در همین جا بفرستی متشکر می شم.
AMIR_EVILPRINCE
22-04-2006, 14:02
مشترك مورد نظر به دليل اينكه شما در سال 84 بيشترين اس ام اس سكسي را داشتيد شما را برنده ي تنديس كير بلورين مي كنيم. شركت مخابرات و پيام كوتاه
اين تاپيك شامل اس ام اس هاي بالاي 18 سال و خلاف قوانين انجمن نبايد باشه
خوبه حالا عنوان تاپيك هستش sms +18 ممنوع !
لطفاَ رعايت كنيد تا دوباره اين تاپيك بسته نشه
AMIR_EVILPRINCE
22-04-2006, 14:23
smsfarsi.MihanBlog.Com
اين تاپيك شامل اس ام اس هاي بالاي 18 سال و خلاف قوانين انجمن نبايد باشه
خوبه حالا عنوان تاپيك هستش sms +18 ممنوع !
لطفاَ رعايت كنيد تا دوباره اين تاپيك بسته نشه
با سلام
کاملا موافق
ما دوباره طاقت دوری از این تاپیکو نداریم
اگر مي خواهيد يك زندگي جديد داشته باشيد و كلا عوض شويد با تماس بگيريد
.
.
.
.
سازمان بازيافت زباله
خروسه قضيهشو گرفته بوده توي دستش ودوان دوان ميپره توي حوض وميگه: آخيش! ميگن چي شده؟ ميگه تا حالا همه جور مرغ ... بوديم جز كنتاكي!
لره تو كيوسك تلفن بوده، بيرون كه مياد ازش ميپرسند سالمه؟ ميگه: سالمه فقط آفتابه نداره
نگريستم به گريستنت، گريستم به نگريستنت، گريستم و تو نگريستي، نگريستم و تو گريستي، گريستم تا نگريستي! مخت چت كرد يا بازم بگم؟
تو اروپا از قزوينيه ميپرسند: ببينم قزوين كجاست؟ ميگه: چيه؟ اگه باسنت ميخاره، همينجاست!
يه مارمولكه ميره مشهد ميشه: «مشمولك»، ميره مكه ميشه: «حاجمولك»، ميره شاهعبدالعظيم ميشه: «شامبولك»، ميره قم ميشه: «قمبولك»، ميره قزوين ميشه: «انگولك»!
و آنگاه كه ابراهيم سر اسماعيل را بر زمين گذاشت ندا آمد كه: ابي ولش كن، تو در مقابل دوربين مخفي هستي
به يه تركه يه كلت ميدن ميگن: اين خر رو بكش! تركه ميگه: اصلا، من و برادر كشي؟
از يه لره ميپرسن: بلدي با كامپيوتر كار كني؟ ميگه: ها! ميگن: كامپيوتر رو روشن كن! ميگه: نه تا اينقدر!
mashadie zanesh o bimeye omr mikone, ghazviniye bimeye badane, rashtiye bimeye shakhse sales!
Khare zir abroosho bar midare mige man AHOOAM!
desperado
22-04-2006, 20:08
اگه ديدي تو يه جاي تاريكي!دور و برت تارهاي مشكي!گرماي زيادي هست!بادهاي شديد ميوزه!و بوهاي بدي هم مياد!!!
نترس تو توي كووون مني!!!!!!!!!!
Omran_MB
22-04-2006, 21:20
Amir_evilprince جان و بقيه دوستان موقع فرستادن جوك دقت بيشتري كنند.
واقعا اين همه تذكرها رو نمي بينيد...
Amir_evilprince جان و بقيه دوستان موقع فرستادن جوك دقت بيشتري كنند.
واقعا اين همه تذكرها رو نمي بينيد...تازه چقدر هم بی مزه هستن، اصلا ارزش خوندن هم ندارن!
من كه اين بخش سايت اگه فينگليش نباشه نگاه نميكنم
چون اس ام اس قشنگيش به فينگليش بودنش هست
در ضمن بعضي از دوستان هر اس ام اس رو تو يه پست ميفرتن كه ابن كار باعث شلوغ شدن صفحه ميشه
كاش بعضيها قبل از تايپ چند صفحه اخر رو ميخوندن................
ta hala shode yeki to ro
to yeki ro
yeki yeki ro
dote yeki ro
yeki do taro
mesle alan ke man to ro
sare kar mizaram sare kar bezare
mobile man gom shode ye zang bezan be mobile man gat nakon ta peydash konam mer30
.
/o\ _
0|
| |
hey tooo
midoni o9
< >
| |
chegad delam barat tang shode
000 000000 o
0000--------- ----------
in gard
ooo 00000 | |
midooni ghazvin chetor sham midan!!! .....sandali mizaran vali sofraro rooie zamin pahn mikonand
Khodaya
Be man rafighi bedeh ke ba man geryeh konad
dosti ke ba man bekhandad ra khodam peyda khaaham kard
Age khubi badi az ma didi, halal kon man farda bayad beram bimarestan baraye jarahie dariche ghalb. Akhe mikham ye dariche bezaram ke faghat beroye to baz she
ye kare khoob barat payda kardam to sherkate tabarok ke beri dare har khooneh 1 rob beheshoon bedi
Ye Zane Hamele Bood Too Shikamesh 2 Gholooohash Dashtan Baham Bazi Mikardan Ye Dafe Yekishoon Dad Mizane Boro Kenar BABA Oomad
----------------------------------------------
Ey azizam ey munesam ey ghashangam ey zibatarin ey khoshmaze ey heikal ey azole ey andam ey borje milad.khob behtare ke dige shortamo bala bekesham hava sarde
----------------------------------------------
Baba kojai?Nisti?Turisti?Amperyalisti?Comonisti?Fashist i?Democratisti?Khodayi nakarde mariz ke nisti?Rasti,to khode nomreye BISTI!
miduni farghe to ba gav chie?
.
.
.
.
.
shukhi kardam baba narahat nasho hich farghi nadarin !!!
Boro paiin.
.
.
.
.
.
.
.
Bazam paiin tar
.
.
.
.
hala ke ta paiin miri ashghalaro ham bezar dame dar!!!
ek
ok
ovk
vak
oak
oak
voak
voak
uovouak
uovoukovak
kovak kovak
kovak kovak
دیدی بلا خره زبونه اردک هارم یاد گرفتی
khoda korda ro mibare jahannam, fardash mibine hishki 2 jahannam nist. mire 2 behesht , mibine korde hama ro ghachaghi borde oonja
Be tork'e migan ba Swiss jomle besaz, mige mesle inke to dari az tork boodan'e man Swiss'tifade mikon'ia
يه مورچه عاشق دختر همسايشون ميشه...بعد از چهار روز مي فهمه چايي خشك بوده !!!!!!
in 2 ta ham ghadimie
be yek kermooni migan yek keleme almani harf bezan mige eshnakhtemet
be yk nafar migan ba CD jomle besaz mige chocidi baba
neyrizboys
25-04-2006, 14:36
از كساني كه اس ام اس جديد ندارند ك و ن هم قبول مي كنيم!!! ( انجمن اس ام اس بازان ايران )
be rashtie migan khunatun mard salarie ia zan salari?
mige hich kodum " MARDOM SALARIE" !!!
age delet kotak mikhad be nokate zir tavajoh kon....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DIDI DELET KOTAK MIKHAD
دمتون گرم با اين اس ام اس هاتون
قثط تو رو خدا اين قسمت رو فينگليش تايپ كنيد تا راحت تر بشه ازش كپي گرفن
vahid_shiraz
26-04-2006, 00:11
اينجا نميشه همه نوع اس ام اسي گذاشت اگه دوست داشتيت به اين websayt يه سري بزنيد
همه سايت را زيرو رو كنيد
فكر كنم تبليغ ممنوع باشه
ولي دستت درد نكنه
ساين خوبي هست
valedimer education
under function
companion nationality
members.
abrevition earillain
silver
akhe mage majboori har dari vari ke vasat miyad ta tah bekhooni?!!!!!!!!!!!!!!!11
شب شعر ...
دودول گفتا به ک و س دردم دوا کن به روی من بشین با من صفا کن
بگفتا اینچنین ک و س در جوابش که من پریود شدم با ک و ن صفا کن
sms haye shoma jalebe merci
ama fekr nakonam in ja mahale khoobi vase matrah kardanesh bashe
na?
از تركه ميپرسن: از كدوم شبكه بيشتر خوشت مياد؟ ميگه: شبكه سه! ميگن چرا؟ ميگه: آخه روش عكس دو تا و نصفي نون بربريه!
لره ميره ليسانس بگيره كه خودشو جاي تركه جا بزنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.