مشاهده نسخه کامل
: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
این و ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mido0ni --- baraie pire marda mesle chie?
.
.
.
.
.
.
.
mesle ine ke bekhai ba TANAB biliard bazi koni!!!
Ba Salam...1 Soal Be Zehnam Reside...
Migan Gave Hasan Na Shir Dare Na Pestoon...!!
Pas Che Joori Shiresho Bordan Henestooon?! )))))))))
Asal , Jigar , Nafas , Namak , Hooloo , Shirini , Tala , Noghre , Mess , Rooy , Ahan Pare , Shir Alat , Samavar Sookhte Kharidarim...
KOT SHALVARI !! )))))
Armita_amini
27-05-2006, 14:59
آدم صفحات اول رو ميخونه كلي حال ميكنه ولي اين صفحات آخر اصلا" معلوم نيست اس ام اسه يا جوك
تاپيك الكي صفحه داره زياد ميكنه
Armita_amini
27-05-2006, 15:00
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you. Plesae don't hurt my heart
Armita_amini
27-05-2006, 15:02
فرق آدما با سگا اينه که آدما اين قابليت را دارن که مثل سگ دروغ بگن ولي سگا از اين کارا بلد نيستن!
مردها مثل «مخلوط كن» هستند:
در هر خانه يكي از آنها هست ولي نميدانيد به چه درد ميخورد.
مردها مثل «آگهي بازرگاني» هستند:
حتي يك كلمه از چيزهائي را كه ميگويند نميتوان باور كرد.
خانم ها مثل راديو هستند:
هر چي مي خواهند ميگويند ولي هر چه بگويي نميشنوند
خانمها مثل چسب دوقلو هستند:
اگر دستشان با گوشي تلفن مخلوط شد، ديگر بايد سيم را بريد.
خانم مثل فلزياب هستند:
هرگاه از نزديكي طلافروشي رد ميشوند عكسالعمل نشان ميدهند.
خانمها مثل ليمو شيرين هستند:
اول شيرين و بعد تلخ مي شوند.
مردها مثل «سيمان» هستند:
وقتي جائي پهنشان ميكني بايد با كلنگ آنها را از جا بكني.
مردها مثل «طالع بيني مجلات» هستند:
هميشه به شما ميگويند كه چه بكنيد و معمولاً اشتباه ميگويند
از اس ام اس هاي قشنگ همه ممنون
ولي ديگه تبليغ سايت فكر نكنم اسمش اس ام اس باشه
همين الان Cnn اعلام كرد كه: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور كامل هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره، من اين توپ رو نداشتم...!؟
چه عجب دوست خوبم فارسي نوشتي
پستات خيلي قشنگه9 ولي فهم پست فارسي راحت تر باور كن
سلام.
من مخالف اين تايپيك هستم!!!!!! به شدت!
يواش يواش اينجا داره ميشه انجمن حرفهاي سكسي و بي ربط!
كه هيچ منافاتي با اينجا نداره! من نمي دونم اين سينا خان چرا اين تايپيك ها رو حذف نمي كنه!!!! سينا جان خودت قضاوت كن! مثلن اينجا خانمها هم ديدن مي كنند ها!!!
سلام.
من مخالف اين تايپيك هستم!!!!!! به شدت!
يواش يواش اينجا داره ميشه انجمن حرفهاي سكسي و بي ربط!
كه هيچ منافاتي با اينجا نداره! من نمي دونم اين سينا خان چرا اين تايپيك ها رو حذف نمي كنه!!!! سينا جان خودت قضاوت كن! مثلن اينجا خانمها هم ديدن مي كنند ها!!!
سلام
اول اينكه سينا يا ميثم يا علي وقت اين رو ندارند كه همه تاپيك ها رو مو به مو جستجو كنن
پي سي ديگه يك جامعه اينترنتي شده
دوم اينكه شما با مدير مربوطه اين بخش با پيغام خصوصي صحبت كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم اينكه subject نوشته شده +18
چهارم اينكه هركي فكر ميكنه ظرفيتشو نداره نياد تو
boys_won
27-05-2006, 18:27
آدم صفحات اول رو ميخونه كلي حال ميكنه ولي اين صفحات آخر اصلا" معلوم نيست اس ام اسه يا جوك
تاپيك الكي صفحه داره زياد ميكنه
موافقم شدیدا"
تاپیک چی بود چی شد
چه عجب دوست خوبم فارسي نوشتي
پستات خيلي قشنگه9 ولي فهم پست فارسي راحت تر باور كن
البته مزيت پست انگليسي اينه يكم سر كاري تا معني مطلب بگيري
اگه قرار باشه همش فارسي بنويسيم ميشه يك سري مسيج تكراري
موافقم شدیدا"
تاپیک چی بود چی شد
بابا چقدر ناله مي كنيد چند تا مسيج تكراري كه انقدر آه و ناله نداره
تازه ما از صدا و سيما كه كمتر نيستيم تو هر قسمت فقط يكي دوتا تكراري
سلام.
.....
قضاوت كن! مثلن اينجا خانمها هم ديدن مي كنند ها!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظور بدی ندارما ولی فکر کنم خانوما خودشون اگه مشکل داشته باشن خوب بلدن اعتراض کنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دقیقا همینی بود که گفتم لطفا بعدا کسی الکی نتیجه گیری نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم اينكه subject نوشته شده +18
چهارم اينكه هركي فكر ميكنه ظرفيتشو نداره نياد تو
واقعا
مگه كسي مجبورت كردن بيان تو اگه خوشتون نمي ياد
می گفتم طلوع را دوست دارم
غروب را دوست دارم
زندگی را دوست دارم
اما در هر حال می گویم ...
طلوع را در نگاهت
غروب را در چهره ات زندگی را در کنارت
دوست دارم
عشق فراموش كردن نيست بلكه به خاطر سپردن است ،عشق گوش دادن نيست بلكه درك كردن است،
عشق ديدن نيست
بلكه احساس كردن است ، عشق جا زدن و كنار كشيدن نيست
بلكه صبر داشتن و ادامه دادن است
خانه ام تاریک است
نــوری در آن نیست
گلدانهایش جایی برای گـــل ندارند
حتی نفس کشیدن در آن مشکل است
خانــــــــه ام امـــن نیست
پایه هایش گسستنی است
اما باز خانه ام را
دوستـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ دارم
چون آن خانه
قـــلــــــــــــــــــــ ــــــــــــب توست
مگ مگ جان دیگه داری میترکونی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظور بدی ندارما ولی فکر کنم خانوما خودشون اگه مشکل داشته باشن خوب بلدن اعتراض کنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دقیقا همینی بود که گفتم لطفا بعدا کسی الکی نتیجه گیری نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو به خدا نيگاه كن!!!! خانم شايد شما اينطوري نباشين!! اما بقيه كه هستن! توي اين تايپيك همه به فكر مشنگ بازي و الاف بازي خودشون هستن! بي خود نيست ايران در استفاده از اينترنت از آخر اول و در استفاده دوست يابي و نمي خوام بگم ( به علت موارد امنيتي اين سايت!) در دنيا اول ميشه! نمونه اش همين تايپيك هستش!!!
چرا تركها با دو دستشان دست ميدهند؟
.
.
.
.
چون فرق دست راست و چپشونو بلد نيستند!
چرا اگه ترکه ماهی رو بندازه تو آب، ماهی خفه ميشه؟
.
.
.
.
چون ماهيه هم ترک بود!
چرا تركها گاهي اوقات 18تايي به سينما ميروند؟
.
.
.
.
براي اينكه بعضي فيلمها براي زير 18 ممنوعه!
يك ترك چگونه يك پرنده را ميكشد؟
.
.
.
.
آن را از بالاي يك صخره به پائين پرتاب ميكند
آيا فكر ميكنيد بيعرضه هستيد؟ فكر ميكنيد به درد هيچ كاري نميخوريد؟ فكر ميكنيد بيمصرف هستيد؟ به خدا درست فكر ميكنيد!
مگ مگ جان دیگه داری میترکونی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي شما خيلي خيلي لطف دارين
اگه امشب خوابت نمي بره ستاره ها را بشمار
اگه كم اومد قطره هاي بارونا بشمار
اگه بند اومد به عشق من فكر كن چون نه كم مي ياد نه بند مي ياد
تو رو به خدا نيگاه كن!!!! خانم شايد شما اينطوري نباشين!! اما بقيه كه هستن!
آقای محترم گفتم خاونوما خودشون زبون دارن اگه بخوان بلدن اعتراض کنند شما انقدر جوش نزن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اعتراضی داری از جانب خودت باشه نه بقیه اونم به صورت خصوصی می تونی تو یه pm با ادمین ها در میون بذار. نه اینکه بی خودی موضوع تاپیک رو منحرف کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
توي اين تايپيك همه به فكر مشنگ بازي و الاف بازي خودشون هستن!
آقا درست صحبت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خود نيست ايران در استفاده از اينترنت از آخر اول و در استفاده دوست يابي و نمي خوام بگم ( به علت موارد امنيتي اين سايت!) در دنيا اول ميشه! نمونه اش همين تايپيك هستش
در این مورد هم من در جایگاهی نیستم که نظر بدم چون مطالعه ی آماری در این زمینه ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ضمنا من قصد کل کل ندارم شما اگه با من مشکلی داری می تونی تو pm بگی نه اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zaraoustra
28-05-2006, 08:31
امروز يكشنبه س.
براي غافل گير كردن مردگان صلوات.
بابا اینقدر اینو تکرار نکنید.. اصلا من هر روز صلوات میفرستم خوب شد
لطفا دیگه اینو تایپ نکنید
plz
Lore Mire Khastegari....
Migan Mehrieh 50 Millioon....
Mige : Bebakhshid Shabi Chand Hesab Kardin ?!
Qazvinie Zange Khoonasho Paeine Dar Nasb Mikone Balash Minivise :
Madyooni Age Ba PA Zang Bezani !!!
اونقدر بزرگه كه نميدونم كجا مخفيش كنم، از زير شلوار حسابي تابلوئه، وقتي بهش احتياج دارم روم نميشه درش بيارم، عجب كوفتيه اين نوكيا سي و سه ده!
شجاعترين مرد جهان كيست؟
.
.
.
امام جمعه قزوين
اختراعی که برای جبران اشتباهات بشر درست شده چيست؟
.
.
.
.
طلاق!
چرا دوچرخه خودش نميتونه بهايسته؟
.
.
.
.
چون خيلي خسته است!
baba kojai?nisti?turisti?amperyalisti?komonisti?fashist i?demokratisti?khodayi nakarde mariz ke nisti?rasti,to khodet nomreye bisti
doctor_apachi2
28-05-2006, 12:03
با سلام خدمت آقايون و خانوم !!! نام تاپيك تغيير پيدا كرد به : جر و بحث و كلكل. ورود 18- ممنوع.!!!!!!!
در ضمن آقا يا خانوم هر كس به اين تاپيك مياد فقط و فقط به خودش مربوطه اگه دوست نداشت ديگه نمياد. مقررات اين تاپيك با توجه به اسمش الان خيلي وقته كه زير پا گذاشته شده و اونم باز به هيچ كس مربوط نيست به جز مديران سايت. پس لطفا مسايل حقوق زنان و سانسور اينترنت و غيره را كنار بذاريد و در عوض براي به جا آوردن قسمتي از نام اين تاپيك هم كه شده حداقل sms بديد. با تشكر از همه.
میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟
doctor_apachi2
28-05-2006, 12:11
to kheyli khoobi. to hame chizo kheyli khoob mifahmi. to karato dorost anjam midi. to az hame behtari ( sms talghini be yek mongol)
مجلس تصويب كرده زنهاي بد حجاب رو 30هزار تومن جريمه كنند
اگه خواستي زن بگيري يادت باشه اول خلافيش رو بگيري!!!
ميخواستم بهت يه چيزی بگم که تا حالا به کسی نگفتم ...... دوو ....... ..... دوو. ..... ........ .....دووو وو.... ..... دوووس ........ دوووس ...... ........ دووووووووس ..... ......... .......... دوووووووووووست .... ....... دووووووووووووووست ..... ........... دوسه تا که بزنم زير گوشِت آدم ميشی
يه بار يه مورچه داشته يه دونه برنج می بُرده
ميگن از کجا آوردی؟
ميگه: حمييييييييييد
همين الان از آسمون باهام تماس گرفتن گفتن که زيباترين و قشنگترين فرشتشونو گم کردن اما نترس عزيزم من لوت ندادم.
رويا خانوم
28-05-2006, 12:21
Osame Ben Laden Dar Jadidtarin Mosahebeye Khodesh Ba Shabake Aljazire :
3 Rooze Dige 3 Ja Ro Dar Nazar Daram Bezanam...
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Miporsan Kojaharo
??!
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
.............
Mige
:::
1.Rish
2.Pashm
3.Mooye Zir Baghal :puke:
...!!
رويا خانوم
28-05-2006, 12:22
Migan Heyvanat Chand Lahze Ghabl Az Voghoo'e Zelzele Oono Ehsas Mikonan
..
...
....
Hatman KHABARAM KON
doctor_apachi2
28-05-2006, 12:27
امروز صبح راديو Bbc اعلام كرد كه بعد از ظهر فردا تاسيسات هسته اي نطنز و كاشان در اثر يك انفجار هوا ميره نميدوني تا كجا ميره من اين توپو نداشتم .....
doctor_apachi2
28-05-2006, 12:33
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته.!! تازه حتي اونم كه بتوني تصور كني هيچوقت نميتوني تصور كني كه سر كار گذاشتن تو از آشپزي با تك ماكارون هم راحت تره.
قانون 11 نیوتون: اگه با سرعت نور ک...و...ن بدی، میتونی یه ملت و نون بدی
با دوست صمیمیت مثل دو لپ ک..و....ن باش که فقط وقت ر..ی..د..ن.. از هم جدا میشم
ترکه دفتر خاطراتش تموم میشه میندازدش دور
به قزوینیه میگن: شما قربانی هم میکنین؟ میگه: فامیلیش مهم نیست، هر کی باشه می...!
صدای عشق: صدای پیانو نیست، صدای گیتار هم نیست، صدای عشق صدای قلب هم نیست، صدای عشق صدای فنر تخته...
فرا رسیدن ماه مبارک را بر شما فجرآفرینان در بهار 57 جای شهدا بزودی اعلام می شود.(ستاد بحران تداخل محرم و دهه فجر)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
احسنت به این پشت کار
ye rooz ezrail mire pishe ghazvinie mige vasiat namat kojast ghazvinie mige zire farshe dola sho vardar
از رشتیه می پرسن توی شهر شما دختر نجیب هم پیدا میشه؟ رشتیه میگه: پیدا می شه ولی هزار تومن گرونتره
یه نفر میره دکتر میگه: دکتر من چه کارایی بکنم که ۱۰۰ سال عمر کنم؟ دکتر میگه ببینم سیگار میکشی؟ میگه نه. مشروب میخوری؟ نه. خانوم بازی میکنی؟ نه... پس میخوای ۱۰۰ سال عمر کنی چه گهی بخوری ...
زندگی مربعی است که هر سه ضلع آن عشق و محبت است
گلی گم کرده ام در باغ هستی ----------- خودتو لوس نکن اون گل تو نیستی
به ترکه اس ام اس میرسه با ذوق میخونه فک میکنه جوکه
اما خیط میشه
مثه الانه تو
ادما دو نوعند: 1 اونايي كه روشون مگس ميشينه ، اينا ادماي گهي هستند 2. اونايي كه مگس روشون نميشينه ، اينا هيچ گهي نيستن . تو از كدوم نوعي؟
Yadam ayad zire ؟iram
kodaki 10 sale bodi
narmo nazok
؟oone bi kork
mineshasti roye paham
misoridi roye tokhmam
؟ardamet 1 roze shirin
toye jangalhaye ghazvin
نانوا هم جوش شیرین میزند بیچاره فرهاد
می گفتی که دوستم داری،به تعداد قطره های بارانی که بر صورتت می ریزد.
و من نیز دوستت دارم،بدون توجه به چتری که.... روی سرت گرفته ای!!!
در بازار بورس قلب تو چند سهم باید خرید،تا ضربان به ظاهر منظمش، حتی ذره ای از سرمایه ی عشقم نسبت به تو را.... به باد فنا ندهد!!!
به حساب خیال بافی ام نگذار، اما ستاره ای دارم در تیره ترین شب ها ، فقط خواستم بدانی که می شود دل خوش کرد ، به چراغ کوچک یک هواپیما !!!
کسی که جاروست ، حق ندارد از غبار گله کند
Be rashtie migan ye arabe dare zanet o mi…..e eybi nadare adame khosh mamele sharike male mardome
ghazvinie mire khastegari , behesh javabe rad midan , ru ؟une dokhtare asid mipashe
Heyate dolat pishanahaad dade esme pegou GLX ro bezaran begou alef , laam ,mim
1 rooz ye dokhtare zesht az doost pesaresh miporse "farghe man baa khorshid chie ? "
pesare mige : nemishe be har 2 taatoon mostaghim negaah kard .
عشق کرباسیست که طبیعت ان را نقاشی و تصور گلدوزی اش می کند
زندگي مثل يه قاصدك هست كه اگه نگيريش خيلي ساده و راحت از تو ميگزره ، و به فكر تو نيست كه حسرت رفتنشو ميخوري
مي نويسم با دستي لرزان و قلبي شکسته با چشمي گريان مي نويسم از شور عشق از تو تا که
باور کني ديوانه وار دوستت دارم
براي رسيدن به جايي که تا بحال نرسيده ايم بايد از راهي برويم که تا بحال نرفته ايم
به من نخند یه روز دلت دل به کسی میبنده اون روز میبینی عاشقی گریه داره نه خنده!!
منهم يه روز ميخنديدم به اشك سرد عاشق باور نميكرد دل من ناله و درد عاشق...!!!
زندگی به من آموخت چگونه اشک بریزم اما اشک به من نیاموخت چگونه زندگی کنم
يه روز ترکه ميره استاديوم آزادي فوتبال تماشا کنه تو موج مکزيکي تماشاگرا غرق ميشه!
عشق را دوست دارم ولي نه در قفس بوس را دوست دارم نه در هوس
تو را دوست دارم تا آخرين نفس
عاشق واقعی کسی است که معشوق خود را آزاد می گذارد تا خودش باشد. در عشق اجباری نيست.
وقتی که کودک بودم به من گفتند همه را دوست بدار.
حالا که از ميان همه به يک نفر دل بستم٬ می گويند فراموشش کن...
daftari ke basteh shod digeh bazesh nakonid ...
ghalbi ke shekasteh shod digeh nazesh nakonid
خسته رفتم خسته تر باز آمدم
دل شکسته تر ز آغاز آمدم
غافل از يادت نماندم هيچگاه
با تو رفتم با تو هم باز آمدم
ناف چیست؟
.
.
.
.
ناف نمره ی صفری است که طبیعت به شکم بی هنر داده است!
کاش سهم من از تو دست هايت بود
تا روزي چشم هايم مي گذاشتم و فردا را نمي ديدم
در اين دنيا کسی عاشق نمي مونه اخه هيچ کس از اون چيزی نمي دونه همه مي خوان بگن که عاشق هستن ولی انگار همه دنيا پرستن کسی که عاشقه دنيا نداره اخه دل که با اون کاري نداره!!
يکی از خدا پرسيد، چرا اون بالا تنهايی؟خدا در جوابش گفت:از وقتی شماهارو آفريدم ، به خاطر حلّ گرفتاري هاي شما هنوز نتونستم به خودم فکر کنم
يکی از بهترين ها مي گويد: اگر کسی واقعاً يکي را دوست داشته باشد، بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش، پس مواظب خودت باش.
عميق ترين درد در زندگی مردن نيست،بلکه نداشتن کسی است که الفباي دوست داشتن را برايت تکرار کند،و تو از اون رسم محبت بياموزی
زندگي سه چيز است :اشکي که خشک مي شود.. لبخندي که محو مي شود....و ادمي که در عالم
تنهايي باقي مي ماند
برگ های خسته از درخت می ريزند؛ پاييز تنها بهانه ايست...
خه يكي به من بگه چيكار كنم!!!!!
وقتی گريه کردم گفتند بچه ای
وقتی خنديدم گفتند ديوونه ای
وقتی جدی بودم گفتند مغروری
وقتی شوخی کردم گفتند سنگين باش
وقتی حرف زدم گفتند پر حرفی
وقتی ساکت شدم گفتند عاشقی
حالا هم که عاشقم می گويند: گناهه
هميشه يادت باشه چيزی که امروز داری شايد آرزوي ديروزت بوده و بزرگترين آرزوي فردات. پس هميشه سعی کن قدر چيزی که امروز داری رو خوب بدونی !!!
پس يادن نره به عشق من فكر كن كه هيچ وقت كم نمي ياد
عشق چيست؟
سه ثانيه نگاه،سه دقيقه خنده،سه ساعت صفا،سه روز آشنايي،سه هفته وفاداری،سه ماه بيقراری،سه سال انتظار سي سال پشيمانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)*^&^^%$#%%%T?Tz/|\\z<
این کتیبه داریوش کیبر هست که آخیرا از تخت جمشید کشف شده است
و معنی آن این است
انرری یه هسته ای حق مسلمه ماست
تركه از آخونده ميپرسه با كفش هم ميشه نماز خوند؟ آخونده ميگه نه برادر، نميشه. تركه ميگه ولي من خوندم، ديدي دروغ گفتي؟
ترکه پوست موز می بینه می گه اَه بازم باید بخورم زمین
زندگی 3 ايستگاه دارد! 1.تولد 2.عشق 3.مرگ...... آقا لطفا ايستگاه دوم نگه دار
میخوام برات یه نامه بنویسم
میخوام بگم به اندازه تمامه سلولهای بدنم دوست دارم همین.....
قربونت تک سلولی
به كسي عشق بورز كه لايق عشق باشد نه تشنه عشق.چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود
ازم پرسيد منو بيشتر دوست داري يا زندگي تو؟
.
.
خوب منم راستش رو گفتم،
.
.
گفنم زندگيمو!
سعی کن به خاطر کسی که دوستش داری، غرورت رو از دست بدی. ولی مواظب باش که بخاطر غرورت کسی رو که دوستش داری رو از دست ندی.
اگه كسي ديونه ات بود، عاشقش باش. اگه عاشقت بود، دوستش داشته باش. اگه دوستت داشت، بهش علاقه نشون . اگه بهت علاقه نشون داد فقط يك لبخند بزن.
بهترين دوست اگه نيستي، لااقل بهترين دشمن باش، غمخوارم اگه نيستي، لااقل بزرگترين غمم باش، هرچه هستي بهترين باش، چون بهترين ها هميشه در خاطر مي مانند، پس در خاطرات بدم بهترين باش
يك بار بهت گفتم دوست دارم، هزار بار گفتم خدايا غلط کردم!!
عشق: سرطان دوست داشتن است. عشق: عقد دائمي ما با غربت است. عشق :شماره تلفني است كه سالها به دنبال آن مي گرديم. عشق: آمپول ب كمپلكس معرفت است. عشق: اتوباني است كه تا ته ابديت مي رود.
دوست داشتن كسي كه سزاوار دوستي نيست ، اسراف در محبت است . اگر ميخواهي هميشه آرام باشي ، دلگيريهايت را روي ماسه و شاديهاي خود را بر روي سنگ مرمر بنويس. اگر كسي را دوست داري كه او تو را دوست ندارد ، سعي نكن از او متنفر شوي، بلكه سعي كن او را فراموش كني
زندگی یک معادله است موازنه کن.
زندگی یک معما است ان را حل کن.
زندگی یک تجربه است ان را مرور کن.
زندگی یک مبارزه است قبول کن.
اگه گفتی چرا احمدی نژاد امسال ساعت رو عقب نکشید .....؟
جان....؟
نمیدونی ....؟
خوب معلومه قدش نمیرسید
(( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) اين آخرين چيزيه که از تو برام مونده، جای پاهات رو ديوار اطاقم، يادت به خير، عجب مارمولکی بودی!!!
تركه ميره آنتاليا. بهش ميگن چطور بود؟ ميگه خوب بود. قديما لباس خانوما دو تيكه بود حالا سه تيكه شده. ميگن چطوري سه تيكه شده؟ ميگه لباسشون شده كلاه و عينك و دمپايي
omid.com
01-06-2006, 02:44
دوستان لطف کنن از ارسال اس ام اس های غیر اخلاقی و توهین به اقشار مختلف خوداری کنند.
omid.com
01-06-2006, 02:45
دوستي يك اتفاق است وجدايي يك قانون ، به اتفاق دل نبند كه قانون اجرا خواهد شد!!!
omid.com
01-06-2006, 02:45
هر رفتني رسيدن نيست ولي واسه رسيدن بايد رفت
omid.com
01-06-2006, 02:46
دوست دارم قلکمو بشکونم
با نصفش نازتو بخرم
با نصف ديگشم مداد رنگي بخرم نازتو بکشم
omid.com
01-06-2006, 02:47
سير با پياز دعواش ميشه بهش ميگه حيف سيرم وگرنه ميخوردمت
omid.com
01-06-2006, 02:48
من سه تا دوست دارم: خورشيد،ماه و تو.
خورشيد واسه روزها...ماه براي شبها و تو واسه ي هميشه
omid.com
01-06-2006, 02:49
کاش مي شد سه چيز رو از کودکان ياد بگيريم: بي دليل شاد بودن و پاي کوبيدن هميشه سرگرم کار بودن وبيهوده نشستن حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فرياد زدن
omid.com
01-06-2006, 02:49
آخر يه روز تيک ميگيري ، لباسهاي شيک ميگيري ، ، تا بيني رو کني عمل ، با همراهت زنگ ميزني ، عينک رنگ رنگ ميزني ، اين دل و اون دل ميزني ، هي به موهات ژل ميزني ، جنس لباسات تريکو ، موزيک فقط از انريکو ، جوراب هاي فسقلکي ، روسري هاي الکي ، با اشوه هاي شُتري ، ميشيني پشت موتوري ، تو خيالت خيلي تکي ، فکر ميکني با نمکي ، خوشي با اين تيپ خفن ، حالا قشنگي مثلا
omid.com
01-06-2006, 02:50
دعای پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوریا تک دانه و کم توقعا و والدینها رو به موتا و جهیزیتها کامله و کدبانوا فی اامور المنزل و تسلیما لخشمنا و خدمتنا
omid.com
01-06-2006, 02:52
ek
ok
ovk
vak
oak
oak
voak
voak
uovouak
uovoukovak
kovak kovak
kovak kovak
دیدی بلا خره زبونه اردک هارم یاد گرفتی
باشه برا امروز کافی یه امروز اینا رو تمرین کن فردا زبون کلاغا رو تمرین میکنی
omid.com
01-06-2006, 02:53
تو می روی و من فقط نگاهت می کنم تعجب نکن که چرا گریه نمی کنم بی تو یک عمر فرصت برای گریستن دارم اما برای تماشای تو همین یک لحظه باقی است.
omid.com
01-06-2006, 02:54
______xxxxxxxxxxx______xxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxx___xxxxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_________xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
____________xxxxxxxxxxxxxxxxx
_______________xxxxxxxxxxxx
_________________xxxxxxxxx
__________________xxxxx
___________________xxxx
___________________xxx
__________________xx
_________________x
_______________x
____________xx
__________xxx
_________xxxxxx
_______xxxxxxxx
_______xxxxxxx
________x Kiss!x
__________xxxxxxxx
____________xxxxxxxx
_____________xxxxxxx
_____________xxxxxxx
____________xxxxxx
_________xxxxxxx
_______xxxxxxx
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` *BOOSSSSSSSSSSSSSSSSS
omid.com
01-06-2006, 02:54
ضرب المئلهاي نوين:
1)ديگ به ديگ ميگه عجب ضرب المئلي شديم ما
2)چاه مکن بهر کسي خسته ميشي
3)حسني به مکتب نميرفت مي گفت شهريه اش زياده
omid.com
01-06-2006, 02:55
اگر مردي در ماشين را براي زني باز ميکنديکي از سه حالت زير اتفاق افتاده است:
1)ماشين جديد است
2)همسر جديد است
3)آن زن همسرش نيست
omid.com
01-06-2006, 02:55
هویجه با مامانش میره بیرون جیشش میگیره
میگه مامان مامان من آب هویج دارم
تاپيك اصلاح شد
دوستاني كه پستي بالاي 18 سال مي بينند اگه لطف كنند شماره پست رو به من به صورت پيغام خصوصي ارسال كنند خوشحال ميشم و ممنون
در ضمن در اين تاپيك حدود 8 بار از دوستان خواهش كرديم پست هاي بالا 18 سال ندهند ولي خب بعضي دوستان اينگار مايل هستند اين تاپيك بسته شه كه خدا رو شكر با اصرار و اصلاح بزرگ ترين تاپيك كل انجمن هاي ما هست با بيش از 380 صفحه
پس براي بار آخر از اون دسته از دوستاني كه اخطار گرفتند تمنا دارم و خواهش مي كنم اسم ام اس هاي بالا 18 سال رو اصلا در اين تاپيك ارسال نكنند
در ضمن تاپيك براي اس ام اس هاي عاشقانه هست بهتر هست براي تفكيك در اون تاپيك اين دست اس ام اس ها ارسال شه
اندی دیروز اعلام کرده اون دسته از خشکلایی که از رقصیدن خسته شدن
میتونن از فردا نرقصن
ولی باید برن دنباله گیتاره آقای شماعی زاده
مشترک گرامی وی ام اس شما فعال شد
لطفا در تنظیمات مرکز سرویس خود عدد00989133295387 وارد کنید
( شرکت ارتباطات سرکاری سیار)
یه آخوند به یه زنه گیر میده خانومه بر میگرده میزنه تو گوش آخونده و درگیری میشه یه ترکه رد میشده اونم میزنه به آخونده همشونو دستگیر میکنن میبرن دادگاه
قاضی از زنه می پرسه : خانوم چرا حاج آقا رو زدین
خانومه میگه : والا آقای قاضی این حاج اقا به من متلک گفت من هم زدم تو گوشش
به ترکه میگه : شما چرا حاج اقا رو زدی
ترکه میگه : والا اقای قاضی ما فکر کردیم انگلاب شده ما هم زدیم
متن نامه ی 2 احمدی نژاد به بوش:
اگر خورشید را در دست راست
و ماه را در دست چپ
من هم قرار دهی
، عمرا" بیخیال انرژی هسته ای بشم
به ترکه میگن چی شد که زن گرفتی؟
میگه راستش ما دیدیم تو زندگی هیچی نشدیم،
گفتیم لااقل داماد بشیم!
خبرگزاری ایسنا اعلام کرد:
بهشت از زیر پای مادران به روی شانه پدران رفت.
این جابجایی زمانیکه پای مادران روی شانه پدران بود اتفاق افتاد!
همین الان Cnn اعلام کرد که:
پایگاه اتمی بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور کامل هوا میره،
نمیدونی تا کجا میره، من این توپ رو نداشتم...!
این اس ام اس رو به سه نفر بفرست:
۱: گاو
۲: الاغ
۳: خر
بعد بشین فکر کن که تو کدوم یکی از اینا بودی که من اینو برات فرستادم!!!
یه ضرب المثل چینی یه میگه حرفای دخترا رو باور نکن
حرفای پسرا رو اصلا گوش نکن
قدرت دید خانومها:
یک تار مو را روی کت شوهرشون میبینن
اما یه تیر چراغ برق را هنگام رانندگی نمیبینن!!
جانبازه اکس میخوره شهید میشه
مردی رفیقش رو بعد از مدتها می بینه و در مورد کار و بارش سئوال میکنه.
رفیقش بالکنت زبون جواب میده:
والله ما یییک کاکاکارخونه زدیم
ولی بعد از یکماه آآآتیش گرفت,
و ههههمه اش سوخت.
بعد رفتیم تو خخخرید بوبوبورس بعد از
یه یه یه یه هفهفته ۵ میلیون توتوتومن ضضضرر کردم,
مرد به رفیقش میگه: با اینهمه ضرر خوبه که سکته نکردی؟
رفیقش جواب میده: پپپس فکککر کردی دارم
ااادای عمه ات رو دددر میارم؟؟؟
از عشقش دارم میمیرم.
نمیدونم چی کار کنم. کارم خون گریه کردنه...
خوب دوسش دارم. ولی می خوان اونو ازم بگیرن.
ولی من با تمام وجود دوسش دارم. خداااااااااااآا.
انرژی هستهای رو از من نگیرید!!!
یه روز یه سگه سره سفره عقد میخواسته بله بگه
میگن آیا وکیلم
میگه با اجازه پدره سگم
مادره سگم
خواهر و برادره توله سگم
و خوده تخمه سگم بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــه
khatamifar
01-06-2006, 13:27
متن نامه ی 2 احمدی نژاد به بوش:
اگر خورشید را در دست راست
و ماه را در دست چپ
من هم قرار دهی
، عمرا" بیخیال انرژی هسته ای بشم
خيلي با حال بود .
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
مردی رفیقش رو بعد از مدتها می بینه و در مورد کار و بارش سئوال میکنه.
رفیقش بالکنت زبون جواب میده:
والله ما یییک کاکاکارخونه زدیم
ولی بعد از یکماه آآآتیش گرفت,
و ههههمه اش سوخت.
بعد رفتیم تو خخخرید بوبوبورس بعد از
یه یه یه یه هفهفته ۵ میلیون توتوتومن ضضضرر کردم,
مرد به رفیقش میگه: با اینهمه ضرر خوبه که سکته نکردی؟
رفیقش جواب میده: پپپس فکککر کردی دارم
ااادای عمه ات رو دددر میارم؟؟؟
سينا جان اين اس ام اس شما 383 كاراكتر هستش :blink:
يعني بايد توي 6 تا SMS فرستاد !!!!!!!!!!!! :blush:
خيلي با حال بود .
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4keretam
سينا جان اين اس ام اس شما 383 كاراكتر هستش :blink:
يعني بايد توي 6 تا SMS فرستاد !!!!!!!!!!!! :blush:
با سلام
نه عزیز 3تا اس ام اس
هر اس ام اسی 160 کارکتر
3*160=480
در ضمن گوشیم کا 700 هستش
تازه گوشی 3310 نوکیا 200 تا میگیره
khatamifar
01-06-2006, 14:30
ادما دو نوعند: 1 اونايي كه روشون مگس ميشينه ، اينا ادماي گهي هستند 2. اونايي كه مگس روشون نميشينه ، اينا هيچ گهي نيستن . تو از كدوم نوعي؟
خيلي باحال بود
توپ توپ :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
omid.com
01-06-2006, 16:33
یه سئوال سالهاست که بی جواب مونده!
گاو حسنی که نه شیر داره نه پستون چجوری شیرشو بردن هندستون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!
omid.com
01-06-2006, 16:35
يك روز يك گنجشك با يك موتوري تصادف ميكند و بي هوش ميشود. وقتي به هوش ميآيد، ميبيند در قفس است. ميزند توي سرش و ميگويد: «بيچاره شدم، موتوريه مرد!»
omid.com
01-06-2006, 16:37
امروز روز ارسال اساماس به مزخرفترين دوست دنياست
تو هم مثل من اين اساماس رو به مزخرفترين دوستت بفرست
omid.com
01-06-2006, 16:38
جديدترين رمان عشقي انتشارات قزوين منتشرشد!!! ( خسرو وفرهاد)
omid.com
01-06-2006, 16:40
در خواب ناز بودم شبي ........ ديدم كسي در مي زند ....... در را گشودم روي او ديدم غم است در مي زند .......... اي دوستان بي وفا از غم بياموزيد وفا .......... غم با همه بيگانگي هر شب به من سر مي زند
omid.com
01-06-2006, 16:41
اگر ميخواهيد زندگي دوباره داشته باشيد، با ما تماس بگيريد. (سازمان بازيافت زباله)
omid.com
01-06-2006, 16:42
یه نفر مي ره بانک سپه ميگه: چهار تا تراول بانک تجارت بده! يارو ميگه: داداش اينجا كه بانک تجارت نیست نيست تراول بانک تجارت ميخواي- شاكي ميشه، ميگه: پس چي ميگن بانک ملت بانک شما؟!
omid.com
01-06-2006, 16:45
تهرونيه بنگاه معاملات ميزنه.خلاصه نشسته بوده تو دفتر خالي، كه ميبينه يكي داره میاد داخل. تهرانی هم واسه اينكه کلاس بذاره و يارو رو مشتري كنه تلفن رو برميداره و شروع می کنه به وراجی: ... جون حاجي راه نداره، زير سيصد ميليون نميتونم . نه جون تو...پولش....به جان کامبیزم ... من همين .قربون تو... چاكريم....
اين مدت اون بابايي كه اومده بود تو هم همينجور داشته بر و بر تهرونی رو نگاه ميكرده. خلاصه تهرونيه گوشي رو ميگذاره و ميگه: شرمنده... سرم خيلي شلوغه ... فرمايش؟ يارو يكم تهرونيه رو نگاه ميكنه، ميگه: والله من از مخابرات اومدم خط تلفنتون رو وصل كنم!
omid.com
01-06-2006, 16:46
به یکی ميگن شهرتون چند تا آثار باستاني داره؟ ميگه فعلا هيچي نداره ولي دارن مي سازن
omid.com
01-06-2006, 16:47
یارو ميره لامپ فروشی ميگه ببخشيد- شرمنده -گلاب به روتون- لامپ دارين? يارو ميگه بله ولی چرا گلاب به رومون؟ ميگه آخه واسه دستشويی می خوام
omid.com
01-06-2006, 16:48
ديشب خوابتو ديدم با يه لباس نارنجي خوشرنگ اومده بودي در خونمون،هرچي ازت خواهش کردم بياي بالا نيومدي و فقط با عصبانيت گفتي :آشغالاتو بيار پايين ديرم شده
omid.com
01-06-2006, 16:50
اعضای تيم منتخب قزوين: اليور كان، كان ناوارو، كاندلا، بيشكان، اوكان،
كان بی ياسو، كانتونا، كانچيچ، كانو، كانيزارس، كانيگيا،
سرمربی: محمد دادكان
omid.com
01-06-2006, 16:51
یه بابای با دوست دخترش داشته قدم میزده میگه:عزیزم اگه به نظرت این درخت چنار حرف میزد درباره ی ما چی میگفت ؟ دختره میگه: میگفت که احمق جان من درخت بلوطم نه چنا
omid.com
01-06-2006, 16:53
یارو دفتر خاطراتش تموم میشه میندازدش دور
omid.com
01-06-2006, 17:03
یه بابای صبح ميره مغازه و کرکره رو بالا ميکشه و ميگه :بسم الله رحمان رحيم ...وارد ميشه و ميبينه همه مغازه رو خالي کردن ! کرکره رو ميکشه پايين و ميگه: صدق لله علي العظيم
omid.com
01-06-2006, 17:05
یه روز یه فارس میره خونه ی خدا . خلاصه خیلی از کاراش پشیمون میشه و توبه میکنه و میگه من قسم میخورم دیگه واسه .... جک نسازم , همون موقع یه ...... میزنه پشتش میگه آقا ببخشید قبله کدوم طرفه ؟
omid.com
01-06-2006, 17:06
یارو داشته تو اتوبان کرج با سرعت میرفته , یه دفعه رادیو پیام میگه : "رانندگان عزیز که در لاین تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن یه اتوموبیل در لاین مخالف در حرکت است" .... همینجور که داشته فرمونو اینور اونور میکرده میگه : لامصبا یکی دوتام نیستن
omid.com
01-06-2006, 17:09
یارو زنگ می زنه آژانس انرژی هسته ای ، میگه الو ، آژنس انرژی هسته ای ؟ یارو میگه بله . می گه آقای البرادعی؟ یارو میگه بله . ترکه می گه : دکتر البرادعی ؟ یارو میگه : بله . ..... می گه غلط کردی تو اگه دکتر بودی تو آژانس چی کار می کردی
omid.com
01-06-2006, 17:10
یکی مي ميره ميره اون دنيا. ميگن چي شد مردي؟ ميگه داشتم شير مي خوردم. ميگن از شير خوردن كه كسي نميميره . ميگه اخه گاوه يهو نشست...
از يه بابايي ميپرسند: كدوم برنامه تلويزيون رو بيشتر از همه دوست داري؟ ميگه: پيام بازرگاني! ميپرسن: چرا؟ ميگه: چون بينش سريال پخش ميكنند!
عباس قادري ثابت كرد كه خواننده شدن قيافه نميخواد، هايده ثابت كرد كه خواننده شدن هيكل نميخواد، شماعيزاده ثابت كرد كه خواننده شدن صدا هم نميخواد!
يه روز از يه نفر ميپرسند: شما اول نماز ميخونيد يا ناهار ميخوريد؟ ميگه بسمالله، اول نماز، بعد از غذا!
حوا از آدم ميپرسه: منو دوست داري؟ آدم ميگه: مگه چاره ديگهاي هم دارم؟
تركه از خيابون رد ميشه، از يكي ميپرسه: ببخشيد، اونور خيابون كدوم وره؟ يارو بهش ميگه: خوب اونور ديگه! تركه شاكي ميشه و ميگه: آخه چند دقيقه پيش يه پدر .... گفت كه اونور خيابون اينوره!
به جاهله ميگن: احمقترين خواننده كيه؟ ميگه: حبيب! ميگن: توي اين همه خواننده، چرا حبيب؟ ميگه: مرتيكه خر داره گيتار ميزنه، ميگه: صداي دهل مياد!
يه ضرب المثل قزويني ميگه: اگه رفيق، رفيق باشه آدم منت زنشو نمي كشه !!!
يه بچه ميمون از مامانش ميپرسه : مامان چرا من اينقده زشتم
مامانش ميگه : پسرم برو خدا رو شکر کن که به شکل اوني که اين sms رو ميخونه نشدي
ترکه زنگ ميزنه به موبايل دوستش که خانم اپراتور شبکه مخابرات ميگه : مشترک
مورد نظر در دسترس نمي باشد , ترکه ميگه اونو ولش کن خودت چطوري
میدونی چرا خانوما کمتر فوتبال بازی میکنن
چون کمتر پیدا میشه 11 تا زن باشند که همزمان یه جور لباس بپوشن
ترکه توی کوپه قطار به سمت مشهد میرفته، به روبروییش میگه: به سلامتی از مشهد بر میگردید؟
دو تا ماشین تصادف میکنند. افسره میاد از ترکه میپرسد کی مقصره؟ ترکه میگه: من خواب بودم نفهمیدم مقصر کیه؟
سوال: خدا دومين سياه پوستي که آفريد چي گفت؟
جواب: اين يکي هم سوخت...
سوال: يه مورچه زير چرخ تريلي له ميشه ولي نمي ميره چرا؟
جواب: دعاي خير پدر و مادر پشت سرش بوده.
سوال: يه شکارچي يه فيلرو هر چي با تير ميزده نميمرده چرا؟
جواب: قسمت نبوده.
يه روزي يه نفر از يه ترک ميپرسه: آقا اين خيابون کجا ميره؟ ترکه ميگه : والا من چهل ساله تو اين خياون زندگي ميکنم تا حالا نديدم جايي بره!
سپاس وستايش دانشگاه آزاد راکه ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد بي پولي هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان مي رسد سب ضرر پس در هر سال دوترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب از جيب و جان که بر آيد کز عهده ي خرجش به در آيد!!
I
Love
Love
Love
Love
Love
Love
Love
Love
L
O
V
E
LOVE
LOVE
LOVE
LOVE TO WASTE YOUR TIME!
fingulii
02-06-2006, 11:01
امروز سالروز فوت چارلیچاپلین است..
.به احترام آن ده دقیقه عصاش تو كونت.....
fingulii
02-06-2006, 11:05
لره میره مکه سرش رو میکنه تو حجرالسود هر کاری میکنه نمیتونه سرشو بیرون بیاره داد میزنه:....یا سی حسین کمکم کو خدا خاردم
fingulii
02-06-2006, 11:06
بچه هاي عزيز خواهش ميكنم خواهش ميكنم فقط اس ام اس جديد بذاريد نه مال قرون وسطي
fingulii
02-06-2006, 11:12
ye pirezan mire dandunpezeshki pasho bazmikone migan inja pezeshke zanan nist mige midunam mikhastam dandunaye hajagha ro dar biarid
fingulii
02-06-2006, 11:14
Teste konkoore ardabil :
22 bahman che roozist ?
1) Aaghaze saale no
2) 15 khordadaad
3) Payaane saal
4) 13 Aabaan
fingulii
02-06-2006, 11:16
Emrooz rooze khoshtiptarin dost ya famile donyast to ham in sms ro be kasi ke fekr mikoni hichkas barash tabrik nemifereste beferest
fingulii
02-06-2006, 11:17
bache gorbehe az mamanesh miporse maman babaye man kojast,mamane migi nemidoonam saram too satle zobale bood!!!
khab didiam mano to ratim jahanm.to yo0 ie vane asal man to0 ie vane goh
to be man khandidi
ke ie dafe neda o0mad:
.
.
.
.
. VAGHT TAMAM HSOD HALAHAMDIGARO LIS BEZANI!!
mido0ni osgol tarin khanadeieiran kie?
farshid amin! age gofti chera?
.
.
.
.
CHON NEMIDO0NE KHODA SHABO VASE CHI AFARIDE !!
دو تا ماشین تصادف میکنند. افسره میاد از ترکه میپرسد کی مقصره؟ ترکه میگه: من خواب بودم نفهمیدم مقصر کیه؟
مرسي رفيق با حال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنيا رو بدون خانمها تصور کنيد:
- بازارها خلوت
- پولها اضافه
- خيابونها خلوت
- شيطون بي کار
- مخابرات ورشکسته
همه ميرن بهشت
fingulii
02-06-2006, 21:40
آقا اس ام اس تکراری ندید.....................بسوزه پدر اس ام اس تکراری
یه روز توی صندوق صدقات قرص اکس می اندازند از فردا شروع میکنه به وام دادن
یه روز دو تا هزار پا همدیگر رو بغل میکنن میشن زیپ
به یارو میگن دخترت و به کی شوهر دادی میگه غریبه نیست دامادمونه
* وقتي به قيافه تو فكر مي كنم
.
.
.
به شوخ طبعي خدا پي مي برم
* وقتي باران مياد همه چيز زيبا ميشه، گلها ، درختان، ... همه چيز، ميگما تو هم برو زير بارون شايد يه فرجي شد.
ebinem173
02-06-2006, 23:41
به رشتيه با اس ام اس ميگن زنت خونه همسايه هست.
رشتيه هم اس ام اس ميزنه كه خاك بر سر كسي كه اس
ام اس تكراري بده…
ebinem173
02-06-2006, 23:45
به ترکه می گن نظرت راجب گل چیه؟ می گه همان بس که در قران امده: گل هو الله احد
ebinem173
02-06-2006, 23:46
test konkor 85 : az on bala …….. miayad
shahin
olagh
fench
kaftar
ebinem173
02-06-2006, 23:47
به نظر شما . با وجود مشكلات فراوان و وضعيت بحرانيه ايران در جامعه بيت المللي و تصميمات شوراي امنيت ايا هنوز خوشگلا بايد برقصن ؟
ebinem173
02-06-2006, 23:52
از لره مي پرسن خدا كجاست ؟ مي گه نمي دونم ولي هر جا هست ابوالفضل نگهدارش باشه
ebinem173
02-06-2006, 23:53
ميگن مجلس تصويب کرده زناي بدحجاب 30000 تومن جريمه بشن.
حواست باشه خواستي زن بگيري اول خلافي شو بگيري!!!
ebinem173
02-06-2006, 23:54
در واكنش يه نامه احمدي نژاد بوش نام خود را از جورج به جواد و خانوم رايس به كنيز حضرت عباس تغيير دادن
ebinem173
02-06-2006, 23:55
مراسم روح بخش دعاي كميل امشب در صحن فرانكلين كاخ سفيد برگزار مي گردد . مداح : جنيفر لوپز . ستاد دعاي كميل
واشنگتن دي سي
ebinem173
02-06-2006, 23:56
ترکا رفتن جلو مجلس تظاهرات کردن گفتن :...!وای به حالتون اگر بفهمیم چی شده
ja_ghaedi
03-06-2006, 00:14
بچه عربه:بابااجازه ميدي رو جريانت راه برم
بابا:برو ولي زياد دور نشو
omid.com
03-06-2006, 00:51
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد. با وفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد. اين پرپر شدن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
omid.com
03-06-2006, 00:53
کي گفته درياي عشق ساحل نداره!
پارو بزن تنبل خان!
omid.com
03-06-2006, 00:53
مي دوني فرق تو با توپ فوتبال چيه؟
توپو بايد کلي تلاش کني تا گل بشه اما تو خودت گلي!
omid.com
03-06-2006, 00:54
دوستي يك اتفاق است وجدايي يك قانون ، به اتفاق دل نبند كه قانون اجرا خواهد شد!!
omid.com
03-06-2006, 01:00
همين الان Cnn اعلام كرد كه: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور كامل هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره، من اين توپ رو نداشتم...!؟
omid.com
03-06-2006, 01:01
گلی گم کرده ام در باغ هستی ----------- خودتو لوس نکن اون گل تو نیستی
omid.com
03-06-2006, 01:01
omid.com
03-06-2006, 01:02
چرا بعضی یا گاهي اوقات 18تايي به سينما ميروند؟
.
.
.
.
براي اينكه بعضي فيلمها براي زير 18 ممنوعه!
omid.com
03-06-2006, 01:06
خانه ام تاریک است
نــوری در آن نیست
گلدانهایش جایی برای گـــل ندارند
حتی نفس کشیدن در آن مشکل است
خانــــــــه ام امـــن نیست
پایه هایش گسستنی است
اما باز خانه ام را
دوستـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ دارم
چون آن خانه
قـــلــــــــــــــــــــ ــــــــــــب توست
omid.com
03-06-2006, 01:07
شخصي هميشه در مسافرتهاي هوايي اصرار ميكرد كه در صندليهاي عقب هواپيما بنشيند. وقتي علت را از او پرسيدند جواب داد: «شما نميدانيد، اما اگر با دقت اخبار سانحههاي هوايي را بشنويد، هميشه گفته ميشود كه سرنشينان هواپيما كشته شدند. هيچ وقت صحبتي از بقيه مسافران نبوده است.»
omid.com
03-06-2006, 01:08
يه یارو ميره كلانتري و ميگه: قربان، زنم گم شده! افسره ميگه: مشخصاتش رو بگو. ميگه: يعني چي؟ افسره ميگه: مثلا زن من 60 كيلو، قد بلند، موهاش طلايي. ميگه: زن من رو ولش كن، بريم زن تو رو پيدا كنيم!
omid.com
03-06-2006, 01:22
یکی به رفيقش ميگه : خاک بر سر بی غيرتت!! خانومم عکس آبجيت رو، رو سينهی عباس آقا خال کوبی شده ديده
omid.com
03-06-2006, 01:23
همين الان از آسمون باهام تماس گرفتن و گفتن که قشنگ ترين و ناز ترين فرشتشون گم شده .
نترس لو ندادمت !
omid.com
03-06-2006, 01:23
فناوري نيروي هسته اي و پيروزي غرورآفرين دانشمندان توانمند ايراني در زمينه بهره برداري صلح آميز از
انرژي هسته اي رو بي خيال – چه خبر ؟
omid.com
03-06-2006, 01:24
امروز روز جهاني پوکي استخونه کله پوکا روزتون مبارک
omid.com
03-06-2006, 01:25
ميدوني فرق تو با ازرائيل چيه ؟ اونو وقتي ميبيني ميميري . تو رو وقتي نمي بينم ميميرم !
omid.com
03-06-2006, 01:26
یکی می ره جبهه بعد از 2 روز برمی گرده .میگن چی شد اینقدر زود برگشتی؟ میگه : بابا اونجا به قصد کشت تفنگ بازی می کنن
omid.com
03-06-2006, 01:27
یارو فیلم جنگی می بینه .اخر فیلم که تموم می شه جو می گیردش سینه خیز می ره تلویزیون رو خاموش می کنه
omid.com
03-06-2006, 01:29
یارو طناب بسته بود به کمرش می گن چرا این کارو کردی؟ می گه می خوام خودکشی کنم .می گن خوب احمق ببند به گردنت .می گه نه بابا بستم به گردنم دیدم دارم خفه می شم بستم به کمرم
omid.com
03-06-2006, 01:30
یارو رادیو گوش می داد رادیو می گه خیابون انقلاب به امام حسین بسته است. می گه خوب بابا چرا قسم می خوری حالا؟
omid.com
03-06-2006, 01:31
به یارو می گن راسته می گن شهیدان زندن؟ می گه 100 در 100 من پسرم 20 ساله شهید شده عروسم هر سال یه شکم می زاد
omid.com
03-06-2006, 01:32
به کسی عشق بورزید لایق عشق نه تشنه ی عشق .چرا که تشنه عشق روزی سیراب می شود
omid.com
03-06-2006, 01:33
انانکه زندگی را بستری از گلهای سرخ می دانند همیشه از خارهای ان شکایت دارند.
omid.com
03-06-2006, 01:33
کاش حقیقت می ماند و کاش نگفته ها را می گفتی و می رفتی کاش انسانها یک رنگ بودند و روی دیگر می ماند برای سکه کاش یک رنگی بود و سادگی کاش رنگها می ماند برای پر شاپرک و کاش...............
omid.com
03-06-2006, 01:34
هست ان نیست که هر لحظه کنارت باشد .هست ان است که هر لحظه به یادت باشد
omid.com
03-06-2006, 01:35
وقتي يك جنگل آتيش ميگيره همه حيوونها و پرنده ها فرار ميكنن و تنها اين درختها هستن كه ميمونن و ميسوزن و با باقي مونده ريشه شون دوباره جنگل سوخته رو ميسازن تا حيوونها و پرنده ها بازم بتونن به زندگيشون ادامه بدن .... بيايم تو زندگي مثل درخت باشي
omid.com
03-06-2006, 01:36
غروب شد خورشيد رفت. آفتابگردان دنبال خورشيد مي گشت ناگهان ستاره اي چشمك زد آفتابگردان سرش را پايين انداخت. آري.... گلها هيچوقت خيانت نمي كنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.