مشاهده نسخه کامل
: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:03
شخصي كه سه زن داشت .رفت و زن چهارمي گرفت كه سياه پوست بود . دوستان پرسيدند اين چه كاري بود ? گفت براي ايام عزاداري.
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:03
تركه ميره بقالي،ميبينه رو ديوار بزرگ نوشتن: علي با ماست! حسن با ماست! حسين با ماست! ميگه: ببخشيد اقا، شما ماست خالي نداريد؟!
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:04
تركه ميره خواستگاري، مادر- پدر دختره بهش جواب رد ميدن، ميگن دختر ما داره درس ميخونه. تركه ميگه: ايشكال نداره، من ميرم دو ساعت ديگه برميگردم
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:06
تركه ميره بقالي، ميگه: آقا نوشابه خانواده دارين؟ يارو ميگه: بعله. ميگه: به مجرد هم ميدين؟
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:07
يه روز چندتاترك بلند ميشن ميرن تهرون.خواستن از يه برج چند طبقه برن بالا. سوار اسانسور كه شدند هيچكار نكردندفقط به دروديوار نگاه ميكردند.بعدازچند لحظه يه اقاي باكلاس ومرتب مياد تواسانسوردكمه اش و ميزنه اسانسور كه راه ميفته تركهاميگن براي سلامتي اقاي راننده صلوات.
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:11
سوال کنکور در افغانستان : از کجا کفتر می ایه؟ ۱ از اون پایین کفتر می ایه ۲ از اون بالا کفتر می ایه ۳ اصلا کفتر نمی ایه کفتر با زاویه ۳۰ درجه نسبت به افق به صورت مارپیچ می ایه
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:14
ترکه می ره جلو اینه چشاشو می بنده می گن این چه کاریه؟ می گه می خوام ببینم وقتی می خوابم چه شکلیم
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:16
ترکه اسم بچش رو می ذاره اس ام اس . می گن این چه اسمیه ؟ می ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ……بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مصیرم نمی خورهگه : چیه از پیام که باکلاس تره
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:17
ترکه اسم بچش رو می ذاریه خبر خوب . اگه ۲ روز دیگه صبر کنی تو هم می تونی برقصی . البوم جدید اندی تا پس فردا به بازار می یاد: مونگولا باید برقصنده اس ام اس . می گن این چه اسمیه ؟ می گه : چیه از پیام که باکلاس تره
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:18
۴ ترکه جبهه بوده از هر طرف خمپاره می یومده .یکی داد می زنه می گه : سنکر بگیرید .ترکه از اون ور می گه : واسه من بربری بگیرید
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:21
ازترکه میپرسن شغلت چیه:میگه: یه اطلاعاتی هیچ وقت شغلشو لو نمیده
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:26
ترك ميره چاي تبرك مي خره درش را باز ميكند ميگه حميدش كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:27
ميدوني فرق موز با نارگيل چيه؟
نمي دوني؟
مهم نيست!
ميرم از يك ميمون ديگه ميپرسم!!!!!!!!!!!!
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:29
به معتادي گفتند با 45 و 46 و 47 و 48 جمله بساز. گفت : چلا پنجه مي کشي؟ چلا شيشه مي شکني؟ چلا هف نمي زني ؟ چلا هشتي ناراحت؟
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:30
يک ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد،آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:32
يه روز از يه رشتيه ميپرسن زنت چند وقته حاملست...ميگه زنم!!! حمييييييد!
saeed_cpu_full
26-08-2006, 11:33
به يه معتاد ميگن فرق تو و رونالدو چيه ميگه فرقي نداريم فقط اون تكنيكه من پكنيكيم
lovergod14amorousand
26-08-2006, 13:48
سلام مومناي خدا آقا دمتون گرم مخصوصا سعيد و مسعود دوتا جان جانان كه كل گذاشتن ملتو از خنده بتركونن...يا حق...يه قلدر ميزنه تو صورته يه بنده خدا بد اون بنده خدا برميگرده ميگه جدي زدي يا شوخي بود يارو ميگه خيلي هم جدي زدم بنده خدا ميگه خوب كاري كردي چون از شوخي بدم مياد... :laughing:
masoud908
26-08-2006, 13:53
سلام مومناي خدا آقا دمتون گرم مخصوصا سعيد و مسعود دوتا جان جانان كه كل گذاشتن ملتو از خنده بتركونن...يا حق...يه قلدر ميزنه تو صورته يه بنده خدا بد اون بنده خدا برميگرده ميگه جدي زدي يا شوخي بود يارو ميگه خيلي هم جدي زدم بنده خدا ميگه خوب كاري كردي چون از شوخي بدم مياد... :laughing:
عزيز تو جك هم هم ميگفتي مومن خدا.لابد يادت رفته
masoud908
26-08-2006, 13:54
اصفهانیه سوار تاکسی می شه می گه اقا چقدر می شه ؟ یارو می گه 50 تومن .اصفهانیه می گه اووووووه چه خبره اولا 40 تومن بیشتر نمی شه بعدشم من 30 تومن بیشتر ندارم حالا این 20 تومن رو بیا بگیر یارو می شمره می بینه 10 تومنه
masoud908
26-08-2006, 13:56
یارو می ره الکتریکی میگه: گلاب به روتون لامپ دارید؟ یارو می گه: داریم ولی چرا گلاب به رومون؟ یارو می گه: اخه واسه توالت می خوام
masoud908
26-08-2006, 13:56
ترکه می ره جبهه بعد از 2 روز برمی گرده .میگن چی شد اینقدر زود برگشتی؟ میگه : بابا اونجا به قصد کشت تفنگ بازی می کنن
masoud908
26-08-2006, 13:57
ترکه واسه رفیقاس خالی می بنده می گه: من هر دو هفته یک بار می رم ژاپن . رفیقاش می گن اگه راست می گی اسم یکی از خیابوناش رو بگو؟ ترکه یه خورده فکر می کنه بعد می گه: اهان خیآبون شهید بروسلی
masoud908
26-08-2006, 13:58
وای وای وای وای وای وای وای دیدی چی شد؟ وای وای وای وای وای وای وای بگم؟ نه نمی گم خیلی بده................وای وای وای وای وای وای وای وای وای ...............تو رو خدا بگو .نه جون تو نمی شه خیلی ضایع ست اخه نمی شه اصلا وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای باشه چون اصرار کردی می گم ................ولی قول بده به کسی نگی چقدر بد اسگول شدی
masoud908
26-08-2006, 14:01
ترکه رادیو گوش می داد رادیو می گه خیابون انقلاب به امام حسین بسته است. ترکه می گه خوب بابا چرا قسم می خوری حالا؟
به ترکه می گن فرق کچل با هواپیما می دونی چیه؟
میگه بابا ما ترکیم خر که نیستیم
کچل که اصلا فرق نداره هواپیما هم نکته انحرافی بود
دوتا لره میرن هتل، اولی میره توالت فرنگی دومی میاد کتکش میزنه!!! میگن چرا میزنیش؟ میگه من دو روز از این چشمه آب می خورم این اومد ریده توش!!!! :puke:
تركه مى ره خواستگارى به دختره يه بليط اتوبوس مى ده! بابائه دختره شاكى ميشه ميگه: مرديكه ي خر اين چيه؟ تركه:ميگه احمق ارائه ي بليط نشان دهنده شخصيت شماست
saeed_cpu_full
26-08-2006, 16:58
من هم از همه ی برو بچ به خصوص مسعود تشکر می کنم :cool:
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:00
ترکه زنگ میزنه فلسطین قطع می کنه بهش می گن این چه کاریه
میگه می خواستم ببینم هنوز هم اشغاله
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:02
موشه میره اصفهان سوئه تغذیه میگیره
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:04
بچه اصفهانیه به باباش می گه : بابا چرا ما هم مثل بقیه مردم سوار کشتی نمی شیم ؟!! باباش می گه : خفه شو بچه شنا تو بکن . 2 ساعت دیگه می رسیم به جزیره .
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:06
بچه اصفهانیه توي امتحان بيست ميگيره. باباش ميزنه توي گوشش و ميگه: خاك بر سرت كنن، با نمره 10 هم ميشه قبول بشي، حتما بايد اين همه خودكار حروم ميكردي؟
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:07
یه اصفهونی سوار تاکسی میشه به مقصد که میرسه میگه قربان چقدر شد ؟ راننده تاکسی میگه 25تومن . اصفهونی میگه بفرمایید این 20 تومن - به اندازه 5 تومن دنده عقب برید
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:08
اگه گفتید چه جوری میشه اصفهانی رو زجر داد: ببندیش به تیر برق وبهش بگیه کوچه اونطرفی شام میدند
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:11
نوار مغز معمولی _/_/_/
نوار مغز ترک ها |||||||||||||||
نوار مغز اصفهانیا _$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$_$
نوار مغز قزوینیا (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|) (|)
نوار مغز لرها ______________________
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:13
اصفهانيه موز مي خوره ! پوستشو ميزاره لاي دفترچه خاطراتش
saeed_cpu_full
26-08-2006, 17:15
به یه رشتیه میگن با مخابرات جمله بساز
میگه مخا برات بگوزوم :laughing:
Overseas
26-08-2006, 21:25
ترکه اسم بچش رو ميگذاره حمزه صداش ميکنه 6 کوچولو
به یارو میگن حال ساده را تعریف کن میگه لب گرفتن
ترکه پاهاش خواب میره پتو روش میکشه!!
masoud908
26-08-2006, 22:12
من هم از همه ی برو بچ به خصوص مسعود تشکر می کنم :cool:
4كرتم جيگر.دست خودت درد نكنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
26-08-2006, 22:15
به ترکه می گن پیامبر کی به رسالت رسید؟ می گه: نمی دونم من سید خندان پیاده شدم
masoud908
26-08-2006, 22:17
ترکه داشته خاطره تعریف می کرده می گه ما سال 49 با دونفر دعوامون شد البته سال 49 دو نفر خیلی بود
masoud908
26-08-2006, 22:19
ترکه می گن: چرا می ری دستشویی در رو نمی بندی؟ می گه: نه بابا می خوای من درو ببندم که تو بیای از سوراخ کلید نگام کنی؟
masoud908
26-08-2006, 22:21
ترکه دستشویی بوده موبایلش زنگ می زنه پسرش بوده می گه : بابا کجایی ؟ می گه یه جایی .پسره می گه: مامان گفت امروز غذا نداریم هرجا هستی نهارتم بخورو بیا
1. Olagh Chera SMS Nemizani?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Barnameye Emshabe Cinamahaye Tehran & Shahrestanha!! )))))
Be Taraf Migan Dishab Didi Israeil Lobnan Ro Zad?!
Taraf Mige Mage Italia Aval Nashode Bood!? ))))))))))
Midooni Nabaat Kiloo chande
.
.
Nemidooni ?
Noghl Chi ?
.
.
.
Oonam Nemidooni ?!?!
.
.
Az Ghadim Goftan Khar Che Danad Gheymate Noghlo Nabaat?! ))))))))))
Taraf Migire Zanesho Shabe Dovome Aroosish MikoShe!!
Azash Miporsan Chera Koshtish?!
Mige: Chon 2khtar Naboood !!
Migan Khob Chera Dishab Nafahmidi?!
Mige: Akhe Dishab Ke 2khtar Bood !! ))))))))))
Jadidtarin Jomleye Asheghane :
Enerjie Haste'eiye Maniiiiii ))))))))))
Chand Fohshe Jadid :
1. Az Jolo Cheshmam Khafe Sho !!
2. Kesafate Maraz !!
3. Pato Az Roo Boogh Bardar !!
4. Gardan Deraze Zaboon Koloft
))))))))))))))
I Have The " I LOVE " ... So Please Can I Have " U " ?!
A Girl Said To Her BF : If U Kiss Me I'll Be Yours Forever...!
Her BF Answered : Thanks For Your Warning!!!
))))))))))))))
Taraf Chap Mikone Mimire....
Roo Sange Ghabresh Minivisand : Ba Terekidane Yek Lastik Be Donya Amad Va Ba Terekidane Yek Lastik Az Donya Raft !! ))))))))))))))))))))))))))))
Age Fekr Mikoni Zeshti.....
Age Fekr Mikoni Kasi Dooset Nadare.....
Age Fekr Mikoni Darde Bi Darmooni.....
Age Fekr Mikoni Khengo Haparooti.....
....
...
..
.
Be Khoda Hagh Dari
)))))))))))))))
اگه تکراری بودن شرمنده...
قدیم ندیما کسی اس ام اس تکراری نمی گذاشت ولی الان که داشتم میخوندم دیدم تو هر صفحه چند تا اس ام اس تکراری هست احتمالا دوستان بدون اینکه صفحه های قبل رو بخونن مطلب میذارن خوب بالاخره ستاره گرفتن هم کیف داره!!!!!!!!!!!!!
Bi Bi ،اس ام اس هات خيلي تووووپ بودن...
saeed_cpu_full
27-08-2006, 10:38
من هم از آقای Bi Bi تشکر میکنم و به ایشون میگم
که اسمشون رو من جزو کاندیدا های بهترین عضو
انجمن گذاشتم تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :biggrin: :cool: ;)
اگر می خواهید به Bi Bi رای بدید بیان توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Che gadr Mahi!!
.
.
.
.
.
.
.
<())))<< <()))<< >>((()> >>((()>
<()))<<
<()))<< >>((()> <()))<<
طرف برنج تبرك مي خره درشو باز مي كنه ميگه پس حميدش كو!؟؟ ;)
ببخشيد اگه تكراري بود
شرمندم نكنيد من لايق اين همه لطف نيستم..
به نظر من بهتره تو اين روزا بهتره به همديگه ايام عيد رو تبريك بگيم...
من دو نمونه براتون ميزارم..
1..گرد شمع عشق را پروانه ام..من حسين الاهي و ديوانه ام
پيشاپيش سالروز ولادت خداي عاشقان..سيد الكونين..حضرت ابا عبدا.. الحسين بر عاشقانش گرامي باد.
اينم دومي....2..خوش باش كه اين مه مه ميلاد حسين است--حتي دل غم شاد ز امداد حسين است --بر گو كه خدا فاطمه را نور بصر داد --يعني به علي شير خدا حق دو پسر داد
-----------------------------------------------------------------------------
اينارو واسم فرستاده بودند
8==)
what is this?
this is yek chize nok tiz
saresh gerdo yekam tiz
mohash fer feroo viz viz
aabesh garmo kami liz
behesh dast nazani....jiiiiiz
----------------------------------------------------------------------------------
اي بي ادب
Dar Zendegi Baraye Residan Be AZADI Rah Haye Ziadi Hast...
Faghat Bayad Gheymatesho Pardakht Koni...
.....
....
...
..
.
Az Resalat 500 Tooman
Az Shoooooooooosh 900 Tooman
Be Taraf Migan Tabrik Migim PEDAR Shodi!!!
Mige Eyyyyyyyval Pas Be Khanooomam Nagid Mikham Surprisesh Konam ))))))))
Elaaaahi....
Lobnan Ra Bar Israeil......
Islam Ra Bar Sahyoonism......
Va NARGES Ra Bar SHOKAT Piroooz Begardan....
Amiiiiin......
Zemestan 2 Bare Miayad....
Bahar 2 Bare Tekrar Mishe....
Amma Azizam To Hichvaght Tekrar Nemishi....
Chon Khoda 1 Eshtebaho 2 Bar Tekrar Nemikone.....!!)))))
Midooni Key Mifahmi DONYA 2 Rooze?
Vaghti Har Kio Ke Doosesh Dari Behet Mige:
Ta Akhare Donya Bahatam ))))))
Age Az Kenare Ye Gonjeshk Rad Shodio Gonjeshke Naparid...
Fekr Nakon Dooset Dare....
To Ro Adam Hesab Nakarde...... )))))))))
masoud908
27-08-2006, 11:53
دوستان سعي كنن Sms ها فارسي باشه.
Vaghti Rafti Qazvin Be Sedaye Boland SALAM Begooo.....
Chon Salam Salatami Miare....... )))))))))))
Be Yek 2khtar Khanoome Ziba....
Tahsilkarde...
Mosallat Be Zabane France....
Khoshgelo Khosh Akhlagh....
Ashna Ba Musice Classic ...
Ghader Be Navakhtane Piano....
Jahate NEZAFATE MANZEL Niazmandim )))))))))))
(In SMS Ro 3 Nesfe Shab Send Konid Be Doostanetoon )
Bebakhshid Ke Alan Bad Moghast...
Mozahem Shodam...
Khastam Bedoonam Iran Nafto Ke Sader Mikone...Boshkehasho Pas Migire Ya Na?!)))))))))))
Be Ye Morghe Goftan Chera Tokhm Nemizari?
Goft Shoharam Mige Baraye 75 Toman Nemikhad Heykaleto Kharab Koni...))))))))))))))))))))
Be Ellate Sardar Gomi Dar Rasht......
Rooze PEDAR 1 Hafteye Digar Tamdid Shod
Man Dadam .... To Ham Bede .... Hame Midan .... Savab Dare ....
............
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
Sazmane Enteghale Khooon
Milade emam hoseyn Mishe ....... Lora Be Hameye Oonaei Ke Esmeshoon MILADE Lohe Taghdir & Jayze Midan....
masoud908
27-08-2006, 12:02
ترکه به ننش میگه ننه اگه تو به دنیا نمی یومدی من بی ننه می شدم ها!!!
Rashtie Zanesh Ghahre Mikone Dashte Mirafte Daste Bachasho Ke Bere Az Khooone Birooon....
Rashtie Mige : Ghahr Mikoni Be Darak Bache Mardomo Koja Mibari????
Taraf Kheyli Madaresho Doost Dashte...
Bad Az Margesh Behesht Ke Mire Zire Paye Madara LEH Mishe...
Be Motade Migan Farghe To Ba Ye Varzeshkar Chie?!
Mige Dadash Oon Tikniki Kar Mikonan..... Ma Pikniki !
Avalin Hashareye Mosalmoooon Ki Bood?!
.....
....
...
..
.
Haj Zanbooore Asal !!
masoud908
27-08-2006, 12:13
وقتی یک سگ برای خور خور کردن.یک گربه برای بیرون موندن .یک طوطی برای قسم خوردن . ویک راسو برای چسیدن داشته باشی دیگه نیازی به شوهر نداری!!!
masoud908
27-08-2006, 12:14
بادمجونه می ره جلو اینه می گه: سیا نرمه نرمه............
masoud908
27-08-2006, 12:15
زنه هنرپیشه بوده به شوهرش می گه: دیدی تو فیلم خودم رو زدم به مردن چطوری همه داشتن گریه می کردن؟ یارو می گه: اره اخه می دونستن که واقعا نمردی
masoud908
27-08-2006, 12:17
صبح که از خواب پا میشم نمیتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم
ظهر که نوبت ناهار میشه نمیتونم ناهار بخورم چون تو فکر تو هستم
شب کخ نوبت شام میشه نمیتونم شام بخورم چون تو فکر تو هستم
شب وقتی میخوام بخوابم خوابم نمی بره چون گشنمه
masoud908
27-08-2006, 12:18
ایرانی ها را به 4 طریق می توان شناخت: 1 زیر شلواری راه راه ابی 2 وقتی بستنی لیوانی باز می کنند درش را لیس می زنند 3 هربار که یک قلپ نوشابه می خورند به شیشه نگاه می کنند 4 تو چهارچوب در وامی ستتند می گویند بفرمایید
masoud908
27-08-2006, 12:19
تست کنکور رشته هنر: اولین هنری که بعد از دیدن چهره ارایش کرده دختران امروزی به ذهن شما متبادر می شود چیست؟ الف) مینیاتور ب) صافکاری بتونه کاری و نقاشی اتومبیل ج) دوپینگ د) من به ناموس مردم نگاه نمی کنم
masoud908
27-08-2006, 12:20
تا حالا یه بچه میمون رو تو پلاستیک دیدی؟ ندیدی؟ یه نگاه به گواهینامت کن می بینی
masoud908
27-08-2006, 12:20
لقب امام جمعه قزوین: ارباب حلقه ها
masoud908
27-08-2006, 12:22
به ترکه می گن دودوتا؟ می گه :هان.ميگن:بابا دو دوتا.ميگه: اهان
masoud908
27-08-2006, 12:23
می گن حیوونا 12 دقیقه قبل از زلزله خطرو احساس می کنن .تورو خدا مارو بی خبر نذاری
masoud908
27-08-2006, 12:26
ترکه تو استادیوم بوده داشته فوتبال نگاه می کرده هی می گفته عجیبه واقعا عجیبه.می گن چی عجیبه؟ می گه: 100هزار تماشاچی 22 تا بازیکن 3تا داور .می گن خوب چیش عجیبه؟ می گه گنجشکه همه رو ول کرده ریده رو سر من!!!
masoud908
27-08-2006, 12:31
به ترکه می گن اولین کسی که رفت مکه حاجی شد کی بود؟ می گه: حاج زنبور عسل
saeed_cpu_full
27-08-2006, 12:57
Dar Zendegi Baraye Residan Be AZADI Rah Haye Ziadi Hast...
Faghat Bayad Gheymatesho Pardakht Koni...
.....
....
Az Resalat 500 Tooman
Az Shoooooooooosh 900 Tooman
bi sms namooni salavat befrest...
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:04
تركه ميخواسته خودكشي كنه يه تير به مغز خودش شليك ميكنه، نيم ساعت بعد ميميره! از همه دنيا دانشمندا جمع ميشن كه ببينيد قضيه اين چي بوده، بعد از دوسال تحقيق ميفهمند كه تيره تو اين مدت داشته دنبال مغزيارو ميگشته!!!
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:06
ترکه میره جلوی یه نفر رو میگیره و میپرسه: ببخشید شما پسر ممد پاسبان نوه حاج قنبر کفاش نیستی؟ طرف با خوشحالی می گه آره خودمم! ترکه میگه: ببخشید اشتباه گرفت
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:06
ترکه پولاشو از تو جیبش در می آورده و پرت می کرده پشت سرش .بهش میگن این چه کاریه؟ میگه ایلده دارم پولامو پس انداز می کنم
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:07
معرفت رو از سیگار بیاموز که با این که میدونه آخره سر زیره پات له میشه
تا آخر به پات میسوزه
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:08
زنه به شوهرش میگه ۳ تا حیوان وحشی نام ببر
طرف میگه :
خودت
خواهرت
خدا بیامرز مادرت
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:09
ترکه دفتر خاطراتش تموم میشه میندازدش دور
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:12
ترکه مي ره تماشاي مسابقه دو و ميداني، از بغل دستيش مي پرسه:اين ها براي چي دارن مي دون؟ طرف مي گه: چون به يه نفرشون جايزه مي دن. ترکه کمي فکر مي کنه، بعد مي پرسه: پس بقيه براي چي دارن مي دون؟
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:15
ترکه صبح ميره مغازه و کرکره رو بالا ميکشه و ميگه :بسم الله رحمان رحيم ...وارد ميشه و ميبينه همه مغازه رو خالي کردن ! کرکره رو ميکشه پايين و ميگه: صدق لله علي العظيم
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:16
يه ترکه مغازه پرچم فروشي مي زنه بعد رو در مغازه اش يه تابلو مي زنه و روش مي نويسه :پرچم ايران با رنگ هاي مختلف
saeed_cpu_full
27-08-2006, 13:17
از ترکه می پرسن: 17 شهریور چه روزیه؟ میگه والا نمیدونم..فکر کنم 22 بهمن باشه
sahra500000
27-08-2006, 14:21
تركه ميره بالاي درخت چنار ميپرسند : چيكار ميكني ميگه دارم توت ميخورم
ميگن الاغ اون درخت چناره ! تركه ميگه الاغ خودتي توت تو جيبمه :blink:
sahra500000
27-08-2006, 14:23
تركه ميره خواستگاري، دختره سبيل داشته، بهش ميگه: چرا سبيل داري؟ دختره ميزنه زير گريه، تركه ميخواد دلداري بده ميگه: مرد كه گريه نميكنه!!!
sahra500000
27-08-2006, 14:24
یارو میره قبرستون می بینه همه مرده ها روی قبرشون نشستن! میگه چه خبره؟
میگن : سوالای شب اول قبر لو رفته گفتن فعلا بیرون باشید !!!
sahra500000
27-08-2006, 14:26
یه روز فیله میره تقاضای طلاق بکنه از مورچه
مورچه میگه : آقای قاضی پس تکلیف این بچه که تو
شیکم منه چی میشه
sahra500000
27-08-2006, 14:32
دریای غم ساحل ندارد. ترکا همشو آسفالت کردن
sahra500000
27-08-2006, 14:33
یه بار 3 تا ترک بودن که 2 تاشون داشتن میرقصیدن یکیشو ن می گفت سبز ابی زرد...ازش میپرسن تو چرا نمیرقصی میگه آخه من رقصه نورم :blush:
sahra500000
27-08-2006, 14:40
تلويزيون داشته گل خداداد عزيزي رو به استراليا نشون ميداده، تركه تماشا ميكرده. دو سه بار كه صحنه آهسته گل رو نشون ميدن، تركه شاكي ميشه، ميگه: حالا اونقدر نشون بده تا یه دفعه اون دروازه بان بگيردش!!!
sahra500000
27-08-2006, 14:43
به اصفهانیه می گن تا حالا شیرین تر از عسل هم خوردی ؟ میگه : بله ، ترشی مفتی !!!
ایرانی ها را به 4 طریق می توان شناخت: 1 زیر شلواری راه راه ابی 2 وقتی بستنی لیوانی باز می کنند درش را لیس می زنند 3 هربار که یک قلپ نوشابه می خورند به شیشه نگاه می کنند 4 تو چهارچوب در وامی ستتند می گویند بفرمایید
اصفهانیا نه ایرانیا ;)
راستی. اس ام اس های این دفعت خیلی توپ بود. مرسی مسعود جان :biggrin:
masoud908
27-08-2006, 15:10
ايراني با اصفهاني چه فرقي ميكنه جفتشون دوتائن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 4 كرتم.چشات توپ ميبينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_cpu_full
27-08-2006, 15:11
لقب امام جمعه قزوین: ارباب حلقه ها
اینو خوب اومدیدی آقا مسعود :laughing: :laughing: :laughing:
saeed_cpu_full
27-08-2006, 15:14
ايراني با اصفهاني چه فرقي ميكنه جفتشون دوتائن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 4 كرتم.چشات توپ ميبينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خوب اومدی
اینو گذاشته بودم اما خیلی قشنگ بود حیفم اومد نزارم
به رشتیه میگن با مخابرات جمله بساز میگه مخا برات بگوزوم :laughing:
masoud908
27-08-2006, 15:17
سعيد جون ما اينيم نميدوني بايد بدوني... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت جيييگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر
1 basijie dashte be asemun nigha mikarde mibine setare ha daran cheshmak mizanan .
basijie saresho mindaze paieen o mige:
astagforella
sahra500000
27-08-2006, 15:44
يه روز تو رو تو كوچه ديدم و عاشقت شدم....فرداش تو خيابون ديدمت و ديوونت شدم...... امروز تو اتوبان ديدمت خدا آخر و عاقبتم و به خير كنه! عجب 206ي هستي :happy:
sahra500000
27-08-2006, 15:52
به قزوينيه مي گن شيرين ترين خاطره زندگيت چيه؟
مي گه يه عروسي رفتيم مردا و پسرها قاطي بودند!
sahra500000
27-08-2006, 15:57
تو بهترینی
تو مثل فرشته هایی نمیدونم خدا چه طور تورو به من داد؟؟
تو با فرشته ها عین یه سیبی میمونی که از وسط نصف کرده باشن البته طرف کرموی اون سیبه به تو افتاده !!!!!
sahra500000
27-08-2006, 16:02
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
برو پائین سر کار نیستی
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
یه کم دیگه برو میرسی باور کن سره کاری نیست
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3فارشی دوست دارم
sahra500000
27-08-2006, 16:05
می دونی رکورد فیلم کردن مردم دست کیه ؟
کارگردان فیلم نرگس که هر شب 70 میلیون رو با هم فیلم می کنه :blush:
sahra500000
27-08-2006, 16:12
از خره ميپرسن: راست ميگن كه به تركا ميگن، خر؟ ميگه: والا با ما يه مذاكراتي شده ولي تا اين لحظه ما هنوز زير بار نرفتيم!
سال 2200 پسره از مامانش ميپرسه مامان من چه جوري به دنيا اومدم. مامانش جواب ميده از اينترنت دانلودت كرديم
sahra500000
27-08-2006, 18:09
زنها كلا به پنج گروه اصلي تقسيم ميشن گروه اول زنهائي هستند كه مردها رو بدبخت ميكنن! گروه دوم زنهائي هستند كه اشك مردها رو در ميارن! گروه سوم زنهائي هستند كه جون مردها رو به لبشون ميرسونن! گروه چهارم زنهائي هستند كه كاري ميكنن مردها روزي 18 بارآرزوي مرگ كنن گروه 5 زنائي هستند كه به اشتباه فكر ميكنن جزو هيچكدوم از گروههاي بالا نيستن
sahra500000
27-08-2006, 18:11
اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا ميري دنبالته و هر مشكلي كه واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون ........... من نيستم!
sahra500000
27-08-2006, 18:13
اي بابا هر شب من بايد عين اسکلا با اس ام اس بيدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه ادم پاشو ديگه
sahra500000
27-08-2006, 18:15
به زنه میگن: چی شد این دفعه فقط 1 ساعت با تلفن حرف زدی تو که هیچ وقت کمتر از 3 ساعت صحبت نمیکردی؟ زنه میگه: آخه اشتباه گرفته بودم
sahra500000
27-08-2006, 18:16
رشتیه بچه ی نهمش به دنیا میاد !!!!میره سر خیابون:داد میزنه اهالیه محل دیگه شورشو در اوردینا :angry:
sahra500000
27-08-2006, 18:18
به يه معتاده ميگن اون دويست تومني رو از زمين وردار معتاده برميگرده ميگه : مگه من وژنه بردارم؟
sahra500000
27-08-2006, 18:21
وقتي اومدم چونان حالتو مي گيرم که نفست بند بياد از ترس پاهات بلرزه همچين آبروت رو مي برم که سرتو بالا نگيري بچه سوسول من قبض موبايلتم...! :blush:
sahra500000
27-08-2006, 18:26
ترکه ميره بيش اخوند ميگه با کفش ميشه نماز خوند ميگه نه جانم ترکه ميگه ولي من خوندم
sahra500000
27-08-2006, 18:30
ترکه داشته چای هم میزده میبینه زیاد شیرین شده یه دور بر میگرده
sahra500000
27-08-2006, 18:32
طرف تو پارتی داشته هلکوپتری میزده.یهو بسیجی رو جو میگیره با آرپیچی میزنش!!!!
sahra500000
27-08-2006, 18:33
ترکه میخوره زمین واسه اینکه ضایع نشه در جا 800 تا شنا میره
sahra500000
27-08-2006, 18:35
روش دفع انگل :30 روز تمام فقط چايي و بيسكوبيت مي خوريد روز 31 فقط
چايي مي خوريد
در اين صورت كرم مياد بيرون و ميگه بيسكوبيتش كو؟!!!!!
sahra500000
27-08-2006, 18:37
یه بسیجیه اکس میخوره لباسشو میکنه تو شلوارش
sahra500000
27-08-2006, 18:41
اگه خواستی یه کسی ؛ عاشقه هم نفسی ؛ عمرشو حیرونت کنه ؛ جونشو قربونت کنه ؛ جون مادرت رو ما یکی حساب نکن.
سلام sahara 500000
لطف کنین دیگه sms ترکی نکین اینجا همه جور ادمی هست ترک و فارس نداره لطف کنین دیگه تو هین به دوستان نکنین
تو تو خون و جون منی می دونی دلیلش چیه رفتم دکتر . دکتر گفته یک مدتی هست انگل داری
دنیا دیگه مثل تو نداره می دونی چرا؟
چون نسل دانیاسورا منقرض شده
gladiator.shiraz
27-08-2006, 19:34
چشمان ابيت مثل درياست...................... بذار جورابم رو توش بشورم
sahra500000
27-08-2006, 19:49
سلام sahara 500000
لطف کنین دیگه sms ترکی نکین اینجا همه جور ادمی هست ترک و فارس نداره لطف کنین دیگه تو هین به دوستان نکنین
عليك سلام
دوسته عزيز من خودم تركم و قصد توهين هم ندارم.اين به جنبه ي ادم بستگي داره...
sahra500000
27-08-2006, 19:56
فاصله ها : از نفرت تا علاقه يك محبت . از دشمني تا دوستي يك لبخند . از جدايي تا پيوند يك قدم . از دوري تا صميميت........ يك اس ام اس :blush:
sahra500000
27-08-2006, 19:58
مخصوص نصفه شب:
همه جا امن و امانه! تو راحت بگير بخواب :happy:
sahra500000
27-08-2006, 20:00
به اندازه موهاي سرم دوستت دارم به اندازه موهاي
ريخته شدم عاشقتم به مقدار دفعاتي كه موهامو شونو ميكنم بهت وفا دارم
شناختي؟
منم حسن كچل
masoud908
27-08-2006, 20:13
سلام sahara 500000
عزيز بخيال شو.باز دوباره ميخواي قضيه روزنامه ايران راه بندازي؟
sahra500000
27-08-2006, 20:27
به آبشاره رزیم می گیره بعد از دو هفته تف می شه. :blink:
sahra500000
27-08-2006, 20:33
ترکه زنگ ميزنه به موبايل دوستش که خانم اپراتور شبکه مخابرات ميگه:مشترک
مورد نظر در دسترس نمي باشد , ترکه ميگه اونو ولش کن خودت چطوري
sahra500000
27-08-2006, 20:35
يه روز يه تركه از يه پسره ميپرسه بچه كجايي؟ ميگه بچه امام حسين. تركه ميزنه زير گريه و پسره رو بغل ميكنه ميگه علي اصغر چه بزرگ شدي
sahra500000
27-08-2006, 20:37
چشمات وقتي زيباست كه مال اشك باشه. اشك وقتي زيباست كه مال عشق باشه. عشق وقتي زيباست كه مال تو باشه. تو وقتي زيبايي كه دستت تو دماغت باشه :puke:
sahra500000
27-08-2006, 21:00
مشخصات چه کشوري است 20ميليون فقير، 7 ميليون بيكار، 4 ميليون معتاد، 300 هزار زن تن فروش ؛ 14 ميليون بيمار روانى ، 600 هزار كودك كارگر ،يك و نيم ميليون محروم از تحصيل،8 ميليون بيسواد، 180 هزار نابغه فرارى با 30 تريليون و400 ميليارد تومان خسارت ناشى از فرارمغز ها، 450 هزار تصادف در سال، 40 هزار بيمار ايدزي، سن بزهکاري زير 10 سال، کف سني فحشا 14 سال، و کف سني اعتياد 13 سال و... اينجا ايران است
sahra500000
27-08-2006, 21:01
دریا خودش را با موج تعریف می کند
جنگل خودش را با درخت
آسمان خودش را با ستاره ها
و من خودم را با تو تعریف میکنم
.
.
واسه همینه که زندگیم به گه کشیده شده
sahra500000
27-08-2006, 21:04
يه روز يه کانگرو بچه ش رو گم ميکنه ميره سر چهارراه دادميزنه جيبمو زدند!
sahra500000
27-08-2006, 21:06
به یک مدیر باسابقه مدریت با تسلط به زبانهای فرنج جرمن و اشنایی کامل به کامپیوتر و برنامه های فتوشاپ برنامه نویسی طراحی وب و..........
جهت کار در ساندویجی نیازمندیم!!!
sahra500000
27-08-2006, 21:08
مادره به بچش ميگه : مي دونم موهاي خواهرت رو كشيدي شيطونه گولت زد. بچه هم ميگه :آره ولي لگدي كه تو دلش زدم ابتكار خودم بود
sahra500000
27-08-2006, 21:11
به احمدی نژاد میگن نمیخوای تغییری در چهرهات ایجاد کنی؟ میگه: نه آخه هنوز دوسال قراردادم با چیتوز مونده...
sahra500000
27-08-2006, 21:18
pirmarde ex mikhore mishe pirex
sahra500000
27-08-2006, 21:19
age gofti emrooz nahar chi khordam
:
:
:biya pain
:
:
:hanooz biya
:
:
:
:bazam biya pain
:
:
:mohem in nist ke man nahar chi khordam ,mohem ine ke to sare kary!!
sahra500000
27-08-2006, 21:21
حیوونا می خوان یه جلسه اضطراری تشکیل بدن ولی جلسه تشکیل نشد اخه گاو داره sms ميخونه!
sahra500000
27-08-2006, 21:31
به غضنفر مي گن پشتت خاکيه مي گه پس مي خواستي آسفالت باشه.
sahra500000
27-08-2006, 21:39
تركه جلوی پمپ بنزين داشته سيگار ميكشيده، بهش ميگن: جلوی پمپ بنزین سيگار نكش.
ميگه: هه هه! من جلوي بابام هم سيگار ميكشم!!!
sahra500000
27-08-2006, 21:42
می دونی فرق نارگيل کوچيک با نارگيل بزرگ چيه ؟ نمی دونی ؟ اشکال نداره از يه ميمون ديگه می پرسم
sahra500000
27-08-2006, 21:49
امروز تولد پينوكيوست به خاطر اين كه يادي از اين عروسك چوبي دروغ گو بشه يه دروغ در مورد من بگو و برام بفرست در ضمن اين اس ام اس رو به 5 نفر از دوستات بفرست جواب هاي باحالي مي شنوي (( من تو رو با دنيا عوض نمي کنم ))
sahra500000
27-08-2006, 21:50
ديشب خواب ديدم اونم چه خوابي... حالا گوش کن تا تعريف کنم خواب ديدم مرديم و داريم ميريم بهشت... توي راه تو خسته شدي و من کولت کردم... سر پل صراط که رسيديم من خسته شدم و تو منو کول کردي... دم در بهشت که رسيديم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بيا داخل
sahra500000
27-08-2006, 23:38
يه تركه اسم بچش رو مي زاره اس ام اس
ميگن چرا؟
تركه ميگه از پيام كه با كلاس تر
sahra500000
27-08-2006, 23:43
تهرانیه میره خواستگاری پدر دختره میپرسه خونه داری؟ میگه نه .ماشین داری؟ میگه نه . کار داری؟ نه .پدر دختر شاکی می شه می گه پس چی داری ؟ تهرونیه می گه: پشت مو رو داشته باش
sahra500000
27-08-2006, 23:45
اگه فکر کردی بری قید چشاتو می زنم
اگه فکر کردی بری ازت به اسونی دل می کنم
.
.
.
.
.
افرین یه بار تو عمرت درست فکر کردی
sahra500000
27-08-2006, 23:45
به ترکه می گن ساندویچ خوردی؟ می گه اره اخرش مزه کاغذ می ده
sahra500000
27-08-2006, 23:50
بسیجیه عاشق می شه می ره سی دی خام گوش می کنه
salam110
28-08-2006, 00:37
يكي همت كنه بي موردهاشو يه كتاب كنه كلي پول گيرش مياد فقط نامردي نكنه نسخه الكتروني و اي بوكش را بذاره براي بر و بچ.
با عرض سلام و خسته نباشيد
لطفاً در صورت امكان نحوه پيش فروش اتومبيل ال 90 را برايم بفرستيد متشكرم
با عرض سلامي مجدد
لطف كرده و توضيح دهيد چگونگي ارسال عكس از گوشيهاي موبايل به طريق مسيج به گوشيهاي ديگر
hasafk جان شما هم لطف كرده سوال خود را در تايپيك مربوطه مطرح كنيد
Lady parisa
28-08-2006, 12:02
اين سه عيد بزرگ رو به همه دوستان تبريك مي گم
التماس دعا
نگران نباشید شما هم تا دوهفته ی دیگر میتوانید برقصید !!! آلبوم جدیدی اندی با نام مونگولا باید برقصن !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی فرق تو با ریش چیه؟؟؟ ریش اصلاح میشه ولی تو اصلاح نمیشی!!!!
میدونی فرق من با خون چیه؟؟؟ خون میره توی قلب و از اون ورش در میاد ولی من میرم تو قلب همونجا میمونم!!!
چشمات مثل دریا میمونه میذاری جورابمو توش بشورم؟
سوال کنکور 85 از کدام طرف کفتر میایه؟؟
1. این طرف 2. اون طرف 3. کفتر نمیایه
سوال کنکور 84 ........ بی تو سردمه!!
1. پتو 2. بخاری 3. آرش
برو پایین
.
.
.
.
.
. برو پایین تر
.
.
.
.
. نترس برو
.
.
.
.
.
.
.
خوب بسه حالا برو بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sahra500000
28-08-2006, 15:40
یه مرده تو رستوران غذاش و مي زاره روي ميز و مي ره دستشويي براي اينكه كسي به غذاش دست نزنه يه يادداشت مي زاره كنارش كه كسي به غذاي من دست نزنه زيرش هم امضا مي كنه قهرمان بوكس. بعد مياد مي بينه غذاش نيست و جاش يه يادداشته كه نوشته: من غذات و بردم. قهرمان دو !
sahra500000
28-08-2006, 15:42
ارو داشته تو اتوبان کرج با سرعت میرفته , یه دفعه رادیو پیام میگه : "رانندگان عزیز که در لاین تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن یه اتوموبیل در لاین مخالف در حرکت است" یارو همینجور که داشته فرمونو اینور اونور میکرده میگه : لامصبا یکی دوتام نیستن ...
sahra500000
28-08-2006, 15:43
یارو می خواسته زير بارون خيس نشه ، هی جاخالی مي داده .
sahra500000
28-08-2006, 15:44
يه كبوتره مست ميكنه بجای نامه ايميل ميده
sahra500000
28-08-2006, 15:47
بد ترین درد این نیست که عشقت بمیره.....بدترین درد این نیست که به اونی که دوستش داری نرسی.....بدترین درد این نیست که عشقت بهت نارو بزنه..........بدترین درد این نیست که عشقت ندونه دوستش داری.......بدترین درد اینه که دستشویی داشته باشی اما دستشویی اون ورا نباشه
sahra500000
28-08-2006, 15:51
نفرین جدید : الهی عقل بچت به میرزاپور بره . قدش به کعبی
دماغش به عنایتی . موهاش به چلنگر . بی خاصیتیش به دائی !!!
sahra500000
28-08-2006, 15:54
خانوم معلم به شاگردش میگه پسرم اگه با سنگ یکی از 3 گنجشک روی سیم برق و بزنیم چند تا می مونه؟ پسره می گه هیچی..........معلم می گه نه پسرم 2 تا می مونه پسر می گه: نه اونها هم می ترسن می پرن . خانوم معلم می گه با اینکه درست نگفتی ولی از طرز فکرت خوشم اومد........پسره می گه : حالا خانوم معلم 3تا دختره هستن دارن بستنی می خورن یکی لیس می زنه . یکی می مکه. یکی گاز می زنه کدوم ازدواج کردن؟ خانوم معلم می گه: اون که لیس می زنه. پسره می گه نه اون که حلقه دستشه اما با اینکه درست نگفتی از طرز فکرت خوشم اومد!!!!!!!
يك نفرين ديگه: الهي بري قزوين بند كفشت باز بشه
sahra500000
28-08-2006, 16:02
هر زمان که احساس تنهایی کردی دستهایت را باز کن سرت را بالا بگیر یک نفس عمیق بکش چشمهایت را باز کن و رو به اسمان نگاه کن و ببین (از اون بالا کفتر می آیه /یک دانه دختر می آیه)
دستهايمرو دور كمرت حلقه مي كنم لبهايم رو روي لبهايت قرار مي دهم و با تمام وجود مي گويم دوستت دارم پپسي كولا
يك روز بچه ميموني به مادرش مي گه چرا اين قدر من زشتم مادرش مي گه خدا رو شكر كن كه از اون كسي كه اين پيغام و مي خونه خوشكل تري
saeed_cpu_full
28-08-2006, 19:52
يك روز بچه ميموني به مادرش مي گه چرا اين قدر من زشتم مادرش مي گه خدا رو شكر كن كه از اون كسي كه اين پيغام و مي خونه خوشكل تري
تکراری اما ممنونم :wink:
lovergod14amorousand
28-08-2006, 19:54
سلام سعيد جان مومن خدا...تايپكتو بستن نامردي بود خدايي حيف بود تايپك عالي بود...بگذريم اومدي بازم بتركوني... :laughing: :)
masoud908
28-08-2006, 21:55
به ترکه می گن اخرین باری که بهت گفتن اقا کی بوده؟ می گه همین امروز صبح توالت بودم یکی پشت در هی می گفت ان اقا بیا بیرون
masoud908
28-08-2006, 21:55
ترکه زنگ می زنه دوست دخترش دختره می گه:اه چقدر لهجه داری می گه:قطع کن دوباره می گیرم
masoud908
28-08-2006, 21:56
قزوینیه 3تا بچه افریقایی سیاه رو می دزده می یاره خونه .می گن واسه چی اینارو می خوای ؟ می گه اگه خدا قبول کنه واسه عاشورا تاسوعا می خوام
masoud908
28-08-2006, 21:57
سه تا زن دارن بستنی می خورن : یکی لیس می زنه .یکی هم گاز می زنه .یکی هم می مکه .کدومشون شوهر دارن؟ نه بی ادب اونی که حلقه دستشه!!!
يه نفر تو دستشويي غش مي كنه تا كه به هوش مياد ميگه من كييم ؟ اين جا كجاست؟ كي منو ر ي د ه ؟؟
navare maghze maamoli
_\_\_\_\_\_\_\_\_\
navare maghze esfahani
-$-$-$-$-$-$-$-$-
navare maghze ghazvini
(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)
navare magze lorha
میگه 251هزار و 561متر مکعب
بهش میگن گاگول متر مربع برای مساحت استفاده می شه؟!؟!؟!
یارو می گه از وقتی که فلا ني رئيس جمهور شد(گلاب به روتون) به ارتفاع يك متر ر يده شده توش :biggrin:
[SIZE=3](از فلاني منظور خاصي ندارم فقط محض خنده بود خدايي نكرده سو تفاهم نشه)
ghanoon avale zakaria razi:Aghl,mesle alkol
mimoone ,age ashegh beshy,mippare
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:11
دیگه اومدم بترکونم صفحه ها رو سیو کنید . :biggrin: :laughing:
یه اصفهانیه به دوستش میگه : حسن خودکار داری . میگه نه جوهرش تموم شده . به اون یکی دوستش میگه : مجتبی مداد داری میگه نه مدادم نوکش شکسته . اصفهانیه میگه ای بدبختا حالا باید از خودکار خودم استفاده کنم.
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:13
اصفهانیه میخواسته جک بگه می گه باشه برای بعد ازش می پرسن چرا بعد می گه انرژی مصرف می شه
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:16
اصفهانیه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟ زنش میگه : همین جا کنارت نشسته . میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته . میگه حامد کجاست ؟ میگه اونم همین جاست . یهو داد می زنه پس برای چی چراغ اون اتاق بی خودی روشنه
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:20
تركه وزير مخابرات ميشه بعد از يه هفته مخابرات ورشكسته ميشه! از طرف دولت هيئتِ تحقيق تشكيلميدن، ميبينن براي رفاه حال جامعه ورداشته همه گوشيهاي تلفناي همگاني رو بيسيم كرده!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:22
از ترکه میپرسن این خیابون کجا میره؟ میگه ایلده من چهل ساله اینجام...ندیدم جایی بره
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:23
به ترکه ميگن چرا در خونت نوشتي WC؟
ميگه اين مخفف welcome هست ...
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:25
تركه مي خواسته بميره وصيت مي كنه من كه مردم يه ميليون خرجم كنين
وقتي ميميره پسرش يه ميليون خر جمع ميكنه
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:26
به تركه ميگن يه واحد كوچيكتر از مثقال نام ببر. ميگه چس مثقال!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:28
تركه قاضي ميشه بهش ميگن حكم كن، ميگه پيك!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:31
عزراييل ميره سراغ تركه. تركه خودش رو ميزنه به مردن!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:33
زن تركه حامله بوده و براي تشخيص جنسيت بچش ميره سونوگرافي. زنه با دكتره ميرن توي اتاق و بعد نيمساعت دكتره مياد بيرون ميگه آقا مژده بچه شما دختره. تركه ميگه آخي، ...آقاي دكتر بپرس اسمش چيه؟!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:34
به تركه ميگن يه جمله بساز كه توش آب باشه. ميگه لوله!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:35
اصفهونيه اكس ميزنه. تو تاكسي پول دو نفر رو حساب ميكنه
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:36
تركه بعد از 2 سال چيدن يك پازل رو تموم ميكنه. بهش ميگن: چرا اينقدر طول دادي؟ ميگه: نه، اتفاقا خوب تموم كردم، روش نوشته بود 3 تا 5 سال
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:37
به ترکه ميگن شيري يا روباه ؟ميگه مگه خر چشه!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:39
تركه به رحمت خدا يك دونه مو هم تو كلش نبوده. يك روز ميره سلموني، ملت همه پوزخند ميزنن، ميگه: چيه؟ اومدم آب بخورم!
saeed_cpu_full
29-08-2006, 16:40
فعلا بستونه 200 تا جوک دارم همش بدرد نخور که توی inbox منه :sad:
با لهن شعري بخانيد
خري گم كردم با بار كاشي بهت smsزدم شاید تو باشی
masoud908
29-08-2006, 20:00
سلام گلم چطوری؟ از دیشب تا حالا فقط به u فکر می کردم. تمام فکر و ذهنم مشغوله u بود.امروز فردا هم می خوام به v.w.y.z فکر کنم
masoud908
29-08-2006, 20:01
ترکه از زمین و زمان گله می کرده می گه: چه دنیای بدی شده ادم نمی تونه به هیچ کس اعتماد کنه از صبح تا حالا از 10نفر ساعت پرسیدم هر کدوم یه چیز می گن نمی دونم حرف کدوم رو باور کنم؟
masoud908
29-08-2006, 20:03
ترکه می ره نماز جمعه جو می گیرش موج مکزیکی می یاد
masoud908
29-08-2006, 20:04
نماز خوندن معتادا: بسم الله لحمان لحیم .قفلو داد به احد .......احد داد به شمد......لم داد این ور.....لم داد اون ور........ولم کن بابا کفرش دراومد احد
masoud908
29-08-2006, 20:05
ترکه می ره استادیوم جای اینکه فوتبال نگاه کنه مرتب بالا سرشو با تعجب نگاه می کرده. بهش می گن چرا فوتبال نگاه نمی کنی؟ می گه: دنبال کلمه زنده می گردم
masoud908
29-08-2006, 20:06
ترکه نوار مداحی گوش می کرده می زنه اخرش ببینه شام می دن یا نه
masoud908
29-08-2006, 20:08
سلام .خوبی؟ ببخشید مزاحم شدم .یه سوالی سالهاست داره روحم رو می خوره نمی دونم چکار کنم .می تونی جوابم رو بدی؟ ببخشید گاو حسن که نه شیر داره نه پستون چه حوری شیرش رو بردن هندستون؟
masoud908
29-08-2006, 20:10
سر کلاس پزشکی استاد به دانشجوها می گه: کدوم یکی از اعضای بدنه که 9برابر بزرگ می شه ؟ دختره می گه استاد من می دونم.......ولی روم نمی شه بگم .پسره می گه: من می دونم استاد مردمک چشمه .استاد به پسره می گه : افرین .به دخترم می گه: شماهم اینقدر توقع بی جا نداشته باشید!!!
masoud908
29-08-2006, 20:11
به ترکه می گن خسته نباشی .می گه باشم چه گهی می خوری؟
masoud908
29-08-2006, 20:12
به ترکه می گن می دونی امام حسین کجا خاک شد؟ می گه: نه .می گن: کربلا می گه: ای خوشا یه سعادتش
bmw-love
30-08-2006, 06:05
خداييش كاره همتون درسته....
اقا اين hasafk توي صفحه 489 و 490 غوغا كرده ...از هر چي اس ام اس بود تا حالا جالب تره ...((توضيح در مورد ال 90 ميخواد توي اين تاپيك و چگونگي ارسال عكس از گوشيهاي موبايل به طريق مسيج به گوشيهاي ديگر ))....بابا تو ديگه كي هستي
navare maghze maamoli
_\_\_\_\_\_\_\_\_\
navare maghze esfahani
-$-$-$-$-$-$-$-$-
navare maghze ghazvini
(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)
navare magze lorha
saeed_cpu_full
30-08-2006, 12:41
ترکه ميخواست عميق فکر کنه غرق ميشه
saeed_cpu_full
30-08-2006, 12:45
ترکه با خودکار میرفته حموم بهش می گن خودکارو چرا با خودت تو حموم می بری؟ میگه هرجا رو می شورم علامت می زنم
saeed_cpu_full
30-08-2006, 12:55
تركه ماشينش تو برف گير ميکنه زنجير نداشته ، سينه ميزنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirepsilon
30-08-2006, 13:26
برو پايين
برو بالا
masoud908
30-08-2006, 15:40
یه روز دوتا خلافکار با هم ازدواج می کنن بچشون می شه بسیجی .چرا؟ منفی در منفی مثبت
masoud908
30-08-2006, 15:41
مادر به پسر کوچولوش: پسرم رفتی خونه خاله سلام بده خاله رو هم ببوس . بچه: نه مامان نمی بوسم . مادر : چرا؟ بچه: اخه بابا خاله رو بوسید خاله زد تو گوش بابا جون!!!
masoud908
30-08-2006, 15:42
بر سنگ سپیدی نشسته بودم و شوق حضورت را مشتاقانه می طلبیدم... باد فرارسیدنت را به مشام جان نواخت و من از خود بیخود شدم... دقایقی بعد زانوهایم لرزید و من سرخ شدم!! زرد شدم و تو آمدی!... من سیفون را کشیدم آب تو را برد!!!
یه روز سه تا قزوینی میرن حمام سه سال از اون تو نمی یان بیرون. آخر سر یکی میره ببینه اون تو چه خبره می بینه یه قالب صابون افتاده زمین هیچ کس جرات نمی کنه دولا شه ورش داره.
masoud908
30-08-2006, 15:53
ترکه داشته با حرص به یه اسب نگاه می کرد یهو گفت : ای کاش تحصیلاتمو ادامه داده بودم!!!
masoud908
30-08-2006, 15:57
تو دیاری که گل عاشق میشه... خر آواز میخونه... ماهی گریه می کنه... طوطی حرف میزنه... چه اشکالی داره گراز اس ام اس بخونه!!!
saeed_cpu_full
30-08-2006, 16:41
برو پايين
برو بالا
دیگه این اس ام اس قدیمیه لطفا از این نزنید
saeed_cpu_full
30-08-2006, 16:53
یه روز ترکه نوار هوا گوش میکرده نوار که تموم میشه ترکه خفه میشه.
saeed_cpu_full
30-08-2006, 17:01
به یه تــــــــــــرکه میگن راحت باش می گوزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.