مشاهده نسخه کامل
: نحوه فارسی نوشتن در Flash
Tarahan-Web
03-01-2007, 11:03
من میخواستم تویه Flash فارسی بنویسم.
اما وقتی کامپایل میشه برعکس نشون میده !!!!!!
نمی خوام از برنامه هایی مثل مریم استفاده کنم. چون به صورت عکس وارد میکنه و همین مسله باعث حجیم شدن فایل میشه.
اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
با تشکر
.
Sir.AShkaN
06-01-2007, 01:41
چون به صورت عکس وارد میکنه و همین مسله باعث حجیم شدن فایل میشه
بله!!!!!!!!!!
کی میگه؟
نمیخوای از مریم استفاده کنی چرا میزنی تو سر مال ؟!!!
خب از پروین استفاده کن !
ولی اگه از فارسی نویس هایی مثل مریم پروین و البرز و ... استفاده نکنی هیچ جور را نداره بتونی فارسی بنویسی.
بای !
Dr.hamid
06-01-2007, 17:43
دوست عزيز ميتوني از شتاب فارسي نگار استفادخ كني
كه نسخه ي نمايشيش رو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش و حجمشم كمه ميتوني دانلود كني.
موفق باشي.
Inkareeeeeeeeee
07-01-2007, 04:40
بله!!!!!!!!!!
کی میگه؟
نمیخوای از مریم استفاده کنی چرا میزنی تو سر مال ؟!!!
خب از پروین استفاده کن !
ولی اگه از فارسی نویس هایی مثل مریم پروین و البرز و ... استفاده نکنی هیچ جور را نداره بتونی فارسی بنویسی.
بای !
اينايي رو كه نام بردين از كجا ميشه داونلود كردشون ؟! ...
Mehran NZ
07-01-2007, 06:25
كه نسخه ي نمايشيش رو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش و حجمشم كمه ميتوني دانلود كني.
موفق باشي.
ایول عزیز عجب سایت توپی معرفی کردی دارم برنامه شو دانلود میکنم امیدوارم خوب باشه (این مریم همیشه قاطی میکنه)
Inkareeeeeeeeee
07-01-2007, 17:43
موفق باشي.
دستت درد نكنه ... اين راسته كار من يكي كه نيستش .... چيزي كه من بتونم ازش استفاده كنم چيه ؟؟؟ نسخه هاي آزمايشي بدرد من كه نميخوره و برنامه ش هم كه چون تو ايران نيستم نميتونم بخرم ... سايتي چيزي سراغ نداري كه كار منو راه بندازه ؟؟؟
Mehran NZ
07-01-2007, 18:04
من یه جایی فارسی ساز مریم برای دانلود دیده بودم ولی فعلا یادم نیست کجا بود اگه پیدا کردم لینکش رو میزارم
به نظر من هيچي مثله سيناپك نميشه
فارسي نويسي مستقيم تو نرم افزارها
نه كپي و پيست
Inkareeeeeeeeee
08-01-2007, 20:52
به نظر من هيچي مثله سيناپك نميشه
فارسي نويسي مستقيم تو نرم افزارها
نه كپي و پيست
از كجا ميشه گرفتش ؟! ... منظورم تو نت هستش
Mehran NZ
10-01-2007, 08:15
اینم لینک فارسی ساز مریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran NZ
10-01-2007, 08:31
اینم لینک شتاب فارسی ساز همراه با کرک
موفق باشید...
Inkareeeeeeeeee
10-01-2007, 23:33
اینم لینک شتاب فارسی ساز همراه با کرک
موفق باشید...
دست شما درد نكنه ... باور كنين كه اگه آدم 2 تا دوست كار راه انداز مانند شما داشته باشه ديگه احتياج به هيشكي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran NZ
11-01-2007, 03:33
دست شما درد نكنه ... باور كنين كه اگه آدم 2 تا دوست كار راه انداز مانند شما داشته باشه ديگه احتياج به هيشكي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل شما رو نداشت دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيناپك خودش يه لوح هست
فارسي نويسي مستقيم در تمامي برنامه ها
من كه هميشه نسخه جديدش رو ميگيرم
كارش حرف نداره با انواع فونت هاي زيبا
به همراه چند نرم افزار فارسي بسه ديگه تبليغ نباشه واسه شركت ولي خداييش من تنها برنامه موفق رو اين ميدونم
Mehran NZ
12-01-2007, 06:00
سيناپك خودش يه لوح هست
فارسي نويسي مستقيم در تمامي برنامه ها
من كه هميشه نسخه جديدش رو ميگيرم
كارش حرف نداره با انواع فونت هاي زيبا
به همراه چند نرم افزار فارسي بسه ديگه تبليغ نباشه واسه شركت ولي خداييش من تنها برنامه موفق رو اين ميدونم
این برنامه پولیه و همون طور که میدونی ما پول نداریم بدیم :tongue: اگه میتونی اپلود کن;)
Inkareeeeeeeeee
12-01-2007, 22:11
این برنامه پولیه و همون طور که میدونی ما پول نداریم بدیم :tongue: اگه میتونی اپلود کن;)
آي گفتي ...
راستي من اين برنامه اي رو كه شما گفتين گرفتم ولي هنوز نصبش نكردم ... اميدوارم كه خوب باشه ... بازم دستت درد نكنه دوست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من
Mehran NZ
13-01-2007, 03:23
آي گفتي ...
راستي من اين برنامه اي رو كه شما گفتين گرفتم ولي هنوز نصبش نكردم ... اميدوارم كه خوب باشه ... بازم دستت درد نكنه دوست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من
راستش منم تا حالا ازش استفاده نکردم فقط دانلودش کردم و همون جا افتاده:biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.