مشاهده نسخه کامل
: فارسی نوشتن در ++c
setayesh_2006
29-12-2006, 06:46
سلام لطفا به من کمک کنید
چه جوری میشه در ++c فارسی نوشت؟
با استفاده از نرم افزار های فارسی سازی مثل Sepand و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidreza_buddy
08-02-2007, 21:00
توی Visual C++ ؟؟
Ship Storm
05-03-2007, 10:33
بنده هرکاری کردم نتونستم با این نرم افزار ها کاری انجام دهم کسی هست که آلان با نرم افزار Borland C++ 5.02 تونسته باشه فارسی نوشته باشه و در خروجی هم فارسی ببینه.
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشوم.
با تشکر
bad_boy_2007
07-03-2007, 13:14
توصیه میکنم کتاب "مرجع کامل فارسی نویسی در داس " فکر کنم از موسسه دیباگران تهران بود جلد سفید و زرد رنگ داره رو تهیه کنید
مختصر و مفید :
سیستمهای کد گزاری فارسی متنوعی برای سیستمهای داس وجود داره مثل ایران سیستم ، سایه و . . . منم الان دارم رو یه پروژه تبدیل دیتابیسهای فاکسپرو تحت داس با کد پیج های ایران سیستم کار میکنم کدهای ایران سیستم دم دستم در ادامه میزارمشون .
برای فارسی نویسی کافیه اول فارسی ساز مورد نظرتو بار کنی ، معمولا با اجرای فایل Exe بعد رشته رو چاپ کنی فقط کد اسکی ها را با استفاده از جدول های سیستمهای مختلف باید لود کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bad_boy_2007
07-03-2007, 13:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bad_boy_2007
07-03-2007, 13:27
اگه فارسی سازها رو خواستین پیغام بدین واستون میل کنم
bad_boy_2007
07-03-2007, 13:29
اگه فرصتی شد یه کد نمونه میزارم
آخه خودم هم شدیدا به این مشکل بر خورده بودم . . .
ولی متاسفانه . . .
بیخیال
دوست عزیز سلام.
مثل اینکه شما از VB استفاده میکنید. VB در مورد Unicode ها به خوبی عمل میکنه.
همینطور که مشخصه به راحتی میتونید در source editor فارسی بنویسید. در مورد IDE هایی مثل
Borland یا VC6.0 کار به این راحتی نیست. باید Codepage و charset صفحه ها رو دستکاری کرد.
این IDE ها none-unicode هستند. اگه میشد در source-editor فارسی تایپ کرد مشکل حل میشد.
البته در مورد VC6.0 با Set کردن language for none-unicode programs در control panel مشکل حل
میشه.
bad_boy_2007
07-03-2007, 15:49
درسته من vb کار میکنم ولی یه زمانی هم c کار میکردم که به خاطر راحتی کار و سادگی با ویبی پروژه هامو مینویسم . خب بگذریم
اینم یه سورس خیلی خیلی ساده برای دفاع از حرفام :
میخواستم از صفحه مانیتور هم عکس تهیه کنم ولی متاسفانه چون بایس از حالت Full screen در میومد فونت بهم میریخت .
قبل از اجرای برنامه باید فایل فارسی ساز رو بار کنین :
1- از منوی file گزینه dos shell رو انتخاب کنین
2- فایل exe فارسی ساز رو اجرا کنین
3- exit رو تایپ کنین
4- برنامه را اجرا و خروجی را مشاهده کنین
خروجی برنامه عبارت "سلام" است . :rolleye:
به همین راحتی :biggrin:
تو اولین فرصت فالهای exe فارسی ساز رو هم Upload میکنم :cool:
فقط اگه بتونین اول لود برنامه فایل exe فارسی ساز رو با کد بار کنین که دیگه مشکلی نیست :biggrin: دیگه نمیخواد از تو شل داس فارسی ساز رو لود کنین
bad_boy_2007
07-03-2007, 15:50
اگه مجالی بود یه واسط واسه تبدیل اسکی های داس به ویندوز هم تو همین یکی دو هفته اخیر میزارم ;)
bad_boy_2007
07-03-2007, 16:00
فارسی ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من! ممنون از پاسختون.
فکر کنم با دقت پست قبلی رو نخوندید.
ممنون از link ی که گذاشتید.
bad_boy_2007
07-03-2007, 22:35
عذر میخوام اگه اشتباه برداشت کردم :blush: :blush: :rolleye: :rolleye:
bad_boy_2007
07-03-2007, 23:53
یه نگاهی به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازین چند تا برنامه با سورس (زبونهای غیر از C ) هست که کمکتون میکنه حروف فارسی داس را به ویندوز و بالعکس تبدیل کنین :rolleye:
واسه فارسی نویسی تو محیط بورلند c کمکتون میکنه
از یکی از دوستام شنیدم برنامه ای هست که بهتون این امکان رو میده که مستقیما تو محیط برنامه نویسی بورلند میتونی فارسی بنویسی :biggrin: اگه پیداش کرم میزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.