ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه ويروس تو كامپيوترم است كه فقط عكس هامو پاك ميكنه

pesar_tanha
28-12-2006, 22:14
سلام دوستان با يه ويروسي خفن روبرو شدم چيكار كنم نميدونم با چي آنتي ويروسي پاكش كنم
راستي اينو هم بايد بگم من از رم موبايل ويروسي شدم
اي ايرور ميده ميگه لطفا" يه ديسك در درايو سي قرار دهيد و اين كارو چهار بار تكرار ميكنه امان چهار تا درايو رم ريدر را ايرور ميده اسم يكي از درايو هاي رم ريدر را ايرور ميده ميگه يه ديسك قرار دهيد توش بعد امينجوري چهار بار تكرار ميشه
تو اين خطاهاي كه ميده تو هر فولدر كه عكس دارم خود فولدر پاك نميكنه ولي عكساشو پاك ميكنه
و اين كارو چند بار در روز انجام ميده باور كنيد الان تو كامپيوترم هيچ عكسي ندارم؟:sad: :sad: :sad:

nazari
28-12-2006, 23:43
نترس .... هیچی نیست ???!!!!!!!!???!!!!!!!1
اون ویروس مثل ویروس New Folde.exe است اگر دقت کنی مثلا وقتی وارد پوشه My Pictures میشه اون ویروس میاد و My Pictures را مخفی میکنه ویک My Pictures.exe برات درست میکنه
برای اینکه این موضوع را ببینی میری Folder Optione و تمام فایلهای مخفی و سیستمی را SHOW میکنی
اما.................راه پاک کردن این ویروس یک عدد آنتی ویروس آپدیت شده NOD32 ولیییییییییییییییی اما.........
شما بایت هارد کامپوترتان را روی یک سیستمی که ویروسی نیست بزارید و ویروس یابی کنید در غیر این صورت ویروسه نمی زارد که ویروس یابی کنید
اینه که گفتم یک راه بود شاید شما راههای دیگری پیدا کنید
التماس دعا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pesar_tanha
29-12-2006, 00:27
نترس .... هیچی نیست ???!!!!!!!!???!!!!!!!1
اون ویروس مثل ویروس New Folde.exe است اگر دقت کنی مثلا وقتی وارد پوشه My Pictures میشه اون ویروس میاد و My Pictures را مخفی میکنه ویک My Pictures.exe برات درست میکنه
برای اینکه این موضوع را ببینی میری Folder Optione و تمام فایلهای مخفی و سیستمی را SHOW میکنی
اما.................راه پاک کردن این ویروس یک عدد آنتی ویروس آپدیت شده NOD32 ولیییییییییییییییی اما.........
شما بایت هارد کامپوترتان را روی یک سیستمی که ویروسی نیست بزارید و ویروس یابی کنید در غیر این صورت ویروسه نمی زارد که ویروس یابی کنید
اینه که گفتم یک راه بود شاید شما راههای دیگری پیدا کنید
التماس دعا
آره دفعه ديگه هم اين ويروس كشته بود منو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد با يه ويندوز ديگه من ويروسشو كشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال ممنوم اذت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]