ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك روستايي دستگاه شار‍‍ز ابدي موبايل ساخت



abbas13677_2005
27-12-2006, 14:19
من شنيدم يك اراني دستگاهي ساخته كه موبايل رو تا 30 سا بي نيا به شارز ميكنه
لطفا توضيح بديد چه جوري اين دستگاه كار ميكنه دقيق
اگر هم شماره تلفنش را داريد لطفا بگيد
منتظرم...

marmolak
27-12-2006, 15:19
بابا این که ایده نیست کپی برداریه ، من یه ساعت دارم که همون کارو میکنه میتونید ساعتهای سیکو و سواچ رو نگاه کنید همینطوری کار میکنن اصلا این ساعتها رو از 30 سال پیش اینطوری درست میکنن( جنبشی به مکانیکی ،مکانیکی به الکتریکی)."
اگه میدونستم به این میگن اختراع خودم زودتر کشفش میکردم. یارو دلش خوشه اختراع کرده اگه راست میگفت یه چیزی اختراع کنه که وضعیت سیستم موبایل ایران رو یه کم روبراه کنه.

mohammad hamed
27-12-2006, 18:44
نه
این جوری که گفته موبایل رو شارژ می کنه و تا 30 سال نیاز به شارژ ندارد.
نه گفت که کوکی هست

marmolak
27-12-2006, 19:01
خب همون دیگه.
انرژی جنبشی رو میده به یه ژنراتور که اونم تبدیلش میکنه به الکتریسیته بعد اون الکتریسیته باتری موبایل رو شارژ میکنه .اگه اونطوری نبود من تسلیم میشم که این یه اختراعه و قبولش میکنم.

Alone_In_Hell
27-12-2006, 19:07
والله ما هم شنيديم اما نشنيديم اينطوري باشه
شنيدم پشت باطري وصل ميشه
البته در بعضي مواقع مثل همين موضوع شايعات زياد ميشه و به قول دوستمون بايد شماره طرف رو گير بياري از خودش بپرسي

Behroooz
27-12-2006, 19:34
باید دید به تولید انبوه میرسه یا نه .

donner48
27-12-2006, 19:44
رفیق موضوع مقدار انرژی مورد نیازه اینجور که من برآورد کردم برای سیستمی که دوستان میگن باید برای شارژ موبایل هر روز 75 طبقه پله بالا و پایین بریم

boy iran
27-12-2006, 23:43
خوب تو اخبار نشون داد
خیلی جالب بو
اگر
مثل اون بنده خدائی که شارژ دستی موبایل رو ساخت و گفت مفتی در اختیار کشورم قرار میدم هیچ کس تحویلش نگرفت بعد شرکت زیمنس اومد ازش با قیمت کلان خرید حالا داره به ایران میفروشه و کل دنیا صادر میکنه
باید بیبینیم این میشه یا نه

kiarash3500
28-12-2006, 01:41
نه
این جوری که گفته موبایل رو شارژ می کنه و تا 30 سال نیاز به شارژ ندارد.
نه گفت که کوکی هست

حالا اصلا درست
کدام موبایل از 5 یا 6 سال بیشتر عمر میکنه؟
گرچه بعید میدونم واقعا این دستگاه کار کنه

Mirzaie
28-12-2006, 04:05
اختراع نبود ولی ابتکار بود. در ضمن هیچ نمونه عینی نمایش داده نشد ... فقط یک مشت خرت و پرت روی میز این بنده خدا بود. در ضمن بنده هم به شخصه شک دارم. فکر کنم در حد تئوری مطرح شده بود.

hamid_hitman47
28-12-2006, 15:54
اختراع نبود ولی ابتکار بود. در ضمن هیچ نمونه عینی نمایش داده نشد ... فقط یک مشت خرت و پرت روی میز این بنده خدا بود. در ضمن بنده هم به شخصه شک دارم. فکر کنم در حد تئوری مطرح شده بود.



ولی اون یارو میگفت که تستش کرده.........

boy iran
28-12-2006, 16:08
هنوز هیچی ثبت نشده
ولی.........

M.etallic.A
28-12-2006, 23:48
سوال اینجاست که چه قدر انرژی جنبشی احتیاجه تا باطری موبایل شارژ بشه. در ضمن باطری موبایل اگه همیشه در حال شارژ باشه یه هفته نشده داغون میشه. باید تقریبا خالی بشه بعد شارژش کرد. فکر کنم در حد یه ایده باشه...

mohammad hamed
29-12-2006, 11:12
آره هنوز مورد تایید قرار نگرفته که باید در باره ی اون کارشناسی بشه.
اما استارت خوبی رو زد

majidjanam
30-12-2006, 16:06
گفتگوي اختصاصي با مخترع شارژر بي‌سيم؛جوان ايراني کار 10 ساله بي‌نتيجه ژاپني‌ها را 7 ماهه به ثمر رساند
تلفن همراه
طاهره ساعدی
مدتي است نام رامين عليپور و نوآوري‌اش بر سر زبان‌ها افتاده است او موفق به ابداع شارژر بي‌سيمي شده که در آينده کار خيلي از ماها را آسان خواهد کرد. ابداع او تحولي در صنايع الکترونيکي که نياز به شارژ دارند ايجاد خواهد کرد و اين را مي‌توان از وارد ميدان شدن شرکت سوني اريکسون به خوبي حس کرد. خبرنگار گروه دانش و فناوري خراسان با عليپور گفتگويي انجام داده و با او درباره نوآوري جديد و مسائل پيراموني آن به صحبت نشسته است:

رامين عليپور 27 سال بيشتر ندارد، متولد آبادان است ولي در تهران زندگي مي‌کند.
او رشته مهندسي برق و الکترونيک در دزفول را به پايان رسانده و چند سال است به قول خودش روي اختراعاتش کار مي‌کند. عليپور مي‌گويد اختراعات من که تا به حال 9 تا بوده مورد استقبال به ويژه در کشورهاي خارجي قرار گرفته ولي شارژر بي‌سيم سر و صداي زيادي به پا کرده است.
ضريب نفوذ تلفن همراه در جوامع رو به افزايش است ناتمام گذاشته شدن بعضي مکالمات ضروري در ساعاتي از شبانه‌روز به خاطر تمام شدن شارژ گوشي مسئله‌اي نيست که تاکنون ما با آن روبرو نشده باشيم. عليپور مي‌گويد: شايد فرق من با بعضي ديگر اين بوده که وقتي به مشکلي اين چنيني برخورد کرده‌ام درصدد حل آن برآمده‌ام و اين اساس اختراعاتم را تشکيل مي‌دهد.

از عليپور مي‌خواهم درباره شارژر بي‌سيم موبايل که براي همگان جالب است توضيح بيشتري بدهد، او مي‌گويد: اين که يک تلفن همراه بدون سيم شارژر شود مستلزم اين است که برق به صورتي ديگر به باتري انتقال يابد که من آن را توانسته‌ام از طريق امواج انتقال بدهم. انتقال انرژي از طريق امواج فرآيند پيچيده‌اي دارد که عليپور آن را به شکافتن هسته اورانيوم تشبيه مي‌کند و مي‌گويد اينکه تحت چه فرکانسي اين انرژي ارسال شود يا چه مداراتي با Pcبه اصطلاح به هم مچ شوند تا کار قابل انجام باشد.
عليپور مي‌گويد مي‌دانستم کار سختي است چون عملکرد دانشمندان ژاپني را پيرامون اين مسئله دنبال کرده بودم، آنها مدت 10 سال روي اين قضيه يعني انتقال انرژي از طريق امواج کار کردند و توانستند فقط يک متر اين انتقال را انجام دهند در حالي که من توانسته‌ام در عرض 7 ماه اين مقدار را به 100 متر برسانم. به طوري که هر موبايلي که وارد شعاع 100 متري دستگاهي که من اختراع کرده‌ام بشود و داراي دستگاه گيرنده امواج نيز‌باشد اگر احتياج به شارژ داشته باشد شارژ مي‌شود و زماني که شارژ تکميل مي‌شود يا نيازي به شارژ ندارد به طور اتوماتيک قطع مي‌شود.

عليپور مي‌افزايد مي‌توان اين دستگاه را درست مثل آنتن مرکزي که در آپارتمان‌ها نصب مي‌شود در برج‌ها، آپارتمان‌ها، اماکن عمومي مثل مترو قرار داد و حتي بدون اين که تداخل فرکانسي داشته باشد مي‌توان در کنار آنتن‌هاي موبايل نصب کرد.
وقتي از او مي‌خواهم پيرامون دستگاه گيرنده امواج توضيح دهد اين جوان خلاق مي‌گويد از آنجايي که نمي‌توان در قاب موبايل تغييري ايجاد کرد دستگاه مذکور که به اندازه بند
انگشت است پشت موبايل قرار مي‌گيرد که کمپاني سوني اريکسون که علاقمند به خريداري آن است، آن را در خود قاب تعبيه مي‌کند. اين دستگاه انرژي انتقال يافته توسط امواج را گرفته تبديل به برق مي‌کند و برق هم سبب شارژ باتري موبايل مي‌شود.

دستگاه مادر تقريبا به اندازه شارژرهاي موبايل است به ابعاد 4ھ9ھ3 سانتي‌متر که داراي يک آنتن 5-4 سانتي‌متري نيز هست که از طريق آن امواج حاصل انرژي ارسال مي‌شود.
پاور دستگاه يا دستگاه مادر برق 220 ولت يا 110 ولت شهري را گرفته و پس از تبديل آن به برق 6/3 ولتي، آن را از يک سري از فيلترها گذرانده و به موج تبديل مي‌کند و با فرکانس خاصي آن را ارسال مي‌کند و دستگاه گيرنده پشت موبايل آن را گرفته تبديل به برق 6/3 ولت نموده و سبب شارژ باتري مي‌گردد.
عليپور معتقد است از اين نوع شارژرهاي بي‌سيم مي‌توان در آينده در تمام وسايل الکترونيکي مثل جاروي شارژي ، باتري شارژي ، لپ تاپ و... استفاده کرد.
همه ما شنيده‌ايم که عليپور با کمپاني سوني اريکسون وارد معامله شده، خودش مي‌گويد من در حال مذاکره هستم و چانه‌زني بر سر قيمت ادامه دارد، آنها از من نمونه تکميل‌تري خواسته‌اند، شرکت مزبور نمونه قبلي من را مورد آزمايش قرار داده و تست کرده‌اند که به گفته خودشان هيچ مشکلي نداشته است.
براساس آزمايش آنها اين دستگاه نه براي انسان‌ها مشکلي ايجاد مي‌کند و نه از لحاظ فني مسئله‌اي دارد و من هم اکنون در حال آماده کردن نمونه درخواست شده هستم.

رامين دليل ترجيح شرکت مذکور بر ديگر شرکت‌هاي بزرگ سازنده موبايل را داشتن يک دوست مورد اعتماد در سوئد مي‌داند که با سوني اريکسون وارد معامله شده و توانسته نظر آنها را جلب کند. مقامات شرکت به او حدود 50 ميليون کرون سوئد که حدود 5/5 ميليارد تومان ايران است در قبال خريد اختراعش پيشنهاد کرده‌اند شايد اين براي خيلي از ما مبلغ بسيار زيادي به نظر برسد اما يک کارشناس مسائل مخابرات در سوئد به راديو استکهلم در اين زمينه گفت از آنجايي که اين مخترعين از سوي دولت حمايت نمي‌شوند مجبورند خود با شرکت خارجي وارد مذاکره شوند رقم‌هاي پيشنهادي آنان شايد زياد به نظر برسد ولي در حقيقت براي آن شرکت و شرکتي مثل سوني اريکسون در قبال سودي که از اين ابداع جديد عايدش خواهد شد بسيار ناچيز و پيش پا افتاده است و در حقيقت اين کمپاني است که سود اصلي را مي‌برد و نه جوان مخترع.
براي مصون ماندن اختراعات و ابداعات از سرقت بايد آنها را بلافاصله به ثبت رساند. رامين عليپور نيز به همين جهت و به گفته خودش 9 تا از اختراعاتش را در ايران و دو نمونه را به صورت بين‌المللي به ثبت رسانده است. ثبت بين‌المللي در يکي از کشورهاي عضو کنوانسيون ژنو در اروپا ، آمريکا و يا آسيا صورت مي‌گيرد و به عقيده وي چون بين‌المللي است از اطمينان بالايي براي محفوظ ماندن برخوردار است. عليپور مي‌افزايد ثبت داخل کشور شايد تا حدودي خيال انسان را راحت کند اما ارزش بين‌المللي ندارد چون فقط به مدت 20 سال براي داخل کشور ارزشمند است چرا که افرادي از خارج کشور مي‌توانند بيايند نمونه را ببينند از آن نسخه‌برداري کنند پس از خروج از ايران آن را ثبت کرده و بفروشند و تمام زحمات انسان را به هدر دهند و سود حاصل از آن نصيب آنها گردد.
مخترع جوان کشورمان پيرامون هزينه‌هاي ساخت و ثبت آن مي‌افزايد براي ساخت
وسيله موردنظر حدود 25 هزار تومان هزينه شده که در مرحله توليد انبوه شايد به 10 تا 15 هزار تومان برسد ولي براي ثبت بين‌المللي آن 50 ميليون تومان هزينه کرده‌ام.

از او مي‌پرسم چرا با شرکت‌هاي ايراني وارد معامله نشدي، مي‌گويد با اين که شرکت‌هاي ايراني فهميدند ولي اصلا تماس نگرفتند هر چند مي‌دانم آن قدرت خريد آن را هم ندارند. ولي بايد گفت که اصولا براي شرکت‌هاي ايراني مهم نيست آنها حاضرند همين اختراع و تکنولوژي به کار برده در آن را که توسط يک ايراني انجام شده از يک شرکت خارجي خريده و وارد کنند ولي با خود ما وارد معامله نشوند.
وي مي‌گويد چند شرکت خارجي از من براي رفتن به آنجا و همکاري با آنها دعوت کرده‌اند ولي من به خاطر نداشتن کارت پايان خدمت نمي‌توانم از کشور خارج شوم. وي با اظهار تاسف از اين که حدود 20 ماه از وقت مفيدش را بايد در سربازي بگذارند مي‌گويد دوندگي‌هاي زيادي براي معافيت کردم ولي به نتيجه نرسيدم. عليپور ادامه مي‌دهد يکي از عواملي که سبب معافيت در سربازي مي‌شود شرکت در جشنواره‌هاي خارجي و داخلي مثل خوارزمي و مقام آوردن است که من به دلايلي در اين جشنواره‌ها شرکت نکرده‌ام.
او با ناراحتي از عدم سرمايه‌گذاري کافي در زمينه تحقيقات و پژوهش ياد کرده و مي‌گويد عدم حمايت از جواناني که در اين راه گام برمي‌دارند، خلاقيت به خرج مي‌دهند و از خودشان مايه مي‌گذارند باعث بايکوت آنان مي‌شود، آنها را سرخورده مي‌کند و سبب مي‌گردد يا کارشان را متوقف کنند و به يک کار درآمدزا بپردازند و يا به دعوت دانشگاه‌ها و شرکت‌هاي خارجي رهسپار خارج از کشور شوند که هر دوي اين راه‌ها سبب ايجاد ضررهاي جبران‌ناپذيري براي کشور مي‌شود.
دانشمندان ژاپني مدت 10 سال روي انتقال انرژي از طريق امواج کار کردند و توانستند فقط يک متر اين انتقال را انجام دهند درحالي که من توانسته‌ام در عرض 7 ماه اين مقدار را به 100 متر برسانم
مقامات «سوني اريکسون» به «عليپور» حدود 50 ميليون کرون سوئد که حدود 5/5 ميليارد تومان ايران است، در قبال خريد اختراعش پيشنهاد کرده‌اند

Mirzaie
31-12-2006, 08:00
نمی دونم والا ... ولی من تا با اون دوتا چشام نبینم باورم نمیشه!

doctor_apachi2
03-01-2007, 15:23
آخه دوست گل من رامين عليپور و اختراعش با اين يارو و اختراعي كه كرده فرق ميكنه.شماها داريد ميگين اين چيزي اختراع كرده كه گوشي تا 30 سال نياز به شارژ نداره.اما رامين عليپور شارژر بي سيم اختراع كرده عزيز من.اينا خيلي با هم فرق داره.رامين عليپور رو از كجا آوردين اينجا يه دفعه؟؟؟؟ بعدشم : يارو ميگه تستش كرده؟ آخه اختراعي كه تو30 سال بايد جواب بده يارو چه جوري يه هفته اي تست كرده؟ يه حرفايي ميزنند ما هم نشستيم كه كف كنيم و بگيم :واااااااااي چيكار كرده!!!!!