مشاهده نسخه کامل
: بيل گيتس و تیم میکروسافت در 27 سال پیش!
Mehdi_Best
07-06-2005, 12:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكسي كه مشاهده مي كنيد عكس تيم مايكروسافت در سال 1978 هست.
این شرکت حدود 27 سال هست که دایر می باشد . این شرکت با 11 نفر ( نه چندان متخصص ) شرع و امروز کارمندان آن در همه جای دنیا پراکنده هستند ! ( به این میگن شرکت ! ) البته شروع باید جمعی باشه تا به نتیجه برسه . عکسی که در بالا مشاهد می کنید مربوط میشه به 27 سال پیش که از تیم میکروسافت گرفته شده است در قستمی هم که یک کارد کشیده شده تصویر آقاي بيل گيتس رئیس میکروسافت هست (خدا به کی شانس میده .. ای خدا !!!! )
(به نقل از ايران ميكس)
سلام مهدی جان میکرو سافت هم آدامه ؟
سلام چیه این باحال هست ؟ من که باحالی نمیبینم
منظور من از باحاليش اينه كه بيله چه اسكله ! البته الان قيافش بهتر شده ولي بازم همين اسكليت در درونشه ! فكر كنم ذاتي يه :D
سلام آهان منم باهات موافقم
farhad resalati
07-06-2005, 16:12
مهدي جان خيلي جالب بود فقط ميتونم بگم به نويد جمع اسكل ها جمع بود بيل بيلشون كم بود
مرسي تاپيك ضد ماكروسافتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Best
07-06-2005, 18:11
كارلوس جان و بقيه دوستان خوبم همونطور كه متوجه شديد منظور من از اين عكس و مطلب بيشتر اين بود كه ببينيد چه عتيقه اي رييس مايكروسافته! اگه دقت كرده باشيد در همون پست اول اين تاپيك و در داخل پرانتز نوشتم كه خدا به كي شانس مي ده!!!!!
به قول نويد جان تاپيك ضد مايكروسافت!
مهدي جان عكس بسيار جالبي بود. ممنون. :wink:
سلام مهدی جان من متوجه نشدم خیلی ممنون آقا مرسی آخه من متنفرم از این شرکت تو هر چیزی میخواد بگه منم آره اگه به جای دخالت در بازی دادن به همون ویندوز رسیدگی میکرد الان بد از 5 سال آمدن اکس پی این همه مشگل نداشتیم که تازه انتی ویروس ا انتی سپای ا انتی کراش هم نصب کنیم .از همه دوستان ضد میکرسافت تشکر میکنم.
Sinagood
07-06-2005, 23:19
من نميدونم كسي كه پولدار شده خودش كار كرده يا حتما خدا يهش شانس ميده؟
چرا آدم بايد به كسي كه كار كرده و پولدارترينه حسودي كنه؟ :twisted:
قيافه ي بيل بد بوده و گيريم كه هست. ولي دليل نداره كه عتيقه باشه
عتيقه كسي هست كه تو خونش ميشينه نوشابه ميخوره و شعار ميده كه من بهترينم. اين قدر هم كنترل نداره كه اين آقايون كانديد ها براش تعيين تكليف كنن
من خودم از همه ي چيزاي مايكروسافت خوشم مياد غير ويندوزش كه يه كمي دره پيته
من همين رو گفتم و بس (قصد توهين و دعوا هم ندارم)
Harry Potter
07-06-2005, 23:30
خدا وكيلي اگر مايكروسافت نبود ...! :?:
انصاف هم خوب چيزيه. ويندوزش رو كه بدون اجازه استفاده مي كنيد، فحش هم میدید؟! :(
البته قیافه بیل گیتس رو کاری ندارم اما تاپیک ضد مایکروسافت خیلی بی معنیه :!:
Hamed_P30
08-06-2005, 00:15
شما چيكار با قيافه اين بند خدا دارين؟ مهم اون مخش هست كه چي توش ميگذره , اگر نباشه كه دقيقه اي چند صد دلار به جيب نميزنه 8)
همه چي كه در قيافه خلاصه نميشه :!: اين درسته كه ما بگيم هركس خوشگل و با قيافس بايد مايه دار باشه :?: :?:
sayedreza
08-06-2005, 00:51
به ريختش چيكار دارين آخه؟ :mrgreen:
تازه اشكالات ظاهري بيل گيتس در ورژن هاي بعديش برطرف شده تازگيها ظاهر زيباتري پيدا كرده :mrgreen: :mrgreen: :wink:
سلام دوستان اشتباه نکونین بخاطر قیافش نیست که خوشم یا خوشمون نمیاد واسه همین برنامه هاش هست که میگیم اه .
من والا از سال 77 که با کامپیوتر کار میکنم هر سال این آقا با تیم برنامه نویسیش میگه در ویندوز دیگه میترکنم کو پس الان این چه مسخره بعضی هست که اول مثلا ieجدیدش رو میده بد مدیا پلیر رو میده بد تغییر ظاهرش رو میده بد میگه سال دیگه میاد همش .
اول که میاد همه میگن به به 1 سال دیگه میگن اه اه میگه ناراحتین الان سرویس پجک میدم باز همه میگن به به سال بعدش همه میگن ای بابا این چی میگه ای خوب الان یه سرویس پک دیگه میدم تا همه میگن بد نیست میگه خیلی خوب ویندوز بعدی منفجر میکنم
.زبان برنامه نویسی میده میاد از برلند تقلید میکنه بی انصافی میکنه ویبی رو بی خیال میشه میاد یه چیز دیگه میده .
تو بازی هم کل کل میکنه تو شتاب دهنده یه چیزی میده که هیچ کسی الان رو سیستمش نصب نمیکنه انتی ویرس ویروس میده !که چرا رو خود ویندوز ندادی ؟ هنگ می کنه خوب چرا انتی کراش ندادی ؟
میدونین چرا چون پول میگیره فقط .خودش هم 1 خط برنامه نمی نویسه همش اون بد باختا مینویسن این میخره فقط .
جالب بود آقا مهدي.
ولي يه نكته: پيشرفت و تكامل ربطي به قيافه آدما نداره. البته اينو قبل از ديدن اين عكس هم مي دونستيم.
ممنون
تو رو خدا دوستاني كه آنتي ماكروسافت هستند برنامه هاي اين شركت رو تحريم كنند و استفاده نكنند
اگه بده اگه مشكلي دارين خب استفاده نكن برادر گل من آدم از برنامه بد كه استفاده نمي كنه برو از يه سيستم عامل ديگه + يه مرور گر ديگه استفاده كن
چرا دوستان همه Ie رو تحريم مي كنيداين ويندوز عزيز رو هم تحريم كنيد بريد سراغ اين همه ( الكي) سيستم عامل هاي
ديگه
انتقاد و يا نظر هر كسي شخصي هست ولي به خدا نميشه گفت من از اين غذا بدم مياد ولي مي خورمش ما دوستان كه همه سيستم عامل ها رو با 1000 تومن ناقابل مي خريم خب سيستم عامل رو + همه چيز هايي كه مال اين شركت هست تحريم كن
:wink:
بيلي هر چي داري نوش جونت :lol: :lol: :lol: :lol:
سلام آره دیگه چون همون 1000 هزار تومن میخرید اینطوری میشه که هت هفته باید ویندوز عوض کنید .
بیلی هرومت بشه خیر نبینیی
Sinagood
08-06-2005, 07:50
كارلوس جان تا حالا رفتي تو ليست آپديتهاي فدورا وكور 2؟؟؟
ميبيني آپديتهاش صد برابر ويندوز هست
باز خوبه مايكروسافت يه سرويس پك ميده و كار رو راحت ميكنه
شما خودت برو با لينوكست كار كن
من نميدونم شما از چه ويندوزي استفاده ميكني. من كه بيشتر از دو ماه هست كه ويندوزم يه ارور عادي هم نداده
ويندوزم نداده هها. از اين ارور ها كه ميگن سي دي رو بزارين تو تا بازي اجرا شه ديدم
آره داش بيلي حرومت بشه خير نبيني خوب شد؟
آخه يه سال كارشو عقب بندازه دنيا دو سه سال عقب مي افته
ببينيد اينجا منم مي گم قضيه قيافه مطرح نيست ! شما اگه بريد تاريخچه ماكروسافت و كار هايي كه كرده رو بخونيد متوجه مي شيد همين بيل چه خيانت هايي به برنامه هاي كامپيوتري كرده . هر شركتي كه يه برنامه خوب مي داده سري كله پاش مي كرده و يه رقابت ناسالم داشته و داره ... . در مورد اينكه ويندوزش 1000 تومنه درست ولي اين كه نشد دليل خب همه يه برنامه ها هم پولين و ما پول نمي ديم ولي چرا نمي گيم اونا ...
در مورد اينيم كه سانا گفتش كه آپديت هاي لينوكس خيلي بالا هست بايد بگم كه خوبه ديگه چرا بده . لينوكس كه مثل ماكروسافت نيست هر چند سال يه بار كه همه جونشون تا لبشون اومد يه پچ مي ده بيرون تازه اون پچ خودش 1000 تا دردسر ديگه داره و الان ماكروسافت فقط داره نون معروفيتش رو مي خوره شما هم اگه لينوكس رو نصب كنين حتما متوجه اين مسئله مي شيد . الان سطح لينوكس از ويندوز خيلي خيلي بالاتر رفته و اين فاصله هر رو داره بيشتر رو بيشتر مي شه .
carlos جان برو برادر دارمت ...
مهدي جان .من تازه اومدم .عكس جالبي بود :D
Sinagood
08-06-2005, 10:13
من هم ميدونم كه لينوكس بهتره اما دليل بر بد بودن مايكروسافت نميشه
در مورد اينيم كه سانا گفتش كه آپديت هاي لينوكس خيلي بالا هست بايد بگم كه خوبه ديگه چرا بده
من هم چنين عقيده اي دارم اما كارلوس جان اعتقاد دارن كه پچ بيرون دادنها ي مايكروسافت ننگ شركته. قبول دارم كه مايكروسافت كمتر از لينوكس برا پچ زحمت ميكشه اما ديگه جونش به لبش نمياد براي يدون پچ الآن ويندوز اكس پي رو پچ هاش رو ببينيد خيلي زيادن و كار درست مايكروسافت هم جمع كردن پچها در سرويس پك هست
مايكروسافت رقابتش ناسالم هم بوده باشه ديگه الآن نيست
همونطور كه ميدونيد داره جديدا از لينوكس حمايت ميكنه
مشكل از مايكروسافت نيست كه لينوكس رو همه ي پي سي ها نصب نيست بلكه مشكل تبليغ كننده ها هست
من هم مثل همه ي شما با كامپيوتر كار ميكنم و ميدونم كه ويندوز يه كمي دره پيتي هست
من خوشم نمياد كه بحث مايكروسافتي راه بندازم اما فقط گفتم كه قيافه رو ميخواين مسخره كنين بكنين اما اين گفته ي خدا پول رو به چه كسايي ميده درست نيست
درباره ي عكس هم بگم جالبه
چه مايكرويافتي بوده و چه شده :shock:
Harry Potter
08-06-2005, 10:16
تو رو خدا دوستاني كه آنتي ماكروسافت هستند برنامه هاي اين شركت رو تحريم كنند و استفاده نكنند
اگه بده اگه مشكلي دارين خب استفاده نكن برادر گل من آدم از برنامه بد كه استفاده نمي كنه برو از يه سيستم عامل ديگه + يه مرور گر ديگه استفاده كن
چرا دوستان همه Ie رو تحريم مي كنيداين ويندوز عزيز رو هم تحريم كنيد بريد سراغ اين همه ( الكي) سيستم عامل هاي
ديگه
انتقاد و يا نظر هر كسي شخصي هست ولي به خدا نميشه گفت من از اين غذا بدم مياد ولي مي خورمش ما دوستان كه همه سيستم عامل ها رو با 1000 تومن ناقابل مي خريم خب سيستم عامل رو + همه چيز هايي كه مال اين شركت هست تحريم كن
بيلي هر چي داري نوش جونت
همه ي اين حرف ها
+
لطفا دوستان ضد ماكروسافت جو گير نشيد!
اگر مي بينيد خارجي ها بعضي وقت ها ضد ماكروسافت هستند حق دارند چون واقعا قيمت هاش گرون هست، وگرنه هیچ کس در برتر بودن ماکروسافت شک نداره.
حالا شما چه دلیلی برای اعتراض دارید؟
نمیخوام بی احترامی کنم اما کار شما مثل کسی میمونه که بی اجازه میره توی باغ یک نفر دیگه شروع میکنه میوه هاش رو میخوره بعد هم میگه : خدا لعنتت کنه چرا اینها هنوز کال هستند :!: (البته ممکنه یک فحش بد هم بده! :oops: )
در مورد اينيم كه سانا گفتش كه آپديت هاي لينوكس خيلي بالا هست بايد بگم كه خوبه ديگه چرا بده . لينوكس كه مثل ماكروسافت نيست هر چند سال يه بار كه همه جونشون تا لبشون اومد يه پچ مي ده بيرون تازه اون پچ خودش 1000 تا دردسر ديگه داره و الان ماكروسافت فقط داره نون معروفيتش رو مي خوره شما هم اگه لينوكس رو نصب كنين حتما متوجه اين مسئله مي شيد . الان سطح لينوكس از ويندوز خيلي خيلي بالاتر رفته و اين فاصله هر رو داره بيشتر رو بيشتر مي شه .
اگر لینوکس بهتره پس چرا از ویندوز استفاده میکنه؟
من نمی دونم شما 10 سال قبل رو یادتون هست یا نه ولی اون موقع کارهایی رو که حتی هیچ کس توی خوابش هم نمی تونست انجام بده ما الان به راحتی و به کمک ویندوز ماکروسافت انجام میدیم.
به طور کلی اگر ماکروسافت نبود شاید خیلی از پیشرفت های علمی بشر در رشته های مختلف (به این سرعت) ممکن نبود. :arrow:
اگر مي بينيد خارجي ها بعضي وقت ها ضد ماكروسافت هستند حق دارند چون واقعا قيمت هاش گرون هست، وگرنه هیچ کس در برتر بودن ماکروسافت شک نداره.
حالا شما چه دلیلی برای اعتراض دارید؟
اومديم فردا ايران رفت تو سازمان تجارت جهاني ( كه حتما بايد بره ) اونجا يكي از قوانينش اينه كه بايد حق كپي رايت وجود داشته باشه :arrow: در ضمن حرف هايي هم مبني بر حق كپي رايت شنيده مي شه ( با اقدام اساسي )
ما به چي اعتراض داريم ؟! :shock: :shock:
ما مي گيم اين ويندوز خيلي مشكل داره و ...
اگر لینوکس بهتره پس چرا از ویندوز استفاده میکنه؟
گفتم كه ماكروسافت نون معروفيتش رو مي خوره و اينكه همه شركتها ( بيشترشون ) برنامه هاشون فقط تحت ويندوزه :arrow: اين دليل اصلي براي استفاده از ويندوز است . به نظر من كه دليلي جز اين نيست و نبايد باشه چون منطقي نيست !
من نمی دونم شما 10 سال قبل رو یادتون هست یا نه ولی اون موقع کارهایی رو که حتی هیچ کس توی خوابش هم نمی تونست انجام بده ما الان به راحتی و به کمک ویندوز ماکروسافت انجام میدیم.
شما چرا مي گي ماكروسافت ؟ اگه ويندوزش رو بخواي بگي خب لينوكس يه سر و گردن بالاتره اگه برنامه هاش رو بخواي بگي كه شركت هاي ديگه يه سر و گردن بالاترن
به طور کلی اگر ماکروسافت نبود شاید خیلی از پیشرفت های علمی بشر در رشته های مختلف (به این سرعت) ممکن نبود. Arrow
من نظري عكس نظر شما رو دارم . به نظر من اگه ماكروسافت نبود پيشرفت سريعتر بود چون :
ماكروسافت شركت هاي كوچك رو با پول و با 1000 كلك ديگه كله پا مي كرد و اين وسط استعداد هاي بسيار زيادي تلف شدن . اونوقت شما مي گي ماكروسافت ... !
نمیخوام بی احترامی کنم اما کار شما مثل کسی میمونه که بی اجازه میره توی باغ یک نفر دیگه شروع میکنه میوه هاش رو میخوره بعد هم میگه : خدا لعنتت کنه چرا اینها هنوز کال هستند Exclamation (البته ممکنه یک فحش بد هم بده! Embarassed )
خيلي ببخشيد ... شما خودت اين كار رو نمي كني ؟! شما يه آنتي ويروس رو دستگاهت نصب مي كني بعد از يه مدتي اونو عوض مي كني مي بيني كه بابا جان كلي ويروس رو دستگاهته ولي خبر نداري . اون موقع هست كه چند تا فحش آبدار به شركت سازنده و همه كس آنتي ويروسه مي ده ! نمي دي ؟! خب قضيه آنتي ويروس هم با ماكروسافت فذقي نداره آنتي ويروسم هم پولي يه
منتظر جوابتون هستم ....
Harry Potter
08-06-2005, 11:25
اومديم فردا ايران رفت تو سازمان تجارت جهاني ( كه حتما بايد بره ) اونجا يكي از قوانينش اينه كه بايد حق كپي رايت وجود داشته باشه در ضمن حرف هايي هم مبني بر حق كپي رايت شنيده مي شه ( با اقدام اساسي )
فردا نه ... 10 سال ديگه ! (تازه بستگي داره كي رييس جمهور بشه)
ما به چي اعتراض داريم ؟!
ما مي گيم اين ويندوز خيلي مشكل داره و ...
خوب يك برنامه بگو مشكل نداشته باشه؟
بالاخره كار انسان كه بدون خطا نميشه، باید کمی هم انصاف داشت.
گفتم كه ماكروسافت نون معروفيتش رو مي خوره و اينكه همه شركتها ( بيشترشون ) برنامه هاشون فقط تحت ويندوزه اين دليل اصلي براي استفاده از ويندوز است . به نظر من كه دليلي جز اين نيست و نبايد باشه چون منطقي نيست !
1- بیشتر شرکت ها برنامه هاشون تحت ویندوزه چون کاربرها می خوان.
2- کاربرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست.
3- حالا گناه ماکروسافت چیه که حتی شما هم که از ویندوز بد میگی حاظر نیست بی خیال ویندوز بشی؟
شما چرا مي گي ماكروسافت ؟ اگه ويندوزش رو بخواي بگي خب لينوكس يه سر و گردن بالاتره اگه برنامه هاش رو بخواي بگي كه شركت هاي ديگه يه سر و گردن بالاترن
این که لینوکس از ویندوز بهتر تر هست همه اش تبلیغات ضد ماکروسافته .
من چند وقت پیش یک مجله خارجی رو دیدم که مقایسه بین لینوکس و ویندوز انجام داده بود ، در بیشتر قسمت ها ویندوز از لینوکس سر تر بود.
(مثلا تعداد پچ های اصلاحی با درجه فوق العاده خطرناک لینوکس به مراتب بیشتر از ویندوز هست)
من نظري عكس نظر شما رو دارم . به نظر من اگه ماكروسافت نبود پيشرفت سريعتر بود چون :
ماكروسافت شركت هاي كوچك رو با پول و با 1000 كلك ديگه كله پا مي كرد و اين وسط استعداد هاي بسيار زيادي تلف شدن . اونوقت شما مي گي ماكروسافت ... !
شاید 5 - 6 سال پیش ماکروسافت رقابت نا سالم داشت ولی الان چی؟ مگر نمیبینی الان هر شرکت در پیتی هم از ماکروسافت شکایت میکنه؟
خوب چه کسی جلوی بقیه شرکت ها رو گرفته؟ چرا سیستم عامل بهتری ارائه نمیکنه که مردم هم خوششون بیاد؟
خيلي ببخشيد ... شما خودت اين كار رو نمي كني ؟! شما يه آنتي ويروس رو دستگاهت نصب مي كني بعد از يه مدتي اونو عوض مي كني مي بيني كه بابا جان كلي ويروس رو دستگاهته ولي خبر نداري . اون موقع هست كه چند تا فحش آبدار به شركت سازنده و همه كس آنتي ويروسه مي ده ! نمي دي ؟! خب قضيه آنتي ويروس هم با ماكروسافت فذقي نداره آنتي ويروسم هم پولي يه
منتظر جوابتون هستم ....
من غیر از این آنتی ویروسی که الان دارم یک بار از پاندا استفاده کردم اما چون خوشم نیومد پاکش کردم اما فحش ندادم! :arrow:
سالم آقای sinagood اگه یک شب کرشو عقب بندازه 2 سال عقب میمونی این چه حرفی هست که شما میزانین مگه بقیه میشینن تمشا میکنن الان میکرسافت بگه من 1 سال نمیدم رقابت بهتر میشه تازه ممکن هست که یک سیستم عاملی بدند که دیگه ویندوز بره بوق بزنه الان چرا رقابت کم شده چون همش اون میده بیرون اگه بگه من نمیگم سری 2 تا شرکت همین به خدا میکرمدیا یه چیزی میده که همه کف کنن.
حرف هاي شما جالبه ... آخه رو هيچ منطقي نيست !
فردا نه ... 10 سال ديگه ! (تازه بستگي داره كي رييس جمهور بشه)
بحث رو سياسي نكنيد . هر كسي كه انتخاب بشه بايد ايران رو وارد اون سازمان كنه پس فكر مي كني پروژه لينوكس براي چي هست ؟ براي همينه كه بسترش آماده بشه
شما چرا احتمال اينو نمي دي كه همين فردا اين قانون گذاشته بشه ؟! آدم بايد براي همه شرايطي آمادگي داشته باشه . اگه اينطوري بخواي فكر كني 10 سال ديگه هم به قول خودت همين حرف رو مي زني . مي گي حالا تا فردا . مشكل ايراني ها همينه كه فقط سطح رو نگاه مي كنن ...
خوب يك برنامه بگو مشكل نداشته باشه؟
بالاخره كار انسان كه بدون خطا نميشه، باید کمی هم انصاف داشت.
من نمي گم برنامه يه بدون اشكال وجود داره ولي مي گم كه ويندوز اوضاش خيلي خيطه ! من يه زماني خيلي تو كار هك بودم اون موقع بود كه فهميدم اين ويندوز چيه . يه سري باگ داره كه واقعا وحشتناكه ! من از اون روزي كه اين باگ ها رو ديدم سريع دستگاه خودم رو پاكسازي كردم و اطلاعاتم رو روي سي دي زدم ( بعضي هاش كه هيچي ! هيچ برنامه اي هم جلوشو نمي گيره چون باگ ويندوزه )
- بیشتر شرکت ها برنامه هاشون تحت ویندوزه چون کاربرها می خوان.
2- کاربرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست.
3- حالا گناه ماکروسافت چیه که حتی شما هم که از ویندوز بد میگی حاظر نیست بی خیال ویندوز بشی؟
خب اين معلومه كه چون بيشتر مردم از ويندوز استفاده مي كنن شركت ها هم ورژن ويندوز مي زنن . خب اينم مي شه هموني كه گفتم ديگه : ماكروسافت نون معروفيتش رو مي خوره
- کاربرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست.
اينو جايي نگو چون بهت مي خندن :arrow:
- حالا گناه ماکروسافت چیه که حتی شما هم که از ویندوز بد میگی حاظر نیست بی خیال ویندوز بشی؟
گناهش رو كه بالا گفتم . جنسشم اصلا خوب نيست . اينم گناهش ! در ضمن من الان هم ويندوز دارم و هم لينوكس و چون مودمم در لينوكس نصب نمي شه مجبورم با ويندوز بيام تو نت
این که لینوکس از ویندوز بهتر تر هست همه اش تبلیغات ضد ماکروسافته .
يه چيزي ازت مي پرسم خداوكيلي راستش رو بگو : شما خودت از لينوكس استفاده كردي ؟!
اگه استفاده مي كردي يه همچين حرفي نمي زدي
من چند وقت پیش یک مجله خارجی رو دیدم که مقایسه بین لینوکس و ویندوز انجام داده بود ، در بیشتر قسمت ها ویندوز از لینوکس سر تر بود.
(مثلا تعداد پچ های اصلاحی با درجه فوق العاده خطرناک لینوکس به مراتب بیشتر از ویندوز هست)
لينك رو لطف مي كنيد :arrow:
شاید 5 - 6 سال پیش ماکروسافت رقابت نا سالم داشت ولی الان چی؟ مگر نمیبینی الان هر شرکت در پیتی هم از ماکروسافت شکایت میکنه؟
الانم داره اين كار ها رو انجام مي ده البته يه سياست ديگه گرفته . همين شكايت ها هست كه نشون مي ده كه هنوز اين كار ها رو ادامه مي ده .
خوب چه کسی جلوی بقیه شرکت ها رو گرفته؟ چرا سیستم عامل بهتری ارائه نمیکنه که مردم هم خوششون بیاد؟
مگه الان سيستم عامل بهتر نيست ! گفتم كه بالا مشكلاتش چيه :roll:
من غیر از این آنتی ویروسی که الان دارم یک بار از پاندا استفاده کردم اما چون خوشم نیومد پاکش کردم اما فحش ندادم!
خب شما خوشت نيمده اينكه ... من مي گم شما چند تا ويروس ديگه پيدا كني يا اصلا اين نه ! شما كلي اطلاعات مهم داري سر همين چيزا بپره اونوقت چي كار مي كني ؟
سلام آقا عیبی نداره که صبر میکنیم ویندوز بسیار قشنگ 2005 هم بیاد ببینیم که چی میده بیرو ن حالا نه این که سر اکس پی کم تبلیغ کردند مشگل اینجاست که تو هر چیزی این شرکت کل کل میکنه اگه رو همین ویندوز فقط کار کنه باز خوبه الان شما بگو نرم افزار حساب داری میاد سری یه چیز سر هم میکنه میده بیرون آخه مگه هر چی بیشتر برنامه بده بیرون برنده هست؟ هر چی کیلوی بده بیرون که هنر نیستش اگه یک برنامه داد ولی اساسی داد اون حرف هست الان شما از محصولات مکرمدیا چی دیدین جز خوبی ا حرف اولی از محصولات Adobe چه بدی دیدین .هیچی از میکرسافت چی دیدین همش اعصاب خردی همش استرس همش ادعا .همش اپدیت .
Harry Potter
08-06-2005, 16:46
حرف هاي شما جالبه ... آخه رو هيچ منطقي نيست !
مطمئنی ؟ منطق شما چیه؟ ... اصلا منطق چیه؟
بحث رو سياسي نكنيد . هر كسي كه انتخاب بشه بايد ايران رو وارد اون سازمان كنه پس فكر مي كني پروژه لينوكس براي چي هست ؟ براي همينه كه بسترش آماده بشه
شما چرا احتمال اينو نمي دي كه همين فردا اين قانون گذاشته بشه ؟! آدم بايد براي همه شرايطي آمادگي داشته باشه . اگه اينطوري بخواي فكر كني 10 سال ديگه هم به قول خودت همين حرف رو مي زني . مي گي حالا تا فردا . مشكل ايراني ها همينه كه فقط سطح رو نگاه مي كنن ...
بحث سیاسی نیست، حتی روسیه هم بعد از 10 سال عضو شد. حالا ایران که جای خودش رو داره. ضمنا این 10 سال خیلی خوشبینانه هست چون ما هیچ کدوم از معیار های جهانی رو نداریم. در مورد قانون کپی رایت من مخالفتی ندارم ولی مطمئن هستم به این زودی ها کسی زیر بار این قانون نمیره.
ما ایرانی ها حقوق خودمون رو رعایت نمی کنیم و نرم افزار های داخلی رو به راحتی کرک می کنیم چه برسه به خارجی ها! (این مشکل من نیست بلکه یک معضل ملی هست)
یک نکته در گوشی!: من خودم در جریان بعضی از مسائل پروژه لینوکس فارسی (سیستم عامل ملی!) هستم. میدونی تا حالا چقدر از بودجه رو بعضی ها (نمیتونم اسمشون رو بگم، شرمنده) به جیب زدن بدون هیچ کار مثبتی ؟
الان هم دوباره پروژه متوقف شده میگن پول نداریم!
پ.ن: سعی کن بعضی وقت ها مطالعات اقتصادی هم داشته باشی. :idea:
من نمي گم برنامه يه بدون اشكال وجود داره ولي مي گم كه ويندوز اوضاش خيلي خيطه ! من يه زماني خيلي تو كار هك بودم اون موقع بود كه فهميدم اين ويندوز چيه . يه سري باگ داره كه واقعا وحشتناكه ! من از اون روزي كه اين باگ ها رو ديدم سريع دستگاه خودم رو پاكسازي كردم و اطلاعاتم رو روي سي دي زدم ( بعضي هاش كه هيچي ! هيچ برنامه اي هم جلوشو نمي گيره چون باگ ويندوزه )
نمیشه همه توقعات رو از ویندوز داشته باشی. بالاخره آنتی ویروس و فایروال هم باید نقشی داشته باشند!
ضمنا من چند سال هست که کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده، با وجود اینکه هر روز توی اینترنت هستم و دانلود و کرک و چت و وبلاگ و ...
خیلی از هک شدن ها به خاطر بی توجهی کاربرهاست تا سازندگان نرم افزار.
اينو جايي نگو چون بهت مي خندن
به نطرت این جمله ها خنده دار تر نیست؟
" کابرها بیشتر از ویندوز استفاده می کنند چون مشکل تر و بدتر هست! (همین رو میخواهی ؟) "
یا این یکی :
" کابرها بیشتر از لینوکس استفاده می کنند چون بهتر و ساده تر هست!"
يه چيزي ازت مي پرسم خداوكيلي راستش رو بگو : شما خودت از لينوكس استفاده كردي ؟!
اگه استفاده مي كردي يه همچين حرفي نمي زدي
اگر استفاده نکرده بودم با این اطمینان حرف نمی زدم. ضمنا تنها دلیل قابل بحثی که بعضی ها میگن لینوکس بهتره به خاطر کد باز بودنش هست که البته اون هم جای بحث داره.
بقیه دلایل هم فقط حرفی بیش نیست.
گناهش رو كه بالا گفتم . جنسشم اصلا خوب نيست . اينم گناهش ! در ضمن من الان هم ويندوز دارم و هم لينوكس و چون مودمم در لينوكس نصب نمي شه مجبورم با ويندوز بيام تو نت
خوب میتونی مودمی بخری که در لینوکس هم نصب بشه. فکر نکنم مشکل مالی داشته باشی!
لينك رو لطف مي كنيد
نگفتم مجله اینترنتی. در یک شرکت کامپیوتری روی میز بود، من هم خوندمش. حالا باید شاهد بیارم؟
مگه الان سيستم عامل بهتر نيست ! گفتم كه بالا مشكلاتش چيه
یعنی فقط به خاطر مودم؟ فقط همین؟
واقعا حیفه لینوکس به این نازی رو به خاطر مودم استفاده نکنی.
خب شما خوشت نيمده اينكه ... من مي گم شما چند تا ويروس ديگه پيدا كني يا اصلا اين نه ! شما كلي اطلاعات مهم داري سر همين چيزا بپره اونوقت چي كار مي كني ؟
ویروس جرات نمیکنه صد کیلومتری من بیاد چه برسه به پریدن اطلاعات!
گفتم که در 90 درصد این موارد کاربر مقصر هست.
در پایان: دوست عزیزم، نوید جان!
قرار نیست در بحث هم دیگه رو متقاعد کنیم. من که دلایلم رو نوشتم.شما هم اگر دوست داشتی میتونی ادامه بدی اما من دیگه جواب این تاپیک رو نمیدم. (از این تجربه های بحث بی نتیجه زیاد داشتم و واقعا هم منتفر هستم، دلیلی هم برای قانع کردن شما نمی بینم.)
پس موفق باشی و خندان :lol:
خب دوستان وقتي ايشون مي گه من ديگه جواب نمي دم خب ما هم ديگه جواب نمي ديم ولي جواب تك تك جمله هاي ايشون موجوده مثل بالا .
من خودم واقعا داشتم از اين بحث ها لذت مي بردم ولي حالا شما نمي خواي ادامه بدي ....
به هر حال خودتون قضاوت كنيد ( بدون اينكه طرف كسي رو بگيريد ) و پيشه خودتون يكي دو تا كنين ببينين حق با كيه .
حالا من مي گم ويندوز يه مشكلاتي داره كه هيچ فايروال و آنتي ويروسي اصلا نمي تونه جلوشو بگيره ايشون مي گن كه فايروال پس چي كارس ! مي گن آدم بايد خودش مواظب باشه . اين كه درست ولي من خودم روش هايي رو ديدم هر چه قدر هم مواظب باشي بازم آلوده مي شي بدونه اينكه حتي بفهمي . به هر حال نمي خوام بيشتر از اين توضيح بدم ولي در آخر هم بايد بگم يه كم بهتر صحبت كني خيلي خوب مي شه به هر حال اين يه بحث دوستانه هست
من اوني هم كه گفتم نگو بهت مي خندن بخاطر اينه كه اگه شما از لينوكس استفاده مي كردي ( مثلا همين لينسپير ) مي فهمي دي عين ويندوزه و شايد ساده تر هم باشه . من دوستانه به شما گفتم ولي شما مثل اينكه ناراحت شدي به هر حال باشه ما ديگه ادامه نمي ديم تا يه نفر بياد كه از اين حرف ها ناراحت نشه ...
Sinagood
08-06-2005, 19:03
من بحث رو شروع كردم و اشتباه كردم
فقط اومدم بگم كه به نظر مياد اين مسخره كردن آدم از قيافه و اين چيزا كه خدا پول رو به كيا ميده به نظر سرچشمش از حسوديه
همين و بس
منم اعتقاد دارم كه اين تاپيك بايد قفل شه
Mehdi_Best
08-06-2005, 21:07
من نميدونم كسي كه پولدار شده خودش كار كرده يا حتما خدا يهش شانس ميده؟
چرا آدم بايد به كسي كه كار كرده و پولدارترينه حسودي كنه؟ :twisted:
قيافه ي بيل بد بوده و گيريم كه هست. ولي دليل نداره كه عتيقه باشه
عتيقه كسي هست كه تو خونش ميشينه نوشابه ميخوره و شعار ميده كه من بهترينم. اين قدر هم كنترل نداره كه اين آقايون كانديد ها براش تعيين تكليف كنن
من خودم از همه ي چيزاي مايكروسافت خوشم مياد غير ويندوزش كه يه كمي دره پيته
من همين رو گفتم و بس (قصد توهين و دعوا هم ندارم)
سينا جان مطمئن باش كه موفق و پولدار شدن بدون تلاش و پشتكار و داشتن نبوغ و استعداد ميسر نمي شه و من كاملا اين رو قبول دارم. البته ممكنه كسي در جهت مثبت موارد فوق رو داشته باشه و استفاده كنه و شخصي ديگر در جهت منفي اما به هر جهت داشتن اين موارد لازمه.
هيچكس هم به چنين اشخاصي حسودي نمي كنه و قصد بچه ها از گفتن مطالب فوق اصلا حسادت نيست.
اگه به قيافه بيل گيتس هم گير داديم فقط به خاطر جنبه شوخي قضيه بوده. همونطور كه در مجلات طنز كاريكاتور آدم هاي سياسي و مهم مملكتي رو هم به تمسخر مي گيرند اما كسي ناراحت نمي شه. مثل دكتر حبيبي معاون اول سابق رييس جمهور كه چندين سال كاريكاتور روي جلد نشريه گل آقا بود اما ايشون خيلي با ظرفيت برخورد مي كرد با قضيه.
من خودم هم از بعضي محصولات مايكروسافت (البته خيلي كم. يعني تقريبا مي شه گفت فقط ويندوز) استفاده مي كنم اما هيچ كس نمي تونه منكر ضعف هاي فراوان اونها بشه. در ضمن اينقدر كه اين تاپيك و عكس به شما برخورده فكر نكنم به خود بيل گيتس (البته اگه اينها رو مي ديد) بر مي خورد!!!!!
در ضمن مگه قراره كسي اينجا دعوا كنه؟ اين تاپيك هم مثل تاپيك هاي ديگه با بحث هاي دوستانه بچه هاي گل انجمن پربيننده شده.
خدا وكيلي اگر مايكروسافت نبود ...! :?:
انصاف هم خوب چيزيه. ويندوزش رو كه بدون اجازه استفاده مي كنيد، فحش هم میدید؟! :(
البته قیافه بیل گیتس رو کاری ندارم اما تاپیک ضد مایکروسافت خیلی بی معنیه :!:
حسين جان اگه مايكروسافت نبود باور كن كه هيچ اتفاقي نمي افتاد. همونطور كه اگه كوكا كولا نبود مثلا پپسي كولا كه بود!
تازه شايد يك شركت ديگه جاي مايكروسافت رو مي گرفت كه اينقدر انحصارطلب نبود!
در ضمن چرا تاپيك ضد مايكروسافت بي معنيه؟ اگه تاپيك عشق مايكروسافت بود خوب بود؟ خب هر كسي يك نظري داره. اينجا هم همه چه موافق و چه مخالف مي تونند نظر بدهند.
ديگه
:wink:
بيلي هر چي داري نوش جونت :lol: :lol: :lol: :lol:
مافيا جان از شما ديگه بعيده كه اين حرفها رو بزني. آخه جناب بيل گيتس با انحصارطلبي كه داره مگه اجازه مي ده شركت هاي ديگه رو پاشون بلند بشن؟
الحمدلله راه به راه هم داره توسط دادگاه هاي اروپايي محكوم به پرداخت جريمه هاي سنگين مي شه به خاطر همين طرز برخوردش.
در مورد سيستم عامل چون اكثر برنامه ها با ويندوز كار مي كنند فعلا مجبوريم كه ازش استفاده بكنيم. اما در مورد مرورگر مطمئن باش كه تا همين الان هم همين كار رو كرديم و از فايرفكس و اپرا استفاده مي كنيم كه در برابر IE مثل يه غول مي مونند.
در ضمن من الان به عنوان مثال در محل كارم از غذايي كه بهمون مي دن خوشم نمي آد اما مجبورم كه بخورم! چون بنا به دلايلي نمي تونم هر روز از بيرون يا خونه غذا بيارم! پس يه مواقعي هست كه آدم با اينكه از چيزي بدش مي آد اما مجبوره كه تحملش كنه.
Mehdi_Best
08-06-2005, 21:42
كارلوس جان تا حالا رفتي تو ليست آپديتهاي فدورا وكور 2؟؟؟
ميبيني آپديتهاش صد برابر ويندوز هست
باز خوبه مايكروسافت يه سرويس پك ميده و كار رو راحت ميكنه
شما خودت برو با لينوكست كار كن
من نميدونم شما از چه ويندوزي استفاده ميكني. من كه بيشتر از دو ماه هست كه ويندوزم يه ارور عادي هم نداده
ويندوزم نداده هها. از اين ارور ها كه ميگن سي دي رو بزارين تو تا بازي اجرا شه ديدم
آره داش بيلي حرومت بشه خير نبيني خوب شد؟
آخه يه سال كارشو عقب بندازه دنيا دو سه سال عقب مي افته
سينا جان حالا مگه سرويس پكهايي كه مي ده چه تحفه اي هست؟
خدا وكيلي من هنوز كه هنوزه سرويس پك 2 رو نصب نكردم. اصلا خودم و نظر خودم هيچي . اما از هر كسي كه در اين موارد سررشته داره پرسيدم فقط جواب منفي شنيدم و اينكه نصب نكنيم بهتره!!
من يادمه اوايل كه سرويس پك 2 رو انتشار داده بودند خودشون گفتند ايراد داره. در ضمن بعد از اون همه تبليغ در مورد سرويس پك 2 الان در همين چند ماه اخير كه از انتشار سرويس پك 2 گذشته n تا پچ اومده كه حفره هاي سرويس پك 2 رو پر مي كنه!!!!
در مورد اينكه مي گي ويندوزت حتي يك پيغام خطا هم نداده بايد بگم كه حتما بيلي جون 2 نوع ويندوز داده بيرون. يكي براي طرفداراش مثل شما و يكي براي ما كه مخالفش هستيم و نوع دوم رو طوري ساخته اند كه ارور بده!!!
در ضمن مگه نعوذبالله بيلي جون خداست كه اگه يك سال كارشو عقب بندازه دنيا به آخر برسه!!!
حالا كه كارش رو عقب نمي اندازه روز به روز داره از محبوبيت خودش و محصولاتش كم مي شه واي به اينكه يك سال كار نكنه و بقيه اين فرصت رو پيدا كنند كه محصولات بهتري ارائه بدن.
جالب بود آقا مهدي.
ولي يه نكته: پيشرفت و تكامل ربطي به قيافه آدما نداره. البته اينو قبل از ديدن اين عكس هم مي دونستيم.
ممنون
بيتا خانم من هم نگفتم كه پيشرفت و تكامل به قيافه آدما ربط داره. فقط خواستم در كنار اين عكس و اين نكته كه اين شركت به اين عظمت از كجا به كجا رسيده و پشتكار اونها باعث چه پيشرفت عظيمي شده يه شوخي هم كرده باشيم. البته اگه بعضي دوستان جدي گرفتند ديگه به خودشون مربوطه!!! :wink:
Sinagood
08-06-2005, 22:36
آقا شرمنده ديگه من منظورم دعوا كه نبود
ولي گفتم قيافش يه كمي بي ريخت بوده
اما اين يه كمي منو به فكر هاي بدتر از شوخي انداخت:
(خدا به کی شانس میده .. ای خدا !!!! )
به ريختش چيكار دارين آخه؟
تازه اشكالات ظاهري بيل گيتس در ورژن هاي بعديش برطرف شده تازگيها ظاهر زيباتري پيدا كرده
بنده خدا خيلي داره كار ميكنه رو قيافش. ميگم چرا ويندوزش يه كمي دره پيته برانكه برنامه نويسا دارن رو قيافش كار ميكنن. آخرش مثل مايكل جكسون ميشه
من خودم هم از بعضي محصولات مايكروسافت (البته خيلي كم. يعني تقريبا مي شه گفت فقط ويندوز) استفاده مي كنم اما هيچ كس نمي تونه منكر ضعف هاي فراوان اونها بشه. در ضمن اينقدر كه اين تاپيك و عكس به شما برخورده فكر نكنم به خود بيل گيتس (البته اگه اينها رو مي ديد) بر مي خورد!!!!!
خوب اينو همه ميدونن كه مايكروسافت ويندوزش خيلي مشكل داره ولي اگه انصاف بديم ميبينيم كه مايكروسافت باگهاش براي استفاده ي زياد ازش فاش ميشه
همون طور كه حفره هاي امنيتي كشف شده در فايرفاكس در ماه دوم آمدن ورژن 1 اين برنام بيشتر از آي اي بود
راستي شما از آفيس استفاده نميكني؟
آيا شما بهتر از آفيس برنامه اي در اين جهت ديدي؟
سينا جان حالا مگه سرويس پكهايي كه مي ده چه تحفه اي هست؟
من از بابت كامل كنندگي محض نميگم اما اعتقاد دارم كه باز خوبه كه آپديتهاشون رو جمع كردند
سرويس پك دو مشكلاتي هم با خودش داشته باشه اما واقعا امنيت گذشته رو بيشتر ميكنه
يه مطلب خوندم كه به شكل كتاب e-book در اومده بود با عنوان اينكه سرويس پك دو ويندوز را صد برابر امن تر ميكند
برام مهم نبود كه راست ميگن يا نه بلكه برام مهم بود كه نويسندش با مايكروسافت ارتباط نداشته باشه
مايكروسافت n تا پچ هم بده كه بد نيست كه. بالاخره داره پچ ميده. پچ دادن كه ننگ نيست
در مورد اينكه مي گي ويندوزت حتي يك پيغام خطا هم نداده بايد بگم كه حتما بيلي جون 2 نوع ويندوز داده بيرون. يكي براي طرفداراش مثل شما و يكي براي ما كه مخالفش هستيم و نوع دوم رو طوري ساخته اند كه ارور بده!!!
آخه من هميشه تا يه ارور ميبينم ميرم تو سايت مايكروسافت چك ميكنمش و ميبينم مشكل از كجاشه و چجوري حلش كنم
برا اين ميدونم كه دو ماهي هست كه به مشكل نخوردم :mrgreen: :mrgreen:
در ضمن مگه نعوذبالله بيلي جون خداست كه اگه يك سال كارشو عقب بندازه دنيا به آخر برسه!!!
منظورم اينه كه اين شركتهاي بزرگ آمريكايي سفارش ها ي خاصي رو به مايكروسافت ميدن كه اول كار اونا عقب مي افته
نيومدن direct x بعدي ميتونه ضدحال شديدي به برنامه هاي بلند مدت nvidia بزنه
بي خيال ماجرا. اين جور كه معلومه سو تفاهم شده
من كه دارم linspire رو دانلود ميكنم تا ببينم چي ميشه
سلام آقا میکرسافت شرکت بسیار پولکی هست و فقط تبلیغات داره کارائی نداره .
همه برنامه هاش از اینترنت IE بگیر تا افیس همش باید servis pack داشته باشه تا یک کمی مثل آدم بشه .
کلا مرگ بر این شرکت .
Mehdi_Best
09-06-2005, 13:01
حسين جان سلام. من در مورد همه پست هاي شما در اين تاپيك مي خوام نكاتي رو ذكر كنم.
ابتدا بگم كه من از طرف خودم حرف مي زنم نه همه كساني كه از مايكروسافت خوششون نمي آد.
من خودم آنتي مايكروسافت نيستم! اما مخالف روش هاي انحصارطلبانه اش هستم.
اما هيچ وقت هم فحش نداده ام . در ضمن همونطور كه در يكي از پست هاي قبلي ام گفتم ما مثل كسي هستيم كه از غذاي محل كارش خوشش نمي آد اما به دلايلي مجبوره كه همون رو بخوره!!! پس ما هم به دلايلي كه حتما خودت مي دوني مجبوريم كه از ويندوز استفاده كنيم. به عنوان مثال من در محل كارم بايد از برنامه اي استفاده كنم كه تحت ويندوز نوشته شده . پس مجبورم از ويندوز استفاده كنم. نمي تونم خارج از قوانين و چارچوب محل كارم عمل كنم كه!
در مورد قيمت ويندوز هم مي خواهم ازتون بپرسم كه آيا اگه شما مجبور بودي ويندوز رو با اون قيمت بالاش بخري باز هم طرفدارش بودي؟
در مورد اينكه اگه مايكروسافت نبود خيلي از پيشرفت هاي علمي ممكن نبود هم بايد بگم كه هيچكس منكر خدمات مايكروسافت به دنياي كامپيوتر نيست. اما به نظر شما شركت هاي ديگه نمي تونستند اين كار رو بكنند؟ مگه در عرصه هاي ديگه غير از كامپيوتر شركت هاي ديگه به دستاوردهاي عظيمي دست پيدا نكردند؟ خب در اين مورد هم اگه مايكروسافت نبود شركت هاي ديگه اين كار رو مي كردند.
در مورد اينكه گفتي بالاخره آنتي ويروس و فايروال هم بايد نقشي داشته باشه مي خوام ازت بپرسم اگه اين حرف شما درسته پس چرا مايكروسافت در سرويس پك 2 فايروال گذاشته؟
چرا يك شركت سازنده آنتي اسپاي وير رو خريده و آنتي اسپاي وير مايكروسافت رو بيرون داده؟ و چرا مي خواد آنتي ويروس مايكروسافت رو بسازه؟
هر چند فايروالي كه روي سرويس پك 2 هست اينقدر نامشخص و بي سر و ته هست كه بود و نبودش خيلي فرقي نداره. فقط جز ايجاد مشكل چيزي نداره.
فكر نمي كنم كسي به جاي فايروال هاي قوي و قدرتمندي مثل kerio - outpost يا حتي zonealarm بخواد از فايروال ويندوز استفاده كنه.
در مورد آنتي ويروس هم مطمئنم كه همينطور خواهد بود و آنتي ويروس مايكروسافت اصلا طرفداري نخواهد داشت.
در مورد استفاده از ويندوز و محصولات ديگه مايكروسافت هم بايد بگم به غير از اينكه خيلي جاها مجبور به استفاده از اون هستيم دلايل ديگه اي هم داره.
مثلا شما زرنگار تحت ويندوز رو ديدي؟ خيلي از word بهتره اما چرا همه از word استفاده مي كنند؟ چون با يك سي دي 500 توماني مي شه تهيه كرد اما زرنگار تحت ويندوز رو بايد 200 هزار تومان پياده بشي!
در مورد اينكه گفتي ويروس جرات نمي كني از 100 كيلومتري شما هم رد بشه بايد بگم كه خيلي ها از اين حرف ها زدند اما بعدا متوجه اشتباهشون شدند چون ممكنه ويروسي توليد بشه كه بهترين آنتي ويروس ها هم نتونن مقابله كنند با اون. در ضمن اگه فرض رو بر اين بزاريم كه شما سيستم كاملا امني داري شك نكن كه به خاطر ويندوز نيست بلكه به خاطر فايروال و آنتي ويروس خوبي هست كه حتما نصب كردي!!!
اين هم كه شما مي گي آدم خودش بايد مواظب باشه حرف درستي نيست. چون مثل رانندگي كه شما هر چقدر هم حرفه اي باشي و مراقبت كني باز هم ممكنه از پشت يا بغل بزنند اينجا هم هر چقدر مواظب باشي باز هم ممكنه كه هكرهاي حرفه اي از تمام سيستم هاي امنيتي شما عبور كنند. البته احتمالا شما اطلاعات مهمي روي سيستمتون وجود نداره وگرنه اگه هكري بخواد كارش رو انجام بده هر طوري شده وارد سيستم شما خواهد شد.
در ضمن چرا شما از بحث دوستانه ناراحت مي شي؟ مگه قراره اينجا دعوا باشه؟ خيلي دوستانه و با ادب و منطق مي شه صحبت كرد. اگه من و شما و نويد و كارلوس هم به نتيجه نرسيم بقيه بچه ها ممكنه با خوندن دلايل ما به نتيجه برسند.
Mohammad_Ahrari
09-06-2005, 13:32
مگه شما نميگين مايكروسافت بده خوب بريد لينوكس استفاده كنيد كه آدم بايد بميره تا يه برنامه درست و حسابي كه با لينوكس بخونه گير بياره
بازم بگين مايكروسافت بده
مشكل امنيتي داره اما هر برنامه اي باهاش مي خونه :mrgreen: :arrow:
Mehdi_Best
09-06-2005, 13:35
محمد جان شما مثل اينكه از صفحه اول اين تاپيك تا اينجا رو نخوندي. خب شما برو اول بخون متوجه مي شي چرا ما از ويندوز استفاده مي كنيم!!!
در ضمن اينكه برنامه ها اكثرا تحت ويندوز هستند كه دليل بر ضعف لينوكس نمي شه. اين به خاطر اينه كه ويندوز كاربران بيشتري داره و به خاطر همين شركت ها برنامه هاشون رو اكثرا تحت ويندوز مي نويسند. البته مطمئن باش همونطور كه با اومدن فايرفكس اكثر شركت ها تولبارها و امكانات ديگه اي رو براي فايرفكس نوشتند براي لينوكس هم همينطور خواهد شد. همين الان هم خيلي از برنامه ها نسخه تحت لينكوس دارند.
Sinagood
09-06-2005, 16:54
مهدي جان من تو اين ماجراي قيمت ويندوز مشكل مايكروسافت نيست
شركت داره اين همه آدم ميزاره تا كار كنن
آيا شما با شركت آدوبي هم مشكل داري به خاطر قيمتهاش؟
فايروال ويندوز هدفش فايروال بودن كامل نيست (همونطور كه ميدونيد يه blocker هست و همچنين پورتها رو ميبنده (مايكروسافت همراه آنتي ويروس خود يه فايروال حرفه اي هم ميده همونطور كه ميدونيد معني حرفه اي يعني هم اطلاعات دريافتي و هم ارسالي رو چك ميكنه و هم از حملات جلوگيري ميكنه كه پوليه. يه فايروال هم ميان بدن پولي ميدن :shock: اما بازم در نظر بگيريم كه لينوكس هم فايروالش كاملا حرفه اي نيست
مهدي جان من تا حالا با زرنگار كار نكردم اما نشنيده بودم كه از ورد بهتره
اينا رو داره؟
symbols - spell check (En & Fa) - Shading - Bullets and Numbering - translate - speech - autocorrect - background - clipart - picture insert - header and footer
غير از اينا زرنگار برنامه ي بهتري باشه هم بهتره اما مشكل از مايكروسافته؟ضمنا زرنگار از ورد گرونتره حتي از اصل در صورتي كه دقت كنيد MS Office 2003 Student and teacher edition رو 280000 تومان ميشه خريد در صورتي كه چهار تا برنامه داره كه با هم به بهترين شكل ممكنه ارتباط بر قرار ميكنن
مردم آفيس رو فقط به خاطر ورد ه نميخرن ( اما من خودم از قيمت بالاي محصولات بد نميگم بلكع از بد بودن ويندوزش ناراضيم
آيا شما با شركت آدوبي هم مشكل داري به خاطر قيمتهاش؟
سينا جان چرا بحث قيمت نيست ! شما مثلا مي ري ميبيني كه يه برنامه هست شبيه فتوشاپ و كارهاي اونو انجام مي ده و در بعضي جاها بسيار بهتر از فتوشاپ هست ولي مجاني يه ولي فتوشاپ 1000 دلار قيمتشه . خب اينجا شما اصلا به قيمت توجه نمي كني ؟!!!!
مهدي جان من تا حالا با زرنگار كار نكردم اما نشنيده بودم كه از ورد بهتره
سينا جان شما برنامه هايي رو ديدي كه مثل آفيس باشن ؟! خب احتمالا نديدي . پس دليل نداره كه بگي كه آفيس ماكروسافت بهترينه . شما وقتي مي توني اين حرف رو بزني كه تقريبا با همهشون كار كرده باشي . ولي من برنامه هايي ديدم كه اين كار رو مي كنن و كارشونم حرف نداره در ضمن لينوكس يه بسته مثل آفيس داره و مجاني هم رو لينوكس ها هست به اسم open office . من باهاش كار كردم با word تفاوتي نداره
sayedreza
09-06-2005, 23:29
خوبه !!من به اين نتيجه رسيدم كه اين يارو عكسش هم بدردم ميخوره چون باعث شد سروكار اين تاپيك به اينجاها بكشه كه من كلي چيز ياد بگيرم از شماها :D
بچه ها دم همه تون گرم كلي هال ميكنم با اين تاپيك فرقي هم نميكنه بيل گيتس چه ريختيه
:!: :wink:
سلام دوست عزیز منم حال میکنم چون که اصلا خیلی ها با این یارو مخصوصا شرکتش حال نمیکنن .
واقعا که هر چی با محصولات این شرکت کار میکنم بیشتر پی میبرم که خیلی خالی بند هستند .
Mehdi_Best
10-06-2005, 12:55
سينا جان من متاسفانه الان به مدت چند دقيقه فقط مي تونم آنلاين باشم و نمي تونم بيشتر توضيح بدم اما فقط يه نكته كوچك رو بگم و اون هم اينكه اين زرنگار كه مي گم با زرنگار قبلي كه تحت داس بود فرق داره. يعني كاملا متفاوت شده. اولا كه امكاناتش خيلي عاليه و هر كاري بگي مي شه باش كرد. در ضمن كلك 2000 روش هست كه مي توني باهاش خطاطي بكني. نستعليق و غيره!
Sinagood
21-06-2005, 07:24
آقا نوید من با openoffice در لینوکس بارها کار کردم اما هم یه مقدار تقلیدیه و هم هنوز هم مشکلات زیادی داره
با هیچ کدوم از kword , abiword, open office document writer نتونستم داکیومنتهای فارسی ام رو بدون مشکل اجراکنم
اینجا یه بحث خارج تاپیک بگم
لینوکس سارجsargw با 14 سیدی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.