ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : password گذاري روي هر فايلي كه بخواهيم....

bidastar
01-12-2006, 23:06
با سلام
دنبال يه برنامه هستم كه رو هر فايلي از موبايل كه خواستيم بشه رمز گذاشت...چه عكس.چه ويدئو.چه log .چه اس ام اس و ......((گوشي من نوكيا 6630 هست))
با تشكر ;)

n_yaghmaei
02-12-2006, 00:43
1- اسم برنامه file protect هست اين برنامه مي تونه برنامه ها رو قفل كنه فرمت اون جاواست و در گوشي شما هم جواب مي ده
2- برنامه moby explorer هست كه با اين برنامه شما مي تونين عملياتي از قبيل قفل كردن . پنهان كردن . كپي كردن و ... را انجام دهيد
برنامه اول رو لينكشو ندارم اما شما مي تونين برنامه رو با جستجو كردن پيدا كنيد اما برنامه دوم (كه من خودم تاييدش مي كنم ) لينكش اينه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip
پسوردش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bidastar
02-12-2006, 16:53
1- اسم برنامه file protect هست اين برنامه مي تونه برنامه ها رو قفل كنه فرمت اون جاواست و در گوشي شما هم جواب مي ده
2- برنامه moby explorer هست كه با اين برنامه شما مي تونين عملياتي از قبيل قفل كردن . پنهان كردن . كپي كردن و ... را انجام دهيد
برنامه اول رو لينكشو ندارم اما شما مي تونين برنامه رو با جستجو كردن پيدا كنيد اما برنامه دوم (كه من خودم تاييدش مي كنم ) لينكش اينه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip
پسوردش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول مرسي از نرم افزار
اما اين نرم افزار براي قفل كردن اس ام اس هاست و اينو تو گوشيم دارم

hamid_hitman47
03-12-2006, 00:24
smartcrypto هم يه برنامه خوبه با فرمت sis ........فكر كنم كارتو راه بندازه........البته لينكشو ندارم ولي با يه search كوچولو ميتوني پيداش كني...

Hamid110
03-12-2006, 06:59
سلام . . .

دوست گرامي . . از برنامه ي Advance divice locker به همراه كيجان استفاده كن . . خيلي توپه . . روي هرجايي كه خواستي پسورد بزار . . در ضمن فكر ميكنم . . پسورد ابتدايي اون 4 تا صفر باشه . .

دريافت در پست زير . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشي . .

alex_pk
04-12-2006, 08:55
+

درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در این قسمت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]