مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید گوشی نوکیا6630 یا سونیاریکسون 750k
خواهش میکنم منو راهنمای کنید دوستان من از بین گوشی نوکیا6630 یا سونیاریکسون 750k
کدوم رو بخرم میگن 6630 برنامه و بازی میخوره ولی 750 نه برنامه نه بازی میشه بهش زد !!!!!!!!!!!!!!!
و کدوم از این دو گوشی بهتر ساپورت میشه از نظر لوازم و قطعات و تعمیرشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا منو خوب راهنمای کنید من یه دوست تازه میون شما هستم و تعریفتون رو شنیدم
به نظر شما دوستان کدوم بهتره :)
bidastar
01-12-2006, 23:17
عزيز دل
گوشي هاي اريكسون بيشتر جنبه ي فانتزي دارن از تو چه پنهون برا دختر بچه ها خوبه (البته اگه خودت دختر بچه نيستي)تنها برتريش نسبت به 6630 اينه كه دوربين 2 داره الان كي به دوربين موبايل توجه ميكنه؟.اما 6630 اولا" مثل تراكتور برات كار مي كنه.ثانيا"تمام انتظاراتي كه از يه گوشي خوب داري رو براورده ميكنه من خودم 6630 دارم و فوق العاده راضيم...........> نتيجه:شك نكن كه 6630 بهتره..
عزیز اخه میگن که 6630 زود ویروسی میشه چون سیستمش سیمبن هست از اون ور هم میگن 750 جاوا داره و برنامه و باهزی جاوا کم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
bidastar
01-12-2006, 23:47
ويروسي شدن گوشي دست خودته.مثلا"از هر كسي يا از هر سايتي برنامه .عكس.آهنگ و .... نگير(بهترين جا برا گرفتن اين چيزا p30worl هست)مي توني آنتي ويروس نصب كني.اصولا" الكي هيچ گوشي ويروس نميگيره.بازم به انتخاب خودت بستگي داره..
ـــــلام
عرض شود حضور شما كه خريد گوشي در درجه اول به نوع سليقه شما بستگي داره كه چي توي ذهنت هست، يكي گوشي تاشو دوس داره يكي نه، يكي صفحه بزرگ يكي كوچيك رو ترجيح ميده يكي دوربين موبايل رو ترجيح ميده خوب باشه يكي اسپيكر و خلاصه بستگي به سليقه طرف داره
بنظر من نميشه گفت كه چه گوشي اي خوبه چه گوشي اي بده، بد كه البته نميشه گفت چون هرگوشي اي قابليت خاص خودشو داره، من 6630 خريدم ولي بردم تعويض كردم و الان 750 دارم،نه اينكه 750بهتره يا مزيت خاصي نسبت به اون يكي داره ، نـه، حس كردم اين گوشي و مدلش برام بهتره و بهتر ميتونم باهاش رفع نياز كنم....
در زير هم لينك دريافت دفترچه فارسي اين گوشي رو برات ميذارم كه اميدوارم بتونه توي انتخابت كمك كنه بازم عرض ميكنم اينكه لينك كا750 رو ميذارم برات باين معني نيست كه اين گوشي بهتره يا خوبتره فقط ميخوام در مورد انتخاب گوشي كمكي بهت كرده باشم، متاسفانه از 6630 چيزي غير از چنتا عكس معمولي ندارم والا تقديمت ميكردم.
دوستانيكه 6630دارن هم ار گوشي انتخابيشون راضين مثل همين دوستمون كه لطف كردن و نظرشون رو قبل از من فرمودن، سوني اريكسون 750 دوربين 2مگاپيكسلي داره 6630نداره فوكوس اتوماتيكه 6630 نيست، گوشيه 6630 بمراتب خوش استيلتر از 750 هست، 6630 سيبين هست 750جاوا و هركدوم با اين سيستمهاي عاملي كه دارن برنامه خوريشون هم بهمون سيستم عامله بستگي داره.
بنظر من روي اينكه ميگن دوربين فلان باشه يا سيستم صوتي گوشي چي باشه خيلي تمركز نكن، اگه ميخواي عكس بگيري و كيفيتش خوب باشه ميتوني يه دوربين عكاسي ديجيتالي بگيري اگه ميخواد فقط بحث صوتي رو داشته باشي با گوشيت ميتوني يه گوشي ارزون تر بخري و يه امپي تري پلير كه موسيقي گوش بدي، بنظر من بيشتر روي قابليتي كه يه گوشي موبايل داره تمركز كن و كارايي هاي اون رو از لحاظ برقراري ارتباط و مسيج و ديگر تواناييهاي يه گوشي بررسي كن
در هر صورت اميدوارم گوشي اي روانتخاب كني كه ازش راضي باشي و هر روز خبرهاي خوبي باهاش دريافت كني !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باشي وبرقرار
.
Hamid110
02-12-2006, 02:10
سلام ممنون زينال جان مطالب خوبي رو توضح دادي . . .
من 6630 رو ترجيح ميدم . .چون هرچي بگي روش نصب ميشه و كار كردن با اون هم راحت تره . . برنامه هاش هم خيلي زياده . .
موفق باشي . .
kiarash3500
02-12-2006, 02:38
6630 تقریبا یه گوشی بی نقصه
اگه این مشکل پیام های تصویریش هم حل میشد دیگه هیچی کم نداشت
بد میگم؟!!!
هنوز کسی بصورت کامل نگفته کدوم بهتره نوکیا6630 یا سونی اریکسون750k همه سلیقها شون رو میگن ببخشیدها علمی و مهندسی( کدوم خوب ساپورت میشه) دلیل بیارین دوستان
30E
هنوز کسی بصورت کامل نگفته کدوم بهتره نوکیا6630 یا سونی اریکسون750k همه سلیقها شون رو میگن ببخشیدها علمی و مهندسی( کدوم خوب ساپورت میشه) دلیل بیارین دوستان
30E
از نظر ساپورت شدن که 6630 خیلی بهتره. هم برنامه هاش خیلی بیشتره و هم بچه ها بیشتر با هاش آشنان و میتونن در صورت مشکل کمکت کنن. اما در کل این انتخاب سلیقه ایه. یکی مثل من عاشق سیمبینه و میگه 6630 یکی هم اصلا با سیمبین حال نمیکنه و میگه k750. خود شما باید ببینی چی از گوشیت میخوای
rami_hemi
03-12-2006, 23:29
خوب هر دو گوشي هاي بي نقصي هستن .اين وسط 750 يه دوربين 2 مگ بيشتر داره.و 6630 كمي بي رخت تشريف داره .من خودم ميگم كا750 ولي بستگي به خودت داره كه كيفيت دوربين برات مهمه؟يا سمبين بودن برات مهمه .خوب كار كردن با يه گوشي سيمبين كمي سخته.ولي امكانات بهتري داره.
Metalzadeh
06-12-2006, 02:24
خوب هر دو گوشي هاي بي نقصي هستن .اين وسط 750 يه دوربين 2 مگ بيشتر داره.و 6630 كمي بي رخت تشريف داره .من خودم ميگم كا750 ولي بستگي به خودت داره كه كيفيت دوربين برات مهمه؟يا سمبين بودن برات مهمه .خوب كار كردن با يه گوشي سيمبين كمي سخته.ولي امكانات بهتري داره.
سلام
من با جفت گوشی ها کار کردم
K750 سریعتر زیباتر و دوربین بهتری داره
6630 کارایی بیشتر و صفحه ی بزرگتری داره
من K750 رو ترجیح میدم
البته اگه خواستی بخری مطمعن شو رجیستر شده ی دستی نباشه
sina sinaie
09-12-2006, 12:02
این بستگی به این داره که خودت از گوشی چه انتظا راتی داشته باشی؟
به نظرم آقا زینال کامل ترین توضیحات را دادند.ولی تا آنجا که من میدانم:
تعمیر گوشی های سونی اریکسون در ایران مشکل تر از نوکیا است و لی 6630 استثنائا از گوشی هایی است که به راحتی تعمییر نمی شود.ولی اگر سیمباین و بازی برایت خیلی مهم نیست کا750 از قابلیت عکس بسیار بالاتر و ظاهر شیک تر وتوانایی ساپورت مموری تا 2گیگ (خودم 1گیگ نصب کردم عالی ساپورت میکند) و طول عمر باطری قابل ملاحظه ای برخوردار است.
در اکثر سایت های معتبر که درجه بندی میکنند کا750 با توجه به جمیع شرایط در صدر است .
سلام دوست عزیز
یه سری به سابت gsmarena.com بزن و رتبه بندی این دو گوشی رو ببین بعد خودت می فهمی کدوم یکی رو انتخاب کنی.
فقط همینو بگم که کا750 از نظر دوربین-صدای هدست-باطری-خیلی از 6630 برتره من خودم اینا رو امتحان کردم.
alibeigi
13-12-2006, 16:25
سلام به نظر شما دوستان K750i بهتره یا nokia 6230i ؟
ممنون می شوم اگر جواب بدهید
Nabakhshoode
13-12-2006, 21:29
عزيز دل
گوشي هاي اريكسون بيشتر جنبه ي فانتزي دارن از تو چه پنهون برا دختر بچه ها خوبه (البته اگه خودت دختر بچه نيستي)تنها برتريش نسبت به 6630 اينه كه دوربين 2 داره الان كي به دوربين موبايل توجه ميكنه؟.اما 6630 اولا" مثل تراكتور برات كار مي كنه.ثانيا"تمام انتظاراتي كه از يه گوشي خوب داري رو براورده ميكنه من خودم 6630 دارم و فوق العاده راضيم...........> نتيجه:شك نكن كه 6630 بهتره..
خدا ایشالا به شما شفای عاجل عنایت کنن ! :biggrin:
دوست عزیز آخه کی گفته گوشی های SE فانتزیه ؟
اگرم فانتزی باشه چه ربطی به دختر بچه ها داره !
شما از نظر فنی امکانات قیمت و.... گوشی ها رو مقایسه میکنی یا میای نظر بدی بری ؟
البته قبول دارم گوشی های نوکیا مقاومتره از SE ولی گوشی های SE هم اونقدرا ضعیف و فانتزی نیستن مگر اینکه تعصب و ... رو وارد کار کنیم
اما در مورد مقایسه ی این دوتا گوشی :
k750 صدا با کیفیت بالاتر
بلندی صدای هر دو تقریبا یکیه !
کیفیت عکسبرداری هم که مشخصه K750 بهترین دوربین 2 مگا پیکسل رو داره امه 6630 دوربین متوسط 1.3 مگا پیکسلی...
ال سی دی K750 کیفیت بالاتری داره و تعداد پیکسل بیشتر اما ال سی دی 6630 بزرگتره...
برای 6630 برنامه های بیشتری هست...
سرعت k750 بالاتره ...
ظاهرشونم خودت باید بپسندی ... من از جفتش خوشم میاد...
Nabakhshoode
13-12-2006, 21:32
در ضمن ساپورت رم k750 بالاتره ... 1 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه ...
ببین 750 صدایی که داره 6630 نداره دوربینش . کلاسش . کوچیکیش . و در کل این که 6630 یه مدل کهنه به حساب میاد
ببین 750 صدایی که داره 6630 نداره دوربینش . کلاسش . کوچیکیش . و در کل این که 6630 یه مدل کهنه به حساب میاد
نظر من 6630 هست چون سیمبین
وخرکار
سونی اریکسن خیلی زپزتی هست
درسنه که امکانت کا750 بهتره. البته فقط دوربینش
6630 پس انتخاب مناسبیه
البته فندلاندی گیر نیوردی کا750 بخری بهتره
چون مجاریها اصلا کارنمیکنند
بعد 3 ماه مفهمی چی خریدی
Nabakhshoode
16-12-2006, 10:58
نظر من 6630 هست چون سیمبین
وخرکار
سونی اریکسن خیلی زپزتی هست
درسنه که امکانت کا750 بهتره. البته فقط دوربینش
6630 پس انتخاب مناسبیه
البته فندلاندی گیر نیوردی کا750 بخری بهتره
چون مجاریها اصلا کارنمیکنند
بعد 3 ماه مفهمی چی خریدی
فقط دوربینش بهتره ؟:blink:
دوربینش بهتره ...
صداش از نظر کیفیت خیلی بهتره ( حتی از N70 هم بهتره کیفیت صداش چه برسه 6630 )
رزلوشن و کیفیت ال سی دیش به خصوص زیر نور خورشید خیلی بهتره ...
شیک تره و کوچیکتره ...
و اما یه مطلب مهم ! 6630 1 گیگ رو خیلی سخت ساپورت میکنه ! حتی اگه 512 بذاری روش و پرش کنی سرعتش خیلی پایین میاد اما k750 به راحتی 1 گیگ رو ساپورت میکنه ...
در نتیجه این دوتا گوشی قابل مقایسه نیستن... k750 تو اکثر موارد برتره ...!
كاملا" تاييد ميشه
حرفات از رو منطقه
Sir.AShkaN
16-12-2006, 18:00
والا نميدونم اين دوستاني كه ميگن گوشي 6630 خر كاره يا مثل تراكتور كار ميكنه
واسه چه كاري گوشي ميخرن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه آدم براي براي شركت تو مسابقه خر سواري يا شخم زدن زمين گوشي ميخره ؟ !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر فني عمق رنگ ك750 , 256 است ولي 6630 , 64 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيفيت صدا كه همونجور كه دوستمون گفتن n70 جلوش كم مياره چه برسه...؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين كه ديگه فكر نكنم احتياجي به بحث باشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي گفته بازي جاوا كم؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساپورت رمش كه خداس ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايي يه سانيه برو تو كار اين دكمه هاي كنار گوشي كه به عنوان پلير كار شده
سه سوت آهنگو start كن stop كن آهنگو عوض كن آخه كدوم گوشي از اينكاري بلده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جيب جا ميشه و قابل حمل و نقل !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي خريدش احتياجي به گرفتن جواز براي حمل اسلحه سرد نيست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم بگين 6630 آخه چه دشمني با اين بنده خدا دارين !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.