مشاهده نسخه کامل
: محدودیت یوزرها ( همان سوال شیرین مثل آبنبات آیدین...! )
online-amir
30-11-2006, 12:33
مخلص هه بچه های پی 30 ورلد عزیز هستم... .
راستش قبلن هم من این سوال رو کرده بودم! ولی الان که هر چه گشتم نبود با این عنوان : " یه سوال شیرین مثل آب نبات آیدین...! " :blink:
و دوستان عزیز جواب نیز دادند. :)
خب من گفته بودم که رفیقم ویندوزش دو تا یوزر داره و برای اون یکی یوزر محدودیتی مثل باز نشدن درایو گذاشته! که بچه ها گفتند باید فرمت هاردم ان تی اف اس NTFS باشد. ما هم گفتیم چشم! :rolleye:
خب من تمام درایو هام رو با پارتیشن مجیک تبدیل به ان تی اف اس کردم بدون اینکه محتویات آنها پاک شوند.
بعد ویندوز جدید ریختم ( همین امروز صبح ! ) البته با فرمت ان تی اف اس... .
در واقع فقط درایو سی C فرمتش FAT32 بود و با ریختن ویندوز تبدیل به ان تی اف اس کردم.
اما بازم نشد...! :blink:
یعنی بازم مثل دوستم منویی نبود که مثلن برای کاربر Write و غیره غیر فعال کنی!!! اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بر و بچز حرفه ای انجمن : هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم...! ;)
:)
( اگر تاپیک تکراری بود... به بزرگی خودتوت ببخشید.)
سلام
شما توی my computer از منوی tools ' گزینه folder option رو انتخاب کن سپس از تبviwe تیک گزینه آخر یعنی use simple file sharing رو بر دار ...حالااگه روی درایو یا فایلت کلیک رایت کنی یه گزینه به اسم security اضافه شده که از اونجا میتونی برای یوزر هات سطح دسترسی ایجاد کنی
با تشکر ...بخاری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
online-amir
01-12-2006, 18:19
مكس عزيز سلام.
خيلي خيلي چاكريم...! فكر كنم قضيه بخاري رو يادم باشه... همون تاپيك بي بخار هستش ديگه...!!! درسته؟!
از جوابت هم ممنونم. لطف كردي دوست من... .
online-amir
01-12-2006, 18:29
بازم سلام.
من يه اشتباهي كردم...! حواسم نبود روي ادمين ( كه خودم هستم!!!) محدوديت كلي گذاشتم!( روم سياه...! حالا چكار كنم؟! مكس تو جواب بده...!
سلام
ديشب خواستم بنويسم که مواظب باش خرابکاري نکني چون مطمئن بودم اشتباه ميکني ولي تنبلي کردم....به نظر ساده مياد ولي هميشه براي اولين بار اشتباه ميشه وقتي که گزينه SECURITY رو انتخواب ميکني در پنجره اي که يوزر ها قرار داره يعني GROUP OR USER NAMESگروه هايي قرار داره که همه اونا رو با يوزر اشتباه گرفته و محدود ميکنند مثلا ADMINISTRATORS يا USERS که اينها گروه هايي هستند که يوزر هاي ما جزو اونها هستن و با محدود کردنشون همه يوزر ها محدود ميشن حالا از اونجايي که من نميدونم شما چه تغييراتي دادين پيشنهاد ميکنم اون درايو محدودشده رو با پارتيشن مجيک به FAT32 تبديل و دوباره به NTFS برگردونيد اگر همخ خودت ميدوني که چه تيک هايي رو DENY کردي خوب به حالت قبل برگردون درست ميشه
اين مطلب رو براي يه جايي نوشته بودم که يک بخشش مربوط ميشه به کار شما:
2.قفل کردن يک درايو در يک يوزر:اين روش فقط در درايو هايي که ntfs هستند قابل اجرا ميباشد ..ابتدا براي فعال کردن
کردن اين امکان که به صورت پيشفرض غير فعال ميباشد در my computer
my computer >tools > folder option>viwe >Use Simple File Sharing
وقتي تيک جلوي اين گزينه را بر داشتيم گزينه securityبه propertis ما اضافه ميشه ...ا security را انتخواب ميکنيم و ليست گروه ها را در پنجره GROUP OR USER NAMES ميبينيم که نبايد آنها را تغيير داده و يا محدود کنيم زيرا ممکن است که يوزر هاي ديگري که در اين گروه ها ميباشند نيز محدود شوند براي اضافه کردن يوزر مورد نظرمان به ليست از add>advance>find now و يوزري رو که ميخواهيم در آن محدوديت ايجاد کنيم را انتخواب ميکنيم ....و حالا ميبينيم که به ليست يوزر هايمان در پنجره GROUP OR USER NAMESاضافه ميشود ...مرحله بعدي تيک هاي جلوي يوزر هاست که ميتوانيم باقرار دادن تيک deny اولين گزينه که full control هست درايو رو کاملا از دسترس اون يوزر خارج کنيم ويا چنانچه بخواهيم اون درايو رو قابل دسترسي قرار دهيم ولي محدود کنيم مانند گزينه read , write ,execute قا بليت هاي خواند و نوشتن و يا اجرا کردن در آن درايورا محدود کرد
منبع:خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
online-amir
04-12-2006, 12:17
سلام
ديشب خواستم بنويسم که مواظب باش خرابکاري نکني چون مطمئن بودم اشتباه ميکني ولي تنبلي کردم....به نظر ساده مياد ولي هميشه براي اولين بار اشتباه ميشه وقتي که گزينه SECURITY رو انتخواب ميکني در پنجره اي که يوزر ها قرار داره يعني GROUP OR USER NAMESگروه هايي قرار داره که همه اونا رو با يوزر اشتباه گرفته و محدود ميکنند مثلا ADMINISTRATORS يا USERS که اينها گروه هايي هستند که يوزر هاي ما جزو اونها هستن و با محدود کردنشون همه يوزر ها محدود ميشن حالا از اونجايي که من نميدونم شما چه تغييراتي دادين پيشنهاد ميکنم اون درايو محدودشده رو با پارتيشن مجيک به FAT32 تبديل و دوباره به NTFS برگردونيد اگر همخ خودت ميدوني که چه تيک هايي رو DENY کردي خوب به حالت قبل برگردون درست ميشه
اين مطلب رو براي يه جايي نوشته بودم که يک بخشش مربوط ميشه به کار شما:
2.قفل کردن يک درايو در يک يوزر:اين روش فقط در درايو هايي که ntfs هستند قابل اجرا ميباشد ..ابتدا براي فعال کردن
کردن اين امکان که به صورت پيشفرض غير فعال ميباشد در my computer
my computer >tools > folder option>viwe >Use Simple File Sharing
وقتي تيک جلوي اين گزينه را بر داشتيم گزينه securityبه propertis ما اضافه ميشه ...ا security را انتخواب ميکنيم و ليست گروه ها را در پنجره GROUP OR USER NAMES ميبينيم که نبايد آنها را تغيير داده و يا محدود کنيم زيرا ممکن است که يوزر هاي ديگري که در اين گروه ها ميباشند نيز محدود شوند براي اضافه کردن يوزر مورد نظرمان به ليست از add>advance>find now و يوزري رو که ميخواهيم در آن محدوديت ايجاد کنيم را انتخواب ميکنيم ....و حالا ميبينيم که به ليست يوزر هايمان در پنجره GROUP OR USER NAMESاضافه ميشود ...مرحله بعدي تيک هاي جلوي يوزر هاست که ميتوانيم باقرار دادن تيک deny اولين گزينه که full control هست درايو رو کاملا از دسترس اون يوزر خارج کنيم ويا چنانچه بخواهيم اون درايو رو قابل دسترسي قرار دهيم ولي محدود کنيم مانند گزينه read , write ,execute قا بليت هاي خواند و نوشتن و يا اجرا کردن در آن درايورا محدود کرد
منبع:خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.......!
صد هزار بار تنکس.....! داداشی مکس...! _ شعر رو حال کردی برات ساختم....!!!! _ :rolleye: :biggrin:
ما رو از نگرانی نجات دادی...! کم مونده بود زنگ بزنم مرکز فوریت های آتش نشانی!!!! بیان این بخاری رو خاموش کنند.!!! :blink: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
چاكرتم مشكل داشتي ...مكس با 12000 اسب بخار در خدمت شماست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.