مشاهده نسخه کامل
: کدوم بهتره؟ java or symbian
mitra2006
29-11-2006, 18:22
سلام
فرق جاوا و سیمبین چیه؟کدوم بهتره؟روی سیمبین میشه هر برنامه ای رو نصب کردوهمچنین جاوا؟
آیا گوشی سونی اریکسون w810i خوبه و همه برنامه ها روش نصب میشه؟
اگه نمیشه چه گوشی تو حد این نوع خوبه؟
علی رضا مجیدی
29-11-2006, 20:38
به نظر من سيمبين خوبتره
چون كيفيت برنامهاش يا هر چيزي بهتر خوبتر از جاوا است
يكي اين كه بيشتر رو برنامه هاي جاوا نميشه اطمينان كرد
hamed1297
29-11-2006, 23:59
من به شخصه تا حالا برنامه مفید و کار بردی برای سیمبین ندیدم به جز smart movie و بقیه چندان کاربردی نیستن.
قبلا مشکل نصب دیکشنری روی گوشی های جاوا بود که دیگه واسه اونه هم نوشته شده و به نظر من فرق چندانی ندارن.
یه نکته مثبت دیگه برای جاوا ویروسی نشدنش هست.
به نظر من که هم گوشی جاوا داشتم و هم سیمبیان مقایسه این دو مانند مقایسه میز می مونه با مرسدس بنز!!!
جاوا اصلا قابل مقایسه با سیمبیان نیست. بازیها و برنامه های سیمبیان 1000برابر بهتر از جاواست. مثلا بازی اسکای فورس جاوا در مقابل سیمبیان آن خنده داره!
M O H S E N
30-11-2006, 00:07
خب معلومه كه سيمبين بهتره چون روزانه هزاران برنامه سيمبين طراحي ميشه
گوشي ذكر شده نيز فاقد اين سيستم عامل ارزشمند ميباشد
kiarash3500
30-11-2006, 00:16
دوست عزیز اگه شما از گوشی این انتظار رو داری که فقط مکالمه کنی و بعد هم گوشی رو بذاری جیبت جاوا خیلی بهتر از سیمبینه ولی اگه میخوای دائم برنامه های جدید رو روی موبایلت نصب کنی و یا بازی های جدید سیمبین کمکت میکنه
به قول دوستمون جاوا و سیمبین مثل میز و بنز میمونه
قابل مقایسه نیستن
hamid_hitman47
30-11-2006, 01:00
خوب معلومه كه سيمبين بهتره از هر لحاظ... تمام برنامه هاي كاربردي مثل منشي و ضبط مكالمات و...واسه سيمبينه ...از لحاظ بازي نيز سيمبين از هر لحاظ سرتره .............اصلا اين دو تا قابل مقايسه نيستن ..........
Hamid110
30-11-2006, 01:15
سلام
فرق جاوا و سیمبین چیه؟کدوم بهتره؟روی سیمبین میشه هر برنامه ای رو نصب کردوهمچنین جاوا؟
آیا گوشی سونی اریکسون w810i خوبه و همه برنامه ها روش نصب میشه؟
اگه نمیشه چه گوشی تو حد این نوع خوبه؟
سلام . .
دوستان سوال رو خوب بخونيد . . سوال دومي رو كسي پاسخ نداد . . !
گوشي هاي داراي سيستم عامل سيمباين سيستم جاوا هم روش هست . .
سيمباين پيشرفته تر از جاواست . . بخاطر اينكه ميشه برنامه هاي بهتري براي اون نوشت . . مثل سيستم عامل داس و ويندوز . .
نه روي جاوا ميشه هر برنامه اي نصب كرد و نه روي سيمباين . . اما برنامه هاي سيمباين بيشتره . .
گوشي سونی اریکسون w810i خوبه . . اما برنامه هاي سيمباين روش نصب نميشه . . فقط جاوا رو ساپورت ميكنه . . كه برنامه هاش هم زياد تعريفي نيست . .
اگه گوشي اي ميخواي كه برنامه هاي سيمباين روش نصب بشه در اين حد . . فكر ميكنم نوكيا N70 يا 6680 يا 6630 خوب باشه . .
موفق باشي . .
K A R I M I
30-11-2006, 01:37
ولی من شنیده ام که سیمباین باگ های زیادی داره !
mahyarSAMSUNG
30-11-2006, 03:03
درصد ويروس گيري جاوا = 0
در صد ويروس گيري سيمبين = 90
Hamid110
30-11-2006, 03:38
سلام . .
درصد ويروس گيري جاوا = 0
در صد ويروس گيري سيمباين رو 100 ميزاشتي بهتر بود . .
چون 100 درصد ويروس پذير هستش . . اما بستگي به جواب دادن بلوتوس هاي اطراف و ريختن هر نرم افزاري غير آشنا داره . .
من تا حالا گوشيم با اينكه سيمباينه ويروس نگرفته . . !
موفق باشي . .
mitra2006
30-11-2006, 09:48
از همه ممنونم
من هم از دوستان تشکر می کنم
archiver
30-11-2006, 10:38
منم 2 سال و اندی هست که سیمبین دارم تا حالا ویروسی نشدم!
kiarash3500
01-12-2006, 01:02
سلام . .
در صد ويروس گيري سيمباين رو 100 ميزاشتي بهتر بود . .
چون 100 درصد ويروس پذير هستش . . اما بستگي به جواب دادن بلوتوس هاي اطراف و ريختن هر نرم افزاري غير آشنا داره . .
من تا حالا گوشيم با اينكه سيمباينه ويروس نگرفته . . !
موفق باشي . .
بعضی از این تاپیک ها مطالبی در مورد ویروسی شدن جاوا نوشته بودن(تو همین انجمن) پس اینا صحت نداره نه؟ :blush:
kiarash3500
01-12-2006, 01:06
منم 2 سال و اندی هست که سیمبین دارم تا حالا ویروسی نشدم!
دوست عزیز سه علت داره
یا شما اصلا با بلوتوث تبادل فایل نمیکنید و یا برنامه ها رو رو گوشی نصب نمیکنید
یا آنتی ویروس توپ دارید
یا خیلی شانس دارید!!!!
n_yaghmaei
01-12-2006, 01:16
برنامه هاي جاوا به راحتي پيدا نمي شوند اما زماني كه شما گوشي جاوا داشته باشي با خيال راحت در همه حال مي تواني بلوتوث موبايل خودتو روشن بذاري و حتي مي توني كلكسيوني از ويروسهاي موبايل جمع آوري بكني اما در صورتي كه شما نياز به برنامه هايي داريد كه به خود گوشي مربوط مي شود (مانند منشي تلفن ) شما از گوشي هاي سيمبيان بايد استفاده كني اما بايد حواستو جمع كني كه هيچ وقت بلوتوث گوشي خود را الكي روشن نكني
mahyarSAMSUNG
01-12-2006, 02:49
من هر جا هستم يه پيامهاي رو دريافت ميكنم مبين بر دريافت فايل از يه نفر و با كمال ميل درخواست رو قبول ميكنم بعد از دريافت فايل ميبينم كه يه فايلهايي كه اسمهاي عجيب و پسوند اس آي اس يا همون سيس درون گوشيم هست يعني اونا ويروسه ؟؟؟؟؟
K A R I M I
01-12-2006, 05:01
ببخشی اشتباهی پست دادم !
درصد ويروس گيري جاوا = 0
هرکسی فیل خواهد جور هندوستان کشد! شما می تونی دوچرخه سوار بشی و خرجی هم بابتش نکنی ، اما وقتی ماشین گرفتی کلی هم باید خرجش کنی!
Hamid110
02-12-2006, 02:34
بعضی از این تاپیک ها مطالبی در مورد ویروسی شدن جاوا نوشته بودن(تو همین انجمن) پس اینا صحت نداره نه؟
سلام . .
كيارش جان فكر ميكنم ويروس براي گوشي هاي جاوا هم باشه . . هم اينجوري مثل سيمباين زياد نيست . .
من هر جا هستم يه پيامهاي رو دريافت ميكنم مبين بر دريافت فايل از يه نفر و با كمال ميل درخواست رو قبول ميكنم بعد از دريافت فايل ميبينم كه يه فايلهايي كه اسمهاي عجيب و پسوند اس آي اس يا همون سيس درون گوشيم هست يعني اونا ويروسه ؟؟؟؟؟
دوست عزيز درسته . . اينها همه ويروس هستش . .
ويروس اسمش معلومه ديگه قابل تكثير هستش . . وقتي روي يك گوشي ريخته ميشه . . اون گوشي در همه زمان بلوتوس ميزنه .. و اگه گوشي اي در اطراف باشه با پيفام دريافت فايل مواجه ميشه . . كه خيلي ها فكر نميكنند ويروسه و فايل رو دريافت ميكنند و نصب ميشه . . از اين ببعد گوشي اونا هم بلوتوس ميزنه به گوشي هاي ديگه . .
اگه مثلا بريد توي اتوبوس . . همش ببينيد يكي داره بهش ما بلوتوس ميزنه . . اون يك فرد نيست . . بلكه ويروسي هستش كه توي موبايل اون طرف جا خوش كرده . .
ممنون . .
موفق باشيد . .
mahyarSAMSUNG
02-12-2006, 02:40
من كه ترسي ندارم همه رو ميگيرم اون روز توي اتوبوس يه آدم درستي به پستمون خوردن هم دگه رو نميديم ولي واسه هم چيز ميفرستاديم اون خيلي ريسك كرد از من چيز گرفت چون ان 90 داشت ( اسم بلوتوثش بود )
Hamid110
02-12-2006, 03:15
من كه ترسي ندارم همه رو ميگيرم اون روز توي اتوبوس يه آدم درستي به پستمون خوردن هم دگه رو نميديم ولي واسه هم چيز ميفرستاديم اون خيلي ريسك كرد از من چيز گرفت چون ان 90 داشت ( اسم بلوتوثش بود )
سلام . .
خيلي با جرات هستي . .
اما اگه فايلي رو گرفتي و ديدي كه بايد اون رو نصب كني . . سريع اون رو پاك كن . .چون 100% ويروسه . .
موفق باشي . .
mahyarSAMSUNG
03-12-2006, 02:24
من که جاوا پسرم خوب اگه سیمبین داشتم که 100 سال همچین فایلی رو دریافت نمیکردم
سيمبين خيلي بهتره.
مشكل ويروسم با يه انتي ويروس حل ميشه.
پس فقط سيمبين.
Nokia_My_Life
04-12-2006, 16:17
دوستان ویروسها همشون باید در گوشی نصب بشن تا کار کنن یا بدون اینکه نصب بشه و فقط در مموری کارت سیو بشه بازم کار خودشو انجام میده؟؟
kiarash3500
05-12-2006, 01:30
آنتی ویروس ها سرعت گوشی رو کم نمیکنن؟
hamid_hitman47
05-12-2006, 01:38
آنتی ویروس ها سرعت گوشی رو کم نمیکنن؟
كم ميكنن .... كلي از رم گوشي رو مورد استفاده قرار ميدن....
mahyarSAMSUNG
05-12-2006, 02:44
باب انتهی ویروس ها بیشترش الکیه هر آنتنی ویروسی باید آپدیت بشه وگرنه بدرد نمیخوره
hamid_hitman47
05-12-2006, 13:56
باب انتهی ویروس ها بیشترش الکیه هر آنتنی ویروسی باید آپدیت بشه وگرنه بدرد نمیخوره
تاييد ميشه .........من حاضرم گوشيم ويروسي بشه ولي از انتي ويروس استفاده نكنم ...........
گوشي اي كه از اول java داشته باشه ميشه روش symbian رو نصب كرد ؟ !
یه چیزم ن بگم
اکثر برنامه های جاوا رو سیمبینم نصب میشه
از هر لحاظم سیمبین بهتره
آنتی ویروسم میتونی روش نصب کنی اما واسه جاوا آنتی ویروس نیومده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.