PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با عناصر adodc و data

MARTIN
29-11-2006, 01:26
سلام
مشکل من اینه که یه برنامه است که با شی data توی دیتابیس می نویسم بعد recordset.update هم می کنم
حالا یه adodc هم است که به datagrid ارتباط دارد و محتویات دیتابیس رو نشون میده
حالا مشکل من اینجاست که وقتی با عنصر data مینویسم این adodc و datagrid بروز نمیشن و همان اطلاعات قبلی رو نشون میدن و باید برنامه رو دوباره اجرا کنم تا تغییرات رو نشون بدن

چطور میشه با data تو فایل تغییر داد که adodc هم مطلع شود

باتشکر

شرمنده یه سوال دیگه
چطور می شه فهمید که یه textbox الان setfocus است

ممنون

arash_vbasic
29-11-2006, 02:09
سلام
تا اونجایی که من میدونم اول باید Adodc1.Recordset.Close
Close کنی بعدا

kbdfa
29-11-2006, 08:36
دوست عزيز سلام
ADODC رو يه Refresh هم بكن اگه حل نشد بگو يه نمونه برات بدم
مثال:Form1.Adodc1.Refresh

MARTIN
30-11-2006, 01:18
با راهنمایی شما و refresh و rebind کردن datagrid مشکلم حل شد
خیلی ممنون

rouzbeh_ziafati
19-12-2009, 01:40
برنامه رو آپلود کردم لطفا یه نگاهی بهش بیاندازید .
من قبلا از شئی data استفاده میکردم با این خطاها مواجه نمیشدم .از وقتی که مجبور شدم از شئی adodc استفاده کنم این بلاها سرم اومده !!!!!
برنامه تک کاربره هست و بانکش هم اکسس
سر هر شب تست میشه که آیا ماشین هایی که توی صف هستند از مدت انتظارشون دو روز بیشتر نگذشته باشه . اگر گذشته باشه برنامه اونها رو پاک میکنه از صف انتظار و ماشین هایی که توی صف میمونند رو به ترتیب دوباره نوبت دهی میکنه .
من با دوتا خطا در این برنامه مواجه هستم البته نه همیشه
یکی
row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was last read
و دیگری
the microsoft jet database engine stopped the process because you and another user are ...

برای تست برنامه در حالی که برنامه در حال اجرا هست میتونید تاریخ سیستم رو جلو ببرید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])