مشاهده نسخه کامل
: Half-Life 2: Episode Two
Sam Fisher 11
20-11-2006, 02:45
HALF LIFE 2:Episode Two توسط شرکت Valve ساخته شده وبوسیله EA(قربونش برم( (تاریخ عرضه رو تو تاپیک خودش میگم) .
وای دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم . بابا عجب بازیه هاااا کلشه(یعنی آخرشه) ترکونده جون تو.پکونده جون تو. دخل همنه اورده .خودش توپ بود توپ تر هم شد. یه چی میگم یه چی میشنوی. عین جنگ دنیاها سه پای از همه طرف مریزن سرت نفهمی نفهمی چی کا میکنی کی هستی. کوچیک بزرگ متوسط همه جورشو داره زنبیلو بردارو بیار
- کی بیارم. همین حالا ؟
-نه نه
-په کی بیارم
-زمستونه امسال بیارش(باز جو گرفتم)
EA عزیز پولش میده Valve مامان میسازتش. گرافیک آخرش.گیم پلی آخرش. وحشتو درگیریو بزن بکوبه جونه تو آخرش(ایول). امسال چه شود با این FPSها ژقغسهس از اونور HL ازی ور دیگه Activision وUBI هی ناز کنن بگن call of duty3 و RinbowSix برای PC نمیدیم خوب ندین به درک مگه چی میشه من که دیگه عین خیالمم نیست(آره جونه خودت). تا EA و دوستان هستن خیالتون راحت وگرنه ما PCبازا باید میرفتیم غاز میچروندیم .
تازه قسمت جالب ماجرا رو براتون بگم: این بازی علاوه برPC برای PS3وXbox360 هم منتشر میشه(ما که بخیل نیستیم) اما نسخه PC واونم اینه که در پکش علاوه بر خود بازی HL2 و HL2:episode one نیز قرار دارن که با مشخصات گرافیکی وهوش مصنوعی و فیزیک HL2:episode two اجرا میشن!!! تو این قسمت حل معما ها هم متنوع تر شده و فقط نمیشه عین گوسفند(بنا به نسبت حاضرین) راه بیفتیو ادم بکشی .
Sam Fisher 11
20-11-2006, 02:50
HALF LIFE 2 : Episode Two
شایعاتی شنیده می شه که می گن احتمالا یکی از شخصیت های اصلی در این قسمت میمیره!!!!!!! :sad:
وخبر بعد اینکه بسته بازی HL2:episode two شامل چند بازی خواهد بود :
HL2:episode two
HL2:episode one
HALF LIFE 2
PORTAL
Team Fortress 2
PORTAL : بازی کوچک ولی جذاب و جالبی است که تا بازی نکنیم نمی تونیم درست حسش کنیم من دمواش رو دیدم خیلی با حاله اگه یادتون باشه پورتال توی بازی Prey زیاد دیدیم وازشون عبور می کردیم .آره به اون حلقه ها که می شه با هاشون از این طرف رفت اون طرف می گن Portal که این بازی با بهرهگیری از این ایده شکل گرفته وشما در یک فضای مجازی باید با یک اسلحه عجیب که کارش درست کردن Portal هستش باید از اتفاقاتی که براتون میفته فرار کنین !
Team Fortress 2 : یک بازی جالبه دیگس که همرا با بازی اصلی ارائه میشه. این یکی خیلی با حاله. قبلا یک شماره از این بازی عرضه شده که خیلی محبوبه و حالا این شماره دومشه که خیلی بهتر شده. فضای بازی نیمه کارتونی با گرافیک بالا ولی شخصیتها همه کارتونی و جذاب هستن ،حتما این بازی رو انجام بدین وگرنه ضرر کردین . ت. این بازی چند تا شخصیت هستن که شما با انتخا ب یکی باید دخل بقیه رو بیارین شخصیته عبارت هستند از :سرباز،مهندس،جاسوس،تک تیرانداز،پیشاهنگ،سنگین(از اسلحه سنگین استفاده میکنه) و مرد بمبی.
این بازی ها همه ساخت شرکت VALVE (خالق هالف لایف) هستن وتوسط EA در یک پک بین پایان سال 85 وآغاز 86 منتسر میشود(البته اگه عقبتر نره). تا بعد......
Sam Fisher 11
21-11-2006, 02:46
اینم چند تا عکس باحال از این بازی کره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maximillion
21-11-2006, 07:21
ما که کف کردیم
Sam Fisher 11
22-11-2006, 02:34
ما که کف کردیم
من که تا عرضه بازی تو کفم !!!
ep1 زیاد به من نچسبید ولی این یکی کولاک میکنه
Sam Fisher 11
22-11-2006, 03:08
ep1 زیاد به من نچسبید ولی این یکی کولاک میکنه
آره episode one بیشتر یه دست گرمی بود و برای آماده کردن گیمر برای قسمت های دوم وسوم . تازه در اون تنوع سلاح خیلی کم بود ولی تو این یکی فرق میکنه و کلی اسلحه در اختیار دکتر خواهد بود. ;)
Oracle_Eldorado
22-11-2006, 14:19
دوستان من واقعاَ يكي از طرفداران اين بازي هستم ولي تا الآن نتونستم بجز Half Life 2 هيچ كدومش رو به آخر ببرم
ولي خدايش گرافيكش اصل گرافيك هستش . :blush: :blink: ;) :happy:
Oracle_Eldorado
22-11-2006, 14:26
راستي اين بازي نميخواد تموم بشه؟!!!!
amirpers
22-11-2006, 14:37
همانطور که عرضه Episode 1 چندین بار به تعویق افتاد ، ممکنه که این قسمت هم به تعویق بیفته .
ضمنا دوست من اگه شما یه سرچ کوچولو می زدی میدیدی که قبلا یه تاپیک برای Half-Life 2 :Episode Series باز شده بود .
Sam Fisher 11
23-11-2006, 02:38
راستي اين بازي نميخواد تموم بشه؟!!!!
حالا حالا ها نه چون بعد از این بازی episode tree میاد و تازه HL2 تموم میشه و میره برای HL3 !!!
Sam Fisher 11
17-09-2007, 08:31
سلام
همونطور که میبینید آخرین پست این تاپیک مربوط به سال قبل میشه. حالا دوباره این تاپیک رو راه میندازم چون تاریخ عرضه رسمی این بازی(اگر بازم تغییر نکنه !!!) برای Oct 10, 2007 تعیین شده .
این تاپیک به بخش اخبار و رمز منتقل میشه تا زمان عرضه بازی !
در نمایشگاه E3 امسال این بازی با نام Half-Life 2: The Orange Box معرفی شد. دلیلش هم اینه که در پک بازی علاوه بر HALF LIFE 2 : Episode Two دو بازی دیگه به نام های Team Fortress 2 و Portal هم قرار داده شده . البته این دو بازی هر کدوم در حد یه بازی کامل هستن ! که توضیح درباره اونهارو میتونین در صفحه اول تاپیک و در پست اول مشاهده کنید ولی کوتاه عرض کنم که TF2 یه بازی اکشن اول شخص مالتی پلیر (سبک کانتر) هست به صورت کمیک و Portal هم یه بازی اول شخص تماما فکری با گرافیکی خوب هست و تنها سلاح شما در این بازی یک اسلحه ایجاد کننده پورتال است. در ساخت هر سه این بازیها از ویرایش جدید موتور سورس شرکت Valve استفاده شده.
بوکس شات بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم این بار دیگه Valve مارو سره کار نذاره و به موقع بازی رو عرضه کنه چون دیگه بیشتر از این( به تاریخ پست اول نگاه کنید!) نمیتونم برای تجربه کردن این اثر استثنایی صبر کنم !
Optimus Prime
17-09-2007, 11:17
نه دیگه سر کار نمی زاره حتما میاد.شایعه ها خبر از این میده که Episode 3 امکان داره در قطب شمال اتفاق بیافته.
به جز اینکه احتمال داره یکی از شخصیت های اصلی کشته بشه گفتند که خودتونو آماده کنید چون شخصیت های اصلی دیگری نیز در طول Episode 2 و 3 کشته یا کنار خواهند رفت.
این سری داستان ادامه خواهد داشت چون خبر بازگشت Adrian Sheperd قهرمان Half-Life Opposing Force و Alien X Race بیگانه های داستان Opposing Force به گوش می رسد.
10 اکتبر چه ماهی از شمسی میشه؟؟
morteza_m2n
17-09-2007, 12:36
ممنون از سام فیشر که این تاپیکو زدن منم عشق این بازی هستم ولی نمیدونم چرا عکسهایی که ایشون میذارن اکثرا نمایش داده نمیشن مثل همین عکسا:46:
Optimus Prime
17-09-2007, 12:36
اگر کسی بازی Half-Life Decay مال PS2 را بازی کرده باشه می دونه که داستان 2 تا دانشمند زن بودند که داستانش امتداد شماره یک Half-Life اتفاق میافتاد و بعد دیگه خبری از سرنوشتشون نشد.Portal داستان یک شخصیت زن و به احتمالی داستان یکی از این دانشمندهاست.
10 اکتبر برابر 18 مهرماه است.
Optimus Prime
17-09-2007, 22:17
داستان سری های قبل های قبل:
Half-Life
داستان این بازی در یک مرکز آزمایشات محرمانه در صحرای نوادا به اسم Black Mesa اتفاق می افتد.Dr.Gordon Freeman مامور انجام آزمایش یک Xen Crystal برای تجزیه و تحلیل است که به تازگی به دست بشر رسیده.وقتی Gordon کریستال رادر داخل دستگاه برای آنالیز قرار می دهد یک فاجعه فضا- زمان به نام Resonance Cascade به وقوع می پیوندد و باعث بوجود آمدن دروازه هایی بین زمین و Border World Xen می گردد و هجوم بیگانه های فضایی را به دنبال دارد.Gordon متوجه می شود که نمی توانند با دنیای خارج از Black Mesa تماس بگیرند وبیگانه ها بطور تصادفی در همه نقاط مرکز Teleport می شوند و خسارات شدیدی به مرکز زده اند.دوستان دانشمند Gordon از وی می خواهند که خودش را به روی زمین برای درخواست کمک برساند.پس از درگیری های زیاد با بیگانه ها و پیش رفتن وی متوجه می شود که سربازان برای کمک در راه هستند.اما پس از برخورد با آنها(Hazardous Enviroment Combat Unit )متوجه می شود که نه تنها آنها بیگانه ها را می کشند بلکه همه کسانی هم که در Black Mesa کار می کنند هم به قتل می رسانند.پس از جنگیدن با سربازن و بیگانه ها به وی اطلاع می دهند که برای کنترل Resonance باید به طرف دیگر پایگاه برود و به گروه اسرار آمیزی به اسم Lambda کمک کند.پس از نبردهای پیاپی و درگیری با گروه جدیدی Black Ops و دستگیری توسط سربازان و فرار از دست آنها موفق به پرتاب ماهواره ای برای کنترل و برگرداندن Resonance متوجه می شود که Black Mesa کاملا به میدان جنگ تبدیل شده و ارتش و نیروهای ویژه از توانایی برای دفع نیروهای بیگانه Xen که اکنون نیروهای بیشتر و قدرتمند تری وارد صحنه درگیری کرده اند برخوردار نیستند و تصمیم به بمباران کل Black Mesa می گیرند.بعد از این Gordon خود را به Lambda Complex می رساند و متوجه می شود که از مدت ها قبل دانشمندان به دنیای Xen دسترسی داشته اند و نمونه های گوناگونی از آن جهان آورده اند(که یکی همان کریستال اول بازی است)و به تکنولوژیTeleport توسعه یافته توسط دانشمندان پی میبرد. افراد باقیمانده به Gordon می گویند که همه این حمله ها و بوجود آمدن دروازه ها توسط موجودی در داخل منطقه نام معلومی در خود Xen است که باید برای جلوگیری آن را از بین ببرد.Gordon وارد Xen می شود و پس از گذشتن از مناطق آن و مواجهه شدن با Boss های مختلف از جمله Gonarch که یک سازنده HeadCrab است(موجوات کوچک بیگانه معروف بازی که با اتصال به سر انسانها آنها را به کنترل در می آوردند)و گذشتن از کارخانه های ساخت Alien Grunt به Nihilnath فرمانده بیگانه ها می رسد که در اینجا با دقت به حرفهای Nihilnath در طول نبرد متوجه مواردی می شویم که آنها : ( اسیر موجودات دیگری هستند و نژادهای دیگری نیز برای اسیر کردن انسانها خواهند آمد) بعد از کشته شدن Nihilnath و بوجود آمدن Storm Portals گوردون عاقبت با G-man که طول بازی بارها و باره وی را مشاهده کرده بودیم مواجه می شود که به او پیشنهاد کار می دهد و می گویند که کارهای او در Border World Xen بسیار کارفرماهای G-man را خوشایند نموده و آنها اعتقاد به پتانسیل نا محدود Gordon دارند....
Half-Life Opposing Force
اولین Expansion جدای Half-Life که داستان سرباز جوانی به نام Adrian Sheperd را بازگو می کند که عضو اولین گروه سربازان است که به Black Mesa فرستاده می شوند.وی با مشکل مواجه می شود و پس از جدا شدن از بقیه و
رفتن به دنبال Gordon Freeman و مواجه شدن با گروه دیگری از بیگانه های پیشرفته به نام X-Race و مناطق دیگر Complex که در شماره قبلی مشاهده نشده بود با گروه Black Ops که در Half-Life نبردهای محدودی با Gordon داشتند می جنگد که قصد نابودی کل Black Mesa و همه سربازان و شواهد را دارند.وی با کمک سربازان باقیمانده به قدیمی ترین قسمت Black Mesa می رسد که یک بمب اتمی توسط Black Ops در حال کار کذاری است.او شمارش معکوس را متوقف می کند اما بعد می بینیم که G-man دوباره بمب را فعال می کند(وی نیزمشابه همان حضوری را در بازی دارد که در Half-Life داشت)و با یک Gene Worm مواجه می شود که قصد ورود از دروازه های Xen را دارد.پس از کشتن Gene Worm شبیه همان اتفاقی می افتد که برای Gordon در آخر شماره قبل افتاد.G-man به Sheperd می گوید که وی یک شاهد خطرناک است و او در جایی قرنطینه خواهد شد که او نه بتواند نه به کسی آسیب برساند نه کسی به او.بعد نوری از دور دیده می شود که معلوم می شود که Black Mesa توسط بمب اتمی نابود شده است.
Valve به تازگی در مورد Adrian Shepered گفته که "همین روزها وی بازخواهد گشت."
قصد Race X هنوز به طور کامل معلوم نیست ولی به گفته سازندگان قصد تسخیر و تبدیل منابع توسط Gene Worm را دارند و ممکن است جزوی از دشمنان آینده سری بازی Half-Life نیز باشند.
Half-Life Blue Shift
داستان Barney معروف است که در همین اتفاقات بوقوع می پیوندد و با جند تن از دانشمندان عالی رتبه موفق به فرار می شود.
Half-Life Decay
این بازی مخصوص PS2 بود و برای PC عرضه نشد و داستان آن مربوط به اتفاقات اولیه Half-Life و داستان دو زن دانشمند به همراه دانشمندان Blue Shift را بازگو می کند.هنوز معلوم نیست چی به سر این دو زن دانشمند آمده است.
Optimus Prime
17-09-2007, 22:18
Half-Life 2
داستان با بیدار شدن Gordon می شود و پس از صحبت های G-man که می گویند" یک انسان درست در یک زمان نا درست می تواند تفات زیادی در دنیا بوجود بیاورد قبل از اینکه همه تلاش ها به هدر رود"خود را در یک قطار می بیند که داخل City 17 می شود.تفاوت های بسیاری در تکنو لوژی می بیند ومتوجه وجود یک نیروی بیگانه دیگر می شود.و ما Vortigante ها را در اول بازی در حال جارو کردن می بینیم(جزو دشمنان اصلی در Half-Life)
بعد از مواجه شدن با Barney و فرار از دست نیروی جدید بیگانه ها که Combine نام دارند که مردم را به سلطه گرفته اندو ملاقات با Dr.Kleiner وی در half-Life Decay حضور جزئی داشت.می فهمیم که 20 سال گذشته و او تمام مدت در Statis Field بوده تمام این وقت و Alex دختر یکی از همکاران او است که 20 سال بزرگتر شده و پس از وقایع شماره اول و ناپدید شدن Gordon بیگانه هایی به نام Combine به زمین آمده اند و جنگ بین آنها و زمینی ها 7 ساعت بیشتر به طول نیانجامیده و مدیر قبلی Black Mesa همان Dr.Wallance Breen زمین و مردمش را به Combine ها تسلیم کرده است و آنها نیز او را به ریاست کل مناطق زمین مسئول کرده اند.
Gordon می فهمد که گروه مقاومت همون Lambda مشغول طراحی فرار های مردم از City 17 است و فعلا از طریق راهای فاضلاب امکان پذیر است ولی راه جدیدی همان Teleport را کامل کرده اند که با بد شانسی Gordon با پریدن Pet حیوان دست آموز Dr.kleiner که یک Headcrab است پیش نمی رود و وی مجبور است خودش به سمت آزمایشگاه Dr.Eli Vance برود.در این راه با خطرات زیادی مواجه می شود و پس از نبردهای پیای با سربازان Combine و بیگانه های دیگر به ازمایشگاه می رسد که باز هم به حقایقی از جمله:
1.آزادی نژاد اصلی Xen که در شماره قبل دشمن بودند که با کشتن Nihilnath از زنجیر تحت سلطه بودن رهایی یافتند و با دوستی با انسانها به نبرد با سلطه Combine می پردازند.
2.از Gordon Freeman به عنوان فرد موعود داده شده یاد می کنند معلوم می شود در طول این 20 سال حسابی داستان برای وی ساخته اند!
3.بعد از کشته شدن Nihilnath و بوجود آمدن Portal Storm ها که در اخر بازی شاهد بودیم می فهمیم که هنوز ادامه دارد و Portal هایی به طور تصادفی در حال باز شدن هستند(از روی روزنامه که در آزمایشگاه Eli است)
بعد به طور ناگهانی آزمایشگاه توسط Combine های مورد هجوم قرار می گیرد که گوردون مجبور به فرار شده و پس از گذشتن از منطقه Ravenholm و رسیدن به اولین منطقه تحت کنترل نیروهای مقاوت متوجه اسیر شدن Eli می شود و با یک buggY در امتداد دریا به سمت زندان Novaprospekt حرکت می کند و بعد از ماجراهای فراوان با کمک نیروی تحت فرمان AntLions و Alex دکتر Eli را پیدا میکنند ولی Joodit mossman با استفاده از Combine Teleport فرار می کند و Gordon و Alex مجبور به فرار می شوند.پس از سر درآوردن از آزمایشگاه Dr Kleiner متوجه می شوند 1 هفته گذشته و با انفجار Combine Teleport و Novaprospekt مردم شروع به شورش با رهبری barney کردند پس گوردون به مردم می پیوندد و پس از درگیری های شدیدو اسیر شدن Alex و پیشروی به Citidal می رسند و گوردون وارد Citidal می شود و بعد از درگیری با نیروهای Combine به دفتر Dr.Breen می رسد و پس از صحبت های جالب به این نتیجه می رسیم که Breen به همه کارهای گوردون آشناست و از G-,man هم خبر دارد چون می گوید قرار داد استخدام تو به یالا ترین قیمت ممکن فروخته شد.بعد از دخالت های Mossman و آزادی گوردون به دنبال Breen می رود و ما برای بار دوم شاهد صحبت Breen با یکی از Advisor های Combine هستیم و از فرار وی به دنیای Combine جلوگیری می کند ولی همین کار باعت انفجار هسته Dark Fusion Reactor می شود و باز هم G-man می آید و گوردن را از زمان خارج می کند.....
Half-Life 2 Episode 1
با شروع بازی متوجه می شویم که Alex از انفجار راکتور توسط کمک Vortigant ها جان سالم به در می برد و گوردن را نیز از زیر دست نیروی G-man رها می کنند.بعد از پیدا کردن Gordon توسط Dog و بیرون کشیدن وی از زیر آوارها متوجه می شوند که Citidal هر لحظه ممکن است منفجر شود ولی آنها درست در نزدیکی آن قرار دارند.Alex و Gordon تصمیم می گیرند که جلوی انفجارسریع راکتور اصلی را بگیرند تا هم مردم هم خودشان وقت بیشتری برای فرار داشته باشند هم یک سری اطلاعات محرمانه از مرکز Citidal بدست آورند.گوردن و Alex به داخل Citidal میروند و با درگیری های شدید موفق به پیدا کردن اطلاعات در مورد Dr mossman در پایگاهی در قطب شمال می شوند که به درد سر افتاده.بعد موفق به کند کردن زمان Overload کردن هسته اصلی می شوند ولی متوجه می شوند که خود Combine قصد انهدام سریع Citadal را دارند که علت آن فرستادن درخواست کمک برای نیروی کمکی به منظومه اصلی Combine است.از کار افتادن Citidal باعث قطع رابطه بین نیروهای بیگانه و همچنین از کار افتادن Suppresion Field برای جلوگیری از تولید مثل انسان است که Dr,Kleiner می گوید که همه تا قبل از اینکه دوباره این میدان ایجاد شود دست به کار شوند!!!از روی عکس های روی دیوار هم میشه تشخیص داد که انسانها 20 سال در آرزوی بچه دار شدن بودند.آنها پس از عبور از موانع سخت و نبردهای فراوان و نجات گروه زیاد مردم موفق به فرار از City 17 می شوند و در همین هنگام است که Citidal منفجر می شود....
Sam Fisher 11
17-09-2007, 22:25
عالیه ممنون Optimus Prime جان !
چه خبر از مکعب ;)
Optimus Prime
18-09-2007, 01:06
قربانت sam fisher جان!کاری نکردم!
همونطور که می دونی SAM Witwicky خنگ Allspark زد به سینه Megatron !!حالا مجبورش کردم دویاره یکی دیگه پیدا کنه!:27:
Feature های بازی:
1.زمان کل بازی نزدیک به 2 ساعت از Episode 1 بیشتر است.
2.گرافیک بازی بسیاز زیبا تر شده چون بیشتر قسمت پروژه در دست بهترین آرتیست های گرافیک بوده.قابلیت های جدید شده Particle System اضافه شده.همچنین پشتیبان بهینه از Multi-Core CPUs و DirectX 10 برای زیباتر و روان تر شدن بازی.
3.بازگشت Driving از Half-Life 2 و Vehicle یا Vehicle های جدید.
4.اسله یا اسلحه های جدید همانند Strider Buster که در دموها و Trailer های بازی دیدیم.
5.دشمنان جدید مانند Hunter ها و Advisor Pod ها.
6.داستان بازی بلا فاصله بعد از وقایع Episode 1 اتفاق می افتد.انفجار Citidal Core باعث بوجود آمدن Superportal گردیده که Gordon و Alex باید برای بستن Superportal و جلوگیری از ارسال نیروهای کمکی Combine به یک پایگاه موشکی سابق که محل زندگی و Base of Operations دوستان دانشمند واقع در جنگلهای White Forest است بروند که Data Pack که در Episode 1 بدست آوردند را به آنجا برسانند.
Maximillion
03-10-2007, 05:53
تاريخ انتشار اين بازي 9 اكتبر هستش.پس طرفداران اين بازي كجايند؟!؟ :13:
اين بازي رو فراموش كرديد؟؟؟ :41:
من فعلا چندتا عكس ميزارم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا
amirpers
03-10-2007, 14:59
بازی رو فراموش نکردیم . فقط از بس تاریخش عقب افتاد خسته شدیم .
تازه احتمالش میره که برای کرک کردن بازی مثل BioShock به مشکل بربخورند .
ببینم تاریخ کامپیوتر من درسته؟3 Oct
یعنی فقط یک هفته مونده؟
Sam Fisher 11
04-10-2007, 00:52
نترس اگر واقعا بازی عرضه بشه ! اینجارو لانچ سنترش میکنم !!
Maximillion
04-10-2007, 06:09
اميدوارم ديگه تاريخ انتشار بازي رو به تعويق نيندازند.
اخه هنوز عكسي از پوستر بازي منتشر نشده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher 11
04-10-2007, 08:28
اميدوارم ديگه تاريخ انتشار بازي رو به تعويق نيندازند.
اخه هنوز عكسي از پوستر بازي منتشر نشده:
Maximillion جان پس این چیه تو صفحه قبلی :
بوکس شات بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Half-Life 2: Episode Two در قابل پکی به نام The Orange Box وارد بازار خواهد شد برای همین هم هست که گیم اسپات در لینکی که شما رفتید بوکس شاتی نذاشته !
به این لینک مراجعه کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maximillion
04-10-2007, 10:33
حق با شماست. گفتم شاید تصمیم داشته باشند این بازی رو به تنهایی هم منتشر کنند.
به حر حال ممنون از راهنمایی تون
nekoumanesh
04-10-2007, 13:52
سلام
لطفا لینکهای زیر را بررسی کنید و راست و دروغ کار رو مشخص کنید.
من دنبال یه بازی خوب بودم که به سایتهای زیر رسیدم
و با خوندن مطالب شما و جستجو توی فرمها شک کردم که کلکی تو کار باشه.
1-فروش بازی قبل از عرضه شدن توسط تولید کننده بازی.
2-فروش بلک باکس که ساختش منتفی شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون.
Sam Fisher 11
04-10-2007, 14:33
nekoumanesh جان عضویتت رو تبریک میگم ! به جمع ما خوش آمدی !
خب عزیز اکثر بازیهای پرطرفدار قبل از تاریخ عرضه رسمی از طریق فروشگاههای اینترنتی مثل bestbuy پیش فروش میشن .
آره جای اون Orange Box عرضه میشه !
arnold_ab
09-10-2007, 12:55
سلام من تازه توی این سایت عضو شدم . که این اولین پست و اولین تاپیک من هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی دارینوس با شناسه mosimaxell عضو هستم .
حالا امروز می خوام یک پیشنما براتون بنویسم .
به امید روزی که بتونم توی این سایت هم همانند سایت دارینوس پیشرفت کنم !!!
پیشنمای بازی Episode Two
مقدمه :
خوب فکر می کنم کمتر کسی باشه یا بهتره بگم هیچ کس نیست که با سری بازی های هالف لیف آشنا نباشه .
نسخه اول این بازی زیاد موفق نبود . البه به دلایل نبود موتور های سه بعدی قدرتمند و امکانات روز بود .
اما نسخه دوم این بازی هنگامی که Half – life2 وارد بازار شد غوغا کرد .....
استفاده از بهترین و ماهر ترین ... گرافیست ها . طراحان . و.... باعث شد این بازی طرفتاران زیادی را جذب خود کنند .
Half – life2 با داشتن گرافیک باور نکردنی . اما احتیاج به سیتم خیلی قوی نداشت .
و با سیستم های متوسط خانگی هم به راحتی اجرا میشد . که همه این خصوصیات به خاطره
استفاده از موتور گرافیکی فوق العاده قدرتمند بود ...
امروزه شاهدیم نسخه های جدیدی از این بازی هم در حال ساخت است .
اولین نسخه هالف لیف 2 با نام Half-Life.2.Episode.One وارد بازار شد .
که این نسخه هم همانند نسخه ی قبلی واقعا عالی بود ...
اما پرونده این بازی هنوز بسته نشده است و Episode Two هم در راه است .
و ممکن است بعد از این نسخه باز هم نسخه جدیدی منتشر شود .
یکی از جذابیت های این بازی این است که داستان آن دنباله دار است ....
شما در Episode Two شاهد ادامه داستان پس از از انفجار شهر 17 خواهید بود .
داستان :
شاید بشه داستان این بازی را قوی ترین داستان در بازی های اکشن دانست .
که همینطور هم هست . داستان زیبای نسخه های این بازی باعث شده است
تا طرفتاران زیادی به سوی این بازی روی آورند .
یکی دیگر از عواملی که باعث شده است تا داستان این بازی جذابتر شود .
ادامه دار بودن آن است . که دقیقا در نسخه های جدید از پایان نسخه قبلی آغاز می شود .
در Half – life 2:Episode Two شاهد خواهیم بود .
که بعد از انفجار شهر 17 قطار وازگان شده است و الکس در حال سقوط است .
گرافیک بازی :
خوب همه نسخه های هالف لیف از گرافیک فوق العاده ای بر خوردار هستند .
اما در Episode Two گرافیک بیشتر خواهد بود . چهره ای شخصیت های بازی
از قبل طبیعی تر شده است .
البه شاهد این تغیرا در Episode.One هم بودیم . که واقعا گرافیک بازی خیلی عالی تر شده بود .
لازم به ذکر است که گرافیک این بازی بستگی به کارت گرافیکی که از آن استفاده می کنید
دارد . شما زمانی می توانید گرافیک واقعی این بازی را مشاهده کنید .
کنید .که از یک گرافیک بسیار قوی و یک مانیتور LCD استفاده کنید
اگر دقت کرده باشد در قسمت رزولیشن بازی در گزینه آخر نوشته است .
LCD ) 1280 X 1024 )
این رزولیشن بازی فقط زمانی گرافیک واقعی بازی را نشان می دهد .
که از یک کارت گرافیک قدرتمند و یک مانیتور LCD استفاده شود .
در Episode.One شاهد گرافیک بیشتر و بالاتر از هالف لیف 2 بودیم .
اما در Episode Two گرافیک باز هم بالاتر خواهد رفت .....
هنگامی که شما یک صفینه بزرگ را در این بازی هدف قرار دهید .
هنگامی که آن صفینه سقوط می کند شما شاهد لاشه قسمت های آن صفینه با همان اندازه
و جزیئات که واقعا باور نکردنی هست خواهید بود .
در کل می توان گفت که گرافیک این بازی باور نکردنی است !!!
حتی کوچک ترین جزئیات هم در این بازی رعایت شده هست .
موسیقی و صدا گذاری بازی :
یکی دیگر از دلایل قوت این بازی صدا گذاری بی نقص آن می باشد .
حتی کوچک ترین اجسام در این بازی صدا گذاری شده اند . و از صدای مربوط به خود
بهره می برند .
کوچک ترین نقصی در صداگذاری این بازی نمی توانید پیدا کنید .
صدای اسلحه ها . انفجارها . صدای عوامل ططبیعی ... ( باد . و .... )
همه و همه به زیبا ترین صورت ممکن در این بازی جا داده شده است .
صدا گذاری در نسخه های این بازی واقعا زیباست .
مخوصا در Episode Two که در قسمتی از دموی آن شاهد بودیم .
موسیقی زیبای این بازی باعث شده است تا تمام مراحل بتوانند به خوبی نقش خود را ایفا کنند .
مثلا هنگامی که در مکان تاریک هستید موسیقی بازی روی به حالت ترسناک می آورد .
یا در صحنه های در گیری موسیقی بازی شدید می شود . و باعث می شود بازیگر .
خیلی بیشتر از بازی لذت ببرد .
در Episode Two موسیقی ها و صدا گذاری ها عالی تر از نسخه های قبلی خواهد بود .....
استفاده کردن از 14 موسیقی دان حرفه ای در این بازی باعث خواهد شد
تا این بازی از این نظر هم کاملا مکانیزه شود .
البه لازم به ذکر است که برای قسمت صدا گذاری و موسیقی این بازی .
سرمایه خیلی عظیمی اختصاص داده شده است .
که در Episode Two دو چندان خواهد شد .
شخصیت ها و نیروهای حاضر در بازی :
شخصیت های این بازی از چهره های بسیار واقعی بر خوردار هستند .
الکس . الایونز . بارنی و .....
در Episode Two دیگر رقیب شما Gameplay ها نیستند .
و شما باید با نیروهای بسیار کشنده و خطرناک که به این بازی اضافه شده اند مبارزه کنید .
برای نابود کردن این موجودات در بازی سلاح ها و مهمات زیادی نهفته است .
اینگونه به نظر می رسد که در نسخه جدید که در راه است .
سلاح های جدید به بازی اضافه شده است .
که برای مبارزه با دشمنان جدید طراحی شده است .
دیدگاه کلی به بازی :
در دیدگاه کلی به این بازی می توان این بازی را زیبا ترین بازی اکشن تا اکنون دانست .
گرافیک فوق العاده زیبا و خیره کنند . استفاده از متور گرافیکی بسیار قدرتمند .
استفاده از حرفه ای ترین موسیقی دان ها و صدا گذاران ......
گفته شده است در این نسخه جدید که در راه است سرمایه گذاری بزرگی خواهد شد .
تعداد افراد ( گرافیستها . موسیقی . و ..... ) بیشتر خواهد شد
این طور که معلوم است Episode Two یک بازی ترسناگ خواهد بود .
امتیاز های گیم اسپات به این بازی :
خوب من فعلا در این قسمت چیزی قرار نخواهم داد چون به نظر من این حق این بازی نبود .
باورتون می شود نمره گرافیک فیر به اون گرافیک افتضاح از هالف لیف بیشتر باشد .
برای همین صبر می کنم . تا نسخه جدید بازی که منتشر شد . امتیاز ها را اعلام می کنم .
پایان :
خوب خیلی ببخشید اگه کم بود . چون خیلی وقت کم داشتم .
به دلیل کمبود وقت به خیلی از جزئیات اشاره نکردم .....
Sam Fisher 11
09-10-2007, 13:03
arnold_ab منبع ؟
بعدم اینقدر تابلو کپی کاری میکنی که آدم تعجب میکنه !!! بالای متن رو یه نگاهی بنداز ...
حسین جان من قبلا به ایشون تذکر دادم واقعا کارشون زشته همچی را کپی میکنن به اسم خودشون
و بعضی وقت ها یه چیزهای را کپی میکنه مثلا مال دو سه ماه پیش ایشون میره تو فروم بازی سنتر هرچی می بینه یه کپی پیست میکنه اینجا !!
این پیش نمایش را تو فروم بازی سنتر نام کاربری only half_life 2 نوشته اینم لینکش
Maximillion
10-10-2007, 06:51
ما يه سوال داريم
اين بازي بجز Xbox 360 ديگه براي چي منتشر ميشه؟
PC
PS3
Wii
Sam Fisher 11
10-10-2007, 06:56
سلام همونطور که سازنده ها قول داده بودن نسخه های قبلی این بازی که قراره در پک Orange box قرار داده داده بشوند از گرافیک بهتری نسبت به قبل بهره میبرن .
همونطور که در عکس بالا میبینید گرافیک بازی بهینه سازی شده !
Sam Fisher 11
10-10-2007, 07:01
ما يه سوال داريم
اين بازي بجز Xbox 360 ديگه براي چي منتشر ميشه؟
PC
PS3
Wii
سلام
فقط PC ,X360 , PS3 . فعلا خبری از Wii نیست.
Optimus Prime
10-10-2007, 08:21
Orange Box اومده و Source بازی از دیروز برای دانلود گذاشته شده بود.یکی از شرکتا فردا یا شنبه عرضش می کنه.
Sam Fisher 11
10-10-2007, 09:09
Orange Box اومده و Source بازی از دیروز برای دانلود گذاشته شده بود.یکی از شرکتا فردا یا شنبه عرضش می کنه.
آره فقط امیدوارم پک PC رو کامل بدن نه فقط Epizode 2 .
این تاپیک هم به صفحه اول منتقل خواهد شد !
Optimus Prime
10-10-2007, 09:44
آره فقط امیدوارم پک PC رو کامل بدن نه فقط Epizode 2 .
این تاپیک هم به صفحه اول منتقل خواهد شد !
sam fisher 07 جان منم امید وارم ولی با این کاره ملت که حاضر نیستند Expansion بزنند مثل Neverwinter Nights 2 Mask of The Betrayer که من منتظرش بودم بعد یهو گفتند نمی زنیم چون فروش نداره اینا شاید بخوان جدا بزنن چون Orange Box حداقل 2 یا 3 DVD حتما هست.:41:
joey jordison
10-10-2007, 09:50
می خواستم بدونم بازی چه سیستمی می خواد بعدش این بازی از قابلیتهای dx10 استفاده می کنه ؟؟؟
نسخه 360 بازی که ریجن فری هم هست را میشه همین امروز تو بازار تهیه کرد ! فقط تو یک Dvd 9 هست خیلی برام جالبه
نسخه Pc را فکر کنم شنبه بتونیم تو بازار ببینیم چون لینکش را من هنوز ندیدم ولی احتمالا دوتا Dvd معمولی هست و یا یکی Dvd 9 امکان جدا سازی هم فکر نمی کنم باشه همش با همه مثل نسخه های قبلی که از تو بازی سویچ میشود به نظرم برای کسی که اهل انلاین بازی کردن و مولتی پلیر هستن می ارزه این بسته بازی را اورجینال تهیه کنن این هم بازی های موجود تو بسته
Sam Fisher 11
10-10-2007, 16:10
نسخه 360 بازی که ریجن فری هم هست را میشه همین امروز تو بازار تهیه کرد ! فقط تو یک Dvd 9 هست خیلی برام جالبه
نسخه Pc را فکر کنم شنبه بتونیم تو بازار ببینیم چون لینکش را من هنوز ندیدم ولی احتمالا دوتا Dvd معمولی هست و یا یکی Dvd 9 امکان جدا سازی هم فکر نمی کنم باشه همش با همه مثل نسخه های قبلی که از تو بازی سویچ میشود به نظرم برای کسی که اهل انلاین بازی کردن و مولتی پلیر هستن می ارزه این بسته بازی را اورجینال تهیه کنن این هم بازی های موجود تو بسته
ممنون بابت اطلاعات . valve حراجش کرده :31: بدو هالف لایف 3تا 100 تومان ...
Sam Fisher 11
10-10-2007, 17:43
اینو تو چندتا سایت و فروم بازی دیدم پس فکر نمیکنم اشتباه باشه:
Minimum System
Processor: Intel Pentium 4 1700 MHz
Display Card: DirectX 8 compatible graphics card
Memory: 512MB
Free Disk Space: 5GB
Operating System: Microsoft Windows 2000/XP/Vista
Recommended System
Processor: Intel Pentium 4 3000 MHz
Display Card: DirectX 9 compatible graphics card
Memory: 1024MB
Maximillion
11-10-2007, 05:19
اینو تو چندتا سایت و فروم بازی دیدم پس فکر نمیکنم اشتباه باشه:
Minimum System
Processor: Intel Pentium 4 1700 MHz
Display Card: DirectX 8 compatible graphics card
Memory: 512MB
Recommended System
Processor: Intel Pentium 4 3000 MHz
Display Card: DirectX 9 compatible graphics card
Memory: 1024MB
رم يك گيگ.اوه نه حالا من رم يك گيگابايتي از كجا گير بيارم.:19::41::45::37:
ببينم فكر ميكنيد با رم هاي پايين تر بشه اجراش كرد؟
amirpers
11-10-2007, 16:13
بازی توسط چند شرکت در یک Dvd عرضه شد .
بازی از گیم اسپات نمره عالی 9.5 گرفت یعنی حتی بالاتر از خود Half-Life 2 .
از خود hl2 بهتره ؟؟؟؟
مگه میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میرم میخرم شنبه.dvd 9??
amirpers
11-10-2007, 16:43
نخیر در یک Dvd5 عرضه شده . حجمش در حدود 4 و خورده ای گیگ هستش .
Sam Fisher 11
11-10-2007, 16:49
بازی توسط چند شرکت در یک Dvd عرضه شد .
بازی از گیم اسپات نمره عالی 9.5 گرفت یعنی حتی بالاتر از خود Half-Life 2 .
بله این بازی هم تونست عنوان Editors' choice سایت گیم اسپات رو کسب کنه. Jeff Gerstmann این بازی رو در 3 صفحه !!! ریویو کرده .
از نکات مثبتی که نویسنده بهش اشاره کرده :
گیم پلی خوب و روون مخصوصا بازی Portal که گیم پلی ای بسیار جذاب و حیرت انگیز داره و مانندی نداره. همچنین صدای گذاری خیلی خوب در هر 5 بازی:Half life2,epizode1-2 و Team Fortress 2 و Portal .
Soundtrack های عالی- گرافیک بالا هم از نظر هنری و هم فنی - ابتکاری و نو بودن خیلی از ایده های بازی-طراحی و مدل سازی خوب
جالبه که Jeff Gerstmann گفته شما به این زودی ها نمیتونید تمام محتویات دیسک بازی رو تمام کنید !
یه سوال
اگه بازی اصل رو نخریم اونهمه بازی توش نیست؟ونمیشه اون ها را آنلاین بازی کرد؟
Oracle_Eldorado
11-10-2007, 18:37
ببخشید این بازی ها همه در یک Dvd 9 هست ؟!
در مورد سیستم هم خوبه پس سیستم ما جواب میده .
نسخه ی Pc کی عرضه میشه ؟
چرا عرضه شده ولی ظاهرا هنوز کمی مشکل کرک داره
من حدس میزنم شما نمیدونید این دو شخصیت زن مرد بازی
که توی این بازی هستن یعنی قوردن و الکس کیا هستن
وپدر الکس که الی نام داره
و اصلا این بازی برای چی ساخته شده
واسه چی همچین حدسایی میزنی من دو تا قبلیرو تموم کردم!
من حدس میزنم شما نمیدونید این دو شخصیت زن مرد بازی
که توی این بازی هستن یعنی قوردن و الکس کیا هستن
وپدر الکس که الی نام داره
و اصلا این بازی برای چی ساخته شده
خب قوردون !!!!همون مردست که ریش پرفسوری داره الیکس !! هم همون دخترست که همه جا دنبالشه و پدر الکس هم همونیه که با مادرش ازدواج کرده
و این بازی برایه این ساخته شده تا بروبچه هایه Valve کمی پول در بیارن بدن زن و بچه هاشون بخورن از گشنگی نمیرن:31::31::31:
mohamad.hejazi
13-10-2007, 23:31
سلام.
بازی توسط شرکت سرزمین عرضه شد.فردا پس فردا میرم میخرمش.کسی نمیدونه چند dvd یه؟
mohamad.hejazi
14-10-2007, 22:57
سایت سرزمین چیه؟؟؟
سلام.
arnold_ab
16-10-2007, 09:22
سلام من تازه توی این سایت عضو شدم . که این اولین پست و اولین تاپیک من هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی دارینوس با شناسه mosimaxell عضو هستم .
حالا امروز می خوام یک پیشنما براتون بنویسم .
به امید روزی که بتونم توی این سایت هم همانند سایت دارینوس پیشرفت کنم !!!
پیشنمای بازی Episode Two
مقدمه :
خوب فکر می کنم کمتر کسی باشه یا بهتره بگم هیچ کس نیست که با سری بازی های هالف لیف آشنا نباشه .
نسخه اول این بازی زیاد موفق نبود . البه به دلایل نبود موتور های سه بعدی قدرتمند و امکانات روز بود .
اما نسخه دوم این بازی هنگامی که Half – life2 وارد بازار شد غوغا کرد .....
استفاده از بهترین و ماهر ترین ... گرافیست ها . طراحان . و.... باعث شد این بازی طرفتاران زیادی را جذب خود کنند .
Half – life2 با داشتن گرافیک باور نکردنی . اما احتیاج به سیتم خیلی قوی نداشت .
و با سیستم های متوسط خانگی هم به راحتی اجرا میشد . که همه این خصوصیات به خاطره
استفاده از موتور گرافیکی فوق العاده قدرتمند بود ...
امروزه شاهدیم نسخه های جدیدی از این بازی هم در حال ساخت است .
اولین نسخه هالف لیف 2 با نام Half-Life.2.Episode.One وارد بازار شد .
که این نسخه هم همانند نسخه ی قبلی واقعا عالی بود ...
اما پرونده این بازی هنوز بسته نشده است و Episode Two هم در راه است .
و ممکن است بعد از این نسخه باز هم نسخه جدیدی منتشر شود .
یکی از جذابیت های این بازی این است که داستان آن دنباله دار است ....
شما در Episode Two شاهد ادامه داستان پس از از انفجار شهر 17 خواهید بود .
داستان :
شاید بشه داستان این بازی را قوی ترین داستان در بازی های اکشن دانست .
که همینطور هم هست . داستان زیبای نسخه های این بازی باعث شده است
تا طرفتاران زیادی به سوی این بازی روی آورند .
یکی دیگر از عواملی که باعث شده است تا داستان این بازی جذابتر شود .
ادامه دار بودن آن است . که دقیقا در نسخه های جدید از پایان نسخه قبلی آغاز می شود .
در Half – life 2:Episode Two شاهد خواهیم بود .
که بعد از انفجار شهر 17 قطار وازگان شده است و الکس در حال سقوط است .
گرافیک بازی :
خوب همه نسخه های هالف لیف از گرافیک فوق العاده ای بر خوردار هستند .
اما در Episode Two گرافیک بیشتر خواهد بود . چهره ای شخصیت های بازی
از قبل طبیعی تر شده است .
البه شاهد این تغیرا در Episode.One هم بودیم . که واقعا گرافیک بازی خیلی عالی تر شده بود .
لازم به ذکر است که گرافیک این بازی بستگی به کارت گرافیکی که از آن استفاده می کنید
دارد . شما زمانی می توانید گرافیک واقعی این بازی را مشاهده کنید .
کنید .که از یک گرافیک بسیار قوی و یک مانیتور LCD استفاده کنید
اگر دقت کرده باشد در قسمت رزولیشن بازی در گزینه آخر نوشته است .
LCD ) 1280 X 1024 )
این رزولیشن بازی فقط زمانی گرافیک واقعی بازی را نشان می دهد .
که از یک کارت گرافیک قدرتمند و یک مانیتور LCD استفاده شود .
در Episode.One شاهد گرافیک بیشتر و بالاتر از هالف لیف 2 بودیم .
اما در Episode Two گرافیک باز هم بالاتر خواهد رفت .....
هنگامی که شما یک صفینه بزرگ را در این بازی هدف قرار دهید .
هنگامی که آن صفینه سقوط می کند شما شاهد لاشه قسمت های آن صفینه با همان اندازه
و جزیئات که واقعا باور نکردنی هست خواهید بود .
در کل می توان گفت که گرافیک این بازی باور نکردنی است !!!
حتی کوچک ترین جزئیات هم در این بازی رعایت شده هست .
موسیقی و صدا گذاری بازی :
یکی دیگر از دلایل قوت این بازی صدا گذاری بی نقص آن می باشد .
حتی کوچک ترین اجسام در این بازی صدا گذاری شده اند . و از صدای مربوط به خود
بهره می برند .
کوچک ترین نقصی در صداگذاری این بازی نمی توانید پیدا کنید .
صدای اسلحه ها . انفجارها . صدای عوامل ططبیعی ... ( باد . و .... )
همه و همه به زیبا ترین صورت ممکن در این بازی جا داده شده است .
صدا گذاری در نسخه های این بازی واقعا زیباست .
مخوصا در Episode Two که در قسمتی از دموی آن شاهد بودیم .
موسیقی زیبای این بازی باعث شده است تا تمام مراحل بتوانند به خوبی نقش خود را ایفا کنند .
مثلا هنگامی که در مکان تاریک هستید موسیقی بازی روی به حالت ترسناک می آورد .
یا در صحنه های در گیری موسیقی بازی شدید می شود . و باعث می شود بازیگر .
خیلی بیشتر از بازی لذت ببرد .
در Episode Two موسیقی ها و صدا گذاری ها عالی تر از نسخه های قبلی خواهد بود .....
استفاده کردن از 14 موسیقی دان حرفه ای در این بازی باعث خواهد شد
تا این بازی از این نظر هم کاملا مکانیزه شود .
البه لازم به ذکر است که برای قسمت صدا گذاری و موسیقی این بازی .
سرمایه خیلی عظیمی اختصاص داده شده است .
که در Episode Two دو چندان خواهد شد .
شخصیت ها و نیروهای حاضر در بازی :
شخصیت های این بازی از چهره های بسیار واقعی بر خوردار هستند .
الکس . الایونز . بارنی و .....
در Episode Two دیگر رقیب شما Gameplay ها نیستند .
و شما باید با نیروهای بسیار کشنده و خطرناک که به این بازی اضافه شده اند مبارزه کنید .
برای نابود کردن این موجودات در بازی سلاح ها و مهمات زیادی نهفته است .
اینگونه به نظر می رسد که در نسخه جدید که در راه است .
سلاح های جدید به بازی اضافه شده است .
که برای مبارزه با دشمنان جدید طراحی شده است .
دیدگاه کلی به بازی :
در دیدگاه کلی به این بازی می توان این بازی را زیبا ترین بازی اکشن تا اکنون دانست .
گرافیک فوق العاده زیبا و خیره کنند . استفاده از متور گرافیکی بسیار قدرتمند .
استفاده از حرفه ای ترین موسیقی دان ها و صدا گذاران ......
گفته شده است در این نسخه جدید که در راه است سرمایه گذاری بزرگی خواهد شد .
تعداد افراد ( گرافیستها . موسیقی . و ..... ) بیشتر خواهد شد
این طور که معلوم است Episode Two یک بازی ترسناگ خواهد بود .
امتیاز های گیم اسپات به این بازی :
خوب من فعلا در این قسمت چیزی قرار نخواهم داد چون به نظر من این حق این بازی نبود .
باورتون می شود نمره گرافیک فیر به اون گرافیک افتضاح از هالف لیف بیشتر باشد .
برای همین صبر می کنم . تا نسخه جدید بازی که منتشر شد . امتیاز ها را اعلام می کنم .
پایان :
خوب خیلی ببخشید اگه کم بود . چون خیلی وقت کم داشتم .
به دلیل کمبود وقت به خیلی از جزئیات اشاره نکردم .....
mazi_z_PSP
16-10-2007, 12:34
سلام سلام.
تو مشهد هم پک کاملش اومده؟ کسی خبر داره؟ من دارم ميميرم.
عاشقه پورتالشم
Optimus Prime
17-10-2007, 01:41
سلام دوستان منم امشب بازیو تموم کردم بازی Ep 2 به تنهایی 8.64 گیگابایت فضای خالی می خواد و این نسخه من بدون Portal و Team Fortress 2 بود.باید بگم بازی بسیار زیباست ولی اسلحه جدیدی نداره از داستانشم بعد میگم که چیزیو Spoil نکرده باشم.ولی خوب همونطور که می دونید همچنان پایان ادامه دار و Cliffhanger و یکی از شخصیت های اصلی هم طبق گفته قبلی سازندگان در این بازی کشته میشه و Gameplay های جدیدی نسبت به نسخه های قبل داره ...
mohamad.hejazi
17-10-2007, 13:18
سلام.
من هم پک نارنجی این بازی رو خریدم.هر 3 بازی نصب شد اما نمیدونم چرا portal ارور میده.team fortress هم که میرم توش فقط باید شبکه یا انلاین بازی کنی.بنابراین فقط episode two میمونه که بازیه باحالیه.
سرزمین هم این بازی رو تو 2 dvd بیرون داد.
mazi_z_PSP
18-10-2007, 11:14
خوب دوستان من مال کدوم شرکت رو بگيرم که مطمئن باشم هر 3 تاش کار ميکنه؟
mohamad.hejazi
18-10-2007, 11:52
سلام.
من خودم فقط سرزمین رو قبول دارم.تا حالا کلی ازش cdوdvd خریدم 1دونش خراب یا مشکل دارنبوده.
البته این فقط نظر شخصیه منه.
این بازی هم فکر میکنم عیب از کامپیوتر خودم باشه که یه دونش اجرا نشد.
mazi_z_PSP
18-10-2007, 13:50
منم خودم به شخصه خيلی از سرزمين رازيم.ميخواستم نظر بقيه رو هم بدونم
پکش چند تا سی دی هست؟ و قيمتش چقدره؟
mohamad.hejazi
19-10-2007, 01:22
منم خودم به شخصه خيلی از سرزمين رازيم.ميخواستم نظر بقيه رو هم بدونم
پکش چند تا سی دی هست؟ و قيمتش چقدره؟
سلام.
والا نمیدونم چند سیدیه ولی قیمت cd 1000 تومنه و dvd 2500 تومن.
من این بازی رو تو 2 dvd خریدم.:20:
mazi_z_PSP
19-10-2007, 11:23
بچه ها من تو مشهد پرسيدم ميگن هنوز نيامده. قضيه چيه؟ من دارم از بی بازی ميميرم.
کسی خبری نداره؟
Sam Fisher 11
20-10-2007, 00:54
چندتا اسکرین شات از اپیزود 2 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم از Portal
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپیزود 2 جای خودش ولی من عاشق پورتال شدم فجیع ... یه بازی معمایی 3 بعدی ! واقعا معرکه است ... هنوز موندم چه مخی بودن اونایی که اینو ساختن . بازیش دیوانه کننده است حتما تجربه اش کنید ! حتما !
Half life2: epizode two هم عالیه . گیم پلی اش مثل همیشه عالی ! در حال حاظر با تنها بازیی که میشه مقایسه اش کرد HALO 3 (از نظر گیم پلی) . درگیری های نفس گیر و جذابی داره که در کمتر بازی fps تجربه کردم .
من نسخه 360 رو دارم و در ابتدا یه منو نشون میده که هر 5 بازی رو میشه انتخاب کرد. TF2 فقط آنلاین هست . HL2 و HL2:epizode one هر دو از نظر گرافیکی پیشرفت کردن . سرعت لودینگ ها هم مناسبه و اذیت کننده نیست. Valve یک باره دیگه موتور Source رو به رخ کشید و بازم نشون داد که یکی از بهترین اینجین های حال حاظر دنیای بازیه !
joey jordison
20-10-2007, 10:15
Tf2 رو فقط باید انلاین بازی کرد ؟؟؟؟
آقا علا ادين آورده؟؟
من دو سه روز پيش رفتم نياورده بودن
وليعصرم نبود.
اگه جايي سراغ دارين با پ خ بهم بگين چون تبليغات ممنوعه.
ممنون
amirarsenal
21-10-2007, 15:22
با سلام
میخاستم یه سوال در مورد بازی بپرسم
من تو جای از بازی گیر کردم که خیلی عجیبه!
تو قسمتی از بازی پلی فرو ریخته و شما وظیفه داری که به ان سمت پل بروید و در منتهی به انتهای مرحله
را باز کنید که پشت ان در 2 دوست شما قرار دارند
من با هزار بدبختی تونستم از روی پل عبور کنم(به و.سیله اسلحه ای اهنربایی و قرار دادن یک ماشین در بین منطقه فرو ریخته)اما پس از اینکه به اونور پل میرسم و در روی برای دوستانم باز میکنم انها به من تبریک گفته و سپس به سمت پل رفته و یکی از انها با گفتن خدای من دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و من موندو ایا این جا باگ داره که رد نمیشه یا چیزه دیگری
چون بنظرم میاد باید دموی اتفاقی چیزی رخ بده که نمیده
تو رو خدا اونای که بازی رو تهیه کردن و تموم کردن کمکم کنند :41::41::41:
mohamad.hejazi
21-10-2007, 20:20
با سلام
میخاستم یه سوال در مورد بازی بپرسم
من تو جای از بازی گیر کردم که خیلی عجیبه!
تو قسمتی از بازی پلی فرو ریخته و شما وظیفه داری که به ان سمت پل بروید و در منتهی به انتهای مرحله
را باز کنید که پشت ان در 2 دوست شما قرار دارند
من با هزار بدبختی تونستم از روی پل عبور کنم(به و.سیله اسلحه ای اهنربایی و قرار دادن یک ماشین در بین منطقه فرو ریخته)اما پس از اینکه به اونور پل میرسم و در روی برای دوستانم باز میکنم انها به من تبریک گفته و سپس به سمت پل رفته و یکی از انها با گفتن خدای من دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و من موندو ایا این جا باگ داره که رد نمیشه یا چیزه دیگری
چون بنظرم میاد باید دموی اتفاقی چیزی رخ بده که نمیده
تو رو خدا اونای که بازی رو تهیه کردن و تموم کردن کمکم کنند :41::41::41:
سلام.
ببین همون ور پل یه ماشین هست که باید ببریش اون ور پل.
حالا همچین که پریدی اون ور پل با اون تفنگه(همون که اشیاء تو بازی را به خودش جذب میکنه)تمام ماشین هایی که اون ور پل هست را هل بده به نزدیک لب پل.(اونجایی که پل از وسط نصف شده)با این کار سر پل میاد پایین و تو میتونی ماشین رو ببری اون ور پل.:46:
یکم پیچیده نوشتم.!!!نه؟!!:13:
وای این پورتال عجب بازی باحالیه اصلا نفهمیدم زمان چطوری گذشت پیشتهاد میکنم حتما بازی کنید فوق الاده است.
Oracle_Eldorado
21-10-2007, 22:15
ببخشید بازی های این پک با ویستا اجرا میشه ؟
بعدشم کی اومد به بازار ؟
سیستم مورد نیاز بازی هاش رو هم بگید ممنون میشم .
mazi_z_PSP
22-10-2007, 01:13
سلام. من پک رو گرفتم 3 تا دی وی دی بود!.
يکی که پورتال بود نصبش خيلی خيلی طول ميکشه. چيکار کنم؟
amirarsenal
22-10-2007, 10:23
[quote=mohamad.hejazi;1733633]سلام.
ببین همون ور پل یه ماشین هست که باید ببریش اون ور پل.
حالا همچین که پریدی اون ور پل با اون تفنگه(همون که اشیاء تو بازی را به خودش جذب میکنه)تمام ماشین هایی که اون ور پل هست را هل بده به نزدیک لب پل.(اونجایی که پل از وسط نصف شده)با این کار سر پل میاد پایین و تو میتونی ماشین رو ببری اون ور پل.:46:
یکم پیچیده نوشتم.!!!نه؟!!:13:[/quote
اقا محمد فکر کنم شما منظور من رو دقیق نفهمیدید
من اون ماشین اونور پل رو تونستم بیارم اینور حتی رفتم اونو خراب پل ولی وقتی در را برای دوستانم باز میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و موندم باید چیکار کنم
مشکل اصلی من اونور پل هستش که دوستانم انتظار من رو میکشن نه اینور پل!
تو رو خدا اگه سیو بازی رو دارید بزارید چون خیلی دیگه عصبی کرده من رو این مرحله! :13::13::2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نه نه نه نه
آحه چرا؟ چرا اینقدر زود پورتال تموم شد؟ تازه آومده بود تو دستم. فقط 1 روز طول کشید.
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه؟؟؟
mazi_z_PSP
22-10-2007, 23:44
بابا این پورتال چقدر حال گيره
همش 19 مرحله داره؟ يک دی وی دی بود بعد همش 19 تا؟ ای خدا
آقا میگم پک کدوم شرکت کامله؟ يعنی همه بازیهاش به درستی اجرا می شن(کرک شدن)
؟چون شنیده بودم بعضی هاش اجرا نمی شه(مال بعضی شرکتا) . شما که پورتال رو اجرا کردین تیم فورترس 2 رو هم تونستین اجرا کنین؟ نریم بگیریم بعد ببینیم کار نمی کنه؟
mazi_z_PSP
23-10-2007, 10:56
من اصلا تيم فورترس رو اجرا نصب نکردم. آخه شنيدم فقط آنلاين بازی ميشه کرد. همين 2 تا خيلی توپه .
Sam Fisher 11
23-10-2007, 14:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نه نه نه نه
آحه چرا؟ چرا اینقدر زود پورتال تموم شد؟ تازه آومده بود تو دستم. فقط 1 روز طول کشید.
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه؟؟؟
پورتال یه منی گیم است ! یه ایده اولیه برای به کارگیری در بازیهای دیگه یا توسعه همین بازی !
من orange box PC رو خریدم 8گیگ خود بازی بود 4.5 گیگم پورتال ولی half life2 و EP1 رو پیدا نکردم:41: یا نیستش ؟
در کل 3تا دی وی دی بود.
joey jordison
23-10-2007, 15:24
دوستان من این بازیو خریدم کلا چند تا dvd مال من که یه دونه ی و خبری از team forester و portal نیست این چه جوریاست یعنی ممکنه مال من اون دوتا رو نداشته باشه؟؟؟
واسه من که یهdvd فقط hl2 :ep2
ماله من 3 تا DVD ولی Team fortres 2 نداره.
کسی مثل من هست؟
Sam Fisher 11
23-10-2007, 17:27
خیلی حیفه ! حتما پورتال رو گیر بیارین، پورتال واقعا بازی متفاوت و جالبیه از دستش ندین !
mazi_z_PSP
23-10-2007, 23:54
مال من 3 تا دی وی دی همشو داره.
اما شنيده بودم Ep1و HL2رو هم داره اما نداشت.
تيم فورترس 2 رو هم داره.
پورتال رو هم اگه نداشت که اصلا نميگرفتمش. تازه داشتم حال ميکردم ديدم 2 تا مرحله ديگه مونده تمام بشه.
ضدحال بود . ولی واقعا بازی باحاليه. يک مرحله رو از چند تا راه ميتونی بری. فوق العادس!
مال من هم 3 تا dvd هست دوتاش ep2 و یکیش هم portal
عجیبه مال من Team Fortres 2 رو نداره.
morteza_m2n
24-10-2007, 19:50
من اولای بازی هستم alex زخمی شد نمیدونم شایدم مرده ینی مرده؟ نهههههههه alex نرووووو :13:
mazi_z_PSP
24-10-2007, 22:49
من اولای بازی هستم alex زخمی شد نمیدونم شایدم مرده ینی مرده؟ نهههههههه alex نرووووو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
نه الکس نمرده . اما ميخوام يک چيزی از آخره بازی بگم اگر دوست نداری بقيه رو نخون. :
پدر الکس در آخر بازی ميميره!!
behrad_f
26-10-2007, 01:52
با سلام خدمت دوستان من در قسمتی از بازی گیر کردم بعد از اینکه اون زن زنده شد وارد یک محوطه باز شدیم بعد از کمی جلو رفتن در یک قسمت اون 2 دوست زن با اون موجود میرن یک جا وای میستن و تکون نمی خورن کمی جلوترم از اون دستگا هاست که اون موجوده باید روشنش کنه ولی اون با زن یک جا ایستادن و نمیان منم راه به جای ندارم اگه میشه کمک کنید چه کار کنم ممنون.؟؟؟؟!!!!
با سلام خدمت دوستان من در قسمتی از بازی گیر کردم بعد از اینکه اون زن زنده شد وارد یک محوطه باز شدیم بعد از کمی جلو رفتن در یک قسمت اون 2 دوست زن با اون موجود میرن یک جا وای میستن و تکون نمی خورن کمی جلوترم از اون دستگا هاست که اون موجوده باید روشنش کنه ولی اون با زن یک جا ایستادن و نمیان منم راه به جای ندارم اگه میشه کمک کنید چه کار کنم ممنون.؟؟؟؟!!!!
منظورت هومن جاست که اون مورچه گنده ها از زمین بیرون میان؟
اگر اونجایی باید دو تا ملکه مورچه ها رو بکشی
راستی این بازیش خیلی کوتاه بود بابا گفتیم حداقل یک هفته ای سرگرمیم باهاش:19:
behrad عزيز با چيت ميري؟؟
همون پلرو ميگي نه؟
بايد بدون چيت بري فكر كنم noclip زدي نتونستي ماشينو ببري اونور.
با اسلحه جاذبه كل ماشينارو ببر اونور پل تا بتوني ماشينو بياري اينور.
morteza_m2n
26-10-2007, 20:49
نه الکس نمرده . اما ميخوام يک چيزی از آخره بازی بگم اگر دوست نداری بقيه رو نخون. :
پدر الکس در آخر بازی ميميره!!
آخیش خیالم راحت شد.:34:
ینی چی بقیشم نخون؟ اگه دست من بود نمیخوندم تو که نوشتی جلوی چشم همست اصلا خوب شد که پدرش مرد مرتیکه همش مزاحمت ایجاد میکرد الکس به خاطر اون خیلی به دردسر افتاد.
Captain_Nemo
26-10-2007, 22:00
شرکت مدرن هم Dvd اين بازی رو بيرون داده؟
behrad_f
26-10-2007, 22:34
رد شدم من به اون دو تا ملکه مورچه توجه نکرده بودم ممنون.
shadowfax
26-10-2007, 23:06
من زیاد اهل بازی کامپیوتری نیستم! ولی Half Life 2 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد! میشه یه نفر یه داستان خیلی مختصر و کوتاه ازش بگه که بدونم جریانش چیه ؟
cyrus_ln
27-10-2007, 13:14
من dvd این بازی رو گرفتم ولی Team Fortress 2 و Portal رو نداره واسه شما هم اینطوریه؟؟
morteza_m2n
27-10-2007, 13:36
من dvd این بازی رو گرفتم ولی Team Fortress 2 و Portal رو نداره واسه شما هم اینطوریه؟؟
مال منم اینطوریه dvd فقط halfe-life2 E two رو داره
دوستان سلام
این orange box که دست ماهست یک نفر روی کامپیوترش نصب کرده وفقط EP 2 فعال کرده . بعد او از روی کامپیوترش به صورت setup روی DVD رایت کرده . برای فعال کردن بقیه باید برنامه steam رو از سایتش بگیری ونصبش کنی که اون وقت میگه برای هر قسمت باید 25 دلار بدید:2:.
در ضمن orange box دست نخورده (اورجینال) تو سایتهای torrent هست که هنوز کرک نشده.:46:
دوستان تورو خدا دعا کنید که دیگه episode 3 در کار نباشه چون یه جورایی بازی لوس میشه
مطمعنا episode 3 حرف تازه ای برای گفتن نداره
به امید اومدن Half life 3 فعلا خدانگدار
Optimus Prime
27-10-2007, 23:12
Episode 3 که 100% داریم.این سری اصلا Trilogy اگر خود HL2 به حساب نیاد.چون تازه باید برن Arctic قطب شمال دنبال یه کشتی یخ شکن مال شرکت Aperture که رقیب Black Mesa بوده به اسم Borealis که یک تکنولوژی خطرناک داره بگردند.Eli گفت که باید نابودش کنن.تازه هنوز سرنوشت نیروهای بیگانه Combine مشخص نیست.Advisor ها با جذب مغز Eli متوجه و جود کشتی شدند پس اونا هم به طرف کشتی در حرکتند.
با وارد شدن داستان شرکت Apertue در داستان Half-Life (کشتی Borealis و داستان Portal) مقدمه برای ساختن بازی های دیگر پیدا شد.این شرکت با درست کردن تکنولوژی پیشرفته تر Portal ها نسبت به Black Mesa باعث ناپدیدشدن Borealis شد.حالا یه داستان هم روی این مسئله خواهند ساخت.
Adrian Sheperd هم هنوز زندس و قراره برای اون هم بازی درست بشه(قهرمان سرباز 22 ساله Half-Life Opposing Force)
من فقط امیدوارم داستان این اپیزودها برای باقی بازیها یک سرطان نشه !!!
چون اون موقع دوستان برنامه نویس و شرکتهای غول ساخت بازیها یادشون میره که
-- بازی جدید یعنی گرافیک جدید --
(وگرنه ساختن ادامه داستان از خوردن یک لیوان آب سرد هم آسونتره)
mostafa_gm
29-10-2007, 07:54
ولي حسن اين بازي Hl2 اينه كه با وجود گرافيك نسبتا خوب روي دستگاههاي ضعيف هم روون اجرا ميشه.
سلام
یه سوال در بازی Portal , وقتی اون دستگاه خراب شد و پرت میشی بیرون هنوز بازی ادامه داره؟ یا همونجا تموم میشه ؟ آخه مال من او نجا بازی هنگ میکنه:41:
مصطفي راست ميگه.
من وقتي ديدم اين بازي با اين گرافيك رو كامپيوترم با بالاترين حالتهاي گرافيكي رند اجرا شد شاخ در آوردم.
تازه گرافيكشم پيشرفت كرده .
من با اين جمله 100% مخالفم ((-- بازی جدید یعنی گرافیک جدید --)) چون بازي جديد تو خيلي چيزاي ديگه هم تعريف ميشه عزيز.
شما اگه ميخواي سخت افزارتو چك كني برو دنبال اينجور بازيها كه گرافيكش خداست ولي ديگه هيچ چي نداره.
راستي ديروز بازيو تموم كردم با اين كه خيلي كوتاه بود خيلي حال داد.
آخرشم غمگين بود
Captain_Nemo
29-10-2007, 21:53
حداقل سيستم مورد نياز اين بازی چيه؟
آيا با کارت های 6200 رون اجرا ميشه؟
آره عزيز با بالاترين حالتهاي گرافيكي هم روون اجرا ميشه
morteza_m2n
31-10-2007, 09:58
منم بازی رو تموم کردم مرحله هاش خیلی کم بود ولی خیلی فاز داد.
دوستان من متوجه نشدم
یعنی اپیزود 3 آخرین اپیزوده ؟؟؟
Optimus Prime
31-10-2007, 22:50
دوستان من متوجه نشدم
یعنی اپیزود 3 آخرین اپیزوده ؟؟؟
آخرین Episode از Half-Life 2 .بعد یک دوره زمان طولانی داریم تا Half-Life 3 .
ramin4116
31-10-2007, 23:03
HALF LIFE 2 : Episode Two اقا یو من هم امروز این بازی رو تموم کردم خیلی هم حال داد دست همشون درد نکنه
amirpers
31-10-2007, 23:34
من متاسفانه مسافرت بودم و نتونستم این گیم رو بازی کنم اما ظاهرا بر خلاف گفته قبلی Valve بازهم اپیزود 2 بازی کوتاهیه .
آره خيلي كوتاهه ولي خيلي حال ميده.
آقا episode 3 كي مياد؟؟
ای کاش اپیزود 3 یا به تعبیری آخرین اپیزود رو طولانی بسازن
ما که تا شاهکار بعدی فعلا در حالات stand by به سر میبریم !!!
shakerifar
03-11-2007, 14:29
اقا من نمی دونم چرا اینجوری میشه وقتی بازی رو اجرا میکنم میره تو بازی تبلیغ رشvalve رو که نشون میده بعد
کامپیوتر ری استارت میشه
سیستمم
cpu:2.8 ghz
graphic:geforce 6200
ram:1gb
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب داستانی داره این بازی ، مشخصه که خیلی روش کار شده ، منم تمومش کردم .
shakeifar جان اگه amd 64 سي پيوته ويندوز 64 بيت بريز وگرنه virtual memmory رو ببر بالا ببين چي ميشه
shakerifar
04-11-2007, 13:32
عجب داستانی داریم ما با این بازی
باشه به هر حال دستت درد نکنه برم ببینم چی کار میتونم بکنم
kkain-blood
04-11-2007, 17:02
به نظر من از episode 1 هم کوتاهتر بود شایدم چون خیلی جالب بود به نظر کوتاه اومد!!!ولی این portal هم خیلی جالبه!
alex_3000
05-11-2007, 13:00
سلام
یه سوال دارم.
می خواهم بدونم این بازی تو ویندوز xp اجرا می شه یا فقط روی ویندوز ویستا اجرا می شه؟
لطفا سریع جواب بدید
مهم است
سیو و تراینر بازی HalfLife2:EpisodeTwo
امیدوارم از این نسخه از بازی لذت ببرید
اين بازي ديگه سيو و ترينر ميخواد چي كار؟
فرض کن SaveGame کامل بازی رو بریزی ! به چه دردی میخوره آخه !؟!؟!؟
حالا ترینر یه چیزی .
alex_3000
09-11-2007, 16:05
سلام
من تو یه قسمت از بازی گیر کردم .
اون جایی که شبیه یه پل هست بعد یه ضرره پایین تر اونور دیوار یه چیزی هست میپرم روش بعد یه چیزی مثل پنکه هست و یه میز توش گیر کرده اون رو با اسلحه آهنربا می کشم بیرون پنکه شروع به حرکت می کنه بعد از چند ثانیه پنکه گیر می کنه بعد یه تیکش کنده میشه من از اون قسمت میرم پشت پنکه همین جور می رم
اگه نگرفتید این عکس رو نگاه کنید
یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.
راستی این مرحله ها بعد از اون جایی هست که چند تا از این حیوان ها دارند Alex رو نجات می دند و من با یدونه از اون ها این ها رو می رم تا یه جایی که یه غول بزرگ می یاد دیوار رو خراب می کنه و در می ره.
تقريبا ميدونم كجا رو ميگي ولي يادمه بدون مشكل ردش كردم واسه همين جزيياتش يادم نيست
ولي فكر كنم يكم اين ور اونورو بگردي راه پيدا ميشه
دوستانی که بازی کردن نوش جونشون ! گوشت بشه بچسبه به تنشون !!
دوستانی که دارن بازی می کنن یکم از لذت بازی رو روی ما Divert کنن !
من تا کنون بازی رو تو هیچ کدوم از دکان های شهرمون ندیدم ! ولی دمو هایی از EP2 و Portal رو دیدم !
portal که چیز خیلی باحالیه !
همین الان به فروشگاه سایت سفارششو دادم !
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش...
Maximillion
10-11-2007, 07:20
ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
alex_3000
10-11-2007, 09:30
تقريبا ميدونم كجا رو ميگي ولي يادمه بدون مشكل ردش كردم واسه همين جزيياتش يادم نيست
ولي فكر كنم يكم اين ور اونورو بگردي راه پيدا ميشه
اخه می دونی مشکل کجای هست
من تمام اون قسمت رو گشتم و زیر آب هم رفتم و یه راه پیدا کردم رفتم اون طرف ولی این دفعه دیگه راهی وجود نداره
عکس شماره 3 که گذاشتم رو نگاه کن
a.salireza
10-11-2007, 14:11
:19:اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
Oracle_Eldorado
10-11-2007, 14:32
ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
نه فکر نکنم .
حداقل 512 میخواد .
قابل توجه دوستانی که در این باز گیرکردند.
من امروز این بازی رو گرفتم ولی شب نصب میکنم و بهتون خبر میدم و اگه خودم جایی گیر نکردم حتما کمکتون میکنم
alex_3000
10-11-2007, 18:05
:19:اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
فروشگاه p30world این بازی رو تو یه DVD عرضه کرده واین ها رو نداره و فقط بازی half-life 2 episode two داره
من خودم از پی سی خردیم.
موفق باشی
morteza_m2n
11-11-2007, 17:29
سلام
من تو یه قسمت از بازی گیر کردم .
اون جایی که شبیه یه پل هست بعد یه ضرره پایین تر اونور دیوار یه چیزی هست میپرم روش بعد یه چیزی مثل پنکه هست و یه میز توش گیر کرده اون رو با اسلحه آهنربا می کشم بیرون پنکه شروع به حرکت می کنه بعد از چند ثانیه پنکه گیر می کنه بعد یه تیکش کنده میشه من از اون قسمت میرم پشت پنکه همین جور می رم
اگه نگرفتید این عکس رو نگاه کنید
یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.
راستی این مرحله ها بعد از اون جایی هست که چند تا از این حیوان ها دارند Alex رو نجات می دند و من با یدونه از اون ها این ها رو می رم تا یه جایی که یه غول بزرگ می یاد دیوار رو خراب می کنه و در می ره.
اگه اشتباه نکنم از زیر آب باید بری اون طرف اون سنگها درست یادم نیست ;)
alex_3000
11-11-2007, 17:54
اگه اشتباه نکنم از زیر آب باید بری اون طرف اون سنگها درست یادم نیست ;)
اره همین جا هست میرم اون طرف ولی راحی وجود نداره:41:
Oracle_Eldorado
11-11-2007, 23:25
اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
دوست عزیز اینی که شما گرفتی یک DVD هست و فقط بازی Half Life 2 Episode Two هست .
پک کامل این بازی شامل 3 بازی هست ( Portal , Half Life 2 Episode Two , TeamFortres 2 ) که 2 تا DVD هست .
راستی من این نسخه ای که گرفتم 2 دی وی دی هست ! مگه نگفتید 3 تا هست ؟!
در مورد بازی :
من هر 3 تا بازی پک رو بازی کردم .
Half Life 2 : گرافیکش که خیلی بهتر شده . گیم پلی که همونه . داستانش که تمام شدنی نیست !
راستی Alex که مرد ! مگه نگفتید که نمیمیره ؟! البته واسه من هنوز معلوم نیست چون من هنوز اون قسمتی هستم که اون موجوده میاد بدن الکس رو با خودش میبره .
Team Fortres 2 : این هم بازی خیلی جالبی هست ! فقط حیف که شبکه و اینترنتی میشه بازی کرد . راستی نمیشه مثل Condition Zero ( کانتر استریک ) با بوت بازی کرد ؟
راستی در این بازی به استقلال و پیروزی هم اشاره شده ! چون 2 گروه قرمز و آبی داره !!!!
Portal : این هم بازی خوبی هست . یه بازی فکری که 19 مرحله داره . من فعلا مرحله 11 هستم .
کسی تونسته تا آخر ببره ؟!
ehsan3010
12-11-2007, 00:20
آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
havas_1980
12-11-2007, 00:46
دوست عزیز اینی که شما گرفتی یک DVD هست و فقط بازی Half Life 2 Episode Two هست .
پک کامل این بازی شامل 3 بازی هست ( Portal , Half Life 2 Episode Two , TeamFortres 2 ) که 2 تا DVD هست .
راستی من این نسخه ای که گرفتم 2 دی وی دی هست ! مگه نگفتید 3 تا هست ؟!
در مورد بازی :
من هر 3 تا بازی پک رو بازی کردم .
Half Life 2 : گرافیکش که خیلی بهتر شده . گیم پلی که همونه . داستانش که تمام شدنی نیست !
راستی Alex که مرد ! مگه نگفتید که نمیمیره ؟! البته واسه من هنوز معلوم نیست چون من هنوز اون قسمتی هستم که اون موجوده میاد بدن الکس رو با خودش میبره .
Team Fortres 2 : این هم بازی خیلی جالبی هست ! فقط حیف که شبکه و اینترنتی میشه بازی کرد . راستی نمیشه مثل Condition Zero ( کانتر استریک ) با بوت بازی کرد ؟
راستی در این بازی به استقلال و پیروزی هم اشاره شده ! چون 2 گروه قرمز و آبی داره !!!!
Portal : این هم بازی خوبی هست . یه بازی فکری که 19 مرحله داره . من فعلا مرحله 11 هستم .
کسی تونسته تا آخر ببره ؟!
اره! من تمومش کردم!:31:
half-life 2 episode 2 هم رسیدم under radar
morteza_m2n
13-11-2007, 18:56
اره همین جا هست میرم اون طرف ولی راحی وجود نداره:41:
این بازی خیلی پیچیده است باید زیاد فسفر بسوزونی تا تمومش کنی من تو دو، سه روز تمومش کردم به خاطر همین زیاد تو ذهنم نیست.
نه فسفر نميخواد مثل خود hl2 ولي يكم بگردي راهش پيدا ميشه
Xx Hossein xX
13-11-2007, 21:44
سلام
این بازی رو 5 دقیقه پیش تموم کردم ! آخر بازیه خیلی باحاله
a.salireza
13-11-2007, 21:49
سلام
این بازی رو 5 دقیقه پیش تموم کردم ! آخر بازیه خیلی باحاله
من هم امروز این بازی رو تموم کردم. بازی خیلی قشنگی بود. ولی مراحلش خیلی کوتاه بود و پایانش هم یکم ناجور بود.....:10:
Xx Hossein xX
13-11-2007, 21:53
سلام
[[QUOTE]code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code]یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.
باید بری زیر آب اونجا یه سوراخ هست که تار عنکبوت بسته اون تار هارو پاره کن برو اون ور،اونجا یه سوراخ هست که از اون کرما توش هست برو توش . :31:
Oracle_Eldorado
13-11-2007, 22:20
آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
دوست من سیستم شما چیه ؟
ehsan3010
13-11-2007, 23:46
دوست من سیستم شما چیه ؟
فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشه
cpu:2.8
vga:nvidia 6800
Oracle_Eldorado
14-11-2007, 00:26
فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشه
cpu:2.8
vga:nvidia 6800
سیستمت که مشکلی نداره .
وسط نصب بازی اروری نداد که مثلا نمیتونه یه فایل رو نصب کنه و شما Ignore زده باشی ؟
چون اینطوری که شما میگی احتمال زیاد کامل نصب نشده ( یا خود بازی کامل نیست )
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i !i!i!i!i!i!i!i
راستی دوستان من توی این بازی یه جا گیر کردم :
این قول سبز رو چطوری باید بکشم ؟
یه قولیه که پشتش شاخک های سبز داره و اصلا نمیمیره و دنبالته . اشکم رو در آورده . دیگه هیچ تیری واسم نمونده ! اصلا نمیمیره . بعد با یه سرعت خیلی بالا ( انگار نیترو زده ! ) میاد و با دست و پاهاش هی منو میزنه و منم هرچی بهش میزنم نمیمیره .
میشه یه راهنمایی بکنید .
Optimus Prime
14-11-2007, 10:13
سیستمت که مشکلی نداره .
وسط نصب بازی اروری نداد که مثلا نمیتونه یه فایل رو نصب کنه و شما Ignore زده باشی ؟
چون اینطوری که شما میگی احتمال زیاد کامل نصب نشده ( یا خود بازی کامل نیست )
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i !i!i!i!i!i!i!i
راستی دوستان من توی این بازی یه جا گیر کردم :
این قول سبز رو چطوری باید بکشم ؟
یه قولیه که پشتش شاخک های سبز داره و اصلا نمیمیره و دنبالته . اشکم رو در آورده . دیگه هیچ تیری واسم نمونده ! اصلا نمیمیره . بعد با یه سرعت خیلی بالا ( انگار نیترو زده ! ) میاد و با دست و پاهاش هی منو میزنه و منم هرچی بهش میزنم نمیمیره .
میشه یه راهنمایی بکنید .
نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.
Oracle_Eldorado
17-11-2007, 00:08
نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.
عزیز ردش کردم ممنون . تازه اونجایی که باهاش رو به روی میشی میشن 2 تا !
Oracle_Eldorado
17-11-2007, 00:11
راستی دوستان عزیز ،
بالاخره این بازی کذایی رو تموم کردم !
بابا این شده فیلم سینمایی ! باز هم تموم نشده که !!!
ولی حیف شد Eli ( پدر Alyx ) مرد .
راستی یکی میشه داستان بازی رو از اول واسه ما تعریف کنه ؟!
من که اصلا نفهمیدم داستان چیه .
Half Life 2 رو تا آخر نبردم . یعنی تا مرحله ی آخر بردم ولی یه جاش گیر کردم و نتونستم ردش کنم .
Half Life 2 Episode 1 رو هم تا وسطاش رفتم ! یه جا گیر کردم که اون هم نا تموم موند .
فقط تونستم این رو تا آخر ببرم که آخرش هم نفهمیدم چی شد !
Optimus Prime
17-11-2007, 00:55
Oracle من کل داستان های HL را در چندین صفحه قبل زدم فکر کنم همون صفحات اول باشه از Half-Life تا Half-Life Ep1 .بزودی داستان HL EP2 هم میزارم.
mostafa_gm
17-11-2007, 07:34
ولي زياد بازي باحالي نيست. گرافيك توپي هم نداره. داستانش هم درست و حسابي مشخص نيست. بيشتر نون تبليغاتشو ميخوره.
alex_3000
17-11-2007, 13:38
سلام
اون قسمتی که گیر کرده بودم رو رد گردم
اون قسمتی که oracle تو صفحه ی قبل گفته بود رو هم رد کردم یه سوراخی بود پریدم پایین و الان باید اون یارو حیونه که اون بالا بود رو بیارم پایین باید چی کار کنم ؟
Oracle_Eldorado
17-11-2007, 14:31
ولي زياد بازي باحالي نيست. گرافيك توپي هم نداره. داستانش هم درست و حسابي مشخص نيست. بيشتر نون تبليغاتشو ميخوره.
عزیز این بازی موقعی گرافیک داشت که هیچ بازی به اندازه این گرافیک نداشتند !
تازه الآنش هم عالیه . شما توی همون غار چراغ قوه روشن کن ! ببین چقدر سایه ها و نورپردازی عالی کار شده .
سلام
اون قسمتی که گیر کرده بودم رو رد گردم
اون قسمتی که oracle تو صفحه ی قبل گفته بود رو هم رد کردم یه سوراخی بود پریدم پایین و الان باید اون یارو حیونه که اون بالا بود رو بیارم پایین باید چی کار کنم ؟
کدوم حیوون ؟! توی این بازی هزار تا حیوون هست !
Oracle_Eldorado
17-11-2007, 23:00
Optimus Prime عزیز واقعا داستان ها عالی بود !
میشه این Episode Two رو هم واسه ما بزاری ؟
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
mostafa_gm
18-11-2007, 08:03
تازه الآنش هم عالیه . شما توی همون غار چراغ قوه روشن کن ! ببین چقدر سایه ها و نورپردازی عالی کار شده .
بله گرافيكش عاليه ولي نه در حد بازيهاي 2007!! درسته كه ادامه قسمت قبل هست ولي بهتر بود رو گرافيكش يه مقدار كار ميكردن نه اين كه از همون موتور آكبند قبلي استفاده كنن!
alex_3000
18-11-2007, 14:09
همونی که می یاد و ALex (خودم رو نمی گم ها) با خودش می بره دیگه
یه چشم گنده وسط سرش داره
به نظرمن هنوزم كه هنوزه اين موتور پر قدرتترين موتوره
شما dark messiah و بازي كردين كه با همين موتوره؟
Optimus Prime عزیز واقعا داستان ها عالی بود !
میشه این Episode Two رو هم واسه ما بزاری ؟
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
من پيدا نكردم كدوم صفحه؟
alex_3000
18-11-2007, 19:09
دوباره سلام
چون می دونم کسی نفهمیده که من کجا گیر کردم از بازی عکس گرفتم
تو عکس یه قسمت رو مشخص کردم که یه دستگیره هست اون رو فشار می دم تکون می خوره ولی دوباره بر می گرده سر جای اول
این هم برای آقا Oracle که می گه کدام حیون رو می گی
برای اون دسته باید چرخ دنده پیدا کنی بعد اونو جا بندازی.
Oracle_Eldorado
18-11-2007, 22:25
برای اون دسته باید چرخ دنده پیدا کنی بعد اونو جا بندازی.
با اینکه عکس ها نیومد ولی فهمیدم کجا رو میگه .
دوست من رو به روی همون چرخ دنده ها ، یه جایی مثل فرورفتگی هست که آب توشه .
بعد یه دستگاه به نظر خراب هست . با اون دستگاهی که میتونه همه چیز رو جذب کنه یه چرخ دنده رو بردار و بنداز اونجایی که یه دسته هست . بعد دسته رو بزن و منتظر باش تا آسانسور بیاد پایین و .......
alex_3000
19-11-2007, 19:03
ممنون از کمک هر دوتاتون
اون جا رو رد کردم الان یه جای دیگه هستم
باید می رفتم سوار اون ماشین می شدم. ماشینه روی یه پل بود .
رسیدم به ماشین اما پل شکست حلا نمی دونم باید چی کار کنم؟
ببخشید اینقدر سوال می پرسم
Xx Hossein xX
19-11-2007, 20:04
ممنون از کمک هر دوتاتون
اون جا رو رد کردم الان یه جای دیگه هستم
باید می رفتم سوار اون ماشین می شدم. ماشینه روی یه پل بود .
رسیدم به ماشین اما پل شکست حلا نمی دونم باید چی کار کنم؟
ببخشید اینقدر سوال می پرسم
همه ماشینهایی رو که رو پل هست با اوون اسلحه آهنربایی از پل بنداز پایین ( برو نزدیک ماشین و کیلیک کن )به جز اوون ماششین زرده که میتونی سوارش شی بعد پل کج میشه سوار ماشین شو و بعد با تور بو ماشین از رو پل بپر ...:31:
موفق باشی
Oracle_Eldorado
19-11-2007, 23:23
همه ماشینهایی رو که رو پل هست با اوون اسلحه آهنربایی از پل بنداز پایین ( برو نزدیک ماشین و کیلیک کن )به جز اوون ماششین زرده که میتونی سوارش شی بعد پل کج میشه سوار ماشین شو و بعد با تور بو ماشین از رو پل بپر ...
موفق باشی
این کار هم میشه :
خودش بره بالای همون پل ، بعد یه دفعه یکمی از سمت چپ پله میریزه . اون موقع میتونه ماشین ها رو بریزه پایین.
بعد میتونه با ماشین خودش از روی پل بپره .
بازي فوق العاده اي بود ، من با سيستم نفتيم ، ديروز با بدبختي تمومش كردم.
بچه ها چرا بازي اينجوي تموم شد ؟
سيستم نفتي من سر صحنه هاي پر حجم ، گير مي كرد و صداي بازي به كلي قطع ميشد.
يكي از صحنه ها هم صحنه ي آخر بازي بود .
اعصابم به هم ريخت.
خيلي خيلي خيلي به هم ريخت .
چرا اينجوري تموم شد ... ؟
Oracle_Eldorado
12-12-2007, 22:30
بازي فوق العاده اي بود ، من با سيستم نفتيم ، ديروز با بدبختي تمومش كردم.
بچه ها چرا بازي اينجوي تموم شد ؟
سيستم نفتي من سر صحنه هاي پر حجم ، گير مي كرد و صداي بازي به كلي قطع ميشد.
يكي از صحنه ها هم صحنه ي آخر بازي بود .
اعصابم به هم ريخت.
خيلي خيلي خيلي به هم ريخت .
چرا اينجوري تموم شد ... ؟
دوست من احتمالا میخواستن بگن که ورژن های بعدی هم میاد .
چون اگه دقت کرده باشی پدر Alyx قبل از اینکه بمیره توصیه میکرد که کشتی فضایی رو نابود کنیم و اینطور حرف ها .
این بازی که واسه ما شده فیلم سینمایی ! Episode میزنه !!!! حالا حالاها مونده ..........
دوست من احتمالا میخواستن بگن که ورژن های بعدی هم میاد .
چون اگه دقت کرده باشی پدر Alyx قبل از اینکه بمیره توصیه میکرد که کشتی فضایی رو نابود کنیم و اینطور حرف ها .
این بازی که واسه ما شده فیلم سینمایی ! Episode میزنه !!!! حالا حالاها مونده ..........
خوب آره Oracle جان ...
متوجه ادامه داشتن بازي شدم ... ولي منظور من صحنه ي آخر بازيه.
بدجوري ناراحتم كرد.
ناراحت نشو بابا اون باباش آدم ضايعي بود اصلا ازش خوشم نميومد
Oracle_Eldorado
13-12-2007, 22:36
ناراحت نشو بابا اون باباش آدم ضايعي بود اصلا ازش خوشم نميومد
تایید میشه . همیشه هم باعث دردسر ما بود .
خدا رحمتش کنه ولی بالاخره از شرش خلاص شدیم .
راستی دوستان مگه آخر بازی Portal بسته نشد ؟
پس این 2 تا جونور آخر بازی از کجا اومدن ؟
shahramcat
27-12-2007, 23:14
سلام
برای نصب این نسخه باید قسمتهای قبلی اینستال باشه یا کلا جداس ؟
Oracle_Eldorado
27-12-2007, 23:24
سلام
برای نصب این نسخه باید قسمتهای قبلی اینستال باشه یا کلا جداس ؟
کلا جدا هست . هیچ احتیاجی به قسمت های قبلی نیست .
توصیه میکنم حتما بازیش کنی چون بیشتر داستانش توی این ورژن مطرح میشه .
موفق باشی ، O R A C L E :40:
AKBARPARS
01-01-2008, 05:56
من هالف لایف 2 را با قسمت اول و دومش بازی نکردم ایا این بازی با این دو قسمت اضافی تو یک Dvd است
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 06:34
من هالف لایف 2 را با قسمت اول و دومش بازی نکردم ایا این بازی با این دو قسمت اضافی تو یک Dvd است
نه دوست عزیز . هر ورژن یه پک جدا هست .
من که تاحالا همشونو یه جا ندیدم .
Carl Johnson
01-01-2008, 17:17
man in bazio ta marhaleye akharesh raftam baed onja ke on robot hayi ke shabihe ankabot hastan mian baed bayad ba on tophaye bombi beterkonameshun gir karde bodam , dige ham enghad rafte bodam on marhale ro aesabam khord shod bazio pak kardam raftam youtube akhare bazi didam :31::31::31:h
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 18:29
اونطوری ارزش نداره ! خودت باید زحمت بکشی و تا آخر بری . مثل من D:
Carl Johnson
01-01-2008, 21:52
اونطوری ارزش نداره ! خودت باید زحمت بکشی و تا آخر بری . مثل من D:
heheh , agha manam zahmat keshidam ta marhale akharesh raftam dige :D vali eib nadare. ishalah Episode 3 jobran mikonim :D
AKBARPARS
02-01-2008, 01:48
نه دوست عزیز . هر ورژن یه پک جدا هست .
من که تاحالا همشونو یه جا ندیدم .
میشه بگید خودمجموع هالف لایف2 با 2 تا اپیزودهای جدیدش حدودا چند مگا بایت چون من این سه سری را در 2 تا DVD دیدم .:11::40:
Oracle_Eldorado
02-01-2008, 22:23
میشه بگید خودمجموع هالف لایف2 با 2 تا اپیزودهای جدیدش حدودا چند مگا بایت چون من این سه سری را در 2 تا DVD دیدم .
چرا نمیشه دوست عزیز :
Half Life 2 : 3CD
Half Life 2 Episode One : 1CD
Half Life 2 Episode Two : 2DVD
آخه این آخری یه پک بود که شامل 3 تا بازی بود :
Portal
Team Fortress 2
Half Life 2 Episode Two
مگه اینکه 2 تا بازی اول رو برداشته باشند و جاش 2 تا قسمت اول بازی رو گذاشته باشند .
به هرحال من ندیدم ولی اگه واقعا باشه برای کسانیکه اصلا اینو بازی نکردند عالیه .
موفق باشید .
AKBARPARS
03-01-2008, 03:19
چرا نمیشه دوست عزیز :
Half Life 2 : 3CD
Half Life 2 Episode One : 1CD
Half Life 2 Episode Two : 2DVD
آخه این آخری یه پک بود که شامل 3 تا بازی بود :
Portal
Team Fortress 2
Half Life 2 Episode Two
مگه اینکه 2 تا بازی اول رو برداشته باشند و جاش 2 تا قسمت اول بازی رو گذاشته باشند .
به هرحال من ندیدم ولی اگه واقعا باشه برای کسانیکه اصلا اینو بازی نکردند عالیه .
موفق باشید .
این 3 تا بازی به Half Life 2 ربطی داره یا بازیهای اضافه است.
پس اگه این 2 تا DVD را بخرم دمو یا چیزهای دیگر بازیش حذف نشده درست میگم .
راستی مثل اویل 4 برنامه ای است که بشه بازی را فارسی کرد
با تشکر فراوان !؟
Oracle_Eldorado
03-01-2008, 12:15
این 3 تا بازی به Half Life 2 ربطی داره یا بازیهای اضافه است.
پس اگه این 2 تا DVD را بخرم دمو یا چیزهای دیگر بازیش حذف نشده درست میگم .
راستی مثل اویل 4 برنامه ای است که بشه بازی را فارسی کرد
با تشکر فراوان !؟
نه دوست عزیز اینایی که این پایین مینویسم همشون مربوط به داستان بازی میشوند و هیچ کدوم اضافی نیستند :
Half Life 2
Half Life 2 Episode One
Half Life 2 Episode Two
در مورد حذف کردن دمو هم شرمنده من چیزی نمیدونم چون همونطور که گفتم تاحالا چنین پکی ندیدم .
موفق باشی .
نه نميشه بازيو به اين راحتيا فارسي كرد.
اويل 4 تبديل استانداردي نبود واسه همين حتي دموهاشو ميشد بيرون از بازي نگاه كرد.
یه سوال بازی Half Life 2 Episode Two که همین سایت پی سی برای فروش گذاشته شامل نسخه PORTAL هم میشه...یا نه؟؟؟ کم و کثری که نداره ؟
havas_1980
05-01-2008, 17:06
یه سوال بازی Half Life 2 Episode Two که همین سایت پی سی برای فروش گذاشته شامل نسخه PORTAL هم میشه...یا نه؟؟؟ کم و کثری که نداره ؟
بازی Portal جدا از بازی Half Life 2: Episode Two هست. ولی هر دوش تو بسته Orange Box وجود داره.
The Orange Box شامل 5 بازیه: Half Life 2 - Half Life 2: Episode One - Half Life 2: Episode Two - Portal - Team Fortress 2
Oracle_Eldorado
05-01-2008, 21:25
بازی Portal جدا از بازی Half Life 2: Episode Two هست. ولی هر دوش تو بسته Orange Box وجود داره.
The Orange Box شامل 5 بازیه: Half Life 2 - Half Life 2: Episode One - Half Life 2: Episode Two - Portal - Team Fortress 2
دوست عزیز ولی اونی که من گرفتم فقط این 3 تا رو داشت :
Team Fortress 2
Portal
Half Life 2: Episode Two
تازه 2DVD هم بود !!!!
Carl Johnson
05-01-2008, 23:09
دوست عزیز ولی اونی که من گرفتم فقط این 3 تا رو داشت :
Team Fortress 2
Portal
Half Life 2: Episode Two
تازه 2DVD هم بود !!!!
un noskheyi ke vase xbox 360 omad faghad on 3 ta ro dasht
havas_1980
06-01-2008, 02:07
طبق این BoxArt بسته The Orange Box شامل: 3 بازی جدید Half Life 2: Episode Two - Team Fortress 2 - Portal
و همچنین شامل 2 بازی قبلی Half Life 2 - Half Life 2: Episode One هست. حتی در سایت اختصاصی بازی شعار 5 بازی 1 بسته دیده میشه.
ولی متاسفانه در بازار فقط سه بازی جدید قابل استفاده است.
5 بازی, 1 بسته - سایت اختصاصی The Orange Box
Oracle_Eldorado
06-01-2008, 12:41
ممنون Havas عزیز .
به هر حال من اون یکی سری ها رو هم دارم و تموم کردم ( به جز EP1 )
بازم ممنون از اطلاع رسانی .
آقا اين بازي چقدر زود تموم شد...........
دوستا راستي آخرش همون جاست كه پدر دختره ميميره..........
Oracle_Eldorado
09-01-2008, 13:56
متاسفانه بله . بیشتر بازی نجات آلیکس بود .
بله همونجا آخر بازی هست .
نسخه PORTAL هم داخل بسته ایی که سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فروش گذاشته هم هست یا نه؟؟؟؟
Oracle_Eldorado
13-01-2008, 00:56
نسخه PORTAL هم داخل بسته ایی که سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فروش گذاشته هم هست یا نه؟؟؟؟
نه دوست من .
فقط Half Life 2 Episode Two داخلش هست .
Carl Johnson
14-01-2008, 22:10
Episode 3 key miad?? kasi midone?
Oracle_Eldorado
14-01-2008, 22:37
Episode 3 key miad?? kasi midone?
معلوم نیست . چون شایعه های زیادی شده مبنی بر اینکه بازی اینجا تموم میشه .
ولی در اصل داستان تموم نمیشه .
خداکنه دیگه EP 3 آخرین قسمتش باشه !!!
Carl Johnson
15-01-2008, 22:19
معلوم نیست . چون شایعه های زیادی شده مبنی بر اینکه بازی اینجا تموم میشه .
ولی در اصل داستان تموم نمیشه .
خداکنه دیگه EP 3 آخرین قسمتش باشه !!!
heheh, man shenidam ke EP 3 ham miad vali nemidonam dige akharishe ya na :D fek konam baed az on half life 3 biad baed EP 1,2 va 3 un moghe dige chi mishe :D:D
Oracle_Eldorado
15-01-2008, 23:10
heheh, man shenidam ke EP 3 ham miad vali nemidonam dige akharishe ya na :D fek konam baed az on half life 3 biad baed EP 1,2 va 3 un moghe dige chi mishe :D:D
داستانش که خیلی قشنگه .
توی هر قسمت هم اتفاقات جالبی میوفته .
شما از کجا شنیدی که EP3 داره ساخته میشه ؟
Carl Johnson
16-01-2008, 00:08
داستانش که خیلی قشنگه .
توی هر قسمت هم اتفاقات جالبی میوفته .
شما از کجا شنیدی که EP3 داره ساخته میشه ؟
Carl Johnson
16-01-2008, 00:09
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 10:37
ممنون . منابع رو دیدم .
نوشته بودند آخرین قسمت بازی هست Ep3
Carl Johnson
16-01-2008, 11:20
ممنون . منابع رو دیدم .
نوشته بودند آخرین قسمت بازی هست Ep3
are :41: vaghean heif mishe bazi be bahali
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 12:41
برای حیف بودنش که آره .
ولی دیگه واقعا بسه !
انگار داستانش تمومی نداره .
شده فیلم سینمایی .
دیگه هرچیزی زیادیش بده !
مرض Hl میگیریم !!!!!
Optimus Prime
16-01-2008, 12:45
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!:31:
Carl Johnson
16-01-2008, 20:25
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!:31:
hehehe :31:
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 22:18
نترسید باز هم Half-Life خواهیم داشت فقط داستان نبرد با Combine در EP 3 تموم میشه...Half-Life 3 و به بعدش را انشاله بچه ها و نوه های من بازی می کنند!
من که دیگه حالم از هرچی Episode به هم میخوره !
خداکنه حداقل اسمش رو عوض کنند .
AKBARPARS
24-01-2008, 19:47
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟:40::11:
Oracle_Eldorado
24-01-2008, 22:59
من بالاخره HALF LIFE orange box که 3 تا DVD است پیدا کردم و خریدم که هر کدامش 3گیگ خردی است.
که DVD سومی بازیهای اضافی است و دو تای دیگه خود بازی هالف لایف2 است.
فقط نمیدونم تو این 2 تا دیودی بازی HALF LIFE 2 با دو تا EPISODE با هم هستند. چون این دوتا DVD پشت سرهم نصب شدن .
میشه بگید هر کدام از 2 تا EPISODE و خود HALF LIFE 2 داستانشان از کجا شروع میشه .
با تشکر فراوان 1؟
عزیزم Episode 1 داستانش بعد از انفجار راکتور هست که گوردن فریمن و آلیکس زنده میمونند .
Episode 2 هم فقط میدونم دوباره بعد از یه انفجاره چون من EP 1 رو تموم نکردم .....
AKBARPARS
24-01-2008, 23:36
عزیزم Episode 1 داستانش بعد از انفجار راکتور هست که گوردن فریمن و آلیکس زنده میمونند .
Episode 2 هم فقط میدونم دوباره بعد از یه انفجاره چون من EP 1 رو تموم نکردم .....
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.
با تشکر 1؟:40::11:
Oracle_Eldorado
25-01-2008, 00:12
راستی یادم رفت بگم این هالف لایف 7 تا CHAPTER داره و 8.5 گیگابایت جا میگیره و بازی از قطاری که در حال سقوط از پل است شروع میشه. ایا این پک کامل چون من هیچکدام از این هالف لایف 2 با EP1 و EP2 را تاحالا نرفتم.
بعدش این بازی Team Fortress 2 که گفتی موضوش چی چون مال من همچین چیزی نداشت؟
با تشکر 1؟
دوست من اون هافلایف 1 بود که از توی یه قطار شروع میشه و سقوط میکنه .
البته هافلایف 2 هم از توی قطار شروع میشه ولی سقوط نمیکنه .
این Team Fortress 2 یه بازی برای شبکه کردن هست . هیچ داستانی نداره . ولی اگه بتونی توی یه گیم نت شبکش کنی خیلییییییی حال میده ! مخصوصا یه 20 نفری باشین ........
AKBARPARS
25-01-2008, 00:40
دوست من اون هافلایف 1 بود که از توی یه قطار شروع میشه و سقوط میکنه .
البته هافلایف 2 هم از توی قطار شروع میشه ولی سقوط نمیکنه .
این Team Fortress 2 یه بازی برای شبکه کردن هست . هیچ داستانی نداره . ولی اگه بتونی توی یه گیم نت شبکش کنی خیلییییییی حال میده ! مخصوصا یه 20 نفری باشین ........
اقای ORACLE منظورم قطار اویزون بود که دختره میاد با دستگاه مفناطیسی در قطارو میکنه بعدش اسلحه را میده به طرف و بعد از اینکه یکم جلوتر میرن یک گوله مثل اتیش میاد و پل میریزه و در صفحه منو بازی نوشته HALF LAIFE 2 episode 2 .
مال شما هم 7 تا CHAPTER داشت. فکر کنم EP 2 به هم غالب کردن.
Oracle_Eldorado
25-01-2008, 00:50
اقای ORACLE منظورم قطار اویزون بود که دختره میاد با دستگاه مفناطیسی در قطارو میکنه بعدش اسلحه را میده به طرف و بعد از اینکه یکم جلوتر میرن یک گوله مثل اتیش میاد و پل میریزه و در صفحه منو بازی نوشته HALF LAIFE 2 episode 2 .
مال شما هم 7 تا CHAPTER داشت. فکر کنم EP 2 به هم غالب کردن.
آهان .....
اون اره . EP2 هست . Chapter هاشو نمیدونم . من همینطوری رفتم جلو !
نه عزیز بهتون غالب نکردند . درسته .
shahramcat
04-02-2008, 01:59
خوب بالاخره من هم این بازی رو تهیه کردم و 2 روز تموم کردم ! کم بود اما گرافیک و داستان در حد المپیک !
منتظر قسمت سوم هستم ................
trainercodes
12-02-2008, 19:52
دوستان در اون قسمت که الکس می میره بعد اون غوله بر میداردش و می بردش و بعد از کلی جلو رفتن در یک انبار که 2 ادم در اونجا هستند و از تونل های اطراف چندین هیولا حمله می کنند و با دو اسلحه ای که شکل سه پایه ی دوربین هستند باید انوها رو کشت ، بعد ازکشتن اونها هرچقدر ایستادم چیزی نشد
حالا باید چکار کنم؟
*PiNk PaNTHeR*
12-02-2008, 20:04
دوستان در اون قسمت که الکس می میره بعد اون غوله بر میداردش و می بردش و بعد از کلی جلو رفتن در یک انبار که 2 ادم در اونجا هستند و از تونل های اطراف چندین هیولا حمله می کنند و با دو اسلحه ای که شکل سه پایه ی دوربین هستند باید انوها رو کشت ، بعد ازکشتن اونها هرچقدر ایستادم چیزی نشد
حالا باید چکار کنم؟
اون ها هم فضایی هستن نه هیولا. اون هیولاها هم Antlionها هستند.
شما بعد ازینکه از 4 تونل محافظت کردید، چند فضایی دیگر برای کمک به فضایی اولی میرسن. کارشون رو تماشا کنید و بعدش به دنبال فضایی اولی برید تا یک نیرو که یادم نیست چی بود رو برداره تا برای درمان الکسی به کار بگیره. همرهش برید و راه درازی در پیش خواهید داشت. حتما تفنگهاتون رو پر کنید مخصوصا Shotgun.
trainercodes
14-02-2008, 18:57
ممنون اونجا رو رد کردم و الان مرحله ی 4 هستم
trainercodes
16-02-2008, 18:36
دوستان اونجا که باید یک فضایی خیلی بزرگ که شبیه یک عنکبوت است و پاهای بسیار بلند داره و میخواد یک راکت رو نابود کنه و با یک گوی الکتریکی باید اونو کشت بعد از کشتنش چکار باید کرد؟ (مرحله 4)
*PiNk PaNTHeR*
16-02-2008, 19:39
دوستان اونجا که باید یک فضایی خیلی بزرگ که شبیه یک عنکبوت است و پاهای بسیار بلند داره و میخواد یک راکت رو نابود کنه و با یک گوی الکتریکی باید اونو کشت بعد از کشتنش چکار باید کرد؟ (مرحله 4)
چندتا از همونها هستن... هروقت همشون کشته شدن برگرد به مرکز White Forest که از توش اومدی بیرون.
Optimus Prime
17-02-2008, 00:59
سه روز پیش توی اخبار سایت IGN خوندم که پس از مصاحبه با مدیر ساخت سری Half-Life گفته بود ما هنوز داریم دنبال داستان می گردیم برای EP3 و هنوز نمی دونیم Trilogy جطوری تموم میشه.پس بی خیال EP3 فعلا دوستان......
Oracle_Eldorado
17-02-2008, 14:54
آخه تقصیر خودشونه !
واقعا داستانشو پیچوندن !
به هر حال ما منتظریم ...
خبرشو هم خیلی وقت پیش شنیدم که دارن Ep3 میسازند .
ولی اینو نشنیده بودم .
Linux Learner
06-06-2008, 17:58
episode 2 اومده؟
با گرافیک geforce 6200 le میتونم بازی کنم؟
خیای وقته اومده هااا...من رو 5200 اجراش کردم.... بعدش روی 8800 هم اجراش کردم تفاوت گرافیکی اونقدر محسوسی توش نبود
من که باورم نمیشه این بازی با مد نرمال فقط یه روز وقتمو گرفت تازه تمام وقتم پاش نشستم!!!!!!!!!
به نظرم این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
*hamedkhatar*
01-08-2008, 09:58
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
راستی این از اون بازیا نیست که باید روی نسخه اصلی نصب بشه؟ یعنی خویش برای خودش مجزاست؟
برای اجرا باید چکار کنم؟
راستی من توی درایو E بازی رو نصب کردم موردی که نداره؟
Optimus Prime
01-08-2008, 12:59
راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
Achivment ها فقط برای نسخه های اصلی و خریداری شده در STEAM کار خواهند داد.
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
کلا حجم نصب شده بازیتون چقدر هست؟مثلا نسخه من 8.59 GB روی هارد جا گرفته که البته از منابع HL2 Episdoe One هم استفاده می کند البته احتیاجی به نسخه قبل ندارد چون این بازی در Orange Box عرضه شد که هر سه HL2 وHL2 Episode One و HL2 Episode Two از یک سری فایل یکسان یعنیاز یک سری Resouce فایل استفاده می کردند.
این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
قسمت Episode Three که خبریش نیست قرار آخرین قسمت Half-Life 2 باشه.
*hamedkhatar*
01-08-2008, 14:05
سلام
برای من 4.96 گیگ جا گرفته
درضمن یک دی وی دی هستش
یعنی ناقصه؟
ممنون
Optimus Prime
01-08-2008, 15:14
سلام
برای من 4.96 گیگ جا گرفته
درضمن یک دی وی دی هستش
یعنی ناقصه؟
ممنون
دوست عزیز همانطور که گفتم Half-Life 2 Episode Two بصورت کامل جدا عرضه نشد این نسخه هایی که ما استفاده می کنیم جدا شده هست برای همین متفاوته. من خودم دانلود کردم برای همین نمی دونم شرکتا چطورین هر کدوم یک نسخه خاصی را گرفتند.
شما داخل فولد اصلی بشید و بگیردید دنبال فایل Start که یک فایل MS DOS BATCH هست اونو اجرا کنید.
tekken god
17-09-2008, 18:32
سلام عَلَکیُم !:27:
دوستان خواهشاً کمک کنید نمیدونم چرا وقتی می رم تو بازی فقط صدای نارنجکا میاد و دیگر هیچ !
در ضمن این ارور ها رو هم می ده :
ویرایش :
بی خیال یکی دیگه خریدم !
FOURTH RETURN
17-09-2008, 22:08
سوال: چرا وقتي كدهاي تقلب بازي رو وارد ميكنم كدها عمل نميكنن و هيچاتفاقي نميفته؟
FOURTH RETURN
17-09-2008, 22:15
:41:ضمنا براي من 10.3 گيگ جا گرفته اما نميدونم چرا سه تا بازي به نامهاي Half-Life 2 Episode 2 و Portal و Team Fortress 2
برام نصب شده آيا اين بازيها ربطي به Half-Life 2 Episode 2 داره يا نه ؟:13:
Leon-117
01-10-2008, 12:43
سلام.من چند تا سوال داشم.1.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.2.من تو مرحله3 بازیhalf life2:episode2 گیر کردم.اونجایی که تازه به ادم یه ماشین میده و پل میریزه.اون ور پل هم رفتم باید چکار کنم؟لطفا سریع جواب بدید .اقای fourth return باید هم نصب شه+هالف لایف 2اصلی و قسمت اول.تورو خدا یکی به من بیچاره جواب بده.
king-hitler
01-10-2008, 12:47
سلام.من چند تا سوال داشم.1.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.2.من تو مرحله3 بازیhalf life2:episode2 گیر کردم.اونجایی که تازه به ادم یه ماشین میده و پل میریزه.اون ور پل هم رفتم باید چکار کنم؟لطفا سریع جواب بدید .اقای fourth return باید هم نصب شه+هالف لایف 2اصلی و قسمت اول.تورو خدا یکی به من بیچاره جواب بده.
یه عکس از اون قسمت بزار
Leon-117
01-10-2008, 13:03
ولش کن فهمیدم.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.لطفا جواب بدید
king-hitler
01-10-2008, 19:31
ولش کن فهمیدم.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.لطفا جواب بدید
سلام
من این بازیهارو یک جا خریدم ولی فقط هالف لایف توش بود
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 11:08
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
tekken god
06-07-2009, 11:51
سلام دوستان
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
سلام
آره دیگه ، شما که منظورشو فهمیدی تو همون پست می گفتی چی کار کنه دیگه !
باید با اون تفنگه که همه چیو جذب می کنه اون توپ هارو بگیری و به سمت هواپیما پرت کنی
نیازی به حروم کردن تیر هم نیست .
مؤفّق باشی
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 12:31
سلام
آره دیگه ، شما که منظورشو فهمیدی تو همون پست می گفتی چی کار کنه دیگه !
باید با اون تفنگه که همه چیو جذب می کنه اون توپ هارو بگیری و به سمت هواپیما پرت کنی
نیازی به حروم کردن تیر هم نیست .
مؤفّق باشی
خوب عزیز من خیلی وقت پیش بازی کردم گفتم شاید اونجا نباشه !
:10:
Xx Hossein xX
06-07-2009, 19:02
سلام دوستان
آقا یه عکس از اونجا بگیر ملت یادشون رفته !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 19:30
آقا یه عکس از اونجا بگیر ملت یادشون رفته !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ایشون جواب ندادن ؟
دیگه عکس واسه چیه ؟!:13:
دوستان دستتون درد نکنه اون مرحله را رد کردم
یه جای دیگه درست بعد از اونکه هلیکوپتررومنفجر می کنم وجلوتر می ریم بادختره ویک نفردیگه
هم هست به جائی می رسی که اون دستگاهها بصورت اتوماتیک بالیزرحمله می کنند وباید از بین ماشینها بصورت درازکش رد بشی می رم داخل یه ساختمون از راه پشت بام وچند نفر را می کشم بعدش نمیدونم چکارکنم همون ساختمونی که اون دستگاه که تیراندازی می کنه داخلش هست البته اینجا تنهام دختره بامن نیست وهیچ دری هم بازنمیشه
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 23:14
دوستان دستتون درد نکنه اون مرحله را رد کردم
یه جای دیگه درست بعد از اونکه هلیکوپتررومنفجر می کنم وجلوتر می ریم بادختره ویک نفردیگه
هم هست به جائی می رسی که اون دستگاهها بصورت اتوماتیک بالیزرحمله می کنند وباید از بین ماشینها بصورت درازکش رد بشی می رم داخل یه ساختمون از راه پشت بام وچند نفر را می کشم بعدش نمیدونم چکارکنم همون ساختمونی که اون دستگاه که تیراندازی می کنه داخلش هست البته اینجا تنهام دختره بامن نیست وهیچ دری هم بازنمیشه
همونجا رو بگردی یه نارنجک پیدا میکنی .
باید نارنجکی که پیدا کردی رو بندازی داخل دستگاه ! که لیزر ها از کار بیوفتن . :46:
دستتون درد نکنه تمام شد بازی خوبی بود
titanium_zarin
20-08-2009, 23:08
سلام...من اینجا گیر کردم...از اون بالا اومدم پایین...حالا میخوام اسانسورو بفرستم واسه همون که مثل غورباغه هست و یه چشم داره و از خودش اشعه دروکنه...اما اسانسور کار نمیکنه...این دستگیره رو هم که میکشم زودی بر میگرده سر جاش و درگیر نمیشه....چه کارش باید کنم؟؟؟
سلام بازیو خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نمیاد اگه save بخوای بهت بدم
به تصویر دقت بکن شاید در وسط یه دنده باید پیدا کنی و بزاری در اون جای
خالی تا با هم درگیر بشن... از همین دستگاه استفاده کن
titanium_zarin
23-08-2009, 12:04
سلام. اینجا باید چه کار کنم؟؟؟
سلام. اینجا باید چه کار کنم؟؟؟
سلام اگر شما دقت بکنید پل حالت توازن نداره شما باید بوسیله اسلحه ای که اشیاء رو جذب میکنه
اون ماشینی که سر پل هستش رو جا به جا کنید تا حالت توازن بر قرار بشه و شما بتونید به طرف دیگه دسترسی پیدا کنید البته خیلی سریع از روی پل رد شو چون ممکنه دوام نیاره و کج بشه :10:
titanium_zarin
23-08-2009, 14:50
این هلی کوپتره رو چه کارش کنم؟؟؟پدرم و در اورد...
این هلی کوپتره رو چه کارش کنم؟؟؟پدرم و در اورد...
سلام یک تصویر بذار :10:
titanium_zarin
23-08-2009, 21:16
اینجاست...
اینجا باید از راکت انداز استفاده کنی دت کن وقتی شلیک می کنی دستتو از روی دکمه برندار
و به طرف هلیکوپتر نشانه بگیر تا وقتی که بهش بخوره..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.