ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زيباترين اكتيواكس دكمه در جهان

shamsoft
10-11-2006, 15:42
همونطور كه توي موضوع تاپيك گفتم اين كنترل در دنيا بي نظير هست و من تا به حال كه همچين چيزي نديده بودم. اين كنترل داراي 15 ظاهر زيبا مي باشد كه عكس اونها رو در زير مشاهده مي كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي اطلاعات بيشتر به اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه كنيد

تکنیک برتر
11-11-2006, 00:50
سلام دوست عزیز خدمونیم قشگ ولی نه دیگه با این همه آب و تاب

shamsoft
11-11-2006, 05:19
ازتون متشكرم آقاي تكنيك برتر
ولي ميگم بين اين همه كامپوننتي كه داريد يه همچين چيزي وجود داره يا نه. من خودم كه تا حالا مثل اينو نديده بودم ولي اگه داريد يه ندا بديد. فكر كنم خودتون هم بتونيد همچين چيزي بنويسيد. اكتيواكس نويسي كار كرديد؟
راستي منتظر پكيج هاي بعدي باشيد. واسه بعدي ها برنامه ويژه اي دارم :happy:

shamim64
11-11-2006, 07:09
قشنگه ولي حق با تكنيك برتره قشنگ ترين نيست

shamsoft
11-11-2006, 16:37
خب اگه قشنگترين نيست پس قشنگترين كدومه؟
اگه ديديد بزاريد تا ما هم ببينيم. من كه ميگم توي دنيا قشنگترينه چون به عمرم مثل اينو نديدم

تکنیک برتر
11-11-2006, 23:20
ازتون متشكرم آقاي تكنيك برتر
ولي ميگم بين اين همه كامپوننتي كه داريد يه همچين چيزي وجود داره يا نه. من خودم كه تا حالا مثل اينو نديده بودم ولي اگه داريد يه ندا بديد. فكر كنم خودتون هم بتونيد همچين چيزي بنويسيد. اكتيواكس نويسي كار كرديد؟
راستي منتظر پكيج هاي بعدي باشيد. واسه بعدي ها برنامه ويژه اي دارم
بله كار كرم ولي الان چيزي دم دستم نيست كه بهتون نشون بدم.
ولي وقتي برگشتم به همراه همون كامپوننتايي كه در امضاء من است ميزارم فقط بگم كه اون چيزي كه من ميزارم قيمتش 850دلار مي باشد معادل حدود 800هزار تومن به پول ما

shamsoft
12-11-2006, 00:10
ولي وقتي برگشتم به همراه همون كامپوننتايي كه در امضاء من است ميزارم فقط بگم كه اون چيزي كه من ميزارم قيمتش 850دلار مي باشد معادل حدود 800هزار تومن به پول ما
خب حالا 800 هزار تومان كجا و 2000 تومان كجا. حالا اگه كنترل رو بزاريد و بشه ازش در وي بي استفاده كرد و ظاهر دكمه ها رو مشاهده كرد، به احتمال 90% مي تونم اكتيواكسش رو بنويسم البته فقط ظاهر دكمه ها رو نه امكاناتي كه داره.

تکنیک برتر
13-11-2006, 05:41
سلام دوست عزیز این کارو یه مبتدی بلده که فقط ظاهرشو درست کنه ولی اصلش به همون کاراییشه
فکر می کنم اون اکتیوکس رو خودت نوشتی که این قدر از پشتو بانی می کنی به حر حال زحمتی هست که کشیدی .

kbdfa
13-11-2006, 08:38
با سلام خدمت دوستان عزيز تكنيك برتر و شم سافت
خواهش ميكنم بجاي تعريف و تمجيد يه تاپيك بزنين و همين كمپوننت نويسي رو آموزش بدين تا ما مبتدي ها هم ياد بگيريم
ثواب داره

shamsoft
13-11-2006, 10:10
سلام دوست عزیز این کارو یه مبتدی بلده که فقط ظاهرشو درست کنه ولی اصلش به همون کاراییشه
منظورتون از كارايي چيه؟ چي بايد داشته باشه؟

فکر می کنم اون اکتیوکس رو خودت نوشتی که این قدر از پشتو بانی می کنی به حر حال زحمتی هست که کشیدی .
آره. البته مدت زيادي نيست اكتيواكس نويسي كار مي كنم. قبلا هم چند تايي نوشتم كه توي سايت خودم هست و توي اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گذاشتم

خواهش ميكنم بجاي تعريف و تمجيد يه تاپيك بزنين و همين كمپوننت نويسي رو آموزش بدين تا ما مبتدي ها هم ياد بگيريم
من خودم هم مبتدي هستم و كاراي زيادي بلد نيستم. فكر كنم اين كار رو آقاي تكنيك برتر بايد انجام بده. حالا شايد در آينده آموزشش رو بنويسم و توي سايتم بزارم البته هر چقدر كه بلد بشم

AghaMoez
13-11-2006, 15:32
حق با بالايي است
بجاي دعوا به سوالات جواب بديد

تکنیک برتر
15-11-2006, 21:39
من زیاد اهل دعوا و مرافه نیستم اکثر دوستانم می دانند که من بحث الکی نمی کنم بلکه از راه درست وارد می شم و با یه کلمه بحث رو به پایان می رسونم.
-----
راستی اگر می دونستم نویسندش خودتی هیچ وقت با شما بحث نمی کردم که یه وقت غرورت خورد شود. همیشه بهتره که آمدم منتقی باشه تا لج باز.
من از این بحث خدا حافظی می کنم و دیگه تو این قسمت مطلبی نمی دم
فکر کنم که تاپیک قفل باشه بهتر باشه حالا نظر مدیران شرته

shamsoft
16-11-2006, 15:03
اختيار داري تكنيك جان
من انتقاد پذيرم :happy:

vorojax
17-11-2006, 21:16
شماسوف عزيز ممنون يه مدت بود دنبال يه چنين اكتيواس هايي مي گشتم