مشاهده نسخه کامل
: كدوم مادر برد asus _gigabyte نظر بدین
مادربرد ایسوس p5ld2se
یا گیگا بیت 8i945 pgrh
یا گیگا بیت 945p_s3
با دلیل بگین
مرسی
planetmercury
10-11-2006, 16:00
سلام دوست عزيز
از من ميشنوي Asus نگير اگه مشكل پيدا كنه بايد بندازيش دور چون خدماتش تو ايران صفره !!!
راستي پس اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AF) ديگه چيه كه نوشتي ؟!؟!؟!؟
گارانتي ايسوس
شركت الماس
سابقه بدي نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این ایسوس خوبه یا گیگا
lovergod14paramourand
11-11-2006, 18:21
گيگا بهترين هستش چون خودم انواع مادربورد رو امتحان كردم و اينكه مشتري ها هميشه راضي بودن مگه اينكه خيلي به ندرت ....
planetmercury
11-11-2006, 19:16
گارانتي ايسوس
شركت الماس
سابقه بدي نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين كه من گرفتم ماله MTC بود . .. مايكروتاپ كامپيوتر . . . اگه اشتباه نكنم
lovergod14paramourand
12-11-2006, 17:55
شرکت الماس خوب هستش و معتبر...
مادربرد ایسوس p5ld2se
یا گیگا بیت 8i945 pgrh
یا گیگا بیت 945p_s3
با دلیل بگین
مرسی
در مینهایی که شما انتخاب کرده اید گیگا بهتر است مخصوصا سری اس چون دارای ٤ مشخصه مشهور این سری یعنی Silent-Pipe ،Speed، Smart،Safe که به کل این مین رو از بغیه متمایز میکنن این سری مینها اخرین سی پی یو ها رو ساپورت کرده و ddr2 800 رو مثل اب خوردن ساپورت میکنه بدونه هیچ گونه مشکلی رم رو تا 1150مگا هرتز پایدار نگه میداره و از نظر اوور کلاک کردن سی پی وی هم که دارای مشهوریت خاصی است
البته Asus P5B Deluxe هم بدک نیست ولی اسمی ازش نیووردین
[QUOTE=hiwa_it]در مینهایی که شما انتخاب کرده اید گیگا بهتر است مخصوصا سری اس چون دارای ٤ مشخصه مشهور این سری یعنی Silent-Pipe ،Speed، Smart،Safe که به کل این مین رو از بغیه متمایز میکنن این سری مینها اخرین سی پی یو ها رو ساپورت کرده و ddr2 800 رو مثل اب خوردن ساپورت میکنه بدونه هیچ گونه مشکلی رم رو تا 1150مگا هرتز پایدار نگه میداره و از نظر اوور کلاک کردن سی پی وی هم که دارای مشهوریت خاصی است
البته Asus P5B Deluxe هم بدک نیست ولی اسمی ازش نیووردین[/QUOTE
مرسی دوست عزیز ولی asus p5b deluxe قیمتش 220 وامن هست
من تا 120 تومان میخوام
فکنم بیشتر از چیپست 945 نتونم بخرم
يك جواب قطعي بدينئ ميخوام ببندم
Asus P5ld3se
Gigabyte 945p_s3
توچه سایتی مادربردها رو تست میکنند کسی آدرسشو بلده؟
lovergod14paramourand
15-11-2006, 09:58
خب اکتور جان شما دیگه باید خودت انتخاب کنی اما بازم نظرم اینه که اون مادربورد گیگا رو بگیری بهتر هستش...خب برای تست کردن هم میتونی یه سری سایتهای خودشون بزنی که مقایسه های کردن...
ايول داداش خوب كاري كردي من در تبريز نتونستم اين مدلش و پيدا كنم برا همين برد ايسوس p5ld2-vm dh گرفتم من که تا حالا راضیم تقریبا 2 هفته است که دارم ازش کار میکشم.اگه شما هم گرفتین بگین ببینیم چه جوریه؟
کسی سایتی سراغ نداره که تست چیپهای 945 پی اینتل انجام شده باشه؟
میخوام تستهای این 2تا مادربرد رو ببینم
Asus p5ld2se
Giga byte 945_s3
ببینم آخرش کدوم بهتره؟
planetmercury
23-11-2006, 15:40
تو كه اينقدر وسواس به خرج ميدي . بگو ببينم چي ميخواي رو مادربردت بذاري ؟! ميخوام چند تا از تجربه هامو برات رو كنم ! ميتونه خيلي كمكت كنه :cool:
cpu intel doal core 2.66 2mb cashe 95 toman
nvidia 7600gs تو برد این موندم
ram 512 یا 1 gig ocz
اینرو میبندم
سیستم خوبی داشی مبارکت باشه
انتخان کردن بین این دو تا مین خیلی سخته ولی به نظر من asus بهتر رو این سی پی یو جواب میده
برای برد کارتت سعی کن با یه برد ارزون قیمت کنار بیایی ولی gt بگیری اگه شده از مدلهای پایینتر بگیر ولی gt
موفق باشی
alireza_shz
03-12-2006, 02:46
نگاه ايسوس و گيگا تقريبا تو يه اندازه هستن ولي من ايسوس دارم وازشم راضيم .در ضمن زماني كه مادر بورد ميخري گارا نتي همون شركته اگه خراب بشه پسش ميدي يكي ديگه ميگيري . :blush:
گارانتب ابسو س كه شركت الماس هست كترس خوبه يا نه
asus p5ld2se چهطوره کارش اطلاعی داری؟
سایت تست مادربرد چیه
البته ابن مادربرد
کسی لینک نداره؟
D o l f i n
03-12-2006, 10:24
من كه ميگم گيگا بگير خودم الان مدل ga-965p-ds3 دارم خيلي هم خوب كار مي كنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.