مشاهده نسخه کامل
: يه كارت كپچر حدود 150000 تا 200000 چي بخرم
pesar_tanha
08-11-2006, 21:24
سلام دوستان يه كارت كپچر ميخاستم بخرم اگه تي داشته باشه بهتره تا 200000 تومان چي ماركي و چي مدلي بخرم خوبه
ممنون ميشم رهنماي كنيد
McLarenF1
08-11-2006, 23:58
سلام دوست من ،
تو این قیمتا به نظر من بهترین انتخاب کارتهای اسنازی ( Snazzi ) هست ، مدلش رو بسته به کاری که میخوای انجام بدی میتونی تعیین کنی ، ولی این کارتها واقعا حرفه ای هستند و نتایجشون بسیار عالی هست.
اینم سایتش هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
pesar_tanha
09-11-2006, 19:14
سلام دوست من ،
تو این قیمتا به نظر من بهترین انتخاب کارتهای اسنازی ( Snazzi ) هست ، مدلش رو بسته به کاری که میخوای انجام بدی میتونی تعیین کنی ، ولی این کارتها واقعا حرفه ای هستند و نتایجشون بسیار عالی هست.
اینم سایتش هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
مرسي عزيز من براي خونه ميخام ميخام فيلم كه ميكس ميكنم با كيفيت باشه راستي ايني كه معرفي كردي
تي وي هم داره يا نه
McLarenF1
10-11-2006, 10:01
سلام دوست من ،
اين طور كه از صحبتهاي شما مشخص هست تا به حال هيچ برخوردي با كارتهاي Snazzi نداشتيد ، در هر صورت دوست من اين كارتها در كيفيت نهايي بسيار عالي عمل ميكنند و معمولا براي كارهاي خيلي حرفه اي ازشون استفاده ميشه ...
مدلهاي بسيار مختلفي داره كه هر كدوم قابليتهاي خاص خودشون رو دارن ، اين سوالي كه پرسيديد رو يا من درست متوجه نشدم يا شما دقت نكرديد !
شما وقتي ميگيد كارت كپچر مسلما ورودي هاي مختلفي رو بايد در نظر داشته باشيد كه ساده ترينشون داراي ورودي آنتن يا همون TV هست ، حالا بسته به كار شما ميتونه ورودي هاي بيشتري نظير DVI و ... هم داشته باشن كه مسلما قيمتهاشون متفاوت ميشه ... اما مطمئن باشيد ارزان ترين و ساده ترين كارت كپچر هم ورودي TV رو داره ...
راستي اگر يك وقت تصميم گرفتي از هزينه كم كني و مثلا قطعه ديگه اي سيستمت رو ارتقا بدي ميتوني از كارتهاي Pinnacle هم استفاده كني ، نرم افزار Pinnacle Studio به خوبي با اين كارتها مچ ميشه و ميتوني با كمك افكتهاي برنامه هاليوود اف ايكس كه ميشه در پيناكل استفاده كرد ، كارهاي ميكس بسيار حرفه اي و قابل قبولي انجام بدي ...
كارتهاي پيناكل قيمت كمتري نسبت به اسنازي دارن ( البته يادت باشه هم پيناكل و هم اسنازي مدلهايي دارن كه قيمتشون به اندازه يك سيستم رايانه اي هست !!! بنابراين مدل مورد نظرت خيلي مهم هست كه چي رو انتخاب ميكني ) در كل ميتوني رو اين مورد هم فكر كني ...
سوالي بود در خدمتم.
موفق باشي.
pesar_tanha
11-11-2006, 21:00
McLarenF1
بتظر شما تا 150000 تومان چي بخرم خوبه
اگه زحمتي نيست مدلشو برام بگيد ممنون ميشم از شما
به شما دو كارت اكسترنال از پيناكل سفارش ميكنم .
1- pinnacle studio 500-usb با قيمت حدود 135000 تومان و با پورت DV كيفيت عالي
2- Pinnacle movi box Deluxe با قيمت حدود 220000 تومان و با پورت DV و ورودي و خروجي بر روي VHS
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.