PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : براي راه اندازي يك سايت كه فقط يك صفحه داره چي لازمه

soleares
28-10-2006, 16:47
دوستان مي خواستم بدونم براي راه اندازي يك سايت كه فقط يك صفحه داره چي لازمه البته به جز دامين ..

J A V I D
28-10-2006, 22:08
یه هاست هم لازمه !!

soleares
29-10-2006, 18:02
عزيز من نمي خوام مطالب زيادي قرار بدم توي سايت ببينيد من فقط چند تا عكس و كمتر از 100 خط نوشته دارم فكر نكنيم به خاطر اينا مجبور باشم هاست بخرم از سرويس هاي رايگان هم مي تونم استفاده كنم مي خوام بدونم آيا فقط داشتن يه صفحه html و يه دامين ميشه سايت راه انداخت ؟

Diego
29-10-2006, 19:24
عزيز من نمي خوام مطالب زيادي قرار بدم توي سايت ببينيد من فقط چند تا عكس و كمتر از 100 خط نوشته دارم فكر نكنيم به خاطر اينا مجبور باشم هاست بخرم از سرويس هاي رايگان هم مي تونم استفاده كنم مي خوام بدونم آيا فقط داشتن يه صفحه html و يه دامين ميشه سايت راه انداخت ؟
اگه کارت در همین حده که یه وبلاگ بزن و عکسهاتو تو سایتهای اپلود عکس اپلود کن.یا از هاست persiangig.com استفاده کن.

soleares
29-10-2006, 19:26
اگه کارت در همین حده که یه وبلاگ بزن و عکسهاتو تو سایتهای اپلود عکس اپلود کن.یا از هاست persiangig.com استفاده کن.

نه نمي خوام به وبلاگ وصل باشه و همين طور مي خوام دات كام باشه ... متشكرم .. ووكمن منتظرم كمك كن ..

Diego
29-10-2006, 19:47
نه نمي خوام به وبلاگ وصل باشه و همين طور مي خوام دات كام باشه ... متشكرم .. ووكمن منتظرم كمك كن ..
حالا نمیشه به جای ووکمن ما جواب بدیم؟ :sad:
خوب اگه شما میخوای .com باشه پس از وب هاست رایگان هم نباید استفاده کنی چون اگه وب هاست رایگان رو .com کنی باز هم دومین redirect میشه به ادرس وب هاست رایگانت.یعنی وقتی کسی مثلا تایپ میکنه soleares.com بعد مرورگر وقتی سایتتو باز میکنه تو قسمت ادرس به جای .com ادرس هاست رایگانت دیده میشه.
با این حال دومینتو وصل کن به وبلاگ.یا مجبوری یه هاست بخری+دومین.

soleares
31-10-2006, 16:39
خيلي ممنون ..

خب مي تونم بپرسم هاست چه طوريه و قيمتش چه قدره ؟ همچنين سايزش !

my friend
31-10-2006, 16:46
mihannic سرویس های خوب و ارزونی میده
کیفیتش رو هم شنیدم بد نیست.

یه هفته نامه عصر ارتباط بگیر ، توش چند تا از این سرویس دهنده تبلیغ کردن که تقریبا ارزون هستن.

برای حجمش هم اینطور که توضیح دادی نیازی به 1 گیگ نداری! حتی 1 مگ هم کافیه ، اما بهتره بیشتر بگیری

soleares
01-11-2006, 18:19
ماي فرند جان متشكرم خب حالا سوال بعدي من اينه كه الان من با داشتن يك صفحه html آيا نيازي به برنامه نويسي دارم ؟
متشكرم ميشه درباره كنترل پنل سايت حرف بزنيد !

Hossein_Bahal
01-11-2006, 18:52
ماي فرند جان متشكرم خب حالا سوال بعدي من اينه كه الان من با داشتن يك صفحه html آيا نيازي به برنامه نويسي دارم ؟
متشكرم ميشه درباره كنترل پنل سايت حرف بزنيد !
شما اگه ميخواين با كنترل‌پنل هاست اشنا بشين بايد به لينك زير برين .
در اين لينك تمامي ايتم‌هاي كنترل‌پنل هاست وجود دارد كه با كليك بر روش ميتوني از قابليت‌هاي اون قسمت و اموزش استفاده ازش اگاه بشي .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soleares
01-11-2006, 19:18
حسين جان واقعا باحالي متشكرم از لطفي كه كردي ...

yaser_a
03-11-2006, 01:17
اگه فقط یه صفحه دارید و چند تا عکس باید صفحه خودتون رو با نام index.html کار کنید و یه فولدر با نام Images بسازید . البته گاهی از هاست ها صفحه اصلی رو با نام default.html هم میشناسن .
برنامه نویسی لازم ندارید . مگر اینکه بخواهید از بیننده هاتون اطلاعاتی بگیرید مثلا بخواهید نظر خودشون و بگند یا ...

تو سرور هم باید اون صفحه و فولدر رو توی بخش www آپلود کنید ( بعضی از هاست ها هم هستن که باید توی بخش رووت سرور آپلود کنید .

امید وارم کمکی کرده باشم :)

soleares
03-11-2006, 10:30
از همه دوستانم كه كمك كردند متشكرم .. اگر بازم مشكلي داشتم خبرتون مي كنم ..