مشاهده نسخه کامل
: انتقاد از آقای w810i
roozbeeh
23-10-2006, 09:23
این مقاله خلاصه شده وبعضی مطالب سانسور شده توسط خود نویسنده !!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
بعد از یک ماه کار کردن با w810i مالزی رم آبی دو کابله سری اول ....اجرا شدن تم Orbit بصورت کامل غیره ...دیروز با 30تومان ضرر دادیم به یکی دیگه......
در مورد امکانات مزایا که دوستان شاهنامه ای براش نوشتند حالا درست وغلط جای خود
معایب w810i به نظر بنده (شاید به نظر بعضی ها این معایب جزو مزایای گوشی باشد..اختلاف سلیقه ها )
1- (ALL)ظاهر: اون دگمه قرمز واکمن واقعا ضایع است نه با استیل گوشی ونه چیز دیگه همخوانی نداره فکر کنم بدترین رنگی که می شد برای این دگمه جهت متمایز کردنش از بقیه انتخاب کرد همین بود –کوچک بودن صفحه نمایش
2- (چینی ومالزی بقیه را خدا میداند)جنس: دگمه های اعداد بد نیست ولی بقیه اش خصوصا اون جهتها که بیشتر سرو کارآ دم با اونهاست واقعا افتضاح است لق شدن که نگو عرض یکماه شاید مال بعضی ها اینجوری نباشه ولی مال دوستم هم اینجوری شده بود lcd که دیگه بدتر صبح تا شب تمیزش میکردم خوب که کارمون.... با روغن نیست شیشه محافظ لنزش هم که صفر
3- (مربوط به ایران)سریال IMIE :810 w واقعا بد شانس ترین گوشی بود درستی موقعی وارد بازار شد که تعرفه گمرک با سریعترین موشک ساخته شده توسط بشر به فضا می رفت وباعث شد که اکثرشون قاچاقی وارد مملکت بشند و این عمده فروشان با وجدان که پول اصلا براشون مهم نیست ... !! یک سریال رجیستر شده را به روی هزار تا گوشی بریزند همین کافی بود تا از نعمت خدمات آنلاین سایت SE وبروز رسانی نرم افزار که حق قانونی خریدار است بهره مند نشیم و به امید اون روزی باشیم یکی بیاد این برنامه فار منجر واسه cid49 یا داوینچی رو هک کنه یا اینکه فریمور خامش پیدا کنیم بدیم بیرون با مبلغ 15000 تومان با باکس واستون فلش کنند ......تا بعضی ایراداش رفع شوند
4- Tone(ALL) - اول Wاین سری یعنی عمده ترین مشخصه این سری واکمن با قدرتشون است !!!!!!دیگه زیاد بحث شده عمده ترین مشکل همین W810 واکمن اون هست = صدای کم = کیفیت کم در مقابل ادعاها=عدم پشتیبانی کامل از فرمتهای رایج موزیک wma .wav =مصرف زیاد باطری(واکمن) در هر حالت شارژ درصد بالا... پایین.. فقط واکمن ..غیره ==عدم تغییر استیل واکمن واقعا آزار دهنده است همیشه نارنجی =کمبود امکانات وکنترل دگمه ها ی واکمن = یه توضیحی کوچولو در مورد کم بودن صداش می گویند با آپدیت کردن و ارتقا نرم افزار درست میشه که خودتون میبینید این وعده سر خرمن چقدر تاثیر داره صبر کنبد-----آدم این جمله یادش می آید شرکتهای سازنده گوشی هیچوقت گوشی تلفن کامل که صد در صد خریدار را راضی کنه تولید نمی کنند
5- (چینی و مالزی )هنگ کردن بی موقع البته با هر تم و بدون اینکه زیاد انگولک کنی--–سیو نکردن عکس در بعضی مواقع --- بر عکس ادعا نمی توان چند ساعت یکسره صحبت کرد حتی موقع فول شارژ---- قطع شدن بکدفعه تماس در صورت ضعیفی آنتن که گوشی های دیگه اینجوری عجله نمی کنند چندین بار قطع وصل میشند بعد end call میزنه w810 قانون دینامیت رااجرا میکنه یا همه یا هیچ ؟؟؟؟؟ سیا ه و سفید ......با خاکستری کاری نداره (یه خورده شاعرانه شد)----مشکل SMS
6- اصلا 300 تومان ارزش این همه ایراد گرفتن نداره ولی گفتن هم بد نیست
7- اصلا خرید این گوشی اگر هم ایراد های بالا رفع شده باشه ارزش نداره (تعصب)
8- سونی اریکسون فقط سری K و P والسلام(قانونی رجیستر شده باشه) فعلا کل سری W را بی خیال شید
9- واقعا ادم که فکر میکنه گوشیهای زیادی تو زمون خودشون خدایی کردن ولی خداییش دوداداش ناتنی جوات Nokia6600........SE K750i سالار همه گوشیها هستند حتی با این چی .............شدنشون
10- خوب اصل مطلب چی بگیرم مساله این است
نوکیا.... سونی اریکسون
سیمبیان.................جاوا
farid ejay
23-10-2006, 10:07
من خودم w810 داشتم هیچ یک از این مشکلارو نداشتم
بهتری گوشی از نظر قیافه و استیل بود
البته بگم مالزی بود رجیستری بود هنگ یک بار هم نکرد فقط صفهش هر موقع باید پاک میکردی همین :cool:
هالا w800 دارم که دیگه توپ :rolleye:
مخصوصا صداششششششششششششششش :ohno:
دوست عزيز شما كه داري بدجور ميزدي تو پروبال اين مدل !
ديگه با اين همه نقاط ضعفي كه شما گفتي حتي يه نكته مثبت نداشت ؟ (اونم سري W)
Farbod_h
23-10-2006, 16:34
شما مطمئنی w810 داشتی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Full
23-10-2006, 23:33
روزبه جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)
و اما جواب سوالات شما (كه بر اساس تعصب اصلا نيست بلكه تجربه و يه كمي اطلاعات)
1- به نظر من بهترين رنگي كه ميشه با مشكي ست كرد رنگ نارجي و قرمز هست كه تو اين گوشي و گوشيهاي سري دبليو ازش استفاده كرده و البته كاملا سليقه اي كه شما زياد نميپسندي - در مورد صفحه نمايش هم كه نميشه بر اساس سايز گوشي يه ال سي دي 3 اينچي روش گذاشت يعني بر اساس سايز گوشي ال سي دي طراحي شده كه شما و از جمله خودم اين سايز ال سي دي برام كوچيكه اما اشكال توي گوشي نيست :)
2- در مورد دكمه ها , شما اولين كسي هستي كه ميگي دكمه ها لق شده شايد مال شما اينطوري بوده و اينكه نوع ال سي دي بيشتر گوشيها به همين صورت هست كه اين ميتونه يه مشكل باشه يعني شركتها ميتونن ال سي دي رو يه جوري درست كنن كه با يكبار تميز كردن , ديگه جاي انگشت روش نمونه و كاملا با اين مشكل موافقم :)
3- بله متاسفانه اين مشكل 95 درصد گوشيهاي موجود تو بازاره توي تمام برندها كه اميدوارم يه راه حل اساسي در مورد ورود قاچاق گوشي كه در تبع اون رجيستر شدن غير قانوني گوشي هست اعمال بشه و اين موضوع هم ربطي به دبليو 810 نداره (چون در مورد نوكيا, سامسونگ , موتورولا و ... صدق ميكنه) :rolleye:
4- سوني اريكسون با فرمت Wave مشكل داره كه ميشه يه كمي بهش ايراد گرفت ولي هيچ چيز كيفيت و حجم MP3 رو نداره كه ميتوني با يه كانورتور اين مشكل رو به خوبي حل كني و اينكه دبليو 810 تو سري W از صداي كمتري به نسبت مدلهاي ديگه برخورداره كه اينو بايد از مدير شركت سوني اريكسون پرسيد كه چرا اينطوريه ؟!! در مورد رنگ واكمن كه بصورت نارنجي هست شخصا ازش لذت ميبرم و اين كامل سليقه اي هست ;) و با اين جمله از شما هم (شرکتهای سازنده گوشی هیچوقت گوشی تلفن کامل که صد در صد خریدار را راضی کنه تولید نمی کنند) كاملا موافقم چون اگه يه گوشي كامل باشه بقيه مدلها اصلا فروش نميره و اين يه سياست هست :)
5- مشخصه بارز سوني اريكسون سرعت بالاي گوشي و همچنين هنگ نكردن گوشي كه تقريبا نزديك به صفر هست گوشي شما مطمئنا مشكل داشته و با يه آپديت تمام اين مشكلات كه گفتي حل ميشه از جمله قطع شدن ارتباط , عدم آنتن دهي , سيو نكردن عكس ( كه ميتونه مشكل ديگه اي تو تنظيمات داشته باشه) و ....
6- موافقم :)
7- با توجه به گفته هاي بالا ارزشش رو داره ;)
8- با تمام سريهاش موافقم ولي متاسفانه چون مال شما مشكل داشته ديگه دلت رو زده :happy:
9- كا 750 بله (جزو بهترين و پر فروشترين گوشيها تو تمام برندها) 6600 كه الآن ديگه كاملا همه چيزش مشخصه (البته تو زمان خودش يه غول بود و يكي از پرفروشها تو نوكيا بود)
10 - و باز هم سوني اريكسون و جاوا ;) ;) ;)
اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم ;)
موفق باشي :)
farid ejay
24-10-2006, 12:32
اقا مثله اینکه سلیقش nokia 6600 دیگه w810 رو قبول نداره
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:thumbsup: :thumbsup:
metal_militia
24-10-2006, 12:43
خب از این مشکلات نظیر لق شدن و... تو همه برند ها اتفاق میافته
مثلا ن91 یکی از دوستام مگه نبود که هاردش بکل سوخت و اقا 160 هزار تومن ژیاده شد
یا ن70یکی دیگه که ال سی دیش سوخت
یا حتی همین ک750 قبلی من که لنزش سوخت
ژس نمیشه این ایرادات رو تعمیم داد به همه گوشی ها
boys_won
24-10-2006, 21:41
روزبه جون شما عادت داري 2 تا تاپيك يه جور بزني نه ؟
يه دونه تو كلوپ 810 يه دونه هم اينجا
شايد جواب من هم نديدي؟
این مقاله خلاصه شده وبعضی مطالب سانسور شده توسط خود نویسنده !!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
عليك سلام !!
شما كجا بودي تا حالا ....
بعد از یک ماه کار کردن با w810i مالزی رم آبی دو کابله سری اول ....اجرا شدن تم Orbit بصورت کامل غیره ...دیروز با 30تومان ضرر دادیم به یکی دیگه......
اصولا" ضرر رو كه تمامه گوشيهاي دست دوم ميكنند فقط مختص به w810i نيست حالا خوبه فقط با 30 تومن ضرر دادي رفت اگه يه گوشي ديگه بود كمتر از 60-70 ضرر نميكردي ( اونم فقط به خاطره رو بورس بودنه اين گوشي ) ضرره زيادي متحمل نشدي
ظاهر: اون دگمه قرمز واکمن واقعا ضایع است نه با استیل گوشی ونه چیز دیگه همخوانی نداره فکر کنم بدترین رنگی که می شد برای این دگمه جهت متمایز کردنش از بقیه انتخاب کرد همین بود –کوچک بودن صفحه نمایش
اتفاقا" تو يه جايه همه چي مشكي يه نقطه نارنجي خيلي قشنگ به نظر مياد ( اگه همه معايب ها رو هم 100% درست گفته باشي اين يكي رو اصلا" باهات موافق نيستم )
در مورده صفحه نمايش هم نسبت به سايز گوشي صفحه نمايش مناسبي داره ( سايز رو از زيره صفحه نمايش حساب كن ببين اگه صفحه نمايش بزرگتر بود چقدر بي ريخت ميشد )
(چینی ومالزی بقیه را خدا میداند)جنس: دگمه های اعداد بد نیست ولی بقیه اش خصوصا اون جهتها که بیشتر سرو کارآ دم با اونهاست واقعا افتضاح است لق شدن که نگو عرض یکماه شاید مال بعضی ها اینجوری نباشه ولی مال دوستم هم اینجوری شده بود lcd که دیگه بدتر صبح تا شب تمیزش میکردم خوب که کارمون.... با روغن نیست شیشه محافظ لنزش هم که صفر
در مورده جهت ها لق شدن كه من تا حالا تو هيچ كدومشون نديدم ولي ديدم كه رنگش بره
شما ميشه يه گوشي به من نشون بدي كه lcd اون احتياجي به تميز كردن نداشته باشه ؟ اين يه عادت شده ناخداگاه كه گوشي رو از جيبت مياري بيرون دستت اولين جايي كه ميره رو همين lcd است ( تو تمامه مدل ها )
محافظ لنزش درسته مثل كا750 و دبليو800 محافظ پلاستيكي نداره ولي همون شيشه اي كه رو لنز قرار داره به قدري محكمه كه گوشي من تا حالا 3 -4 دفعه بد جور افتاده زمين ولي لنزش اخ نگفته
(مربوط به ایران)سریال IMIE :810 w واقعا بد شانس ترین گوشی بود درستی موقعی وارد بازار شد که تعرفه گمرک با سریعترین موشک ساخته شده توسط بشر به فضا می رفت وباعث شد که اکثرشون قاچاقی وارد مملکت بشند و این عمده فروشان با وجدان که پول اصلا براشون مهم نیست ... !! یک سریال رجیستر شده را به روی هزار تا گوشی بریزند همین کافی بود تا از نعمت خدمات آنلاین سایت SE وبروز رسانی نرم افزار که حق قانونی خریدار است بهره مند نشیم و به امید اون روزی باشیم یکی بیاد این برنامه فار منجر واسه cid49 یا داوینچی رو هک کنه یا اینکه فریمور خامش پیدا کنیم بدیم بیرون با مبلغ 15000 تومان با باکس واستون فلش کنند ......تا بعضی ایراداش رفع شوند
موافقم
-اW اول این سری یعنی عمده ترین مشخصه این سری واکمن با قدرتشون است !!!!!!دیگه زیاد بحث شده عمده ترین مشکل همین W810 واکمن اون هست = صدای کم = کیفیت کم در مقابل ادعاها=عدم پشتیبانی کامل از فرمتهای رایج موزیک wma .wav =مصرف زیاد باطری(واکمن) در هر حالت شارژ درصد بالا... پایین.. فقط واکمن ..غیره ==عدم تغییر استیل واکمن واقعا آزار دهنده است همیشه نارنجی =کمبود امکانات وکنترل دگمه ها ی واکمن = یه توضیحی کوچولو در مورد کم بودن صداش می گویند با آپدیت کردن و ارتقا نرم افزار درست میشه که خودتون میبینید این وعده سر خرمن چقدر تاثیر داره صبر کنبد
فرمت wma تو كامپيوتر رايج است نه موبايل در ضمن براي سيستم سيمبين هم اين برنامه تازه نوشته شده كه فرمت wma رو ساپورت ميكنه
wav هم من به شخصه اسمش رو فرمت نميزارم به خاطر اينكه اگه كيفيت بالا بخواي حجمش 2 تا 3 برابره mp3 ميشه
در مورده صدا هم : دليل داشته كه اين قفل رو جلوي راهه اسپيكر گذاشتن
و گرنه بلندگو W810 هم از 800 و هم از كا750 قويتره ( از لحاظ اهم و امپدانس ) ولي اگه تو اون دو تا گوشي يه مدت با صداي زياد آهنگ گوش بدي بعد از چند وقت فقط بايد صداي خش گوش بدي به خاطره خراب شدن بلندگو و نويز افتادن تو اون
(چینی و مالزی )هنگ کردن بی موقع البته با هر تم و بدون اینکه زیاد انگولک کنی--–سیو نکردن عکس در بعضی مواقع --- بر عکس ادعا نمی توان چند ساعت یکسره صحبت کرد حتی موقع فول شارژ---- قطع شدن بکدفعه تماس در صورت ضعیفی آنتن که گوشی های دیگه اینجوری عجله نمی کنند چندین بار قطع وصل میشند بعد end call میزنه w810 قانون دینامیت رااجرا میکنه یا همه یا هیچ ؟؟؟؟؟ سیا ه و سفید ......با خاکستری کاری نداره (یه خورده شاعرانه شد)----مشکل SMS
موافقم
اصلا 300 تومان ارزش این همه ایراد گرفتن نداره ولی گفتن هم بد نیست
موقعي كه 380 تومن بود ارزش داشت ؟
اصلا خرید این گوشی اگر هم ایراد های بالا رفع شده باشه ارزش نداره (تعصب)
ميشه جايگزينشو معرفي كني ؟
سونی اریکسون فقط سری K و P والسلام(قانونی رجیستر شده باشه) فعلا کل سری W را بی خیال شید
(تعصب) يادت رفت
واقعا ادم که فکر میکنه گوشیهای زیادی تو زمون خودشون خدایی کردن ولی خداییش دوداداش ناتنی جوات Nokia6600........SE K750i سالار همه گوشیها هستند حتی با این چی .............شدنشون
ديگه وقتي شما به اين دو تا گوشي ميگي سالار من نميتونم چيزه ديگه اي بگم
خوب اصل مطلب چی بگیرم مساله این است
نوکیا.... سونی اریکسون
سیمبیان.................جاوا
در اين مورد بحث زياد شده من اظهار نظر نميكنم
راستی boys_won نکنه شما یکی از وارد کنندگان w810 هستید ....شوخی
نه بابا وقتي اين گوشي اومد من خوشم اومد رفتم گرفتم
ميشه بگي جايگزينه w810i كه فروختي چي خريدي ؟
Mehdi_Full
24-10-2006, 22:16
روزبه جان شما , من و ايمان جان هر كدوممون يه تومار نوشتيم حالا اينارو بخون تا به نتيجه برسيم يه تاپيك نزن برو به امان خدا
به نظر من w810 بهترین گوشی موجود است
metal_militia
25-10-2006, 19:25
و تایید میشه
boys_won
26-10-2006, 09:04
روزبه جان شما , من و ايمان جان هر كدوممون يه تومار نوشتيم حالا اينارو بخون تا به نتيجه برسيم يه تاپيك نزن برو به امان خدا
مهدي جون ميدوني مشكل كجاست
بعضي ها فقط تاپيك ميزنن ديگه پيگيري نميكنن جوابش چي شد
Mehdi_Full
26-10-2006, 10:21
ايمان جان ميدوني , فكر نكني كه اين دوستمون و مورد هاي مشابه تاپيك رو نميخونن چرا اتفاقا ميخونن ولي چون به اشتباه هاي خودشون پي ميبرن ديگه پست نميدن :laughing:
راستي يه سوال ؟ :biggrin:
چرا تعداد پستهات زياد نميشه ؟؟ من اشتباه ميكنم يا دليل ديگه اي داره ؟؟!
خسته نباشي ;)
boys_won
26-10-2006, 21:03
:laughing:
راستي يه سوال ؟ :biggrin:
چرا تعداد پستهات زياد نميشه ؟؟ من اشتباه ميكنم يا دليل ديگه اي داره ؟؟!
خسته نباشي ;)
ميدوني خيلي وقته اينجوريه
ولي زياد واسم مهم نيست
مهم اطلاع رسانيه كه آدم بايد سعي خودشو بكنه ;)
Mehdi_Full
27-10-2006, 01:26
ميدوني خيلي وقته اينجوريه
ولي زياد واسم مهم نيست
مهم اطلاع رسانيه كه آدم بايد سعي خودشو بكنه ;)
ايمان جان درسته ولي تعداد پست نشون دهنده فعال بودن و انلاين بودن مستمر فرد ميتونه باشه كه همونطوري كه من دارم ميبينم هميشه فعال هستي و اينطوري حقت ضايع ميشه يه پيغام خصوصي به ميثم بده ;)
ايمان جان درسته ولي تعداد پست نشون دهنده فعال بودن و انلاين بودن مستمر فرد ميتونه باشه كه همونطوري كه من دارم ميبينم هميشه فعال هستي و اينطوري حقت ضايع ميشه يه پيغام خصوصي به ميثم بده ;)
من فكر نمي كنم اين حرفا به اين تاپيك ربطي داشته باشه..علاوه بر اين چون روي صحبت شما با همديگه است.و جنبه ي عمومي نداره شايد بهتر بود خصوصي به هم اين پم هارو مي دادين...
مهدي جان چيزي كه عوض داره گله نداره :cool:
Mehdi_Full
27-10-2006, 13:51
من فكر نمي كنم اين حرفا به اين تاپيك ربطي داشته باشه..علاوه بر اين چون روي صحبت شما با همديگه است.و جنبه ي عمومي نداره شايد بهتر بود خصوصي به هم اين پم هارو مي دادين...
مهدي جان چيزي كه عوض داره گله نداره :cool:
كاملا درسته شما درست ميگي و قبول دارم زيادي حواسم نبود , عذر ميخوام :happy:
roozbeeh
29-10-2006, 09:24
عليك سلام !!
شما كجا بودي تا حالا ....
ارتست آخر فیلم می آید :blink: (زیر پای شما )
اصولا" ضرر رو كه تمامه گوشيهاي دست دوم ميكنند فقط مختص به w810i نيست حالا خوبه فقط با 30 تومن ضرر دادي رفت اگه يه گوشي ديگه بود كمتر از 60-70 ضرر نميكردي ( اونم فقط به خاطره رو بورس بودنه اين گوشي ) ضرره زيادي متحمل نشدي
اینو خوب اومدی ولی من تو بازار نفروختم
اتفاقا" تو يه جايه همه چي مشكي يه نقطه نارنجي خيلي قشنگ به نظر مياد ( اگه همه معايب ها رو هم 100% درست گفته باشي اين يكي رو اصلا" باهات موافق نيستم )
در مورده صفحه نمايش هم نسبت به سايز گوشي صفحه نمايش مناسبي داره ( سايز رو از زيره صفحه نمايش حساب كن ببين اگه صفحه نمايش بزرگتر بود چقدر بي ريخت ميشد )
اول مطلب گفتم شاید به نظر من ایراد باشه به نظر شما خیلی زیباست
در مورده جهت ها لق شدن كه من تا حالا تو هيچ كدومشون نديدم ولي ديدم كه رنگش بره
مگه شما چند تا گوشی w810 دیدی وبا هاشون کار کردی
محافظ لنزش درسته مثل كا750 و دبليو800 محافظ پلاستيكي نداره ولي همون شيشه اي كه رو لنز قرار داره به قدري محكمه كه گوشي من تا حالا 3 -4 دفعه بد جور افتاده زمين ولي لنزش اخ نگفته
عزیزم ببخشید الکی تبلیغ نکن گوشیت یکبارزمین بیوفته باید انداخت دور حالا شما زمین افتادن را چی معنی میکنید
موافقم
:blink:
فرمت wma تو كامپيوتر رايج است نه موبايل در ضمن براي سيستم سيمبين هم اين برنامه تازه نوشته شده كه فرمت wma رو ساپورت ميكنه
wav هم من به شخصه اسمش رو فرمت نميزارم به خاطر اينكه اگه كيفيت بالا بخواي حجمش 2 تا 3 برابره mp3 ميشه
درسته ولی اگه بخوای یه تکه از یک آهنگ رو انتخاب کنی فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد برای زنگ گوشی
در مورده صدا هم : دليل داشته كه اين قفل رو جلوي راهه اسپيكر گذاشتن
و گرنه بلندگو W810 هم از 800 و هم از كا750 قويتره ( از لحاظ اهم و امپدانس ) ولي اگه تو اون دو تا گوشي يه مدت با صداي زياد آهنگ گوش بدي بعد از چند وقت فقط بايد صداي خش گوش بدي به خاطره خراب شدن بلندگو و نويز افتادن تو اون
اگر جنس بلندگو خوب باشه هرگز چنین اتفاقی نمی افته حداقل تو دو سه سال اول نباید اینطوری بشه
ميشه جايگزينشو معرفي كني ؟
w900
(تعصب) يادت رفت
امان از دست فراموشی
ديگه وقتي شما به اين دو تا گوشي ميگي سالار من نميتونم چيزه ديگه اي بگم
این نگو ....من گفتم تو زمان خودش
بعدش شما اومدی اون سوالاتی اهمیت کمتری را دارن علت آوردی ولی
ون ایراداتی که خیلی مهم هستند را خودت گفتی موافقم
نه بابا وقتي اين گوشي اومد من خوشم اومد رفتم گرفتم
فروختی یا الان با هاش کار میکنه
ميشه بگي جايگزينه w810i كه فروختي چي خريدي ؟
اگه خدا بخواد گفتم از انگلیس p990 بفرستند وخودم ببرم تو مخابرات رجیستر کنم پرسیدم گفتند مشکلی نداره فقط سریالش می خوان
roozbeeh
29-10-2006, 09:27
آقای boys_won ببخشید که با شما موافق وهمنظر نیستم شرمنده
roozbeeh
29-10-2006, 09:29
روزبه جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)
و اما جواب سوالات شما (كه بر اساس تعصب اصلا نيست بلكه تجربه و يه كمي اطلاعات)
1- به نظر من بهترين رنگي كه ميشه با مشكي ست كرد رنگ نارجي و قرمز هست كه تو اين گوشي و گوشيهاي سري دبليو ازش استفاده كرده و البته كاملا سليقه اي كه شما زياد نميپسندي - در مورد صفحه نمايش هم كه نميشه بر اساس سايز گوشي يه ال سي دي 3 اينچي روش گذاشت يعني بر اساس سايز گوشي ال سي دي طراحي شده كه شما و از جمله خودم اين سايز ال سي دي برام كوچيكه اما اشكال توي گوشي نيست :)
2- در مورد دكمه ها , شما اولين كسي هستي كه ميگي دكمه ها لق شده شايد مال شما اينطوري بوده و اينكه نوع ال سي دي بيشتر گوشيها به همين صورت هست كه اين ميتونه يه مشكل باشه يعني شركتها ميتونن ال سي دي رو يه جوري درست كنن كه با يكبار تميز كردن , ديگه جاي انگشت روش نمونه و كاملا با اين مشكل موافقم :)
3- بله متاسفانه اين مشكل 95 درصد گوشيهاي موجود تو بازاره توي تمام برندها كه اميدوارم يه راه حل اساسي در مورد ورود قاچاق گوشي كه در تبع اون رجيستر شدن غير قانوني گوشي هست اعمال بشه و اين موضوع هم ربطي به دبليو 810 نداره (چون در مورد نوكيا, سامسونگ , موتورولا و ... صدق ميكنه) :rolleye:
4- سوني اريكسون با فرمت Wave مشكل داره كه ميشه يه كمي بهش ايراد گرفت ولي هيچ چيز كيفيت و حجم MP3 رو نداره كه ميتوني با يه كانورتور اين مشكل رو به خوبي حل كني و اينكه دبليو 810 تو سري W از صداي كمتري به نسبت مدلهاي ديگه برخورداره كه اينو بايد از مدير شركت سوني اريكسون پرسيد كه چرا اينطوريه ؟!! در مورد رنگ واكمن كه بصورت نارنجي هست شخصا ازش لذت ميبرم و اين كامل سليقه اي هست ;) و با اين جمله از شما هم (شرکتهای سازنده گوشی هیچوقت گوشی تلفن کامل که صد در صد خریدار را راضی کنه تولید نمی کنند) كاملا موافقم چون اگه يه گوشي كامل باشه بقيه مدلها اصلا فروش نميره و اين يه سياست هست :)
5- مشخصه بارز سوني اريكسون سرعت بالاي گوشي و همچنين هنگ نكردن گوشي كه تقريبا نزديك به صفر هست گوشي شما مطمئنا مشكل داشته و با يه آپديت تمام اين مشكلات كه گفتي حل ميشه از جمله قطع شدن ارتباط , عدم آنتن دهي , سيو نكردن عكس ( كه ميتونه مشكل ديگه اي تو تنظيمات داشته باشه) و ....
6- موافقم :)
7- با توجه به گفته هاي بالا ارزشش رو داره ;)
8- با تمام سريهاش موافقم ولي متاسفانه چون مال شما مشكل داشته ديگه دلت رو زده :happy:
9- كا 750 بله (جزو بهترين و پر فروشترين گوشيها تو تمام برندها) 6600 كه الآن ديگه كاملا همه چيزش مشخصه (البته تو زمان خودش يه غول بود و يكي از پرفروشها تو نوكيا بود)
10 - و باز هم سوني اريكسون و جاوا ;) ;) ;)
اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم ;)
موفق باشي :)
ممنون از راهنمایی استفاده کردم
roozbeeh
29-10-2006, 09:31
شما مطمئنی w810 داشتی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد w810 مطمینم ولی در مورد گوشی بودن w810 شک دارم ;) ;) ;)
roozbeeh
29-10-2006, 09:37
فکر کنم شما یک روح در دو بدن باشید
roozbeeh
29-10-2006, 09:44
من خودم از مطالب شما دوستان خیلی بهره میبرم ولی دوست عزیز من عرض کردم من نظر خودم را گفتم
شما دارید دعوا می کنید و فکر امپراطوری بر رومها را دارید درست نیست
در ضمن در مورد اشکالات خودتون گفتید موافقیم البته بعضی مهمترینشون
خوب من چی رو پیگیری کنم نمیدونم
Mehdi_Full
29-10-2006, 17:54
حالا با جوابهاي من (شخصا) نظرت رو عوض نكرد ؟؟!!
metal_militia
30-10-2006, 02:56
اقا بیخیال
این دوست خوبمون بهتره یه نمی نگاهی به شاهکار های نوکیا و سامسونگ و موتورلا بکنند بعد بیان در مورد بد بودن و810 بگن
roozbeeh
05-12-2006, 13:33
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
جالب بود آقا بهروز من داشتم مي رفتم كه اين گوشي رو بخرم اما با اين انتقادات شما فعلا دست نگه داشتم نكته جالب اين بود كه به قول شما مشكلات اصلي كه توسط شما گفت هشد توسط هوادان سر سخت اين گوشي هم تاييد شد! حالا دوستا نبگن با 300 تومان چيزي بهتر از 810 پيدا مي شه؟
roozbeeh
14-12-2006, 10:57
به نظر من اگه یه خورده دست نگه داری بهتره
اگه خیلی عجله داری به خاطر اینکه تو ایران هستی ومسایلی و مشکلاتی که هست نوکیا بگیر که اکثر شون رجیستر قانونی با قیمت مناسب البته بقیه مدلها رجیستر قانونییش گرون در میاد
اگر نظر منو بخوای با شرایط زیر بگیر
1 = نوکیا رجیستر قانونی (بعلت قیمت مناسب)
2= مدل ظاهرش نسبت به پولش ارزش داشته باشه
3= سیمبیان نباشه بهتره سلیقه شخصی
4= مدلی که انتخاب کردی از دوستان که با اون کار کردن پرس جو کن خوبه
اینها مسایل عمومی هستند در مورد مسایل ریز حرف زیاده بسته به مدل داره
amirtaker
14-12-2006, 13:26
خوب ببخشیدیکی ازدوستام میخواهد6630روباw810عوض کنه موافقید"
J A V I D
14-12-2006, 14:07
من شیش ماهه دبلیو هشتصدو ده دارم تا الان یه بارم هنگ نکرده دکمه هاشم والا من با اینکه باهاش زیاد بازی می کنم اصلا لق نشده تا حالا هم با هاش فوتبال بازی نکردم که ببینم بیافته زمین چش می شه !؟!
من نمی دونم این چیه ملت همش می گن که آقا گوشی باید محکم باشه مگه می خوای بکوبیش تو در دیوار والا من اون گوشی قبلیم هم یه بارم نیافتاد زمین (کا هفتصد) پس بهتره این محکم بودن رو به عنوان ایراد مطرح نکنید چون اصولا گوشی وسیله ایه برای حرف زدن نه به درو دیوار کوبیدن !!!! البته قبول دارم که گوشی باید ممکنه از دست آدم بیافته ولی این یه چیز عمومیه دوست منم یه گوشی داشت از دستش افتاد ال سی دیش سوخت (ان نود) حالا این دلیل می شه که اون محکم نبوده !! ربطه به این چیزا نداره که
اون رجسترم که یه چیز عمومیه گوشی منم رجستر دستی کاریش نمی تونم با بالا رفتن این تعرفه ها این گوشی ها هم زیاد شد ...
بعدشم سیستم جاوا به نظر خیی بهتر از سیمبیانه چون برنامه ها و بازی هاش به وفور تو نت یافت می شه و به سادگی هم نصب می شه ...
در مورد فورمت والا ام پی تری پلیر منم موقع خوندن فایل های wav گیر می کنه چون رمش نمی کشه که این فایل ها رو بخونه (حجم فایل بالاست) wma هم فورمت جهت اطلاع یه فورمت انحصاری شرکت ها همین جوری نمی تونن از این فورمت ها پشتیبانی کنن ...
اندازه ال سی دی هم نصبت به هیکل گوشی کاملا متناسبه کیفیت هم تصویر هم عالیه در ضمن به اون دکمه قرمز هم که گیر داد این سلیقه ایه یکی خوشش می اد یکی بدش می آد
hamed1297
14-12-2006, 14:10
این گوشی خیلی خوشکل هست که.به نظر من آقا نیست, خانومه.
roozbeeh
15-12-2006, 18:58
این گوشی خیلی خوشکل هست که.به نظر من آقا نیست, خانومه.
ببخشید موقعی که من دیدم روسری نداشت و موهاشو کوتاه کرده بود منم فکر کردم آقاست:blink:
roozbeeh
15-12-2006, 19:28
خوب ببخشیدیکی ازدوستام میخواهد6630روباw810عوض کنه موافقید"
ببین
1= 6630 می گن جواد شده و 810 هم میخواد بشه
2= 6630 قدیمیتر از 810 است
3= ظاهر 810 بهتر از 6630 است
4= 6630 سیمبیان ولی 810 نیست
5= بخوای بفروشی 6630 مثل پیکان
6= از نظرامکانات 810 بهتر از 6630 است
7= یه چیز مهم صدای 6630 بلندتر از 810
8= کیفیت صدا 810 بهتر از 6630
9= دوربین ( عکس ) 810 بهتر از 6630
10= دوربین (فیلم برداری) خداییش هیچکدام به درد نمیخوره
اینجا سر بزن مقایسه این دو گوشی نوکیا 6630 & w810
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نظرت سری w هست w700 خوبه
sonyericsson_w
18-12-2006, 13:09
:biggrin: :biggrin:
ببین
1= 6630 می گن جواد شده و 810 هم میخواد بشه
2= 6630 قدیمیتر از 810 است
3= ظاهر 810 بهتر از 6630 است
4= 6630 سیمبیان ولی 810 نیست
5= بخوای بفروشی 6630 مثل پیکان
6= از نظرامکانات 810 بهتر از 6630 است
7= یه چیز مهم صدای 6630 بلندتر از 810
8= کیفیت صدا 810 بهتر از 6630
9= دوربین ( عکس ) 810 بهتر از 6630
10= دوربین (فیلم برداری) خداییش هیچکدام به درد نمیخوره
اینجا سر بزن مقایسه این دو گوشی نوکیا 6630 & w810
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نظرت سری w هست w700 خوبه با سلام خدمت دوستان
بنده دارنده 810 هستم که میخواستم به آقا بهروز بگم با گفتن مورد 7 معلومه اصلا نه 6630 و نه 810 رو دیدی بعد هم این که من گوشیم تا حالا 3 بار از ارتفاع 1 متری افتاده آخ نگفته
خوب من بعد از تحقیقات بسیار تصمیم گرفتم 810 بخرم.اولا شما با تصمیم من موافقین؟ در ثانی تو خریدش باید به چه چیزایی توجه کنم؟ مرسی:blush:
راستی از اونجایی که من ظاهر 700 رو بیشتر دوست دارم خیلی ضرر می کنم اگه به جای 810 ،700 بخرم؟:ohno:
roozbeeh
18-12-2006, 22:20
خوب من بعد از تحقیقات بسیار تصمیم گرفتم 810 بخرم.اولا شما با تصمیم من موافقین؟ در ثانی تو خریدش باید به چه چیزایی توجه کنم؟ مرسی:blush:
ببین انتخاب بدی نیست به این علت که مدلهای دیگه هم واسه خودشون ایراداتی دارند حالا کم وزیادش جای خودش
1= یه خورده گرون ولی رجیستر قانونی باشه همون مساله شماره داخل گوشی با کارتن و پشت گوشی یکی باشه حا لا الرمس(سیتادل) بودن مهم نیست علتش رو تو پست بعدی می گم
2= مالزی پیدا کردی خوبه
3= فریمور جدید باشه این شماره فریمور جدید R4DB005 اینم قبل از اون R4DB005 یکی از این دو تا باشه
4= در مورد رنگ مموریش آبی باشه
5= در مورد تم اربیت هم میکن تو سری اول کامل اجرا میشه ولی تو سریهای بعدی نصفه نیمه
6= دو کابله بودن فکر نکنم زیاد اهمیت داشته باشه
در مورد چک کردن شماره و مشخصات از کد زیر استفاده کن
راست ستاره چپ ستاره چپ چپ ستاره
از این کد هم میتونی استفاده کنی فقط برای دیدن شماره سریال داخل گوشی *#06#
راستی w700 ازw810 ارزونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مبارکا
roozbeeh
18-12-2006, 22:57
در مورد گارانتی الرمس(سیتادل)
شرکت سونی اریکسون در اصل یک شرکت آمریکایی است (سهامداران اصلی)
با توجه به رابطه خوب !!!!!!!!! آمریکا با ایران وچند کشور مسلمان دیگر شرکت سونی اریکسون درمورد خرید .فروش گوشی با ایران وچند کشور دیگر در اساسنامه و تمام دفترچه های گوشیها مطلق به این شرکت اشاره کرده بدین صورت البته تقریبا
هرگونه خرید فروش مستقیم و غیر مستقیم با کشورهایی که در لیست تحریم آمریکا :ohno: باشند ممنوع است حتی توضیح داده که احتمال تغییر کشورهای داخل لیست هست واشاره کرده که حتی بصورت غیر مستقیم ویا هر نوع پشتیبانی یا قرار دادن هر نوع قطعه یا تکنولوژ ی مربوط به این شرکت به لیست تحریمی آمریکا ممنوع است حالا چه برسد به گارانتی
((((اگه یادتان باشه در مورد تولید گوشی در داخل کشور ایران خواست که با سونی اریکسون قرار داد ببنده که آنها حتی زحمت مذاکره را هم قبول نکردند وایران رفت با چند شرکت دیگه مذاکره کرد)))))
کشورهای تحریم آمریکا هم عبارتند ایران اوله سوریه لیبی کره شمالی کوبا سودان والبته عراق هم تو لیست هست
حالا این شرکت سیتادل با کجا قرارداد بسته ونمایندگی از کجا گرفته نمی دونم
حالا طبق بند بالایی حتی شرکت سیتادل نمی تونه از شرکتهای عربی به نمایندگی از سونی قرارداد ببنده چون اونها همچین اختیاری ندارند
اگر شکی دارید میتونید بروید و چند صفحه اول دفترچه تلفن همراه را مطالعه کنید
به این خاطر که کسی فکر نکنم گوشیش هر ایرادی هم داشته باشه بخاطر گارانتی تعویض کرده باشندچون به ضرر شرکت نه سونی اریکسون :sad: :sad: :sad: :sad:
roozbeeh
18-12-2006, 23:05
:rolleye: :rolleye: :rolleye:
arash30.8.1385
16-01-2007, 22:54
سلام خسته نباشيد.آقا من يه دبيليو 810 گرفتم و دوتا مشكل دارم.يكي اينكه صداش كمه(ميگن تووي تنظيمات زياد ميشه ولي بلد نيستم زيادش كنم) و يكي ديگه موقع مكالمه مثل نوكيا نميشه آهنگ پخش كرد.لطفا هركه ميدونه راهنمايي كنه.جوووووووووووووووون مادرتون اگه مطلب رو خوندين و بلد بودين جوابمو بدين.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.