مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در این قسمت
دوستاني كه درخواست برنامه اي رو دارن كه در اين انجمن و تا به حال معرفي نشده مي توانند اسم برنامه و يا كاربرد اون رو اعلام تا دوستاني كه مي توانند اون رو براي دانلود قرار بدن
پيشاپيش از توجهي كه داريد سپاس فراوان
sasan.exe
22-10-2006, 16:10
سلام من برنامه mobiquran (كاملترين قرآن صوتي) رو دارم و روي گوشيم هم نصب كردم يادمه كه اجرا هم شد ولي الان وقتي دوباره اجراش مي كنم پيغام كد اكتيو مي ده و يه كد 15 رقمي مي خواد !! (با 15 تا صفر هم اكتيو نميشه ) اگه ممكنه لينك كي جن برنامه يا لينك يه نسخه فول يا اگه نه كه يه برنامه در حد همين برنامه رو معرفي كنيد
Hamid110
22-10-2006, 16:12
سلام . .
مهران جان . .من هم تا جايي كه بتونم به دوستان در جواب دادن كمك ميكنم . .
اگه هر كي برنامه اي ميخواد . .حتما نام گوشي خودش رو ذكر كنه . . !
موفق باشيد . .
سلام . .
موفق باشيد . .
80% اون تاپیک رو شما حمید جان جواب دادین که واقعا جای تشکر داره
امیدوارم یه روزی بشه جبران کنم
khore mobile
22-10-2006, 16:57
آقا من گوشي دبليو 810 دارم كه فزمت wav رو ساپورت نميكنه اگه يه برنامه دارين لطفا معزفي كنين با پشتيبانيه جاوا
عزت مزيد
يه برنامه معرفي كنيد كه بتونم رو فايل يا آهنگها قفل بزارم يا پنهان كنم براي 6630
بعد يه برنامه براي تبديل فايلهاي تصويري به 3gp میخواستم
Hamid110
22-10-2006, 21:03
آقا من گوشي دبليو 810 دارم كه فزمت wav رو ساپورت نميكنه اگه يه برنامه دارين لطفا معزفي كنين با پشتيبانيه جاوا
عزت مزيد
سلام . .
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
با برنامه jetAudio راحت ميتوني اين كار رو كني . . اگه هم برنامه ي ديگري خواستي بگو تا برات لينك بزارم . .
موفق باشي . .
Hamid110
22-10-2006, 21:06
يه برنامه معرفي كنيد كه بتونم رو فايل يا آهنگها قفل بزارم يا پنهان كنم براي 6630
سلام . .
دوست گرامي . . از برنامه best crypto60 استفاده كن . . كار كردن با اون خيلي راحته . .
Download & Saiz 27 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . . :) :blush:
Hamid110
22-10-2006, 21:07
بعد يه برنامه براي تبديل فايلهاي تصويري به 3gp میخواستم
سلام . .
Xilisoft Video Converter نرم افزاریست برای تبدیل فایل های تصویری به 3gp برای موبایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید با حجم 6740 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم سريالش :
Name: BRD
Serial: BRD-MVV3ULFW5UH4912-F034-B567-90A4-29F6
موفق باشي . . :)
mehdizadeh62
22-10-2006, 22:58
كسي از اين برنامه ها كه عكس رو كج و كوله مي كنه نداره؟ يك اسمي كه شنيدم اينه: Lenz البته اسپلينگش شايد اشتباه باشه. آخرش يه برنامه خوب براي ضبط مكالمات پيدا نكردم كه بوق نزنه و از اولش صدارو ضبط كنه.كسي نداره؟ اين برنامه ها رو براي S60 مي خوام.
morteza_k
22-10-2006, 23:14
سلام
دوستان خوبم من چند تا درخواست از شما داشتم .
1- يك پلير خوب
2- منشي
3-اگه بود فارسي ساز .
هر 3 براي گوشي نوكيا 6270.البته اين گوشي جاواست.
ممنونم قربونتون برم.
در تاپيك قبلي بهم پاسخ دادن ولي پسوند فايل هاشون Sis بود.
سلام . .
دوست گرامي . . از برنامه best crypto60 استفاده كن . . كار كردن با اون خيلي راحته . .
Download & Saiz 27 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسي حميد جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميگم اين برنامه كرك نداره چون موبايل رو خاموش كردم دوباره روشن كردم اين برنامه كار نميكنه و بايد رجيستر بشه
Hamid110
23-10-2006, 00:27
مرسي حميد جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميگم اين برنامه كرك نداره چون موبايل رو خاموش كردم دوباره روشن كردم اين برنامه كار نميكنه و بايد رجيستر بشه
سلام . .
دوست گرامي . . من كيجان اين برنامه رو دارم . . اما كا نميكنم . .
البته روي گوشي من الان 4 . . 5 ماهه داره كار ميكنه . .
نميدونم براي شما چرا اينجوريه .. :sad:
Hamid110
23-10-2006, 00:29
كسي از اين برنامه ها كه عكس رو كج و كوله مي كنه نداره؟ يك اسمي كه شنيدم اينه: Lenz البته اسپلينگش شايد اشتباه باشه. آخرش يه برنامه خوب براي ضبط مكالمات پيدا نكردم كه بوق نزنه و از اولش صدارو ضبط كنه.كسي نداره؟ اين برنامه ها رو براي S60 مي خوام.
سلام . .
دوست گرامي . . براي تغيرات بر روي عكس و كج و كوله كردن عكس از برنامه . . PhotoRiteSP استفاده كن . .
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . .
mehrdad_p
23-10-2006, 00:45
كسي شماره سريال mobexplorer را نداره
blackhero
23-10-2006, 02:55
سلام . .
موفق باشيد . .
حميد جان، پيرو اون درخواستي كه داده بودم(فرستادن اس ام اس بدون اينكه شمارتون روي گوشي دوستتون بيوفته) و اينكه شما پرسيديد گوشي من و دوستم چيه : گوشي من 6630 و گوشي اون دوستم كه برنامه رو داره 6270 هست.
Hamid110
23-10-2006, 04:56
حميد جان، پيرو اون درخواستي كه داده بودم(فرستادن اس ام اس بدون اينكه شمارتون روي گوشي دوستتون بيوفته) و اينكه شما پرسيديد گوشي من و دوستم چيه : گوشي من 6630 و گوشي اون دوستم كه برنامه رو داره 6270 هست.
سلام . .
دوست گرامي . . من فكر كردم گوشي شما از مدل هاي سامسونگ يا قديمي نوكياست . .
چون اگه گوشي سامسونگ و . . . باشه . . وقتي اس ام اس رو بصورت فلش بفرستي . . اس ام اس خود به خود باز ميشه . . . و شما نميتوني شماره موبايل طرف مقابل رو ببيني . .
در ضمن آيا دوست شما جلوي خودتون اينطوري اس ام اس ميزنه . . ؟ چون با اينترنت ميشه اس ام اس زد . . بدوني كه شماره موبايل بيفته . . و ميشه هر اسمي كه خواستي بجاي شماره بيفته . . .
موفق باشي ..
با سلام
"برنامه ای برای uninstall کردن برنامه موجود در گوشی"
من وقتي ميخوام برنامه اي رو پاک کنم باید به قسمت manage برم تا بصورت کامل پاک بشه
حالا مشکل من اینه که وقتی این گزینه رو اجرا میکنم اول چند ثانیه باز میشه ولی قبل از اینکه اسم برنامه های نصب شده رو لیست کنه خود به خود بسته میشه
حالا من میخوام ببینم چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
اگه میتونید یه راهی بگید که این مشکل رو حل کنم
در ضمن من اطلاعاتم در مورد گوشی خیلی کم هست
رفتم پرسیدم گفتن باید گوشی رو ببرم فلش نصب کنن(یا یه همچین چیزایی) که 5000 تومان میشه
منم گفتم شاید مثل کامپیوتر برنامه دیگه ای هم برای uninstall کردن برنامه ها وجود داشته باشه. برای همین این تاپیک رو زدم
با تشکر.
peyman_joojoo
23-10-2006, 08:51
برنامه اي ميخوام براي اينكه بتونم امكان نوشتن زبان فارسي را به گوشي كا 800 اضافه كنم . با تشكر فراوان ...
میتونی از اسمارت گارد استفاده کنی:
se-k750i
23-10-2006, 10:26
با سلام
من در تاپيك قبلي هم درخواست داده بودم ولي بازم ميگم لطفا" اگه همچين برنامه اي نيست بگين كه من خيالم راحت بشه
1.من يه برنامه ميخام كه صدا رو به صورت ام پي تري ضبط كنه
براي دبليو 800
2. يه برنامه كه عكس روربين رو تبديل به عكس اس ام اس كنه
براي دبليو 800
با تشكر
سلام ...
در مورد سوال دوم دوست قبلی باید بگم که برنامه photo sms عکس را به عکس اس ام اس تبدیل میکنه ولی لینک این برنامرو ندارم .
و اما سوال خودم اینه که برنامه ایی هست که بشه sms هارو از روی موبایل به روی کامپیوتر ریخت و بعد دباره به روی موبایل برگرداند ؟
ممنون
sasan.exe
23-10-2006, 16:17
و اما سوال خودم اینه که برنامه ایی هست که بشه sms هارو از روی موبایل به روی کامپیوتر ریخت و بعد دباره به روی موبایل برگرداند ؟
ممنون
اگه گوشیتون نوکیا باشه با Nokia Pc suite می تونی از گوشیتون back up بگیرید رو اس ام اس هم جواب می ده و بعد دوباره روی گوشی برگردونی برای گوشیهای دیگه هم اگه این برنامه جواب نده حتما تو سی دی همراه موبایل یه برنامه هست که این کار رو بکنه .
و اما سوال خودم که اولین سوال این تاپیک هم هست : اگه کسی برنامه mobiquran رو داره و می دونه کد اکتیو کردنش رو از کجا بیارم یه کمکی به من بکنه . :sad:
khore mobile
23-10-2006, 16:21
سلام . .
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
با برنامه jetAudio راحت ميتوني اين كار رو كني . . اگه هم برنامه ي ديگري خواستي بگو تا برات لينك بزارم . .
موفق باشي . .
آقا متشكر.لظف كردين.ميتوني يه mp3 پلیر برام بذاری که بتونه فرمت wav رو بخونه؟
ممنون ميشم.
عزت مزيد
only_perspolis
23-10-2006, 16:22
سلام . .
Xilisoft Video Converter نرم افزاریست برای تبدیل فایل های تصویری به 3gp برای موبایل
دانلود کنید با حجم 6740 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم سريالش :
Name: BRD
Serial: BRD-MVV3ULFW5UH4912-F034-B567-90A4-29F6
موفق باشي . . :)
با سلام اين سريال نامبرش كار نميكنه
ميشه اصلاحش كنيد !!!
khore mobile
23-10-2006, 16:30
ميشه اصلاحش كنيد !!!
آره راست ميگه نميشه :sad:
Hamid110
23-10-2006, 16:43
آقا متشكر.لظف كردين.ميتوني يه mp3 پلیر برام بذاری که بتونه فرمت wav رو بخونه؟
ممنون ميشم.
عزت مزيد
سلام . .
دوست گرامي . . خوبه خودت هم ميگي يه MP3 Player . . .
MP3 Player كه از اسمش معلومه فقط فايل MP3 رو ميخونه . .
دوست گرامي .. پيشنهادي كه براي تبديل فايل بهتون دادم . . براتون كارايي نداره . . ؟
Hamid110
23-10-2006, 16:48
ميشه اصلاحش كنيد !!!
سلام . .
براي من هم سريالش كار نيمكرد . . . اما خود برنامه بدون سريالش كار ميكنه . .
اينطور نيست . .؟
se-k750i
23-10-2006, 18:27
با سلام
من در تاپيك قبلي هم درخواست داده بودم ولي بازم ميگم لطفا" اگه همچين برنامه اي نيست بگين كه من خيالم راحت بشه
براي دبليو 800
براي دبليو 800
با تشكر
حميد جان شما سوال همه رو جواب ميدي لطف كن اينو هم يه كاريش كن...!
Hamid110
23-10-2006, 20:02
حميد جان شما سوال همه رو جواب ميدي لطف كن اينو هم يه كاريش كن...!
سلام . .
دوست عزيز . .
راستش من همه ي برنامه هاي موبايل رو ندارم . .
اگه شما اين برنامه رو براي سري 60 ميخواستي برنامه اش رو داشتم . .اما براي گوشي شما نه متاسفانه . .
Hpower_sl3
23-10-2006, 21:20
سلام
اين حرف رو ميزنم دعوا نكنيدا
رهياب همراه يا همراه رهياب چيه 85 رو ميخواستم ممنون!!!
Hamed_forum
23-10-2006, 23:26
نرم افزاري براي كالري ايدي تمام صفحه ميخواستم ايا براي سوني اريكسون هم هست يا همس مال نوكيا اگه هركي داره بزار براي هر كدوم هم فرقي نداره
morteza_k
23-10-2006, 23:36
سلام
دوستان خوبم من چند تا درخواست از شما داشتم .
1- يك پلير خوب
2- منشي
3-اگه بود فارسي ساز .
هر 3 براي گوشي نوكيا 6270.البته اين گوشي جاواست.
ممنونم قربونتون برم.
در تاپيك قبلي بهم پاسخ دادن ولي پسوند فايل هاشون Sis بود.
سلام
دوستان كسي نبود بداد من برسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Alireza.M67
24-10-2006, 00:02
آقا اگه ميشه برنامه
bt Master
رو بذاريد
آقا اگه ميشه برنامه
bt Master
رو بذاريد
میشه اشم کاملش رو بگی؟
من یه برنامه دارم با این اسم
BB5 Master code Calculator
منظورت این که نیست؟
mehdizadeh62
24-10-2006, 00:35
آخرش كسي يه برنامه براي ضبط مكالمات كه بوق نزنه از اول مكالمه رو هم ضبط كنه معرفي نكرد!!!!!!
blackhero
24-10-2006, 03:00
سلام . .
دوست گرامي . . من فكر كردم گوشي شما از مدل هاي سامسونگ يا قديمي نوكياست . .
چون اگه گوشي سامسونگ و . . . باشه . . وقتي اس ام اس رو بصورت فلش بفرستي . . اس ام اس خود به خود باز ميشه . . . و شما نميتوني شماره موبايل طرف مقابل رو ببيني . .
در ضمن آيا دوست شما جلوي خودتون اينطوري اس ام اس ميزنه . . ؟ چون با اينترنت ميشه اس ام اس زد . . بدوني كه شماره موبايل بيفته . . و ميشه هر اسمي كه خواستي بجاي شماره بيفته . . .
موفق باشي ..
راستش نه...جلوي من اين كار رو نكرد..جدي ميگي؟ يعني سر كارم گذاشته؟ مي كشمش!!! :angry:
ميشه لطف كني روشش رو بگي؟! نكنه sms irane؟
برنامه اي كه تمام دعاها را به طور كامل و نوشتني هست نه صوتي و برنامهاي براي مفاتيح مثل دعا ها است
parhamak
24-10-2006, 07:57
با سلام اگر ممکن است این برنامه را نسخه ی full version آن را برای من آپلود کنید با کمال تشکر Biochemistry from Mobile Reference
سلام من يه برنامه ميخوام براي تبديل فايل به mpeg4 يا real براي موبايل نوكيا N91 با jetAudio و Mpeg4Maker تبديل كرم ولي تو گوشي نشون نميده؟ كسي برنامه اي داره كه صد در صد جواب بده؟ N91 دارا به داد برسيد.
ضمنا 3gp نميخوام .عيدتون هم مبارك
ايها الناس يكي يه player كه فرمت wma رو ساپورت كنه و برنامه wriless keyboard به من معرفي كنه
ايها الناس يكي يه player كه فرمت wma رو ساپورت كنه و برنامه wriless keyboard بذاره
نمي دونم جاش اينجاست يا نه؟
من N70 دارم ولي سي دي درايورش تو قوطي نبود!
ويندوز اكس پي هم هر كاري مي كنم نمي شناستش!
از سايت خوده نوكياهم موفق به دانلود Usp Driver نشدم ميشه يه لينكي بديد كه دانلود كنم خيلي ممنون
khore mobile
24-10-2006, 12:54
سلام . .
دوست گرامي . . خوبه خودت هم ميگي يه MP3 Player . . .
MP3 Player كه از اسمش معلومه فقط فايل MP3 رو ميخونه . .
آ :sad: آقا شرمنده.منظورم اينه كه يه پلير معرفي كنيد كه اكثر فرمتها از جمله wav رو ساپورت كنه
دوست گرامي .. پيشنهادي كه براي تبديل فايل بهتون دادم . . براتون كارايي نداره . . ؟
من نميخام وقتمو با تبديل بگذرونم.ميخام اگه كسي با فرمت wav واسم ملودي فرستاد بتونم در جا بهش گوش كنم.
ممنون ميشم راهنميي كني :)
khore mobile
24-10-2006, 12:54
ايها الناس يكي يه player كه فرمت wma رو ساپورت كنه و برنامه wriless keyboard بذاره
ضمنا بتونه فرمت wav رو هم ساپورت كنه.واسه دبليو 810 ميخام
عزت مزيد
يه منشي تلفني با حا ل و كامل براي ان 70 محبت كنيد.
voroojak-mva
24-10-2006, 13:38
سلام ...
آيا روی گوشی V3 می تونم برنامه نصب کنم یا نه ؟
میشه روش منشی تلفنی نصب کرد ؟
فعلا ...
با سلام اگر ممکن است این برنامه را نسخه ی full version آن را برای من آپلود کنید با کمال تشکر Biochemistry from Mobile Reference
این چه برنامه ایه؟
با کلمه Biochemistry فقط و فقط دیکشنری آکسفورد برای زیست شناسی پیدا کردم
منظورت همینه؟
نمي دونم جاش اينجاست يا نه؟
من N70 دارم ولي سي دي درايورش تو قوطي نبود!
ويندوز اكس پي هم هر كاري مي كنم نمي شناستش!
از سايت خوده نوكياهم موفق به دانلود Usp Driver نشدم ميشه يه لينكي بديد كه دانلود كنم خيلي ممنون
Nokia PC Suite 6.81
ايها الناس يكي يه player كه فرمت wma رو ساپورت كنه و برنامه wriless keyboard به من معرفي كنه
WmaPlus
Support for - wma, mp3, ogg, aac, mp4, m4a, amr and mid
Supported phones
NOKIA: 3230, 6260, 6670, 7610, 6620, 6681, 6680, 6630, N70, N90, N91
download 189 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه مي خوام كه بشه باهاش از فلاش 6680 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد!!(اصلا ميشه يا نه؟؟؟)
به علاوه
يه برنامه كه بشه باهاش عكس هاي Gif رو براي اسكرين سيور گذاشت(براي سري 60)
يه پيشنهاد هم داشتم!!
اگه ميشه تاپيك درخواست برنامه رو اختصاصي كنيد يعني نوكيا موتورولا و سوني اريكسون از هم جدا باشند!!
لطفا برنامه smart seting رو براي سري 60 با معرفي كاربريش بزاريد
لطفا برنامه smart seting رو براي سري 60 با معرفي كاربريش بزاريد
خودت دیگه زحت خوندن کاربردش رو بکش
متنش سادس
Smart Settings is designed to protect your phone and make its appearance unique. It combines the possibility to lock the keyboard, prevent from using the phone's 10 digits Master Code in case of lost, customize lock messages and access easily the most common applications (by exactly 2 keystrokes).
Unique features:
* Start Menu: It provides a way to customize your phone so that it looks in your own unique way. You can use these set of features for quick access of the your favourite applications. For them you can chose speed keys (1-9). After, these applications will be accessible by the Left Selection Key + Their Speed Key.
* Easy Unlock: Forget the boring Unlock + * and choose the most convenient unlock combination for yourself, your phone was never that cool
* Security: You can disable the Master Security Code, so no one can unlock your phone in just a few seconds.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] racked-SyMPDA.zip.html
سلام...
من چندتا برنامه مي خوام...خودم هر چي گشتم پيدا نكردم...اگر شما بزاريد ممنون مي شم...
Zipman,CameraFx,Paint
مرسی...
بهنام
سلام...
من چندتا برنامه مي خوام...خودم هر چي گشتم پيدا نكردم...اگر شما بزاريد ممنون مي شم...
Zipman,CameraFx,Paint
مرسی...
بهنام
zipman
cameraFX
مرسي...خيلي ممنون...
بهنام
Hpower_sl3
24-10-2006, 21:44
ميشه اي رهياب همراه 85 رو براي من بذاريد ممنون
shaaheen
24-10-2006, 22:29
سلام دوستان من يه برنامه ميخوام كه بتونم آي پي رو عوض كنم تا بتونم با كامپيوترم چند بار يه جا راي بدم!!اصلا همچين چيزي ممكنه؟
shaaheen
24-10-2006, 22:36
سلام دوستان من يه برنامه ميخوام كه بتونم با يه كامپيوتر چند بار يه جا راي بدم!!!يعني فكر كنم آي پي عوض بشه.ميشه همچين چيزي؟
سلام دوستان من يه برنامه ميخوام كه بتونم با يه كامپيوتر چند بار يه جا راي بدم!!!يعني فكر كنم آي پي عوض بشه.ميشه همچين چيزي؟
عزیز من
اینجا انجمن موبایله
اشتباه اومدی
درخواستت رو اینجا بده
Alireza.M67
24-10-2006, 23:42
میشه اشم کاملش رو بگی؟
من یه برنامه دارم با این اسم
BB5 Master code Calculator
منظورت این که نیست؟
نه عزيز اسم كاملش همون bt-master هست كه كاملش ميشه
bluetooth master
بابا بازم دم تو گرم حداقل يه چيزي گفتي . انگار نه انگار كه اينجا واسه ي درخواست برنامست .
نه عزيز اسم كاملش همون bt-master هست كه كاملش ميشه
bluetooth master
بابا بازم دم تو گرم حداقل يه چيزي گفتي . انگار نه انگار كه اينجا واسه ي درخواست برنامست .
تنها برنامه هایی که با bluetooth شروع میشن این 2 تا هستن
Bluetooth sniff
Bluetooth Enhancer
دیگه چیزی نتونستم پیدا کنم!
khore mobile
25-10-2006, 09:36
WmaPlus
Support for - wma, mp3, ogg, aac, mp4, m4a, amr and mid
Supported phones
NOKIA: 3230, 6260, 6670, 7610, 6620, 6681, 6680, 6630, N70, N90, N91
download 189 kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزيز اين برنامه فقظ ئاسه نوكياست. يه برنامه واسه سوني اريكسون بزار .دبليو 810
عزت مزيد
عزيز اين برنامه فقظ ئاسه نوكياست. يه برنامه واسه سوني اريكسون بزار .دبليو 810
عزت مزيد
با کمال تاسف...
وجود نداشته بید جیگر
peyman_joojoo
25-10-2006, 11:42
ميشه اي رهياب همراه 85 رو براي من بذاريد ممنون
سلام دوست عزیز لینک برنامه رو قرار دادم که میتونید دانلود کنید :
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaaheen
25-10-2006, 12:23
ببخشيد اشتباه شد!!!!!!! :biggrin: :tongue: ;) :blush:
Doctor.Freeman
25-10-2006, 16:48
يه منشي واسه موبايلم ميخوام . كه جاوا باشه . مرسي
گوشيمم : 6270 هستش
با تشكر
Ya3R : Dr.Freeman
Philips CamCoder pro
این برنامه رو اگه دارید بزارید
se-k750i
25-10-2006, 17:46
با سلام
براي دبليو 800
براي دبليو 800
با تشكر
ما رو دريابيد......!! :blush:
Philips CamCoder pro
Philips Camcoder Pro 3.74
شیدا خانم نیستی؟!!!
کم پیدا شدی...
يه منشي واسه موبايلم ميخوام . كه جاوا باشه . مرسي
گوشيمم : 6270 هستش
با تشكر
Ya3R : Dr.Freeman
وجود نداره
ما رو دريابيد......!! :blush:
1- وجود نداره
2- نمیدونم!
بابا اونایی که جاوا دارن کلا قید برنامه رو بزنن. اینا همش تبلیغه که میگن جاوا برنامه داره. کلا 20 30 تا برنامه آبکی بیشتر نداره. اینقدر دنبال برنامه نباشین براش.
سلام
يه برنامه براي فيلمبرداري نامحدود براي گوشي نوكيا مدل 6670 ميخواستم
ممنون از همه
zipman
cameraFX
اينا هيچ كدومشون كار نكردن...در ضمن خيلي هم قديمي بودن... :sad:
khore mobile
26-10-2006, 11:55
با کمال تاسف...
وجود نداشته بید جیگر
نا اميدم نوكن. جيگر. :sad:
سلام
يه برنامه براي فيلمبرداري نامحدود براي گوشي نوكيا مدل 6670 ميخواستم
ممنون از همه
بفرمایید بهاره خانوم:
ببخشید من فکر کردم کار میکنن
چشم امروز عصر جدیداشو برات میزارم
parhamak
26-10-2006, 14:45
این چه برنامه ایه؟
با کلمه Biochemistry فقط و فقط دیکشنری آکسفورد برای زیست شناسی پیدا کردم
منظورت همینه؟
منظورم خیلی روشنه این یک برنامه ی جدید از همون مجموعه برنامه های آناتومی فیزیولوژی هست فکر نکنم تو بتونی کاری برام کنی در ضمن نخه آزمایشی این برنامه در سایت allaboutsymbian.com است
msgoldasteh
26-10-2006, 16:49
subscribtion number اين برنامه رو دارين anti-virus-fsc-oem-s60-os9
منظورم خیلی روشنه این یک برنامه ی جدید از همون مجموعه برنامه های آناتومی فیزیولوژی هست فکر نکنم تو بتونی کاری برام کنی در ضمن نخه آزمایشی این برنامه در سایت allaboutsymbian.com است
الان ديگه اگه بتونمم برات كاري نميكنم
subscribtion number اين برنامه رو دارين anti-virus-fsc-oem-s60-os9
سلام دوست من
هنوز هيچ آنتي ويروسي براي گوشيهاي سیمبین 9.1 كرك نشده
يه آنتي ويروس هست كه ترياله.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].1.rar
بفرماييد. اينم آخرين ورژن اين دوتا برنامه اي كه خواسته بوديد (هر دوتا ورژن 2.5 هستند)
camerafx
ZipMan
امیر سطوت
26-10-2006, 21:49
من یک پیام گیر برای 6630 همراه با طرز کار و تنظیمات میخوام
امیر سطوت
26-10-2006, 21:51
لطفا یک پیغام گیر برای 6630 همراه با طرز کار وتنظیم برایم بگزارید
mehdizadeh62
26-10-2006, 22:04
سلام اين درخواست رو براي باره چندم مطرح مي كنم كسي برنامه ضبط مكالمات كه بوق نزنه و از اول مكالمه رو ضبط كنه نداره؟
eblis_tarsnak
27-10-2006, 00:35
امیر سطوت جان بفرمایید البته کار با هاش خیلی راهته اگه سوالی داشتی بپرس
eblis_tarsnak
27-10-2006, 00:41
سلام اين درخواست رو براي باره چندم مطرح مي كنم كسي برنامه ضبط مكالمات كه بوق نزنه و از اول مكالمه رو ضبط كنه نداره؟
من تا حا لا در خواست شما رو ندیده بودم ولی در هر صورت بفرمایید
سبز باشید
morteza_k
27-10-2006, 00:54
امیر سطوت جان بفرمایید البته کار با هاش خیلی راهته اگه سوالی داشتی بپرس
سلام
ميشه از اين فايل براي 7610 هم استفاده كرد. چون هر دو سري 60 هستن.
Hamid110
27-10-2006, 01:22
لطفا یک پیغام گیر برای 6630 همراه با طرز کار وتنظیم برایم بگزارید
سلام . .
دوستان گرامي . . اين برنامه خيلي معرفي شده . . و برنامه ي خوبي هم هست . .و نيز كرك شده . .
هم منشي تلفني و هم مكالمه رو ضبط ميكنه بدون صدا . . البته با نصب نرم افزار BeepOff بعد از نصب نرم افزار
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60
ویژگیهای برنامه:
-کنترل تماسهای تلفنی بطور کاملا هوشمند
-دارای ۷ پروفایل ویژه : Accept- IVR-Send busy tone-Reject+Send SMS-Divert calls to-Record conversation secretly-Mute the ringer برای تماسهای شما
-قابلیت دریافت تماس و ضبط آن (به همراه منشی پاسخگوی کامل)
-قابلیت فرستادن بوق اشغال برای همه یا لیست سیاه (با عملکرد عالی و سرعت بالا)
-قابلیت برنامه ریزی و کنترل لیست سیاه و سفید
-قابلیت Divert مکالمات به صورت جزیی و کلی و یا با انتخاب لیست مورد نظر
-قابلیت برقراری تماس در موعد مقرر و IVR ویژه برای اعلام تبریک
-قابلیت ضبط مکالمات تلفنی بصورت اتوماتیک
-قابلیت کنترل و برنامه ریزی پیشرفته روی نحوه ی کارکرد در برقراری هر تماس
-قابلیت scheduler که توسط آن می توانید بطور منظم و سر وقت های دلخواهتان پروفایل مورد نظر را تغییر دهید.
-قابلیت استفاده از SMS به عنوان پاسخگو
-قابلیت اجرای خودکار در هنگام روشن شدن گوشی
-قابلیت نمایش indicator روی صفحه اصلی
-قابلیت Hide برنامه و نیز در هنگام کار کمترین حجم ممکن از حافظه را می گیرد
-قابلیت صبر قبل از IVR ها
-نمایش تماسهای رد و بدل شده
-قطع اتوماتیک IVR بعد از قطع مکالمه
-دارای یک موتور قوی و پرسرعت برای کنترل تماسها
سازگاری کامل با گوشیهای:
Nokia 3230/6260/6600/6620/6630/6670/6680/6681/6682/7610/N70/N90
Panasonic X700/X800
توجه : پس از پایان نصب برنامه روی گوشی خود یک پیام روی صفحه گوشی خواهید دید که در آن کد Register برنامه نوشته شده شما باید فورا از روی آن کد یادداشت بردارید و در هنگام اجرای برنامه در قسمت Register فقط یکبار این کد را به برنامه بدهید تا برنامه بطور کامل رجیستر گردد .
Download & Saiz 179 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sis)
حالا نرم افزار زير رو براي اين كه صداي بوق در هنگام ضبط مكالمه شنيده نشه ، نصب كنيد . .
BeepOff نرم افزاریست که کار شما رو در اینگونه موارد راحت کرده و شما می توانید به راحتی و بدون اینکه صدای بوقی شنیده شود مکالمه تلفنی را ضبط کنید .
Download & Saiz 6 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشيد . .
Hamid110
27-10-2006, 01:59
سلام
ميشه از اين فايل براي 7610 هم استفاده كرد. چون هر دو سري 60 هستن.
سلام . .
دوست گرامي . .آره ديگه . . خوبه خودت ميگي هر دو سري 60 هستند . .
امیر سطوت
27-10-2006, 02:29
برنامه رو وصل کردم ولی وقتی زنگ میزنم به موبایل برام اهنگ میزنه ولی ظبط نمیکنه کمکم کن فوری و فوتی ازت
بینهایت ممنونم
سلام دوستان
من صفحات قبلي رو نخوندم و نمي دونم نرم افزاري كه مي خوام در صفحات قبلي هست يا نه؟؟!!
نرم افزاري مي خوام كه باهاش گوشي نوكيا را به كنترل تلويزيون - يا ويدئو تبديل كنم اگه هست اين
جا بزاريد بسيار ممنون
باي
با سلام
"برنامه ای برای uninstall کردن برنامه موجود در گوشی"
من وقتي ميخوام برنامه اي رو پاک کنم باید به قسمت manage تو گوشیم برم تا بصورت کامل پاک بشه
حالا مشکل من اینه که وقتی این گزینه رو اجرا میکنم اول چند ثانیه باز میشه ولی قبل از اینکه اسم برنامه های نصب شده رو لیست کنه خود به خود بسته میشه
حالا من میخوام ببینم چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
اگه میتونید یه راهی بگید که این مشکل رو حل کنم
در ضمن من اطلاعاتم در مورد گوشی خیلی کم هست
رفتم پرسیدم گفتن باید گوشی رو ببرم فلش نصب کنن(یا یه همچین چیزایی) که 5000 تومان میشه
منم گفتم شاید مثل کامپیوتر برنامه دیگه ای هم برای uninstall کردن برنامه ها وجود داشته باشه. برای همین این تاپیک رو زدم
با تشکر.
با سلام.
يه برنامه anti virus براي w300 مي خواستم. ممنون
سلام دوستان
من صفحات قبلي رو نخوندم و نمي دونم نرم افزاري كه مي خوام در صفحات قبلي هست يا نه؟؟!!
نرم افزاري مي خوام كه باهاش گوشي نوكيا را به كنترل تلويزيون - يا ويدئو تبديل كنم اگه هست اين
جا بزاريد بسيار ممنون
باي
دوست عزيز قبلا معرفي شده. در ضمن لازم نيست همه صفحات قبلي را بخوانيد. بخش جستجوي سايت به همين منظور قرار داده شده است.
موفق باشيد
با سلام.
يه برنامه anti virus براي w300 مي خواستم. ممنون
دوست عزيز در قسمت برنامه هاي آنتي ويروس و امنيتي يا برنامه هاي مخصوص جاوا قبلا معرفي شده.
موفق باشيد
narmafzar baraye ferestadane pic meseage dar 6630 va n70
سلام دوستان
جا بزاريد بسيار ممنون
باي
irremote
narmafzar baraye ferestadane pic meseage dar 6630 va n70
یه همچین برنامه ای فکر نکنم وجود داشته باشه
khore mobile
27-10-2006, 18:52
دوستان سلام.
من يه برنامه ميخام كه فايل هاي صوتي با فرمت amr رو به فرمت wav يا mp3 تبديل كنه.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
عزت مزيد
Hamid110
27-10-2006, 20:27
دوستان سلام.
من يه برنامه ميخام كه فايل هاي صوتي با فرمت amr رو به فرمت wav يا mp3 تبديل كنه.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
عزت مزيد
سلام . .
دوست گرامي . . قبلا معرفي شده . .
برنامه AMR Converter Pro اين كار رو انجام ميده . .
متاسفانه الان لینک ندارم . .
Hpower_sl3
27-10-2006, 20:48
اقايون من رهياب 85 رو خواستم....
morteza_k
27-10-2006, 22:47
سلام . .
دوست گرامي . .آره ديگه . . خوبه خودت ميگي هر دو سري 60 هستند . .
سلام
ممنون مي خواستم مطمئن بشم. :happy:
khore mobile
28-10-2006, 00:01
سلام . .
دوست گرامي . . قبلا معرفي شده . .
برنامه AMR Converter Pro اين كار رو انجام ميده . .
متاسفانه الان لینک ندارم . .
عزيزم لظف كردي.ممنون از راهنماييت.
اگه پيدا كردي لينكشو واسم بذار با يه مختصر توضيح در مورد نحوه عملكردش.
من منتظر ميمونم.
:whistle:
چون بهش احتياج دارم.
عزت مزيد
irremote
سلام
ممنون دوست عزيز كارم رو راه انداختي
باي
salam man ye barname baraye ferestadane pic maseage dar 6630 va n70 mikham
برنامه اي كه تمام دعاها را به طور كامل و نوشتني هست نه صوتي و برنامهاي براي مفاتيح مثل دعا ها است
se-k750i
28-10-2006, 18:52
1- وجود نداره
2- نمیدونم!
بابا اونایی که جاوا دارن کلا قید برنامه رو بزنن. اینا همش تبلیغه که میگن جاوا برنامه داره. کلا 20 30 تا برنامه آبکی بیشتر نداره. اینقدر دنبال برنامه نباشین براش.
مرسي عزيز دمت گرم خيلي كمك كردي... ;)
سلام
من يه ريموت كنترل براي w700i می خواستم .
مر30
یا علی
khore mobile
28-10-2006, 19:46
سلام خدمت تمام اساتيد.
همونور كه ميدونيد دبليو 810 تقويم شمسي نداره.
اگه كسي برنامه يا راهكاري براي حل اين مشكل داره خوشحال ميشم اگه كمك كنه.
عزت مزيد
khore mobile
28-10-2006, 19:48
حميد جان.
من همكچنان منتظر لينك amr converter pro هستم .
ما رو درياب عزيز.
عزت مزيد
borzou_one
28-10-2006, 20:11
سلام دوستان
من كد رجيستر كردن برنامه blacklistورژن 1.02را ميخوام .هركس لطف كنه ممنون ميشم
سلام دوستان
من كد رجيستر كردن برنامه blacklistورژن 1.02را ميخوام .هركس لطف كنه ممنون ميشم
بفرماييد:
Siavash Y
29-10-2006, 02:31
اگر کسی برنامه disk 2 phone گوشی W800 با ورژن پایین تر از 1.3 رو داره ممنون میشم اگر لینک بده برای داونلود
متشکر
سلام به همه
ممكنه يه نرم افزار معرفي كنيد كه بتونيم فايلهاي تصويري (3jp) گوشيهاي موبايل را به dat تبديل كرد
samanran
29-10-2006, 08:46
سلام
من يه سوال داشتم
برنامه براي ضبط مكالكات سوني اريكسون وجود داره
اگه هست لطف كنيد لينكشو بديد
از دوستان عزيز درخواست ريموت كنترل واسه 3230 دارم.
متشكر
Hamid110
29-10-2006, 16:42
سلام به همه
ممكنه يه نرم افزار معرفي كنيد كه بتونيم فايلهاي تصويري (3jp) گوشيهاي موبايل را به dat تبديل كرد
سلام . .
دوست گرامي . .فكر ميكنم منظورتون 3gp باشه . .
يه برنامه توپ برای تبديل فرمت ۳gp به ديگر فرمتهای تصويری
نام برنامه : ImTOO 3GP Video Converter v3.1.5.0512b
اینم یه برنامه خیلی خیلی به درد به خور و جدید که همه دنبالش می گردن ولی یه مشکلی که داشت رجستری نشده بود که پدرم در اومد تا رجستریش کنم که می تونید چیزهایی که به وسیله موبایلتون فیلمبرداری کردید رو تو سی دی بریزید
معرفی برنامه:
برنامه اي براي تبديل انواع فرمتهاي ويديوئي از جمله 3GP به فرمتهاي معمول ديگر ويديوئي و برعکس. اين برنامه از فرمتهايي مانند 3GP و GIF و AVI و MOV و SWF و MPEG و MP3 و RM و WMV و MP4 و ... پشتيباني مي کند.
حجم فايل : 11.8MB
دانلود برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . . :) ;) :blush:
آخه مردم جواب بدين ديگه
alireza20
30-10-2006, 16:00
سلام برنامه براي 7710 ميخوام هرچه بيشتر بهتر.!!!
ممنون عليرضا
mani 203
30-10-2006, 18:28
سلا م
من برنامه mp3toringtone خيلي نياز دارم
اگه لطف كنيد ممنون ميشم
در ضمن نميدونم جاي مناسبي در خواست دادم يا نه
مي بخشيد
Hamid110
30-10-2006, 19:02
سلا م
من برنامه mp3toringtone خيلي نياز دارم
اگه لطف كنيد ممنون ميشم
در ضمن نميدونم جاي مناسبي در خواست دادم يا نه
مي بخشيد
سلام . .
دوست عزيز . . اگه توي انجمن سرچ ميكردي . . سريع پيدا ميكردي . . و اينقدر هم معطل نميشدي . . چون فقط 30 بار توسط من معرفي شده . .
mp3 to ringtone
نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دانلود کنید با حجم 2.238 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرک با حجم 63 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
salam ye dictionary baraye gooshiye m65 simens milhastam aya aslan darim ?
mani 203
31-10-2006, 09:07
سلام . .
دوست عزيز . . اگه توي انجمن سرچ ميكردي . . سريع پيدا ميكردي . . و اينقدر هم معطل نميشدي . . چون فقط 30 بار توسط من معرفي شده . .
mp3 to ringtone
نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دانلود کنید با حجم 2.238 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرک با حجم 63 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست گلم خيلي لطف كردي
alex_juventus
31-10-2006, 12:54
ديكشنري انگليسي به انگليسي وبستر برا نوكيا سري 60 مي خواستم
merriam-webster dictionary for nokia series 60
امیر سطوت
31-10-2006, 16:11
ایا میشه تصویر با فرمت گیفت را به عنوان بکگراند انتخاب کرد در ضمن گوشیم 6630 هست ممنون
Hamid110
31-10-2006, 16:34
ایا میشه تصویر با فرمت گیفت را به عنوان بکگراند انتخاب کرد در ضمن گوشیم 6630 هست ممنون
سلام . .
دوست گرامي . . بله ميشه انتخاب كرد . .
اما اون حركتي كه عكس Gif انجام ميده . . وقتي به عنوان بكگراند انتخاب ميشه . . ديگه صورت نميگيره . . راحي هم وجود نداره كه بشه . .
alberto22
31-10-2006, 17:12
سلام برنامه فارسی ساز موتورولا ال7 رو میخواستم
khore mobile
31-10-2006, 18:29
بچه ها من يه تقويم شمسي واسه دبليو 810 ميخام اگه لطف كنين.
عزت مزيد
Hamid110
31-10-2006, 22:45
عزت مزيد
سلام . .
من يه تقويم بصورت جاوا دارم . . كه فكر ميكنم روي گوشي شما هم بخوره . .
تا يكي . . دو روزه ديگه برات آپ ميكنم . .
Hamid110
31-10-2006, 22:51
عزت مزيد
سلام . .
DADASHI...payam
31-10-2006, 23:40
سلام . .
سلام. اگه كسي برنامه flash sms داره واسم آپ لود كنه...يكي هم آدرس لينك برنامه هاي جاواي نوكيا براي گوشيهايي مثل 6270 يا 6280 رو بزاره.ممنون
سلام. اگه كسي برنامه flash sms داره واسم آپ لود كنه...يكي هم آدرس لينك برنامه هاي جاواي نوكيا براي گوشيهايي مثل 6270 يا 6280 رو بزاره.ممنون
flash sms جاوا نیست!
برنامه های بهتر از flash sms معرفی شده ....سرچ کن !
البته چون فکر می کنم گوشی شما جاوا هست گفتم
امیر سطوت
01-11-2006, 01:13
کمک کنید
انتخاب تصویر با فرمت gift به عنوان بکگراند 6630 ممنون میشم که کمکم کنید
برنامه هست که اس ام اس رو ریجکت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا میخوایم همه رو جواب ندیم
Hamid110
01-11-2006, 06:37
کمک کنید
انتخاب تصویر با فرمت gift به عنوان بکگراند 6630 ممنون میشم که کمکم کنید
سلام . .
دوست گرامي . .من يك بار جواب شما رو توي صفحه ي قبل دادم . . ! :blink:
ميشه تصوير Gif رو انتخاب كرد . . اما اون حركتي كه عكس Gif داره اجرا نميشه و تصوير ثابت ميمونه . .
موفق باشي . .
Hamid110
01-11-2006, 06:42
سلام . .
اين هم برنامه اي بهتر از فلش اس ام اس . . چون اين برنامه اس ام اس رو بصورت فارسي هم فلش ميفرسته . .
Download & Saiz 44 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . .
Hamid110
01-11-2006, 06:53
عزت مزيد
سلام . .
دوست گرامي . . من يك تقويم جاوا همين الان آپ كردم . . كه براي سال 85 هستش . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اينو براي امسال بگير . . براي سال 86 . . انشاالله اگه خدا بخواد . .خودم يكي اماده ميكنم . .
Download & Saiz 470 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . . :blush:
نقشه رهياب تهران براي ان70 ميخواستم.لطفا
khore mobile
01-11-2006, 16:46
سلام . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اينو براي امسال بگير . . براي سال 86 . . انشاالله اگه خدا بخواد . .خودم يكي اماده ميكنم . .
Download & Saiz 470 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزيز ممنون .دان كردم .
البته هر بار كه اجرا ميكني از ارديبهشت شروع ميشه بايد هي رد كني تا مثلا به آبان برسي.
اما به هر حال از هيچي بهتره.
از وقتي كه براي در خواست من رف كردي ممنون
عزت مزيد
khore mobile
01-11-2006, 16:48
سلام . .
عزيز ممنون .دان كردم .
البته هر بار كه اجرا ميكني از ارديبهشت شروع ميشه بايد هي رد كني تا مثلا به آبان برسي.
اما به هر حال از هيچي بهتره.
از وقتي كه براي در خواست من گذاشتي ممنون
عزت مزيد
آخه مردم جواب بدين ديگه
علی رضا مجیدی
01-11-2006, 20:21
آقا خواهشا هركي ورژن قديم اسمارت موي رو داره براي من بزاره
هر چه زودتز بهتر
از همه تون ممنون
البته همراه با كرك باشه
بازم ممنون
يه نرم افزار دانلود كرده بودم كه فايلهاي jar رو در كامپيوتر مي شد ديد ولي هم از روي هارد دستگاهم پاك شده هم هر چي مي گردم پيداش نمي كنم.
اگر دوستان اين نرم افزار كاربردي و خوب رو دارن دوباره اينجا معرفي كنن كه خيلي لازمش دارم
با تشكر
سلام . .
دستت درد نكنه
ولي يواش يواش بايد فكر تقويم 86 باشي ها
Hamid110
01-11-2006, 22:55
يه نرم افزار دانلود كرده بودم كه فايلهاي jar رو در كامپيوتر مي شد ديد ولي هم از روي هارد دستگاهم پاك شده هم هر چي مي گردم پيداش نمي كنم.
اگر دوستان اين نرم افزار كاربردي و خوب رو دارن دوباره اينجا معرفي كنن كه خيلي لازمش دارم
با تشكر
سلام . .
دوست گرامي . .من اين برنامه رو دارم . .
برات بعدا آپ ميكنم . .چون بايد با يك خط ديگم كانكت بشم . .اين خطم سرعتش پايينه . .
حجمش هم حدود 1 مگابايتي ميشه . .
موفق باشي . .
Siavash Y
02-11-2006, 06:11
اگر کسی برنامه disk 2 phone گوشی W800 با ورژن پایین تر از 1.3 رو داره ممنون میشم اگر لینک بده برای داونلود
متشکر
کسی نداره؟
:sad:
Hamid110
02-11-2006, 06:12
با تشكر
سلام . .
دوست گرامي . .من اين برنامه رو دارم . .
برات بعدا آپ ميكنم . .چون بايد با يك خط ديگم كانكت بشم . .اين خطم سرعتش پايينه . .
حجمش هم حدود 1 مگابايتي ميشه . .
موفق باشي . .
سلام . .
دوست عزيز . . همانطور كه گفتم بعدا برات آپ ميكنم . . همين الان آپ كردم . .
ميتوني از لينك زير دانلود كني . . البته حجمش بيشتره . .
Download & Saiz 1755 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتي اين برنامه رو نصب كردي . . شكل فايل هاي jar شما عوض ميشه . . و هر وقت فايل جاري رو روش كليك كني تا اجرا بشه . . يه فايل ديگه هم ميسازه . . كه فرمتش exe هستش . .
در ضمن هروقت هم خواستي شكل فايل jar رو مثل اولش كني . . از قسمت Properties اين كار رو انجام بده . .
موفق باشي . .
یه برنامه برای ضبط خبرنگاری میخوام که 7610 رو ساپورت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid110
02-11-2006, 16:03
آخه مردم جواب بدين ديگه
سلام . .
دوست عزيز . . آيا شما اين نرم افزاري رو كه ميگيد . . قبلا ديديد . .
اسمش رو نميدونيد . .؟
Hamid110
02-11-2006, 16:09
یه برنامه برای ضبط خبرنگاری میخوام که 7610 رو ساپورت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
دوست گرامي . . من يك برنامه دارم براي ضبط صدا بصورت خبر نگاري . . هرچقدر كه مموريتون جا داشته باشه . . ضبط ميكنه . .
فرمت هاي قابل ضبط MP3 و Wav و Amr . . كه نيز ميشه با كيفيت هاي مختلف ضبط كرد مثل 32 و 64 و 96 و . .
در ضمن 7610 رو هم ساپورت ميكنه . .
فقط الان نميتونم . .آپ كنم . .چون سرعت خطم پايينه . . 12 شب به بعد يك اكانت دارم كه سرعتش خوبه و براتون اگه خدا بخواد اون موقع آپ ميكنم . .
موفق باشي . .
سلام . .
دوست عزيز . . همانطور كه گفتم بعدا برات آپ ميكنم . . همين الان آپ كردم . .
ميتوني از لينك زير دانلود كني . . البته حجمش بيشتره . .
Download & Saiz 1755 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتي اين برنامه رو نصب كردي . . شكل فايل هاي jar شما عوض ميشه . . و هر وقت فايل جاري رو روش كليك كني تا اجرا بشه . . يه فايل ديگه هم ميسازه . . كه فرمتش exe هستش . .
در ضمن هروقت هم خواستي شكل فايل jar رو مثل اولش كني . . از قسمت Properties اين كار رو انجام بده . .
موفق باشي . .
به نام خدا
دوست عزيز نمي دونم چطور بايد از شما تشكر كنم
بي نهايت سپاس گذار هستم.
ممنون كه خيلي زود مشكلم رو حل كردي
masoud908
02-11-2006, 17:27
بروبچ عزيز ميخواستم بدونم كه ايا ميشه 3250 رو كاملا فارسي كرد ؟نه اينكه فقط بشه اس ام اس زدا
ممنون ميشم كمك كنيد..
سلام از دوستان خواهش ميكنم اگر برنامه اي براي ارسال عكس اس ام اس براي 3250 هست معرفي كنند . خيلي ضروريه . ممنون
hm_driver
02-11-2006, 20:53
اقا برنامه وب كم ميخواستم براي 6630 ميدونم تكراري هستش ولي وصل نميشه اگه ميشه برنامه جديد با usb رو برام بذاريد مرسي ;)
eblis_tarsnak
02-11-2006, 23:14
بفرمایید
البته با اجازه یHamid110جان البته به اون کاملی که اقا حمید گفت نیست
سبز باشید
سلام . .
دوست گرامي . . من يك برنامه دارم براي ضبط صدا بصورت خبر نگاري . . هرچقدر كه مموريتون جا داشته باشه . . ضبط ميكنه . .
فرمت هاي قابل ضبط MP3 و Wav و Amr . . كه نيز ميشه با كيفيت هاي مختلف ضبط كرد مثل 32 و 64 و 96 و . .
فقط الان نميتونم . .آپ كنم . .چون سرعت خطم پايينه . . 12 شب به بعد يك اكانت دارم كه سرعتش خوبه و براتون اگه خدا بخواد اون موقع آپ ميكنم . .
موفق باشي . .
منتظر برنامه شما هم هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان / بنده یه 6630 خریدم که چهار حروف عربی (گ - پ - چ - ژ ) را وقتی برام اس ام اس میزنند ساپورت نمیکنه یه برنامه میخوام که این مشکلمو حل کنه
در ضمن چون دفعه اولمه اگه باشه یه برنامه هم میخوام که رو همه ی قسمتهای گوشی پسورد بگذاریم مخصوصا رو اس ام اس ها و گالری
لطفا راهنمااییم کنید
ممنون
Hamid110
03-11-2006, 06:45
سلام دوستان / بنده یه 6630 خریدم که چهار حروف عربی (گ - پ - چ - ژ ) را وقتی برام اس ام اس میزنند ساپورت نمیکنه یه برنامه میخوام که این مشکلمو حل کنه
لطفا راهنمااییم کنید
ممنون
سلام . .
دوست گرامي . . از برنامه ي زير استفاده كن . .
تايپ مستقيم فارسي . . در Text Message
كل حروف فارسي از جمله حروفي كه شما گفتي ( گ - پ - چ - ژ ) رو هم ساپورت ميكنه . .
خوبيه اي برنامه به اينه كه كرك شده هستش . . ;)
Download & Saiz 285 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اميدوارم راضي باشي از اين برنامه . . .
سلام دوستان / چون دفعه اولمه اگه باشه یه برنامه هم میخوام که رو همه ی قسمتهای گوشی پسورد بگذاریم مخصوصا رو اس ام اس ها و گالری
لطفا راهنمااییم کنید
ممنون
سلام . .
دوست گرامي اگه ميخواي پسورد روي كل قسمت هاي گوشي بزاري . . يكدفه بيا و از قابليت خود گوشيت استفاده كن . .
ابتدا كليدي رو كه با اون گوشي رو خاموش ميكني . . تنها 1 باز بزن . .
چندتا گزينه مياد . . شما يكي با جهت بالا برو به سمت بالا . .
گزينه ي Lock Phone نمايان ميشه . . حالا برو توي اين قسمت . . اينجا از شما Lock Kode گوشيتون رو از شما ميخواد . . كه اگه اون رو قبلا تغيير نداده باشي . . از عدد 1 تا 5 رو بزن يعني 12345 . . در اين موقع صفحه ي گوشي به شكل زير در مياد . .
Hamid110
03-11-2006, 06:48
منتظر برنامه شما هم هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
دوست عزيز اين هم برنامه اي كه قولش رو داده بودم . .
اين برنامه هرچقدر كه مموريتون جا داشته باشه . . ضبط ميكنه . .
Download & Saiz 321 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام . .
دوست عزيز . . آيا شما اين نرم افزاري رو كه ميگيد . . قبلا ديديد . .
اسمش رو نميدونيد . .؟
اقا جان زحمت كشيدي كه جواب دادي ولي اسم برنامه را نمي دانم
Hamid110
03-11-2006, 08:55
اقا جان زحمت كشيدي كه جواب دادي ولي اسم برنامه را نمي دانم
سلام . .
دوست گرامي . . يكم در مورد كار نرم افزار توضيح بده . . آيا جاوا هستش . . شكل كاري اون رو توضيح بده . . كجا ديدي اين برنامه رو . .؟
موفق باشي . .
حمید جان با تشکر از زحمات شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که برای تایپ فارسی معرفی کرده برای 7610 هم قابل استفاده است
من چند بار نصب کردم ولی تایپ فارسی نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zjshahram
03-11-2006, 11:53
درخواست فارسی ساز نوکیا 7610
بابهترین آرزوها
Hamid110
03-11-2006, 16:48
حميد جان با تشکر از زحمات شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اي که براي تايپ فارسي معرفي کرده براي 7610 هم قابل استفاده است
من چند بار نصب کردم ولي تايپ فارسي نميکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
خواهش ميكنم . . :blush:
دوست گرامي . . اين برنامه براي 7610 هم كار ميكنه . . چون خودم امتحان كردم . . ( اصلا سيستم اين گوشي با گوشي هاي ديگه ي سري 60 يكجوره . .مثل 6630 )
شما بعد از نصب اين برنامه . . همانطور كه در عكس هم معلومه . . ( تكه عكس سمت راستي از بالا )
بايد قسمت Disable Arabic/Farsi رو بزني . . كه پس از اين كار گوشي شما ريست ميشه . .
بعد از روشن شدن . . به قسمت Text Message بريد و از قسمت Options همانطور كه در تكه عكس سمت چپ از پايين معلومه گزينه ي Enable Farsi رو بزن . . >> زين بعد شما ميتونيد بصورت فارسي بنويسيد . .
قسمت هاي فعال كردن فارسي نويسي رو . . در عكس نمايش دادم . .
موفق باشيد . .
vahid_civil
03-11-2006, 17:35
سلام خسته نباشيد
آيا براي w810 برنامه كنترل تلويزيون هست؟
Honradez
03-11-2006, 18:51
با سلام.
دوستان من منشی تلنفی + نقشه تهران جاوا یا هر فرمت دیگری که به سونی اریکسون بخورد رو میخام.
با تشکر.
alireza20
03-11-2006, 19:54
نه مثل اينکه کسي نميخواد جواب مارو بده آخه چرا؟؟؟؟!!!!
پست 122
irbooks.ir
03-11-2006, 20:02
یک نرم افزار برای تبدیل mp3 به amr معرفی کنید.
MatinCracker
04-11-2006, 00:09
سلام من دنبال برنامه ای هستم که محيط گوشی های جاوا را روی کامپیوتر شبيه سازی کند تا بتوانيم برنامه هایی را که مينويسيم
يا از اينترنت یا جای ديگه ميگيريم ابتدا روی کامپیوتر تست کنيم . (خيلي جالب ميشه!!!!!!)
من در جایی خواندم که چنين برنامه هایی هستند و برنامه نويسان موبايل از آنها استفاده ميکنند اما متاسفانه نام برنامه ها را ذکر نکرده
بود... لطفا اگر در اين مورد اطلاعاتی دارد کمک کنيد .
با تشکر فراوان
Hamid110
04-11-2006, 06:14
یک نرم افزار برای تبدیل mp3 به amr معرفی کنید.
سلام . .
دوست گرامي . . در تاپيك زير معرفي شده . .
البته نام تاپيك اين خاصيت رو نگفته . .كه mp3 به amr رو تبديل ميكنه . . .اما شما براحتي ميتونيد اين كار رو انجام بديد . . . موفق باشيد . .
Hamid110
04-11-2006, 06:18
سلام من دنبال برنامه ای هستم که محيط گوشی های جاوا را روی کامپیوتر شبيه سازی کند تا بتوانيم برنامه هایی را که مينويسيم
يا از اينترنت یا جای ديگه ميگيريم ابتدا روی کامپیوتر تست کنيم . (خيلي جالب ميشه!!!!!!)
من در جایی خواندم که چنين برنامه هایی هستند و برنامه نويسان موبايل از آنها استفاده ميکنند اما متاسفانه نام برنامه ها را ذکر نکرده
بود... لطفا اگر در اين مورد اطلاعاتی دارد کمک کنيد .
با تشکر فراوان
سلام . .
دوست گرامي . .از برنامه ي زير استفاده كن . .
pedram24
04-11-2006, 15:27
کرک Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sis رو من میخوام
Honradez
04-11-2006, 16:47
سلام دوستان.
من منشی تلفنی برای گوشی Sony Ericsson Z530i میخام. (اگه میشه!)
با تشکر فراوان.
علی رضا مجیدی
04-11-2006, 18:45
آقا خوهشا يه كسي جواب ما رو بده
ورژن قديمي اسمارت موي رو ميخواسژتم اگه هست بزاريد
ممنون
خواهش ميكنم يه كسي بزاره
cheetoz_motori
04-11-2006, 20:51
يك برنامه Uninstaller براي مبايل مي خواهم كه اولاً برنامه هاي داخل گوشي را از بيخ و بون پاك كند در ضمن روي گوشي من يك برنامه هست كه نصب كردم ولي به دليلي نا معلوم اصلاً نمي توانم از گوشي پاكش كنم.برنامه اي باشه اين كار را بكند و اين برنامه بي خود من را هم كه اصلاً باز هم نمي شود را پاك كند خيلي خوب هست.منتظر معرفي هاي مكرر دوستان هستم.
*hamedkhatar*
04-11-2006, 23:00
سلام
یه نرم افزار میخوام که توی گوشی 6630 بتونم بینهایت تا حجم خود مموری صدا ضبط کنم
ممنون
;)
سلام خیلی تاپیک فعالی درست کردین خسته نباشید
من یه برنامه می خواستم که بشه با اون فایل های txt فازسی رو بشکل کامل خواند
خودم یکی دارم اما حروف ک ی رو نشون نمیده
admiral_cavandish
05-11-2006, 00:31
سلام من يه نرم افزار جهت تبريل mmf به mid ,يا mp3 ميخوام كمكم كنيد لطفا
admiral_cavandish
05-11-2006, 01:12
سلام من ديكشنري فارسي به انگليسي و همچنين انگليسي به فارسي براي گوشي نوكيا N70مي خوام .
علی رضا مجیدی
05-11-2006, 14:03
عزيز اونطور كه من ميدونم
ان70 ديكشنزي نمپذيره
نميدونم
شما حالا يه جستجو بزني مي توني پيدا كني
آقا خوهشا يه كسي جواب ما رو بده
ورژن قديمي اسمارت موي رو ميخواسژتم اگه هست بزاريد
ممنون
خواهش ميكنم يه كسي بزاره
اینا ورژن هاي قدیمی این برنامه هستند. کدومشونو میخوای؟
اگه از 2.7 به بعد بخوای من میتونم کمکت کنم
1.00 - Initial release
2.00 - Support for codecs, brightness, Cyrillic coding (russian subtitles), Italian and Czech languages
2.03 - German and Hungarian languages
2.04 - Turkish, Bulgarian and Swedish languages
2.10 - French, Spanish, Russian and Portuguese languages, port to UIQ
2.12 - Crop in UIQ Converter, improved compatibility with Nokia 6600, Dutch language
2.20 - Port to Pocket PC
2.24 - Danish, Polish language
2.30 - Port to Palm OS
2.40 - Port to Windows Mobile SmartPhone
2.42 - Zoom to full-screen feature
2.43 - Finnish language, Dual-channel audio selector in Converter
2.44 - Hebrew language & subtitles, improved compatibility with Nokia 6600
2.45 - Palm Treo600 support (160x160 screen)
2.47 - Greek language & subtitles
2.50 - Chinese, Japanese language & subtitles
2.60 - Port to Symbian Series80, improved performance
2.63 - Improved Converter compatibility, Support for Pocket PC 2003 SE
2.65 - Fixed problems with Pocket PC and SmartPhone 2003 SE
2.71 - Port to Nokia 7710
2.72 - Batch conversion, Send files/player by Bluetooth (in Series60 version)
2.73 - Compatibility with Nokia 6680, Panasonic X700, X800
2.76 - Improved performance, bug fixes in Converter
3.00 - Improved performance
کرک Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sis رو من میخوام
نسخه عربیش رو نتونستم پیدا کنم
سلام دوستان.
من منشی تلفنی برای گوشی Sony Ericsson Z530i میخام. (اگه میشه!)
با تشکر فراوان.
وجود نداره دوست من
سلام
ممنون
;)
SymbianWare PowerDictaphone v1.04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] en-hspda_724.html
Hamid110
05-11-2006, 21:06
سلام
ممنون
;)
سلام . .
دوست گرامي . . دو صفحه قبل معرفي شده . .
موفق باشي .
Kaveh4797
05-11-2006, 23:29
آقا سلام خسته نباشيد من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بهشه موبايل يكي ديگرو حك كرد و دفترچه تلفنشو گرفت.
آيا همچين برنامه اي هست؟؟ اگه هست منون ميشم معرفي كنيد.
Hamid110
06-11-2006, 00:00
آقا سلام خسته نباشيد من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بهشه موبايل يكي ديگرو حك كرد و دفترچه تلفنشو گرفت.
آيا همچين برنامه اي هست؟؟ اگه هست منون ميشم معرفي كنيد.
سلام . .
دوست گرامي . . تا به امروز در اين انجمن . .همچين نرم افزاري معرفي نشده . . !
خيلي ها هم دنبالش گشتند . . اما نيست كه نيست . . ! :sad:
سلام آقا حمید ، ممنون از راهنماییت . ولی من یه برنامه میخوام که رو بعضی از اس ام اس ها و یا عکس یا کلیپ ها که مثلا +18 هستند پسورد بگذارم که اگه احیانا گوشیما دادم دست یکی ، نتونه بعضی چیزا را باز کنه و پسورد بخواد من یه همچین برنامه ای میخوام اگه ممکنه راهنماییم کنید. و گرنه من خودم اون قفل نوکیا را الان استفاده میکنم ولی خب به یه همچین نرم افزاری که گفتم احتیاج دارم
سلام من ديكشنري فارسي به انگليسي و همچنين انگليسي به فارسي براي گوشي نوكيا N70مي خوام .
سلام
2 ديکشنری انگليسی به فارسی+ فارسی به انگليسی برای موبايل (جاوا)
روي N70 تست شده و صد در صد كار ميكنه.
سلام.من کرک Amr Converter Pro 2.1 رو احتیاج دارم.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
Hamid110
06-11-2006, 13:18
سلام آقا حمید ، ممنون از راهنماییت . ولی من یه برنامه میخوام که رو بعضی از اس ام اس ها و یا عکس یا کلیپ ها که مثلا +18 هستند پسورد بگذارم که اگه احیانا گوشیما دادم دست یکی ، نتونه بعضی چیزا را باز کنه و پسورد بخواد من یه همچین برنامه ای میخوام اگه ممکنه راهنماییم کنید. و گرنه من خودم اون قفل نوکیا را الان استفاده میکنم ولی خب به یه همچین نرم افزاری که گفتم احتیاج دارم
سلام . .
دوست گرامي . . براي عكس ها و آهنگها و فيلمهات از برنامه best_crypto60 استفاده كن . .
موفق باشي . .
Hamid110
06-11-2006, 13:28
سلام.من کرک Amr Converter Pro 2.1 رو احتیاج دارم.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
سلام . .
دوست گرامي . . ببين لينك هايي كه در لينك زير هستش . .براي شما باز ميشه . .
براي من باز نميشه . .
آقا برنامه اي سراغ دارين كه بشه يه فولدر رو با فايلاش بلوتوث كرد؟
سلام . .
دوست گرامي . . براي عكس ها و آهنگها و فيلمهات از برنامه best_crypto60 استفاده كن . .
موفق باشي . .
ورژن جديده برنامه نداريد شما با تشكر ورژني ميگم كه با دادن فقط يك كد باقي فايلهاي قفل شده رو باز كنه
god_father
07-11-2006, 05:50
نرم افزاری شبیه به pc nokia suite برای سونی اریکسون می خوام
نرم افزاری که باهاش آهنگ و عکس و... رو از طریق کامپیوتر روی گوشی منتقل می کنند
ممنون میشم راهنماییم کنید
Hamid110
07-11-2006, 05:58
آقا برنامه اي سراغ دارين كه بشه يه فولدر رو با فايلاش بلوتوث كرد؟
سلام . .
دوست گرامي . . همچين برنامه اي تا حالا معرفي نشده . .
شما ميتوني از قابليت Mark all استفاده كني . . با اين كار ميتوني چند فايل رو با هم انتخاب كرده و Send نماييد . .
موفق باشي . .
Hamid110
07-11-2006, 06:21
ورژن جديده برنامه نداريد شما با تشكر ورژني ميگم كه با دادن فقط يك كد باقي فايلهاي قفل شده رو باز كنه
سلام . .
دوست عزیز . . با همین ورژن هم فکر میکنم اینطور بشه . . امتحان کردم . . شما برای هر فایل که میخوای باز کنی اگه یک کد بزاری . . و قتی یکیشو باز کردی . . بقیه ی اونا هم کدش بصورت خودکار نوشته شده و بعد شما فقط باید OK رو بزنيد . .
موفق باشي . .
Hamid110
07-11-2006, 06:45
نرم افزاری شبیه به pc nokia suite برای سونی اریکسون می خوام
نرم افزاری که باهاش آهنگ و عکس و... رو از طریق کامپیوتر روی گوشی منتقل می کنند
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام . .
دوست گرامي . . از برنامه ي MobTime Cell Phone Manager 2006 استفاده كن . . روي بيشتر گوشي ها جواب ميده . .
برای رد و بدل کردن اطلاعات گوشی تلفن همراه با رایانه به نرم افزار خوب و قدرتمندی که این ارتباط را برقرار کند نیاز است . معمولا همراه با کابل گوشی ها , نرم افزارهای مخصوص انتقال دیتا توسط آن کابل برای آن گوشی نیز قرار دارد , ولی این نرم افزارها شاید نتوانند تمامی نیاز های شما را به عنوان کاربر پاسخ دهند .
MobTime Cell Phone Manager 2006 نام نرم افزار قدرتمند و مفیدی در این رابطه است که قادر به مدیریت اطلاعات گوشی های همراه شما در رایانه می باشد . این نرم افزار با تمامی مارکها و مدل های رایج تلفن همراه سازگاری دارد . مدل ها مختلف تلفن همراه Nokia, Siemens, Ericsson, SonyEricsson, Motorola و Samsung و .... که برای هر کدام از آنها Plug-in مخصوص به خود را داراست و همچنین همیشه در حال اضافه کردن پلاگین های بیشتر برای پشتیبانی مارکها و مدل های متعددتریست .
MobTime Cell Phone Manager چه کارهایی انجام می دهد ؟
Short Message Management : مدیریت تمامی SMS ها از لحاظ ویرایش , نوشتن , فرستادن و وارد کردن تمامی آنها به رایانه , پرینت کردن آنها , تکه تکه کردن خودکار SMS های بلند , گزارش وضعیت و نمایش آیکون های رایج مرود استفاده در محیط چت و ....
Phonebook and Contacts Management : مدیریت , گرفتن Backup , باز گرداندن آن به گوشی , ویرایش , اضافه نمودن , پاک کردن و پرینت کردن دفترچه تلفن شما .
Logo and Picture Management : مدیریت تصاویر تلفن همراه و انتقال تصاویر از گوشی به PC و از PC به گوشی .
Ringtones Management : مدیریت آهنگ های گوشی , انتقال آهنگ های مختلف از کامپیوتر به گوشی های مختلف تلفن همراه .
Files Management : تدبیل تلفن همراه و Memory آن به یک حاظفه ی USB که به آسانی قادر به انتقال فایلها از کامپیوتر به گوشی و از گوشی به کامپیوتر می باشید .
Picture Editor: بخش ویراستار تصویر که به شما امکان ویرایش تصاویری که توسط گوشی تان گرفته شده است و یا در سیستم قرار دارد و می خواهید به گوشی وارد نمایید را می دهد .
Dial-up Wizard : تبدیل تلفن همراه شما به مودم و امکان اتصال به اینترنت از کامپیوتر و با استفاده از تلفن همراه ! ( در صورت وجود سرویس های اینتنتی در شبکه ! )
راههای ارتباطی نرم افزار MobTime Cell Phone Manager :
این نرم افزار از طریق کابل اتصال مخصوص گوشی به رایانه ( RS232 یا USB) , از طریق درگاه مادون قرمز ( IrDA ) و به وسیله ی تکنولوژی Bloutooth قادر به برقراری ارتباط و انجام کارهای مدیریتی با گوشی شماست .
دانلود کنید نسخه ی 6.0.5 را با حجم 12.1 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکهای lکرک برای این نسخه از نرم افزار ( 6.0.5 ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ed-UnderPl.zip
یا
لینک نسخه ی کامل نرم افزار :
پسورد : PRO-Warez
موفق باشید ;) :) :blush:
سلام
شنيدم كه نرم افزار هست كه به وسيله بلوتوث موبايل ميشه شماره تلفن موبايلهايي كه اطراف گوشي هستند را پيدا كرد!!!
كسي اين برنامه را نداره؟
يه برنامه براي ضبط و فيلمبرداري به مدت بيشتر از يك ساعت ميخواستم ويه منشي تلقني كامل هم كه لينكشو بذاريد ديگه خيلي باحاليد.
سلام
شنيدم كه نرم افزار هست كه به وسيله بلوتوث موبايل ميشه شماره تلفن موبايلهايي كه اطراف گوشي هستند را پيدا كرد!!!
كسي اين برنامه را نداره؟
دوست عزيز چنين نرم افزاري وجود ندارد.
موفق باشيد
يه برنامه براي ضبط و فيلمبرداري به مدت بيشتر از يك ساعت ميخواستم ويه منشي تلقني كامل هم كه لينكشو بذاريد ديگه خيلي باحاليد.
دوست عزيز هرسه اين نرم افزارها قبلا معرفي شده اند. فقط كافيه در قسمت بالاي سايت نرم افزارهاي مورد نظر خود را جستجو كنيد.
موفق باشيد
masoud908
07-11-2006, 13:33
بروبچ عزيز ميخواستم بدونم كه ايا ميشه 3250 رو كاملا فارسي كرد ؟نه اينكه فقط بشه اس ام اس زدا
ممنون ميشم كمك كنيد..
يعني يكي پيدا نميشه جواب ما رو بده.؟؟؟؟؟؟
علی رضا مجیدی
07-11-2006, 14:06
آقا كمال 2.73 خوبه
واسه 6600ميخواستم
كار ميكنه
پسوورد برنامهdevice locker رو ميخوام.
كيگانش همراهش هست ولي كار نميكنه.
از اساتيد خواهش ميكنم كمك كنن.
WildPalm Earth Explorer v1.0
اطلاعاتی در مورد کره زمین میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid110
07-11-2006, 21:25
سلام . .
دوست گرامي . . اگه ممكنه صفحات قبل رو ببين . . معرفي شده . . سرچ كني پيدا ميشه . .
اگه برات سخته . . لينك بهت بدم . . :)
آقا كمال 2.73 خوبه
واسه 6600ميخواستم
كار ميكنه
چشم
هر موقع رفتم دانشگاه براتون آپ میکنم
پسوورد برنامهdevice locker رو ميخوام.
كيگانش همراهش هست ولي كار نميكنه.
از اساتيد خواهش ميكنم كمك كنن.
اینو امتحان کن(S60V2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .incl.Keygen-HSpda.zip
راستی. اسم برنامه رو دریت بنویسید
device locks
اطلاعاتی در مورد کره زمین میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید
Hamid110
07-11-2006, 22:25
سلام . .
دوست گرامي . . اين هم برنامه ي WildPalm Earth Explorer v1.0
لينكش تقريبا وسط صفحه ي زير هستش . .
موفق باشي . .
blackhero
08-11-2006, 01:54
سلام. ببخشيد برنامه اي براي 6630 هست كه وقتي يه نفر اس ام اس ميده اسم يا عكسش بيوفته روي صفحه؟ممنون ميشم. :happy:
casper66m
08-11-2006, 01:55
یک برنامه می خوام که بتونم از شماره ها بک آپ بگیرم
شنیدم برنامه My Phone Explorer این کار رو انجام میده
گوشی k700
god_father
08-11-2006, 04:50
حمید آقا راهنماییت کامل بود
ممنون
يه برنامه براي 6630 ميخوام كه موزيك با پسوند wma .ogg رو بخونه.قبلا داشتم از تو گوشيم پاك شد اگه ميشه برام بزاريد
Hamid110
08-11-2006, 11:43
یک برنامه می خوام که بتونم از شماره ها بک آپ بگیرم
شنیدم برنامه My Phone Explorer این کار رو انجام میده
گوشی k700
سلام . .
دوست گرامي .. اين برنامه روي گوشي شما قابل نصب نيست . . فقط گوشي هاي سيمباين
موفق باشي . .
Hamid110
08-11-2006, 11:49
يه برنامه براي 6630 ميخوام كه موزيك با پسوند wma .ogg رو بخونه.قبلا داشتم از تو گوشيم پاك شد اگه ميشه برام بزاريد
سلام . .
دوست گرامی . . الا لینک ندارم . .
اگه اجازه بدید . . تا ساعت 3 براتون آپ میکنم . .
موفق باشی . .
titanium626
08-11-2006, 14:13
سلام
من از یکی از تاپیک ها یک دیکشنری به نام "Advanced English Dictionary ver3.0" یا"AED"دانلود کردم حالا سریال نامبرش را می خواد من نتونستم دوباره اون تاپیک را پیدا کنم لطفاً هر کی سریالش را داره لطف کنه به ما هم بده که عجیب لازم دارم.
با تشکر
titanium626
08-11-2006, 14:23
لطف کنید یک دیکشنری توپ کامل انگلیسی به انگلیسی هم برام بگذارید.
Hamid110
08-11-2006, 15:18
سلام . .
دوست عزيز . .
اين براي پخش Wma
Download & Saiz 192 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اين هم براي پخش Ogg
Download & Saiz 215 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب اين نرم افزار اسكين وينپ اون رو هم نصب كن . . خيلي قشنگ ميشه . .
casper66m
08-11-2006, 16:06
سلام . .
دوست گرامي .. اين برنامه روي گوشي شما قابل نصب نيست . . فقط گوشي هاي سيمباين
موفق باشي . .
سلام
این برنامه رو تو این تاپیک معرفی کرده بودند که من در خواست دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی شبیه این برنامه برای جاوا هست؟
masoud908
08-11-2006, 16:13
من چند تا نرم افزار ميخواستم.براي 3250
ريموت كنترل-نوشتن اس ام اس فارسي
در ضمن يه برنامه ميخواستم كه بشه عكس ها رو دستكاري كرد....
ممنون
Hamid110
08-11-2006, 17:27
سلام
این برنامه رو تو این تاپیک معرفی کرده بودند که من در خواست دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی شبیه این برنامه برای جاوا هست؟
سلام . .
دوست گرامي . . فكر نميكنم باشه . .
موفق باشي . .
Hamid110
08-11-2006, 17:46
ممنون
سلام . . دوست گرامي . . من نميدونم 3250 درگاه مادون قرمز داره يا نه . . اگه نداشته باشه نميشه بر روي اون ريموت كنترل نصب كرد . .
براي نوشت sms فارسي از نرم افزار زير استفاده كن . . كاملا كرك شده و توپ . . :)
Download & Saiz 258 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغيرات بر روي عكس . . Photorite SP v5.21
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشي . .
سلام . .
دوست عزيز . .
اين براي پخش Wma
Download & Saiz 192 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اين هم براي پخش Ogg
Download & Saiz 215 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب اين نرم افزار اسكين وينپ اون رو هم نصب كن . . خيلي قشنگ ميشه . .
حميد جان دستت درد نكنه موفق باشي. :)
vast_vision_office
08-11-2006, 18:34
سلام دوستان
من يه برنامه كم حجم فقط براي ارسال چيز از تو موبايل به داخل كامپيوتر براي بلوتوث مي خوام و فقط همين كار رو بكنه و كم حجم باشه ديگه بيشتر از 5 مگ نباشه
با تشكر
باي
masoud908
08-11-2006, 19:21
ممنون
حميد جان دستت درد نكنه
3250 اينفرارد نداره پس نميشه
بدختي برنامه هم زياد پيدا نميشه زياد من يه جا خوندم كه يه نرم افزاري هست كه ميشه با اون نرم ازارهاي سري 60 رو نوكيا 3250 ريخت ميخواستم ببينم راسته؟
در ضمن ند تا برنامه ديگه هم ميخوانم شرمنده اذيتت كردم...
ميخواستم بدونم ميشه 3250 رو به كلي فارسي كرد يعني همه جاش فارسي شه.يه برنامه براي پنهان كرد فايل ها از ديد ديگران ميخواستم طوريكه فقط خودت بتوني دسترسي داشته باشي يه انتي ويروس و MP3 پلير خوب مثل ULTRA MP3 .
بازم شرمنده عزيز...
samanran
08-11-2006, 22:24
سلام به همه
اگه لطف كنيد يه برنامه منشي تلفت براي كوشي ك 750 مي خواستم اگه لطف كنيد بگذاريد ممنون مي شم
samanran
08-11-2006, 22:26
سلام به همه
ببخشيد برنامه اي هست كه منشي گوشي سوني اريكسون ك 750 باشه ؟
اگه هست ممنون ميشم كه بگذاريد
آيا ميشه با 6630عكس اس ام اس كرد؟
mehdizadeh62
08-11-2006, 23:16
سلام
اين برنامه psiloc روي N70 كار مي كنه؟ من كه نتونستم باهاش كار كنم.برنامه photo sms هم هيچ نسخش كار نمي كنه.راستي اگه pin cod فراموش بشه چطور ميشه پيداش كرد؟
Hamid110
09-11-2006, 00:02
آيا ميشه با 6630عكس اس ام اس كرد؟
سلام . .
نميشه دوست گرامي . .
فقط يه راه داره . . كه اونم اينه . . عكست رو به يه گوشي كه اين قابليت رو داره . .مثل 6600 بلوتوس بزني . . و بعد با اون گوشي به 6630 اس ام اس بزني و از داخل اينباكس 6630 به هر كي كه خواستي سند كني . .
موفق باشي . .
Hamid110
09-11-2006, 00:09
سلام دوستان
من يه برنامه كم حجم فقط براي ارسال چيز از تو موبايل به داخل كامپيوتر براي بلوتوث مي خوام و فقط همين كار رو بكنه و كم حجم باشه ديگه بيشتر از 5 مگ نباشه
با تشكر
باي
سلام . .
دوست گرامي . . بيشتر توضيح بده . .
من نفهميدم . .شما اين برنامه رو براي نصب توي كامپيوتر ميخواي يا موبايل . .
موفق باشي . .
Kaveh4797
09-11-2006, 00:15
آقا من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بشه يك گوشيه ديگرو حك كرد.مثلا ليست فون بوكشو بشه گرفت.اگه وجود داره ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
tazevared2006
09-11-2006, 00:25
گوشيم 6600 هستش. رو گوشي يكي ديدم كه يه برنامه قفل نصبه كه حتي بهت اجازه نميده گوشي رو خاموش كني و وقتي گوشي رو قفل ميكنه يه مربع تقريبا 1*1 cm مياد رو صفحه كه علامت يه سوراخ كليد هستش. خيلي از برنامه اش خوشم اومد. ولي متاسفانه ديگه نديدمش كه اسمش رو ازش بپرسم. حالا كسي ميدونه اسم برنامه اش چيه؟ اگه ميدونيد لطفا با كرك بزاريد اينجا.
راستي اگه برنامه بهتر از اين هم داريد بزاريد يا به عبارتي بهترين برنامه براي قفل 6600 چيه؟
blackhero
09-11-2006, 02:32
سلام. ببخشيد برنامه اي براي 6630 هست كه وقتي يه نفر اس ام اس ميده اسم يا عكسش بيوفته روي صفحه؟ممنون ميشم. :happy:
كسي جواب نميده؟
Hamid110
09-11-2006, 13:14
گوشيم 6600 هستش. رو گوشي يكي ديدم كه يه برنامه قفل نصبه كه حتي بهت اجازه نميده گوشي رو خاموش كني و وقتي گوشي رو قفل ميكنه يه مربع تقريبا 1*1 cm مياد رو صفحه كه علامت يه سوراخ كليد هستش. خيلي از برنامه اش خوشم اومد. ولي متاسفانه ديگه نديدمش كه اسمش رو ازش بپرسم. حالا كسي ميدونه اسم برنامه اش چيه؟ اگه ميدونيد لطفا با كرك بزاريد اينجا.
راستي اگه برنامه بهتر از اين هم داريد بزاريد يا به عبارتي بهترين برنامه براي قفل 6600 چيه؟
سلام . .
دوست گرامي . . اون برنامه اي رو كه شما روي گوشيه يكي ديگه ديديد . . توي همه ي گوشي هاي نوكيا هستش . .
و دنبال دانلود برنامه ، كرك و اينجور حرف ها هم نميخواد بري . .
فقط در حالت معمولي دكمه ي پاور گوشيت رو يك بار بزن . . بعد برو به گزينه اي كه در عكس زير معلومه . .
پس از وارد شدن به اين قسمت از شما يك كد ميخواد كه اگه اون رو قبلا عوض نركده باشي 12345 هستش . .
بعد از وارد كردن كد . . موبايل شما اينطوري ميشه . .
و بعد شما بايد همون كد رو دوباره بدي تا بتوني وارد گوشيت بشي . .
اگه خواستي لوك كد رو هم عوض كني . . از قسمت Setting اين كار رو كن . .
Hamid110
09-11-2006, 13:17
آقا من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بشه يك گوشيه ديگرو حك كرد.مثلا ليست فون بوكشو بشه گرفت.اگه وجود داره ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
سلام . .
دوست عزيز . . هيچ برنامه اي كه اين كار رو كنه . . تا حالا معرفي نشده . . :sad:
vast_vision_office
09-11-2006, 15:13
سلام . .
دوست گرامي . . بيشتر توضيح بده . .
من نفهميدم . .شما اين برنامه رو براي نصب توي كامپيوتر ميخواي يا موبايل . .
موفق باشي . .
سلام رفيق
ببين مي خوام تو كامپيوتر نصب كنم بعد بلوتوث رو وصل كنم به كامپيوتر بعد از گوشي بلوتوث كامپيوتر رو شناسايي كنه و هر چي خواستم بريزم تو كامپيوتر حالا برنامه اي دار برعكس اين كار رو مي كنه حالا اگر برنامه اي كم حجم براي اين كار هست ممنون مي شم
با تشكر
باي
با سلام
من برنامه ضبط صدا در هنگام تماس را با كيفيت عالي ميخواستم با تشكر راستي اين برنامه رو من دارم يكي ديگه لطفا معرفي كنيد UltimatePortable[1].Ultimate.Voice.Recorder.v2.30.S60.SymbianOS.Retai l-SyMPDA با تشكر
samanoske
09-11-2006, 17:04
دوستاني كه درخواست برنامه اي رو دارن كه در اين انجمن و تا به حال معرفي نشده مي توانند اسم برنامه و يا كاربرد اون رو اعلام تا دوستاني كه مي توانند اون رو براي دانلود قرار بدن
پيشاپيش از توجهي كه داريد سپاس فراوان با سلام من ازچه طریقی ایمیل بفرستم؟
Hamid110
09-11-2006, 17:14
با سلام من ازچه طریقی ایمیل بفرستم؟
سلام . .
دوست گرامي . . ورودت رو به انجمن هاي تخصصي P30World تبريك ميگم . . :)
شما براي فرستادن ايمل از طريق موبايل اين سوال رو ميپرسيد . . ؟
اگه از طريق موبايل . . ايران هنوز اين سرويس رو براي دارندگان موبايل نگذاشته . .
اما روشي هست كه ميشه از طريق اس ام اس . . به كسي ايمل فرستاد . . كه شماره ى موبايل شما هم براي اون Id فرستاده ميشه . .
اگه خواستي بگو تا آموزش اون رو بهت بدم . .
masoud908
09-11-2006, 17:24
سلام . . دوست گرامي . . من نميدونم 3250 درگاه مادون قرمز داره يا نه . . اگه نداشته باشه نميشه بر روي اون ريموت كنترل نصب كرد . .
براي نوشت sms فارسي از نرم افزار زير استفاده كن . . كاملا كرك شده و توپ . . :)
Download & Saiz 258 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغيرات بر روي عكس . . Photorite SP v5.21
موفق باشي . .
حميد جان هيچ كدوم از نرم افزارها كار نميكنه رو موبايلم...
در ضمن پست 230 رو فرموش كردي
titanium626
09-11-2006, 18:11
سلام
من از یکی از تاپیک ها یک دیکشنری به نام "Advanced English Dictionary ver3.0" یا"AED"دانلود کردم حالا سریال نامبرش را می خواد من نتونستم دوباره اون تاپیک را پیدا کنم لطفاً هر کی سریالش را داره لطف کنه به ما هم بده که عجیب لازم دارم.
با تشکر
هیچکس نیست به ما راهنمایی کنه و یک دیکشنری کرک شده به ما معرفی کنه
Hamid110
09-11-2006, 19:22
حميد جان دستت درد نكنه
3250 اينفرارد نداره پس نميشه
بدختي برنامه هم زياد پيدا نميشه زياد من يه جا خوندم كه يه نرم افزاري هست كه ميشه با اون نرم ازارهاي سري 60 رو نوكيا 3250 ريخت ميخواستم ببينم راسته؟
در ضمن ند تا برنامه ديگه هم ميخوانم شرمنده اذيتت كردم...
ميخواستم بدونم ميشه 3250 رو به كلي فارسي كرد يعني همه جاش فارسي شه.يه برنامه براي پنهان كرد فايل ها از ديد ديگران ميخواستم طوريكه فقط خودت بتوني دسترسي داشته باشي يه انتي ويروس و MP3 پلير خوب مثل ULTRA MP3 .
بازم شرمنده عزيز...
سلام . .
مسعود جان شما گفتي 3250 برنامه هاي سري 60 بهش نميخوره . .
متاسفانه منم برنامه اي كه با اون نرم ازارهاي سري 60 رو نوكيا 3250 ريخت رو ندارم . .
A.Farokhzad
09-11-2006, 19:30
سلام دوستان
من بد جوری دنبال یه پلیر برای W810 میگردم.
لطفا اگه برای این مدل پلیر میشناسین یه کمکی کنید
mehdizadeh62
09-11-2006, 23:33
سلام
اين برنامه psiloc روي N70 كار مي كنه؟ من كه نتونستم باهاش كار كنم.برنامه photo sms هم هيچ نسخش كار نمي كنه.راستي اگه pin cod فراموش بشه چطور ميشه پيداش كرد؟
مثل اينكه هيچ كس پيغاماي من رو نمي بينه!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.