مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در این قسمت
آقا جون مادرت هر كس برنامه ضبط صداي راديو رو داره برام بذاره.خواهش .التماس :sad:
Hamid110
06-12-2006, 17:28
براي بار سوم :
آيا برنامه اي براي تايپ فارسي براي نوكيا n71 وجود داره؟
سلام . .
دوست گرامي . . اين سري از مدل نوكيا نرم افزاراش كمه . . اگه كسي داشته باشه حتما قرار ميده ديگه . .
شما نميخواد چند بار پست بدي . . :)
ممنون :)
حميد
Hamid110
06-12-2006, 17:35
آقا جون مادرت هر كس برنامه ضبط صداي راديو رو داره برام بذاره.خواهش .التماس :sad:
سلام . .
كسي اگه داشته باشه قرار ميده . .
نميخواد جون كسي رو قسم بدي. . .
ممنون . .
موفق باشي . .
vahid_203
06-12-2006, 22:12
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid_203
سلام دوستان ... خسته نباشيد
البته برنامه Multimedia Converter Pro رو دارم ولي اون به 3gp تبديل ميكنه .....
اقا جان مي شود لينك دانلود اين برنامه را بدي به ما
سلام ...
من تو يك سي دي اين برنامه رو از يكي از دوستام گرفتم .. كه چند تا فايل و يك setup كه وقتي روش كليك مي كني نصب ميشه رو كامپيوترت .. يه چيزي شبيه vcdcutter .... حجمشم 4MB
نمي دونم چه چوري بايد upload كنم ؟؟؟
اگه شما بلدين ياد بدين به منم .. ؟
mehdizadeh62
06-12-2006, 23:07
كسي مي دونه چطور با box موبايل هايي كه منوي فارسي ندارند فارسي مي كنند؟ لطفا كمك كنيد
admiral_cavandish
06-12-2006, 23:57
من ديكشنري انگليسي به فارسي مي خوام واسه N70
siolishe
07-12-2006, 00:39
يه Antivirus مي خوام براي N91
همچنين يه player
Hamid110
07-12-2006, 01:04
كسي مي دونه چطور با box موبايل هايي كه منوي فارسي ندارند فارسي مي كنند؟ لطفا كمك كنيد
سلام . .
دوست گرامي . . اين كار رو تا جايي كه ميدونم بيشتر بر روي گوشي هاي سامسونگ و سوني اريكسون ميكنند . . البته روي گوشي هاي نوكيا هم انجام ميدند . .
كل سيستم گوشي رو يك بار پاك ميكنند و دوباره اون رو كه زبان فارسي هم داره نصب ميكنند . . يعني ميشه همون فلش كردن گوشي . .
همانطور هم كه خودن گفتي . . احتياج به دستگاهي با نام باكس داره .. . كه حتما بايد به خدمات موبايلي ها مراجعه كني . .
موفق باشي . .
Hamid110
07-12-2006, 01:08
نقل قول:
نوشته شده توسط vahid_203
سلام دوستان ... خسته نباشيد
البته برنامه Multimedia Converter Pro رو دارم ولي اون به 3gp تبديل ميكنه .....
سلام ...
من تو يك سي دي اين برنامه رو از يكي از دوستام گرفتم .. كه چند تا فايل و يك setup كه وقتي روش كليك مي كني نصب ميشه رو كامپيوترت .. يه چيزي شبيه vcdcutter .... حجمشم 4MB
نمي دونم چه چوري بايد upload كنم ؟؟؟
اگه شما بلدين ياد بدين به منم .. ؟
سلام . .
دوست عزيز . . براي آپلود كردن فايل در تاپيك زير ايميلت رو بده تا دوستان برات دعوت نامه پرشين گيگ بفرستند . . :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين سايت ها هم ميتوني آپ كني . . البته قبلش ثبت نام . .
4shared.com
esnips.com >> اين يكي 1 گيگ فضا ميده . .
موفق باشي . . :) :blush:
Hamid110
07-12-2006, 01:12
من ديكشنري انگليسي به فارسي مي خوام واسه N70
سلام . .
دوست گرامي . . در تاپيك زير معرفي شده . . با سيستم جاوا . .
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»« »«»«»
يه Antivirus مي خوام براي N91
همچنين يه player
سلام . .
دوست گرامی . . تاپيك آنتي ويروس . .
موفق باشي . .
kiarash3500
07-12-2006, 04:53
در باره nokia sensorاطلاعاتی دارین؟
دوست عزیز فکر میکنم سنسور نوکیا یه قسمت حساس به نور باشه که با توجه به میزان روشنایی محیط نور صفحه گوشی رو زیاد یا کم میکنه
Hamid110
07-12-2006, 06:21
دوست عزیز فکر میکنم سنسور نوکیا یه قسمت حساس به نور باشه که با توجه به میزان روشنایی محیط نور صفحه گوشی رو زیاد یا کم میکنه
سلام . .
کیارش جان فکر میکنم ایشون منظورشون برنامه ی نوکیا سنسوره . .
ممنون . .
موفق باشی ..
خوب وحيد_203 حالا كي ميفرستيش تا ما هم استفاره كنيم و كيفشو بكنيم
مرد مباح
07-12-2006, 09:19
براي بار سوم :
آيا برنامه اي براي تايپ فارسي براي نوكيا n71 وجود داره؟
دوست عزيز.
ترجيح داره كه هيچ برنامه فارسي تايپ كني رو توي گوشيت نريزي چون اينا اكثرا باعث ايجاد مشكل در گوشي ميشن.
مرد مباح
07-12-2006, 09:37
سلام دوستان.
يك برنامه وب كم براي 6630 ميخواستم كه با بلوتوث به كامپيوتر لينك بشه.
ميخوام كار كنه و همچنين كرك شده و تست شده باشه. چون خودم يك برنامه دارم براي همين كار كه نتونسم ازش استفاده كنم.
راستي اسم برنامه اي كه من ميشناختم BlueStreamer بود.
پيشاپيش از همكاري شما دوستان متشكرم.
سلام دوستان.
يك برنامه وب كم براي 6630 ميخواستم كه با بلوتوث به كامپيوتر لينك بشه.
ميخوام كار كنه و همچنين كرك شده و تست شده باشه. چون خودم يك برنامه دارم براي همين كار كه نتونسم ازش استفاده كنم.
راستي اسم برنامه اي كه من ميشناختم BlueStreamer بود.
پيشاپيش از همكاري شما دوستان متشكرم.
سلام
بهتر بود يك جست و جو مي كردي برو به این جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بای :)
مرد مباح
07-12-2006, 10:35
ممنون دوست عزيز.
من جستجو نكردم چون ميدونستم اين برنامه قبلا معرفي شده و چون خيلي وقته كه به اين بخش سر نزده بودم نميدونستم كه اين فايلي كه پيدا ميكنم چقدر قديميه.
به هر حال از راهنمايي شما ممنون.
mehdizadeh62
08-12-2006, 22:03
سلام . .
دوست گرامي . . اين كار رو تا جايي كه ميدونم بيشتر بر روي گوشي هاي سامسونگ و سوني اريكسون ميكنند . . البته روي گوشي هاي نوكيا هم انجام ميدند . .
كل سيستم گوشي رو يك بار پاك ميكنند و دوباره اون رو كه زبان فارسي هم داره نصب ميكنند . . يعني ميشه همون فلش كردن گوشي . .
همانطور هم كه خودن گفتي . . احتياج به دستگاهي با نام باكس داره .. . كه حتما بايد به خدمات موبايلي ها مراجعه كني . .
موفق باشي . .
آخه مي دوني چيه ؟ يكي از دوستام مي خواد box بخره و مغازه خدمات موبايل بزنه ولي نميدونه چطور كار مي كنه خيلي فوري هم مي خواد ياد بگيره اگه كسي بلده لطفا كمك كنه
نوستر آداموس
08-12-2006, 23:56
برنامه اي براي ضبط صدا براي ان70 مي خئاستم چون برنامه ي خودش 1 دقيقه بيشتر ضبط نمي كنه
Hamid110
09-12-2006, 00:03
آخه مي دوني چيه ؟ يكي از دوستام مي خواد box بخره و مغازه خدمات موبايل بزنه ولي نميدونه چطور كار مي كنه خيلي فوري هم مي خواد ياد بگيره اگه كسي بلده لطفا كمك كنه
سلام . .
دوست گرامي .. راستش من تا حالا با Box كار نكردم . . كار كردن با اون فكر نميكنم زياد مشكل باشه . .
البته براي هر سري از گوشي ها كابل مخصوصش رو ميخواد . . مثل نوكيا يا سامسونگ يا سوني اريكسون . .
اگه به يك خدمات موبايلي مراجعه كني . . ميتوني ياد بگيري . .
اگه دوستان كسي در اين زمينه تخصص داره . . كمك كنه . .
ممنون . .
موفق باشيد ..
Hamid110
09-12-2006, 00:30
برنامه اي براي ضبط صدا براي ان70 مي خئاستم چون برنامه ي خودش 1 دقيقه بيشتر ضبط نمي كنه
سلام . .
دوست گرامي . .سرچ ميكردي پيدا ميشد . . تا حالا خيلي معرفي شده . . ALON.MP3
كرك شده هم هستش . . با فرمت هاي مختلف و كيفيت هاي مختلف ميتوني صدا رو ضبط كني . .
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نرم افزار قادر است ، صدا رو بصورت خبرنگاری و با فرمت های مختلف مثل MP3 و Wav و Amr با کیفیت های گوناگون ضبط کند .
همچنین این نرم افزار کاملا کرک شده می باشد و بر روی کلیه ی گوشی های سری ۶۰ نصب می شود .
موفق باشيد . . :) :blush:
kiarash3500
09-12-2006, 02:16
سلام . .
کیارش جان فکر میکنم ایشون منظورشون برنامه ی نوکیا سنسوره . .
ممنون . .
موفق باشی ..
ببخشید حمید جان
من نمیدونستم
میشه در مورد این برنامه یه توضیح بدین؟
omid_matrix3
09-12-2006, 03:03
سلام من تازه گوشی گرفتم و بی تجربه ام
گوشی من هم 6600 هست چندتا سوال داشتم
1-برنامه ای اومد ه که بتونیم شماره گوشی هایی که بلوتوس شون روشنه پیدا کنیم
2-من رو گوشی lock codeگذاشتم اگه یه وقت یادم بره روشی برای رد کردن اون هست
3-فایلهای mp3که با بلوتوس سند میشن میشه به رم انتقال داد یا دوباره سند کرد
4-میشه فایلهای mp3 را رو زنگ گذاشت یا باید کانورت به wav کرد
5- هنگامی که میخوام از کسی فایل دریافت کنم تو قسمت messaging\options\settings\other\memory in use را ممری کارت انتخاب می کنم که فایلام تو ممری کارت سیو شه اما دیگه نمیتونم اس ام اس بزنم و دوباره باید به حالت phone memory برگردونم میشه بدون عوض کردن اس ام اس فرستاد
برنامه اي هست به اسم quick office اگر كسي اين برنامه رو داره حتما برام بذاره .تو اين برنامه سه قسمت ميشه كه پاور پوينت و اكسل و ورد از آفيس كامپيوتر باز ميكنه .اگر داريد حتما تو سايت قرار بديد كه خيلي بهش احتياج دارم.دمتون گرم
نوستر آداموس
09-12-2006, 17:31
خيلي ممنون دست درد نكنه
boy iran
09-12-2006, 17:31
برنامه ارسال اس ام اس و کنترل اون رو کسی داره
سلام . .
از اين پست ميتوني اين برنامه رو دريافت كني . . :)
موفق باشي . .
دست شما درد نکنه ولی برو بچ صدبار به من معرفی کردند و من هزار با گفتم موبایلم را خراب کرد یعنی قلم بغل صفحه کلید را غیر فعال کرد
Hamid110
10-12-2006, 01:30
دست شما درد نکنه ولی برو بچ صدبار به من معرفی کردند و من هزار با گفتم موبایلم را خراب کرد یعنی قلم بغل صفحه کلید را غیر فعال کرد
سلام . .
آره سنوبر جان . . راست ميگي . . من رفتم روي گوشي 6600 رفيقم نصب كردم . . بنده خدا ديگه نميتونست حروف رو بنويسه . .
حالا فهميدم بايد چي كار كرد . .
اول بايد نسخه ي غير كرك شده ي اون رو نصب كرد . .
و بعد نسخه ي كرك شده ي اون رو . .
من خودم همينجوري نصب كردم . .
اگه نسخه غير كرك شدش رو داري پس اول نصب كن . .
ممنون . .
موفق باشي . .
golduser
10-12-2006, 10:18
6680 چراغ قوه
ehsan6010
10-12-2006, 11:59
سلام
من برنامه fs call رو روي n70 نصب كردم ولي انتي ويروس 3تا ويروس توش پيدا كرد چيكارش كنم
سلام
خواهش مي كنم در صورتي كه برنامه اي وجود دارد كه بتوان با آن عكسهاي مسيج را با ان 70 ارسال كرد قرار دهيد و در صورتيكه با تنظيمات خاصي روي گوشي ميتوان اين كار را انجام داد نيز راهنمايي فرماييد.
(پيكچر مسيج نمي خواهم بسازم بلكه مي خواهم پيكچر مسيج را ارسال كنم با ان 70).
با كمال تشكر
تازه وارد
لطفا برنامه ای برای موتورولا v3x که بشه با کامپیوتر در ارتباط باشه ....بزارید ...ممنون
doyenfox
12-12-2006, 14:26
سلام بچه ها يه برنامه جاوا ميخوام واسه w810 برا پس گذاشتن رويه فولدر (نه فايل) ممنون ميشم كمكم كنيد.
تا حالا هر چيرو تست كردم درست كار نميكرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
hesamkowsar
12-12-2006, 14:34
برنامه های uiq 3
درخواست برنامه لنز و برنامه ژله براي سوني اريكسون
با تشكر
کمک کمک کمک،،، سلام به همه بروبکس با حال،برنامه ایی اومده که شماره ارسال کننده sms راعوض میکند و یه شماره عجیب مثل:98300021157+ رو میندازه،اگه کسی داره برام بزاره ،متشکرم...
Hamid110
12-12-2006, 18:31
کمک کمک کمک،،، سلام به همه بروبکس با حال،برنامه ایی اومده که شماره ارسال کننده sms راعوض میکند و یه شماره عجیب مثل:98300021157+ رو میندازه،اگه کسی داره برام بزاره ،متشکرم...
سلام . .
دوست عزیز . . من تا حالا همچین برنامه ای ندیدم . . اما یک سایت هستش که بهش ما 500 اس ام اس مجانی میده و یک شماره ی دیگه بجای شماره ی شما میفته . . شاید شما هم منظورتون همینه . . !
sms2him.com . . موفق باشی . .
Hamid110
12-12-2006, 18:46
سلام
خواهش مي كنم در صورتي كه برنامه اي وجود دارد كه بتوان با آن عكسهاي مسيج را با ان 70 ارسال كرد قرار دهيد و در صورتيكه با تنظيمات خاصي روي گوشي ميتوان اين كار را انجام داد نيز راهنمايي فرماييد.
با كمال تشكر
تازه وارد
سلام . .
دوست عزیز . . فعلا همچین برنامه ای .. . نیست . . فقط میتونید از دیگران پیکچر مسیج بگیرید و اون رو فورواد کنید . .
موفق باشید . .
Hamid110
12-12-2006, 18:58
درخواست برنامه لنز و برنامه ژله براي سوني اريكسون
با تشكر
سلام . . این برنامه رو برای سیمباین دارم . . ! برای گوشی های سونی اریکسون . . چون جاوا هستش . . برنامه خیلی کمه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
با سلام دوستان واسه w700 نرم افزار ریموت کنترل تلویزیون وجود داره
اگه هست لینکشو بزارین
ممنون
mohammadtari
13-12-2006, 02:14
با عرض معذرت
مي خواستم بدونم آيا برنامه اي براي وصل كردن موبايل هاي Lg به كامپيوتر وجود داره؟
اگه اسمشو بگين يا لينكشو بذارين ممنون مي شم
مر30
Hamid110
13-12-2006, 03:25
با عرض معذرت
مي خواستم بدونم آيا برنامه اي براي وصل كردن موبايل هاي Lg به كامپيوتر وجود داره؟
اگه اسمشو بگين يا لينكشو بذارين ممنون مي شم
مر30
سلام . .
اسمش اینه . . cpm_en_v6.0.9
به کلیه ی گوشی ها هم میخوره . .
ممنون . .
موفق باشید . .
mohammadtari
13-12-2006, 04:54
خيلي خيلي ممنونم
ehsan6010
13-12-2006, 12:58
سلام
من برنامه fs call رو روي n70 نصب كردم ولي انتي ويروس 3تا ويروس توش پيدا كرد چيكارش كنم
Moje RengeR
13-12-2006, 15:21
سلام
با كمال تشكر
تازه وارد
منم ان70 دارم وبرای فرستادن عکس اس ام اس باید حتما یکی برای شما عکس رو با اس ام اس بفرسته بعد شما میتو نید با گزینه فورواد از اپشن اون و برای یه نفر دیگه بفرستید
aminjoon_ronaldo
13-12-2006, 15:43
سلام
دوستان من یک نرم افزار میخوام که بشه باهاش عکس رو به صورت smsدر اورد.
ادرس واسه وانلود هم بدین.
ممنون
aminjoon_ronaldo
13-12-2006, 15:43
سلام
دوستان من یک نرم افزار میخوام که بشه باهاش عکس رو به صورت smsدر اورد.
ادرس واسه وانلود هم بدین.
ممنون
بهترین و معروفترین برنامه photosms که لینکشو برات میزارم.
Moje RengeR
13-12-2006, 18:11
آخرش كسي يه برنامه براي ضبط مكالمات كه بوق نزنه از اول مكالمه رو هم ضبط كنه معرفي نكرد!!!!!!
به نظر من بهترین بی ازار ترین وباحلترین برنامه برای ظبط مکالمات کال رکوردره نه بوق میزنه نه پیغامی میده فقط ظبط میکنه وشما میتونید با رفتن به داخل گالری اون صدای ظبط شده مدت مکالمه تاریخ وزمان مکالمه رو ببینید
Moje RengeR
13-12-2006, 18:30
سلام من يه برنامه ميخوام براي تبديل فايل به mpeg4 يا real براي موبايل نوكيا N91 با jetAudio و Mpeg4Maker تبديل كرم ولي تو گوشي نشون نميده؟ كسي برنامه اي داره كه صد در صد جواب بده؟ N91 دارا به داد برسيد.
ضمنا 3gp نميخوام .عيدتون هم مبارك
یکی ازبهترین کنور تور ها ImTOO 3GP Video Converter Wizard 3هست وبرای کلیپهای چند ثانیه ای خیلی علیه
ولی اگه میخوای برنامه ای برای دیدن فیلم سینمایی روی موبایلت نصب کنی من بهت SmartMovie.v3.13.S60- پیشنهاد میکنم اسمارت مووی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در قسمت ارشیو)
میتونی دانلود کنی
واون برنامه رو از تو گوگل سرچ کن
کسی نبود جواب مارو بده :ریموت کنترل برای w700i
Moje RengeR
13-12-2006, 18:50
سلام . . .
امير جان بالخره اين برنامه رو پيدا كردم . . :)
به راحتي فايل هاي Pdf رو توي گوشي باز ميكنه . . در نمايش فونت هاي فارسي هم هيچ مشكلي نداره ( ميتوني توي عكس ببيني ) . . سرعت اون هم خيلي خوبه . .
حجمش هم بالاست . . 802 كيلوبايت . . .
Download & Saiz 802 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
حميد
این برنامه باعث هنگ کردن موبایل من میشه سرعتش پایینه برای خوندن فایل باید یه عاله دردسر بکشم
ومن فقط تونستم باهاش یه مقاله فارسی رو ببینم وبقیه مقاله ها قطی شده بود وانگار فونت اونا رو نمی شناخت
Moje RengeR
13-12-2006, 18:53
من یه برنامه ادوبی اکروبات رو روی موبایل یکی از دوستانم دیدو میخواستم ببینم کسی این برنامه رو داره؟؟
rasol296
14-12-2006, 01:29
سلام به همه دوستان
لطفا ميشه پلايرهاي جاوا رو هم بزارين هر نوعي . mp3 . wma و ...
البته اگه باشه !!! هست ؟
مرسي
Hamid110
14-12-2006, 04:38
آخرش كسي يه برنامه براي ضبط مكالمات كه بوق نزنه از اول مكالمه رو هم ضبط كنه معرفي نكرد!!!!!!
سلام . .
شما برنامه Beep Off رو نصب کن . . مشکلت حل میشه . .
دانلود با حجم 6.2 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب حتما اون رو Hide کن . .
ممنون . .
موفق باشی . .
Hamid110
14-12-2006, 04:48
کسی نبود جواب مارو بده :ریموت کنترل برای w700i
سلام . .
دوست عزیز ریموت کنترل هستش . . اما برای سیمباین . . .
موفق باشی . .
Hamid110
14-12-2006, 04:49
این برنامه باعث هنگ کردن موبایل من میشه سرعتش پایینه برای خوندن فایل باید یه عاله دردسر بکشم
ومن فقط تونستم باهاش یه مقاله فارسی رو ببینم وبقیه مقاله ها قطی شده بود وانگار فونت اونا رو نمی شناخت
سلام . . گوشی شما چیه . . ؟
من 6630 دارم . . به راحتی کار میکنه و هنگ هم نمیکنه . . فونت ها رو هم قاطی نمیکنه . . از عکسی هم که گذاشتم . . معلومه . .
موفق باشی . .
Hamid110
14-12-2006, 04:54
سلام به همه دوستان
لطفا ميشه پلايرهاي جاوا رو هم بزارين هر نوعي . mp3 . wma و ...
البته اگه باشه !!! هست ؟
مرسي
سلام . .
دوست گرامی . . پلیر برای جاوا هست . . اما این فرمت ها رو پخش نمیکنه . . بهتر شما اینجور فرمت ها رو توی کامپیوترت به فرمت قابل اجرا تبدیل کنی . .
موفق باشی . .
admiral_cavandish
14-12-2006, 11:30
[COLOR="black"]salam kassi barnameyi ke betooneh mmf ro be midi ya mp3 ya harchiye dige tabdil kone dare
aya aslan mojoodeh?
Moje RengeR
14-12-2006, 11:38
سلام . . گوشی شما چیه . . ؟
من 6630 دارم . . به راحتی کار میکنه و هنگ هم نمیکنه . . فونت ها رو هم قاطی نمیکنه . . از عکسی هم که گذاشتم . . معلومه . .
موفق باشی . .
گوشی من ان هفتاد
اگه ادوبی اکروبات برای موبایل داری لینکش وبزار
منون میشم
Moje RengeR
14-12-2006, 12:24
برنامه مي خوام كه بشه باهاش از فلاش 6680 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد!!(اصلا ميشه يا نه؟؟؟)
به علاوه
يه برنامه كه بشه باهاش عكس هاي Gif رو براي اسكرين سيور گذاشت(براي سري 60)
يه پيشنهاد هم داشتم!!
اگه ميشه تاپيك درخواست برنامه رو اختصاصي كنيد يعني نوكيا موتورولا و سوني اريكسون از هم جدا باشند!!
ورژن7[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 6270 برنامه ای هست که روی فایل ها پسورد گذاشت؟؟؟
من سئوس سافت رو میخوام واسه آپدیت
اگه کسی داره لطف کنه گوشیم احتیاج داره
سلام . .
شما برنامه Beep Off رو نصب کن . . مشکلت حل میشه . .
دانلود با حجم 6.2 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب حتما اون رو Hide کن . .
ممنون . .
موفق باشی . .
شرمنده .
کار نمیکنه.منم خیلی دنبال این برنامه میگشتم.
من یه برنامه ادوبی اکروبات رو روی موبایل یکی از دوستانم دیدو میخواستم ببینم کسی این برنامه رو داره؟؟
خیلی برنامه ی خوبیه .برو حالشو ببر.
mohsen57
14-12-2006, 17:59
ریست کردن موبایل دیگران با بلوتوس؟ اگه میشه یه توضیح مختصر هم بدید
khore mobile
14-12-2006, 20:36
کسی کاری واسه مانکرد؟
rasol296
14-12-2006, 22:46
سلام . .
دوست گرامی . . پلیر برای جاوا هست . . اما این فرمت ها رو پخش نمیکنه . . بهتر شما اینجور فرمت ها رو توی کامپیوترت به فرمت قابل اجرا تبدیل کنی . .
موفق باشی . .
با عرض سلام مجدد
آقا حميد ميشه اگه دارين همين پلايرو كه خودتون ميگي واسم بزاري ... فرقي نداره چه فرمتي ميخونه
مرسي از لطفت
Hamid110
14-12-2006, 22:47
شرمنده .
کار نمیکنه.منم خیلی دنبال این برنامه میگشتم.
سلام . .
منظورتون از کار نکردن چیه . . ؟
آیا نصب نشد . . یا بعد از نصب هم باز صدای بوق رو میده . .
من که نصب کردم . . دیگه صدای بوق نمیده . .
موفق باشی . .
zhoorkhooneh
14-12-2006, 22:48
baro bach harki betoone lcg jukebox2.00 ro cracked versioneasho bezare mamnoon misham bedoonid bi shak behtarin mp3 playere mobile
Programer
14-12-2006, 23:04
ریست کردن موبایل دیگران با بلوتوس؟ اگه میشه یه توضیح مختصر هم بدید
jتو نت پد ویندوز یه اسم سه حرفی بنویس و بین هر حرف یه tab بزن.بعد save کن و فایل رو به گوشی منتقل کن.توگوشی فایل رو باز کن اسم رو مارک کن بعد کپی و ببر تو اسم بلوتوث paste کن .حالا هر کی سرچ کنه گوشیش ریست میشه!!!
*نکته:فقط گوشی های قدیمی ایم مشکل رو دارندو در گوشی های جدید ایم مشکل رو نداریم
سلام . .
منظورتون از کار نکردن چیه . . ؟
آیا نصب نشد . . یا بعد از نصب هم باز صدای بوق رو میده . .
من که نصب کردم . . دیگه صدای بوق نمیده . .
موفق باشی . .
سلام...
فکر کنم لینکش ایراد داره.
Hamid110
15-12-2006, 18:32
baro bach harki betoone lcg jukebox2.00 ro cracked versioneasho bezare mamnoon misham bedoonid bi shak behtarin mp3 playere mobile
سلام . .
اگه ممکنه فارسی تایپ کنید . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام
برنامه ی تقویت صدا برای نوکیا 6125 یا 6130 رو لازم دارم .
روی چند تا گوشی دیدم که نصب شده و صدا رو فوق العاده قوی کرده . کسی سراغ داره ؟
سلام
من يه پخش كننده فايلهاي صوتي (رينگتون) ميخواهم كه بتونه با اون فايلهاي با پسوند imy.* اجرا و پخش كنه .
اين نوع فرمت صوتي روي گوشيهاي سوني اريكسون جواب ميده ولي روي همه گوشيهاي نوكيا پخش نميشه .
درضمن گوشي من 6680 است .
vahid_203
16-12-2006, 16:32
سلام دوستان ...
من برنامه Message_Storer رو دانلود كردم و روي گوشيم نصبش كردم ( نرم افزار ارسال اس ام اس از طريق بلوتوث ).... ولي اين برنامه فقط 15 روز كار ميكنه و بايد ريجستر بشه ..
اگه كسي لينك رجيستر شده يا كركي يا .... داره تا مشكل من حل بشه ممنون ميشم كمكم كنه ... ؟
منتظرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hadi_1724
16-12-2006, 23:43
با سلام.
من يه برنامه كنترل تلويزيون براي كا 750 ميخوام. در ضمن اين گوشي جاوا هست. با تشكر.
اگه كسي داره لطف كنه بزاره.
خيلي نياز دارم.
alialexali
17-12-2006, 00:56
ok
okokokokokok
Hamid110
17-12-2006, 06:55
سلام دوستان ...
من برنامه Message_Storer رو دانلود كردم و روي گوشيم نصبش كردم ( نرم افزار ارسال اس ام اس از طريق بلوتوث ).... ولي اين برنامه فقط 15 روز كار ميكنه و بايد ريجستر بشه ..
اگه كسي لينك رجيستر شده يا كركي يا .... داره تا مشكل من حل بشه ممنون ميشم كمكم كنه ... ؟
منتظرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام وحید جان . .
من یه روشی رو یک جا خوندم . . که میشه برنامه هایی رو که 15 روزه هستش . . رو خودت کرک کنی . .
ببینم اگه درست باشه . . به شما هم میگم که چیکار کنی . .
موفق باشی . .
nhkARAMI
17-12-2006, 08:49
يك File Manager(اكسپلورر) مي خواستم .كسي ميتونه كمك كنه
shakerhossein
17-12-2006, 11:30
دوست گرامي . . اين هم ديكشنري انگليسي به انگليسي . .
Advanced English Dictionary
این را دیگر اکثرا" می شناسید و شاید در خیلی از جاهای دیگر دیده باشید. اما این نرم افزار هم تو دسته خودش برنامه فوق العاده کاملی است.
وقتی یک کلمه را برای ترجمه وارد کنید کلماتی هم دسته و هم معنی آن را نیز نشان میدهد و در قسمت معانیش مشخص می کند این کلمه اسم یا فعله یا صفته ٬ و از چه کلمه ایی گرفته شده است .
خلاصه خیلی کامله و در حدود ۱.۴ میلیون کلمه در خودش جای داده .
پس از نصب فقط باید رجیستر بشود .
فرمت برنامه : جاوا
قابل نصب بر روی : گوشیهای نوکیا ، سونی اریکسون و…
Download & Saiz 6.72 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در هنگام رجیستر کردن برنامه استفاده از حروف بزرگ و کوچک را رعایت کنید.
User Id :hackme۱۱۲@yahoo.co.uk
Code :RNC-NHQ-D۶۷-۳ZX
-----------------------------------------
اينم يه لينك ديگه . .
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
UserID : hackme112@yahoo.co.uk
Code : RNC-NHQ-D67-3ZX
USER ID : BWO.COM.CN
CODe : 54M-3IK-RXM-XRX
دوست گرامي . . من اين برنامه رو امتحان نكردم . . اگه تست كرديد . . جوابش رو همينجا بگيد . .
ممنون . .
موفق باشي . .[/QUOTE]
با این کدها ریجستر نشد اگه کد دیگه ای هست بفرمایید
ممنون
با سلام من از برنامه callrecorder استفاده می کنم و هنگام حرف زدن صدای بیپ بیپ در میاره می خواستم بدونم برنامه یا روشی هست که صدای برنامه رو قطع کند ممنون
برنامه میخوام برای فیلم برداری با فرمت mp4 برای6630
سلام دوستان ...
منتظرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي سيمبين 9.1 با كي جن
ِدانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] anOS9.1.incl.Keygen-HSpda.zip)
با سلام من از برنامه callrecorder استفاده می کنم و هنگام حرف زدن صدای بیپ بیپ در میاره می خواستم بدونم برنامه یا روشی هست که صدای برنامه رو قطع کند ممنون
متاسفانه نميشه كاري كرد!
Hamid110
17-12-2006, 20:13
سلام . .
دوست گرامی . . از برنامه ی Beep Off استفاده کن . .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب . . حتما اون رو در حالت Hide . . قرار بده . .
موفق باشی . .
سلام . .
دوست گرامی . . از برنامه ی Beep Off استفاده کن . .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب . . حتما اون رو در حالت Hide . . قرار بده . .
موفق باشی . .
حميد جان اين برنامه روي موبايل من متاسفانه جواب نميده!:sad:
سلام
برنامه ای هست برای سونی اریکسن که با اون برنامه اس ام اس رو توی کامپیوتر تایپ کرد بعد با سیم یو اس بی به گوشی انتقال داد؟
nhkARAMI
18-12-2006, 17:50
من يك برنامه براي ضبط فيلم نامحدود ميخوام كسي داره؟
سلام
کسی میدونه چطور میشه 3250 رو فارسی کرد
سلام
کسی میدونه چطور میشه 3250 رو فارسی کرد
سلام
اگه مي خواي فارسي كني به نظر من ببر در يك مغازه خيلي خيلي معتبر
و سيمكارتتم مواظب باش اما اگه مي خواي فقط اس ام اس فارسي بنويسي
نامهاي داخل دفتر چه تلفند را فارسي بنويسي و ... از نرم افزار زير استفاده بكن
باي:)
نوستر آداموس
18-12-2006, 21:55
اگه باز هم برنامه ای که مختص n70 باشه دارید معرفی کنید
Hamid110
19-12-2006, 02:52
اگه باز هم برنامه ای که مختص n70 باشه دارید معرفی کنید
سلام . .
یعنی چی مختص N70 باشه . . ؟
N70 هم سری 60 نوکیا سیمباین 8 هستش . . مثله چند مدل دیگه . . که برنامه هاشون هم یکیه . .
موفق باشی . .
mohammad_1000
19-12-2006, 12:30
من يك برنامه براي ضبط فيلم نامحدود ميخوام كسي داره؟
سلام دوست عزیز اینم برنامه ای که خاستی
موفق باشی
Hamid110
19-12-2006, 16:33
سلام به همه شما.
من هم تا جایی که بتونم کمک میکنم تا نیاز هاش بازدید کننده های عزیز را برطرف کنم
اینم سایتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
دوست گرامی . . طبق قوانین انجمن . . اینجا جای تبلیغات از وبلاگ یا سایت نیست . .
خلاف قوانین . .
موفق باشی . .
Hamid_pro
19-12-2006, 17:28
سلام
من دنبال يه منشي تلفني يا يه پیغامگير ميگردم ـ(java) .مدله گوشيم Sony Ericson Z800i.
ممنون ميشم اگه کسي بزارتش .
سلام
اگه مي خواي فارسي كني به نظر من ببر در يك مغازه خيلي خيلي معتبر
و سيمكارتتم مواظب باش اما اگه مي خواي فقط اس ام اس فارسي بنويسي
نامهاي داخل دفتر چه تلفند را فارسي بنويسي و ... از نرم افزار زير استفاده بكن
باي:)
mamnoon
shoma jayi soragh dari?
vahid_203
19-12-2006, 22:08
براي سيمبين 9.1 با كي جن
ِدانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] anOS9.1.incl.Keygen-HSpda.zip)
سلام ... مرسي دوست عزيز ..
گوشي من ان 70 يعني اين رو گوشي من كار نميكنه چون سيمبين ان 70 ( 8.1 ) است ؟
nhkARAMI
20-12-2006, 12:00
مرسي Mohamad1000
asghar_206
20-12-2006, 18:19
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل گزاري بر روي پيام کوتاه
{گوشي سوني اريکسون Z530i}
مرسي
asghar_206
20-12-2006, 18:20
سلام:
برنامه ي ديکشنري اينگليسي به فارسي
مرسي
asghar_206
20-12-2006, 18:20
سلام:
برنامه اي مي خواستم که ازموبايل به جاي وبکم استفاده بشه
مرسي
asghar_206
20-12-2006, 18:21
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل گزاري بر روي
پوشه ها {گوشي سوني اريکسون Z530i}
مرسي
asghar_206
20-12-2006, 18:21
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل کردن صفحه کليد
مرسي
mohammad_1000
20-12-2006, 21:52
سلام:
مرسي
سلام دوست عزیز شما باید تمام درخاستاتونو تو یه پست مینوشتید نه این همه پست
من یکی از درخاست های شمارو جواب میدم تا بقیشو دوستانه دیگمون که در این زمینه اطلاعات دارند جواب بدن این برنامه کیلوکر برای قفل اتوماتیک صفحه کلید هستش
موفق باشی
mohammad_1000
20-12-2006, 21:54
سلام:
مرسي
سلام دوست عزیز من یکی از درخاست های شما رو جواب میدم برنامه قفل اتوماتیک صفحه کلید
سلام کسی میتونه برنامه ای برای ساختن یا تبدیل عکس اس ام اس (wbmp) واسم لینک بده.اگه هم اینجا جای مطرح کردنش نیست بگین کجا مطرح کنم.چون شدیدا بهش احتیاج دارم.
vahid182
21-12-2006, 01:27
سلام
يکی از دوستام يه برنامه داشت که وقتی کسی باهاش تماس
می گرفت يه پيغام می اومد که می خوای به طرف جواب بدی
يا نه اگه نه رو می زدی يعنی رد تماس می دادی واسه طرفی که زنگ زده بود صدایی پخش می شد که می گفت مشترک مورد نظر مجاز به استفاده از این سرویس نمی باشد
کسی می دونه اسم این برنامه چيه يا از کجا می تونم بگيرمش؟
javadbka
21-12-2006, 01:47
با سلام
من برنامه GPRS Tri Band رو ميخواستم براي X640 سامسونگ فقط اگه ميشه فوري بهبم برسوني:blush: د
mer10+2+12+3+2+1:biggrin: :laughing:
Hamid110
21-12-2006, 01:49
سلام:
برنامه ي ديکشنري اينگليسي به فارسي
مرسي
سلام . .
روجوع به تاپیک زیر . .
موفق باشی . .
mojtaba_sv
21-12-2006, 03:43
برنامه کنترل تلویزیون میخوام برایn70 یکی از دوستان ظاهرا گفتن که این برنامه روی گوشیهایی که اینفرارد دارن اجرا میشن و از اونجایی که N70 اینفرارد نداره خواستم ببینم همچین برنامه ای هست که با بلوتوث کار کنه
rozbehan
21-12-2006, 08:55
agha HaMid Khasteh nabashiN DADASH
hamid_hitman47
21-12-2006, 12:52
برنامه کنترل تلویزیون میخوام برایn70 یکی از دوستان ظاهرا گفتن که این برنامه روی گوشیهایی که اینفرارد دارن اجرا میشن و از اونجایی که N70 اینفرارد نداره خواستم ببینم همچین برنامه ای هست که با بلوتوث کار کنه
این برنامه وجود نداره واسه کنترل تلویزیون حتما باید گوشیتون ایفرارد داشته باشه.....
mohammad_1000
21-12-2006, 13:18
agha HaMid Khasteh nabashiN DADASH
سلام دوست عزیز از اونجایی که این سایت فارسی هستش من از شما خاهش میکنم که فارسی تایپ کنید تا دوستانی که نمیتونن انگلیسی رو بخونن متوجه مطلب بشن
موفق باشی
mohammad_1000
21-12-2006, 13:20
سلام دوست عزیز این برنامه تنها بر رویه گوشی های اینفرارد دار نصب میشه چون تلوزیون از اشعه مادونه قرمز ساخته شده قسمت کنترلش و غیر این نمیتونه باشه اگر گوشیه اینفرارد دار داشتی من این برنامه رو برات میزاشتم
موفق باشی
mohammad hamed
21-12-2006, 16:09
با سلام
من یک screen saver آکواریوم برای 6630 می خواستم
با تشکر
منتظر هستم
setare_m
21-12-2006, 17:05
سلام
خسته نباشید به همه ی دوستانی که اینجا زحمت می کشن.
من یه سوالی دارم که البته پیش پا افتادس ،دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.
کلا واسه نصب برنامه روی گوشی باید چی کار کرد؟
در ضمن گوشی من w810 هستش.
mohammad_1000
21-12-2006, 21:03
سلام
سلام دوست عزیز شما برنامه دلخاه خدتونو از طریق کابل به گوشی انتقال میدید و در داخل گوشی اینیستالش میکنید یا میتونید از طریق برنامه ای که در داخل سی دی هستش سیدی خود گوشی اینیستالش میکنه و به داخل گوشی میفرسته
موفق یاشید
mohammad_1000
21-12-2006, 21:05
با سلام
با تشکر
منتظر هستم
سلام دوست عزیز شما احتیاجی به برنامه ندارید میتونید عکس متحرک اکواریوم رو داخل گوشی بفرستید و بر رویه بکراندتون بزارید تا بشه اسکریم سیور
موفق باشید
Hamid110
22-12-2006, 01:35
سلام
سلام . .
دوست گرامی . . آیا شما برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو نصب کردید . . و کمک برای نصب برنامه میخواید . . ؟
یا مشکل در نصب برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو دارید . . ؟
موفق باشید . .
ممنون سلام . .
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
Hamid110
22-12-2006, 08:39
ممنون سلام . .
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
سلام . .
دوست گرامی . . ممنون از لطف شما . .
اگه ممکنه در مورد پستی خاصی هروقت میخواستید پست بدید از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید . . تا کسی که جوابش رو شما دادید . . متوجه بشه . . مثل همین پستی که من جواب شما رو دادم . .
ممنون . . . .
موفق باشید . .
یکی پیدا نمیشه جواب منو بده
javadbka
22-12-2006, 12:59
سلام
ميخواستم خواهش كنم برنامه N620 سامسونگ رو بهم معرفي كنيد(+لينك دانلود)
soheil_atish
22-12-2006, 14:24
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من می خواستم فایل های با فرمت MP3 و کلاً فایلهای صوتی رو به فرمت audio/amr تبدیل کنم .
میتونم خواهش کنم اگه این برنامه رو کسی داره آپ کنه یا حداقل اسم برنامه رو برام بگه
ممنون میشم از تون
mohammad hamed
22-12-2006, 14:33
سلام دوست عزیز شما احتیاجی به برنامه ندارید میتونید عکس متحرک اکواریوم رو داخل گوشی بفرستید و بر رویه بکراندتون بزارید تا بشه اسکریم سیور
موفق باشید
با سلام این کیفیت عکس ها پایین و خیلی سرعت حرکت آنها بالا هست.
یه اسکین سیور خوب می خوام و نمی هوام که آن ها را به جای بکراند بزارم
باید چی کار کنم؟
Hamid110
22-12-2006, 14:50
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من می خواستم فایل های با فرمت MP3 و کلاً فایلهای صوتی رو به فرمت audio/amr تبدیل کنم .
میتونم خواهش کنم اگه این برنامه رو کسی داره آپ کنه یا حداقل اسم برنامه رو برام بگه
ممنون میشم از تون
سلام . . از برنامه ی زیر استفاده کن . .
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دانلود کنید با حجم 2.238 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرک با حجم 63 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما کرک رو هم نصب کن . .
موفق باشی . .
mehdizadeh62
22-12-2006, 21:00
پست نوشته شده رو چطور مي شه حذف كرد؟
mehdizadeh62
22-12-2006, 21:03
يه سوال دارم N73 خيلي با N70 فرق داره و بهتره؟ من N70 دارم و وسوسه شدم كه N73 بگيرم حالا مي خوام ببينم مي ارزه؟ آخه مي گن برنامه هاي سري 60 روش نصب نميشه. مي خوام ببينم برنامه هاش هست؟ و بنظرتون عوض كنم يا نه.n80 چطوره؟
aminjoon_ronaldo
22-12-2006, 22:06
salam
man narm afzare photo sms ro vase java mikham
ya
aminjoon_ronaldo
22-12-2006, 22:06
salam
ya ye ravesh vase anjame in kar ba n70
mamnoon
سلام من یه نرم افزار برا گوشی 6600 میخواستم که بتونی توش آهنگ با فرمت میدی بسازی کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم
soheil_atish
23-12-2006, 00:34
ممنون آقا حمید
ببخشید که دیر شد ولی شرمنده چون بیرون بودم:wub:
Hamid110
23-12-2006, 07:07
پست نوشته شده رو چطور مي شه حذف كرد؟
سلام . . حذف نمیشه کرد . . . فقط میشه ویرایش کرد . . که شما این کار رو انجام دادید . .
البته میشه از مدریت خواست تا پستی رو حذف کنند . .
موفق باشی . .
Hamid110
23-12-2006, 07:19
يه سوال دارم N73 خيلي با N70 فرق داره و بهتره؟ من N70 دارم و وسوسه شدم كه N73 بگيرم حالا مي خوام ببينم مي ارزه؟ آخه مي گن برنامه هاي سري 60 روش نصب نميشه. مي خوام ببينم برنامه هاش هست؟ و بنظرتون عوض كنم يا نه.n80 چطوره؟
سلام . .
دوست گرامی . . اینطور سوالات رو در کلوپ گوشی ها و کلوپ نوکیا باید پرسید . .
در ضمن گوشی N73 سری 60 و سیمباین 9 هستش . . و برنامه های سری 60 سیمباین 8 روش نصب نمیشه . .
موفق باشی . .
Hamid110
23-12-2006, 07:25
salam
ya
salam
ya ye ravesh vase anjame in kar ba n70
mamnoon
سلام . .
دوست گرامی . . اگه ممکنه در انجمن ها فارسی تایپ کنید . .
در ضمن این برنامه بصورت جاوا وجود نداره . .
گوشی N70 سیمباین رو هم ساپورت میکنه . .
اما قابلیت انتقال عکس مسیج رو به قسمت تکست مسیج نداره . .
موفق باشی . .
Hamid110
23-12-2006, 07:29
سلام من یه نرم افزار برا گوشی 6600 میخواستم که بتونی توش آهنگ با فرمت میدی بسازی کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم
سلام . .
دوست گرامی . . منظورتون از ساخت اهنگ با فرمت Mid چیه . . ؟
همچین برنامه ای نیستش . .
موفق باشی . .
Hamid110
23-12-2006, 07:42
برنامه عربی فارسی اردو رو البته دموی اون رو نه از کجا میتونم گیر بیارم
ممنون و تشکر
سلام . .
دانلود با حجم 258 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه کرک شده هستش . .
بهتره اول برنامه غیر کرک شده ی اون رو اگه داری نصب کنی . . و بعد این یکیو . .
چون ممکنه برات مشکل درست کنه . .
ممنون . .
موفق باشی . .
p30planet
23-12-2006, 12:39
کسی میتونه (File Manager Samsung Model SGH-X670) رو برای ویندوز xp sp2 بذاره
سلام دوستان....ممنون از تاپیک خوبتون و از شما حمید جان واسه اینکه جواب همه رو با حوصله میدی!
گوشی من N70 هستش و احتمالا اونایی که این گوشی رو داشتن می دونن که این گوشی یه ویژگی اعصاب خورد کن داره که وقتی دکمه ی Hang Up (دکمه ی قرمز رنگ قطع تماس) رو میزنی از برنامه خارج میشه و اونو می بنده به طوری که دیگه اثری از برنامه نمی مونه!البته من شنیدم بعضی دیگر از گوشیهای سری N هم همین مشکل رو دارن...من چند وقت بود که دنبال یه برنامه بودم که از شر این مشکل راحت شم...خیلی جستجو کردم تا اخر یه برنامه پیدا کردم به اسم NoRedClose ولی خوب این برنامه تریال هستش....می خواستم ببینم اگه کسی کرک این برنامه رو داره یا برنامه ی مشابهی میشناسه، لطف کنه لینکشو بذاره!
راستی من از یه چیزی تعجب کردم که چرا تو این فروم و فروم های فارسی دیگه، هیشکی این مشکلو به طور جدی بیان نکرده....اخه واقعا این ویژگی N70 خیلی اعصاب خورد کنه....یهو وسط تایپ مسیج یا وسط یه بازی دستت اشتباهی میره رو این دکمه و بعدش برنامت {کان لم یکن شیئا مذکور}ا می گردد!!! می خواستم یه فروم بزنم با مضمن معرفی این برنامه و درخواست کرک واسش...می خواستم ببینم به نظر شما این کارو بکنم یا تو همین تاپیک منتظر شم!
داشت یادم میرفت اینم لینک دانلود برنامه...البته اگه یه سرچ با این نام تو گوگل بکنی یه عالمه سایت میاره که این برنامه توش هست:
chatrekhees
23-12-2006, 15:48
بنده 6630 دارم
آیا نرم افزاری هست که ولوم زنگ گوشی را ز یاد کنه ؟
طوری که صداش بترکونه
سلام
می خواستم بدونم ایا میشه کتاب های الکترونیک رو که به صورت پی دی اف هستن در w800 باز کرد ؟ ایا برنامه ای برای اینکار وجود داره؟
اگه برنامه ای وجود نداره pdf file رو به چه فرمتی تغییر بدم که w800 ساپورت کنه یا برنامه ای برای باز کردن فرمت در داخل مبایل وجود داشته باشه؟
چه جوری میشه یه کتاب الکترونیک رو داخل مبایل باز کرد و خوند؟
Hamid110
23-12-2006, 19:27
بنده 6630 دارم
آیا نرم افزاری هست که ولوم زنگ گوشی را ز یاد کنه ؟
طوری که صداش بترکونه
سلام . .
دوست گرامی . . همچین برنامه ای نیست . . اگه هم باشه . . کیفیت صدا رو بشدت میاره پایین . .
موفق باشی . .
حمیدجان به نظر شما مشکلی نداره که من یه تاپیک در این باره باز کنم...یعنی قبلا بحثی در این زمینه نشده؟ فقط مشکل اینه که برنامه کرک نشدست! قصدم از باز کردن تاپیک بیشتر معرفی این برنامه به بقیست که اگه جایی کرکشو دیدن، به ما هم بگن...چون خیلیها از وجود یه چنین برنامه ای اطلاع ندارن...
ممنون میشم اگه جواب بدید
vahid_203
23-12-2006, 22:35
سلام دوستان ...
والا من يه چيزي شنيدم كه يه جوراي باور نكردنيه ...
يكي از دوستام مي گفت كه يه برنامه هست كه وقتي رو گوشيت نصبش مي كني وقتي داري عكس ميگيري يا فيلم برداري مي كني لنز دوربين 90 درجه سمت راست رو نشون ميده .. يعني مثلا دوربين گوشي رو گرفتي روبروي مانيتور عوض اينكه صفحه مانيتور رو نشون بده سمت راست رو نشون ميده ؟؟؟؟
من خندم گرفت و گفتم همچين چيزي امكان نداره ، ولي اون رو حرفش بود كه دست يكي از دوستاش ديده حتي يارو گوشيش ان 70 بوده .. ؟
آيا دوستان همچين برنامه اي هست ؟؟؟/ يا نه ؟؟؟
Programer
23-12-2006, 23:17
نه به این شکل که شما می فرمایید.برنامه ای هست که شما به آرامی گوشی رو می چرخانید و این برنامه یه عکس 360 درجه درست میکنه
am_merman01
23-12-2006, 23:19
دو ستان کسی برنامه file man 1.07 رو برای من نمیزاره به خدا خسته شدم انقدر تو این سایت اون سایت درخواست دادم
hadi_1724
24-12-2006, 00:08
سلام دوست عزیز این برنامه تنها بر رویه گوشی های اینفرارد دار نصب میشه چون تلوزیون از اشعه مادونه قرمز ساخته شده قسمت کنترلش و غیر این نمیتونه باشه اگر گوشیه اینفرارد دار داشتی من این برنامه رو برات میزاشتم
موفق باشی
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي.لطفا اگه ممكنه اين برنامه كنترل تلويزيون رو برام بزارين خيلي شديد احتياجش دارم. ممنون
hadi_1724
24-12-2006, 01:31
با عرض سلام.
ميخواستم بدونم آيا من هم ميتونم براي ديگران برنامه بزارم يا نه؟
اگه ميشه زودتر جواب بدين.
ممنون.
Hamid110
24-12-2006, 02:08
با عرض سلام.
ميخواستم بدونم آيا من هم ميتونم براي ديگران برنامه بزارم يا نه؟
اگه ميشه زودتر جواب بدين.
ممنون.
سلام . .
هادی جان این فروم متعلق یه شماست . . خوشحال میشیم برنامه بزارید . . و کمک دوستان کنید . .
ممنون . .
موفق باشی . .
Hamid110
24-12-2006, 02:19
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي.لطفا اگه ممكنه اين برنامه كنترل تلويزيون رو برام بزارين خيلي شديد احتياجش دارم. ممنون
سلام . .
دوست گرامی . . این هم برنامه ی ریموت کنترل تلویزیون برای موبایل ( کرک شده )
دوست عزیز . . این برنامه فقط بر روی گوشی های سری 60 . انفرارد دار کار میکند . .
موفق باشید . .
Hamid110
24-12-2006, 02:29
حمیدجان به نظر شما مشکلی نداره که من یه تاپیک در این باره باز کنم...یعنی قبلا بحثی در این زمینه نشده؟ فقط مشکل اینه که برنامه کرک نشدست! قصدم از باز کردن تاپیک بیشتر معرفی این برنامه به بقیست که اگه جایی کرکشو دیدن، به ما هم بگن...چون خیلیها از وجود یه چنین برنامه ای اطلاع ندارن...
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام . .
دوست گرامی . . شما اختیار دارید . .
برای معرفی این برنامه توی تالار برنامه های کاربردی یک تاپیک بزنید . .
در ضمن . . اگه تونستید برنامه رو یک جا آپلود کنید . . و لینک رو خودتون قرار بدید . . تا دوستان مجبور نباشند توی یک سایت دیگه برای دانلود بروند . .
ممنون از همکاری شما . .
موفق باشید . .
Hamid110
24-12-2006, 02:46
سلام دوستان ...
والا من يه چيزي شنيدم كه يه جوراي باور نكردنيه ...
يكي از دوستام مي گفت كه يه برنامه هست كه وقتي رو گوشيت نصبش مي كني وقتي داري عكس ميگيري يا فيلم برداري مي كني لنز دوربين 90 درجه سمت راست رو نشون ميده .. يعني مثلا دوربين گوشي رو گرفتي روبروي مانيتور عوض اينكه صفحه مانيتور رو نشون بده سمت راست رو نشون ميده ؟؟؟؟
من خندم گرفت و گفتم همچين چيزي امكان نداره ، ولي اون رو حرفش بود كه دست يكي از دوستاش ديده حتي يارو گوشيش ان 70 بوده .. ؟
آيا دوستان همچين برنامه اي هست ؟؟؟/ يا نه ؟؟؟
نه به این شکل که شما می فرمایید.برنامه ای هست که شما به آرامی گوشی رو می چرخانید و این برنامه یه عکس 360 درجه درست میکنه
سلام . .
دوست گرامی . . بله درسته . . همیچین برنامه ای وجود داره . . که عکس رو به صورت 360 درجه میگیره . . باید موبایل رو بصورت آهسته 360 درجه بچرخونید . .
من این برنامه رو برای شما در لینک زیر قرار دادم . .
PanoMan یک برنامه بسیار مجهز و جدید برای گوشیهای موبایل سری ۶۰ میباشد.کار این برنامه عکسبرداری است البته نه بصورت معمولی بلکه بصورت پاناروما!!مطمئن هستم که همه شما با این واژه در عکسبرداری آشنا هستید . پاناروما یعنی عکسبرداری بصورت کشیده که در این نوع عکسبرداری منظره ها بصورت کامل در عکس مشخص است.
این نرم افزار در سال ۲۰۰۶ در وب انتشار یافته و جزو برنامه های جدید است.این برنامه بر روی گوشیهای Nokia 3230 و ۶۶۰۰ و ۶۶۳۰ و ۶۶۷۰ و ۷۶۱۰ و Nokia N70 قابل نصب است.
دانلود کنید با حجم 161 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
Hamid110
24-12-2006, 02:52
دو ستان کسی برنامه file man 1.07 رو برای من نمیزاره به خدا خسته شدم انقدر تو این سایت اون سایت درخواست دادم
سلام . .
دوست گرامی . . من ورژن 1.03 اون رو داشتم که برای شما قرار میدم . . کرک شده
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OS.Cracked-BiNPDA.zip)
ممنون . .
موفق باشید . .
my_consort_is_my_life
24-12-2006, 06:46
آقا اگه میشه یه نرم افزار منشی تلفن برای گوشیهای سونی اریکسون بذارید
ممنونم
my_consort_is_my_life
24-12-2006, 07:12
سلام
آقا اگه میشه این نرم افزار قفل کردن پوشه ها هم رو بذارید (برای سونی اریکسون ونوکیا)
مرسی
همگی خسته نباشید .فارسی ساز برای 3250 کسی داره؟
لطفا" آدرس جای دیگه ای رو ندین به خدا کلی گشتم تا بهترین جا رو برای طرح (یعنی همین جا ) پیدا کردم.متشکرم
setare_m
24-12-2006, 11:12
سلام . .
دوست گرامی . . آیا شما برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو نصب کردید . . و کمک برای نصب برنامه میخواید . . ؟
یا مشکل در نصب برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو دارید . . ؟
موفق باشید . .
سلام
برنامه ی اتصال گوشی به کامپیوترو دارم و نصب کردم. مشکل من اینستال کردن برنامه در گوشی هست.من دیکشنری رو از همین فروم ، کلوپ w810 دانلود کردم که به صورت زیپ شده هست.نمی دونم چه جوری باید اینستالش کنم؟! و اصلا کدوم قسمت توی گوشی؟و کلا چه جوری دیگه؟
ممنون از کمکتون.
سلام
برنامه ی اتصال گوشی به کامپیوترو دارم و نصب کردم. مشکل من اینستال کردن برنامه در گوشی هست.من دیکشنری رو از همین فروم ، کلوپ w810 دانلود کردم که به صورت زیپ شده هست.نمی دونم چه جوری باید اینستالش کنم؟! و اصلا کدوم قسمت توی گوشی؟و کلا چه جوری دیگه؟
ممنون از کمکتون.
اون فایلی رو که دانلود کردین از حالت زیپ خارج کنین داخلش یه فایل جاوا باید باشه اون فایل رو کاپی کنین داخل فولدر other که داخل مموری مبایلتون هستش بعد مبایل رو از کامپیوتر جدا کنین وارد فلدر other شین و رو فایلی که اونجا کاپی کردی کلیک کنین تا اجراشه خودش نصب میشه
مسیر فولدرrother: رو مموری که داخل my computer هستش کلیک کن برو MSSEMC\Media files\other
این روشی که گفتم واسه w800بود فکر کنم واسه w810 هم اینجوری باشه
سلام
می خواستم بدونم ایا میشه کتاب های الکترونیک رو که به صورت پی دی اف هستن در w800 باز کرد ؟ ایا برنامه ای برای اینکار وجود داره؟
اگه برنامه ای وجود نداره pdf file رو به چه فرمتی تغییر بدم که w800 ساپورت کنه یا برنامه ای برای باز کردن فرمت در داخل مبایل وجود داشته باشه؟
کسی جوابی واسه این نداره؟
همگی خسته نباشید .فارسی ساز برای 3250 کسی داره؟
لطفا" آدرس جای دیگه ای رو ندین به خدا کلی گشتم تا بهترین جا رو برای طرح (یعنی همین جا ) پیدا کردم.متشکرم
سلام
دوست عزیز من توی تابیک موبایل چند بار عرض کردم که بهترین راه و مطمئن ترینش این
که گوشی رو ببری دره یک مغازه موبایل فروشی مطمئن تابرات فارسی کنه که فکر کنم
10 هزار تومنی باید پیاده بشی ولی اگه برای فارسی نویسی می خوای از نرم افزار زیر
استفاده کن فکر کنم روی 3250 جواب میده تست کن ببین جواب میده یا نه
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
sandytagh
24-12-2006, 21:53
اگه میشه به برنامه نقاشی برای پی990 می خواستم
و یه برنامه برای چراق قوه پی990
Hamid110
24-12-2006, 23:36
اگه میشه به برنامه نقاشی برای پی990 می خواستم
سلام . .
فکر میکنم این برنامه رو خود گوشی شما داشته باشه . .
چون من روی P910i دیدم که داره . . احتمالا روی گوشی شما هم هستش . .
ممنون . .
موفق باشی . .
Hamid110
24-12-2006, 23:38
سلام
کسی جوابی واسه این نداره؟
سلام . .
دوست گرامی . . نسخه جاوای این برنامه رو نمیدونم هست یا نه . .
موفق باشی . .
موفق باشید
سلام محمد عزیز...
شرمنده ولی تو 6630 عکسهای متحرک رو نمیتونی روی
بکراندت بزاری.
با تشکر...
با سلام
با تشکر
منتظر هستم
برو حالشو ببر...
shahram-mino
25-12-2006, 06:17
barnameye estefade iz infared w810 baraye tv mikham
shahram-mino
25-12-2006, 06:20
ye foldr locker mikham baraye w810
لطفا"روش نصب بازيهاي انگيج براي 6630 نوكيا بهمراه نرم افزارهاي اجرا با تشكر فراوان
Hamid110
25-12-2006, 14:53
لطفا"روش نصب بازيهاي انگيج براي 6630 نوكيا بهمراه نرم افزارهاي اجرا با تشكر فراوان
سلام . .
دوست گرامی . . این سوال رو اگه در تالار بازی ها بپرسی . . فکر میکنم بهتره . .
موفق باشی . .
m_behjoo
25-12-2006, 15:32
با سلام خدمت دوستان عزیز p30worldدوستان کسی نرم افزار رادیو برای فرکانسهای بالا رو سراغ داره
برای گوشی نوکیا
با تشکر
سلام
برنامه ای نیاز دارم که بتونم روی فایل ها در گوشی سونی اریکسون w700i پسورد بزارم
amirtaker
25-12-2006, 18:57
اگه میشه یک برنامه بزارین که بشه عکس های 6630 روفایل فایل یعنی آلبوم کنه
ايا برنامه اي براي 6670 هست كه بشه فايل هاي جاوا رو با بلوتوث بفرسته چون هميشه ارور ميده
Hamid110
26-12-2006, 00:01
ايا برنامه اي براي 6670 هست كه بشه فايل هاي جاوا رو با بلوتوث بفرسته چون هميشه ارور ميده
سلام . .
چند صفحه قبل هم همین برنامه معرفی شده . .
یک فایل منیجر که این کار رو انجام میده . .
موفق باشی . .
گوشی من 6270 و یک پلیر خوب میخوام. پیشاپیش متشکرم
s.sakety
26-12-2006, 12:56
برنامه اي رو ميشناسيد كه بتونه دريافت sms از شماره مشخصي رو بلوك كنه.(n70)
سلام
سلام
برنامه ای نیاز دارم که بتونم روی فایل ها در گوشی سونی اریکسون w700i پسورد بزارم
دوست عزيز من اين برنامه رو تست كردم و به نظر خودم خيلي عالي هست و از برنامه هاي مشابه بهتره
filelock ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كليك راست و بعد save target as
alialexali
26-12-2006, 15:56
i need pdb reader on my nokia n73.
thanks
alialexali
26-12-2006, 15:59
من یک screen saver آکواریوم برای nokia n73 می خواستم
با تشکر
M E T A L
26-12-2006, 17:39
سلام به همه اگه کسی رجیستر کد 3gp converter 3 رو داره لطف کنه برام بذاره.
wrackful
26-12-2006, 18:19
با سلام
گوشي من يك ويروس بنام _PAlbTN دارد يك آنتي ويروس براي پاك كردن اين ويروس مزخرف ميخواهم از دوستان عاجزانه تقاضاي كمك دارم در ضمنگوشي من ان70 است و اين ويروس در پوشه عكسها مي باشد و بعد از هر پاك كردن اين ويروس در بازديد مجدد از عكسها بازم سر و كله اش پيدا مي شود
hossein_dig
26-12-2006, 19:50
با سلام
گوشي من يك ويروس بنام _PAlbTN دارد يك آنتي ويروس براي پاك كردن اين ويروس مزخرف ميخواهم از دوستان عاجزانه تقاضاي كمك دارم در ضمنگوشي من ان70 است و اين ويروس در پوشه عكسها مي باشد و بعد از هر پاك كردن اين ويروس در بازديد مجدد از عكسها بازم سر و كله اش پيدا مي شود
سلام دوست عزیز من فکر نمی کنم ای ویروس باشه چون تو اثر گوشای نوکیا من این رو دیدم فکر کنم یه ربطی به سیستم گوشی داشته باشه
hossein_dig
26-12-2006, 19:52
با سلام من یه دیکشنری برای k750 میخوام
wrackful
26-12-2006, 21:00
سلام دوست عزیز من فکر نمی کنم ای ویروس باشه چون تو اثر گوشای نوکیا من این رو دیدم فکر کنم یه ربطی به سیستم گوشی داشته باشه
دوست خوب خودم هم شك دارم ولي ميدوني چيه چرا وقتي فقط عكسهارا باز ميكنم پيداش ميشه هر چي پاكش ميكنم همينكه عكسام باز ميكنم دوباره ميادش:sad: :sad:
vahid_203
26-12-2006, 21:16
سلام ..
مرسي دوست عزيز
Mostafa_Amol
26-12-2006, 22:38
بچه ها کمکم کنید من اشتباها یکی از نرم افزار های داخل گوشی ام را پاک کردم اما هر چی در بازار می گردم نمی توانم گیر بیاورم
آن نرم افزار digital audio player برای motorola v3i است
خواهش می کنم کمکم کنید ..........
ممنونم.
راستی اگه به من بگویید من چگونه می توانم آن را در گوشی ام نصب کنم خیلی ممنون می شوم.
با سلام
عزیز اون ویروس نیست....اونو دیلیت نکن...تو اون پوشه گوشی یه thumbnail از عکس شما میذاره....یعنی وقتی شما تو گالری میری، می بینی که همه ی عکسها به صورت کوچیک هستند و شما یکی رو انتخاب می کنی و عکسو برات میاره...اون عکسای کوچیک که می بینی، تو همین پوشه ها ذخیره میشه....اگه دیلیتش کنی، وقتی میری تو گالری، عکسا رو نمیتونی ازشون پیش نمایش ببینی و فقط ایکون فایل تصویری رو میبینی...
Hamid110
27-12-2006, 02:31
با سلام من یه دیکشنری برای k750 میخوام
سلام . .
روجوع به تاپیک زیر . .
ممنون . .
موفق باشید . .
praised_speaker
27-12-2006, 07:40
من دنبال يه ريموت كنترل جاوا براي گوشيهاي سوني اريكسون هستم ، حالا مدلش فر نميكنه ، چون ما خانوادگي سوني اريكسون داريم
k750 , k700 , w810 , w700
روي هر كدوم از اين گوشي ها جواب بده خوبه
asghar_206
27-12-2006, 10:03
يه برنامه معرفي كنيد كه بشه روی
فایلهای ویدیویی قفل گذاری کرد
مدل z530i
مرسی
wrackful
27-12-2006, 12:42
عزیز اون ویروس نیست....اونو دیلیت نکن...تو اون پوشه گوشی یه thumbnail از عکس شما میذاره....یعنی وقتی شما تو گالری میری، می بینی که همه ی عکسها به صورت کوچیک هستند و شما یکی رو انتخاب می کنی و عکسو برات میاره...اون عکسای کوچیک که می بینی، تو همین پوشه ها ذخیره میشه....اگه دیلیتش کنی، وقتی میری تو گالری، عکسا رو نمیتونی ازشون پیش نمایش ببینی و فقط ایکون فایل تصویری رو میبینی...
سلام ممنونكه جواب دادي يك سوال چرا همه گوشي هاي نوكيا اين فايل ندارند الان دوستم ان 70 داره ولي اين فايل نداره:sad:
سلام
من یک نرم افزار برای ویرایش عکس روی موبایل میخواستم
گوشی من 6680 هست
اقا باحال ممنون از کمکت خیلی باحالی.
این برنامه pdf رو میتونه باز کنه یا اینکه فقط فایل های word رو باز میکنه و باید pdf رو تبدیل کنم؟
vahid114
27-12-2006, 15:14
سلام ممنونكه جواب دادي يك سوال چرا همه گوشي هاي نوكيا اين فايل ندارند الان دوستم ان 70 داره ولي اين فايل نداره:sad:
دوست عزیز اگر از توی کامپیوتر نگاه میکنی احتمالا کامپیوتر دوستت حالت دیدن فایلهای سیستمی رو برداشته از توی فولدر آپشن
hossein1364
27-12-2006, 16:37
سلام
لطفا برنامه کاریکاتور سازی با موبایل رو بذارین Jelly
سلام
اگه ممکنه نرم افزار منشی تلفنی برای گوشی های سونی اریکسون را بگذارید
w700i
ممنون
wrackful
27-12-2006, 21:16
سلام دوستان برنامه اي واسه ساختن theme واسه نوكيا اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم
دوست عزیز اگر از توی کامپیوتر نگاه میکنی احتمالا کامپیوتر دوستت حالت دیدن فایلهای سیستمی رو برداشته از توی فولدر آپشن
wrackful جان، من فکر می کنم که حرف وحید درست باشه...چون تمام گوشی های سری N و یه سری گوشی دیگه مثله 3250 این فولدر رو داره که به طور پیش فرض hidden است....اگه شما با FileMan نگاه کنی احتمالا اون رو می بینی... البته برایه اینکه این پوشه ایجاد بشه، شما باید بری تو گالری و یه مقدار صبر کنی تا پیش نمایش تمام عکسهات بیا...اگه دقت کرده باشی توی N70 عکسها در گالری به صورت گرد و کوچک دور صفحه ظاهر میشن....رو هر عکسی که وایسی اون عکس رو به صورت بزرگتر از بقیه می کنه و اگه روش ok کنی، عکس رو برات میاره توImageViewer. واسه همین پیش نمایش ها باید تو سه سایز کوچیک(واسه عکسایه کوپیک تو گالری)، بزرگ(برای عکسی که اونو انتخاب کردی و بزرگتر از بقیه نشون میده) و خیلی بزرگ(برایه عکسی که تو imageviewer باز شده ولی هنوز زوم نشده) باشند. شما برایه این که مطمئن شی، با یه برنامه مثل fileman برو تو اون فولدر و ببین که توش سه تا فولدر دیگه هست به نام هایه "40*30" و "80*60" و "168*138" که هر کدوم معرف یه سایز از پیش نمایشه...برایه اینکه بازم مطمئن تر بشی (!!!) برو تو یدونه از این فولدر ها و یه فایل تصویری اون تو رو ببین....حتما یکی از عکسهاته ولی در سایز خیلی کوچیک...
موفق باشی
hossein_dig
27-12-2006, 22:29
دوست خوب خودم هم شك دارم ولي ميدوني چيه چرا وقتي فقط عكسهارا باز ميكنم پيداش ميشه هر چي پاكش ميكنم همينكه عكسام باز ميكنم دوباره ميادش:sad: :sad:
زیاد سخت نگیر عزیز جان نوکیا دیگه تاره این که خوب من یه 6630 داشتم هروقت در مموری شو باز می کردم پرو فایلش عوض میشد من مطمئن که این مسئله شما اصلا ویروس نیست ولی برای جلو گیری ار گرفتن ویروس بهتر یه ضد ویروس نصب کنی که چند وقت یه بار گویشتو اسکن کنه تو انجمن آ بگردی پیدا می کنی
mohammad_1000
27-12-2006, 22:35
سلام دوست عزیز این برنامه برنامه فابریک گوشی هستش و فکر نکنم که گیر بیاری مگر اینکه از خود سایت موتورولا بخری
موفق باشی
Hamid110
27-12-2006, 23:13
سلام دوستان برنامه اي واسه ساختن theme واسه نوكيا اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم
سلام . .
برنامه ی ساخت تم برای گوشی های سری 60 . . با حجم 72.65 مگابایت . .
ممنون . .
موفق باشید . .
Hamid110
27-12-2006, 23:21
سلام . .
دوستان گرامی . . اگه ممکنه بحث ها و مشکلات در مورد گوشی رو در این تاپیک مطرح نکنید . .
تاپیک های جداگانه هستش . .
فقط و فقط درخواست برنامه و کمک کردن به دوستان در مورد معرفیه برنامه . .
ممنون از همکاری شما . .
موفق باشید . .
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
Hamid110
28-12-2006, 02:23
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
سلام . .
دوست گرامی . . از برنامه ی زیر استفاده کن . .
حتما در حالت hide قرار بده . .
موفق باشی . .
wrackful
28-12-2006, 08:17
wrackful جان، من فکر می کنم که حرف وحید درست باشه...چون تمام گوشی های سری N و یه سری گوشی دیگه مثله 3250 این فولدر رو داره که به طور پیش فرض hidden است....اگه شما با FileMan نگاه کنی احتمالا اون رو می بینی... البته برایه اینکه این پوشه ایجاد بشه، شما باید بری تو گالری و یه مقدار صبر کنی تا پیش نمایش تمام عکسهات بیا...اگه دقت کرده باشی توی N70 عکسها در گالری به صورت گرد و کوچک دور صفحه ظاهر میشن....رو هر عکسی که وایسی اون عکس رو به صورت بزرگتر از بقیه می کنه و اگه روش ok کنی، عکس رو برات میاره توImageViewer. واسه همین پیش نمایش ها باید تو سه سایز کوچیک(واسه عکسایه کوپیک تو گالری)، بزرگ(برای عکسی که اونو انتخاب کردی و بزرگتر از بقیه نشون میده) و خیلی بزرگ(برایه عکسی که تو imageviewer باز شده ولی هنوز زوم نشده) باشند. شما برایه این که مطمئن شی، با یه برنامه مثل fileman برو تو اون فولدر و ببین که توش سه تا فولدر دیگه هست به نام هایه "40*30" و "80*60" و "168*138" که هر کدوم معرف یه سایز از پیش نمایشه...برایه اینکه بازم مطمئن تر بشی (!!!) برو تو یدونه از این فولدر ها و یه فایل تصویری اون تو رو ببین....حتما یکی از عکسهاته ولی در سایز خیلی کوچیک...
موفق باشی
سلام ممنون از جوابتون فكر كنم همينطور كه ميگين باشه آخه ميدوني چرا چون وقتي اين فايل پاك ميكنم وقتي ميرم داخل گالري عكسها خيلي خيلي دور بالا مياد ولي وقتي اين فايل هستش عكسها خيلي سريع تر بالا مياد
خلاصه ممنون از جوابتون
mehdi_gh27
28-12-2006, 09:10
با سلام به تمامی دوستان ...
من حقیقتش دنبال برنامه black list و call cheater برای گوشیهای جاوا میگردم
خیلی جاها رو search کردم ولی مخصوص جاوا رو پیدا نکردم ...
گفتم که از دوستان کمک بگیرم...
با تشکر
foroozan
28-12-2006, 11:05
سلام.برنامه جاوا هست برای تبدیل k800i به وب کم؟
masoud908
28-12-2006, 12:15
ميخواستم ببينم ايا برنامه اي براي ساخت theme براي مدل Nokia Symbian OS Series 60 Version 9.1 هست؟
mehdizadeh62
28-12-2006, 16:14
سلام.كسي برنامه كنترل از راه دور براي N73 نداره؟ همينطور ديكشنري ؟ هيچ برنامة بدرد بخوري براي N73 ندارم.
منشي و call recorder هم مي خوام
hossein1364
28-12-2006, 17:02
سلام
سلام
بفرما دوست عزیز:
morteza_pg
28-12-2006, 22:02
سلام دوستان
من گوشي k750 خريدم و هيچ اطلاعاتي در موردش ندارم
مي خواستم كه يه اين سوال هارو جواب بده چون ماشالا اينجا چند ميليون تاپيك هست و نميشه همشون رو گشت
اول اينكه آيا ميشه نرم افزار روش نصب كرد؟
دوم چه نوع نرم افزار هايي ميشه روش نصب كرد
سوم چه جوري نصب كنم
چهارم :
يه نرم افزار واسه منشي تلفن
يه نرم فزار واسه مديريت فايل ( پسورد گذاشتن و اينا ) ******************
واسه كج و كوله كردن عكس
يه پلير عالي
...
ممنون ميشم جواب بديد
اقا باحال ممنون از کمکت خیلی باحالی.
این برنامه pdf رو میتونه باز کنه یا اینکه فقط فایل های word رو باز میکنه و باید pdf رو تبدیل کنم؟
بايد تبديلش كني
موفق باشي
دوستان دنبال يه ويروس كش براي p910 و p990 سوني اريكسون مي گردم
كسي داره چيزي
يكي توي سايت ديگه اي ديده بودم ولي دانلودش نكردم نمي دونستم يه روزي لازمش دارم
rasoul_s
28-12-2006, 22:34
سلام دوست عزیز - بابت زحمتهایی که میکشید ممنون
در خواست 3 برنامه داشتم برای موبایل 3230
1- برنامه واسه اجرا کردن عکس با فرمت gif
2- برنامه واسه باز کردن فایلهای فشرده با فرمت rar
3- فونت Bold Arial که متن فارسی یا عربی رو هم بتونه پشتیبانی کنه ]چون فونتهای پیش فرض ریز هستند
ممنون و سپاس گزارم
r4soul_s@yahoo.com
---------------------------------------------------
نوكيا 3230- بهترين بازيها و نرم افزارهاي تست شده فقط در اين تاپيک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamid110
29-12-2006, 00:34
سلام دوست عزیز - بابت زحمتهایی که میکشید ممنون
در خواست 3 برنامه داشتم برای موبایل 3230
1- برنامه واسه اجرا کردن عکس با فرمت gif
2- برنامه واسه باز کردن فایلهای فشرده با فرمت rar
3- فونت Bold Arial که متن فارسی یا عربی رو هم بتونه پشتیبانی کنه ]چون فونتهای پیش فرض ریز هستند
سلام . .
دوست گرامی . . مگه خوده گوشی 3230 قابلیت باز کردن فایل های gif رو نداره . . ؟؟؟
این هم برنامه ی ZipMan برای باز کردن فایل های فشرده . . و نیز فشرده کردن فایل ها در موبایل . .
دانلود با حجم 213 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشی . .
asghar_206
29-12-2006, 02:53
سلام دوستان:
من برنامه قفل صفحه شماره گير را مي خواستم
براي سوني اريكسون مدل z530i
خيلي ممنون
Hamid110
29-12-2006, 03:27
دوستان دنبال يه ويروس كش براي p910 و p990 سوني اريكسون مي گردم
كسي داره چيزي
يكي توي سايت ديگه اي ديده بودم ولي دانلودش نكردم نمي دونستم يه روزي لازمش دارم
سلام . .
خدمت شما . .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].1_for_UIQby%20SarMob.zip)
موفق باشی . .
asghar_206
29-12-2006, 04:23
سلام دوستان:
برنامه SmartAnsw.r
منشي تلفني براي گوشي z530i
سوني اريكسون رو مي خواستم
ممنونم
asghar_206
29-12-2006, 06:00
سلام دوستان:
برنامه اي براي رمز گذاشتن بر روي
پوشه ها براي گوشي z530i
سوني اريكسون رو مي خواستم
ممنونم مرسي
سلام نقشه شیرازی میخام که قابلیت serch داشته باشه ؟
برای سری 60
mosyemessy
29-12-2006, 12:38
سلام
من یه dictionary انگلیسی به انگلیسی برای گوشی 3250 خودم می خوام. لطفا
سلام. پلیر برای 3250 میخواستم که بشه باهاش آهنگ یا کلیپ رو جلو عقب کرد. بزاری ممنونت میشم (اگه هست)
M.etallic.A
29-12-2006, 18:22
برنامه ای هست که بشه باهاش فلش n73 به چراغ قوه تبدیل کرد ؟
در ضمن حمید جان شرمنده نمیدونستم...
mohammad_1000
29-12-2006, 19:55
سلام. پلیر برای 3250 میخواستم که بشه باهاش آهنگ یا کلیپ رو جلو عقب کرد. بزاری ممنونت میشم (اگه هست)
سلام دوست عزیز شما برای 3250 احتیاجی به نرم افزار ندارید میتونید قسمت پایینی گوشی رو بچرخونید و به قسمت ام پی تری پلیر بروید و از اونجا میشه که جلو عقب کنید موزیک هارو
موفق باشید
mohammad_1000
29-12-2006, 20:09
سلام
من یه dictionary انگلیسی به انگلیسی برای گوشی 3250 خودم می خوام. لطفا
سلام دوست عزیز این هم درخاست شما با اطلاعات کامل و جامع
وقتی یک کلمه را برای ترجمه وارد کنید کلماتی هم دسته و هم معنی آن را نیز نشان میدهد و در قسمت معانیش مشخص می کند این کلمه اسم یا فعله یا صفته ٬ و از چه کلمه ایی گرفته شده است .
دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام من برنامه ای برای گذاشتن پسوورد برای مموری کارت 6630 می خواستم (اگه وجود دارد) و نرم افزاری برای قفل گذاری روی inbox
mehdizadeh62
29-12-2006, 22:33
يعني يك نفر پيدا نميشه چندتا برنامه براي 3rd Edition بزاره؟
مثه remote يا potosms يا منشي يا call rec يا .....
هيچ برنامه بدرد بخوري ندارم
ali tebi
29-12-2006, 23:20
سلام من به نرم افزاری نیاز دارم که بتونم با اختصاص دادن یک نوع زنگ برای هر شماره تلفن هنگام دریافت اس ام اس با شنیدن نوع صدای زنگ تشخیص بدم پیام ارسالی از طرف کی هست گوشی بنده 7610 هست ممنون
با سلام من یه برنامه واسه N70 می خواستم که وقتی فیلم میگیرم چراغ فلشش روشن نشه و مخاطب نفهمه.
ممنونم
mosyemessy
30-12-2006, 00:13
سلام دوست عزیز این هم درخاست شما با اطلاعات کامل و جامع
دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دستت درد نکنه آ قاو ولی این لینکی که دادی هیچ شباهتی با توضیحات شما نداره.
en به en کار نمیکنه و و هیچ جاشم سریال نمی خواد
Hamid110
30-12-2006, 00:37
با سلام من برنامه ای برای گذاشتن پسوورد برای مموری کارت 6630 می خواستم (اگه وجود دارد) و نرم افزاری برای قفل گذاری روی inbox
سلام . .
دوست گرامی . . از برنامه ی Advanced.Device.Locks استفاده کن . .
دانلود با حجم 63 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
برای هر درخواست از امروز می تونید در این انجمن تاپیک جدا ایحاد کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.